ills
Last update: Jun 11, 2024
Wat is de beste Decoder op de markt? Met zoveel Decoders zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

Onze Decoder selectie

ills
1
Manhattan T3-R
Beste Decoder
Manhattan T3-R
MerkManhattan
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Maintro BT TV Box Pro
Maintro BT TV Box Pro
MerkBT
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Humax Aura
Humax Aura
MerkHumax
Score8.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Sky Q UHD
Sky Q UHD
MerkSky
Score8.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
EE TV Box Pro
EE TV Box Pro
MerkEE
Score7.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Humax FVP-5000T
Humax FVP-5000T
MerkHumax
Score7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Freesat 4K Recordable TV Box
Freesat 4K Recordable TV Box
MerkFreesat
Score6.5
8
Virgin TV 360
Virgin TV 360
MerkVirgin
Score6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze super Decoder opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Decoders ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Decoder is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Decoder.

De beste Decoders op 1 plek

1. Manhattan T3-R

Beste Decoder:
 • list plusGebruiksvriendelijke interface
 • list plusGeweldige beeldkwaliteit op HD-kanalen
 • list plusToekomstbestendig
 • list plusGebrek aan populaire streaming-apps zoals Netflix en Amazon Prime
 • list plusAf en toe opnameproblemen
 • list plusBeperkte gelijktijdige kanalenopname
Ik ben de Manhattan T3-R, een 4K-ready Freeview Play smart recorder beschikbaar in 500GB en 1TB versies. Met een gebruikersvriendelijke interface en toegang tot catch-up TV apps en digitale TV kanalen, ben ik geprijsd op £169.99 en £199 respectievelijk. Mijn compacte design en een leerzame afstandsbediening maken me een handige keuze. Ik laad apps snel en bied geweldige beeldkwaliteit bij het opnemen van HD TV kanalen. Helaas ontbreken populaire streaming apps zoals Netflix en Amazon Prime, wat de toegang tot 4K-content beperkt tot YouTube. Ik ben future-proof, maar het gemis van populaire streaming apps kan een nadeel zijn voor sommige gebruikers.

Gebruikers waarderen mijn gebruiksgemak, stille HDD werking en geweldige beeldkwaliteit op HD kanalen. Toch zijn er beperkingen gemeld, zoals problemen met het mislukken van opnames en het instellen van opnames, wat frustratie veroorzaakt door het gebrek aan reactie van de fabrikant. Het ontbreken van Netflix en Amazon Prime Video, evenals de beperkte gelijktijdige kanaalopname, worden ook genoemd als nadelen. Ik ondersteun 4K en HDR, maar mis 4K-content over Freeview. Ik bied een verscheidenheid aan kanalen en mainstream catch-up apps, met 500GB en 1TB versies beschikbaar. De beeldkwaliteit is goed, vooral op HD kanalen, terwijl SD kanalen meer compromissen sluiten.

In vergelijking met andere set-top boxes ben ik geprezen als de beste Freeview box voor 4K. Toch heb ik concurrentie van alternatieven zoals de BT TV Box Pro, Humax Aura, Freesat 4K Recordable TV Box, Sky Q UHD, en Virgin TV 360. Deze opties bieden verschillende functies en functionaliteiten, inclusief toegang tot premium kanalen en streamingdiensten, met onderscheid in harde schijfgrootte, internetverbinding, en het aantal USB-poorten. Mijn primaire kracht ligt in het feit dat ik een topkeuze ben voor Freeview 4K, maar mijn beperkingen in opnamefunctionaliteit en het ontbreken van populaire streaming apps maken me een overweging tegenover mijn tegenhangers.

Al met al ben ik de Manhattan T3-R, een 4K-ready Freeview Play smart recorder met een gebruikersvriendelijke interface en geweldige beeldkwaliteit op HD kanalen. Hoewel ik future-proof ben en een verscheidenheid aan kanalen en catch-up apps bied, zijn mijn gebrek aan populaire streaming apps, occasionele opnameproblemen en beperkte gelijktijdige kanaalopname aspecten om te overwegen. Als beste Freeview box voor 4K, vervul ik een specifieke niche, maar heb ik concurrentie van andere set-top boxes die diverse functies en functionaliteiten bieden.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. Maintro BT TV Box Pro

 • list plusSnelle prestaties
 • list plus4K HDR beelden
 • list plusDolby Atmos-geluid
  Ik ben erg enthousiast over de BT TV Box Pro, een geweldige set-top box die een uitgebreide tv-kijkervaring biedt voor BT-klanten. Met zijn snelle prestaties, 4K HDR-beelden, Dolby Atmos-geluid en 1TB opslag voor het opnemen van drie shows tegelijkertijd, terwijl je een andere kijkt, is deze box echt indrukwekkend. Dankzij de Wi-Fi-connectiviteit en universele zoekoptie heb je toegang tot premium tv-kanalen zoals Sky, BT Sport Ultimate, Netflix en Amazon. En het strakke industriële ontwerp, de eco-instellingen en de full-sized afstandsbediening die werkt via een Bluetooth-verbinding maken het helemaal af. TechRadar noemt het "een scherpe prestatie" met een "uitstekende tv-zoekfunctie," waardoor het een overtuigende keuze is voor een premium tv-kijkervaring.

  Wat ik echt geweldig vind aan de BT TV Box Pro is dat het de inbouw-apps van de tv overtreft. Een gebruiker op AVForums merkte op dat "de apps veel helderder lijken op de BT Pro-box in vergelijking met de inbouw-apps van de tv." Het biedt dus echt een superieure visuele kwaliteit en functionaliteit in vergelijking met standaard tv-apps, wat de gebruikerservaring enorm verbetert.

  In vergelijking met andere set-top boxes op de markt, biedt de BT TV Box Pro een uitgebreide en premium tv-kijkervaring die het onderscheidt van standaard decoderboxen. Het kan opnemen van drie shows tegelijkertijd en biedt toegang tot premium tv-kanalen, wat het tot een sterke concurrent maakt. Hoewel andere set-top boxes zoals Sky Q, Manhattan T3-R en Freesat 4K TV Recorder ook overtuigende functies bieden, zoals uitgebreide Ultra HD-inhoud en HDR-ondersteuning, onderscheidt de unieke combinatie van functies en functionaliteit van de BT TV Box Pro zich, vooral voor BT-klanten die op zoek zijn naar een premium tv-kijkervaring.

  Al met al is de BT TV Box Pro echt een uitblinker als het gaat om het leveren van een premium tv-kijkervaring voor BT-klanten, met zijn indrukwekkende prestaties, 4K HDR-beelden, Dolby Atmos-geluid en uitgebreide opslag. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een premium set-top box en zich wil onderscheiden van de rest.

  Verkrijgbaar bij:

  Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

  3. Humax Aura

  • list plusIntegratie van Freeview Play en Android TV 9
  • list plusTrage interface-navigatie
  • list plusAfwezigheid van populaire apps zoals Netflix en Now
  • list plusFlinke prijskaartje
  De Humax Aura is een veelzijdige set-top box die naadloos Freeview Play ondersteunt en een rijk scala aan functies biedt, waardoor het een overtuigende optie is voor entertainmentbehoeften. Het strakke en moderne ontwerp, in combinatie met de glanzend zwarte behuizing en LED-indicator, straalt een premium gevoel uit. Het meest opvallende kenmerk is de integratie van Android TV 9, waardoor toegang mogelijk is tot verschillende streamingdiensten en de Google Play Store. Ondanks zijn sterke punten schiet de Aura tekort in HDR-prestaties, trage interface-navigatie en het ontbreken van apps zoals Netflix en Now. Desalniettemin maken zijn 4K-ondersteuning en hi-res audiocapaciteiten, samen met de mogelijkheid om meerdere kanalen tegelijkertijd op te nemen, het tot een opmerkelijke concurrent in de decoder-ruimte.

  Het meest opvallende kenmerk van de Humax Aura is de combinatie van Freeview Play met Android TV 9, waardoor een uitgebreide entertainmentervaring wordt geboden. Volgens What Hi-Fi? biedt de Aura's mobiele app niet alleen een elektronische programmagids, maar maakt deze ook op afstand opnemen en toegang tot verschillende streamingdiensten mogelijk. De inclusie van HDMI 2.1, USB 3.0, USB 2.0 en optische audio-uitgangspoorten benadrukt zijn veelzijdigheid, die tegemoetkomt aan diverse connectiviteitsbehoeften. De speciale Aura-app maakt op afstand opnemen en het downloaden van opnames voor offline bekijken mogelijk, zoals benadrukt in de beoordeling van Stuff.tv. Dit maakt het een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een kosteneffectieve en functierijke televisiehub.

  De Aura wordt echter bekritiseerd om zijn trage interface en stijve afstandsbedieningsknoppen, zoals opgemerkt in Trusted Reviews. Het ontbreken van populaire apps zoals Netflix en Now, evenals de hoge prijs van de box, kan sommige potentiële kopers afschrikken. Ondanks deze nadelen, positioneert de Aura zich als een levensvatbare optie voor degenen die een veelzijdige decoder zoeken, vanwege zijn vermogen om ontbrekende apps te casten via de Chromecast-functionaliteit en zijn ondersteuning voor populaire streamingdiensten, waaronder Apple TV+, Amazon Prime Video en Disney+. Zoals Stuff.tv het stelt: "De Aura wordt geleverd met de mogelijkheid om opnames te maken, met 1TB of 2TB harde schijfopties en de mogelijkheid om meerdere kanalen tegelijkertijd op te nemen."

  In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de integratie van Freeview Play en Android TV 9 van de Humax Aura zich, doordat het een naadloze mix van live tv, on-demand content en toegang tot een breed scala aan streamingdiensten biedt. Maar zijn tekortkomingen op het gebied van HDR-prestaties en interface-snelheid kunnen concurrenten een voorsprong geven op die specifieke gebieden.

  Concluderend, de Humax Aura is een overtuigende decoder, met een rijke set aan functies, waaronder 4K-ondersteuning, hi-res audiocapaciteiten en de mogelijkheid om meerdere kanalen tegelijkertijd op te nemen. Ondanks zijn beperkingen, positioneert zijn integratie van Freeview Play en Android TV 9, samen met zijn opnamefuncties, het als een kosteneffectieve optie voor entertainmentbehoeften.

  Verkrijgbaar bij:

  4. Sky Q UHD

  • list plus4K HDR video playback
  • list plusDolby Atmos audio
  • list plusIntegratie van online diensten zoals Netflix, YouTube en Apple TV Plus
  • list plusVereist installatie van schotel
  • list plusBeperkingen voor niet-Sky breedbandabonnees
  Als ik kijk naar de Sky Q UHD Decoder, zie ik een eersteklas product dat een ongeëvenaarde kijkervaring biedt. Met HDR 4K videoweergave, een moderne interface en Dolby Atmos-audio, is dit echt het neusje van de zalm op het gebied van TV-abonnementen. Het integreert ook online diensten zoals Netflix, YouTube en Apple TV Plus, waardoor je toegang hebt tot een breed scala aan content. Een opvallende functie is het mobiele component, waarmee gebruikers onderweg opnames kunnen plannen en opgenomen shows kunnen downloaden naar hun mobiele apparaten. TechRadar benadrukt dat "Sky Q's online diensten werken met elke internetprovider." Toch zijn er beperkingen voor niet-Sky internetabonnees. Voor dit apparaat is een schotelinstallatie vereist, maar de extra Sky Q Mini-boxen verbinden via Wi-Fi voor het bekijken in meerdere kamers. Sky's Ultimate on Demand-pakket integreert naadloos Netflix-billing met de Sky-rekening, waardoor kosten worden verlaagd en Netflix-aanbevelingen binnen de Sky Q-interface worden ontgrendeld.

  In vergelijking daarmee is de Sky Stream, zoals beoordeeld door TechRadar, een streamingbox die 4K, Dolby Vision en Dolby Atmos-kwaliteit biedt. Het is een geschikte optie voor algemene streamingbehoeften, maar het kan extra apparaten vereisen voor niche-diensten. De hardware wordt gratis geleverd, maar er is een maandelijkse vergoeding, vooral voor 4K en Atmos. Aan de andere kant biedt het artikel van Good Housekeeping een vergelijking van top set-top boxen voor verschillende tv-diensten, waaronder Sky, Virgin, Freeview en Freesat. De Sky Q UHD wordt erkend als de go-to set-top box voor Sky, waarbij de superioriteit op de markt wordt benadrukt.

  Het artikel van Good Housekeeping legt ook uit dat set-top boxen het pauzeren en terugspoelen van live tv mogelijk maken, toegang bieden tot premium kanalen en verbinding maken met internet voor streamingdiensten. Elke set-top box wordt getest op functies zoals het pauzeren en terugspoelen van live tv, programma's opnemen, navigeren door de interface en toegang krijgen tot catch-up en streamingdiensten. De Sky Q UHD Decoder springt eruit, vooral vanwege de integratie van online diensten, indrukwekkende videoweergave en mogelijkheden voor het bekijken in meerdere kamers. De status als beste tv-abonnementsdienst wordt versterkt door de mogelijkheid om te werken met elke internetprovider. Het is echter belangrijk om te weten dat een schotelinstallatie vereist is en dat er beperkingen kunnen zijn voor niet-Sky internetabonnees.

  Al met al is de Sky Q UHD Decoder een opvallend product in de categorie tv-settopbox, dat uitblinkt in het bieden van een eersteklas kijkervaring met zijn 4K HDR videoweergave, Dolby Atmos-audio en naadloze integratie van populaire streamingdiensten. Hoewel het een hoge standaard zet voor tv-abonnementsdiensten, is het essentieel om rekening te houden met de installatievereisten en potentiële beperkingen voor niet-Sky internetabonnees. Toch maken de uitgebreide functies en ongeëvenaarde kijkervaring het tot een topkeuze voor wie het beste op het gebied van tv-entertainment zoekt.

  Verkrijgbaar bij:

  5. EE TV Box Pro

  • list plusOndersteuning voor 4K HDR/Dolby Atmos
  • list plusVereiste voor BT Breedband
  De nieuwe EE TV Box Pro, voorheen bekend als BT TV, heeft een rebranding ondergaan en biedt een overtuigende reeks functies die aansluiten bij de moderne entertainmentbehoeften. Ik ben Hannah Cowton van Tech Advisor en Macworld en ik prijs de nieuwe EE TV, met name de "restart" en "replay" functies, waarmee je gemakkelijk gemiste shows kunt inhalen en terug kunt spoelen naar het begin van live programma's. Met zes tuners, HDMI-uitgang en ondersteuning voor DLNA biedt het apparaat gebruikers een uitgebreide en veelzijdige entertainmentervaring. Bovendien zorgt de ondersteuning voor Dolby Digital-output en uitstekende weergavedetails van HD-kanalen voor een indrukwekkende kijkervaring, waarmee het zijn kracht in het leveren van hoogwaardig beeld en geluid benadrukt.

  De EE TV Box Pro valt op door zijn ondersteuning voor 4K HDR/Dolby Atmos en een slank ontwerp met Bluetooth-afstandsbedieningen, waarmee het zich positioneert als een apparaat dat de toekomst van entertainmenttechnologie omarmt. De interface wordt omschreven als strak, intuïtief en gebruiksvriendelijk, waarbij content van Britse catch-up apps effectief wordt samengebracht en een mix van gepersonaliseerde en samengestelde content wordt aangeboden. Bovendien voldoet het discrete en milieuvriendelijke ontwerp van de box, gemaakt van maximaal 95% gerecycled plastic, aan de groeiende consumentenvraag naar duurzame producten.

  In vergelijking met zijn voorgangers en concurrenten blinkt de EE TV Box Pro uit in het naadloos integreren van live en on-demand content, met een eenvoud die de gebruikerservaring verbetert. Hoewel de vereiste voor BT Breedband een potentieel nadeel kan zijn, verbreedt de potentiële toegevoegde waarde door DLNA-ondersteuning en app-ontwikkeling voor het streamen van home media de aantrekkingskracht.

  De EE TV Box Pro komt naar voren als een topkandidaat in de categorie digitale TV-recorders, vooral voor degenen die een apparaat zoeken met geavanceerde functies en uitstekende prestaties. Zijn vermogen om naadloos live en on-demand content te combineren, samen met de ondersteuning voor 4K HDR en Dolby Atmos, positioneert het als een formidabele optie voor degenen die een geavanceerde entertainmentervaring zoeken. Echter, voor degenen zonder BT Breedband kan de vereiste een drempel vormen.

  Al met al onderscheidt de EE TV Box Pro zich als een robuuste keuze voor gebruikers die een geavanceerde en functierijke digitale TV-recorder zoeken, met uitmuntende prestaties in het leveren van hoogwaardige entertainmentervaringen door zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke interface.

  Verkrijgbaar bij:

  Bekijk bij bol.com

  6. Humax FVP-5000T

  • list plusGebruiksvriendelijke interface
  • list plusDrie tuners voor gelijktijdige opname
  • list plusUitgebreide opslagopties
  • list plusStopgezet vanwege intrekking van ondersteuning voor streaming-apps
  • list plusAfwezigheid van populaire streaming-apps zoals Amazon Prime Video en NOW TV
  • list plusTrage interface
  Ik ben de Humax FVP-5000T Freeview-recorder, gelanceerd in 2017 en geprezen om zijn gebruikersvriendelijke interface, triple tuners, uitgebreide opslagmogelijkheden en vroege omarming van Freeview Play. Helaas werd de ondersteuning voor zijn streaming-app stopgezet door ITV, waarmee een einde kwam aan een tijdperk voor dit eens zo populaire Freeview-opnameapparaat. Met toegang tot meer dan 70 Freeview-kanalen en de mogelijkheid om inhoud op te nemen met behulp van een televisiegids van acht dagen, inclusief een "serie opnemen" functie, was dit apparaat ideaal voor liefhebbers van een verrijkte tv-ervaring. Het kon tot vier programma's tegelijkertijd opnemen terwijl je naar een vijfde keek en bood toegang tot catch-up-apps zoals BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, My5, UK TV Play, YouTube en Netflix. De goede beeld- en geluidskwaliteit maakten het geschikt voor oudere televisies en de naadloze integratie van Freeview-kanalen en catch-up-apps. Bovendien beschikte het over ingebouwde Wi-Fi en Ethernet-connectiviteit, compleet met speciale sneltoetsen op de afstandsbediening voor opnames, Netflix en On-Demand diensten.

  Ondanks zijn sterke punten, had de FVP-5000T ook beperkingen, zoals het ontbreken van bepaalde streaming-apps zoals Amazon Prime Video en NOW TV. Bovendien werd de interface als traag ervaren, wat frustrerend kon zijn. Desondanks werd het apparaat aanbevolen voor degenen die hun tv-ervaring wilden verbeteren met zijn scala aan kanalen, apps en gebruikersvriendelijke interface. De opvolger van de FVP-5000T, de Humax Aura, integreert Freeview Play-opnames met een Android TV-streamingplatform, zij het met beperkte beschikbaarheid vanwege lage voorraadniveaus.

  In vergelijking met zijn concurrenten in de markt, viel de FVP-5000T op door zijn ruime opslagmogelijkheden, gebruikersvriendelijke interface en naadloze integratie van Freeview-kanalen en catch-up-apps. Ook onderscheidde het zich met zijn triple tuners en de mogelijkheid om meerdere programma's tegelijkertijd op te nemen. Desondanks ondervond het uitdagingen door het ontbreken van bepaalde populaire streaming-apps en een trage interface. Met deze eigenschappen in gedachten, kan de Humax FVP-5000T worden beschouwd als het "Beste budgetproduct voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdige set-top box voor tv-kijken en opnemen," vooral voor gebruikers met oudere televisies en een voorkeur voor Freeview-kanalen en catch-up-apps.

  Kortom, de Humax FVP-5000T Freeview-recorder, hoewel niet langer verkrijgbaar, wordt nog steeds herinnerd om zijn sterke gebruikersinterface, uitgebreide toegang tot kanalen en opnamecapaciteiten. Zijn stopzetting heeft een leegte achtergelaten in de markt voor Freeview-recorders, en hoewel zijn opvolger, de Humax Aura, vergelijkbare functies biedt, is het momenteel moeilijk te vinden vanwege lage voorraadniveaus. Desalniettemin blijft de impact van de FVP-5000T als gebruikersvriendelijke Freeview-recorder met indrukwekkende opslagmogelijkheden en integratie van catch-up-apps opmerkelijk.

  Verkrijgbaar bij:

  7. Freesat 4K Recordable TV Box

  • list plusOndersteunt 4K HDR streaming en opnemen
  • list plusOntbreekt ondersteuning voor Channel 4 HD en Dolby Vision
  • list plusBeperkte ondersteuning voor bepaalde streamingdiensten en kanalen
  • list plusGeen HDMI 2.1-poort
  Ik ben superenthousiast over de Freesat 4K Recordable TV Box, ook wel bekend als de Freesat UHD-4X. Deze box is perfect voor satelliet-tv-gebruikers die op zoek zijn naar een 4K-tv-recorder met top streamingdiensten en catch-up tv. Hij komt in opslagopties van 500GB, 1TB en 2TB en heeft een strak design met verschillende aansluitmogelijkheden, zoals HDMI 2.0, optische S/PDIF, Ethernet en Wi-Fi.

  Wat ik echt geweldig vind, is de eenvoudige gebruikersinterface die snel toegang biedt tot de gids, opnames, on-demand apps en instellingen. Hij ondersteunt populaire on-demand apps zoals BBC iPlayer, ITV Hub, My5, STV Player en UKTV Play. Helaas mist hij wel ondersteuning voor All4. Maar het feit dat je tot vier shows tegelijk kunt opnemen, is echt fantastisch! En de ondersteuning voor HDR en Ultra HD maakt het helemaal af. Maar let op, hij heeft geen HD-ondersteuning voor Channel 4 en geen Dolby Vision.

  Als je op zoek bent naar een hoogwaardige opname- en streamingervaring, dan is de Freesat 4K Recordable TV Box echt iets voor jou. En het strakke design en stille werking maken het helemaal af. Maar als je vooral afhankelijk bent van streamingdiensten of een HDMI 2.1-poort nodig hebt, dan is dit misschien niet de beste keuze.

  In vergelijking met andere set-top boxen zoals de Sky Q en de Manhattan T3-R, onderscheidt de Freesat 4K TV Recorder zich door zijn mogelijkheid om tot vier shows tegelijk op te nemen en zijn ondersteuning voor HDR en Ultra HD. Maar hij heeft wel beperkingen, zoals het ontbreken van ondersteuning voor bepaalde kanalen en formaten.

  Al met al is de Freesat 4K Recordable TV Box een geweldige keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardige 4K-tv-recorder met een intuïtieve gebruikersinterface en indrukwekkende opnamemogelijkheden. 📺

  Verkrijgbaar bij:

  8. Virgin TV 360

  • list plusVerbeterde gebruikersinterface
  • list plusGedeelde profielen
  • list plus4K HDR-beeldkwaliteit
  • list plusBekabelde verbindingen voor mini-boxen
  • list plusTekort aan streaming-apps
  • list plusTekort aan de multi-room kijkervaring van Sky
  Met Virgin TV 360 maak ik een grote sprong voorwaarts in de wereld van TV-decoders. Het biedt een verbeterde gebruikersinterface, gedeelde profielen, 4K HDR beeldkwaliteit en een herontworpen app. De spraakondersteuning van de afstandsbediening en de mogelijkheid om de app als tweede afstandsbediening te gebruiken, zorgen voor extra gemak. Volgens Tech Advisor is "Virgin TV 360 een verbetering ten opzichte van eerdere TV-boxen van het merk," maar het heeft wel beperkingen, zoals bedrade verbindingen voor mini-boxen en een tekort aan streaming-apps. Hoewel het kortere contracten biedt in vergelijking met BT en Sky, komt het niet in de buurt van de multiroom kijkervaring van Sky. De Virgin TV Go-app wordt echter geprezen vanwege zijn nut in situaties van op afstand kijken.

  Trusted Reviews benadrukt de ambitie van Virgin om de "ultieme gebruikerservaring" te bieden met het TV 360-platform, wat de toewijding van het merk weerspiegelt om een eersteklas kijkervaring te leveren. De integratie van live tv, on-demand content, streamingdiensten en meer positioneert Virgin TV 360 als een allesomvattende entertainmentoplossing. In vergelijking met zijn voorganger, de V6 set-top box, biedt de 360 een naadlozere en gepersonaliseerde entertainmentervaring, met geavanceerde functies zoals spraakbesturing en op maat gemaakte aanbevelingen, zoals opgemerkt in de Virgin Media Community.

  De mogelijkheid om in 4K te streamen en de spraakgestuurde afstandsbediening van de 360-box zijn opvallende kenmerken, zoals benadrukt door What Hi-Fi? Het is echter vermeldenswaard dat de box geen ondersteuning biedt voor sommige populaire apps, wat een potentieel nadeel kan zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een breed scala aan streamingopties.

  In de wereld van TV-decoders valt Virgin TV 360 op door zijn verbeterde interface, 4K HDR beeldkwaliteit en gedeelde profielen. De nadruk op gebruikerservaring en integratie van entertainmentopties toont de evolutie ten opzichte van eerdere modellen. Hoewel het misschien niet helemaal kan tippen aan de aanbiedingen van concurrenten zoals Sky, maken de kortere contracten en het gemak van de Virgin TV Go-app het tot een aantrekkelijke keuze voor degenen die een alomvattende TV-ervaring zoeken.

  In het spectrum van TV-decoders onderscheidt Virgin TV 360 zich door zijn verbeterde gebruikersinterface, 4K HDR beeldkwaliteit en gedeelde profielen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor degenen die een op maat gemaakte en meeslepende kijkervaring willen. De beperkingen, zoals bedrade verbindingen voor mini-boxen en een tekort aan streaming-apps, kunnen echter uitdagingen vormen voor gebruikers die op zoek zijn naar een diverser scala aan entertainmentopties.

  Verkrijgbaar bij:

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

  Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

  todo

  © 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved