ills
Last update: Jun 12, 2024
Wat is de beste Wifi speakers op de markt? Met zoveel Wifi speakers raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Bowers & Wilkins Zeppelin
Beste wifi-luidspreker
Bowers & Wilkins Zeppelin
MerkBowers & Wilkins
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Naim Mu-so 2nd Generation
Compact ontwerp, geliefd bij audiofielen
Naim Mu-so 2nd Generation
MerkNaim
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Sonos Era 300
Sonos Era 300
MerkSonos
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Audio Pro C5 MKII
Geoptimaliseerd voor opstellingen met meerdere kamers
Audio Pro C5 MKII
MerkAudio Pro
Score8.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Bluesound Pulse M
Bluesound Pulse M
MerkBluesound
Score7.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Sonos One SL Zwart
Sonos One SL Zwart
MerkSonos
Score7.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Audio Pro A15
Draagbaar voor buitengebruik
Audio Pro A15
MerkAudio Pro
Score6.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Bowers & Wilkins Formation Duo
Ideaal voor puristen op het gebied van meerkameraudio
Bowers & Wilkins Formation Duo
MerkBowers & Wilkins
Score6.1

Hoe komt deze geweldige Wifi speakers opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Wifi speakers ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Wifi speakers is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Wifi speakers.

De beste Wifi speakers op 1 plek

1. Bowers & Wilkins Zeppelin

Beste wifi-luidspreker:
De Bowers & Wilkins Zeppelin wifi speaker is een unieke mix van opvallend design en indrukwekkende audioprestaties. Met zijn extraverte elliptische design en stoffen bekleding is de speaker verkrijgbaar in donker of licht parelgrijs. Met geavanceerde driver technologieën van B&W bevat het twee 25mm Decoupled Double-Dome aluminium tweeters, twee 90mm midrange drivers met Fixed Suspension Transducer (FST) technologie, en een 150mm woofer, allemaal aangedreven door in totaal 240W versterking. De speaker bevat Bluetooth 5.0 met aptX Adaptive, AirPlay 2, en een speciale Bowers & Wilkins Music App voor installatie en bediening. Volgens What Hi-Fi? is de Zeppelin de "slimste en meest flexibele" iteratie van de serie, gericht op de streaming tijdperk.

"De design van de speaker is visueel opvallend en trekt overal waar het geplaatst wordt de aandacht," merkt What Hi-Fi? op. Echter, de plaatsing van de bedieningsknoppen aan de rand van de speaker wordt genoemd als enigszins onhandig. Wat betreft geluidsprestaties, biedt de Zeppelin gebalanceerd geluid geschikt voor verschillende audio-inhoud, zoals benadrukt door RTINGS. Het biedt bas- en treble-aanpassingen via de bijbehorende app, maar kan laagbass missen voor genres zoals EDM of hip-hop. De speaker kan grote ruimtes vullen met geluid zonder significante compressie op maximaal volume en biedt een breed en meeslepend geluidsbeeld. Het levert ook uitstekende ondersteuning voor spraakassistenten met ingebouwde Alexa.

Ondanks zijn uitmuntendheid op verschillende gebieden, heeft de Zeppelin beperkingen. Het is niet ontworpen voor buitengebruik, mist laagbass voor bepaalde muziekgenres, en is niet erg draagbaar, zoals benadrukt door RTINGS. Bovendien wijst Wired erop dat de beoordeling onvolledig is, waardoor het uitdagend is om een ​​uitgebreide beoordeling te krijgen vanuit hun perspectief.

In het competitieve landschap van wifi speakers, valt de Bowers & Wilkins Zeppelin op door zijn visueel impactvolle design en uitgebreide set functies, waaronder geavanceerde driver technologieën, spraakassistentondersteuning en connectiviteitsopties. Dit maakt het een overtuigende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een speaker die esthetiek combineert met hoogwaardig geluid en slimme functionaliteiten. Echter, potentiële kopers moeten rekening houden met de beperkingen, zoals het gebrek aan draagbaarheid en buitengebruik, en de mogelijke impact van het design dat meningen kan polariseren, zoals vermeld door What Hi-Fi?. In vergelijking met andere wifi speakers, kunnen het unieke design en de geavanceerde driver technologieën van de Zeppelin het een voorsprong geven voor degenen die stijl en audioprestaties prioriteren. Desalniettemin moeten mensen die op zoek zijn naar een meer draagbare optie of speakers die expliciet voor buitengebruik zijn ontworpen, alternatieven op de markt verkennen.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

2. Naim Mu-so 2nd Generation

Compact ontwerp, geliefd bij audiofielen:
 • list plusUitzonderlijke geluidskwaliteit en brede geluidsweergave
 • list plusNiet de meest budgetvriendelijke optie
De Naim Mu-so 2e generatie draadloze luidspreker zet een nieuwe standaard voor premium audioprestaties en design. Met een strak aluminium chassis, een oversized touch-gevoelige volumeknop en aanpasbare roosterkleuren, is het visueel opvallend en goed uitgerust. Volgens T3, "biedt de Mu-so 2 een breder geluidsbeeld, verbeterde basrespons en krachtig, vervormingsvrij geluid." De 'Room Compensation' instellingen verbeteren de plaatsingsflexibiliteit, en de HDMI ARC-ingang maakt het mogelijk om als een stereo soundbar te functioneren. De luidspreker ondersteunt verschillende streamingmethoden en audioformaten, waardoor uitzonderlijke geluidskwaliteit wordt gegarandeerd. Daarnaast biedt het een breed scala aan connectiviteitsopties, waaronder optisch, 3,5 mm analoog, ethernet en USB, waardoor veelzijdigheid en gebruiksgemak worden gegarandeerd.

Vergeleken met andere draadloze luidsprekers, valt de Mu-so 2 op als een premium optie. What Hi-Fi? identificeert het als de beste premium draadloze luidspreker en prijst zijn uitstekende geluidskwaliteit en uitgebreide streamingopties. Als compact ontwerp dat geliefd is bij audiofielen, concurreert het met de Sonus Faber Omnia, met een strak aluminium chassis en een verlichte knop. Terwijl beide systemen uitgebreide streamingondersteuning bieden, beschikt de Mu-so 2 over een breder scala aan fysieke connectiviteitsopties, waaronder HDMI ARC, optische, 3,5 mm en USB-ingangen. Dit plaatst het voorop in veelzijdigheid en aanpasbaarheid binnen het premium segment.

In vergelijking met de Sonos Era 100, die wordt geprezen om zijn betaalbaarheid en rijke functieprofiel, staat de Mu-so 2 als een premium alternatief. De Era 100 levert een groots, open geluid en gedetailleerde precisie, waardoor het een aanbevolen keuze is voor degenen die op zoek zijn naar premium kwaliteit zonder een zware investering. Echter, de Mu-so 2 blinkt uit in design en audioprestaties en biedt over het algemeen een meer premium en verfijnde ervaring.

Ook de Naim Mu-so Qb 2e generatie, een broertje in de Mu-so familie, heeft lof ontvangen voor zijn verbeterde functies en uitzonderlijke prestaties. Het heeft de What Hi-Fi? Awards gewonnen en beschikt over een drieweg stereoluidsprekerconfiguratie met geüpgradede componenten, waardoor in totaal 300W versterking wordt geleverd. Het nieuwe streamingplatform biedt verschillende connectiviteitsopties en de geluidskwaliteit wordt omschreven als rijk, met een levendige hoge tonen en goed gebalanceerde bas, waardoor een ruim geluidsbeeld wordt gecreëerd. Dit benadrukt verder de kracht van de Mu-so serie in het leveren van uitstekende audiokwaliteit en functies in verschillende vormfactoren.

Kortom, de Naim Mu-so 2e generatie draadloze luidspreker onderscheidt zich als het toppunt van premium audioprestaties en design. Zijn evolutie van eerdere modellen brengt verfijnde details, uitzonderlijke geluidskwaliteit en een uitgebreid scala aan functies naar voren, waardoor het een topkeuze is voor audiofielen en liefhebbers die op zoek zijn naar een draadloze luidspreker die uitblinkt in zowel vorm als functie. Hoewel het misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is, positioneert de premium kwaliteit en veelzijdige connectiviteitsopties het als een toonaangevende concurrent in de draadloze luidspreker categorie.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

3. Sonos Era 300

 • list plusExceptionele Dolby Atmos-ondersteuning voor een meeslepende audiobeleving
 • list plusVeelzijdige connectiviteit met Bluetooth 5.0, AirPlay 2 en Wi-Fi 6
 • list plusDuidelijke en onderscheidende stereomuziek met een indrukwekkende meeslepende geluidservaring
 • list plusVereist specifieke streamingdiensten voor Dolby Atmos-ondersteuning, mogelijk beperkend voor algemene muziekluistermogelijkheden
 • list plusHogere prijs in vergelijking met sommige concurrenten
 • list plusMoeilijkheid bij het vinden van ruimtelijke audio-tracks binnen muziekstreaming-apps
Ik ben erg enthousiast over de Sonos Era 300 wifi-speaker, een premium product dat wordt geprezen om zijn uitstekende ondersteuning van Dolby Atmos, waardoor het een ideale keuze is voor thuisbioscoopliefhebbers die op zoek zijn naar een meeslepende audiobeleving. Met een prijs van $449 is deze speaker ontworpen om een expansief geluid te leveren met naar boven en opzij gerichte speakers, en het is benadrukt dat het een breed en hoog geluid kan creëren dat rond de speaker kan bewegen, vooral bij tracks die geoptimaliseerd zijn voor Dolby Atmos. Volgens TechRadar "brengt de toevoeging van Dolby Atmos-muziek het geluid naar een nieuw niveau, waarbij brede en hoge geluiden rond de speaker kunnen bewegen." Dit maakt het een overtuigende optie voor degenen die een 7.1.4-systeem willen creëren in combinatie met de Sonos Arc-soundbar.

De Era 300 heeft een uniek "ingesnoerd zandloper" ontwerp en herbergt zes drivers en aangepaste golfgeleiders voor richtinggeluid. De ruimtelijke audioweergave, samen met Bluetooth 5.0, AirPlay 2 en Wi-Fi 6, maakt het tot een veelzijdige keuze voor verschillende apparaten. Tom's Guide merkt op dat de aanraakgevoelige bedieningselementen bovenop intuïtief zijn, en de speaker biedt ook ondersteuning voor spraakassistenten. Het is echter vermeldenswaard dat het momenteel specifieke streamingdiensten vereist voor Dolby Atmos-ondersteuning, wat mogelijk de algemene muziek luistermogelijkheden beperkt. Volgens Gear Patrol, "De geschiktheid voor algemeen muziek luisteren kan beperkt zijn door de huidige vereiste om te abonneren op specifieke streamingdiensten voor Dolby Atmos-ondersteuning."

De Era 300 wordt geprezen om zijn heldere en onderscheidende stereomuziekweergave, met een gevoel van linker- en rechterkanalen, en zijn vermogen om een indrukwekkende en meeslepende geluidsbeleving te creëren wanneer het wordt gebruikt als achterste speakers in een thuisbioscoopopstelling. Er wordt echter gesuggereerd dat het zou kunnen profiteren van meer laagfrequente extensie. Desalniettemin vertegenwoordigt het een aanzienlijke verbetering in geluidsverstrooiing, helderheid en bas in vergelijking met zijn voorganger, de Sonos Era 100.

Wat betreft de concurrentie, wordt de Era 300 bekritiseerd om zijn hogere prijs in vergelijking met sommige concurrerende producten, zoals benadrukt door What Hi-Fi, dat opmerkt dat de prijs aan de hogere kant kan zijn. Bovendien vermelden sommige recensies de moeilijkheid om ruimtelijke audiopartijen te vinden binnen muziekstreaming-apps, wat een beperking kan vormen voor gebruikers die volledig gebruik willen maken van de ruimtelijke audiomogelijkheden.

Al met al valt de Sonos Era 300 wifi-speaker op als een eersteklas keuze voor thuisbioscoopliefhebbers die op zoek zijn naar een meeslepende audiobeleving, vooral met zijn Dolby Atmos-ondersteuning en expansieve geluidsweergave. Hoewel het een premium prijskaartje heeft en beperkingen kan hebben in algemeen muziek luisteren, maken zijn ruimtelijke audiomogelijkheden en algehele geluidskwaliteit het tot een overtuigende optie voor degenen die hun home-entertainmentsysteem willen verbeteren.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

4. Audio Pro C5 MKII

Geoptimaliseerd voor opstellingen met meerdere kamers:
 • list plusDynamisch geluid en hi-fidelity audioprestaties
 • list plusMogelijke beperkingen bij complexe tracks en algemene helderheid
De Audio Pro C5 MKII wifi-speaker is een uitstekende keuze voor wie een veelzijdige audiobeleving wil in een moderne, multi-room opstelling. De speaker biedt dynamisch geluid en ondersteunt multi-room mogelijkheden voor Apple, Google en het Audio Pro ecosysteem. De vernieuwde baspoort en verbeterde interne elektronica zorgen voor een geluidskwaliteit die kan concurreren met duurdere opties, waardoor het een krachtige middenklasse speaker is met uitstekende prestaties. Zoals Rolling Stone benadrukt, "De Audio Pro Addon C10 MkII wordt geprezen om zijn hi-fidelity audioprestaties, waardoor het een ideale keuze is voor superieur geluid thuis."

Een van de belangrijkste kenmerken van de Audio Pro C5 MKII is de naadloze integratie in multi-room opstellingen in moderne ruimtes. Dit sluit aan bij het geoptimaliseerde ontwerp voor thuisgebruik, waardoor het een handige en hoogwaardige audio-oplossing biedt voor moderne leefruimtes. De multi-room mogelijkheden van de speaker, gecombineerd met zijn hi-fidelity audioprestaties, maken het een overtuigende keuze voor wie premium geluid zoekt in verschillende delen van hun huis.

In tegenstelling tot zijn concurrenten onderscheidt de Audio Pro C5 MKII zich door zijn uitgebreide multi-room mogelijkheden en vermogen om duurdere speakers te overtreffen, zoals benadrukt wordt door de beoordeling van What Hi-Fi. De ondersteuning voor AirPlay 2, Google Cast en de Audio Pro Control-app, geïntegreerd met diverse muziekdiensten, versterkt verder de aantrekkingskracht voor gebruikers die een veelzijdige en uitgebreide audio-oplossing zoeken.

Echter, hoewel de Audio Pro C5 MKII op veel gebieden uitblinkt, zijn er potentiële beperkingen om rekening mee te houden. Trusted Reviews merkt op dat het moeite kan hebben met complexe nummers en dat het algemene helderheid mist, wat van invloed kan zijn op de prestaties in bepaalde scenario's. Ondanks dit blijven het dynamische geluid en de multi-room mogelijkheden van de speaker overtuigende kenmerken die hem tot een sterke concurrent maken in de wifi-speaker categorie.

Als we kijken naar zijn concurrenten, kan de Audio Pro C5 MKII concurreren met aanbiedingen zoals de Sonos Play:5 en Sonos Move. Terwijl de Sonos Play:5 wordt erkend om zijn multiroom ondersteuning en hoogwaardig geluid, en de Sonos Move geprezen wordt om zijn veelzijdigheid met zowel WiFi als Bluetooth ondersteuning, biedt de Audio Pro C5 MKII een overtuigend alternatief met zijn geoptimaliseerde ontwerp voor moderne multi-room opstellingen en zijn vermogen om hi-fidelity geluid te leveren tegen een middenklasse prijs.

Samengevat, de Audio Pro C5 MKII wifi-speaker blinkt uit als een dynamische en veelzijdige audio-oplossing, geoptimaliseerd voor multi-room opstellingen in moderne ruimtes. Zijn hi-fidelity audioprestaties, multi-room mogelijkheden en naadloze integratie in moderne leefruimtes maken het een overtuigende keuze voor wie een meeslepende audiobeleving thuis zoekt, waarbij de potentiële beperkingen overwogen moeten worden in specifieke gebruiksscenario's. Als een middenklasse optie die duurdere speakers overtreft, onderscheidt de Audio Pro C5 MKII zich als een topconcurrent in de wifi-speaker categorie, vooral vanwege zijn geoptimaliseerde ontwerp voor moderne multi-room opstellingen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

5. Bluesound Pulse M

 • list plusUitzonderlijke geluidskwaliteit
 • list plusStijlvol ontwerp
 • list plusDiverse connectiviteitsopties
 • list plusGevoelig voor vingerafdrukken
 • list plusOntbreekt Chromecast
Ik ben enthousiast over de Bluesound Pulse M draadloze luidspreker, die een uitzonderlijke geluidskwaliteit, een uniek design en een scala aan verbindingsmogelijkheden biedt. Geprezen door gerenommeerde bronnen zoals TechRadar en Trusted Reviews, biedt deze luidspreker een grensverleggende hi-fidelity luisterervaring. Met zijn 24bit/192kHz resolutie, 80W klasse D-versterking en omni-hybride driver lay-out zorgt hij voor een breed geluidsbeeld, diepe bassen en zelfverzekerde midrange prestaties. Zoals T3.com benadrukt, is het een "ongecompliceerd plezier om naar te luisteren, met zelfverzekerde ritmische expressie en vocale prestaties."

Het slanke en gebogen ontwerp van de Pulse M met een matte afwerking en glazen bovenkant, evenals de intuïtieve BluOS interface, maken het stijlvol en hoog presterend. Het biedt diverse verbindingsmogelijkheden, waaronder een hoofdtelefoonaansluiting, USB, Ethernet en optische ingang met een adapter. De inclusie van de BluOS-app en tweeweg Bluetooth verbetert zijn veelzijdigheid. Het is echter vermeldenswaard dat de luidspreker geen Chromecast heeft en gevoelig is voor vingerafdrukken, zoals vermeld door Trusted Reviews.

In de markt voor alles-in-één muzieksystemen concurreert de Bluesound Pulse M met merken als Sonos en Denon. Hoewel het bepaalde functies zoals Chromecast mist, onderscheidt het zich door zijn unieke Omni-Hybrid™ driverontwerp en 24bit/192kHz resolutie. De Pulse M is gepositioneerd als een premium optie, geprijsd op £449 in het Verenigd Koninkrijk en $449 in de Verenigde Staten. Zoals beschreven door Trusted Reviews, is het "stijlvol en hoog presterend, met rijk en meeslepend geluid," waardoor het een sterke concurrent is in zijn segment.

In vergelijking met zijn concurrenten excelleert de Pulse M in het bieden van Hi-Fi genot en een eigentijds esthetisch, waardoor het een overtuigende keuze is voor audiofielen en degenen die een stijlvolle toevoeging willen voor hun home entertainment setup. Hoewel het misschien niet expliciet gedefinieerd is in zijn geluidsbeeld, compenseert het met diepe, getextureerde bassen en zelfverzekerde midrange prestaties, zoals opgemerkt door T3.com.

De Bluesound Pulse M onderscheidt zich als een premium draadloze luidspreker, met een uitzonderlijke geluidskwaliteit, een stijlvol design en een scala aan verbindingsmogelijkheden. Hoewel het misschien kleine nadelen heeft zoals gevoeligheid voor vingerafdrukken en het ontbreken van Chromecast, maken de algehele prestaties en het ontwerp het tot een sterke concurrent in de markt voor draadloze luidsprekers. Zoals TechRadar het zegt, levert de Pulse M een "uitzonderlijke geluidskwaliteit, functies en design," waardoor het een overtuigende optie is voor degenen die een hi-fidelity luisterervaring zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

6. Sonos One SL Zwart

Ik ben dol op de veelzijdige en hoogwaardige draadloze speaker van Sonos, de Sonos One SL. Met een strak design, matte afwerking en monochrome kleuropties is deze speaker een aantrekkelijke keuze voor een breed publiek. De mogelijkheid om deze speaker te koppelen met andere Sonos speakers voor stereo geluid is een geweldige feature. En dankzij de Trueplay functie wordt het geluid geoptimaliseerd op basis van de omgeving. Daarnaast zorgt de toevoeging van AirPlay 2 voor nog meer connectiviteitsopties. Zoals een review vermeldt, "De speaker levert indrukwekkende bass en heldere vocalen, waardoor het een solide keuze is voor muziekweergave." Met zijn compatibiliteit met verschillende muziek- en streamingdiensten is het een veelzijdig product.

De installatie van de Sonos One SL biedt de keuze tussen bekabelde Ethernet of Wi-Fi connectiviteit, met de optie om Sonos' tuning software, Trueplay, te gebruiken voor een verbeterde gebruikerservaring. Hoewel het geen Bluetooth streaming ondersteunt, maakt de ondersteuning voor Apple Airplay 2 het een aantrekkelijke optie voor iPhone gebruikers. De consistente geluidskwaliteit over verschillende muziekgenres en de mogelijkheid om de speaker individueel te gebruiken of als onderdeel van een stereopaar onderscheidt het. Zoals een andere review benadrukt, "Het ontbreken van Bluetooth streaming is geen significant nadeel."

In vergelijking met zijn tegenhanger, de Sonos One (Gen.2), biedt deze speaker touch controls voor media weergave en slimme assistent functies, waardoor het ideaal is voor degenen die geïnteresseerd zijn in smart home integratie en uitbreidbare speaker ecosystemen. Echter, de afwezigheid van een ingebouwde slimme assistent kan juist aantrekkelijk zijn voor degenen die op zoek zijn naar een alternatief zonder spraakassistent en met een iets lagere prijs. Hoewel specifieke geluidskwaliteitsmetingen niet worden verstrekt in de reviews, positioneert de indrukwekkende bass en heldere vocalen, samen met de Trueplay functie, de Sonos One SL als een verstandige en veelzijdige keuze.

Kortom, de Sonos One SL is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige draadloze speaker met uitstekende bass en heldere vocalen, stereo koppelingsmogelijkheden en de optie om individueel of als onderdeel van een stereopaar te worden gebruikt. Het strakke design, de compatibiliteit met diverse muziek- en streamingdiensten en de Trueplay functie maken het een sterke speler in de wifi speaker categorie. Echter, het ontbreken van Bluetooth streaming kan een beperking zijn voor sommige gebruikers. 🎵

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

7. Audio Pro A15

Draagbaar voor buitengebruik:
 • list plusRuimtelijke audiokwaliteiten
 • list plusBiedt mogelijk niet hetzelfde niveau van natuurlijk geluid als sommige concurrenten
De Audio Pro A15 draadloze luidspreker komt naar voren als een overtuigende concurrent in de multi-room luidspreker arena, en positioneert zichzelf als een betaalbaar alternatief voor de Sonos Move. Met een focus op veelzijdigheid en budgetvriendelijkheid richt deze luidspreker zich op mensen die op zoek zijn naar een naadloos multi-room luidsprekersysteem. Met een geluidskwaliteit die zijn prijsklasse overtreft, is de A15 een uitstekende draadloze luidspreker in het middensegment, en biedt het uitgebreide multi-room vaardigheden die duurdere opties overtreffen. Het wordt geprezen om zijn ruimtelijke audiocapaciteiten, waardoor het een uitstekende keuze is voor Dolby Atmos-muziek, en het presteert uitstekend ongeacht het formaat, wat het onderscheidt als een top performer in zijn categorie.

De evaluatie van de concurrenten van de Audio Pro A15 door TechGearLab onderstreept zijn kracht in het middensegment. De opvallende ruimtelijke audiocapaciteiten en multi-room vaardigheden van de A15 positioneren het als een overtuigende keuze, die duurdere alternatieven overtreft. Zoals opgemerkt, "ontving de Bose Home Speaker 500 de titel van Beste Standalone Thuis Draadloze Luidspreker," terwijl de Sonos Five werd erkend als het Beste Multi-Luidsprekersysteem Middelpunt. Echter, het vermogen van de A15 om te voldoen aan ruimtelijke audio en multi-room functionaliteit tegen een toegankelijker prijspunt, onderscheidt het.

Bovendien kan de A15 een groot, open geluid bieden, met veel detail en uitgebreide streaming mogelijkheden, waarmee het zich kan meten met de beste draadloze luidsprekers, zoals de Sonos Era 100. De ruimtelijke audiocapaciteiten en multi-room vaardigheden van de A15 plaatsen het in een eigen klasse, die duurdere opties overtreft. Zoals benadrukt, "wordt de Sonos Era 100 geprezen om zijn geweldige geluid, uitstekende bouwkwaliteit, en een breed scala aan streaming mogelijkheden, waardoor het een betaalbare allrounder is." Echter, de ruimtelijke audiocapaciteiten en veelzijdige prestaties in verschillende formaten van de A15 tillen het naar een nog aantrekkelijkere positie.

In vergelijking met zijn tegenhangers excelleert de A15 in het leveren van ruimtelijke audio en multi-room functionaliteit tegen een toegankelijker prijspunt, waardoor het een opvallende draadloze luidspreker in het middensegment is. Hoewel sommige concurrenten specifieke sterke punten kunnen bieden op het gebied van geluidskwaliteit of connectiviteit, springt de A15 eruit vanwege zijn algehele waardepropositie, gericht op mensen die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties en betaalbaarheid in een multi-room luidsprekersysteem. Het is echter het vermelden waard dat de A15 misschien niet hetzelfde niveau van natuurlijk geluid biedt als sommige van zijn concurrenten, zoals de Apple HomePod 2. Desalniettemin, zijn vermogen om uitstekende geluidskwaliteit en veelzijdigheid te leveren tegen een concurrerend prijspunt, bevestigt zijn positie als een topconcurrent in de categorie van draadloze luidsprekers in het middensegment.

In conclusie, de Audio Pro A15 draadloze luidspreker onderscheidt zich als een uitstekende draadloze luidspreker in het middensegment, met ruimtelijke audiocapaciteiten en multi-room vaardigheden die duurdere opties overtreffen. Zijn vermogen om uitstekende geluidskwaliteit, veelzijdigheid en betaalbaarheid te leveren, maakt het een overtuigende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijk maar hoog presterend multi-room luidsprekersysteem. 🎶

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

8. Bowers & Wilkins Formation Duo

Ideaal voor puristen op het gebied van meerkameraudio:
 • list plusHoge kwaliteit audio prestaties
 • list plusPremium prijsniveau
 • list plusOptionele extra componenten verhogen de totale kosten
Ik ben verheugd om de Bowers & Wilkins Formation Duo draadloze luidspreker te introduceren, het vlaggenschipproduct in het Formation-assortiment dat hoogwaardige audio combineert met gemak. Als een paar zelfstandige, draadloze, actieve luidsprekers integreert de Duo een MESH-netwerksysteem om met elkaar en de buitenwereld te communiceren, waardoor de belasting op bestaande netwerkinfrastructuur wordt verminderd. Elke luidspreker herbergt een 25mm koolstofdome-tweeter en een 165mm Continuum-type conusdriver in een afgesloten kast, versterkt door een paar 125 watt klasse D-versterkers en draadloze apparatuur. Het systeem ondersteunt verschillende connectiviteitsopties, waaronder Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Roon Ready, Ethernet en Bluetooth. De eigen draadloze technologie creëert een robuust mesh-netwerk, waardoor high-resolutie audio met minimale latentie en strakke synchronisatie tussen luidsprekers wordt gegarandeerd.

Volgens Home Theater HiFi biedt de Formation Duo "hoogwaardige audio en naadloze streamingmogelijkheden", met ondersteuning voor verschillende draadloze protocollen voor multi-room bediening met nauwkeurige synchronisatie en lage latentie. De luidsprekers worden geprezen om hun uitzonderlijke bas- en hoge frequenties, waarbij de vaardigheid van B&W op het gebied van tweeter-ontwerpen wordt getoond. Om echter het maximale uit hun potentieel te halen, wordt een abonnement op Roon en hoogwaardige muziekbestanden aanbevolen. De recensie van The Absolute Sound benadrukt ook het robuuste mesh-netwerk van de Formation, dat "high-resolutie audio met lagere latentie en strakkere synchronisatie tussen luidsprekers" biedt, met nadruk op de eenvoudige installatie en gebruik.

Met een verkoopprijs van $3999 is de Formation Duo bedoeld voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardig geluid met draadloos gemak, gebruikmakend van superieur ontwerp, geluidsprestaties en het eigen mesh-netwerk. Optionele extra onderdelen, zoals stands, de Formation Bass-eenheid en het Formation Audio-apparaat, kunnen echter aanzienlijk bijdragen aan de algehele kosten, zoals opgemerkt door Home Theater HiFi. Hoewel de prijs voor sommigen een belemmering kan zijn, onderscheidt de Formation Duo zich door zijn naadloze draadloze mogelijkheden, hoogwaardige geluid en robuuste mesh-netwerk in de draadloze luidsprekercategorie.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Bowers & Wilkins Formation Duo zich door zijn eigen mesh-netwerk, dat zorgt voor high-resolutie audio met minimale latentie en strakke synchronisatie tussen luidsprekers. Zijn hoogwaardige audioprestaties en naadloze streamingmogelijkheden maken het een ideale keuze voor audiofielen die op zoek zijn naar draadloos gemak. De premium prijs en optionele onderdelen maken het echter minder toegankelijk voor prijsbewuste consumenten. Desalniettemin, voor degenen die topklasse geluid en draadloze functionaliteit prioriteren, is de Bowers & Wilkins Formation Duo een overtuigende optie in het high-end draadloze luidsprekersegment.

Verkrijgbaar bij:

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved