ills
Last update: Jun 22, 2024
Wat is de beste bluetooth tracker op de markt? Met zoveel Bluetooth trackers raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

Onze bluetooth tracker selectie

ills
1
Tile Pro
Beste Bluetooth-tracker
Tile Pro
MerkTile
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Innway Tag
Innway Tag
MerkInnway
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Nutale Nut3
Nutale Nut3
MerkNutale
Score8.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Apple Air Tag
Apple Air Tag
MerkApple
Score7.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Chipolo ONE
Chipolo ONE
MerkChipolo
Score6.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Samsung SmartTag2
Samsung SmartTag2
MerkSamsung
Score6.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze fantastische bluetooth tracker opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Bluetooth trackers ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van bluetooth tracker is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van bluetooth tracker.

De beste Bluetooth trackers op 1 plek

1. Tile Pro

Beste Bluetooth-tracker:
 • list plusUitgebreid Bluetooth-bereik
 • list plusGewicht
 • list plusIniti"ele configuratie
Ik ben ervan overtuigd dat de Tile Pro Bluetooth tracker een van de beste keuzes is in zijn categorie. Met een indrukwekkend bereik, stevige waterbestendigheid en een luid volume, is het de ideale keuze voor gebruikers die betrouwbaarheid en prestaties zoeken bij het traceren van hun waardevolle spullen. TechGearLab benadrukt het lange Bluetooth bereik en luide volume, waardoor de Tile Pro echt opvalt. The Verge wijst op de concurrentie met de Apple AirTag en Samsung SmartTag Plus, wat aangeeft dat het product relevant is in de markt. Toch is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht en de initiële installatie van de Tile Pro, die als mogelijke nadelen worden genoemd.

Vergeleken met alternatieven zoals de Innway Tag en Chipolo ONE, steekt de Tile Pro eruit met zijn uitgebreide functieset, en biedt het een evenwichtige combinatie van bereik, volume en duurzaamheid. Hoewel de Innway Tag indruk maakt met zijn bereik en gebruiksvriendelijkheid, schiet het tekort op het gebied van alarmtonen en app-beschikbaarheid. Aan de andere kant biedt de Chipolo ONE extra functies zoals een zoek-telefoon knop en camera-afstandsbediening, maar het blijft achter op het gebied van netwerkdekking en kwaliteit van meldingen. Dit maakt de Tile Pro een veelzijdige en betrouwbare keuze, die aansluit bij een breed scala van gebruikersvoorkeuren en behoeften.

In tegenstelling tot de Apple AirTag voor iPhone-gebruikers en de Tile Mate en Tile Essentials voor Android-gebruikers, zoals aanbevolen door The New York Times' Wirecutter, is de Tile Pro een universele oplossing die zowel iPhone- als Android-gebruikers aanspreekt. De indrukwekkende prestaties in combinatie met waterbestendigheid maken het een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die een robuuste en betrouwbare Bluetooth tracker zoeken.

Hoewel de concurrentie in de vorm van de Apple AirTag en Samsung SmartTag Plus zich blijft ontwikkelen, met elk hun unieke sterke punten, biedt de Tile Pro met zijn uitgebreide bereik, luide volume en waterbestendigheid een veelzijdige oplossing die aansluit bij uiteenlopende gebruikersbehoeften.

Kortom, de Tile Pro Bluetooth tracker is een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het traceren van waardevolle spullen, met een indrukwekkende combinatie van bereik, volume en duurzaamheid. De mogelijkheid om zowel iPhone- als Android-gebruikers aan te spreken, bevestigt zijn positie als een topkeuze op de markt voor Bluetooth trackers. Ondanks de concurrentie van andere toonaangevende merken, maken de opvallende kenmerken en universele aantrekkingskracht van de Tile Pro het een aantrekkelijke optie voor gebruikers die een veelzijdige en hoogwaardige Bluetooth tracker zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

2. Innway Tag

 • list plusIndrukwekkend bereik
 • list plusStille alarmtonen
 • list plusGebrek aan een computerapp
Ik ben enthousiast over de Innway Tag Bluetooth tracker, een betrouwbare optie met indrukwekkende functies en gebruiksgemak. TechGearLab benadrukt de "fenomenale reikwijdte, gebruiksgemak en waterdichte functie" van de Innway Tag, waardoor het een topkeuze is voor wie op zoek is naar een duurzame en gebruiksvriendelijke Bluetooth tracker. Het ontbreekt echter aan luide alarmtonen en een computer app, zoals ook in dezelfde review wordt opgemerkt. Ondanks deze nadelen maken de opmerkelijke reikwijdte en waterdichte ontwerp van de Innway Tag het tot een sterke concurrent in de categorie Bluetooth trackers.

De Innway Tag blinkt uit in reikwijdte en gebruiksgemak, waardoor het een geschikte keuze is voor verschillende situaties. De waterdichte functie verbetert verder de praktische bruikbaarheid, zodat gebruikers items kunnen volgen zonder zich zorgen te maken over de omgevingsomstandigheden. De stille alarmtonen kunnen echter een beperking zijn in lawaaierige omgevingen of voor mensen die luidere waarschuwingen nodig hebben. Zoals PCMag opmerkt, is de prestatie van de Innway Tag indrukwekkend, met een reikwijdte die het tot een opvallend product maakt. De review benadrukt ook het gebruiksgemak, waardoor het een handige en efficiënte oplossing voor het volgen van items is.

Als we de Innway Tag vergelijken met zijn concurrenten, wordt duidelijk dat elke Bluetooth tracker unieke sterke punten heeft. Bijvoorbeeld, de Tile Pro wordt geprezen om zijn uitstekende reikwijdte en anti-diefstal modus, terwijl de Chipolo One een camera-afstandsbediening en een zoektelefoonknop biedt. Echter, de opvallende waterdichte functie en bewonderenswaardige reikwijdte van de Innway Tag geven het een competitief voordeel in situaties waar duurzaamheid en een uitgebreid bereik van groot belang zijn.

Ondanks zijn opmerkelijke kenmerken is de Innway Tag misschien niet de ideale keuze voor gebruikers die luide alarmtonen prioriteren of een computer app-interface zoeken. In deze gevallen kunnen de Tile Pro of Chipolo One meer geschikte alternatieven bieden. Echter, voor individuen die waarde hechten aan een uitgebreide reikwijdte, gebruiksgemak en waterdicht ontwerp, komt de Innway Tag naar voren als een overtuigende optie.

Kortom, de Innway Tag Bluetooth tracker biedt een aantrekkelijke optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een duurzame, gebruiksvriendelijke oplossing met indrukwekkende reikwijdte en waterdichte mogelijkheden. Hoewel het misschien niet de luidste alarmtonen of een computer app-interface biedt, positioneren zijn opvallende kenmerken het als een sterke concurrent in de categorie Bluetooth trackers.

Uit de verzamelde reviews blijkt dat de Innway Tag Bluetooth tracker een veelzijdig en betrouwbaar product is, met een combinatie van gebruiksvriendelijk ontwerp, uitgebreide reikwijdte en waterdichte functionaliteit. Zijn beperkingen worden overschaduwd door zijn sterke punten, waardoor het een overtuigende keuze is voor mensen die behoefte hebben aan een veerkrachtige en efficiënte Bluetooth tracker.

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 5 tot 6 dagen

3. Nutale Nut3

 • list plusDe uitzonderlijke reikwijdte zorgt voor betrouwbare opsporingsmogelijkheden.
 • list plusHet optimale alarmvolume maakt het gemakkelijk om het apparaat te vinden in drukke omgevingen.
 • list plusGericht op essenti{"e}le opsporingsfuncties voor praktisch gebruik en prestaties.
 • list plusMogelijk ontbreken er extra functies zoals een knop om je telefoon te vinden of een camera afstandsbediening.
De Nutale Nut3 Bluetooth tracker valt op door zijn uitzonderlijke bereik en alarmluid, waardoor het een optimale keuze is voor degenen die betrouwbare trackingmogelijkheden zoeken. Aangezien de markt overspoeld wordt met opties, is het cruciaal om een tracker te vinden die uitblinkt in deze kritieke gebieden. Het bereik en het volume van de Nut3 zijn bijzonder opmerkelijk, zoals benadrukt door Android Central, dat de Tile Pro prijst om zijn uitgebreide 400-voet Bluetooth-bereik. Echter, de opvallende functie van de Nut3 ligt in zijn alarmluid, waardoor het gemakkelijk vindbaar blijft, zelfs in drukke omgevingen.

In de wereld van Bluetooth trackers onderscheidt de Nut3 zich door een indrukwekkend bereik te bieden, in lijn met het advies van iMore, dat benadrukt hoe belangrijk bereik en batterijtype zijn bij het selecteren van een tracker. Bovendien toont de evolutie van de Nut3 een focus op het aanpakken van cruciale gebruikersbehoeften zoals bereik en alarmluid, in lijn met de nadruk van de markt op praktisch gebruik en prestaties.

De Nutale Nut3 blinkt uit in scenario's waarin het lokaliseren van items binnen een aanzienlijk bereik en te midden van omgevingsgeluid van vitaal belang is, waardoor het een ideale keuze is voor personen die deze functionaliteiten prioriteren. Zoals benadrukt door TechGearLab, zorgt het alarmluid van de Nut3 ervoor dat het hoorbaar en effectief blijft, zelfs in lawaaierige omgevingen, en biedt het een praktische oplossing voor het veelvoorkomende probleem dat trackers onhoorbaar zijn in drukke omgevingen.

In vergelijking met zijn tegenhangers komt de Nutale Nut3 naar voren als een topkandidaat, met name voor gebruikers die een uitgebreid bereik en een krachtig alarmluid prioriteren. Hoewel andere trackers zoals de Tile Pro uitblinken in bereik, onderscheidt de focus van de Nut3 op alarmluid het, waardoor het een cruciaal pijnpunt van gebruikers aanpakt. Zoals TechGearLab opmerkt: "Elke tracker heeft zijn sterke en zwakke punten, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gebruikersvoorkeuren en behoeften." In deze context positioneert de kracht van de Nut3 in alarmluid en bereik het als een optimale keuze voor gebruikers die deze eigenschappen waarderen.

Het is echter belangrijk op te merken dat de Nutale Nut3 beperkingen kan hebben op gebieden waar gebruikers extra functies zoals een zoektelefoonknop of camerabediening prioriteren, zoals te zien is bij trackers zoals de Chipolo ONE. Desalniettemin bevestigt de focus van de Nut3 op bereik en alarmluid zijn positie als een opvallende optie voor gebruikers die een betrouwbare, praktische Bluetooth-tracker zoeken.

Kortom, de Nutale Nut3 Bluetooth tracker schittert als een topkeuze voor individuen die een Bluetooth-tracker zoeken met een uitzonderlijk bereik en alarmluid. Zijn evolutie weerspiegelt een goed begrip van gebruikersbehoeften, en de nadruk op praktisch gebruik en prestaties onderscheidt het in een markt die overspoeld wordt met opties. Hoewel het misschien niet dezelfde reeks extra functies biedt als sommige concurrenten, maakt zijn focus op essentiële trackingmogelijkheden het een uitstekende keuze voor gebruikers die bereik en hoorbare waarschuwingen prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

4. Apple Air Tag

 • list plusNaadloze integratie met Apple-apparaten
 • list plusNauwkeurigheid in locatietracking
 • list plusGemakkelijke installatie
 • list plusBeperkte effectiviteit in diefstalscenario's
 • list plusVergelijking van prijzen en accessoires met concurrenten
De Apple AirTag is een veelzijdige Bluetooth tracker die populair is geworden vanwege zijn precisie bij het lokaliseren van verschillende items. Dankzij het kleine formaat en de naadloze koppeling met iPhones is het een aantrekkelijke keuze voor dagelijks gebruik en reizen. Volgens NBC News zendt de AirTag een Bluetooth-signaal uit, waardoor nauwkeurige locatiegegevens binnen het Bluetooth-bereik mogelijk zijn. De functie Precision Finding verbetert de bruikbaarheid ervan, waardoor gebruikers items snel kunnen lokaliseren. Echter, zoals opgemerkt door NBC News, kan de effectiviteit bij diefstal beperkt zijn vanwege de herkenbaarheid.

In de wereld van Bluetooth trackers onderscheidt de Apple AirTag zich door zijn naadloze integratie met Apple-apparaten en zijn precisie in locatietracking. Zoals vermeld in The Verge, concurreert de AirTag met slimme trackers van Samsung en Tile en biedt het een competitief voordeel met zijn precisie en gemakkelijke installatie. "De Apple AirTag is een populaire en veelzijdige tracking-apparaat dat kan worden gebruikt om verschillende items te vinden," zegt NBC News. De precisie en het gebruiksgemak van de AirTag maken het een waardevol hulpmiddel om spullen bij te houden, vooral tijdens het reizen.

Hoewel de AirTag uitblinkt in precisie en gebruiksgemak, heeft het beperkingen in situaties waarin het gevolgde item wordt gestolen, zoals benadrukt door NBC News. Bovendien kunnen potentiële kopers, zoals vermeld in de CNET-review, de beschikbare accessoires en prijsopties van de AirTag overwegen in vergelijking met concurrenten zoals Tile en Samsung SmartTag om een geïnformeerde beslissing te nemen op basis van hun specifieke behoeften. De CNET-review biedt waardevolle informatie over de prijsstelling, beschikbaarheid en accessoires voor de AirTag, die consumenten kunnen helpen in hun besluitvormingsproces.

In de drukke markt van Bluetooth trackers onderscheidt de Apple AirTag zich door zijn naadloze integratie met Apple-apparaten, precisie in locatietracking en gemak van installatie. Het richt zich op gebruikers die precisie en gebruiksgemak in alledaagse situaties en op reis prioriteren. Echter, potentiële kopers moeten rekening houden met de beperkingen in diefstalsituaties en de prijsstelling en accessoires vergelijken met concurrenten om een geïnformeerde keuze te maken die aansluit bij hun specifieke behoeften.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

5. Chipolo ONE

 • list plusLuid en aanpasbaar 120-decibel belgeluid
 • list plusBeperkte spatwaterdichtheid voor actieve huisdieren
 • list plusOnregelmatige Alexa-integratie
Ik ben dol op de Chipolo One Bluetooth-tracker, die zich onderscheidt als een veelzijdig en praktisch apparaat om mijn belangrijkste spullen bij te houden, zoals mijn sleutels of zelfs mijn huisdieren. Het is een ideale keuze voor dagelijks gebruik, met een aanpasbare beltoon en een eenvoudige installatie. Bovendien heeft het een compact en lichtgewicht ontwerp met een IPX5-classificatie voor waterbestendigheid. Volgens Android Central produceert het een ringtone van 120 decibel die zeer goed hoorbaar is, en het heeft functies vergelijkbaar met Tile zonder dat een betaald abonnement nodig is, zoals de mogelijkheid om te delen met anderen en een afstandsbediening voor de camera. De vervangbare batterij gaat ongeveer twee jaar mee, wat het nog handiger maakt. Let wel op dat de spatwaterbestendigheid voor actieve huisdieren en de integratie met Alexa enigszins beperkt zijn. De Bluetooth-verbinding heeft een bereik tot 200 voet, wat een redelijke dekking biedt. Met een prijs van $25 en extra kleuropties beschikbaar, is de Chipolo One Point, die compatibel is met het Find My Device-netwerk van Google, verkrijgbaar voor $28.

Zoals "The Verge" opmerkt, zijn er sterke concurrenten op de markt voor Bluetooth-trackers, zoals de Apple AirTag en Tile Pro. De Apple AirTag wordt geprezen als de beste keuze voor iPhone-gebruikers, met geavanceerde locatietracking en encryptie voor extra beveiliging, terwijl de Tile Pro wordt aanbevolen voor Android-gebruikers. De Chipolo One onderscheidt zich echter door een vergelijkbare reeks functies als Tile te bieden zonder dat er een abonnement nodig is, een vervangbare batterij met een lange levensduur en een ringtone van 120 decibel. Dit maakt het een aantrekkelijke optie, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare Bluetooth-tracker met uitgebreide functies.

Bij het overwegen van Bluetooth-trackers zijn factoren zoals bereik en geluidsproductie van het alarm van cruciaal belang. Met een Bluetooth-bereik van 200 voet en een ringtone van 120 decibel zit de Chipolo One op hetzelfde niveau als de toonaangevende concurrenten, wat zorgt voor efficiënte tracking en gemakkelijke lokalisatie van items.

Al met al biedt de Chipolo One Bluetooth-tracker een overtuigend pakket met zijn luide, aanpasbare beltoon, de langdurige batterij en het waterbestendige ontwerp, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die een betaalbare maar toch uitgebreide tracker zoeken. Hoewel het concurreert met gevestigde merken zoals Tile en Apple AirTag, maken de functies zonder abonnement, de vervangbare batterij en de hoorbare beltoon het een sterke concurrent op de markt voor Bluetooth-trackers, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie met uitgebreide mogelijkheden. 📱

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk bij Amazon

6. Samsung SmartTag2

Vind je belangrijke spullen altijd terug met de Samsung Smarttag 2. Dit pakket bestaat uit 2 zwarte en 2 witte tags. Zo herken je makkelijker welke tags bij je spullen horen. Zoek je spullen die in de buurt liggen op de centimeter nauwkeurig terug met de `compass view¿ functie. Je telefoon geeft je dan precies de richting waar het bluetooth signaal van de Tag vandaan komt. Of laat je Tag een geluidje maken, dat is handig wanneer je sleutels bijvoorbeeld achter de bank liggen. Door de grote ring past de Tag om je sleutelbos, maar ook om het handvat van je tas of koffer. De batterij van de Tag gaat langer dan een jaar mee. Daarna vervang je de knoopcelbatterijen.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved