ills
Last update: Feb 26, 2024
Wat is de beste Gaming Toetsenbord op de markt? Met zoveel Gaming toetsenborden zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

Onze Gaming Toetsenbord selectie

ills
1
Corsair K100 RGB Mechanical Gaming
Corsair K100 RGB Mechanical Gaming
MerkCorsair
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
HyperX Alloy Origins 60 Gaming
HyperX Alloy Origins 60 Gaming
MerkHyperX
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Roccat Vulkan TKL Pro
Roccat Vulkan TKL Pro
MerkRoccat
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Logitech G413 TKL SE
Logitech G413 TKL SE
MerkLogitech G
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
MSI Vigor GK71 Sonic
MSI Vigor GK71 Sonic
MerkMSI
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Razer Huntsman v2 Analog
Razer Huntsman v2 Analog
MerkRazer
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Razer BlackWidow V4 Pro
Razer BlackWidow V4 Pro
MerkRazer
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
SteelSeries Apex Pro TKL (2023)
SteelSeries Apex Pro TKL (2023)
MerkSteelSeries
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Razer DeathStalker V2 Pro
Razer DeathStalker V2 Pro
MerkRazer
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
HyperX Alloy Elite 2
HyperX Alloy Elite 2
MerkHyperX
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze handige Gaming Toetsenbord opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Gaming toetsenborden ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Gaming Toetsenbord is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Gaming Toetsenbord.

De beste Gaming toetsenborden op 1 plek

1. Corsair K100 RGB Mechanical Gaming

Ik ben enthousiast over de Corsair K100 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord, een high-end gaming accessoire met geavanceerde functies. Met optisch-mechanische switches, per-toets RGB-verlichting, toegewijde mediatoetsen en een programmeerbare bedieningswiel, is het duidelijk waarom dit toetsenbord zo gewaardeerd wordt. Het design omvat een metalen bovenplaat, PBT-toetsenkapjes en een grotere magnetische polssteun, waardoor de gebruikerservaring wordt verhoogd. Volgens Tom's Hardware is "de verlichting van het toetsenbord visueel aantrekkelijk, met de toevoeging van een programmeerbaar bedieningswiel voor diverse functies." Echter, sommige initiële eenheden hadden problemen, wat zorgen opwekte over de bouwkwaliteit, met name met magneten die eruit springen en incidentele problemen met toetsenkapjes.

De K100 wordt met name geprezen voor gaming, met aanpasbare RGB-achtergrondverlichting, lage latentie en programmeerbare macrotoetsen. Het excelleert in het bieden van een comfortabele typervaring, waardoor het geschikt is voor kantoorgebruik, zoals opgemerkt door RTINGS. Echter, de korte voorloopafstand kan leiden tot meer typfouten, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers. Het toetsenbord biedt ook uitstekende bouwkwaliteit en compatibiliteit met Corsair Utility Engine (iCUE) software, die, zoals benadrukt door Tom's Guide, complexe functies heeft maar gemengde feedback ontvangt.

Het opvallende kenmerk van de K100 is het bedieningswiel, waarmee diverse hardware- en productiviteitstaken kunnen worden uitgevoerd, waardoor het met name aanbevolen wordt voor video- en audio-editors. Geprijsd op $230 en ondersteund door een garantie van 2 jaar, is het gepositioneerd als een high-end optie op de markt. PC Gamer benadrukt dat het toetsenbord is ontworpen om de game-ervaring te verbeteren, met een hoog niveau van aanpassing en indrukwekkende bouwkwaliteit.

In vergelijking met zijn tegenhangers, valt het Corsair K100 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord op door zijn geavanceerde functies, waaronder optisch-mechanische switches, aanpasbare RGB-verlichting en het programmeerbare bedieningswiel. Echter, de initiële bouwkwaliteitsproblemen en het gebrek aan tactiele feedback als gevolg van de korte voorloopafstand kunnen potentiële nadelen zijn voor sommige gebruikers.

Al met al is de Corsair K100 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord een topkeuze voor gamers en professionals die op zoek zijn naar een zeer aanpasbaar en functierijk toetsenbord. Zijn geavanceerde functies, comfortabele bouw en programmeerbare bedieningswiel maken het tot een uitstekende optie voor degenen die een premium game- en productiviteitservaring zoeken. Echter, potentiële kopers moeten rekening houden met de initiële bouwkwaliteitsproblemen en de typervaring, vooral als tactiele feedback en een langere voorloopafstand essentieel voor hen zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. HyperX Alloy Origins 60 Gaming

De HyperX Alloy Origins 60 is een compact mechanisch gamingtoetsenbord dat premium bouwkwaliteit combineert met uitzonderlijke prestaties. Dit 60% gamingtoetsenbord, geprezen om zijn volledig lichaam van vliegtuigkwaliteit aluminium en dubbel opgespoten PBT-toetsen, integreert geavanceerde aanpassing via HyperX NGENUITY en RGB verlichte toetsen, waardoor de game-ervaring voor gebruikers wordt verbeterd ("snelle verzending, goede verpakking, verlichtingsfuncties, compacte vormfactor, comfort en esthetiek"). De HyperX Red mechanische switches bieden een lage kliklatentie, waardoor het zeer geschikt is voor gaming. De toevoeging van een afneembare USB-C-kabel, drie verstelbare hoeken en extra keycaps benadrukt de veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden.

Het compacte formaat van het toetsenbord, responsieve switches en aanpasbare functies maken het een aanbevolen keuze voor gamers, programmeurs en gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardig 60% toetsenbord ("een compacte maar toch rijk uitgeruste ervaring," "premium bouwkwaliteit en uitstekende gameprestaties"). De type-ervaring is afgestemd op gaming, met een activeringspunt van 1,8 mm en een totale reisafstand van 3,8 mm, terwijl het ook uitstekend presteert in dagelijks gebruik, met een gemiddelde typesnelheid van 117 woorden per minuut en 97% nauwkeurigheid.

Echter, het ontbreken van een polssteun en matige ergonomie kan beperkingen met zich meebrengen, en de compacte grootte kan voor sommige gebruikers mogelijk leiden tot meer typfouten. Daarnaast kan het bedrade ontwerp en het ontbreken van draadloze mogelijkheden mensen afschrikken die op zoek zijn naar een draadloze oplossing. De geschiktheid van het toetsenbord voor kantoorgebruik, programmeren en gaming is uitstekend, maar het is mogelijk minder geschikt voor mobiel of tabletgebruik en home theater PC-opstellingen vanwege het ontwerp en het ontbreken van specifieke functies.

Vergeleken met zijn tegenhangers valt de HyperX Alloy Origins 60 op door zijn premium bouwkwaliteit, uitzonderlijke gamingprestaties en geavanceerde aanpasbaarheidsopties. Hoewel het gunstig concurreert met andere compacte gamingtoetsenborden in zijn categorie, onderscheiden de kenmerken, waaronder de HyperX Red mechanische switches en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, het zich. Echter, gebruikers met specifieke ergonomische of draadloze eisen kunnen andere alternatieven geschikter vinden.

Al met al maakt de HyperX Alloy Origins 60 indruk met zijn compacte formaat, premium bouwkwaliteit en uitzonderlijke gamingprestaties. De geavanceerde aanpassingsmogelijkheden en responsieve switches maken het een overtuigende keuze voor gamers en gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardig 60% toetsenbord. Ondanks enkele beperkingen op het gebied van ergonomie en draadloze mogelijkheden, positioneert de algehele prestatie en functies van het toetsenbord het als een top kanshebber in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

3. Roccat Vulkan TKL Pro

 • list plusPremium typing experience with quiet Titan optical switches.
 • list plusSturdy and durable construction with aircraft-grade aluminum.
 • list plusCompact form factor and visually stunning design.
 • list plusNiet de beste keuze voor budgetbewuste kopers vanwege de prijs.
 • list plusTypervaring is mogelijk niet zo comfortabel voor dagelijks gebruik.
 • list plusUitdagingen met de Roccat Swarm-software voor aanpassing.
Ik ben super enthousiast over de Roccat Vulcan TKL Pro, een compact gaming toetsenbord dat een premium ervaring biedt voor serieuze gamers en liefhebbers. Met een prijs van $159 biedt dit toetsenbord een verbluffend design in een compact formaat. Maar wat echt opvalt zijn de Titan optische switches, die zorgen voor een stille werking en een bevredigende type-ervaring. De stevige en duurzame constructie, versterkt door vliegtuigkwaliteit aluminium, maakt het ideaal voor zowel werk als gaming. TechRadar zegt dat de "prestaties, ontwerp en features de prijs rechtvaardigen voor serieuze gamers," terwijl Tom's Hardware zijn "krachtige features" erkent en geschiktheid voor gaming. De compacte afmetingen en krachtige features, inclusief een afneembare USB-C naar USB 2.0 Type-A kabel, volumeknop, toegewijde dempknop en aanpasbare RGB-verlichting, maken het een aantrekkelijke optie voor diegenen met beperkte bureauruimte of de behoefte aan een groter game-muisgebied.

Ondanks zijn sterke punten is dit toetsenbord misschien niet de beste keuze voor prijsbewuste kopers vanwege de prijs, zoals benadrukt door TechRadar. Bovendien merkt Tom's Hardware op dat de type-ervaring misschien niet zo comfortabel is voor dagelijks gebruik, gezien de lage weerstand en ondiepe activeringspunten van de optische switches. Een ander punt om rekening mee te houden is de Roccat Swarm software voor aanpassingen, die volgens Tom's Guide wat uitdagingen biedt tijdens de initiële installatie en toetsenherindeling.

Vergeleken met de Roccat Vulcan TKL, die een vergelijkbaar ontwerp en features biedt met mechanische switches tegen een iets lagere prijs, valt de TKL Pro op met zijn stille werking, elegante uitstraling en duurzame constructie. De evolutie van dit toetsenbord ten opzichte van zijn voorgangers toont een nadruk op compact design, krachtige features en een premium type-ervaring, waardoor het zich onderscheidt in de gaming toetsenbord markt.

In een markt vol gaming toetsenborden, positioneren de onderscheidende kenmerken van de Roccat Vulcan TKL Pro, zoals zijn Titan optische switches, compacte formaat en duurzame constructie, het als een topkeuze voor serieuze gamers en liefhebbers die op zoek zijn naar een premium gaming ervaring. Hoewel het misschien niet geschikt is voor prijsbewuste kopers en misschien niet het meest comfortabel is voor dagelijks typen, maken zijn prestaties, ontwerp en duurzaamheid het een overtuigende optie voor diegenen met een voorkeur voor een compact, visueel verbluffend gaming toetsenbord.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. Logitech G413 TKL SE

De Logitech G413 TKL SE Mechanisch Gaming Toetsenbord is een krachtpatser zonder numeriek gedeelte die uitblinkt in gaming prestaties, maar tekortschiet op andere gebieden. Met tastbare mechanische switches, 6-toets rollover anti-ghosting, PBT keycaps en een duurzame aluminiumlegering constructie, wordt dit toetsenbord geprezen om zijn kwaliteit en prestaties. De witte LED-verlichting en minimalistisch ontwerp voegen een vleugje elegantie toe. Volgens The Verge, "De kwaliteit van het product komt overeen met de prijs," waarbij de waardepropositie benadrukt wordt.

In gaming scenario's schittert de G413 TKL SE, met subtiele feedback en duurzaamheid die ideaal zijn voor competitieve en FPS-gaming. De 6-toets rollover met anti-ghosting zorgt voor nauwkeurige controle tijdens het spelen. Echter, zoals opgemerkt door Tom's Guide, voelen de Long Hua switches, terwijl ze Cherry MX Browns nabootsen, stijf en oncomfortabel aan, wat hun tactiele functionaliteit beperkt. Bovendien ontbreken extra functies zoals macro-toetsen en gamemodus, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die uitgebreide functionaliteit zoeken.

De stevige bouwkwaliteit en uitstekende latentie van de G413 TKL SE maken het tot een sterke concurrent in de gaming arena, zoals benadrukt door RTINGS. De heldere LED-verlichting verbetert verder de aantrekkingskracht voor gaming. Desalniettemin, belemmeren de beperkingen van het toetsenbord, zoals het ontbreken van compatibiliteit met Logitech G HUB voor het herprogrammeren van toetsen en macro's, zijn potentieel voor bredere toepassingen. Het ontbreken van een polssteun, zoals opgemerkt door Tom's Guide en RTINGS, draagt bij aan het ongemak, vooral bij langdurig gebruik buiten het gamen.

In vergelijking met zijn tegenhangers, valt de G413 TKL SE op door zijn gaming kracht, en biedt het een overtuigende optie voor gamers die een no-nonsense, responsief en duurzaam toetsenbord zoeken. Echter, voor gebruikers die veelzijdigheid en comfort voor langdurig typen of multi-device setups prioriteren, kunnen andere opties met meer functies en ergonomische ontwerpen meer geschikt zijn.

Samenvattend is het Logitech G413 TKL SE Mechanisch Gaming Toetsenbord een solide keuze voor gamingliefhebbers die een budgetvriendelijke, hoogwaardige optie zoeken. Zijn tastbare mechanische switches, duurzame constructie en anti-ghosting capaciteiten maken het een overtuigende aanbieding. Desalniettemin kan het ongemak bij langdurig gebruik en het ontbreken van extra functies buiten het gamen de aantrekkingskracht beperken voor een breder publiek. Zoals Jorge Garcia vermeldde in hun review, is het "geweldig" en "een goede budgettoetsenbord," waardoor het een lovenswaardige keuze is voor degenen die zich richten op gaming prestaties binnen een specifieke budgetrange.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk bij bol.com

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

5. MSI Vigor GK71 Sonic

 • list plusUnieke 35g 'Sonic Red' lineaire mechanische schakelaars voor een responsieve type-ervaring
 • list plusRobuuste behuizing van vliegtuigkwaliteit aluminium voor duurzaamheid en een solide afwerking
 • list plusInclusief polssteun van traagschuim voor verbeterde ergonomie
 • list plusSnelle activering kan leiden tot onbedoelde toetsaanslagen
Als gamer ben ik altijd op zoek naar het beste toetsenbord voor een optimale game-ervaring. De MSI Vigor GK71 Sonic gaming toetsenbord is een opvallende keuze in de wereld van mechanische toetsenborden. Met zijn unieke 35g "Sonic Red" lineaire mechanische switches, lichter en responsiever dan de standaard Cherry MX Red switches, biedt dit toetsenbord een unieke type-ervaring. De toetsen hebben een "hair-trigger spring weight of just 35g" en diepe akoestiek, waardoor typen een bijzondere ervaring wordt.

Het toetsenbord heeft een stevige behuizing van vliegtuigkwaliteit aluminium en een solide afwerking, met geen veerping. Met zijn lichte constructie van net iets minder dan twee pond en rubberen pads voor stabiliteit is het handig voor gaming opstellingen. De meegeleverde memory foam polssteun verbetert de ergonomie en zorgt voor comfort tijdens lange gamesessies.

In vergelijking met oudere generaties gaming toetsenborden, brengt de Vigor GK71 Sonic moderne innovaties en designelementen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gamers die op zoek zijn naar een premium type-ervaring. Echter, details zoals de verschijning van het volumewiel en de transparantie van de toetsen kunnen zorgen baren, zoals vermeld in de review van Tom's Hardware.

In de competitieve wereld van gaming toetsenborden, valt de MSI Vigor GK71 Sonic op door zijn lichte 35g "Sonic Red" lineaire mechanische switches, die een unieke en responsieve type-ervaring bieden. Zijn robuuste constructie, moderne designelementen en ergonomische kenmerken maken het een sterke concurrent op de gaming toetsenbordmarkt. Als je echter een premium type-ervaring met ultralichte switches en modern design belangrijk vindt, kan de MSI Vigor GK71 Sonic de beste keuze voor jou zijn. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

6. Razer Huntsman v2 Analog

Ik ben enthousiast over de Razer Huntsman V2 Analog gaming toetsenbord vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en aanpasbaarheid. Met zijn lage latency, aanpasbare toetsaanslag en macro-programmeerbare toetsen biedt dit toetsenbord een geweldige game-ervaring. En niet alleen dat, ook voor kantoorwerk is het zeer geschikt, volgens de reviews.

De drukgevoelige Razer Analog Optical switches met aanpasbare activeringspunten en benodigde kracht onderscheiden dit toetsenbord van andere analoge mechanische toetsenborden. Zoals één review opmerkt, "De Razer Huntsman V2 Analog biedt een hoog niveau van aanpassing en precisie in toetsaanslagen, en onderscheidt zich daarmee van andere analoge mechanische toetsenborden op de markt."

Met zijn ultrahoge 8.000 Hz polling rate en lage latentie optische mechanische switches, is dit toetsenbord ideaal voor hyper-alerte eSports-spelers. Maar zoals een andere review benadrukt, "De voordelen van de 8.000 Hz polling rate zijn misschien niet merkbaar voor de gemiddelde gebruiker." Bovendien, ondanks zijn uitstekende prestaties, kan het Huntsman V2 Analog toetsenbord niet geschikt zijn voor rustige kantoren vanwege het luide typgeluid van de lineaire switches.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de Huntsman V2 Analog op vanwege zijn drukgevoelige analoge switches en hoge polling rate, waardoor het ongeëvenaarde precisie en reactievermogen biedt, vooral voor gaming. Maar het is misschien niet de beste optie voor degenen die niet zulke geavanceerde functies nodig hebben of gevoelig zijn voor luid typgeluid in gedeelde werkomgevingen.

Al met al onderscheidt de Razer Huntsman V2 Analog gaming toetsenbord zich met zijn geavanceerde analoge optische switches, aanpasbare activeringspunten en ultrahoge polling rate, waardoor het een topkeuze is voor gamers die op zoek zijn naar een hoog niveau van aanpassing en precisie. Echter, het luide typgeluid en de geavanceerde functies zijn misschien niet nodig voor alle gebruikers, met name die in gedeelde of geluidsgevoelige omgevingen.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

7. Razer BlackWidow V4 Pro

De Razer BlackWidow V4 Pro gamingtoetsenbord onderscheidt zich als een toppresteerder in zijn categorie en blinkt uit in gaming, programmeren en ruwe prestaties. Geprezen om zijn "uitstekende gamingprestaties" en "lage en consistente latentie," biedt het de keuze tussen lineaire of klikkende schakelopties, die tegemoetkomen aan diverse gebruikersvoorkeuren. Zijn zes toegewijde macrotoetsen, individuele toetsverlichting en stevige bouwkwaliteit maken het een overtuigende keuze voor zowel gamingliefhebbers als professionals. De toevoeging van een zachte polssteun en instelbare hellingsinstellingen wordt gewaardeerd vanwege het verbeteren van het comfort tijdens langdurig gebruik.

Het premium gevoel van het toetsenbord wordt versterkt door zijn matzwarte aluminiumlegering bovenplaat en de gestructureerde zwarte lederen afneembare polssteun, die een extra laag van verfijning en comfort toevoegt. De "gestructureerde metalen volumeregelaar" en "gefreesde aluminium mediatoetsen" illustreren verder de aandacht voor detail en aanpasbare functies. Echter, zijn grotere formaat, door de toegewijde macrotoetsen, kan een uitdaging vormen voor gebruikers met beperkte bureauruimte. Het bedrade ontwerp van het toetsenbord en zijn omvangrijke vorm maken het minder geschikt voor mobiel/tabletgebruik of entertainment/HTPC-doeleinden.

Hoewel de Razer BlackWidow V4 Pro uitzonderlijke gamingprestaties en aanpasbare functies biedt, merken sommige gebruikers op dat de klikkende schakelaars inconsistentie kunnen vertonen in geluid en gevoel. Bovendien worden de ABS-toetsen, hoewel duurzaam, beschouwd als van lagere kwaliteit in vergelijking met PBT-toetsen. Deze factoren moeten worden overwogen door gebruikers die de voorkeur geven aan een specifiek toetsenbordmateriaal of op zoek zijn naar een meer consistente tactiele ervaring.

In vergelijking met zijn voorgangers onderscheidt de V4 Pro zich met opvallende upgrades, zoals de gestructureerde metalen volumeregelaar, gefreesde aluminium mediatoetsen en extra programmeerbare macroknoppen. Zijn aanpasbare RGB-verlichting, USB-doorgeefpoort en responsieve klikkende Green-schakelaars versterken verder zijn positie als een eersteklas gamingtoetsenbord.

Tegenover zijn concurrenten schittert de Razer BlackWidow V4 Pro als een uitzonderlijk gamingtoetsenbord met zijn lage latentie, stevige bouw en aanpasbare functies. Echter, voor gebruikers met beperkte bureauruimte of degenen die een stillere tactiele ervaring zoeken, kunnen alternatieve opties met een compacter ontwerp of verschillende schakeltypen meer geschikt zijn.

Kortom, het Razer BlackWidow V4 Pro gamingtoetsenbord is een geduchte keuze voor degenen die uitzonderlijke gamingprestaties en aanpasbare functies prioriteren. Zijn premium bouwkwaliteit en toegewijde macrotoetsen maken het een overtuigende optie voor zowel gamingliefhebbers als professionals, ondanks mogelijke beperkingen in toetsenbordmateriaal en schakelconsistentie.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

8. SteelSeries Apex Pro TKL (2023)

 • list plusExceptionele prestaties en veelzijdigheid
 • list plusKleine problemen met wiebelende toetsen
 • list plusGebrek aan tactiele schakelaaropties
 • list plusHogere prijsklasse
Ik ben enthousiast om de SteelSeries Apex Pro TKL (2023) aan te bevelen, een opvallend gamingtoetsenbord dat uitstekende prestaties en veelzijdigheid biedt. Met OmniPoint-switches biedt dit mechanische toetsenbord aanpasbare activeringspunten, waardoor het zich onderscheidt op de markt. Het TKL-model in compact formaat heeft hoogwaardige PBT-toetsenkapjes en verbeterde switches met een iets breder bereik van activeringspunten, waardoor het ideaal is voor zowel gaming als kantoorwerk. Het bereikt opmerkelijk lage latentie, wat het zeer aanbevolen maakt voor gaming, zoals blijkt uit de score van 8,6 van de 10. Volgens beoordelingen blinkt het uit in zowel gaming als programmeren, biedt het goede ergonomie en volledige RGB-achtergrondverlichting. Bovendien dragen zijn robuuste aluminium frame en vervagingsbestendige PBT-toetsenkapjes bij aan zijn duurzaamheid en hoogwaardige constructie.

Volgens rtings.com heeft de Apex Pro TKL (2023) hogere beoordelingen voor mobiel/tablet- en entertainment/HTPC-gebruik in vergelijking met het full-size model, waardoor het een veelzijdige optie is voor uiteenlopende gebruiksdoeleinden. Het is echter vermeldenswaardig dat het een model met alleen bedrade verbinding is, wat de mobiliteit beperkt. Voor degenen die op zoek zijn naar een zeer programmeerbaar en rijk aan functies toetsenbord, biedt de SteelSeries Apex Pro TKL (2023) uitstekende waarde, zoals benadrukt door TechRadar. Het beschikt over een slim OLED-scherm, aanpasbare mechanische switches en een magnetische polssteun, waardoor het ideaal is voor gamers die volledig gebruik kunnen maken van de mogelijkheden.

De draadloze versie van de SteelSeries Apex Pro TKL gaat nog een stap verder en biedt ongebonden snelheid met OmniPoint 2.0 verstelbare HyperMagnetic switches, waardoor het 's werelds snelste toetsenbord is met snelle trigger-technologie om latentie te elimineren, 40 niveaus van per-toets activering en 2-in-1 actietoetsen voor het programmeren van meerdere acties naar dezelfde toets. Dit draadloze model heeft ook een TKL-formaat dat klaar is voor esports, volledige functionaliteit en een premium aluminium bovenplaat, waardoor het een uitgebreid pakket biedt voor professionele en enthousiaste gamers.

Hoewel de SteelSeries Apex Pro TKL (2023) tal van voordelen heeft, waaronder aanpasbare switches en een duurzame constructie, heeft het kleine problemen met toetswiebelen en ontbreekt het aan tactiele schakelopties, zoals vermeld in de review van rtings.com. Bovendien kan de hogere prijs budgetbewuste consumenten afschrikken, hoewel de functieset de kosten rechtvaardigt voor degenen die zijn geavanceerde mogelijkheden kunnen benutten.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de SteelSeries Apex Pro TKL (2023) zich door zijn aanpasbare activeringspunten, robuuste ontwerp en indrukwekkende reeks functies. Hoewel er meer betaalbare alternatieven bestaan, maken de prestaties, bouwkwaliteit en aanpassingsopties van dit toetsenbord het een solide investering voor gamers die op zoek zijn naar een hoogwaardig en functierijk gamingtoetsenbord.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk bij bol.com

9. Razer DeathStalker V2 Pro

 • list plusSolide, duurzame constructie
 • list plusSnellere draadloze connectiviteit
 • list plusAanpasbare RGB-verlichting
 • list plusMerkbare toetswiebeling
 • list plusIets vlakkere type-ervaring in vergelijking met traditionele mechanische switches
 • list plusGebrek aan draagbaarheid voor mobiel en tabletgebruik
De Razer DeathStalker V2 Pro gaming toetsenbord biedt een strak ontwerp in volledig formaat met laag-profiel matzwarte ABS-toetsen en per-toets RGB-verlichting, inclusief Razer's low-profile optische switches, beschikbaar in lineaire of klikkende variaties. Dit toetsenbord biedt solide constructie en verschillende connectiviteitsopties, waaronder 2,4 GHz draadloos, Bluetooth 5.0 en een USB Type-C poort. De ingebouwde siliconen dempers dragen bij aan een soepele type-ervaring, maar sommige gebruikers vinden de type-ervaring wat minder indrukwekkend in vergelijking met traditionele mechanische switches. "De Razer DeathStalker V2 Pro is een slanke, volledige, en aantrekkelijke optie met een minimalistisch ontwerp." Hoewel geprezen voor gaming vanwege een lage latentie en stevige bouwkwaliteit, kunnen sommige toetsen merkbaar wiebelen, wat de type-ervaring beïnvloedt. Het is geschikt voor kantoorwerk en programmeren, maar de beperkte draagbaarheid voor mobiel en tabletgebruik en het ontbreken van een trackpad voor entertainmentopstellingen zijn opmerkelijke beperkingen. De Razer DeathStalker V2 Pro positioneert zich als een topklasse ultra-laag-profiel gaming toetsenbord, met een kortere activeringspunt, snellere draadloze connectiviteit en beter aanvoelende optische switches. Echter, de hoge prijs kan budgetbewuste consumenten afschrikken, ondanks zijn opvallende kenmerken. "De Razer DeathStalker V2 Pro is een van de lichtste in zijn categorie, met verschillende connectiviteitsopties en levendige aanpasbare RGB-verlichting."

In vergelijking met zijn concurrenten blinkt de Razer DeathStalker V2 Pro uit door een solide, duurzame constructie, snellere draadloze connectiviteit en aanpasbare RGB-verlichting. Zijn laag-profiel ontwerp en lage latentie maken het een sterke concurrent voor gaming. Echter, de merkbare wiebelende toetsen en de ietwat vlakke type-ervaring in vergelijking met traditionele mechanische switches zijn gebieden waar het tekortschiet. Daarentegen kunnen meer betaalbare opties zoals de Roccat Vulcan Pro en Logitech G915 Lightspeed aantrekkelijk zijn voor prijsbewuste consumenten, met vergelijkbare functies tegen een lagere prijs. Ondanks zijn beperkingen, onderscheidt de Razer DeathStalker V2 Pro zich als een aantrekkelijke keuze voor gamers die op zoek zijn naar een hoogwaardig, ultra-laag-profiel gaming toetsenbord met een strak ontwerp en aanpasbare RGB-verlichting.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

10. HyperX Alloy Elite 2

 • list plusVisueel opvallend ontwerp met ABS pudding-toetsenkapjes
 • list plusAanpasbare RGB-verlichting en mediabediening
 • list plusEigen HyperX Red-switches en programmeerbare macrotoetsen
 • list plusOntbreekt ergonomische kenmerken en polssteun
 • list plusBeperkte schakelvariëteit en tactiele feedback voor kantoorgebruik
 • list plusNiet geschikt voor mobiel gebruik en algemene entertainmentdoeleinden
Ik ben enthousiast om de HyperX Alloy Elite 2 gaming toetsenbord te introduceren, een opvallend en functioneel toetsenbord dat ideaal is voor gaming liefhebbers. Het meest opvallende kenmerk van dit toetsenbord is de ABS pudding keycaps, die niet alleen zorgen voor een unieke uitstraling, maar ook bijdragen aan een verbeterde game-ervaring. De metalen mediaknoppen en de bovenste balk met aanpasbare RGB helderheidsniveaus en onboard profielen tillen het ontwerp van het toetsenbord naar een hoger niveau, hoewel de RGB-strip dunner is in vergelijking met andere modellen. De diep reikende mediatoetsen, samen met een soepel scrollend volumewiel, verbeteren de algehele gebruikerservaring, ondanks het ontbreken van tekstuur op de W, A, S en D toetsen die te vinden waren in het vorige model.

Volgens Tom's Hardware, "Het HyperX Alloy Elite 2 gaming toetsenbord heeft ABS pudding keycaps, die een unieke visuele uitstraling bieden met hun zwarte bovenkant en witte onderkant." Dit benadrukt de opvallende visuele aantrekkingskracht van het toetsenbord, waardoor het zich onderscheidt van andere gaming toetsenborden op de markt.

De eigen HyperX Red switches, volledige RGB-achtergrondverlichting en programmeerbare toetsen maken de Alloy Elite 2 zeer aanbevolen voor gaming, met een score van 8,9 van de 10 voor gaming in de review van rtings.com. Het toetsenbord schiet echter tekort op het gebied van ergonomie en mist een polssteun, wat mogelijk vermoeidheid kan veroorzaken tijdens langdurige gamesessies. Het is ook niet geschikt voor mobiel gebruik en scoort laag voor kantoor- en entertainment/HTPC-gebruik vanwege het ontbreken van tactiele feedback en ergonomische functies. Aan de positieve kant biedt het toetsenbord goede typekwaliteit en programmeerbare toetsen, waardoor het geschikt is voor programmeertaken.

Rtings.com benadrukt dat de opvallende kenmerken van het toetsenbord worden tenietgedaan door de beperkte switch-variëteit en het gebrek aan tactiele feedback voor kantoorgebruik, wat aangeeft dat hoewel het uitblinkt in gaming, het misschien niet de beste keuze is voor kantoor- of algemene entertainmentdoeleinden.

De evolutie van de Alloy Elite 2 heeft ertoe geleid dat het zowel stijl als functionaliteit omarmt, met de toevoeging van de pudding keycaps die de visuele aantrekkingskracht verbeteren en de aanpasbare RGB-verlichting en mediabesturingen die de bruikbaarheid verbeteren. In vergelijking met de concurrentie valt de Alloy Elite 2 op door zijn gaming-gerichte functies, maar het is misschien niet de beste keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdig toetsenbord voor verschillende doeleinden.

Al met al staat het HyperX Alloy Elite 2 gaming toetsenbord bekend als een uitstekende keuze voor gaming liefhebbers, met een visueel aantrekkelijk ontwerp, eigen switches en aanpasbare RGB-verlichting. Het gebrek aan ergonomische functies en beperkte switch-variëteit kan echter de aantrekkingskracht beperken voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdig toetsenbord voor diverse taken.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved