ills
Last update: Jun 22, 2024
Wat is de beste Boekenplank Speaker op de markt? Met zoveel Boekenplank Speakers zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Edifier S1000DB Audiophile
Edifier S1000DB Audiophile
MerkEdifier
Score9.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Triangle Borea BR03
Triangle Borea BR03
MerkTriangle
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Definitive Technology BP9080x
Definitive Technology BP9080x
MerkDefinitive Technology
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Klipsch R-51PM Bluetooth
Klipsch R-51PM Bluetooth
MerkKlipsch
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Q Acoustics M20 HD
Q Acoustics M20 HD
MerkQ Acoustics
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Q Acoustics 3020i
Q Acoustics 3020i
MerkQ
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
JBL Stage A130
Kwaliteitsgeluid voor een betaalbare prijs
JBL Stage A130
MerkJBL
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
KEF LSX II
KEF LSX II
MerkKEF
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Edifier R1700BT Bluetooth
Edifier R1700BT Bluetooth
MerkEdifier
Score8.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Ruark Audio MR1 Mk2
Ruark Audio MR1 Mk2
MerkRuark Audio
Score8.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze super Boekenplank Speaker opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Boekenplank Speakers ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Boekenplank Speaker is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Boekenplank Speaker.

De beste Boekenplank Speakers op 1 plek

1. Edifier S1000DB Audiophile

Ik ben enthousiast over de Edifier S1000DB Audiophile Bookshelf Speaker, die in een uitgebreide review van bookshelf speakers wordt geprezen vanwege zijn vermogen om hoogwaardige geluidskwaliteit en veelzijdige connectiviteit te leveren. Met zijn heldere middenbereik, diepe bassen en meeslepende luisterervaring, is deze speaker perfect voor audiofielen en muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een verfijnde audiobeleving. Dankzij Bluetooth 4.0 en optische ingangsopties biedt hij naadloze connectiviteit en is hij geschikt voor diverse gebruikssituaties.

Volgens een recensie beschikt de Edifier S1000DB over een "aangedreven near-field monitor design," wat zorgt voor een uitzonderlijke luisterervaring. Gebruikers waarderen het "hoogwaardige geluid" en de mogelijkheid van de speaker om "kamervullend geluid" te leveren in kleinere ruimtes en op bureaus. De 13mm zijden tweeters en 4" woofers dragen bij aan het vermogen om "heldere hoge tonen en diepe bassen" te produceren, wat aantrekkelijk is voor mensen die op zoek zijn naar een indrukwekkende audioprestatie.

De evolutie van de Edifier S1000DB ten opzichte van eerdere modellen is duidelijk zichtbaar in de MKII-versie, met verbeterde stabiliteit door verbeterde voetkussentjes, een verfijnde uitstraling met een leren textuur en een geavanceerde afstandsbediening die handig schakelen tussen ingangen en afspeelbediening mogelijk maakt. De integratie van aptX HD voor hoge bit-rate transmissie en 24bit/192kHz digitale ingang benadrukt de toewijding om de audiobeleving te verbeteren met verbeterde gevoeligheid en een uitgebreid frequentiebereik voor de tweeter, evenals verbeterde subwoofer prestaties.

In de competitieve wereld van bookshelf speakers onderscheidt de Edifier S1000DB Audiophile Bookshelf Speaker zich door zijn combinatie van hoogwaardig geluid, veelzijdige connectiviteit en een meeslepende luisterervaring. Hoewel hij concurreert met budgetvriendelijke opties zoals de Edifier R1280T en R1700BT, onderscheidt hij zich door zijn eersteklas functies en uitzonderlijke geluidskwaliteit, waardoor hij de ideale keuze is voor audiofielen en muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een eersteklas audiosysteem.

De Edifier S1000DB blinkt uit in het bieden van een rijke en meeslepende luisterervaring, wat hem aantrekkelijk maakt voor gebruikers die topklasse geluidskwaliteit en veelzijdige connectiviteit hoog in het vaandel hebben staan. Echter, het grotere formaat kan een potentieel nadeel zijn voor mensen met beperkte ruimte. Bovendien bieden budgetvriendelijke opties zoals de Edifier R1280T en R1700BT indrukwekkende geluidskwaliteit en stijlvolle ontwerpen die geschikt zijn voor kleinere ruimtes, maar ze kunnen niet tippen aan de eersteklas prestaties en geavanceerde functies van de S1000DB.

Al met al is de Edifier S1000DB Audiophile Bookshelf Speaker een eersteklas optie vanwege zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit, veelzijdige connectiviteitsopties en meeslepende luisterervaring, waardoor hij een uitstekende keuze is voor audio-enthousiastelingen die een eersteklas bookshelf speaker zoeken. Het grotere formaat en hogere prijspunt kunnen beperkende factoren zijn voor sommige gebruikers, maar degenen die compromisloze audioprestaties zoeken, zullen de S1000DB een waardevolle investering vinden.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

2. Triangle Borea BR03

 • list plusIndrukwekkende prestaties
 • list plusVereist zorgvuldige plaatsing
 • list plusLichte pieken in de hoge tonen
Ik ben er sterk van overtuigd dat de Triangle Borea BR03 boekenplank luidsprekers een indrukwekkende keuze zijn voor wie op zoek is naar geweldige prestaties en stijlvol design. Plaatsing is essentieel voor optimale prestaties, met aanbevelingen voor de afstand tussen de luidsprekers en de luisterpositie, en een minimale afstand van een achterwand. Wanneer ze correct zijn geplaatst, leveren ze een groot gevoel van schaal, indrukwekkende scheiding en gedetailleerde bas. De luidsprekers zijn voorzien van een 25mm zijden dome-tweeter en een 16cm midrange/bas-papieren driver met een dubbelgekartelde diffuser om de verspreiding van hoge frequenties te verbeteren. Volgens What Hi-Fi? "zijn hun timing en toonbalans bewonderenswaardig, met een verfijnde en attente weergave," en ze passen goed bij de Cambridge Audio CXA61 versterker, met een expressief en inzichtelijk karakter. Er is echter een lichte piek in het hoog, wat merkbaar kan zijn als ze worden gekoppeld aan helder klinkende elektronica.

De Triangle Borea BR03 luidsprekers zijn ook beschikbaar als actieve boekenplank luidsprekers, met een Class-D versterker, 2×60 Watt RMS-uitgang en een tweeweg basreflexsysteem met een 6,5-inch midrange/bas-driver en een 1-inch EFS-stof dome-tweeter, die voldoen aan diverse gebruikerseisen. Ze bieden verschillende analoge en digitale ingangen, waaronder Bluetooth 5.0, RCA Line-In/Phono-ingang, mini-jack 3.5mm aux-ingang, Optisch S/PDIF en Coaxiaal, waardoor ze veelzijdig en makkelijk te gebruiken zijn. De bouwkwaliteit, warme en gedetailleerde geluid, en gebruiksgemak maken ze een overtuigende keuze, met een indrukwekkende geluidskwaliteit die zorgt voor een helder, warm en gedetailleerd geluidsbeeld.

In de categorie boekenplank luidsprekers concurreert de Triangle Borea BR03 met andere opties zoals de Q Acoustics 3020i, JBL Stage A130, Edifier S1000MKII en ELAC Debut ConneX DCB41. Elk van deze opties voldoet aan verschillende behoeften en voorkeuren, waarbij de Triangle Borea BR03 opvalt door zijn verfijnde en attente weergave, optimale prestaties wanneer goed geplaatst, en stijlvol design. Het is echter belangrijk op te merken dat de piek in het hoog een zorg kan zijn voor sommigen, vooral wanneer ze worden gekoppeld aan helder klinkende elektronica.

Concluderend bieden de Triangle Borea BR03 boekenplank luidsprekers indrukwekkende prestaties en een stijlvol design, waardoor ze een opmerkelijke keuze zijn voor wie op zoek is naar een combinatie van esthetiek en kwaliteitsgeluid. Hoewel ze zorgvuldige plaatsing vereisen en mogelijk een lichte piek in het hoog vertonen, maken hun algehele prestaties en design ze een sterke concurrent op de markt voor boekenplank luidsprekers.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

3. Definitive Technology BP9080x

 • list plusGeïntegreerde subwoofers voor diepe en indrukwekkende basweergave
 • list plusIngebouwde Atmos-modules voor een meeslepende geluidsweergave
 • list plusSierlijk en modern ontwerp voor visuele aantrekkingskracht
 • list plusHoge prijs kan een afschrikmiddel zijn voor sommige kopers
De Definitive Technology BP9080x Bookshelf Speaker is een opvallende presteerder in de BP9000-serie en biedt een overtuigende mix van design, functies en audiokracht. De geïntegreerde subwoofers werden geprezen om hun diepe en impactvolle basrespons, terwijl de ingebouwde Atmos-modules een meeslepende dimensie toevoegden aan het geluidslandschap, wat resulteert in een boeiende en omhullende luisterervaring. De hoogwaardige torenconstructie, compleet met een 12-inch aangedreven subwoofer en naar voren gerichte bipolaire array, levert een verbluffende diepte en ultralage, kamertrillende bas, waardoor het zich onderscheidt van traditionele bookshelf speakers. De ingebouwde hoogtemodule en gebalanceerd dubbel surroundsysteem verbeteren de mogelijkheid van de luidspreker om een realistisch 3D-geluidslandschap te creëren, waardoor de prestaties naar nieuwe hoogten worden getild.

Visueel is de BP9080x een strakke en moderne toevoeging aan elke home theater-opstelling, die esthetische aantrekkingskracht toevoegt aan zijn al indrukwekkende audiocapaciteiten. De mogelijkheid van de luidspreker om een breed geluidslandschap en krachtige bas te leveren, werd benadrukt, waardoor het een ideale keuze is voor audiofielen en home theater-liefhebbers die op zoek zijn naar een meeslepende en hoogwaardige audiobeleving. Het is echter belangrijk op te merken dat het systeem wordt geleverd met een stevig prijskaartje, wat een afschrikmiddel kan zijn voor sommige kopers. Ondanks dit maakt zijn uitzonderlijke audioprestaties het tot een sterke concurrent in zijn categorie.

Vergeleken met traditionele bookshelf speakers valt de BP9080x op door zijn geïntegreerde subwoofers en Dolby Atmos/DTS:X-compatibiliteit, wat een niveau van audiogedompeling en basrespons biedt dat niet vaak wordt gevonden in deze luidsprekercategorie. Zijn naar voren gerichte bipolaire array en 3D-geluidslandschapsmogelijkheden onderscheiden hem verder van concurrenten, waardoor hij een unieke luisterervaring biedt die verder gaat dan wat traditionele bookshelf speakers kunnen bieden.

Tot slot excelleert de Definitive Technology BP9080x Bookshelf Speaker in het leveren van een meeslepende en krachtige audiobeleving, waardoor het een topkeuze is voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige audio in een strakke en moderne verpakking. Hoewel de prijs voor sommigen een beperkende factor kan zijn, maken de uitzonderlijke geluidskwaliteit en innovatieve ontwerp van de luidspreker het tot een overtuigende optie voor degenen die hun home audio-opstelling willen verbeteren.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. Klipsch R-51PM Bluetooth

 • list plusUnieke vormgeving met hoorn tweeters en koperkleurige woofers
 • list plusVeelzijdige connectiviteitsopties, waaronder USB, optisch, 3,5 mm aux, phono- of lijningang, en een sub-uitgang
 • list plusLevert rijk, dynamisch geluid met een licht warme toon en diepe basweergave
 • list plusOntbreekt ondersteuning voor hi-res audio codecs
 • list plusGemiddelde interne phono-trap
 • list plusSchakelt niet automatisch uit met de tv
Ik ben super enthousiast over de Klipsch R-51PM Bluetooth Bookshelf Speaker! Met zijn opvallende uitstraling met hoorn tweeters en koperkleurige woofers, biedt deze speaker een unieke mix van stijl en kwaliteit. De flexibele speakerplaatsing en diverse connectiviteitsopties, zoals USB, Optisch, 3.5mm aux, phono of lijningang, en een sub out, maken hem super handig in gebruik en veelzijdig.

Wat echt opvalt aan de Klipsch R-51PM is zijn vermogen om een rijk, dynamisch geluid te leveren met een lichte warme toon, waardoor diepe en krachtige basrespons wordt geboden door de "Dynamic Bass EQ". Dit maakt hem geschikt voor verschillende scenario's, zoals het gebruik als TV-speakers, waarbij ze uitblinken in het bieden van een breed geluidsveld en goede beeldvorming. Deze speakers bieden uitstekende helderheid en detail in het hogere frequentiebereik zonder vervorming bij hoge volumes, waardoor ze in staat zijn om hoogwaardig geluid te leveren over verschillende genres en mediatypes.

In vergelijking met de KEF LSX speakers, leunt de Klipsch R-51PM meer naar een warmere, meer muzikale sound, met 70% van de prestaties en functies van de KEF LSX tegen een fractie van de prijs. Dit maakt hem aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar hoge prestaties binnen een budget.

Het is belangrijk om te vermelden dat de Klipsch R-51PM Powered Speakers geen ondersteuning bieden voor hi-res audiocodecs. Daarnaast gaan ze niet automatisch uit met de TV. Deze beperkingen wegen echter niet op tegen de algehele prestaties en waarde van de speakers, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en toch uitgebreide audioplossing.

De Klipsch R-51PM valt op door zijn unieke design, veelzijdige connectiviteit en indrukwekkende geluidskwaliteit. De balans tussen prestaties en betaalbaarheid maakt hem tot een uitstekende keuze voor zowel audiofielen als casual gebruikers, omdat hij een overtuigende mix van hoogwaardig geluid en waarde biedt. Hoewel hij misschien enkele kleine nadelen heeft, maken zijn algehele prestaties en functies hem tot een opvallende optie in zijn categorie. 🎵

Verkrijgbaar bij:

5. Q Acoustics M20 HD

 • list plusUitzonderlijke geluidskwaliteit
 • list plusDuidelijke vocalen en krachtige bass
 • list plusVeelzijdige connectiviteitsopties
 • list plusBass kan soms overheersend zijn
 • list plusGebrek aan Bluetooth-connectiviteit
 • list plusAfhankelijkheid van kabels en beperkte draadloze functionaliteit
Ik ben erg enthousiast over de Q Acoustics M20 HD Bookshelf Speaker. Het biedt uitzonderlijke geluidskwaliteit, heldere vocalen en krachtige bass, waardoor het ideaal is voor kleinere ruimtes. Wired prijst de indrukwekkende audioprestaties en aantrekkelijk design. Home Theater Hifi merkt op dat de speakers prestaties leveren die vergelijkbaar zijn met duurdere modellen, maar tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bieden ze een premium esthetiek en solide bouwkwaliteit, waardoor ze concurrerend zijn binnen hun productcategorie.

De Q Acoustics M20 HD wordt geleverd met een actieve speaker met een digitale versterker en een passieve speaker, waardoor je veelzijdige aansluitmogelijkheden hebt, waaronder optische audio-ingang, stereo analoge ingangen, en een USB-B slot voor het overzetten van muziek van hoge resolutie vanaf een PC, zoals benadrukt door TechRadar. De M20 HD blinkt uit in het verbeteren van TV- of home cinema-audio, met diepte, warmte en precisie in zijn stereogeluidslandschap.

De stijlvolle vormgeving en compacte afmetingen van de M20 HD worden aangevuld met een eenvoudige installatie, maar sommige gebruikers merken op dat de bass soms overheersend kan zijn, zoals opgemerkt door Wired. Daarnaast kan het ontbreken van Bluetooth-connectiviteit voor sommigen een nadeel zijn, ook volgens Wired. Home Theater Hifi uit de wens voor traditionele EQ, verwijderbare roosters en een grotere kastversie, maar rechtvaardigt uiteindelijk de premium prijs van de Q Acoustics M20 HD speakers op basis van hun stijlvolle uitstraling. De afhankelijkheid van kabels en beperkte draadloze functionaliteit, zoals opgemerkt door TechRadar, kan een overweging zijn voor potentiële kopers.

In vergelijking met andere bookshelf speakers valt de Q Acoustics M20 HD op door zijn indrukwekkende audioprestaties, stijlvol design en veelzijdige aansluitmogelijkheden. Het concurreert met modellen tegen hogere prijzen, met vergelijkbare prestaties, zoals benadrukt door Home Theater Hifi. Echter, het ontbreken van Bluetooth-connectiviteit en potentieel overheersende bass zijn gebieden waar andere modellen uitblinken. Voor degenen die waarde hechten aan stijl en bouwkwaliteit, is de Q Acoustics M20 HD een overtuigende optie. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met hun voorkeuren met betrekking tot draadloze functionaliteit en bassniveaus.

Kortom, de Q Acoustics M20 HD Bookshelf Speaker maakt indruk met zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit, stijlvol design en veelzijdige aansluitmogelijkheden. Hoewel het enkele beperkingen kan hebben, zoals overheersende bass en beperkte draadloze functionaliteit, maken zijn prestaties en esthetiek het een sterke concurrent in de bookshelf speaker-categorie. Voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van premium audioprestaties en stijlvol design, is de Q Acoustics M20 HD een overtuigende keuze.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

6. Q Acoustics 3020i

 • list plusOpmerkelijke verbeteringen ten opzichte van voorgangers
 • list plusVerfijnd en gedetailleerd geluid
 • list plusVeelzijdig voor verschillende ruimte-opstellingen
 • list plusIets minder nauwkeurige timing
Ik presenteer de Q Acoustics 3020i Bookshelf Speaker, een speaker die veel lof heeft ontvangen van zowel audiofielen als casual luisteraars vanwege de opmerkelijke verbeteringen ten opzichte van eerdere modellen. Met een grotere behuizing, verbeterde versteviging en een verbeterde crossover, levert de 3020i een verfijnd en gedetailleerd geluid, met verbeterde ruimtelijk bewustzijn en sonische volwassenheid. Deze verbeteringen resulteren in een breed geluidsbeeld en een helder middenbereik, aangevuld met een volle en stevige basrespons. De mogelijkheid van de speakers om goed te presteren bij een muur in de buurt maakt ze veelzijdig voor verschillende kameropstellingen. Het lichte en compacte ontwerp, samen met een indrukwekkende geluidskwaliteit, maken de 3020i geschikt voor langdurige luistersessies.

Met een prijs van ongeveer $299 USD, biedt de 3020i een prachtige afwerking, breed geluidsbeeld en indrukwekkende geluidskwaliteit. Hoewel het misschien niet dezelfde schaal van geluid biedt als grotere speakers, is het een uitstekende keuze voor kleinere ruimtes, boetiekzaken, kantoren en diverse andere omgevingen, waaronder hippe koffiebars en appartementen.

In vergelijking met de Dali Spektor 2 speakers, biedt de Q Acoustics 3020i meer verfijning en een nog plezierigere luisterervaring, zij het met iets minder nauwkeurige timing. Dit maakt de 3020i een aantrekkelijke optie voor degenen die een verfijnd en meeslepend geluidsbeeld zoeken. De mogelijkheid om de 3020i te combineren met een subwoofer zorgt voor een verbeterde bas, waardoor de veelzijdigheid nog verder wordt vergroot.

De Q Acoustics 3020i Bookshelf Speaker onderscheidt zich met zijn significante verbeteringen ten opzichte van eerdere modellen, met een weelderig, gedetailleerd geluid en een breed geluidsbeeld. Met zijn prestaties, aantrekkelijke afwerking en betaalbare prijs is de 3020i een overtuigende keuze voor verschillende omgevingen. De aantrekkingskracht van de 3020i ligt in zijn vermogen om een verfijnde luisterervaring te bieden, waardoor het een sterke concurrent is voor individuen die een indrukwekkend geluidsbeeld zoeken zonder de bank te breken.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

7. JBL Stage A130

Kwaliteitsgeluid voor een betaalbare prijs:
 • list plusIndrukwekkende geluidskwaliteit met gedetailleerde en heldere geluidsweergave
 • list plusKan iets tekortschieten in bas en dynamiek in vergelijking met grotere torens
 • list plusMogelijke beperkingen in basprestaties voor kleinere kamers
 • list plusBehoefte aan de juiste plaatsing van luidsprekers en compatibiliteit met versterkers om prestaties te optimaliseren
Ik ben erg enthousiast over de JBL Stage A130 boekenplankluidsprekers. Met een frequentierespons van 55Hz - 40kHz en een gevoeligheid van 86dB bij 1M, 2.83V, bieden deze luidsprekers een vol geluid met gratie en elegantie. Ze hebben een strak zwart-wit ontwerp en bevatten indrukwekkende technologie, waaronder een aluminium dome-tweeter en HDI-golfgeleiders, wat resulteert in gedetailleerde en heldere geluidsweergave.

Wat deze luidsprekers echt onderscheidt, is hun kristalheldere hoorn-geladen tweeter, die gedetailleerde middenklarheid biedt en wedijvert met linten voor helderheid. Ze kunnen zelfs in grote ruimtes schoon en luid spelen, hoewel sommige gebruikers een manier willen om de bas voor kleinere ruimtes te verminderen en strakker te maken. Daarnaast hebben de luidsprekers dubbele terminals met jumpers voor bi-bedrading of bi-versterking, waardoor ze flexibel zijn in opstelling.

In vergelijking met andere modellen bieden de JBL Stage A130 luidsprekers een overtuigende optie in hun prijsklasse, met een betere constructie en een concurrentievoordeel op het gebied van prijs. Ze excelleren in vocale weergave en instrumentnauwkeurigheid, waardoor ze zowel geschikt zijn voor muziek als films. Echter, potentiële gebruikers moeten rekening houden met mogelijke beperkingen in de basprestaties voor kleinere ruimtes en de noodzaak van een juiste plaatsing en versterkercompatibiliteit om hun prestaties te optimaliseren.

Over het algemeen bieden de JBL Stage A130 boekenplankluidsprekers een goede balans tussen betaalbaarheid, ontwerp en geluidskwaliteit, waardoor ze een sterke concurrent zijn in de categorie boekenplankluidsprekers. Hun veelzijdigheid, gedetailleerde geluidsweergave en concurrerende prijs maken ze een aantrekkelijke keuze voor budgetbewuste kopers die op zoek zijn naar veelzijdige en gedetailleerde geluidsweergave.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. KEF LSX II

 • list plusExceptionele geluidskwaliteit
 • list plusVerlangen naar verbeterde basrespons
 • list plusNiet de meest budgetvriendelijke optie
De KEF LSX II Bookshelf Speaker is een opvallend draadloos luidsprekersysteem, bekend om zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit, compacte ontwerp en naadloze connectiviteit. Geprezen om zijn heldere en gebalanceerde audioprestaties in verschillende muziekgenres, bieden de speakers een overtuigende mix van veelzijdigheid en kracht. Volgens Wired waarderen gebruikers met name het "compacte ontwerp, eenvoudige installatie en uitstekende connectiviteitsopties", terwijl Sound and Vision benadrukt dat het in staat is om "een multiroom audiosysteem te creëren, waardoor flexibiliteit voor verschillende ruimteopstellingen wordt geboden".

De LSX II beschikt over een reeks geavanceerde functies, waaronder instelbare EQ-instellingen, app-bediening en ondersteuning voor verschillende streamingdiensten zoals Spotify, Tidal en Deezer. What Hi-Fi merkt op dat het beschikt over de 11e generatie Uni-Q driver en achterwaarts gepositioneerde kasten, samen met KEF's W2 draadloos streamingplatform, wat zorgt voor naadloze connectiviteit via Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast en Bluetooth. De toevoeging van HDMI ARC- en USB-C-ingangen verbetert verder de veelzijdigheid, waardoor directe verbindingen met een tv en laptop mogelijk zijn zonder synchronisatieproblemen, een functie die het onderscheidt van zijn voorgangers.

De speakers zijn ontworpen voor kleinere ruimtes, waardoor ze ideaal zijn voor compacte woonruimtes. De aanwezigheid van een Ethernetpoort voor directe routerverbinding, native weergave van 24-bit/96kHz digitale muziekbestanden en Roon Ready-certificering versterken verder zijn positie als een eersteklas draadloos streaming systeem. Echter, zoals Wired vermeldt, hebben sommige gebruikers de wens geuit voor een verbeterde basrespons.

In vergelijking met andere draadloze luidsprekersystemen onderscheidt de KEF LSX II zich door zijn uitgebreide connectiviteitsopties, geavanceerde streamingmogelijkheden en elegante ontwerp. Zijn vermogen om naadloos te integreren met verschillende apparaten en multiroom audiosetups te bieden draagt bij aan zijn aantrekkingskracht. Hoewel het misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is, maken het functierijke ontwerp en de hoogwaardige geluidsprestaties het een overtuigende keuze voor audiofielen en degenen die op zoek zijn naar een eersteklas draadloos luidsprekersysteem.

Samengevat, excelleert de KEF LSX II Bookshelf Speaker in het leveren van indrukwekkende geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijke functies en een stijlvol ontwerp. Zijn veelzijdigheid, geavanceerde connectiviteitsopties en naadloze integratie met verschillende apparaten maken het een topkandidaat in de draadloze luidsprekermarkt. Ondanks dat sommige gebruikers een verbeterde basrespons wensen, biedt de LSX II een overtuigend pakket voor degenen die hoogwaardige audioprestaties en geavanceerde streamingmogelijkheden prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

9. Edifier R1700BT Bluetooth

 • list plusKlassieke houten afwerking en slim ontwerp met walnoothouten vinyl en zwarte behuizing
 • list plusKritiek op de basverwerking vanwege overweldigend en onhandelbaar geluid
 • list plusMinder intuïtief installatieproces en Bluetooth-modusactivatie
De Edifier R1700BT Bluetooth Bookshelf Speakers zijn een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een mix van stijl, functionaliteit en solide geluidsprestaties. Met een klassieke houten afwerking en een slim ontwerp van walnootvinyl en zwart, bieden deze luidsprekers een balans tussen opvallende esthetiek en veelzijdige connectiviteit, waardoor ze een prachtige toevoeging zijn aan elke audio-opstelling in de woonkamer. De 10-graden opwaartse helling zorgt voor optimale geluidsweergave, terwijl de Bluetooth-streaming en RCA-ingangen geschikt zijn voor verschillende apparaten, waardoor draadloos streamen moeiteloos en veelzijdig is. Volgens What Hi-Fi bieden de luidsprekers "levendige en expressieve prestaties met warme middentonen en vloeiende dynamiek", waardoor ze enorm aantrekkelijk zijn in de budgetcategorie.

De luidsprekers zijn ontworpen voor multifunctioneel gebruik, geschikt voor gameconsoles, computers en tv's, en staan bekend om hun gebalanceerd geluidsprofiel met rijke lage tonen en heldere hoge tonen. De 4-inch basdrivers creëren krachtige lage frequenties, hoewel sommige recensenten, zoals What Hi-Fi, de basweergave bekritiseren vanwege het overheersend en onhandig zijn. Ondanks dit nadeel bieden de Edifier R1700BT-luidsprekers een leuk en gemakkelijk te beluisteren geluid dat het overwegen waard is, vooral gezien hun solide constructie en 2-jarige garantie, zoals benadrukt op Amazon.

Edifier, met meer dan 25 jaar ervaring in de branche, staat bekend om het leveren van solide en kosteneffectieve audioproducten, en de R1700BT-luidsprekers zijn een bewijs van deze reputatie. De luidsprekers worden ook geleverd met handig geplaatste knoppen voor volledige audiobediening, bas en hoge tonen, evenals een draadloze afstandsbediening voor eenvoudig beheer van het volume en de invoerbron, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring. De installatieprocedure en Bluetooth-modusactivering worden echter minder intuïtief genoemd, zoals vermeld door Lifewire.

In vergelijking met andere boekenplankluidsprekers op de markt, springt de Edifier R1700BT eruit vanwege het klassieke ontwerp, veelzijdige connectiviteitsopties en gebalanceerd geluidsprofiel. Hoewel het misschien niet de meest draagbare optie is vanwege de aanzienlijke bouw en gewicht, blinkt het uit als een stationaire audio-oplossing voor home-entertainmentsystemen. Het aantrekkelijke ontwerp, solide constructie en levendige geluidsprestaties maken ze tot een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke en stijlvolle toevoeging aan hun audio-opstelling.

Samenvattend bieden de Edifier R1700BT Bluetooth Bookshelf Speakers een overtuigende combinatie van klassiek ontwerp, veelzijdige connectiviteit en gebalanceerde geluidsprestaties, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor wie op zoek is naar een esthetisch aantrekkelijke en budgetvriendelijke audio-oplossing. Ondanks enkele beperkingen in de basweergave en draagbaarheid, leveren de luidsprekers een leuk en gemakkelijk te beluisteren geluid, waardoor ze het overwegen waard zijn voor home-entertainmentsystemen.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

10. Ruark Audio MR1 Mk2

 • list plusUitzonderlijke geluidsprestaties
 • list plusVeelzijdige invoeropties
 • list plusCompact en stijlvol ontwerp
 • list plusGebrek aan bepaalde functies zoals USB-ingang en ingebouwde Wi-Fi
 • list plusBiedt mogelijk niet de meest geavanceerde functies in vergelijking met sommige concurrenten
 • list plusPrijs kan de aantrekkingskracht voor sommige gebruikers beperken
Ik ben dol op mijn Ruark Audio MR1 Mk2 boekenplankspeaker vanwege zijn uitzonderlijke prestaties in een compact formaat. Dankzij Bluetooth 5.0 met aptX en Class A/B-versterking ben ik verzekerd van superieure draadloze audiokwaliteit. Met digitale optische en analoge ingangen is deze speaker geschikt voor een breed scala aan apparaten, waardoor het een veelzijdige keuze is. En met een optionele 'backpack' batterij is hij ook nog eens super draagbaar. Ondanks de prijs is de Ruark MR1 Mk2 een aanrader vanwege de combinatie van betaalbaarheid en uitstekende prestaties in een klein formaat.

What Hi-Fi? prijst de MR1 Mk2 vanwege zijn "uitzonderlijke geluidskwaliteit" en "stijlvolle retro-ontwerp." De speakers bieden een "helder, inzichtelijk en open geluid met verbeterde subtiliteit en muzikaliteit," waardoor ze een ruimtelijk geluidsbeeld creëren en rijk detail en vloeiende dynamiek overbrengen. De toevoeging van een optische ingang voor hi-res audio, een verfijnde draaiknop en een verbeterde Bluetooth-koppelingsmodus worden opgemerkt als waardevolle updates. De speakers worden ook geprezen om hun handgemaakte houten kasten en compacte formaat, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn in de boekenplankspeaker categorie.

Als ik de Ruark MR1 Mk2 vergelijk met de KEF LSX, merk ik op dat beide elegante draadloze speakers zijn, waarbij de KEF LSX meer functies biedt, zoals wi-fi en ethernet streaming, diverse connectiviteitsopties en een speciale app voor installatie en geluidsafstelling. Toch valt de Ruark MR1 Mk2 op vanwege zijn kleinere formaat en stijlvolle draaiknop, met de optie voor een draagbare opstelling met een batterijpakket. De KEF LSX wordt beschouwd als geavanceerder in geluidskwaliteit, vooral voor het ondersteunen van diverse bronnen, waardoor het de voorkeur heeft als het budget dit toelaat.

De Ruark MR1 Mk2, geprijsd op £329, wordt geprezen om zijn retrostijl, handgemaakte houten kasten en een degelijke set functies om de geluidskwaliteit te verbeteren, zoals opgemerkt door AVForums. De toevoeging van functies zoals long-throw woofers, tweeters en 20 watt Class A-B-versterking draagt verder bij aan zijn aantrekkingskracht.

In de markt voor boekenplankspeakers valt de Ruark Audio MR1 Mk2 op vanwege zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit, hoogwaardige bouwkwaliteit en veelzijdige ingangsopties. Zijn compacte formaat, samen met de mogelijkheid om een subwoofer aan te sluiten voor extra bas, maakt het een ideale keuze voor kleine ruimtes. Het ontbreken van bepaalde functies zoals een USB-ingang en ingebouwde Wi-Fi kan echter de aantrekkingskracht beperken voor sommige gebruikers. Vergeleken met de KEF LSX kan de Ruark MR1 Mk2 aantrekkelijk zijn voor degenen die op zoek zijn naar een kleiner, stijlvol ontwerp met de mogelijkheid voor mobiliteit, terwijl de KEF LSX wordt aanbevolen voor degenen die prioriteit geven aan geavanceerde geluidskwaliteit en een breder scala aan functies.

Al met al blinkt de Ruark Audio MR1 Mk2 boekenplankspeaker uit in het leveren van opmerkelijke geluidskwaliteit in een compact en stijlvol pakket. Hoewel het misschien niet de meest geavanceerde functies biedt in vergelijking met sommige concurrenten, maakt de combinatie van betaalbaarheid, uitzonderlijke geluidskwaliteit en doordacht ontwerp het een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een premium boekenplankspeaker binnen een bescheidener budget.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, maandag in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved