ills
Last update: Jul 11, 2024
Wat is de beste 3d pen op de markt? Met zoveel 3D pennen zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

Onze 3d pen selectie

ills
1
Mynt3D Super 3D Pen
Mynt3D Super 3D Pen
MerkMynt3D
Score8.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
3Doodler Start Essentials
3Doodler Start Essentials
Merk3Doodler
Score7.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
3Doodler Create+
3Doodler Create+
Merk3Doodler
Score6.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
PIKA3D Super 3D PRINTING PEN
PIKA3D Super 3D PRINTING PEN
MerkPIKA3D
Score6.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze geweldige 3d pen reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste 3D pennen ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van 3d pen is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van 3d pen.

De beste 3D pennen op 1 plek

1. Mynt3D Super 3D Pen

 • list plusVeelzijdig en geschikt voor zowel beginners als ervaren kunstenaars
 • list plusUitgebreide kit en gebruiksvriendelijk ontwerp voor alle leeftijdsgroepen
 • list plusToegewijde klantenservice en toewijding aan klanten
 • list plusGebruikers moeten voorzichtig zijn met de warmte die door de pen wordt uitgestraald
Ik ben enthousiast over de veelzijdigheid van de MYNT3D Super 3D Pen, die perfect is voor zowel beginners als ervaren kunstenaars. Met zijn uitgebreide set en gebruiksvriendelijk ontwerp is het geschikt voor alle leeftijdsgroepen, en bevordert het eindeloze creatieve verkenning. De inclusie van 3 kleuren PLA-plastic filament en een A/C-adapter voegt gemak toe, terwijl de optie om te besparen via de 3D Pen Super PLA Bundle de waarde ervan verhoogt. Zoals een gebruiker opmerkte: "Het is gemakkelijk te gebruiken en de klantenservice is top." Dit gevoel wordt bevestigd door een andere gebruiker die een positieve ervaring had met de toegewijde ondersteuning van het bedrijf, wat de toewijding aan klanten benadrukt.

Het opvallende kenmerk van de pen is de traploze snelheidsregelaar, waarmee je precieze controle hebt over de filamentstroom voor ingewikkelde ontwerpen. De ultrasoon afgedichte nozzle voorkomt verstoppingen en zorgt voor duurzaamheid, terwijl het ergonomische ontwerp het comfort tijdens langdurig gebruik verbetert. Bovendien toont de beperkte garantie van één jaar het vertrouwen van de fabrikant in de kwaliteit en duurzaamheid ervan. De belangrijkste gebruiksscenario's van de pen zijn het maken van modellen, sculpturen, sieraden en architectonische prototypes, waardoor het een veelzijdig instrument is voor kunstenaars, ingenieurs en kinderen. Het dient ook als een educatief instrument om de ruimtelijke bewustwording, fijne motoriek en creativiteit van kinderen te verbeteren. Zoals een gebruiker opmerkte: "Mijn zoon vond de 3D-pen geweldig en genoot ervan om verschillende items te maken, maar we moesten voorzichtig zijn met de hitte en gebruikten handschoenen."

In vergelijking met zijn concurrenten heeft de MYNT3D Super 3D Pen met zijn uitgebreide set, precieze controle en ergonomisch ontwerp een voorsprong, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een allesomvattende optie met verbeterde controle over de filamentstroom. Hoewel sommige gebruikers waarschuwden voor de hitte van de pen, kan dit worden verholpen door handschoenen te gebruiken, wat zorgt voor een veilige en plezierige ervaring. De toewijding aan klantenservice en veelzijdige functionaliteit positioneert het als een sterke speler op de markt voor 3D-pennen.

Samengevat, de MYNT3D Super 3D Pen is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel dat geschikt is voor een breed scala aan gebruikers, van beginners tot professionals. Met zijn uitgebreide set, precieze controle en ergonomisch ontwerp is het een topkeuze om creativiteit los te laten in verschillende toepassingen. Gebruikers moeten echter voorzichtig zijn met de hitte die door de pen wordt afgegeven. Met zijn uitzonderlijke functionaliteit en klantenondersteuning is de MYNT3D Super 3D Pen een betrouwbare en hoogwaardige optie in het landschap van 3D-pennen.

Verkrijgbaar bij:

2. 3Doodler Start Essentials

 • list plusKindveilige ontwerp met koele-touch punt en BPA-vrije plastic filament
 • list plusAf en toe ongevoeligheid met de voedingsknop
Ik ben dol op de 3Doodler Start Essentials! Het is een 3D-pen die speciaal is ontworpen voor kinderen en een veilige en boeiende 3D-printervaring biedt. Met meer dan 2,5 miljoen tevreden klanten heeft het zich gevestigd als een goed ontvangen product dat effectief voldoet aan de behoeften van zijn gebruikers. Deze 3D-pen is ontworpen voor kinderen van 6 jaar en ouder en heeft een koel aanvoelende punt en maakt gebruik van BPA-vrije plastic filamenten, waardoor veiligheid wordt gegarandeerd terwijl de creatieve mogelijkheden worden benut. De kit bevat plastic filamenten, een USB-oplaadkabel en sjablonen voor een gemakkelijke start, waardoor het een probleemloze introductie tot 3D-printen is. Volgens MakeUseOf: "De vereenvoudigde bediening maakt het geschikt voor kinderen," waardoor het een ideale optie is voor jonge gebruikers om hun artistieke neigingen te verkennen.

De 3Doodler Start Essentials is geëvolueerd om de Start+ versie te omvatten, die een verbeterde ervaring biedt met meer kunststoffen en sjablonen, waardoor het leren zonder scherm en STEM-concepten worden bevorderd. De toevoeging van een DoodlePad/Doodlemat en een activiteitengids verrijkt de creatieve reis voor kinderen verder. Deze iteratie heeft een lovenswaardige beoordeling van 4,3 van de 5 sterren ontvangen uit meer dan 6.800 beoordelingen op Amazon, waarbij de nadruk wordt gelegd op veiligheid, educatieve waarde en een leuke leerervaring. Zoals benadrukt door Amazon, zorgt het product niet alleen voor veiligheid, maar faciliteert het ook een omgeving die bevorderlijk is voor leren en exploratie, waardoor het een uitstekend gereedschap is voor de artistieke en educatieve ontwikkeling van kinderen.

In de wereld van 3D-printpennen onderscheidt de 3Doodler Start Essentials zich als een ideale keuze voor kinderen vanwege de veiligheidskenmerken, educatieve waarde en gebruiksvriendelijk ontwerp. De nadruk op leren zonder scherm en STEM-concepten positioneert het als een waardevol hulpmiddel voor het bevorderen van creativiteit en cognitieve ontwikkeling bij jonge gebruikers. Zoals opgemerkt door Best Buy, kunnen internationale klanten ook eenvoudig dit product kopen en laten verzenden naar elk adres in de Verenigde Staten of een Amerikaanse winkel, waardoor het toegankelijk is voor een breder publiek.

In vergelijking met andere 3D-pennen op de markt excelleert de 3Doodler Start Essentials in het bieden van een kindveilige en educatieve 3D-printervaring. De nadruk op veiligheid, educatieve waarde en gebruiksgemak onderscheidt het van andere 3D-pennen, waardoor het het beste budgetproduct is voor ouders die hun kinderen willen introduceren in de wereld van 3D-printen. Hoewel het af en toe niet reageert op de invoerknop, maakt het algehele pakket van veiligheid, educatieve componenten en gebruiksvriendelijk ontwerp het tot de beste keuze voor kinderen.

Kortom, de 3Doodler Start Essentials 3D-pen is een opvallend product op het gebied van creatieve gereedschappen voor kinderen. De nadruk op veiligheid, educatieve waarde en gebruiksgemak maakt het tot een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke en kindvriendelijke 3D-printpen. Met de focus op het bevorderen van creativiteit en leren, biedt het een overtuigende optie voor jonge aspirant-kunstenaars en vernieuwers.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

3. 3Doodler Create+

 • list plusExceptionele tekenervaring
 • list plusSierlijk, glad plastic ontwerp met een stevige grip
 • list plusSnelle en langzame knoppen voor extrusiesnelheidsregeling, temperatuuraanpassingen, en een duidelijke sectie voor het monitoren van filament
 • list plusUitgebreid pakket met 23 meter plastic filament en diverse accessoires inbegrepen
 • list plusMogelijkheid om extra filamenten en accessoires apart aan te schaffen
 • list plus3Doodler App voor het traceren van sjablonen met behulp van een smartphone of tablet
 • list plusVereiste voor JavaScript en cookies die ingeschakeld moeten zijn, wat de toegankelijkheid van gedetailleerde technische informatie kan beïnvloeden
Met de 3Doodler Create+ 3D-pen heb ik de ultieme tekenervaring in handen. De gestroomlijnde plastic behuizing ligt stevig in mijn hand, en met de knoppen voor snelheid en temperatuur heb ik volledige controle. Met 75 voet aan plastic filament en verschillende accessoires is het een complete set, en ik kan ook extra filament en accessoires apart aanschaffen. Met de 3Doodler App kan ik zelfs sjablonen natekenen met mijn smartphone of tablet. Het is echt de beste keuze voor een superieure tekenervaring, zoals ook bevestigd door Signe Brewster, die het aanbeveelt als de top 3D-pen.

De 3Doodler Create+ 3D-pen heeft zich duidelijk verbeterd ten opzichte van eerdere modellen, met verbeterde controle-opties en de introductie van de 3Doodler App. Volgens Tom's Hardware is "de 3Doodler Create+ een 3D-printpen met een gestroomlijnde, gladde plastic behuizing en een stevige grip." Dit weerspiegelt het ergonomische ontwerp van de pen, wat zorgt voor een comfortabele en intuïtieve gebruikerservaring. Bovendien is er een gedrukte handleiding inbegrepen voor installatie- en gebruiksinstructies, wat laat zien dat het merk zich inzet om ervoor te zorgen dat gebruikers het maximale uit de pen kunnen halen.

In vergelijking met zijn concurrenten springt de 3Doodler Create+ eruit door zijn uitgebreide functies, waaronder temperatuurregelingsopties en de 3Doodler App voor sjabloonschetsen. Het blinkt uit in het bieden van een superieure tekenervaring, waardoor het zich onderscheidt van andere 3D-pennen. Zoals opgemerkt door Signe Brewster, wordt de 3Doodler Create+ aanbevolen als de beste keuze voor de beste tekenervaring, wat zijn uitzonderlijke prestaties op dit gebied benadrukt.

Een mogelijke beperking, zoals benadrukt in de recensie van PCMag, is de vereiste om JavaScript en cookies ingeschakeld te hebben om de site te blijven gebruiken, wat van invloed kan zijn op de toegankelijkheid van gedetailleerde technische informatie over het product. Ondanks dit blijft de 3Doodler Create+ een topkandidaat in de 3D-penmarkt, vooral voor gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardige tekenervaring.

Al met al is de 3Doodler Create+ 3D-pen een leider in zijn categorie, met een superieure tekenervaring dankzij zijn ergonomische ontwerp, temperatuurregelingsopties en de innovatieve 3Doodler App. Hoewel het beperkingen kan hebben qua technische toegankelijkheid op bepaalde platforms, zijn de sterke punten in het bieden van een uitzonderlijke tekenervaring onmiskenbaar, waardoor het een topkeuze is voor kunstenaars en enthousiastelingen in de 3D-penmarkt. 🎨

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. PIKA3D Super 3D PRINTING PEN

 • list plusGebruiksvriendelijke ervaring
 • list plusUitdagingen met filamentbeheer
 • list plusGemelde defecte eenheden
De PIKA3D Super 3D-printpen is een overtuigende keuze voor beginnende enthousiastelingen en jonge kunstenaars, met een gebruiksvriendelijke ervaring en een veelzijdig scala aan toepassingen. Met een compact en lichtgewicht ontwerp biedt het een "aansluiten en spelen ervaring" die geschikt is voor kunstenaars van verschillende vaardigheidsniveaus. De bijgevoegde sjabloongids en handleiding versterken de aanpasbaarheid voor het maken van diverse 3D-vormen, waardoor het een ideaal gereedschap is voor artistieke creaties, educatieve hulpmiddelen, doe-het-zelfprojecten en de ontwikkeling van fijne motoriek.

Deze 3D-pen onderscheidt zich door zijn "hoogwaardige constructie" en levendige PLA filament navulkleuren, waardoor het aansluit bij de creatieve neigingen van zijn gebruikers. De instelbare temperatuurinstellingen dragen verder bij aan de aantrekkingskracht, waardoor flexibiliteit wordt geboden om aan verschillende projecteisen te voldoen. Hoewel het positieve feedback heeft gekregen vanwege het gebruiksgemak, met name onder kinderen die hun artistieke potentieel verkennen, hebben sommige gebruikers uitdagingen ondervonden met filamentbeheer en melding gemaakt van het ontvangen van defecte eenheden. Desalniettemin is het breed gewaardeerd als een geschenk voor kinderen die dol zijn op kunst en animatie.

In vergelijking met andere producten op de markt, concurreert de PIKA3D Super 3D-printpen gunstig binnen de categorie 3D-pennen voor tieners en beginners. Zijn eenvoud en LCD-display maken het een aantrekkelijke optie voor jonge gebruikers, waardoor het nauw aansluit bij de MYNT3D Junior2 3D-pen voor kinderen, die ook is ontworpen voor gebruiksgemak bij jongere individuen. Het komt echter tekort in vergelijking met de functionaliteit die wordt geboden door de MYNT3D Pro 3D-printpen, die beschikt over een OLED-display voor nauwkeurige temperatuur- en snelheidsregeling en zich richt op meer gevorderde gebruikers.

Al met al blinkt de PIKA3D Super 3D-printpen uit als een toegankelijk en boeiend hulpmiddel om creativiteit te bevorderen bij jonge individuen en beginners in de wereld van 3D-kunst. Hoewel het uitdagingen kan tegenkomen in filamentbeheer en kwaliteitscontrole, positioneert zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en veelzijdige toepassingen het als een overtuigende keuze voor degenen die een toegangspunt zoeken tot de wereld van 3D-printen. 🎨

Verkrijgbaar bij:

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved