ills
Last update: Feb 26, 2024
Wat is de beste 43 inch TV op de markt? Met zoveel 43 inch TVs zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Samsung 55QN90C
Geoptimaliseerd voor liefhebbers van games en films
Samsung 55QN90C
MerkSamsung
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)
Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)
MerkSamsung
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Amazon Fire TV Omni QLED
Verbeterde gebruikerservaring met Fire TV-integratie
Amazon Fire TV Omni QLED
MerkAmazon
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
LG UR91
LG UR91
MerkLG
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
TCL 3-Series Roku TV (US)
TCL 3-Series Roku TV (US)
MerkTCL
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Samsung AU7100
Samsung AU7100
MerkSamsung
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Samsung CU7100
Samsung CU7100
MerkSamsung
Score8.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Vizio V435M-K
Superieure beeldkwaliteit voor een budget
Vizio V435M-K
MerkVizio
Score8.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Sony XR-42A90K
Sony XR-42A90K
MerkSony
Score8.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Hisense 43A6H
Hisense 43A6H
MerkHisense
Score8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze fantastische 43 inch TV ranglijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste 43 inch TVs ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van 43 inch TV is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van 43 inch TV.

De beste 43 inch TVs op 1 plek

1. Samsung 55QN90C

Geoptimaliseerd voor liefhebbers van games en films:
Ik ben super enthousiast over de 43-inch QN90C Neo QLED TV van Samsung. Met een prijs van $1,199.99 biedt deze TV een strak, minimalistisch design met een centrale standaard die iets minder stabiel is en vier HDMI 2.1 poorten die geavanceerde functies ondersteunen zoals eARC en Variable Refresh Rate. De QN90C blinkt uit in helderheid, met 1987,34 nits in een 10% venster, en imponeert met zijn sterke kleurnauwkeurigheid, die 99,77% van de Rec 709 kleurruimte bestrijkt. De Neural Quantum Processor 4K zorgt voor een verbluffende beeldkwaliteit, waardoor deze TV ideaal is voor het kijken naar films en gamen.

De uitzonderlijke prestaties van de TV in verschillende scenario's hebben veel lof ontvangen. Het biedt hoge piekhelderheid, uitstekende reflectiebehandeling en een redelijke kijkhoek, waardoor het geschikt is voor groepsweergaven en gaming. Bovendien verbetert de lage inputvertraging de game-ervaring. De QN90C biedt ook een eenvoudige en gebruiksvriendelijke slimme interface met een breed scala aan apps, die voldoen aan diverse entertainmentbehoeften. En hoewel sommige recensies wijzen op kleine nadelen zoals merkbare haperingen in langzame panningshots en beperkingen bij het gladstrijken van macro-blokken in lage kwaliteit content, maken zijn indrukwekkende kenmerken het een geweldige keuze voor tv-programma's, sport, videospellen en HDR-films.

In vergelijking met andere 43-inch TV's, valt de Samsung QN90C op door zijn uitstekende HDR-helderheid, uitstekende kijkhoeken en opmerkelijke helderheid. Zijn mini-LED-achtergrondverlichting, hoge pieklichtopbrengst en verfijnde lokale dimming dragen bij aan diepe zwarttinten en indrukwekkende HDR-ondersteuning. De game-mogelijkheden van de TV zijn een sterk punt, met vier HDMI 2.1 poorten die 4K120Hz ondersteunen en een toegewijde Gaming Hub, die voldoet aan de behoeften van gamingliefhebbers. Bovendien levert de TV betere dan gemiddelde audioprestaties, met ondersteuning voor Object Tracking Sound Plus en Q-Symphony functies. Gepositioneerd tussen Samsung's vlaggenschip QN95C en de instap-QN85C serie, biedt de QN90C een overtuigende balans tussen functies en prijs, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor degenen die premium prestaties willen zonder het premium prijskaartje.

Hoewel de Samsung QN90C uitblinkt in verschillende opzichten, heeft het concurrentie van andere 43-inch TV's zoals de LG C3 OLED en de Sony Bravia XR A90K OLED. De LG C3 OLED biedt een uitstekende beeldkwaliteit en eersteklas gaming functies, terwijl de Sony Bravia XR A90K OLED zorgt voor een goede HDR-prestatie en bovengemiddeld geluid. Elke TV heeft echter zijn compromissen, zoals het gemiddelde geluid in de LG C3 OLED en de hoge inputvertraging in de Sony Bravia XR A90K OLED. In vergelijking daarmee blinkt de Samsung QN90C uit in zijn uitzonderlijke HDR-helderheid, game-mogelijkheden en algehele prestaties, waardoor het een topkeuze is voor gaming en film liefhebbers.

Al met al is de Samsung QN90C 43-inch TV een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een premium kijk- en game-ervaring zonder de bank te breken. Zijn indrukwekkende helderheid, kleurnauwkeurigheid, gamefuncties en upscalingsprestaties maken het een overtuigende optie voor consumenten die op zoek zijn naar een veelzijdige en hoog presterende TV. Ondanks enkele beperkingen, positioneren zijn algehele prestaties en kenmerken het als een opvallend product in de 43-inch TV-categorie.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

2. Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)

Ik ben de Samsung Q60B QLED TV, verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder het 43-inch model. Ik val op door mijn Quantum Dot kleuren en uitgebreide smart systeem, waardoor ik een serieuze optie ben in mijn prijsklasse. TechRadar merkt op dat ik "indrukwekkende helderheid en kleurkracht" lever, terwijl ze ook mijn superdunne ontwerp en goede bouwkwaliteit benadrukken. Toch heb ik moeite met vlakke, grijze donkere scènes en minder natuurlijke bewegingen, en mijn audiosysteem kan misschien wat kracht missen voor actiefilm soundtracks.

Mijn prestaties vallen op in bepaalde aspecten, met diepe zwarttinten en geweldige zwarte uniformiteit, waardoor ik geschikt ben voor het kijken van films in donkere kamers, volgens RTINGS. Daarnaast heb ik een goede SDR piekhelderheid voor tv-shows en sporten in heldere kamers. Maar ik mis lokale dimming, wat mijn prestaties in donkere scènes met felle hoogtepunten beïnvloedt, en mijn beperkte kijkhoek heeft invloed op de consistentie.

Op het gebied van gebruiksgemak ben ik geschikt voor gaming en logeerkamers, met een lage invoervertraging voor gaming en solide geluid, zoals opgemerkt door Tom's Guide. Toch schiet ik tekort in HDR kleurdekking in vergelijking met mijn concurrenten, en mijn interface kan gedateerd aanvoelen in vergelijking met andere smart TV-platforms.

In vergelijking met mijn tegenhangers heeft de Samsung Q60B QLED TV het zwaar, vooral van modellen zoals de TCL 6-Series Roku TV (2022) op de Amerikaanse markt. Ondanks mijn Quantum Dot-technologie zijn mijn schermspecificaties relatief beperkt. Deze TV heeft potentieel om een hit te worden als hij voldoet aan Samsung's mid-range LCD-standaarden. Mijn voornaamste gebruiksscenario's zijn het kijken van films in donkere kamers, tv-shows en sporten in heldere kamers, en gaming, waardoor ik een veelzijdige optie ben voor verschillende omgevingen.

In conclusie, de Samsung Q60B QLED TV biedt een aantrekkelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een mid-range QLED TV met Quantum Dot kleuren en een uitgebreid smart systeem. Mijn sterke punten liggen in indrukwekkende helderheid en kleurkracht, waardoor ik geschikt ben voor een scala aan kijksituaties. Toch sta ik voor uitdagingen op het gebied van prestaties in donkere scènes, HDR kleurdekking en smart TV-interface in vergelijking met mijn concurrenten. Als een mid-range optie ben ik een solide keuze voor degenen die Quantum Dot-technologie en uitgebreide smart functies prioriteren binnen een budget.

Verkrijgbaar bij:

3. Amazon Fire TV Omni QLED

Verbeterde gebruikerservaring met Fire TV-integratie:
De 43-inch Amazon Fire TV Omni QLED biedt een verbeterde gebruikerservaring met zijn geïntegreerde Fire TV-platform, waardoor het een sterke speler is op de tv-markt. Met een competitieve prijs levert deze QLED-tv levendige kleuren, fatsoenlijk contrast en gedetailleerde beelden, allemaal tegen een budgetvriendelijke prijs. Zoals opgemerkt door TechRadar: "De waarde van de Amazon Omni QLED overtreft zijn budgetprijs, met functies die concurreren met tv's van andere merken." De gameprestaties van de tv zijn prijzenswaardig, met 4K Dolby Vision-gaming, VRR en ALLM op zijn HDMI 2.1-poort, wat aantrekkelijk is voor gamingliefhebbers die op zoek zijn naar een betaalbare optie. Dit model, uitgebracht in 2023, biedt een solide Fire TV-platform, met gepersonaliseerde aanbevelingen en voldoende beeldinstellingen voor aanpassing, voor een meeslepende kijkervaring.

De Amazon Fire TV Omni QLED 43-inch tv excelleert in het kijken van films in een donkere kamer, dankzij zijn uitstekende contrastverhouding en zwarte uniformiteit, waardoor het een overtuigende optie is voor filmliefhebbers. Het heeft echter beperkingen voor sport en als desktopmonitor vanwege slechte kijkhoeken en upscaling-problemen, zoals benadrukt door Rtings. De HDR-prestaties van de tv in een donkere ruimte zijn opmerkelijk, met een uitstekende contrastverhouding en kleurengamma, hoewel het helderheid mist voor opvallende hoogtepunten. Hoewel het een beperkte verversingssnelheid van 60 Hz biedt en merkbare vervaging achter snelle bewegende objecten tijdens het gamen, maken de algehele gamingfuncties en lage inputvertraging het geschikt voor gaming, wat de veelzijdigheid van de tv verbetert.

De integratie van de Fire TV Stick met belangrijke streaming-apps en Alexa-stembediening draagt bij aan de functionaliteit, zoals opgemerkt door What Hi-Fi?, waardoor gebruikers naadloos toegang hebben tot hun favoriete content. De QLED-paneeltechnologie, ondersteuning voor huidige HDR-standaarden en sterke prestaties van de tv, met name het 50-inch model, leverden het een 2023 What Hi-Fi? Award op, waarbij de indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit benadrukt wordt. Ondanks kleine beeldproblemen in scènes met weinig licht, biedt de Amazon Fire TV Omni QLED 43-inch tv competitieve prijzen en aanzienlijke kortingen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor prijsbewuste consumenten, vooral tijdens de uitverkoop.

In vergelijking met Samsung's The Frame-tv biedt de Amazon Fire TV Omni QLED 43-inch tv een overtuigend alternatief met zijn geïntegreerde Fire TV-platform, gamingfuncties en QLED-technologie. Hoewel The Frame-tv meer maatopties en aanpasbare frames biedt, biedt de Amazon Fire TV Omni QLED een solide beeldkwaliteit met zijn QLED-technologie en gaminggerichte functies, waardoor het een sterke concurrent is op de markt.

Samenvattend biedt de 43-inch Amazon Fire TV Omni QLED een verbeterde gebruikerservaring, solide gamingfuncties en concurrerende prijzen, waardoor het een sterke speler is op de tv-markt. Hoewel het beperkingen heeft in kijkhoeken en helderheid voor HDR-hoogtepunten, maken de algehele waardepropositie en geïntegreerde Fire TV-platform het een opmerkelijke keuze voor prijsbewuste consumenten die op zoek zijn naar een functierijke tv.

Verkrijgbaar bij:

4. LG UR91

 • list plusGaming-vriendelijke functies met lage inputvertraging en een redelijke responstijd
 • list plusBrede kijkhoek voor veelzijdige gebruiksscenario's
 • list plusGoede kleurreproductie en bewegingsweergave
 • list plusHeeft moeite met schittering van sterke lichtbronnen en heeft een slecht contrast voor donkere ruimtes en HDR-inhoud
 • list plusBeperkte piekhelderheid voor SDR- en HDR-modi, niet ideaal voor heldere kamers
 • list plusGebrek aan diepe zwarttinten en HDR-mogelijkheden, wat de meeslepende kijkervaring beïnvloedt
Hey daar! Ik ben de LG UR91 43-inch TV, onderdeel van de UR9000 serie, en ik ben hier om jou een veelzijdige kijkervaring te bieden voor allerlei soorten gebruik, van tv-shows en sport tot gaming. Ik presteer geweldig in kamers met matige verlichting, dankzij mijn acceptabele SDR-helderheid en uitstekende reflectiebehandeling. Maar ik heb moeite met glans van sterke lichtbronnen en mijn contrast is matig, waardoor mijn prestaties in donkere kamers en met HDR-content beperkt zijn. Ik heb wel een brede kijkhoek, een goede selectie van streaming-apps en lage kwaliteit content smoothing, wat veel lof krijgt. Maar ik val wat tegen in het upscalen van lage resolutie content, wat een opvallend nadeel kan zijn voor sommige gebruikers. "Redelijke responstijd en fantastische input lag voor gaming" maken mij een gunstige keuze voor gamers, hoewel mijn beperkingen in contrast en helderheid invloed hebben op de algehele game-ervaring.

Mijn ontwerp is strak, met dunne plastic randen en V-vormige voeten voor stabiliteit. Mijn slanke profiel, zijwaartse LED-achtergrondverlichting en IPS-paneel zorgen voor een goede beeldkwaliteit met een goede kleurreproductie en bewegingsweergave. Maar ik mis diepe zwarten en HDR-mogelijkheden, met een maximale helderheid van 250 nits voor SDR-content en 300 nits voor HDR-modus. Dit is mogelijk niet voldoende voor heldere kamers, en de beperkte verversingssnelheid van 50 Hz kan een potentieel nadeel zijn voor sommige gebruikers. Ik ben uitgerust met webOS 23 voor slimme tv-functies, met een gebruiksvriendelijke interface voor streaming en toegang tot verschillende apps.

In vergelijking met andere modellen valt de LG UR91 op door zijn gaming-vriendelijke functies, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gamers die op zoek zijn naar lage input lag en redelijke responstijd. Maar mijn beperkingen in contrast en helderheid kunnen mensen afschrikken die op zoek zijn naar een meer meeslepende HDR-kijkervaring of diepere zwarten in donkere kamers. Als een budgetoptie voor gemengd gebruik en gaming, kan ik goed concurreren met mijn tegenhangers, vooral voor gebruikers die gaming-prestaties boven HDR-mogelijkheden en contrastverhoudingen stellen.

Kortom, de LG UR91 43-inch TV uit de UR9000 serie schittert met zijn gaming-vriendelijke eigenschappen, brede kijkhoek en goede beeldkwaliteit voor gemengd gebruik. Hoewel ik misschien niet de beste HDR-ervaring of diepe zwarten lever, maken mijn sterke punten in gaming en veelzijdige gebruiksscenario's mij een overtuigende keuze voor prijsbewuste consumenten die gaming-prestaties en streaming-mogelijkheden voorop stellen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

5. TCL 3-Series Roku TV (US)

De TCL 3-Series Roku TV in zijn 43-inch uitvoering biedt een betaalbare maar competente optie voor wie op zoek is naar een betrouwbare kijkervaring. Het strakke ontwerp, de uitstekende beeldkwaliteit en integratie met het Roku-platform maken het een opvallende keuze binnen zijn prijsklasse. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en beschikt over Dolby Audio en ondersteuning voor spraakassistent, waardoor de functionaliteit wordt verbeterd. Hoewel het ontbreekt aan geavanceerde functies zoals HDR en HDMI 2.1-ingangen, compenseert het met drie HDMI-poorten, een USB-poort en een koptelefoonaansluiting, waardoor het goed aansluit bij diverse connectiviteitsbehoeften.

Volgens Reviewed wordt "de TCL 3-Series (2021) Roku TV beschouwd als een opvallende optie in zijn prijsklasse." De prestaties op het gebied van contrast, kleurnauwkeurigheid en dekking voor SDR-content zijn positief erkend. Het ontbreken van ondersteuning voor nieuwere apparaten zoals de PlayStation 5 kan echter de aantrekkingskracht beperken, zoals opgemerkt door dezelfde bron. Tom's Guide benadrukt de geschiktheid voor het streamen van content en oudere video's, waarbij wordt vermeld dat het in staat is om helderdere beelden te produceren binnen zijn 720p-resolutie. Het is ook vermeldenswaardig dat de TV mogelijk enkele aanpassingen aan de beeldinstellingen vereist vanwege zijn gematigde helderheid, zoals benadrukt door Tom's Guide.

In vergelijking met zijn tegenhanger, de TCL 4-Series, mist de 3-Series geavanceerde functies zoals 4K-resolutie en HDR-mogelijkheden. Het houdt echter stand met een meer betaalbaar prijspunt, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie budgetvriendelijke keuzes prioriteert. De 4-Series, hoewel het betere waarde biedt met zijn geavanceerde functies, is duurder vanwege zijn grotere schermformaten, 4K-resolutie en HDR-mogelijkheden. Het bevat ook een extra ethernet-ingang voor potentiële 4K/HDR-streaming, waardoor het zich onderscheidt van de 3-Series op het gebied van connectiviteit.

In de wereld van budget-tv's biedt de TCL 3-Series Roku TV in zijn 43-inch variant een overtuigende optie voor wie op zoek is naar een balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. De integratie met het Roku-platform, de uitstekende beeldkwaliteit en diverse connectiviteitsopties positioneren het als een sterke concurrent binnen zijn prijsklasse. Hoewel het mogelijk niet voldoet aan de eisen van de nieuwste gameconsoles en geavanceerde functies mist, is de waarde voor zijn prijs onmiskenbaar.

Samenvattend is de TCL 3-Series Roku TV (43 inch) een solide keuze voor prijsbewuste consumenten die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke TV. Zijn betaalbaarheid, strakke ontwerp en integratie met het Roku-platform maken het een overtuigende optie binnen zijn categorie. Echter, de beperkingen in het tegemoetkomen aan nieuwere apparaten en geavanceerde functies moeten worden overwogen tegenover zijn uitstekende prestaties en waarde.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

6. Samsung AU7100

 • list plusBetaalbare prijs
 • list plusMogelijkheid tot verbetering van geluidskwaliteit
 • list plusBeperkte mogelijkheid om oudere content te upgraden
De Samsung AU7100 Crystal UHD Smart TV, verkrijgbaar in een 43-inch variant, biedt een verleidelijke mix van prestaties en betaalbaarheid. Geprezen om zijn indrukwekkende bouwkwaliteit, ontwerp en 4K-beeldkwaliteit, biedt deze TV consistente kwaliteit tegen een bescheiden prijs. "Het ontwerp is discreet met een slanke rand en minimalistische boemerangvoeten, en het biedt voldoende connectiviteit met HDMI-ingangen, USB-ingang, Ethernet-aansluiting, geïntegreerde Wi-Fi en Bluetooth," waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende opstellingen. Aangedreven door Samsung's Crystal Processor 4K-processing, is het een aanrader voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke TV met goede prestaties op een geschikt schermformaat.

In het landschap van 2024 concurreert de Samsung AU7100 met andere opmerkelijke 43-inch TV's zoals de LG C3 OLED, Samsung QN90C Neo QLED TV en Sony Bravia XR A90K OLED. Hoewel elke TV zijn unieke sterke punten heeft, springt de Samsung AU7100 eruit vanwege zijn betaalbaarheid zonder in te leveren op prestaties. Het biedt een overtuigende optie voor degenen die een balans zoeken tussen kosten en kwaliteit, waardoor het de "beste budgetkeuze is voor degenen die een geschikt schermformaat en een bescheiden budget zoeken."

In vergelijking met de LG C3 OLED, bekend om zijn uitstekende beeldkwaliteit en eersteklas gamefuncties, onderscheidt de Samsung AU7100 zich vanwege zijn betaalbaarheid, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die budgetprioriteit geven zonder in te leveren op kwaliteit. Op dezelfde manier, tegenover de Samsung QN90C Neo QLED TV, die pronkt met uitstekende HDR-helderheid en uitstekend zicht vanuit verschillende hoeken, valt de Samsung AU7100 op vanwege zijn betaalbaarheid en indrukwekkende bouwkwaliteit, wat een overtuigende keuze biedt voor degenen die waar voor hun geld zoeken in de 43-inch TV-categorie.

In een breder perspectief van 40-43-inch TV's staat de Samsung AU7100 zijn mannetje, met een balans tussen prestaties en betaalbaarheid. Hoewel premium OLED-technologie wordt benadrukt als de top in dit segment, positioneert de combinatie van goede beeldkwaliteit, ontwerp en betaalbaarheid de Samsung AU7100 als een topkeuze in de budgetvriendelijke categorie. Het is echter belangrijk op te merken dat de geluidskwaliteit en het vermogen om oudere content te upscalen gebieden zijn voor mogelijke verbetering.

Samengevat, de Samsung AU7100 43-inch TV is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke TV met goede prestaties. De mix van betaalbaarheid, bouwkwaliteit en beeldprestaties maakt het een overtuigende optie in een markt vol met diverse aanbiedingen. Hoewel het beperkingen kan hebben op het gebied van geluidskwaliteit en het upscalen van content, maken de algehele waarde voor geld en consistente kwaliteit op een geschikt schermformaat het tot een opvallende keuze in de 43-inch TV-categorie.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

7. Samsung CU7100

 • list plusIk hou van het minimalistische ontwerp met de dunne rand en elegante plastic Y-vormige poten die zorgen voor een verfijnde uitstraling en de mogelijkheid tot muurbevestiging.
 • list plusDe 4K beeldkwaliteit met goede achtergrondverlichting en hoog contrast is echt een pluspunt.
 • list plusDe gebruiksvriendelijke interface met Tizen 7.0 besturingssysteem en ondersteuning voor HDR10, HLG HDR en HDR10+ spreekt me erg aan.
 • list plusHet ontbreken van Dolby Vision en ingebouwde spraakbesturing zie ik als een nadeel.
 • list plusHet apparaat heeft moeite met het weergeven van diepe zwarttinten en heldere wittinten door de beperkte piekhelderheid.
 • list plusDe geluidskwaliteit is niet onderscheidend in hoge en lage tonen, en het ontbreken van Dolby Atmos of surround sound vind ik een tekortkoming.
De Samsung CU7100 43-inch TV valt op door zijn minimalistisch design en indrukwekkende 4K beeldkwaliteit, waardoor het een overtuigende keuze is in het middensegment. Volgens Tech Week Mag maakt het "minimalistische design met een dun frame en elegante plastic Y-vormige poten" het geschikt voor wandmontage en voegt het een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Het is uitgerust met het Tizen 7.0 besturingssysteem, biedt een gebruiksvriendelijke interface en ondersteunt HDR10, HLG HDR en HDR10+, wat zorgt voor een dynamische kijkervaring. Het is echter belangrijk om op te merken dat het geen Dolby Vision en ingebouwde spraakbesturing heeft, wat een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers.

Het 4K Crystal UHD LCD-paneel van de Samsung CU7100 levert overtuigende beelden met goede achtergrondverlichting en een hoog contrast, maar heeft moeite met het reproduceren van diepe zwarttinten en witte tinten vanwege de beperkte piekhelderheid. Tech Week Mag benadrukt de mogelijkheden van de TV als 4K-display ondanks enkele beperkingen in beeld- en geluidskwaliteit. Bovendien, de geluidskwaliteit van de TV, beschreven als helder in de middenfrequenties, mist duidelijke hoge tonen en bassen, en het ontbreekt aan Dolby Atmos of surround sound, een aspect dat mogelijk niet voldoet aan audiofielen.

Op het gebied van prestaties, merkt RTINGS op dat de CU7100 een goede TV is met sterke punten op het gebied van gaming en sport, dankzij zijn snelle responstijd en lage invoervertraging. Het presteert ook redelijk goed voor het kijken naar films en tv-programma's, vooral bij het opschalen van content met lagere resolutie en het weergeven van snel bewegende actie in heldere scènes. De beperkingen zijn echter onder andere slechte reflectiebehandeling, smalle kijkhoeken en het ontbreken van VRR-ondersteuning, waardoor het meer geschikt is voor gebruik in een donkere kamer.

In vergelijking met zijn tegenhangers, zoals de LG C3 OLED, blinkt de Samsung CU7100 uit in het bieden van een budgetvriendelijke 43-inch TV-optie met een strak design en een gebruiksvriendelijke interface. Hoewel het niet kan tippen aan de beeldkwaliteit en gamingfuncties van duurdere modellen, biedt de CU7100 een solide en betaalbare keuze voor degenen die op zoek zijn naar een tweede TV, zoals benadrukt door TechRadar. Met prijzen variërend van $399 tot $1,699, biedt het een aantrekkelijke optie in het middensegment van 43-inch TV's.

Kortom, de Samsung CU7100 43-inch TV biedt een balans tussen design, prestaties en betaalbaarheid, waardoor het een geschikte keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een middensegment 4K TV met goede beeldkwaliteit en een gebruiksvriendelijk smart TV-platform. Zijn sterke punten op het gebied van gaming en sport, in combinatie met zijn strakke design, positioneren het als een levensvatbare optie voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke TV zonder concessies te doen op belangrijke functies. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de beperkingen in piekhelderheid en geluidskwaliteit, vooral als deze factoren cruciaal zijn voor hun kijkervaring. 📺

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. Vizio V435M-K

Superieure beeldkwaliteit voor een budget:
 • list plusVerbluffende beeldkwaliteit met Dolby Vision HDR Bright Mode en HDR10+
 • list plusSlimme functies met toegang tot miljoenen titels via America's Smart TV en meer dan 250 gratis kanalen op WatchFree+
 • list plusOndersteuning voor Bluetooth koptelefoonmogelijkheden en Alexa-compatibiliteit
 • list plusKan mogelijk niet uitblinken op specifieke gebieden zoals gamingfuncties of geluidskwaliteit in vergelijking met andere modellen zoals LG C3 OLED, Samsung QN90C Neo QLED TV en Sony Bravia XR A90K OLED
De VIZIO 43-inch V-Series 4K LED HDR Smart TV, ook bekend als de V435M-K, is een opvallende keuze in zijn categorie, met verbluffende beeldkwaliteit en een scala aan slimme functies. Met een beoordeling van 4,3 van de 5 sterren uit 317 beoordelingen op Amazon, heeft deze TV lof ontvangen voor zijn beeldkwaliteit, met een beoordeling van 4,7 van de 5 sterren voor helderheid en een beoordeling van 4,4 van de 5 sterren voor geluidskwaliteit. Uitgerust met Dolby Vision HDR Bright Mode en HDR10+, Full Array LED-achtergrondverlichting en Active Pixel Tuning, zorgt deze TV voor een meeslepende kijkervaring, zoals opgemerkt door een recensie: "De VIZIO 43-inch V-Series 4K LED HDR Smart TV biedt verbluffende 4K beeldkwaliteit met Dolby Vision HDR Bright Mode en HDR10+."

Wat de VIZIO V435M-K onderscheidt, is zijn intelligentie en connectiviteit. Aangedreven door de IQ Active-processor, biedt het toegang tot miljoenen titels via America's Smart TV, met verschillende streamingopties en meer dan 250 gratis kanalen op WatchFree+. De toevoeging van een VIZIO App Catalogus, ondersteuning voor Bluetooth-koptelefoonmogelijkheden, AMD FreeSync en Alexa-compatibiliteit verbeteren verder de gebruikerservaring. Zoals een recensie benadrukt: "Het heeft Full Array LED-achtergrondverlichting, Active Pixel Tuning, en wordt aangedreven door de IQ Active-processor."

De TV wordt geleverd met een XRT260 Voice Remote, 2 x AAA-batterijen, voedingskabel en standaard, waardoor een probleemloze installatie gegarandeerd is. De ondersteuning voor Bluetooth-koptelefoons en Alexa-compatibiliteit voegt gemak en flexibiliteit toe aan de kijkervaring. De veelzijdigheid en doordachte ontwerp van deze TV komen tot uiting in de gebruikersbeoordelingen op Amazon.

Als we de VIZIO V435M-K vergelijken met andere 43-inch TV's, valt hij op door zijn slimme functies en toegankelijkheid. Hoewel andere modellen zoals de LG C3 OLED, Samsung QN90C Neo QLED TV en Sony Bravia XR A90K OLED uitblinken in specifieke aspecten zoals beeldkwaliteit, gamingfuncties en HDR-prestaties, biedt de VIZIO V435M-K een overtuigende combinatie van beeldkwaliteit, slimme functies en gebruiksvriendelijk ontwerp. De nadruk op streamingopties, gratis kanalen en spraakbesturing onderscheidt hem op de markt en maakt hem een sterke concurrent voor degenen die op zoek zijn naar een rijke en toegankelijke smart TV-ervaring.

Kortom, de VIZIO 43-inch V-Series 4K LED HDR Smart TV, of V435M-K, is een topkeuze voor degenen die een betaalbare maar toch rijk uitgeruste smart TV zoeken. Zijn verbluffende beeldkwaliteit, slimme functies en gebruiksvriendelijk ontwerp maken het een overtuigende optie in de categorie 43-inch TV's. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met hun specifieke voorkeuren, zoals gamingfuncties of geluidskwaliteit, om ervoor te zorgen dat de TV aansluit bij hun individuele behoeften.

Verkrijgbaar bij:

9. Sony XR-42A90K

 • list plusTop-tier performance
 • list plusRelatief duur
 • list plusGebrek aan helderheid
 • list plusProblemen met teksthelderheid bij gebruik als pc-monitor
De Sony Bravia XR-42A90K OLED TV is een high-end 42-inch televisie die topklasse prestaties biedt in een compacte verpakking. Met een strak en praktisch design, beschikt het over een dun OLED-scherm en minimale randen, waardoor het meerdere montage-opties en een reeks poorten biedt, waaronder HDMI 2.1 en 2.0 ondersteuning. Geprijsd op $1,149.99, levert het uitzonderlijke beeldkwaliteit, waardoor het een opvallende keuze is voor gaming, films en diverse activiteiten in donkere ruimtes.

Volgens Tom's Guide is de A90K "een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een kleinere premium TV," waarbij de nadruk wordt gelegd op de high-end prestaties in een compacte vorm. De Cognitive Processor XR van de TV introduceert nieuwe functionaliteiten zoals 'Depth Map' voor subtiele verscherping, waardoor de visuele mogelijkheden worden verbeterd. Daarnaast ondersteunt het HDR10, HLG en Dolby Vision formaten, evenals Dolby Atmos, wat zorgt voor een meeslepende kijkervaring.

De A90K excelleert in het bekijken van donkere ruimtes, met een bijna oneindige contrastverhouding, perfecte zwartuniformiteit en uitstekende reflectiebehandeling, zoals opgemerkt door Rtings. Zijn brede kijkhoek en snelle responstijd maken het geschikt voor diverse activiteiten, waaronder gaming, verder ondersteund door zijn lage inputvertraging, VRR-ondersteuning en HDMI 2.1-bandbreedte. Het is echter belangrijk om op te merken dat de TV enkele beperkingen kan hebben, zoals lage piekhelderheid voor sporten en HDR-films, evenals problemen met teksthelderheid bij gebruik als PC-monitor.

Trusted Reviews benadrukt de indrukwekkende beeldkwaliteit van de Sony XR-42A90K, met name voor gameconsoles, waardoor het een overtuigende keuze is voor gamingliefhebbers. Het vermeldt echter dat de TV relatief duur is en een gebrek aan helderheid heeft, terwijl de geluidskwaliteit scheef is. Ondanks deze nadelen streeft de A90K ernaar om topklasse visuele prestaties te leveren voor zowel native als opgeschaalde inhoud, met een uitzonderlijke gaming- en filmervaring.

In vergelijking met andere modellen in de markt, onderscheidt de Sony Bravia XR-42A90K OLED TV zich door zijn high-end prestaties, compacte formaat en uitzonderlijke gamingmogelijkheden. Hoewel het beperkingen kan hebben qua piekhelderheid en teksthelderheid voor specifieke inhoud, maken de bijna oneindige contrastverhouding, brede kijkhoek en snelle responstijd het een overtuigende keuze voor diverse gebruiksscenario's, met name in donkere ruimtes.

Samengevat biedt de Sony Bravia XR-42A90K OLED TV topklasse prestaties en uitzonderlijke visuele kwaliteit, met name voor gaming en het bekijken van donkere ruimtes. Met zijn compacte formaat, geavanceerde functies en meeslepende kijkervaring is het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een premium TV met een kleinere vormfactor.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

10. Hisense 43A6H

 • list plus4K Ultra High Definition and AI UHD Upscaler voor verbeterde niet-4K inhoud
 • list plusGoogle TV voor georganiseerd entertainment met een brede selectie van streaming-apps
 • list plusGame Mode Plus voor een dynamische game-ervaring en Sports Mode voor geoptimaliseerde sportinhoud
 • list plusLage contrastverhouding en ondermaatse zwarte uniformiteit voor ongeschikte HDR-prestaties in donkere kamers
 • list plusMatige maximale helderheid beperkt prestaties in heldere kamers
 • list plusOntbreken van ondersteuning voor high-refresh-rate gaming en ondermaatse prestaties voor HDR-inhoud
Ik ben de Hisense 43A6H 43-inch TV uit de A6 Series en ik bied een mix van functies die me veelzijdig maken voor verschillende situaties. Met 4K Ultra High Definition en AI UHD Upscaler ben ik goed in het verbeteren van non-4K content, en ik krijg complimenten voor mijn upscaling mogelijkheden. Met Google TV heb je georganiseerd entertainment, en mijn Dolby Vision HDR en HDR10 zorgen voor levendige beelden. Mijn Game Mode Plus zorgt voor een geweldige game-ervaring, en mijn Sports Mode optimaliseert sportcontent. Met DTS Virtual X, Chromecast Built-in, en ondersteuning voor variabele verversingssnelheid en automatische lage latentie modus verrijk ik mijn functieset.

Mijn sterke punten liggen in het kijken van films en tv-programma's in matig verlichte kamers, gamen en gebruik als pc-monitor, vanwege mijn brede kijkhoek en ondersteuning voor chroma 4:4:4. Maar ik heb ook tekortkomingen. Mijn lage contrastverhouding, matige zwarte uniformiteit en het ontbreken van lokale dimming maken me minder geschikt voor het kijken van HDR-content in donkere kamers, terwijl mijn lage piekhelderheid mijn prestaties in helder verlichte kamers beperkt. Ik ondersteun geen hoge verversingssnelheid voor gamen en presteer matig voor HDR-content. Ondanks deze beperkingen is mijn upscaling van lagere resolutie content prijzenswaardig, en ik heb een uitgebreide selectie streaming-apps.

Zoals één recensie opmerkt, "Hisense A6H TV is geschikt voor gemengd gebruik, met sterke punten in het kijken van films en tv-programma's in matig verlichte kamers, gamen en gebruik als pc-monitor." Ook mijn vermogen om "lagere resolutie content goed te upscalen" is een opmerkelijk hoogtepunt, en verbetert de kijkervaring voor verschillende soorten content.

In de markt voor 43-inch tv's concurreer ik met modellen die verschillende eigenschappen benadrukken. Voor degenen die prioriteit geven aan HDR-prestaties in donkere kamers, zijn alternatieven met een hogere contrastverhouding en betere zwarte uniformiteit misschien meer geschikt. Maar voor gebruikers die op zoek zijn naar een tv met krachtige upscaling mogelijkheden, een brede selectie streaming-apps en een veelzijdige functieset, ben ik een overtuigende keuze.

Hoewel ik indrukwekkende functies bied en uitblink in bepaalde situaties, moeten mijn beperkingen, met name in HDR-prestaties en helderheid, in overweging worden genomen. Desalniettemin maken mijn nadruk op upscaling, brede kijkhoeken en gaming functies mij tot een sterke kandidaat in de categorie 43-inch tv's. Als je op zoek bent naar een 43-inch tv met een uitgebreide functieset en opmerkelijke upscaling mogelijkheden, dan ben ik zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 23 februari in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved