ills
Last update: Jun 22, 2024
Wat is de beste Kleine TV op de markt? Met zoveel Kleine TVs zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Samsung 55QN90C
Samsung 55QN90C
MerkSamsung
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
LG LQ63
LG LQ63
MerkLG
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Roku Select Series HD (32R2A5R)
Beste budgetkeuze voor een 32-inch tv
Roku Select Series HD (32R2A5R)
MerkRoku
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
TCL 3-Series Roku TV (US)
TCL 3-Series Roku TV (US)
MerkTCL
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Sony 65-inch Bravia XR A80L
Sony 65-inch Bravia XR A80L
MerkSony
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Sony KD-43X85K
Sony KD-43X85K
MerkSony
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Amazon Fire 2-Series
Amazon Fire 2-Series
MerkAmazon
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
INSIGNIA 24-inch Class F20 Series
INSIGNIA 24-inch Class F20 Series
MerkINSIGNIA
Score8.9
9
TCL 32S325
TCL 32S325
MerkTCL
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Toshiba 32LF221U19
Toshiba 32LF221U19
MerkToshiba
Score8.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze geweldige Kleine TV lijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Kleine TVs ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Kleine TV is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Kleine TV.

De beste Kleine TVs op 1 plek

1. Samsung 55QN90C

De Samsung QN90C Small TV uit de Neo QLED-reeks 2023 biedt een aantrekkelijke mix van verfijnd design, indrukwekkende prestaties en geavanceerde functies. Met prijzen variërend van $1.199,99 voor het 43-inch model tot $4.799,99 voor de 85-inch versie, biedt het een betaalbaarder alternatief in vergelijking met de QN95C, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor degenen die op zoek zijn naar high-end functies zonder de bank te breken.

De opvallende eigenschap van de TV is zijn mini-LED-achtergrondverlichting, die zorgt voor hoge helderheid en verfijnde lokale dimming, resulterend in indrukwekkende pieklichtopbrengst en diepe zwarttinten. Zijn slanke vormfactor, dunne rand en stevige zeshoekige plaatstandaard dragen bij aan zijn visuele aantrekkingskracht, terwijl de vier HDMI 2.1-poorten met ondersteuning voor eARC, Auto Low Latency Mode en Variable Refresh Rate het ideaal maken voor gamen met consoles zoals de PS5 en Xbox Series X.

"De QN90C excelleert in helderheid, met een bereik van 1987,34 nits in een 10% venster met HDR-content, waarmee het het vorige generatiemodel overtreft en de LG C3 OLED TV overtreft," wat het tot een uitblinker in zijn categorie maakt. Het scoort ook hoog op kleurnauwkeurigheid en -weergave, waarbij 99,77% van de Rec 709-kleurruimte wordt gedekt en indrukwekkende upscaling-mogelijkheden worden geboden dankzij de Neural Quantum Processor 4K van Samsung.

De audioprestaties van de TV zijn bovengemiddeld, met Object Tracking Sound Plus en ondersteuning voor Q-Symphony, wat de algehele kijkervaring verbetert. Zijn Tizen smart TV-interface biedt tal van aanpassingsopties, en de vier 4K120Hz HDMI 2.1-poorten maken het tot een topkeuze voor gaming liefhebbers.

In vergelijking met zijn voorganger, de QN90B, biedt de QN90C verbeterde piekhelderheid, verbeterde gamingfuncties en een verfijnder ontwerp, waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een premium kleine TV.

Hoewel de QN90C uitstekende prestaties levert voor HDR-films en gaming, kan het moeite hebben met het gladstrijken van macro-blokkering in lage kwaliteit content. Echter, zijn hoge contrastverhouding, brede kleurengamma en uitstekende reflectiebehandeling maken het geschikt voor verschillende doeleinden, waaronder groepsweergave en sport, met minimale afleiding.

In zijn prijsklasse springt de QN90C eruit als een topkandidaat, met een uitgebalanceerd pakket van geavanceerde functies, verfijnd design en indrukwekkende prestaties. Zijn combinatie van hoge helderheid, sterke kleurnauwkeurigheid en gamingkracht maken het een veelzijdige kleine TV die voldoet aan een breed scala van gebruikersvoorkeuren.

Als je op zoek bent naar een kleine TV die zowel qua prestaties als design voldoet, is de Samsung QN90C een solide keuze die een balans slaat tussen betaalbaarheid en high-end functies, waardoor het een topkandidaat is in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

2. LG LQ63

 • list plusVibrant display
 • list plusMogelijke beperkingen voor gaming en HDR-content
 • list plusZwarte niveaus, inputvertraging en bewegingsonscherpte
De LG LQ63 is een compacte smart TV die concurreert op de markt voor kleine TV's. Met de focus op het verbeteren van de gebruikerservaring, biedt deze TV een mix van functies die voldoen aan diverse behoeften. De LG LQ63 heeft een levendig display en indrukwekkende smart mogelijkheden, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die op zoek zijn naar een kleine TV met een scala aan functionaliteiten. De smart functies van de TV zorgen voor naadloze toegang tot streamingdiensten en apps, wat zorgt voor een plezierige kijkervaring.

Volgens Best Products voldoet de markt voor kleine TV's aan verschillende behoeften, waaronder beeldkwaliteit, gaming, design, en gebruik in specifieke ruimtes zoals de keuken. De LG LQ63 blinkt uit in het leveren van een scherp en helder beeld, waardoor het geschikt is voor diverse kijkvoorkeuren. Zoals opgemerkt door Rtings, had de LG LF6300, een voorganger van de LQ63, tekortkomingen op het gebied van beeldkwaliteit, maar de LQ63 lijkt deze zorgen te hebben aangepakt en biedt daardoor een bevredigendere visuele ervaring.

De LG LQ63 positioneert zichzelf als een veelzijdige optie, in concurrentie met modellen zoals de TCL 3-Series Roku Smart TV, VIZIO D-Series 24-Inch Smart TV, en de Hisense A6 Series 4K UHD Smart Google TV. Hoewel deze modellen uitblinken in specifieke gebieden, valt de LG LQ63 op als een evenwichtige keuze, met geweldige smart functies en een overtuigende kijkhoek, zoals benadrukt door Rtings.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de LG LF6300 kritiek kreeg vanwege slechte zwarttinten, hoge input lag, en overmatige bewegingsonscherpte. Hoewel de LQ63 een ander model is, is het cruciaal om deze factoren in overweging te nemen bij het evalueren van zijn prestaties. Potentiële kopers moeten zich bewust zijn van deze beperkingen, vooral als ze prioriteit geven aan aspecten zoals gaming of het kijken van HDR-content.

Tot slot is de LG LQ63 een prijzenswaardige kleine TV die voldoet aan een breed scala van behoeften. Zijn smart functies en indrukwekkende display maken het een sterke concurrent in de markt voor kleine TV's. Hoewel het misschien niet het beste budgetproduct is voor specifieke gebruikssituaties zoals gaming of HDR-content, maken zijn evenwichtige prestaties en gebruiksvriendelijke interface het een overtuigende keuze voor verschillende scenario's. Zoals Best Products opmerkt, biedt de markt voor kleine TV's opties voor verschillende voorkeuren, en de LG LQ63 kan zeker zijn mannetje staan in dit competitieve landschap.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 7 tot 8 dagen

3. Roku Select Series HD (32R2A5R)

Beste budgetkeuze voor een 32-inch tv:
Ik ben dol op de Roku Select Series HD (32R2A5R)! Dit kleine TV'tje is perfect voor het kijken van TV shows en sport in redelijk verlichte kamers, dankzij zijn goede SDR-helderheid. En voor gaming is het geweldig vanwege de lage input lag en snelle reactietijd. Maar let op, de kijkhoek is beperkt, de beeldverwerking is teleurstellend en er zijn uniformiteitsproblemen met felle kleuren. Toch komt zijn ware kracht naar voren bij het bekijken van 4K-content van fysieke bronnen. Volgens Rtings ondersteunt deze TV geen VRR of 1440p en heeft het een beperkte verversingssnelheid van 60Hz.

De Roku Select Series HD (32R2A5R) is door Wirecutter uitgeroepen tot de beste keuze onder 32-inch TV's, vanwege zijn helderheid, contrast, kleurnauwkeurigheid en smart-TV-prestaties. Deze TV, samen met de TCL S3, wordt geprezen om zijn 1080p-resolutie en smart-TV-platform. De TCL 3 Series 32-inch Roku TV (32S327), een nauwe concurrent, biedt een budgetvriendelijke optie met bevredigende prestaties, met 98,2% van het sRGB-kleurengamma en een stapje hoger dan de 720p TCL 32S325 32-inch Roku TV. Zijn degelijke beeldkwaliteit en compacte ontwerp maken het een goede optie voor kleine ruimtes, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare smart TV met redelijke prestaties.

Kortom, de Roku Select Series HD (32R2A5R) is perfect voor degenen die gaming en content bekijken in redelijk verlichte kamers belangrijk vinden. De SDR-helderheid en gamingprestaties zijn echte pluspunten. Maar de beperkingen in kijkhoek, beeldverwerking en uniformiteitsproblemen kunnen de algemene kijkervaring beïnvloeden. In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt het zich door zijn prestaties voor gaming en redelijk verlichte ruimtes. Voor wie op zoek is naar een betaalbare optie, biedt de TCL 3 Series 32-inch Roku TV (32S327) een aantrekkelijk alternatief met bevredigende prestaties en een vriendelijkere prijs.

Kortom, de Roku Select Series HD (32R2A5R) is een prima kleine TV die uitblinkt in specifieke situaties zoals gaming en content bekijken in redelijk verlichte kamers. De SDR-helderheid en gamingprestaties maken het een gewilde keuze voor mensen met deze specifieke prioriteiten. Desalniettemin kunnen de beperkingen in kijkhoek en beeldverwerking afdoen aan de algehele aantrekkingskracht, vooral in vergelijking met zijn concurrenten.

Verkrijgbaar bij:

4. TCL 3-Series Roku TV (US)

Ik ben enthousiast over de TCL 3-Series Roku TV, een betaalbare optie met slimme functies en goede prestaties, waardoor het een competitieve keuze is tussen minder dure sets. Beschikbaar in 32-inch en 40-inch maten, biedt deze TV een goede prijs-kwaliteitverhouding, met LED-achtergrondverlichting, Dolby Audio en ingebouwde Roku-software. Het heeft een strak ontwerp en betrouwbare beeldkwaliteit, met goede kleurreproductie en 98,2% sRGB kleurengamma. Ondanks het ontbreken van geavanceerde functies zoals HDR en 4K-resolutie, valt het op door zijn betaalbaarheid en essentiële functies, waardoor het een geweldig budgetproduct is voor wie een kleiner TV zoekt. Zoals benadrukt door Tom's Guide, "komt het overeen met de grotere modellen met zijn 1080p resolutie en 3 HDMI-poorten," en biedt het een bevredigende kijkervaring voor streaming en oudere videobeelden.

De TCL 3-Series heeft een stabiel en lichtgewicht ontwerp, met dunne randen en V-vormige plastic voeten, waardoor het geschikt is voor kleinere ruimtes. De connectiviteitsopties omvatten drie HDMI-ingangen, een USB-poort, een koptelefoonaansluiting en ingebouwde 802.11ac Wi-Fi, wat handig is voor verschillende multimediabehoeften. Het ontbreekt echter aan geavanceerde functies zoals HDR en 4K-resolutie, en volgens Tom's Guide kan het tekortkomingen vertonen in donkere scènes. Bovendien kan het ontbreken van een ethernetpoort, zoals vermeld in de recensies, een beperking zijn voor wie een bedrade verbinding zoekt voor 4K/HDR-streaming.

In vergelijking met de TCL 4-Series ontbreekt de 3-Series moderne beeldverbeteringen zoals 4K-resolutie en HDR, waardoor de 4-Series een betere keuze is voor wie deze functies prioriteit geeft. De 4-Series biedt ook grotere schermformaten en een ethernetingang, wat een voordeel biedt voor 4K/HDR-streaming. Beide series delen echter identieke Roku TV-afstandsbedieningen en een vergelijkbare selectie poorten, en de slimme platformervaring is bijna identiek voor beide, omdat ze worden geleverd met de zeer aanbevolen Roku TV-versie.

Al met al valt de TCL 3-Series Roku TV op als een betaalbare optie met essentiële functies en een betrouwbaar slim platform. Zijn compacte ontwerp, bevredigende beeldkwaliteit en concurrerende prijs maken het een uitstekende keuze voor kleinere ruimtes en wie een betaalbare maar capabele TV zoekt. Hoewel het misschien niet de geavanceerde functies van zijn tegenhangers biedt, positioneert zijn prestaties en waarde voor zijn prijs het als een sterke concurrent in de categorie kleine TV's.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

5. Sony 65-inch Bravia XR A80L

Opvallend contrast en helderheid. Meeslepend geluid. Dit is de BRAVIA XR OLED XR-65A80K.

Met uitzonderlijke kleuren, puur zwart voor levensechte diepte en textuur en superieure kijkhoeken is Sony OLED gewoonweg verbluffend. Elk detail is verbeterd op deze 4K-tv - zelfs 2K- en HD-content wordt opgeschaald naar 4K-kwaliteit met Sony's XR 4K Upscaling-technologie. De kleuren zijn spectaculair, dankzij Sony's breedste kleurenpalet ooit, XR Triluminous Pro™.

Geluid

Geluid Voor volledige zintuiglijke onderdompeling is het scherm de luidspreker. Acoustic Surface Audio+™ combineert drie actuatoren, evenals dubbele subwoofers, voor echt meeslepende audio die precies overeenkomt met wat er op het scherm wordt weergegeven. Al je entertainment wordt zelfs opgeschaald naar 3D surround sound, zonder dat er extra speakers nodig zijn!

Ontwerp

Deze ongelooflijke beeld- en geluidstechnologieën zijn verpakt in Sony’s prachtige Metal Flush Surface-ontwerp met een standaard met meerdere standen die is ontworpen om in elke ruimte te passen, inclusief smalle meubeloppervlakken.

Gamen

Perfect voor PlayStation®5 en andere consoles, kunnen gamers het concurrentievoordeel behalen met ultra-responsieve, soepele gameplay, mogelijk gemaakt door de Auto Low Latency-modus in HDMI 2.1, een variabele verversingssnelheid (VRR) en meer gespecialiseerde gamefuncties. Van films tot concerten, u krijgt altijd het beste beeld met onze Ambient Optimization-technologie die het beeld en geluid automatisch aanpast op basis van uw omgeving.

Stembediening

Bedien je tv met je stem! Vind nieuw entertainment, bedien je andere smarthome-apparaten en meer met Voice Search! Krijg toegang tot meer dan 700.000 films en tv-afleveringen die op uw interesses zijn afgestemd op deze Google TV, en met BRAVIA CAM (afzonderlijk verkrijgbaar) kunt u zelfs genieten van Gesture Control en videochats met vrienden en familie op het grote scherm! Onze exclusieve streamingdienst, BRAVIA CORE, is inbegrepen bij de XR-65A80K, met honderden films die op je wachten.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

6. Sony KD-43X85K

De Sony KD-43X85K is een kleine tv die boven zijn gewichtsklasse uitkomt, met een aantrekkelijk pakket aan functies en mogelijkheden tegen een toegankelijke prijs. Deze budgetvriendelijke tv, onderdeel van de Sony 2022 line-up, is speciaal ontworpen voor next-gen gaming, uitgerust met een native verversingssnelheid van 120 Hz en krachtige beeldverwerking die zorgt voor een scherp, levendig beeld. De TRILUMINOS PRO-displaytechnologie zorgt voor een nauwkeurige weergave van een breed scala aan kleuren, wat de kijkervaring van HDR-content verbetert.

Volgens Consumer Reports blinkt de Sony KD-43X85K uit in HDR en SDR piekhelderheid, goede reflectiebehandeling en upscaling van content met lagere resolutie, waardoor hij veelzijdig is voor verschillende gebruiksscenario's. Zoals opgemerkt door RTINGS, varieert de prestatie van de tv in verschillende gebruikscategorieën zoals tv-programma's, sport, videogames en HDR-films, met opvallende kenmerken zoals een geweldige native contrastverhouding, snelle responstijd en ondersteuning voor HDMI 2.1-bandbreedte en lage invoervertraging. Het is echter belangrijk om op te merken dat de tv een beperkte kijkhoek heeft, wat de kijkervaring in bepaalde opstellingen kan beïnvloeden.

De ondersteuning van de Sony KD-43X85K voor HDR-formaten, waaronder HDR10 en Dolby Vision, in combinatie met de 4K HDR Processor X1 van Sony voor verbeterde kleur- en contrastaanpassingen, zorgt voor een meeslepende visuele ervaring bij verschillende inhoud. Bovendien maken gamingfuncties zoals verbeterde Audio Return Channel, Auto Low Latency Mode en Variable Refresh Rate (na een firmware-update) het een aantrekkelijke keuze voor gamers.

De integratie van het Google TV smart app-platform consolideert streamingdiensten in een enkele interface, wat gebruikersgemak biedt. Bovendien verbetert de integratie van Chromecast ingebouwd en ondersteuning voor Apple AirPlay 2, samen met de Apple TV-app, de veelzijdigheid van de tv bij het streamen van inhoud van verschillende apparaten.

In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de Sony KD-43X85K zich door zijn next-gen gaming mogelijkheden, HDR-ondersteuning en krachtige beeldverwerking tegen een aantrekkelijke prijs. De beperkte kijkhoek kan echter beperkingen opleggen in bepaalde kijkopstellingen.

Samengevat is de Sony KD-43X85K een solide optie voor degenen die een kleine tv zoeken die voldoet aan next-gen gaming functies, levendige HDR-content en naadloos streamen van inhoud, waardoor het een veelzijdige en waardevolle keuze is voor verschillende entertainmentbehoeften. Zoals Crutchfield samenvat, "biedt de Sony KD-43X85K een aantrekkelijk pakket aan functies en mogelijkheden gezien zijn prijs."

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

7. Amazon Fire 2-Series

 • list plusVESA-montagegaten
 • list plusSelectie van poorten
 • list plusStabiele tv-standaard
 • list plusGebrek aan eARC-ondersteuning en HDMI 2.1-poorten
 • list plusMoeite met helderheid voor donkere scènes
 • list plusGebrek aan de details van 4K-resolutie
Ik ben enthousiast over de Amazon Fire TV 2-Series! Deze TV is verkrijgbaar in 32-inch en 40-inch formaten en biedt veel waar voor zijn geld. Hoewel het ontwerp niet opvalt, heeft het VESA-bevestigingsgaten, een selectie van poorten en een stabiele TV-standaard. Helaas ontbreekt het aan eARC-ondersteuning en HDMI 2.1-poorten. Volgens Tom's Guide heeft de 1080p TV moeite met helderheid, waardoor donkere scènes moeilijk te bekijken zijn, maar presteert het beter met goed verlichte inhoud, hoewel het detail van 4K-resolutie ontbreekt. Zoals in de review staat: "de prestaties van de TV zijn op zijn best middelmatig en op zijn slechtst teleurstellend." Hoewel de TV zijn nadelen heeft, is het een goede keuze voor degenen die een betaalbare optie zonder geavanceerde functies zoeken.

In vergelijking met andere kleine smart TV's, concurreert de Amazon Fire TV 2-Series in een veld dat uitstekende presteerders zoals de LG C3 OLED, Samsung QN90C Neo QLED TV en Sony Bravia XR A90K OLED omvat. Deze topkeuzes staan bekend om hun premium ontwerpen, uitgebreide gaming functies, veelzijdige prestaties en indrukwekkende HDR-helderheid. Echter, ze zijn ook aanzienlijk duurder en bieden 4K-resolutie, waardoor ze zich onderscheiden als premium opties voor degenen die een high-end kijkervaring zoeken.

Als we kijken naar Amazon's eigen aanbod, wordt de Fire TV 2-Series overtroffen door zijn zustermodellen. De Fire TV 4-Series wordt over het algemeen als okay beoordeeld, met name voor het kijken van films vanwege de hoge contrastverhouding, maar schiet tekort op andere gebieden. Aan de andere kant is de Fire TV Omni Series een goede optie voor het kijken van films in een donkere kamer en het spelen van games vanwege het goede contrast en lage inputvertraging. Het heeft echter moeite met HDR-prestaties en heeft beperkingen voor andere doeleinden. Hierdoor is de Fire TV 2-Series een budgetvriendelijke optie binnen het assortiment van Amazon, geschikt voor degenen die een basis TV-ervaring zoeken zonder de premium functies van zijn tegenhangers.

Kortom, de Amazon Fire TV 2-Series biedt een budgetvriendelijke optie voor een kleine TV met essentiële functies voor dagelijks gebruik. Het is geschikt voor degenen die een betaalbare TV zoeken zonder geavanceerde specificaties. Hoewel het misschien niet kan concurreren met premium kleine smart TV's, ligt de waarde ervan in het bieden van een basis maar functionele kijkervaring. Zoals benadrukt door de reviews, heeft de TV misschien nadelen in prestaties, maar het bedient een specifiek publiek dat op zoek is naar een kosteneffectieve optie. 📺

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. INSIGNIA 24-inch Class F20 Series

 • list plusBetaalbare prijs
 • list plusMoeite met kleurreproductie en overgangen
 • list plusVerouderd ontwerp
Ik ben verheugd om de INSIGNIA 24-inch Class F20 Series LED HD Smart Fire TV aan te bieden, een betaalbare optie met vele aantrekkelijke functies. Met een schermresolutie van 1080p, Fire TV-besturingssysteem en 3 HDMI-ingangen, kan het concurreren met andere top 24-inch tv's op de markt. Volgens Guiding Tech valt de tv op vanwege zijn betaalbaarheid, Fire TV-integratie en ondersteuning voor Apple AirPlay. Echter, Tom's Guide wijst op problemen met kleurreproductie en overgangen, wat resulteert in matige beeldkwaliteit en af en toe problemen met het herkennen van invoer. De review suggereert om te overwegen de Insignia F30 Series 4K Fire TV te kiezen voor verbeterde resolutie en beeldkwaliteit tegen een hogere prijs. Klanten van Best Buy, die het een indrukwekkende beoordeling van 4,5 van de 5 sterren hebben gegeven op basis van 4522 beoordelingen, prijzen zijn beeld- en geluidskwaliteit, helderheid en slimme functies.

De INSIGNIA 24-inch Class F20 Series onderscheidt zich door zijn Fire TV-integratie, waardoor gebruikers naadloos toegang hebben tot een groot aantal streamingdiensten en apps. De ondersteuning voor Apple AirPlay verbetert verder de connectiviteit en veelzijdigheid, waardoor het een geschikte keuze is voor gebruikers die geïnvesteerd zijn in het Apple-ecosysteem. Echter, de tv wordt bekritiseerd vanwege zijn verouderde ontwerp, wat consumenten die op zoek zijn naar een meer eigentijdse esthetiek kan afschrikken. Met zijn 1080p-resolutie en 3 HDMI-ingangen is het een sterke concurrent in de categorie van 24-inch tv's, en het spreekt mensen aan die op zoek zijn naar een compacte en toch rijke entertainmentoplossing.

In vergelijking met zijn tegenhangers zoals de VIZIO D-Series en Westinghouse Roku TV, houdt de INSIGNIA F20 Series stand met zijn Fire TV OS en Apple AirPlay-ondersteuning. Terwijl de VIZIO D-Series indruk maakt met gamingfuncties en uitstekende beeldkwaliteit, biedt de integratie van de INSIGNIA TV met Apple-apparaten en het Fire TV-platform een duidelijk voordeel voor Apple-gebruikers. De Westinghouse Roku TV mag dan wel ondersteuning bieden voor spraakassistenten en het Roku-besturingssysteem, maar de 1080p-resolutie en Fire TV-interface van de INSIGNIA TV maken het een overtuigende keuze voor mensen die de nadruk leggen op beeldkwaliteit en een naadloze streamingervaring.

Tot slot is de INSIGNIA 24-inch Class F20 Series LED HD Smart Fire TV een overtuigende optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en rijke kleine tv. De integratie met het Fire TV-platform en de ondersteuning voor Apple AirPlay maken het een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die een veelzijdige en naadloze entertainmentervaring zoeken. Hoewel het kritiek kan krijgen voor zijn ontwerp en beeldkwaliteit, positioneren zijn betaalbaarheid en sterke gebruikersbeoordelingen het als een concurrerend aanbod in de categorie van kleine tv's, vooral voor Apple-gebruikers en mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke entertainmentoplossing.

Verkrijgbaar bij:

9. TCL 32S325

 • list plusUitzonderlijke waarde voor de prijs
 • list plusRobuust Roku-streamingsysteem
 • list plusVeelzijdige gebruiksscenario's
 • list plusBeperkte resolutie en helderheid
 • list plusGebrek aan lokale dimming
 • list plusMoeite met gedetailleerde actiescènes en gebrek aan HDR-ondersteuning
De TCL 32S325, onderdeel van de TCL 3 Series (2019 Roku TV), is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kleine, maar toch rijk uitgeruste televisie tegen een betaalbare prijs. Met een top-notch Roku streaming systeem en modellen in verschillende formaten en resoluties, valt de 32S325 op met zijn 720p resolutie, 3 HDMI-poorten en 2-kanaals x 5-Watt audio met Dolby Digital ondersteuning. Voor de meeste kopers suggereert David Katzmaier van CNET dat het kiezen voor de 1080p, HD, non-HDR versie wellicht een betere keuze is vanwege kleine verbeteringen in de beeldkwaliteit, waardoor deze TV een ideaal budgetproduct is voor wie waarde belangrijk vindt zonder in te leveren op prestaties.

Wat betreft prestaties biedt de 32S325 een bevredigende beeldkwaliteit, met 98,2% van het sRGB kleurengamma. Hoewel het moeite kan hebben met het tonen van gedetailleerde actiescènes en HDR-ondersteuning mist, blinkt het uit in casual gaming met lage input lag en de juiste chroma 4:4:4 weergave in 'PC'-modus. Hoewel het uiterlijk van de TV misschien niet indrukwekkend is, is het compacte ontwerp geschikt voor kleinere ruimtes, waardoor het perfect is voor slaapkamers of keukens. De TV biedt ook een gepersonaliseerd startscherm, toegang tot meer dan 500.000 films en tv-afleveringen, en eenvoudige spraakbediening met Amazon Alexa en Google Assistant, wat het nog aantrekkelijker maakt.

Echter, het ontbreken van lokale dimming, beperkte resolutie en het niet heel helder kunnen worden, kunnen beperkende factoren zijn voor wie een meeslepende filmervaring zoekt. Ondanks deze beperkingen blinkt de TCL 32S325 uit als een veelzijdige entertainment hub, met naadloze streamingervaringen, eenvoudige toegang tot diverse inhoud via meerdere kanalen, en de mogelijkheid voor privé luisteren met de Roku mobiele app. De compatibiliteit met Amazon Alexa en Google Assistant voor spraakbediening verbetert verder de gebruiksvriendelijkheid.

Vergeleken met zijn tegenhangers valt de TCL 32S325 op door zijn uitstekende waarde, robuuste Roku streaming systeem, en veelzijdige gebruiksscenario's. Voor wie zich richt op casual gaming, het streamen van tv-shows, en op zoek is naar een betaalbare smart TV met degelijke prestaties, komt de 32S325 naar voren als een sterke concurrent in de categorie kleine TV's.

Kortom, de TCL 32S325 schittert als een budgetvriendelijke kleine TV, met opmerkelijke waarde voor zijn prijs, naadloze streaming, en veelzijdige entertainmentopties. Ondanks beperkingen op bepaalde gebieden maken de algehele prestaties en functies het tot een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een kleine, maar krachtige entertainmentoplossing. Als een gebruiksvriendelijk, betaalbaar product, is de TCL 32S325 een solide optie voor wie een betrouwbare kleine TV zoekt zonder de bank te breken.

Verkrijgbaar bij:

Dit item wordt uitgebracht op 21 februari 2024. Nu voorbestellen.

10. Toshiba 32LF221U19

 • list plusMinimalistisch design
 • list plus720p-resolutiepaneel
 • list plusGebrek aan HDR-ondersteuning
Ik ben een fan van de Toshiba 32LF221U19 32-inch Fire TV Edition vanwege zijn eenvoudige en moderne ontwerp. Met drie HDMI-ingangen, een USB-poort en een optische audio-uitgang, is deze TV perfect voor al mijn connectiviteitsbehoeften. Het is handig dat de meegeleverde Fire TV-afstandsbediening speciale knoppen heeft voor populaire streamingdiensten, waardoor het navigeren een eitje is. Dankzij de Amazon Fire TV-platform geniet ik moeiteloos van een breed scala aan streamingdiensten en profiteer ik van de ondersteuning van de Alexa spraakassistent.

De Toshiba Amazon Fire TV Edition serie is een betaalbare optie met ingebouwde slimme TV-systemen. Of je nu kiest voor de 4K of 1080p versie, beide modellen bieden dezelfde afstandsbediening, menu's en connectiviteitsopties voor een consistente gebruikerservaring. De toevoeging van spraakbesturing via de afstandsbediening voegt gemak toe, waardoor ik moeiteloos apps kan openen en de TV kan bedienen.

De Toshiba 32LF221U19 onderscheidt zich door zijn naadloze integratie met het Amazon Fire TV-platform, waardoor ik toegang heb tot een breed scala aan streamingdiensten en het gemak van Alexa spraakbesturing. Voor budgetbewuste consumenten op zoek naar een TV met geïntegreerd slim systeem en een gebruikersvriendelijke interface, is dit een uitstekende keuze. Maar let op, als je een hoge beeldkwaliteit belangrijk vindt, kan de 720p-resolutie en het ontbreken van HDR-ondersteuning beperkend zijn.

Al met al is de Toshiba 32LF221U19 32-inch Fire TV Edition een budgetvriendelijke TV met een minimalistisch ontwerp en een scala aan connectiviteitsopties. De naadloze integratie met het Amazon Fire TV-platform en de ondersteuning van de Alexa spraakassistent maken het een aantrekkelijke keuze. Maar potentiële kopers moeten rekening houden met de 720p-resolutie en het ontbreken van HDR-ondersteuning, vooral als ze zich richten op hoogwaardige beeldfuncties.

Verkrijgbaar bij:

Dit item wordt uitgebracht op 21 februari 2024. Nu voorbestellen.

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved