ills
Last update: Jun 22, 2024
Wat is de beste digitale piano op de markt? Met zoveel digitale pianos zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

Onze digitale piano selectie

ills
1
Yamaha EZ-300
Beste digitale piano
Yamaha EZ-300
MerkYamaha
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Alesis Recital Pro
Alesis Recital Pro
MerkAlesis
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Casio CT-X700
Casio CT-X700
MerkCasio
Score8.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Donner DEP-20
Donner DEP-20
MerkDonner
Score7.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Casio Casiotone LK-S250
Casio Casiotone LK-S250
MerkCasio
Score7.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Roland GO:KEYS
Roland GO:KEYS
MerkRoland
Score6.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Roland GO:PIANO88
Roland GO:PIANO88
MerkRoland
Score6.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze fantastische digitale piano lijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste digitale pianos ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van digitale piano is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van digitale piano.

De beste digitale pianos op 1 plek

1. Yamaha EZ-300

Beste digitale piano:
 • list plusUitgebreide leerondersteuning met aanraakgevoelige verlichte toetsen en 202 ingebouwde nummers.
 • list plusVeelzijdig muziekinstrument met 622 instrumentgeluiden en begeleidingsstijlen voor een boeiende speelervaring.
 • list plusPortable met de mogelijkheid om het toetsenbord via USB of 6 AA-batterijen van stroom te voorzien.
 • list plusDe voedingsadapter wordt apart verkocht, wat een extra kostenpost kan zijn voor potentiële kopers.
Als ik denk aan de Yamaha EZ-300, dan denk ik aan een geweldige digitale piano die zowel beginners als ervaren muzikanten aanspreekt. Met 140 ingebouwde nummers, aanraakgevoelige verlichte toetsen en 622 instrumentgeluiden, is het een uitgebreid leermiddel en veelzijdig muziekinstrument. Zoals MusicRadar opmerkt, is de EZ-300 "een elektronisch keyboard dat beginners helpt om te leren spelen," waardoor het een ideale keuze is voor mensen die aan hun muzikale reis beginnen.

Een van de sterke punten van de EZ-300 is het gebruiksvriendelijke ontwerp, met verlichte toetsen die het leren vergemakkelijken. Met 202 ingebouwde nummers, waaronder populaire hits en klassieke melodieën, en drie lesfuncties, biedt het een ondersteunende omgeving om vaardigheden op eigen tempo te ontwikkelen. De toevoeging van Touch Tutor en Keys to Success, zoals benadrukt in de Amazon review, onderstreept het streven om leerlingen te begeleiden bij hun muzikale ontwikkeling. Bovendien vereenvoudigt de Smart Chord functie het spelen van akkoorden, wat de algehele leerervaring verbetert.

Op het gebied van optredens schittert de EZ-300 met zijn begeleidingsstijlen, wat zorgt voor een complete en boeiende speelervaring. De 622 instrumentgeluiden voldoen aan een breed scala van muziekvoorkeuren, waardoor het veelzijdig is voor verschillende speelsituaties. Bovendien verbetert de mogelijkheid om het keyboard via USB of 6 AA-batterijen van stroom te voorzien, zoals benadrukt in de Amazon review, de draagbaarheid ervan, waardoor het geschikt is voor verschillende optredens.

In vergelijking met zijn tegenhangers, zoals de Alesis Recital Pro, Casio CT-X700, Donner DEP-20, Casio Casiotone LK-S250, en Roland GO:PIANO88, onderscheidt de Yamaha EZ-300 zich door zijn uitgebreide leersondersteuning, uitgebreide nummerbibliotheek en diverse instrumentgeluiden. Hoewel andere keyboards op specifieke gebieden kunnen uitblinken, onderscheidt de balans tussen leergeoriënteerde functies en prestatievermogen van de EZ-300 het als een veelzijdige keuze voor zowel beginners als ervaren muzikanten.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de stroomadapter apart wordt verkocht, zoals vermeld in de Amazon review, wat een extra overweging kan zijn voor potentiële kopers.

Samengevat, de Yamaha EZ-300 is een topkeuze in de categorie digitale piano's, met name voor beginners die op zoek zijn naar een uitgebreid leermiddel met uitgebreide prestatievermogen. Het samenspel van educatieve functies en veelzijdige instrumentgeluiden maakt het een overtuigende optie voor mensen die hun muzikale reis willen beginnen of hun vaardigheden willen uitbreiden. Met de nadruk op het faciliteren van leren en plezierig spelen, voldoet de EZ-300 echt aan zijn doel om muziek toegankelijk en plezierig te maken voor spelers van alle niveaus.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 18 april in huis

2. Alesis Recital Pro

 • list plusGewogen hameractietoetsen
 • list plusGevoeligheid voor ongewenste geluiden
 • list plusZorgen over de bouwkwaliteit
 • list plusGebrek aan gedetailleerde informatie en visuele representatie op de officiële website
Ik ben dol op de Alesis Recital Pro digitale piano! Met zijn 88 volledig gewogen toetsen en verbeterde bouwkwaliteit, biedt hij een fantastische spelervaring. Het ingebouwde display en extra functies maken het spelen nog leuker. Maar eerlijk is eerlijk, sommige dingen kunnen beter. Zo zijn er nog steeds problemen met ongewenste geluiden en vingerafdrukken op het voorpaneel. Toch heeft deze piano veel te bieden, met 12 verschillende stemmen, ingebouwde effecten, krachtige speakers en verschillende aansluitmogelijkheden.

Wat ik echt geweldig vind, is dat je bij deze piano M-Audio HDH40 piano koptelefoon krijgt. Deze zijn perfect voor stille oefensessies en hebben een stevige bouwkwaliteit. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een Skoove 3-maanden premium abonnement voor online pianoles en gratis virtuele lessen van Melodics. Ideaal voor zowel beginners als ervaren spelers!

Hoewel de Alesis Recital Pro een geweldige leerervaring biedt, moet ik eerlijk zijn over zijn tekortkomingen. Het voelt misschien niet helemaal natuurlijk aan en kan gevoelig zijn voor externe geluiden, zoals Piano Dreamers benadrukt. Toch blijft het een sterke keuze voor beginners en leerlingen die graag alles uitgebreid willen leren. Als je op zoek bent naar een digitale piano met veel educatieve functies, is de Alesis Recital Pro zeker het overwegen waard. Maar vergeet niet om ook te kijken naar modellen van Yamaha of Roland, zodat je de beste keuze maakt voor jouw speelstijl.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

3. Casio CT-X700

 • list plusVeelzijdig met 600 tonen, waaronder piano, elektrische piano, synths, strijkers en wereldinstrumenten.
 • list plusDraagbaar met ingebouwde luidsprekers en een uitgebreide reeks functies.
 • list plusWordt geleverd met een uitgebreide bundel, waaronder levensechte tonen, een zes-sporen recorder, een Step-Up les systeem, en een klasse-compatibele USB-MIDI poort.
 • list plusOntbreekt pitch bend en mod wheel.
 • list plusMogelijk niet zo gevoelig voor aanraking als bij duurdere acties.
Ik ben verheugd om het Casio CT-X700 digitale piano aan te bevelen, een veelzijdig en modern instrument dat geschikt is voor muzikanten van alle niveaus. Met de "AiX Sound Source" biedt het 600 tonen, waaronder indrukwekkende pianogeluiden, synthesizers, strijkers en wereldinstrumenten, evenals een breed scala aan galm, chorus en EQ voor geluids aanpassingen. Volgens MusicRadar is het een "waardevol hulpmiddel voor pianisten van alle niveaus", met 195 voorgeprogrammeerde ritmes, 110 lieddemonstraties en 50 oefeningen. Daarnaast wordt het geprezen om zijn draagbaarheid, ingebouwde luidsprekers en scala aan functies, waardoor het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt.

De Casio CT-X700 heeft een 61-toetsen klavier met 3 soorten aanslaggevoeligheid, AiX klankopwekkingstechnologie, 600 tonen en 48 maximale noten op polyfonie. Digital Piano Planet benadrukt zijn moderne en compacte ontwerp, lichtgewicht constructie en duurzaamheid, waardoor het geschikt is voor casual en beginnende spelers, evenals pianisten die op zoek zijn naar een draagbare digitale piano met indrukwekkende geluidskwaliteit en extra functies. Het biedt ook een breed scala aan connectiviteitsopties, waaronder een USB-MIDI-poort en hoofdtelefoonuitgang, voor verschillende gebruiksscenario's.

Deze digitale piano heeft een plek verdiend in de beste digitale piano's voor 2023, zoals benadrukt door MusicCritic, wat zijn evolutie en de verscheidenheid aan functies weerspiegelt. Het Casio CT-X700 PPK Premium Keyboard Pack, verkrijgbaar op Amazon, verbetert zijn aantrekkingskracht verder door een uitgebreide bundel aan te bieden met realistische tonen, realistische ingebouwde ritmes, een zes-sporen recorder, een Step-Up Lesson systeem en een class-compliant USB-MIDI-poort. De bundel bevat ook een metalen X-stijl keyboardstandaard, muziekstandaard, AC-adapter en stereohoofdtelefoon, waardoor het een handige alles-in-één oplossing is voor zowel aspirant als ervaren muzikanten.

In vergelijking met zijn tegenhangers zoals de Alesis Recital 61 en Casio CTK2400 61-Key Portable Keyboard, onderscheidt de Casio CT-X700 zich door zijn AiX Sound Source, een breed scala aan tonen en een overvloed aan functies, waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een moderne en veelzijdige digitale piano.

Hoewel de Casio CT-X700 een indrukwekkende reeks functies en geluidskwaliteit biedt voor een uitstekende prijs, is het belangrijk op te merken dat het geen pitch bend en modulatiewiel heeft en mogelijk niet zo gevoelig is als duurdere modellen, zoals vermeld door MusicRadar. Toch maken zijn draagbaarheid, ingebouwde luidsprekers en uitgebreide reeks functies het een aantrekkelijke optie voor pianisten die een veelzijdige en draagbare digitale piano zoeken.

Kortom, de Casio CT-X700 digitale piano blinkt uit als een moderne en veelzijdige digitale piano, met indrukwekkende geluidskwaliteit, een breed scala aan tonen en een overvloed aan functies, waardoor het een uitstekende keuze is voor pianisten van alle niveaus die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zoeken voor hun investering.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 19 april in huis

4. Donner DEP-20

 • list plusVolledig 88-toetsen gewogen toetsenbord met 238 verschillende geluiden, waaronder een realistisch vleugelgeluid
 • list plusPortabiliteit, lichtgewicht ontwerp en eenvoudige montage
 • list plusKlein display voor eenvoudige navigatie van instellingen
 • list plusGeluidskwaliteit kan diepte missen in piano- en elektrische pianogeluiden
 • list plusIngebouwde luidsprekers verbeteren de algehele geluidskwaliteit niet significant
 • list plusOnhandig om te spelen vanwege de dikte van de piano
De Donner DEP-20 digitale piano biedt een aantrekkelijke optie voor muzikanten die op zoek zijn naar een budgetvriendelijk maar stevig instrument met een bewonderenswaardige geluidskwaliteit. Met een volledig 88-toetsen gewogen toetsenbord en 238 verschillende geluiden, waaronder een realistisch vleugelgeluid, daagt het de rechtvaardiging van duurdere digitale piano's uit. Zoals opgemerkt door Best Digital Piano, biedt het een "aangename verrassing" met zijn kostenefficiënte pakket en stevige bouwkwaliteit. Het kleine display vergemakkelijkt het navigeren door de instellingen, waardoor het een handige keuze is voor beginners en gevorderden die nieuwe geluiden verkennen. Echter, zoals Higher Hz opmerkt, kan de geluidskwaliteit, hoewel uitgebreid, diepte missen in pianogeluiden en elektrische pianogeluiden. De ingebouwde luidsprekers zijn krachtig, maar verbeteren de algehele geluidskwaliteit niet significant. Ondanks deze beperkingen wordt de DEP-20 aanbevolen voor beginners vanwege de betaalbare prijs en uitgebreide functies.

De draagbaarheid, lichtgewicht ontwerp en eenvoudige montage van de Donner DEP-20 maken het een aantrekkelijke optie voor muzikanten die onderweg zijn of beperkte ruimte hebben. Pianoreviewer benadrukt het uitzonderlijk lichte gewicht van 11,6 kg en benadrukt het gemak van vervoer. Het is echter vermeldenswaardig dat de dikte van de piano het misschien onhandig maakt om te bespelen, zoals opgemerkt door Piano Reviewer. Bovendien moet de afwezigheid van een standaard of bankje in de verpakking, zoals benadrukt door Best Digital Piano, in overweging worden genomen voor degenen die op zoek zijn naar een complete opstelling.

In vergelijking met zijn tegenhanger, de Donner DDP-100, valt de DEP-20 op door zijn uitgebreide geluidsopties en een klein display voor moeiteloze navigatie. De DDP-100 daarentegen wordt geprezen om zijn kwalitatieve kaststijl en geschiktheid voor vaste locaties. Beide modellen bieden bewonderenswaardige geluidskwaliteit voor hun prijsklasse, waardoor ze geschikt zijn voor beginners en gevorderden. Echter, de bredere reeks geluiden en draagbare ontwerp van de DEP-20 kunnen de DDP-100 overtreffen voor degenen die veelzijdigheid en mobiliteit prioriteren.

Kortom, de Donner DEP-20 digitale piano biedt een overtuigende combinatie van uitgebreide functies, stevige bouw en indrukwekkende geluidskwaliteit tegen een betaalbaar prijsniveau, waardoor het een sterke concurrent is voor budgetbewuste muzikanten. De draagbaarheid en de grote verscheidenheid aan geluiden zijn ideaal voor beginners en gevorderden die op zoek zijn naar een veelzijdig en kostenefficiënt instrument. Hoewel het misschien beperkingen heeft op het gebied van geluidsdiepte en toetsenbordactie, positioneert de voordelige prijs en uitgebreide functies het als een competitieve optie op de markt voor digitale piano's. 🎹

Verkrijgbaar bij:

5. Casio Casiotone LK-S250

 • list plusVeelzijdige 61-toetsen digitale piano voor beginners en kinderen
 • list plusVerlichte toetsen, aanraakreactie en compatibiliteit met de gratis Music Space mobiele app van Casio verbeteren de leerervaring
 • list plusBeschikt over 400 tonen, 77 ritmes en 60 ingebouwde nummers, waardoor het een uitgebreid leermiddel is
 • list plusGebrek aan een netspanningsadapter
 • list plusGebrek aan Bluetooth-connectiviteit
Ik ben de Casio Casiotone LK-S250, een veelzijdige digitale piano met 61 toetsen, speciaal ontworpen voor beginners en kinderen, om muziek leren gemakkelijk en leuk te maken. Mijn verlichte toetsen, aanraakgevoeligheid en compatibiliteit met de gratis Music Space mobiele app van Casio verbeteren de educatieve ervaring. Met 400 tonen, 77 ritmes en 60 ingebouwde nummers ben ik een uitgebreid leermiddel. Mijn lichte en draagbare ontwerp wordt geprezen, maar het ontbreken van een netvoeding en Bluetooth-connectiviteit zijn opmerkelijke nadelen. MuziekRadar beveelt me aan vanwege mijn educatieve aantrekkingskracht en gebruiksgemak, maar potentiële kopers moeten rekening houden met het ontbreken van deze functies.

Mijn draagbaarheid en educatieve focus worden benadrukt, waarbij Amazon mijn aanraakgevoeligheid, USB-connectiviteit en compatibiliteit met verschillende apparaten benadrukt. De hoge beoordelingen en positieve gebruikersfeedback benadrukken mijn aantrekkingskracht voor beginners. Bovendien kunnen aanvullende accessoires zoals een keyboardstandaard en pianotoetsstickers de leerervaring verbeteren. Het ontbreken van een uitgebreide recensie van Sweetwater en een ongerelateerde video op YouTube duidt echter op een gebrek aan gedetailleerde inzichten van deze bronnen.

In vergelijking met andere digitale piano's in mijn categorie, val ik op vanwege mijn verlichte toetsen, educatieve functies en lichte ontwerp, waardoor ik een aantrekkelijke optie ben voor beginners en kinderen. Maar mijn beperkingen op het gebied van voeding en Bluetooth-connectiviteit kunnen degenen afschrikken die op zoek zijn naar een meer uitgebreid en veelzijdig instrument.

Samengevat, excelleer ik als educatief hulpmiddel voor beginners en kinderen, met een breed scala aan tonen, ritmes en ingebouwde nummers. Mijn draagbaarheid en compatibiliteit met de Music Space-app maken me een handige keuze voor leren. Maar het ontbreken van een netvoeding en Bluetooth-connectiviteit zijn opmerkelijke beperkingen. Ondanks deze nadelen, positioneren mijn educatieve focus en gebruiksvriendelijk ontwerp mij als een overtuigende optie voor degenen die leren en draagbaarheid boven geavanceerde functies prioriteren. Zoals MusicRadar opmerkt, "De LK-S250 wordt aanbevolen vanwege de educatieve aantrekkingskracht en het gebruiksgemak," waardoor ik een budgetvriendelijke optie ben voor aspirant-muzikanten.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 19 april in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

6. Roland GO:KEYS

 • list plusPortable en lichtgewicht, perfect voor onderweg.
 • list plusMatte afwerking op het bedieningsgebied voorkomt vingerafdrukken.
 • list plusIngebouwde Bluetooth-luidsprekers voor naadloze verbinding met smartphones of apparaten.
 • list plusZichtbare holle onderkant wekt zorgen over stevigheid op.
 • list plusBeperkt aantal tonen in vergelijking met andere opties op de markt.
 • list plusSommige gebruikers hebben opgemerkt dat er kleine ergonomische en bouwkwaliteitsproblemen zijn.
De Roland GO:KEYS digitale piano is een draagbare en veelzijdige optie, ontworpen voor zowel beginners als ervaren spelers die op zoek zijn naar een compact en lichtgewicht instrument. Verkrijgbaar in 61-toetsen en 88-toetsen varianten, wordt de GO:KEYS geprezen om zijn draagbaarheid. Het 61-toetsen model weegt 8,8 lbs en het 88-toetsen model weegt 15,7 lbs, waardoor het geschikt is voor onderweg. De batterijgevoede werking van de piano verhoogt de draagbaarheid nog verder, zodat muzikanten overal kunnen spelen. Ondanks de glanzende plastic constructie, voorkomt de matte afwerking op het bedieningsgebied vingerafdrukophoping, wat een veelvoorkomende zorg bij dergelijke materialen adresseert. De stevigheid van het toetsenbord heeft echter enkele zorgen opgeleverd vanwege de zichtbare holle onderkant, hoewel het naar verluidt goed standhoudt tijdens gebruik. Hoewel de bedieningsknoppen van het 61-toetsen model mogelijk geen tactiele feedback bieden, beschikt het 88-toetsen model over fysieke knoppen met woorden in plaats van symbolen, wat de bruikbaarheid verbetert. De GO:KEYS biedt redelijke bedieningsfunctionaliteit, hoewel sommige gebruikers hebben gewezen op kleine ergonomische en bouwkwaliteitskwesties.

"De Roland GO:PIANO 88 is een draagbare en beginner-vriendelijke digitale piano, ontworpen om de kloof te overbruggen tussen een piano en een keyboard."

De GO:KEYS 88 beschikt over 88 semi-gewogen toetsen die lijken op een traditionele piano, gericht op de juiste techniekontwikkeling, terwijl de draagbaarheid behouden blijft. De ingebouwde Bluetooth-luidsprekers zorgen voor naadloze verbinding met smartphones of apparaten voor toegang tot leermiddelen, een functie die de veelzijdigheid verbetert. Met vier niveaus van gevoeligheid voor toetsreactie en vier klanken (Piano, E. Piano, Orgel en Strijkers), levert de piano hoogwaardig geluid, hoewel sommige gebruikers hebben gewezen op het beperkte aantal klanken in vergelijking met andere opties op de markt. Bovendien beschikt de piano over 128-stemmige polyfonie en hoogwaardige Bluetooth-luidsprekers, wat bijdraagt aan de prestatiewaarde. De toevoeging van Bluetooth MIDI-ondersteuning, metronoom, transponeren en opnamefuncties voegt toe aan de aantrekkingskracht voor zowel beginners als ervaren spelers.

"De Roland GO:Piano, 88-toetsen digitale piano (GO-88P) biedt eersteklas pianoprestaties in een compact en draagbaar ontwerp."

In vergelijking met andere modellen op de markt, zoals de Roland HP704, F107, LX708, en meer, onderscheidt de GO:KEYS zich door zijn draagbaarheid en beginner-vriendelijk ontwerp, wat het een uitstekende keuze maakt voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdige en compacte digitale piano. Echter, het beperkte aantal klanken kan een nadeel zijn in vergelijking met andere modellen in de Roland-serie, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een breder scala aan geluidsopties.

Samenvattend, de Roland GO:KEYS digitale piano schittert als een draagbare en beginner-vriendelijke optie. Zijn lichte en compacte ontwerp, samen met functies zoals Bluetooth-connectiviteit en hoogwaardig geluid, maken het een aantrekkelijke keuze voor muzikanten onderweg of voor degenen die hun muzikale reis beginnen. Hoewel het enkele ergonomische en bouwkwaliteitskwesties kan hebben, positioneert zijn draagbaarheid en veelzijdigheid het als een sterke concurrent in de markt voor digitale piano's.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

7. Roland GO:PIANO88

 • list plusDraagbaar en stevig ontwerp, perfect voor de reizende muzikant
 • list plusHoogwaardige ingebouwde Bluetooth-speakers voor moeiteloze verbinding met leermiddelen
 • list plusInclusief drie maanden gratis pianolessen via het online platform Pianote
 • list plusBeperkte keuze aan klanken in vergelijking met sommige andere modellen op de markt
 • list plusGebruikt aanraakgevoelige 'knoppen' voor bediening, wat mogelijk niet hetzelfde tactiele gevoel geeft als bij sommige andere modellen
Ik ben erg enthousiast over de Roland GO:PIANO 88, een digitale piano die de kwaliteiten van een traditionele piano combineert met de draagbaarheid en moderne functies van een keyboard. Dit 88-toetsen instrument is perfect voor zowel beginners als ervaren spelers. Het is lichtgewicht en stevig gebouwd, waardoor het ideaal is voor muzikanten die onderweg zijn. De mogelijkheid om op batterijen te werken maakt het extra draagbaar, wat MusicRadar benadrukt door te zeggen: "Het lichte en stevige ontwerp, samen met de mogelijkheid om op batterijen te werken, maken het zeer draagbaar."

Met semi-gewogen toetsen biedt de GO:PIANO 88 een balans die geschikt is voor beginners, waardoor ze de juiste techniek kunnen ontwikkelen en expressief kunnen spelen. PianoDreamers merkt op: "Het beschikt over 88 toetsen in de stijl van een traditionele piano, waardoor beginners de juiste techniek kunnen ontwikkelen en expressieve spelers kunnen worden." Met vier niveaus van gevoeligheid voor toetsreactie en vier tonen (Piano, E. Piano, Orgel en Strijkers), biedt deze digitale piano een veelzijdige speelervaring.

De GO:PIANO 88 blinkt uit in zijn draadloze mogelijkheden, met Bluetooth-connectiviteit, Bluetooth MIDI-ondersteuning en de optie voor batterijgebruik. Daarnaast biedt het 128 stemmige polyfonie, een metronoom, transponeren en opnamefuncties, die voldoen aan de dagelijkse oefenbehoeften van muzikanten op verschillende vaardigheidsniveaus. Bovendien voegt Roland waarde toe aan het product door drie maanden gratis pianoles te bieden via het Pianote online platform voor GO:PIANO eigenaren, wat het aantrekkelijk maakt voor beginners die begeleiding zoeken in hun muzikale reis.

In vergelijking met zijn 61-toetsen variant, heeft het 88-toetsen model fysieke knoppen met woorden in plaats van symbolen, vergelijkbaar met die van Roland's FP-10 en FP-30 digitale piano's, zoals benadrukt door PianoDreamers. Ondanks zijn sterke punten, biedt de GO:PIANO 88 mogelijk niet dezelfde tastbare feedback als sommige andere modellen, aangezien het touch-gevoelige 'knoppen' gebruikt voor de bediening, zoals vermeld in de review van PianoDreamers.

Al met al is de Roland GO:PIANO 88 een overtuigende keuze voor beginners en muzikanten die onderweg zijn, met een mix van traditionele pianoelementen en moderne gemakken. Zijn compacte en lichte ontwerp, samen met krachtige draadloze mogelijkheden, maken het tot een aantrekkelijke optie voor muzikanten die een authentieke speelervaring willen. Echter, de beperkte stemopties en de touch-gevoelige bediening kunnen niet bij alle gebruikers in de smaak vallen, vooral niet voor degenen die op zoek zijn naar een meer tastbare interface en een breder scala aan tonen.

Kortom, de Roland GO:PIANO 88 is een geschikte keuze voor beginners en muzikanten die onderweg zijn, met een mix van traditionele pianoelementen en moderne gemakken, waardoor het een geschikte optie is voor degenen die aan hun pianoreis beginnen of op zoek zijn naar een draagbaar oefeninstrument. 🎹

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

Uiterlijk 18 april in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved