ills
Last update: Feb 26, 2024
Wat is de beste 55 inch TV op de markt? Met zoveel 55 inch TVs zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

Onze 55 inch TV selectie

ills
1
Samsung CU7100
Samsung CU7100
MerkSamsung
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Samsung 55QN90C
Samsung 55QN90C
MerkSamsung
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
LG C3 55-inch OLED (OLED55C3PUA)
LG C3 55-inch OLED (OLED55C3PUA)
MerkLG
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Hisense U8K ULED TV
Hisense U8K ULED TV
MerkHisense
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K)
Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K)
MerkHisense
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
LG 65" G3 OLED 4K
LG 65" G3 OLED 4K
MerkLG
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Amazon Fire TV Omni QLED
Amazon Fire TV Omni QLED
MerkAmazon
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)
SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)
MerkSamsung
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Sony 65-inch Bravia XR A80L
Sony 65-inch Bravia XR A80L
MerkSony
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
SunBriteTV Veranda 3 Outdoor TV
SunBriteTV Veranda 3 Outdoor TV
MerkSunBriteTV
Score8.9

Hoe komt deze leuke 55 inch TV lijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste 55 inch TVs ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van 55 inch TV is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van 55 inch TV.

De beste 55 inch TVs op 1 plek

1. Samsung CU7100

Ik ben enthousiast over de Samsung CU7100 55-inch TV, een topper in de categorie 55-inch TV's met indrukwekkende functies die aansluiten bij diverse behoeften. Volgens een review van Rtings.com is deze TV geweldig voor gaming vanwege de lage input lag en snelle responstijd, waardoor het een geweldige optie is voor gaming liefhebbers. De reflecterende handling is voldoende, hoewel het misschien niet helder genoeg is voor goed verlichte ruimtes, waardoor het ideaal is voor donkere kijkomgevingen.

De sterke punten van de Samsung CU7100 zijn duidelijk te zien in zijn geschiktheid voor gaming en het kijken van tv-programma's, sport en HDR-films in donkere kamers. Rtings.com merkt op dat het goed is in upscaling en een adequate contrastverhouding heeft voor HDR-content. Het mist echter lokale dimming en heeft een slechte HDR piekhelderheid. TechRadar prijst ook de Samsung S90C, een nauwe tegenhanger van de CU7100, vanwege zijn verbluffende helderheid, kleurprestaties en top gaming technologie, waaronder een refresh rate van 144Hz en uitstekende gaming ondersteuning.

In een bredere vergelijking concurreert de Samsung CU7100 met een reeks 55-inch TV's, zoals de Hisense U8K ULED TV, LG C3 OLED en LG G3 OLED. Deze concurrenten bieden verschillende voordelen, van diepe kleurverzadiging en piekhelderheid tegen een budgetvriendelijke prijs tot inktzwarte niveaus en een slank ontwerp. Echter, de focus van de CU7100 op gaming, voldoende reflectie handling en over het algemeen goede prestaties voor verschillende soorten content zetten het apart.

Zoals TechRadar aangeeft, valt de Samsung S90C, een model nauw verwant aan de CU7100, op vanwege het heldere beeld met rijke details en diepe zwarttinten, waardoor het een topkeuze is voor de meeste mensen. De CU7100 erft deze sterke punten en biedt een overtuigende optie voor mensen die een veelzijdige 55-inch TV zoeken met de focus op gaming en bevredigende algehele prestaties.

In het kort, de Samsung CU7100 55-inch TV is een overtuigende keuze, vooral voor gaming liefhebbers en mensen die een veelzijdige TV zoeken voor verschillende soorten content. Hoewel het misschien niet hetzelfde niveau van helderheid en kleurprestaties biedt als zijn nauwe tegenhangers, maken de focus op gaming en bevredigende algehele prestaties het een sterke concurrent in de categorie 55-inch TV's.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. Samsung 55QN90C

 • list plusIndrukwekkende gaming-mogelijkheden met vier HDMI 2.1-poorten die geavanceerde gamingfuncties ondersteunen zoals Auto Low Latency Mode en Variable Refresh Rate.
 • list plusVerbluffende HDR-prestaties en levendige kleuren met hoge piekhelderheid en uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid.
 • list plusVeelzijdige prestaties en gebruiksvriendelijke slimme interface met een breed scala aan apps, geschikt voor verschillende kijkscenario's.
 • list plusAf en toe haperingen in langzaam bewegende opnames en uitdagingen bij het gladstrijken van macro-blocking in lage kwaliteit content.
 • list plusStabiliteit op de centrale standaard kan een zorg zijn voor potentiële kopers.
 • list plusBeperkingen bij het omgaan met bepaalde visuele artefacten, zoals opgemerkt in sommige reviews.
Ik ben dol op de Samsung 55QN90C Neo QLED TV vanwege zijn indrukwekkende reeks functies en veelzijdige prestaties. Met een strak en minimalistisch ontwerp biedt het verschillende maten tegen verschillende prijzen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor verschillende budgetten. De gamingmogelijkheden van de TV zijn een uitblinkende functie, dankzij de vier HDMI 2.1 poorten die geavanceerde gamingfuncties ondersteunen zoals Auto Low Latency Mode en Variable Refresh Rate, waardoor een naadloze game-ervaring met de nieuwste consoles wordt gegarandeerd. Volgens Tom's Guide blinkt de TV uit in helderheid, kleurnauwkeurigheid en weergave, wat resulteert in een verbluffende HDR-prestatie en levendige kleuren. De Neural Quantum Processor 4K stuurt de TV aan en biedt eersteklas upscaling-mogelijkheden voor gedetailleerde en realistische beeldkwaliteit, vooral merkbaar tijdens filmscènes.

Rtings.com benadrukt de veelzijdigheid van de Samsung 55QN90C en beveelt het aan voor verschillende doeleinden zoals het kijken van films en gamen in donkere ruimtes vanwege het hoge contrast en lage invoervertraging. De hoge piekhelderheid en uitzonderlijke reflectiebehandeling maken het geschikt voor heldere ruimtes, en biedt een uitstekende kijkervaring voor tv-programma's, sport en videogames. De redelijke kijkhoek en gebruiksvriendelijke slimme interface met een brede selectie aan apps versterken verder de aantrekkingskracht. Hoewel de TV consistente beeldkwaliteit en hoge piekhelderheid levert, merken sommige recensies af en toe haperingen in langzame panoramashots en uitdagingen bij het gladstrijken van macro-blokkeren in lage kwaliteitscontent.

In vergelijking met zijn concurrenten concurreert de Samsung 55QN90C gunstig met zijn geavanceerde gamingfuncties, uitzonderlijke helderheid en kleurnauwkeurigheid. Zijn prestaties in zowel donkere als heldere ruimtes, samen met zijn veelzijdige slimme interface, positioneren het als een sterke concurrent in de 55-inch TV-markt. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de stabiliteit van de TV op zijn centrale standaard en de beperkingen bij het omgaan met bepaalde visuele artefacten.

Al met al biedt de Samsung 55QN90C Neo QLED TV een indrukwekkend pakket met zijn gamingmogelijkheden, verbluffende beeldkwaliteit en veelzijdigheid in verschillende kijkscenario's. Hoewel het enkele beperkingen kan hebben, maken zijn algehele prestaties en functieset het een overtuigende keuze voor degenen die een premium 55-inch TV-ervaring zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

3. LG C3 55-inch OLED (OLED55C3PUA)

De LG C3 55-inch OLED TV is een veelzijdige krachtpatser die uitblinkt in verschillende gebruiksscenario's, waardoor het een topkeuze is voor thuisentertainment en gaming. Geprezen om zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit, biedt de TV zeer goede helderheid in zowel SDR als HDR, waardoor een meeslepende kijkervaring zelfs in lichte kamers of bij glans wordt gegarandeerd. Volgens rtings.com biedt het een bijna oneindige contrastverhouding, fantastische reflectiebeheersing, lage invoervertraging en een uitstekende responstijd, waardoor het een ideale gaming metgezel is. De ondersteuning voor DTS verbetert verder zijn aantrekkingskracht als thuisentertainmentcentrum. Sommige gebruikers kunnen echter de agressieve ABL en de lage kwaliteit van de content smoothing als mogelijke nadelen ervaren, zoals opgemerkt door rtings.com.

Het ontwerp van de LG C3 OLED TV, benadrukt door CNET, is strak en ultralicht met een dun paneel, waaruit LG's toewijding aan een minimalistische, strakke uitstraling en een lichte constructie blijkt. Het omvat ook functies zoals multiview-modus en een altijd-klaar screensaver om inbranden te voorkomen, hoewel wordt opgemerkt dat OLED TV's gevoeliger zijn voor beeldretentie en inbranden in vergelijking met op LCD gebaseerde TV's. Bovendien neemt de slimme interface, volgens CNET, de bovenste helft van het scherm in beslag met een grote advertentie en biedt kaarten voor verschillende functies, hoewel het mogelijk niet ten volle gebruikmaakt van het schermoppervlak.

Wat betreft gebruikerservaring hebben sommige klanten, volgens de website van LG, tevredenheid geuit over de kleurkwaliteit en het geluid van de TV. Er zijn echter zorgen over de gebruiksvriendelijkheid, het ontbreken van ondersteuning voor PGS-ondertitels en moeilijkheden bij het verbinden van apps met het internet.

In de LG 2023 OLED-reeks biedt de C3, zoals opgemerkt door CNET, eersteklas beeldkwaliteit, superieur contrast en eersteklas gamingfuncties. Het is echter belangrijk op te merken dat het niet zo helder is als OLED TV's uit het hogere segment, met geen grote verbeteringen ten opzichte van de C2 uit 2022. De recensent suggereert ook om een externe streamingapparaat te overwegen en benadrukt dat inbranden geen doorslaggevende reden is om het kopen van een OLED TV te vermijden.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de LG C3 OLED TV op door zijn veelzijdige prestaties, waardoor het een topkeuze is voor degenen die uitzonderlijke beeldkwaliteit, meeslepende game-ervaringen en een strak ontwerp zoeken. Hoewel het misschien niet zo helder is als sommige OLED TV's uit het hogere segment, zorgt de bijna oneindige contrastverhouding en de fantastische reflectiebeheersing voor een meeslepende kijkervaring. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de agressieve ABL, de lage kwaliteit van de content smoothing en de gevoeligheid voor beeldretentie en inbranden, vooral bij langdurig gebruik.

Samengevat is de LG C3 55-inch OLED TV een eersteklas keuze voor degenen die een veelzijdige, hoogwaardige TV zoeken met uitzonderlijke beeldkwaliteit en gamingfuncties. Ondanks enkele zorgen en beperkingen op het gebied van gebruikerservaring, maken de algehele prestaties en functies het een aantrekkelijke optie voor liefhebbers van thuisentertainment en gaming.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

4. Hisense U8K ULED TV

Ik ben dol op de Hisense U8K ULED 55-inch TV. Met zijn uitstekende helderheid in zowel HDR als SDR, indrukwekkend contrast en fantastische reflectiebeheersing is deze TV perfect voor HDR-films en videogames. De geweldige beeldkwaliteit, lage inputvertraging en superhelder scherm maken het een geweldige keuze voor thuisentertainment. Volgens rtings.com biedt het geavanceerde audio- en videoformaatondersteuning, wat de kijkervaring verbetert.

De Hisense U8K biedt een uitstekende balans tussen beeldkwaliteit, grootte en prijs, en is een relatief betaalbare optie met een uitstekende algehele beeldkwaliteit en een capabel Google TV-systeem, zoals vermeld in een recensie van CNET. De helderheid en kleurrijkheid maken het ideaal voor lichte kamers, maar de beperkte kijkhoek kan een nadeel zijn voor brede zitopstellingen, zoals het kijken van tv-programma's of sporten met vrienden, zoals opgemerkt in de recensie van rtings.com.

In vergelijking met de LG C3 OLED valt de Hisense U8K op vanwege zijn helderder en kleurrijker display, waardoor het een sterke concurrent is voor goed verlichte omgevingen. Echter, de LG C3 OLED presteert beter op verschillende gebieden, waaronder gemengd gebruik, tv-programma's, videogames, HDR-inhoud en pc-monitor. Daarom wordt de LG C3 OLED aanbevolen vanwege zijn superieure prestaties op meerdere vlakken.

Toch heeft de U8K-serie zijn nadelen. Zo is de TV niet zo helder of dynamisch als sommige concurrenten, en de standaard activering van motion smoothing in de "Theater" beeldmodi is mogelijk niet geschikt voor alle gebruikers. Daarnaast wordt het ontwerp omschreven als saai en de afstandsbediening als eenvoudig. Het Google TV-systeem, hoewel geprezen om zijn snelheid en verscheidenheid aan apps, wordt bekritiseerd om zijn lay-out en zoekresultaten. Deze aspecten, zoals benadrukt in de recensie van CNET, wijzen op gebieden waar de U8K verbeterd kan worden om een meer gebalanceerde gebruikerservaring te bieden.

Kortom, de Hisense U8K ULED 55-inch TV biedt een sterke optie voor wie op zoek is naar een balans tussen beeldkwaliteit, grootte en prijs. De uitzonderlijke helderheid en kleurrijkheid zijn perfect voor goed verlichte omgevingen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor HDR-films en videogames. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de beperkingen van de TV op het gebied van kijkhoek en de gebieden waarop het tekortschiet in vergelijking met zijn concurrenten.

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

5. Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K)

De Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K) TV is een opvallende toevoeging aan de markt, met een mix van indrukwekkende functies tegen een concurrerende prijs. Zoals benadrukt door Tom's Guide, valt het op als "een van de beste budget-tv's", waarbij betaalbaarheid wordt gecombineerd met belangrijke ontwerpverbeteringen. De strakke randen en verstelbare voeten dragen bij aan de algehele aantrekkingskracht, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende omgevingen.

Een opvallende eigenschap van deze tv is zijn vermogen om een optimale kijkervaring te bieden voor HDR-films en gaming. De Mini-LED-achtergrondverlichtingstechnologie brengt levendige kleuren tot leven en verbetert details in donkere tinten, zoals opgemerkt door Tom's Guide. Daarnaast is de prestatie als gaming-tv bewonderenswaardig, met een lage inputvertraging en een geweldige responstijd, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gamingliefhebbers, zoals benadrukt door RTINGS.

Echter, de tv heeft ook zijn beperkingen. Zoals waargenomen door RTINGS, heeft het te lijden onder smalle kijkhoeken, wat kan leiden tot beelddegradatie wanneer bekeken vanaf de zijkanten. Dit aspect maakt het mogelijk niet de ideale keuze voor situaties waarin meerdere kijkers een brede kijkhoek nodig hebben. Bovendien, terwijl het uitblinkt in het tonen van HDR-content met diepe zwarttinten en een breed kleurengamma, kan het moeite hebben met kleine hoogtepunten en helderheid in bepaalde scènes, zoals opgemerkt door RTINGS.

In vergelijking met zijn tegenhangers scoort de Hisense U6K-tv goed in het budgetsegment, met een overtuigende mix van functies. Zijn Mini-LED-achtergrondverlichting en gamingprestaties onderscheiden het van andere budget-tv's, waardoor het een sterke concurrent is voor degenen die een meeslepende game- en HDR-filmervaring zoeken zonder de bank te breken. Echter, voor gebruikers die prioriteit geven aan bredere kijkhoeken en geavanceerde gamingfuncties zoals HDMI 2.1-bandbreedte en variabele verversingssnelheidstechnologie, kunnen andere modellen zoals de Hisense U6G meer geschikt zijn, omdat het een veelzijdigere kijkervaring biedt voor verschillende soorten inhoud, zoals uiteengezet door RTINGS.

Samenvattend biedt de Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K) TV een overtuigende keuze voor degenen die een betaalbare maar functierijke televisie zoeken. Zijn sterke punten liggen in zijn budgetvriendelijke prijs, indrukwekkende HDR-filmkijk- en gamingprestaties, en strakke ontwerpaanpassingen. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met zijn beperkingen, met name zijn smalle kijkhoeken en het ontbreken van geavanceerde gamingfuncties, voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

6. LG 65" G3 OLED 4K

De LG 55" G3 OLED TV is een topaanbod in LG's OLED TV-assortiment van 2023, geroemd om zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit en uitstekende prestaties in verschillende situaties. Met een strak ontwerp en de beste prestaties in lichte kamers biedt het een visueel verbluffende ervaring. Zijn bijna oneindige contrastverhouding en brede kijkhoek dragen bij aan een uitzonderlijke kijkervaring, waardoor het geschikt is voor elke kamer. De lage inputvertraging en uitstekende responstijd maken het ook optimaal voor gaming, zonder merkbare invloed op de beeldkwaliteit in de gamemodus. Volgens een review van rtings.com, "blinkt de LG G3 OLED TV uit in helderheid voor zowel SDR- als HDR-content, waardoor het geschikt is voor elke kamer". Deze TV is een uitstekende keuze voor verschillende entertainmentbehoeften.

De LG G3 OLED TV is verkrijgbaar in verschillende formaten, met het 55-inch model vanaf €2.299,99. Hoewel het slanke, wandvriendelijke ontwerp geprezen wordt, moet worden opgemerkt dat een aparte standaardaankoop vereist is om deze op een tafel of entertainmentcentrum te plaatsen. De TV beschikt over een poortselectie, inclusief HDMI 2.1-poorten, die voldoen aan moderne connectiviteitsbehoeften. Sommige gebruikers kunnen echter de agressieve ABL (Automatische Helderheidsbegrenzer) als storend ervaren in heldere gebieden. Bovendien worden de afstandsbediening en de smart TV-interface bekritiseerd vanwege hun complexiteit en rommeligheid, met de aanbeveling om in plaats daarvan een externe streamingtoestel te gebruiken. Zoals benadrukt in een review van CNET, "wordt de LG G3 OLED TV geprezen als de best presterende TV met uitstekende beeldkwaliteit, contrast en beeld vanuit een hoek, maar de hoge prijs rechtvaardigt mogelijk niet de waarde voor de meeste high-end TV-kopers."

In vergelijking met zijn tegenhangers wordt de Sony A95L OLED aanbevolen vanwege de ondersteuning voor Dolby Vision HDR, uitzonderlijke verwerking en ondersteuning voor audioformaten, waardoor het ideaal is voor een thuisbioscoopopstelling. Aan de andere kant wordt de Samsung S90C OLED genoteerd als de beste waarde OLED TV, die de prestaties van de Sony A95L dicht benadert, terwijl deze betaalbaarder is. Het blinkt uit in beeldkwaliteit met diepe zwarttinten en biedt uitstekende gamingfuncties. De LG C3 OLED, gepositioneerd als een van de beste OLED TV's in het hogere middensegment, richt zich op waarde en gaming-gerichte functies, met verbluffende beeldkwaliteit in donkere kamers.

Over het algemeen valt de LG 55" G3 OLED TV op door zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit, veelzijdigheid en gamingprestaties. De hoge prijs rechtvaardigt echter mogelijk niet de waarde voor alle high-end TV-kopers, en sommige gebruikers kunnen bepaalde aspecten van het ontwerp en de interface als onhandig ervaren. Zoals samengevat in een review van Tom's Guide, "biedt de LG G3 OLED TV een uitstekende beeldkwaliteit en ultrahelderheid, waardoor het een visueel verbluffende ervaring is. Het is echter vereist om een aparte standaard aan te schaffen voor plaatsing op een tafel of entertainmentcentrum."

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

7. Amazon Fire TV Omni QLED

Ik ben erg enthousiast over de Amazon Fire TV Omni QLED 55-inch TV. Met zijn QLED-technologie biedt hij levendige kleuren en een goede contrastverhouding, waardoor hij echt opvalt in zijn categorie. En wat betreft gamen, ben ik helemaal weg van de 4K Dolby Vision gaming, VRR en ALLM op de HDMI 2.1-poort - een echte aanrader voor gamers zoals ik! En het Fire TV-platform zorgt voor geweldige smart TV-functies en aanbevelingen op basis van mijn kijkgedrag, wat de totale gebruikerservaring nog beter maakt.

Een ander geweldig kenmerk is de ingebouwde Fire TV Stick, waardoor ik toegang heb tot alle grote streaming-apps en Alexa-spraakbediening. Ook ondersteunt deze TV alle belangrijke HDR-formaten, heeft het een QLED-scherm en biedt het VRR voor gamers. En laten we het niet vergeten - de prijs is echt competitief, vooral tijdens kortingsperiodes zoals Black Friday en Amazon Prime Day.

Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook wat nadelen. Zo kan de helderheid en kleurruimte enigszins teleurstellend zijn in vergelijking met andere modellen. En de 60Hz native display is misschien niet ideaal voor gamen. Ook wordt Amazon's eigen content nogal sterk gepromoot op het startscherm van de Fire TV smart interface.

Kortom, de Amazon Fire TV Omni QLED 55-inch TV biedt een geweldige balans tussen prestaties en waarde. Met zijn levendige QLED-display, sterke gamingfuncties en competitieve prijs is het een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare TV met geavanceerde mogelijkheden.

Verkrijgbaar bij:

8. SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)

Ik ben super enthousiast over de Samsung Q80C 55-inch TV, een opvallend mid-range QLED-model dat uitblinkt in beeldkwaliteit en geluidsprestaties. Met directe LED-verlichting, lokale dimming en een Quantum Dot-kleursysteem, aangedreven door de Neural Quantum Processor 4K-beeldmotor, biedt het indrukwekkende visuals. Met een prijs van $1.000 in de VS is het een geweldige koop, met vier HDMI-poorten die 4K120Hz ondersteunen, variabele verversingssnelheden en automatische omschakeling naar de modus met lage latentie, waardoor het ideaal is voor gaming. Zoals TechRadar opmerkt: "de prestaties en prijs maken het een overtuigende optie in het mid-range QLED TV-segment." Bovendien biedt de TV ondersteuning voor Dolby Atmos-audio, het Tizen smart TV-platform en een ontwerp met een volledige matrix met 96 afzonderlijke dimzones, waardoor het een topconcurrent is in zijn categorie.

In vergelijking met zijn tegenhangers overtreft de Samsung Q80C instapmodellen zoals de Q60C QLED TV, met superieure beeldkwaliteit door directe LED-verlichting en een hoger aantal dimzones. De robuuste gamingfuncties van de Q80C, waaronder ondersteuning voor 4K120Hz en variabele verversingssnelheden, onderscheiden het van andere QLED TV's, waardoor het een uitstekende keuze is voor gamingliefhebbers. Bovendien tilt de ondersteuning voor spraakassistenten zoals Bixby, Amazon Alexa en Google Assistant, evenals Object Tracking Sound Lite-technologie en zes luidsprekers met Dolby Atmos-ondersteuning, zijn aantrekkingskracht naar een hoger niveau.

De mid-range positionering van de Q80C in het QLED TV-segment plaatst het in directe concurrentie met andere topkeuzes zoals de Hisense U6 Series en U7 Series, en TCL Q7 QLED 4K Smart TV. Echter, de combinatie van geavanceerde gamingfuncties, indrukwekkende beeldkwaliteit en concurrerende prijzen geeft het een voorsprong op de markt. Zoals een recensie van PC Guide bevestigt: "De TV is goed uitgerust voor gaming met vier HDMI-poorten die 4K120Hz ondersteunen, variabele verversingssnelheden en automatische omschakeling naar de modus met lage latentie," waardoor het een overtuigende keuze is voor gamers die een balans zoeken tussen prestaties en waarde.

Hoewel de Q80C op verschillende gebieden uitblinkt, heeft het mogelijk niet hetzelfde aantal dimzones als vlaggenschipmodellen, wat mogelijk van invloed is op de prestaties in donkere ruimtes in vergelijking met high-end QLED TV's. Bovendien, zoals benadrukt door Tom's Guide, zou de Tizen smart interface baat kunnen hebben bij een update. Echter, deze beperkingen wegen niet op tegen zijn algehele prestaties, gamingmogelijkheden en waardepropositie.

Kortom, de Samsung Q80C 55-inch TV is een opmerkelijke mid-range QLED TV die uitblinkt in het leveren van uitzonderlijke beeldkwaliteit, geavanceerde gamingfuncties en meeslepende geluidsprestaties. De concurrerende prijs en uitgebreide functies maken het tot een topkeuze voor consumenten die een hoogwaardige kijk- en game-ervaring willen zonder de bank te breken.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

9. Sony 65-inch Bravia XR A80L

 • list plusIndrukwekkende beeldkwaliteit met levendige kleuren en gedetailleerde beelden
 • list plusVeelzijdige gebruiksscenario's voor films, games en als PC-monitor
 • list plusLagere prijs in vergelijking met de Samsung S95C OLED TV
 • list plusSlechts twee HDMI 2.1-poorten
 • list plusIets lagere SDR-helderheid in vergelijking met sommige concurrenten
 • list plusMogelijke risico's van inbranding
Ik ben dol op de Sony 55-inch Bravia XR A80L OLED 4K Google TV. Met zijn strakke design, minimale randen en optie voor zowel standaard- als wandmontage is dit echt een veelzijdige televisie. En de verscheidenheid aan poorten, waaronder meerdere HDMI-poorten, USB, optische audio-uitgang en Ethernet, maakt het super handig.

Dankzij de Sony Cognitive Processor XR, XR Triluminos Pro en XR Clear Image technologieën, levert deze TV indrukwekkende beeldkwaliteit met levendige kleuren en gedetailleerde beelden, perfect voor een mix van verschillende content zoals films en games. En met zijn HDR piekhelderheid is het ideaal voor donkere kamerfilms, terwijl het ook uitblinkt in het omgaan met weerspiegelingen voor het kijken in een lichte kamer.

Wat gamen betreft, heeft deze TV ook lage inputvertraging en responstijd, waardoor het een uitstekende keuze is voor gamen en als PC-monitor, hoewel potentieel inbranden een zorg is. En met functies zoals geweldige upscaling, weerspiegelingbehandeling, kijkhoek en lage responstijd, valt deze TV ook op bij tv-programma's, sport, videospellen en HDR-films.

In vergelijking met de Samsung S95C OLED TV, is de Sony A80L iets lager geprijsd in de VS en het VK, wat potentieel kostenbesparend is voor consumenten. En de A80L heeft verplaatsbare voeten voor flexibele plaatsing, terwijl de Samsung S95C een platte, gecentreerde basis heeft. De A80L heeft ook een meer traditionele aansluitingsopstelling op de TV zelf, met beperkte HDMI 2.1-poorten en een wat loggere sectie aan de achterkant, terwijl de Samsung S95C de One Connect-box heeft, die aansluitopties biedt via een enkele kabel en niet de bijna onzichtbare rand heeft van Samsung's hogere TV's.

Al met al is de Sony Bravia XR A80L OLED 4K Google TV echt een topkeuze in de wereld van 55-inch TV's, met verbluffende beeldkwaliteit, veelzijdige gebruiksscenario's en een concurrerende prijs. Het heeft misschien wat beperkingen wat betreft poortbeschikbaarheid en SDR-helderheid, maar zijn algehele prestaties en functies maken het een aantrekkelijke keuze voor iedereen die een hoogwaardige, meeslepende kijkervaring zoekt. 📺

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

10. SunBriteTV Veranda 3 Outdoor TV

 • list plusDuurzame, IP55-geclassificeerde aluminium behuizing voor bescherming tegen stof, vaste objecten en water
 • list plusVerbeterde poortselectie en -indeling, met opties voor wand- of plafondmontage en ingebouwde Wi-Fi
 • list plusSlank en licht ontwerp, met een gewicht van 47 pond en afmetingen van 49,4 x 28,7 x 3,5 inch zonder de standaard
 • list plusGebrek aan slimme functionaliteit, maar geschikt voor een streaming stick
Ik ben dol op de SunBriteTV Veranda 3 Outdoor TV, vooral het 55-inch model! Deze speciale buiten televisie is ontworpen voor gebruik in schaduwrijke omgevingen en kost $2,898.95. Het heeft een stevige, IP55-geclassificeerde aluminium behuizing, die bescherming biedt tegen stof, vaste objecten en water. Tom's Guide zegt dat deze TV een "verbeterde poortselectie en opstelling" heeft, met opties voor wand- of plafondmontage en ingebouwde Wi-Fi. De TV is ontworpen met bescherming als prioriteit, met een gepoedercoate aluminium behuizing die afgedicht is tegen vocht en vuil. Het is opvallend slank en licht in vergelijking met andere buiten televisies, met een gewicht van 47 pond en afmetingen van 49,4 x 28,7 x 3,5 inch zonder standaard.

Achter het afgedichte paneel aan de achterkant van de TV bevindt zich een reeks poorten, waaronder drie HDMI-poorten, component- en composiet video-ingangen, en een USB 3.0-poort. Hoewel de Veranda 3 geen slimme functionaliteit heeft, is het geschikt voor een streaming stick. Deze TV is geoptimaliseerd voor schaduwrijke installaties en is niet geschikt voor direct zonlicht. Tom's Guide vermeldt ook dat de Veranda 3 goed presteerde in laboratoriumtests, waarbij de nadruk werd gelegd op het vermogen om een kwalitatieve kijkervaring te bieden in de beoogde omgeving.

In vergelijking met de SunBriteTV Pro 2 outdoor TV, valt de Veranda 3 op vanwege zijn lichtere gewicht, verbeterde poortselectie en toegankelijkere prijsstelling, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor mensen die een buiten TV zoeken voor schaduwrijke gebieden. Aan de andere kant is de Pro 2 ontworpen met zware bescherming tegen de elementen, waaronder een ingebouwd temperatuurregelsysteem, beveiligd mediabed, weersbestendige bedieningsknoppen en gehard glas dat het scherm beschermt. Dit maakt de Pro 2 meer geschikt voor extreme weers- en temperatuurcondities, waardoor het aansluit bij een ander scala aan buiteninstallatiescenario's.

De SunBriteTV Veranda 3 Outdoor TV blinkt uit als een weerbestendige, schaduwrijke buiten TV, en biedt verbeterde beeldkwaliteit, geluid en HDR-ondersteuning. Toch kan het ontbreken van slimme functionaliteit een beperking zijn voor sommige gebruikers. De concurrerende prijs, duurzaamheid en verbeterde poortselectie maken het echter tot een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar een buiten TV voor schaduwrijke installaties. Zoals Tom's Guide opmerkt, "De TV is slank en licht in vergelijking met andere buiten TV's, waardoor het een uitstekende keuze is voor wandmontage." 📺

Verkrijgbaar bij:

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved