ills
Last update: Feb 26, 2024
Wat is de beste Android smartwatch op de markt? Met zoveel Android smartwatches raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

Onze Android smartwatch selectie

ills
1
smartwatches
Beste Android smartwatch
smartwatches
Merk
Score9.5
2
Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Samsung Galaxy Watch 6 Classic
MerkSamsung
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Samsung Galaxy Watch 5 Pro
Samsung Galaxy Watch 5 Pro
MerkSamsung
Score8.8
4
Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Samsung Galaxy Watch 6 Classic
MerkSamsung
Score8.6
5
Fossil Gen 6
Fossil Gen 6
MerkFossil
Score8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Garmin Vivomove Sport
Garmin Vivomove Sport
MerkGarmin
Score7.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Google Pixel Watch 2
Google Pixel Watch 2
MerkGoogle
Score7.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Amazfit GTR 4
Amazfit GTR 4
MerkAmazfit
Score7
9
Garmin Venu 2 Plus
Garmin Venu 2 Plus
MerkGarmin
Score6.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Mobvoi TicWatch Pro 5
Mobvoi TicWatch Pro 5
MerkMobvoi
Score6.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze super Android smartwatch lijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Android smartwatches ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Android smartwatch is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Android smartwatch.

De beste Android smartwatches op 1 plek

1. smartwatches

Beste Android smartwatch:
 • list plusEersteklas communicatiefuncties
 • list plusEén dag batterijduur
 • list plusOptimalisatie voor Samsung-telefoons
Als ik kijk naar de Android smartwatch markt, zie ik een overvloed aan opties die elk voldoen aan verschillende behoeften en voorkeuren. Maar als ik moet kiezen, dan springt de Samsung Galaxy Watch 6 er echt uit. Tom's Guide noemt het de beste overall Android smartwatch vanwege zijn uitstekende communicatie, fitness, gezondheid en veiligheidsfuncties. De verbeterde design, gezondheidsfuncties en vernieuwde ingebouwde apps maken het echt een topkeuze.

TechRadar benadrukt ook de krachtige fitnessfuncties en Super AMOLED-display van de Samsung Galaxy Watch 5. Maar de korte batterijduur en de optimalisatie voor Samsung-telefoons worden genoemd als minpunten. Voor een meer betaalbare optie wordt de TicWatch E3 geprezen vanwege zijn snelle prestaties en groot display, met een batterijduur van twee dagen. Aan de andere kant schittert de Google Pixel Watch als een showcase voor Wear OS, vanwege het elegante design en naadloze integratie met Google-telefoons, hoewel de batterijduur tekortschiet.

Android Central benadrukt de incrementele verbeteringen in prestaties, batterijduur en display van de Samsung Galaxy Watch serie, met name de Galaxy Watch 6. Deze versie behoudt bekende elementen van zijn voorgangers en verfijnt belangrijke aspecten, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor Android-gebruikers die een uitgebreide smartwatch-ervaring zoeken. De focus op Wear OS-software, duurzame constructie en snelladen versterkt zijn positie als de beste algehele optie.

Hoewel de Samsung Galaxy Watch 6 uitblinkt op gebieden zoals communicatie, fitness tracking en gezondheidsfuncties, is het belangrijk om rekening te houden met de diverse behoeften van gebruikers. Voor degenen die een budgetvriendelijke optie zoeken met krachtige fitness tracking, bieden de Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense 2 aantrekkelijke keuzes. De Fitbit Versa 3 wordt specifiek genoemd als de beste onder de $200, vanwege zijn basis fitness- en slaaptrackingfuncties tegen een betaalbare prijs, gericht op gebruikers die zich richten op essentiële gezondheidsmonitoring.

Aan de andere kant valt de Garmin Fenix 7 op als een eersteklas sporthorloge met een indrukwekkende batterijduur van 18 dagen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gebruikers die langdurig gebruik tijdens buitenactiviteiten prioriteren. De Garmin Venu 3, met zijn langdurige batterij, AMOLED-display en aangepaste trainingsplannen via Garmin Coach, richt zich op fitnessliefhebbers die een veelzijdige smartwatch zoeken.

Kortom, de Samsung Galaxy Watch 6 leidt de pack als de beste Android smartwatch, met een overtuigende mix van communicatie, fitness en gezondheidsfuncties. Zijn incrementele verbeteringen en naadloze integratie met Android-apparaten maken het een opvallende keuze voor gebruikers die een allesomvattende smartwatch-ervaring zoeken. Echter, de diversiteit op de markt biedt levensvatbare alternatieven die uitblinken op specifieke gebieden, gericht op verschillende behoeften en voorkeuren van gebruikers.

In de woorden van Tom's Guide, springt de Samsung Galaxy Watch 6 eruit vanwege zijn "uitstekende communicatie, fitness, gezondheid en veiligheidsfuncties," wat zijn positie als de beste algehele Android smartwatch bevestigt.

Verkrijgbaar bij:

2. Samsung Galaxy Watch 6 Classic

 • list plusGeavanceerde gezondheidsmonitoringfuncties
 • list plusGrotere omvang voldoet mogelijk niet aan ieders voorkeuren
 • list plusOmvangrijk ontwerp vormt een compromis op het gebied van comfort en esthetiek
Ik ben de Samsung Galaxy Watch 6 Classic, een uitstekende Android smartwatch die de grenzen van functionaliteit en stijl verlegt. Met een groter, levendiger display met kleinere randen en een hogere resolutie, beschik ik over de nieuwe Exynos W930 chipset en 2GB RAM, wat zorgt voor verbeterde prestaties. Mijn toevoeging van een infrarood temperatuursensor voor geavanceerde gezondheidsmetingen maakt mij uniek. Zoals Android Central opmerkt: "De smartwatch beschikt over de nieuwe Exynos W930 chipset, verbeterde prestaties, 2GB RAM, grotere displays met kleinere randen en een hogere resolutie."

Bovendien biedt het draaibare bezel in het Classic model een bevredigende gebruikerservaring, verbeterde navigatie en gebruiksvriendelijkheid. TechRadar benadrukt mijn duurzaamheid, verbeterde batterijduur en responsieve prestaties en bevestigt dat "ik functies bied voor activiteiten tracking, hartslagmeting, ECG, temperatuuranalyse, lichaamssamenstelling en slaaptracking." Ondanks dit, kan mijn grotere formaat niet ieders voorkeur hebben.

Ik blink uit in gezondheids- en fitness tracking, met ECG en temperatuuranalyse functies die mijn bruikbaarheid als gezondheidspartner verhogen. Android Central benadrukt dat "ik duurzaam ben, met verbeterde batterijduur en responsieve prestaties." Dit maakt mij een betrouwbare partner voor gezondheidsbewuste individuen die uitgebreide wellness inzichten zoeken.

In de wereld van smartwatches concurreer ik met mijn niet-Classic variant. Beide bieden vergelijkbare prestaties, geheugen, display, beschermende functies, batterijcapaciteit en gezondheidssensoren. Het Classic model onderscheidt zich door zijn draaibare bezel en een robuuster, verfijnder ontwerp. Echter, zoals opgemerkt door Android Central, kan het omvangrijkere ontwerp van de Classic variant een compromis vormen qua comfort en esthetiek.

In vergelijking met mijn concurrenten val ik op door mijn uitgebreide gezondheidsmonitoring mogelijkheden en een gebruiksvriendelijke draaibare bezel. Mijn naadloze integratie met Android-apparaten en Wear OS 4 (One UI 5 Watch) verhoogt mijn aantrekkingskracht. Echter, mijn grotere formaat kan gebruikers afschrikken die op zoek zijn naar een discretere smartwatch optie.

Kortom, ik verhoog de Android smartwatch ervaring met mijn geavanceerde gezondheidsmonitoring functies, verbeterde prestaties en een verfijnd ontwerp. Hoewel mijn grotere formaat niet voor iedereen geschikt is, maken mijn krachtige mogelijkheden mij een uitstekende keuze voor gebruikers die uitgebreide gezondheidsmonitoring en een naadloze smartwatch ervaring prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

3. Samsung Galaxy Watch 5 Pro

 • list plusRobuust en duurzaam ontwerp met een titanium frame en saffierkristal display
 • list plusHet forse formaat is mogelijk niet ideaal voor dagelijks gebruik
 • list plusDe batterijduur valt iets korter uit in vergelijking met speciale fitnesshorloges in dezelfde prijsklasse
Ik ben verheugd om de Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, Bluetooth) te introduceren, het toppunt van Samsung's slimme horloge-innovatie. Met een prijs van $449 voor de Bluetooth-versie, heeft dit horloge een titanium behuizing, saffier kristal display en een D-Buckle Sport Band, waardoor het een robuuste metgezel is voor avonturiers en atleten. Het horloge schittert met zijn mogelijkheden voor outdoor sport tracking, ondersteuning van GPX-bestanden voor route tracking en het leveren van turn-by-turn aanwijzingen, waardoor de fietservaring naar een hoger niveau wordt getild. Het grote display en de auto-pauze functie verbeteren verder diverse activiteiten, terwijl automatische workout tracking en basisactiviteiten monitoring het veelzijdig maken. Echter, de forse omvang kan sommige gebruikers ervan weerhouden het te overwegen voor dagelijks gebruik.

Volgens TechRadar, positioneert de Galaxy Watch 5 Pro zich als een overtuigende keuze voor liefhebbers vanwege de grotere batterij, verbeterde GPS mogelijkheden en verbeterde gezondheids tracking. Het 1.36" full-color AMOLED scherm en de duurzame titanium behuizing dragen bij aan de aantrekkingskracht, terwijl de uitgebreide gezondheids tracking, waaronder cyclus tracking en slaapmonitoring, tegemoetkomen aan diverse welzijnsbehoeften. De naadloze integratie met het Samsung Galaxy ecosysteem en de Wear OS compatibiliteit versterken verder de veelzijdigheid en aantrekkingskracht.

"De Samsung Galaxy Watch 5 Pro wordt geprezen om zijn batterijduur en robuuste design," merkt Tom's Guide op, waarbij de nadruk wordt gelegd op zijn uithoudingsvermogen en duurzaamheid. De focus van het horloge op gezondheid en fitness, ondersteund door een krachtige 3-in-1 Samsung BioActive Sensor, verbindt zich met gebruikers die uitgebreide gezondheids inzichten zoeken. Echter, de review wijst er ook op dat de batterijduur van het apparaat iets tekortschiet in vergelijking met speciale fitness horloges in een vergelijkbare prijsklasse.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Galaxy Watch 5 Pro zich door zijn focus op robuustheid, geavanceerde gezondheids tracking en naadloze integratie met het Samsung ecosysteem. Zijn outdoor sport tracking, ondersteuning van GPX-bestanden en turn-by-turn aanwijzingen bieden een overtuigende voorsprong voor liefhebbers die betrokken zijn bij activiteiten zoals fietsen. Echter, de omvang van het horloge kan een beperking vormen voor degenen die op zoek zijn naar een slank, dagelijks draagbaar slim horloge.

Al met al, de Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, Bluetooth) komt naar voren als een geduchte concurrent in het Android slimme horloge landschap, uitblinkend in robuustheid, gezondheids tracking en naadloze integratie binnen het Samsung ecosysteem. Zijn onderscheidende kenmerken zijn aantrekkelijk voor avontuurlijke liefhebbers en atleten, hoewel de omvang niet ideaal is voor alle gebruikers. Desalniettemin, zijn uitgebreide mogelijkheden en duurzaam ontwerp positioneren het stevig als een topaanbod in het Android slimme horloge landschap.

Verkrijgbaar bij:

4. Samsung Galaxy Watch 6 Classic

 • list plusElegant ontwerp
 • list plusLevendig AMOLED-scherm
 • list plusUitgebreide gezondheids- en fitnessvolgmogelijkheden
 • list plusNiet altijd nauwkeurige hartslaggegevens
 • list plusTeleurstellende batterijduur
 • list plusSommige functies alleen beschikbaar op Samsung-telefoons
De Samsung Galaxy Watch 6 Classic is een gedurfde en substantiële WearOS smartwatch, met een scherm van 37,3 mm en een draaibare bezel. Met een prijs van $399,99 voor de 43mm en $429,99 voor de 47mm, biedt het verschillende gezondheids- en activiteiten-trackingfuncties, waardoor het een uitgebreide fitnesspartner is. Volgens TechRadar wordt de Samsung Galaxy Watch 6 Classic geprezen vanwege de herintroductie van de draaibare bezel, het elegante ontwerp, het levendige AMOLED-display en de snelle software-ervaring. Dit apparaat heeft ook een verbeterde batterijduur en responsieve prestaties, waardoor het praktisch is voor dagelijks gebruik. De LTE-versies zijn iets duurder, maar bieden internettoegang onafhankelijk van de telefoon van de gebruiker.

De Galaxy Watch 6 Classic is een geleidelijke verbetering ten opzichte van zijn voorganger, met verbeterde functies zoals verhoogde verwerkingskracht, uitgebreide Samsung Wallet-mogelijkheden en een nieuwe Custom Workout-optie. Het introduceert ook een opnieuw ontworpen Sleep-app, die wordt geprezen als een opvallende functie voor het monitoren van slaap. Ondanks deze vooruitgang, slaagt het er niet in om alle tekortkomingen van zijn voorganger aan te pakken, zoals opgemerkt door TechRadar. De review vermeldt ook dat de prijsverhoging van het vorige model redelijk is voor de upgrade, waardoor de Watch 6 Classic een solide maar iteratieve update is. TechRadar beoordeelt het met een waarde score van 4/5 en benadrukt de algehele betrouwbaarheid en prestaties.

Het apparaat heeft echter wel enkele beperkingen, zoals benadrukt door Android Authority. Het biedt slechts kleine upgrades ten opzichte van zijn voorganger, heeft onnauwkeurige hartslaggegevens, teleurstellende batterijduur en enkele functies die exclusief zijn voor Samsung-telefoons. Deze nadelen kunnen de aantrekkingskracht ervan op een breder publiek beïnvloeden, vooral degenen die op zoek zijn naar een langere batterijduur en naadloze hartslagmonitoring.

In het landschap van Android smartwatches valt de Samsung Galaxy Watch 6 Classic op vanwege zijn elegante ontwerp, levendige display en uitgebreide gezondheids- en fitness-trackingfuncties. De herintroductie van de draaibare bezel voegt een klassiek tintje toe, terwijl de verbeterde batterijduur en responsieve prestaties de praktische kant verbeteren. Echter, de beperkingen op het gebied van hartslagmonitoring en batterijduur kunnen sommige potentiële gebruikers afschrikken. In vergelijking met zijn tegenhangers concurreert het gunstig op het gebied van ontwerp en gebruikerservaring, maar kan het achterblijven op het gebied van specifieke gezondheids-trackingmogelijkheden en batterijprestaties.

Samengevat, de Samsung Galaxy Watch 6 Classic blinkt uit als een uitgebreide health en activity tracking smartwatch, met een elegant ontwerp en levendig display. Zijn geleidelijke upgrades, waaronder verbeterde verwerkingskracht en uitgebreide functies, maken het een betrouwbare keuze. Ondanks dit roepen de beperkingen op het gebied van hartslagmonitoring en batterijduur overweging op, vooral voor gebruikers die deze aspecten prioriteit geven. Als je op zoek bent naar een stijlvolle en veelzijdige smartwatch met krachtige fitness-tracking mogelijkheden, dan is de Samsung Galaxy Watch 6 Classic een overtuigende optie, maar degenen met specifieke eisen voor hartslagnauwkeurigheid en een langere batterijduur vinden het misschien iets tekortschieten.

Verkrijgbaar bij:

5. Fossil Gen 6

 • list plusStrak ontwerp
 • list plusIndrukwekkende hardware
 • list plusVerbeterde batterijduur
 • list plusVerouderde en trage software
 • list plusBeperkte fitnesssoftware
Ik ben enthousiast over de Fossil Gen 6 smartwatch, een onderdeel van de Wear OS 3-lijn, met zijn strakke design, indrukwekkende hardware en verbeterde batterijduur. Voor $299 heb je de standaardversie en voor $319 kun je kiezen voor een roestvrijstalen band. Je hebt de keuze uit twee kleuropties en drie verschillende bandjes. Met zijn dunne 44mm formaat en 1.28-inch AMOLED-display zorgt de smartwatch voor een heldere en duidelijke weergave. De nieuwe Snapdragon 4100+ processor maakt altijd aanwezige gezondheidsmetingen mogelijk zonder in te leveren op prestaties of batterijduur, en de horloge is uitgerust met meerdere sensoren voor uitgebreide gezondheidsmetingen. Zoals Android Central opmerkt: "De Fossil Gen 6 biedt een overtuigend pakket met zijn design, hardware en verbeterde batterijduur."

Maar de software lijkt een struikelblok te zijn voor sommige recensenten. The Verge benadrukt dat de smartwatch wordt belemmerd door verouderde en trage software, wat de algehele gebruikerservaring beïnvloedt. Ondanks dit is de Fossil Gen 6 een opmerkelijke upgrade ten opzichte van zijn voorgangers, met verbeteringen in zijn oplaadspoel, waardoor misalignments of loskoppelingsproblemen worden voorkomen, en een snelle oplaadmogelijkheid. Deze vooruitgang, zoals vermeld door Android Central, is een belangrijk verkoopargument, aangezien het horloge "verbeterde batterijduur" biedt.

Hoewel het niet primair een fitnesshorloge is, biedt de Fossil Gen 6 wel basisgezondheidsfuncties zoals hartslag- en bloedzuurstofmetingen. TechRadar merkt op dat de prestaties tijdens trainingen geschikt zijn, maar de fitnesssoftware is beperkt. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die uitgebreide fitnessfunctionaliteiten zoeken. Desalniettemin maakt de nadruk van de Fossil Gen 6 op stijl, hardware en batterijduur het horloge opvallend. Zoals TechRadar benadrukt: "De Fossil Gen 6 biedt een overtuigend pakket met zijn design, hardware en verbeterde batterijduur."

In vergelijking met de Samsung Galaxy Watch 4 staat de Fossil Gen 6 zijn mannetje met zijn modieuze design en verbeterde hardware. Echter, de trage software kan het in het nadeel stellen ten opzichte van de functionaliteit en soepele gebruikerservaring van de Galaxy Watch 4.

Al met al schittert de Fossil Gen 6 smartwatch met zijn stijlvolle design, indrukwekkende hardware en verbeterde batterijduur. Het is perfect voor gebruikers die op zoek zijn naar een combinatie van mode en functionaliteit, en de verbeteringen in opladen en batterijprestaties zijn significante voordelen. Desondanks vormt de verouderde en trage software een opmerkelijke beperking. Als je stijl en hardware belangrijker vindt dan geavanceerde fitnessmetingen en bereid bent om de softwareproblemen over het hoofd te zien, kan de Fossil Gen 6 een ideale keuze zijn.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

6. Garmin Vivomove Sport

 • list plusDiscreet ontwerp
 • list plusGeen ingebouwde GPS
 • list plusBeperkte aantrekkingskracht voor serieuze hardlopers of atleten
De Garmin Vivomove Sport, geprijsd op $179.99, is een betaalbare en discrete hybride smartwatch, perfect voor mensen die hun algehele gezondheid willen bijhouden. Het verborgen display, geactiveerd door polsbeweging, geeft essentiële informatie discreet weer. De smartwatch heeft geen ingebouwde GPS, maar compenseert met 10 voorgeïnstalleerde sportmodi en 24/7 gezondheidstracking. Zoals benadrukt door Tom's Guide, is het "geschikt voor degenen die liever geen conventionele smartwatch dragen." De aanpasbare opties, waaronder 20mm quick release banden en vier kleurvarianten, bieden een persoonlijke touch, wat de gebruikerservaring verbetert.

Deze hybride smartwatch maakt indruk met zijn lichte ontwerp, comfortabele siliconen band en een 40mm plastic behuizing, zoals opgemerkt in de Android Central review. De touchscreen functionaliteit maakt gemakkelijke toegang tot meldingen, activiteitstracking en bloedzuurstofmetingen mogelijk. De Garmin Connect app biedt uitgebreide gegevens over metingen en voortgang, waardoor het een waardevolle metgezel is voor de smartwatch. Daarnaast zorgt de indrukwekkende batterijduur van maximaal vijf dagen op één lading, genoemd door Android Central, voor ononderbroken gebruik, wat het onderscheidt van veel concurrenten.

De Garmin Vivomove Sport blinkt uit in het naadloos integreren van vorm en functie, zoals beschreven in The Verge. Zijn discrete ontwerp en uitgebreide gezondheids- en wellness-tools maken het een veelzijdige optie voor dagelijks gebruik. Met functies zoals stress tracking, slaapmonitoring en body battery energy monitoring, richt het zich op individuen die streven naar holistisch welzijn. Zoals benadrukt door Android Central, biedt de smartwatch ingebouwde sport-apps, stap tellen, intensieve minuten en calorie tracking, waardoor het een geschikte metgezel is voor een actieve levensstijl.

Het ontbreken van ingebouwde GPS kan echter een beperkende factor zijn voor serieuze hardlopers of atleten, zoals vermeld door Tom's Guide. Dit kan zijn aantrekkingskracht verminderen voor fitnessliefhebbers die vertrouwen op GPS voor nauwkeurige afstands- en snelheidstracking. Ondanks deze beperking maken de prijs, het discrete ontwerp, uitgebreide gezondheidstrackingfuncties en indrukwekkende batterijduur van de Garmin Vivomove Sport het een overtuigende optie voor degenen die algeheel welzijn boven geavanceerde atletische tracking prioriteren.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Garmin Vivomove Sport op door zijn discrete ontwerp, betaalbare prijs en uitgebreide gezondheidstrackingfuncties. Hoewel het misschien niet kan concurreren met high-end smartwatches op het gebied van geavanceerde atletische tracking, blinkt het uit als dagelijkse welzijnsmetgezel. Zijn lichte ontwerp, aanpasbare opties en lange batterijduur onderscheiden het op de markt, waardoor het een sterke concurrent is voor degenen die een discrete, betaalbare en uitgebreide gezondheidstracking smartwatch zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Morgen bezorgd.

Bekijk bij Amazon

7. Google Pixel Watch 2

 • list plusPrachtig design met aluminium behuizing
 • list plusOpvallende rand om het display en slechts \\'u00e9\\'\\u00e9n maatoptie
 • list plusMatcht mogelijk niet met zijn concurrenten op bepaalde aspecten
De Google Pixel Watch 2 is gearriveerd en vult de ruimte tussen de Apple Watch Series 9 en de Samsung Galaxy Watch 6 wat betreft kosten. Geprijsd op $349 voor het Wi-Fi model en $399 voor de LTE versie, beschikt deze Android smartwatch over een 41mm display met 320 ppi AMOLED en 1.000 nits helderheid. Verkrijgbaar in drie kleuropties, biedt het gezondheids- en fitness-tracking mogelijkheden, waaronder een huidtemperatuursensor, cEDA-lezer en een verbeterde multi-pad hartslagsensor. "De watch kan automatisch bepaalde activiteiten detecteren, pauzeren en stoppen, hartslagzones tonen tijdens workouts en biedt Pacer Training voor hardlopen." De ontwerp, met een opvallende rand op het display en slechts één maatoptie, spreekt echter misschien niet iedereen aan.

De Google Pixel Watch 2 bouwt voort op het prachtige ontwerp van zijn voorganger, met subtiele verbeteringen zoals een aluminium behuizing, waardoor het lichter en comfortabeler is. Het beschikt over een grotere digitale kroon en een verbeterde Qualcomm Snapdragon Wear 5100 SoC voor verbeterde prestaties. Met consistente functies zoals een 1,2-inch cirkelvormig AMOLED-display met 1.000 nits helderheid, Corning Gorilla Glass 5 bescherming, IP68 certificering met 50m waterbestendigheid, RAM, opslag, sensoren, draadloze connectiviteit, veiligheidsfuncties, handsfree gebruik en batterijduur, staat het als een verfijnde iteratie van zijn voorganger.

In vergelijking met zijn concurrenten heeft de Samsung Galaxy Watch 6 een voorsprong wat betreft variatie in grootte, displaygrootte en helderheid, en duurzaamheid. Aan de andere kant blinkt de Pixel Watch 2 uit in stijl, fitness en opslag. Terwijl de Pixel Watch 2 een vergelijkbaar ontwerp behoudt als zijn voorganger met een 1,2-inch display en 384 x 384 resolutie, biedt de Samsung Galaxy Watch 6 twee maatopties en dubbele helderheid, in combinatie met een capacitieve touchrand voor scrollen. "Op het gebied van materialen is Google overgestapt op lichter, volledig gerecycled aluminium, waardoor de Pixel Watch 2 concurrerender is qua gewicht." De Galaxy Watch 6 heeft echter een duurzamer ontwerp met een MIL-STD-810H rating voor schokbestendige bescherming en saffierglas. Wat betreft hardware en sensoren heeft de Pixel Watch 2 een 1,2-inch AMOLED-display met 1.000 nits helderheid, terwijl de Galaxy Watch 6 1,3-inch en 1,5-inch Super AMOLED-displays met 2.000 nits helderheid biedt.

In essentie biedt de Google Pixel Watch 2 een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een Android smartwatch, vooral vanwege het verfijnde ontwerp, fitnessfuncties en concurrerende prijsstelling. Hoewel het misschien niet op alle vlakken zijn concurrenten evenaart, maakt de balans tussen stijl, functionaliteit en prestaties het een sterke speler op de smartwatch-markt.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

8. Amazfit GTR 4

 • list plusSleek design met een traditioneel rond gezicht en 1,43-inch AMOLED-scherm
 • list plusIndrukwekkende batterijduur van maximaal 14 dagen
 • list plusOvervloed aan gezondheidstracking-functies
 • list plusAfwezigheid van NFC-betalingen en ondersteuning voor apps van derden
 • list plusNiet snel-opladen ingeschakeld
De Amazfit GTR 4, een Android smartwatch, is een opvallende keuze in de markt voor draagbare technologie. Met een "traditioneel rond gezicht en een 1,43-inch AMOLED-scherm" biedt het een gestroomlijnd ontwerp met een stevige bouw. Het meest opvallende kenmerk van het horloge is de indrukwekkende batterijduur, met een "langere batterijduur van maximaal 14 dagen," waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die duurzaamheid zoeken in hun draagbare apparaten. De "uitgebreide functies" en "overvloed aan functies" voor gezondheidstracking maken het een sterke concurrent, waardoor het de titel "koning van budget smartwatches" verdient vanwege de uitstekende waarde voor de prijs.

De hardware van de smartwatch is ontworpen voor gebruiksgemak, met een "stevige bouw met een grote diameter en een halve inch dikte," en een "1,43-inch AMOLED-display" dat helder en geschikt is voor buitenworkouts. De toevoeging van een hartslagsensor en een magnetische oplaadkabel, evenals een 5W-voedingsadapter, draagt bij aan het algehele gemak en de functionaliteit van het apparaat. Hoewel het niet snel oplaadbaar is, laadt het horloge van nul naar volledig op in minder dan twee uur, waardoor de downtime minimaal is.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Amazfit GTR 4 op door zijn combinatie van stijl, functionaliteit en indrukwekkende batterijduur. Het presteert beter dan concurrenten zoals Fitbit, en biedt een overtuigend alternatief voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke maar toch functierijke smartwatch. De primaire gebruiksscenario's variëren van fitnesstracking tot dagelijkse activiteitenmonitoring en meldingenbeheer, allemaal aangedreven door een uitgebreid assortiment sensoren en functies.

De GTR 4 heeft echter enkele beperkingen, zoals het ontbreken van NFC-betalingen en ondersteuning voor apps van derden. Ondanks dit maken zijn stijlvolle ontwerp, verlengde batterijduur en uitgebreide gezondheids- en fitnesstrackingfuncties het een aantrekkelijke optie. In een markt waar veelzijdigheid, ontwerp en batterijduur belangrijke factoren zijn, excelleert de Amazfit GTR 4 en maakt het tot een topkeuze voor consumenten die op zoek zijn naar een betrouwbare, budgetvriendelijke smartwatch.

Tot slot positioneren de "gestroomlijnde vormgeving, lange batterijduur en uitgebreide functies" van de Amazfit GTR 4 het als een topkeuze in de categorie budget smartwatches. Zijn robuuste bouw, uitgebreide gezondheidstrackingfuncties en indrukwekkende batterijduur maken het tot een overtuigende optie voor gebruikers die een alles-in-één draagbaar apparaat zoeken. Hoewel het enkele beperkingen heeft, onderscheidt zijn algehele waarde en prestaties het in de markt en maken het tot een overweging waard voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en functierijke smartwatch.

Verkrijgbaar bij:

9. Garmin Venu 2 Plus

 • list plusUitzonderlijk ontwerp
 • list plusDiepgaande gezondheidsregistratie
 • list plusGeavanceerde functies
 • list plusLevendig AMOLED-display
 • list plusUitgebreide fitnessregistratiemogelijkheden
 • list plusMicrofoon voor het beantwoorden van oproepen en het gebruik van spraakassistenten op de telefoon
 • list plusSnelladen
 • list plusDuidelijke gesprekskwaliteit om de pols
 • list plusHoge prijskaartje
 • list plusKortere batterijduur dan beweerd
 • list plusProblemen met de hartslagsensor
 • list plusOntbreken van live turn-by-turn navigatie
De Garmin Venu 2 Plus is een geavanceerde, op fitness gerichte smartwatch die opvalt door zijn uitzonderlijke ontwerp, uitgebreide gezondheidstracking en geavanceerde functies. Zijn levendige AMOLED-display en uitgebreide fitness-tracking mogelijkheden, waaronder hartslagmeting, slaaptracking en workout-analyse, hebben veel lof ontvangen. De toevoeging van een microfoon voor het beantwoorden van oproepen vanaf de pols en het gebruik van telefoongestuurde spraakassistenten verbetert verder de functionaliteit.

Een opvallende eigenschap van de Garmin Venu 2 Plus is het snelle opladen, zoals opgemerkt door Android Authority, waar het werd geprezen voor "snel opladen, heldere gesprekskwaliteit aan de pols, langzame maar nuttige spraakassistent-ondersteuning, en nauwkeurige fitness- en gezondheidstracking." De uitgebreide gezondheidstracking en nauwkeurige fitnessfuncties maken het een waardevol instrument voor mensen die gedetailleerde inzichten in hun welzijn zoeken.

Enkele beperkingen zijn echter benadrukt. De prijs van de Garmin Venu 2 Plus is een punt van discussie geweest, waarbij reviewers opmerkten dat het een hoog prijskaartje heeft. Bovendien is de batterijduur korter dan beweerd, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die een langdurig gebruik tussen oplaadbeurten prioriteren. Daarnaast zijn er kwesties met de hartslagsensor genoemd, wat zorgen oproept over de betrouwbaarheid ervan in bepaalde scenario's.

In vergelijking met zijn voorganger, de Garmin Venu 2, introduceert de Venu 2 Plus de significante toevoeging van een microfoon voor het beantwoorden van oproepen vanaf de pols en het gebruik van telefoongestuurde spraakassistenten. Hoewel het het ontwerp en de grootte van de originele Venu 2 behoudt, verbetert deze nieuwe functie de bruikbaarheid als multifunctionele smartwatch. Het ontbreekt echter aan geavanceerde tools zoals live turn-by-turn navigatie, zoals benadrukt door TechRadar, wat een overweging kan zijn voor gebruikers die deze functionaliteit prioriteren.

In de smartwatch-markt onderscheidt de Garmin Venu 2 Plus zich door zijn sterke nadruk op fitness-tracking en gezondheidsmonitoring, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een uitgebreide gezondheidscompagnon. Zijn geavanceerde functies, waaronder ECG-mogelijkheden en Health Snapshot voor belangrijke gezondheidsstatistieken, positioneren het als een waardevol instrument voor gezondheidsbewuste consumenten. Gebruikers die echter op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke optie of die een langere batterijduur prioriteren, kunnen de hoge prijs en kortere batterijduur als opvallende nadelen ervaren.

Concluderend biedt de Garmin Venu 2 Plus een indrukwekkende reeks functies, met name uitblinkend in fitness-tracking en gezondheidsmonitoring. Hoewel het misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is en enkele beperkingen heeft met betrekking tot batterijduur en prestaties van de hartslagsensor, maken zijn uitgebreide gezondheidstracking mogelijkheden en geavanceerde functies het een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die fitness en welzijn prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

10. Mobvoi TicWatch Pro 5

 • list plusRobuust ontwerp
 • list plusUitzonderlijke batterijduur
 • list plusNaadloze integratie met Google Wear OS 3
 • list plusBeperkte beschikbaarheid van externe banden
 • list plusIets beperkt assortiment van compatibele horlogebanden
 • list plusGeprijsd op $349
De Mobvoi TicWatch Pro 5 is een opvallende smartwatch in de categorie Android, met een robuust ontwerp, een uitzonderlijke batterijduur en naadloze integratie met Google Wear OS 3. Met een 1.43-inch full-color always-on AMOLED-display en een tweede ultra-low power display, voldoet het aan de US-MIL-STD 810H-standaarden en heeft het een 5ATM-rating voor zwemmen. "De TicWatch Pro 5 heeft een dubbel knopsysteem voor navigatie, met een digitale kroon en een kortere knop erboven, wat zorgt voor een intuïtieve gebruikerservaring," vermeldt een recensent. De batterij van deze smartwatch is opvallend, met een gebruiksduur tot 80 uur per keer opladen, een significant voordeel in vergelijking met veel concurrenten. De integratie van Mobvoi's "Essential Mode," met een dual-layer display om energie te besparen, onderscheidt het verder van andere modellen.

In vergelijking met de Google Pixel Watch, steekt de stoere uitstraling van de TicWatch Pro 5 af tegen het strakke ontwerp van de Pixel Watch, en overtreft de lange batterijduur de mogelijkheden van de Pixel Watch. Aan de andere kant heeft de Pixel Watch een 4G LTE-variant, die gebruikers een alternatieve connectiviteitsoptie biedt. Wanneer het wordt vergeleken met de Samsung Galaxy Watch 5 Pro, zorgen de Qualcomm Snapdragon W5+ wearable platform, 2GB RAM en 32GB opslag van de TicWatch Pro 5 voor ultrahoge prestaties, waardoor het zich positioneert als een sterke concurrent in de smartwatch markt.

Ondanks zijn sterke punten, zijn er beperkingen, zoals de beperkte beschikbaarheid van third-party bandjes en een iets beperkter assortiment compatibele horlogebandjes. Echter, de compatibiliteit van de TicWatch Pro 5 met Wear OS 3 en de optie om Pixel watch faces te sideloaden voegen veelzijdigheid toe aan de gebruikerservaring. Met een prijs van $349, biedt het een aantrekkelijk pakket, zoals een recensie vermeldt, "De TicWatch Pro 5 is bijna de perfecte Wear OS 3 smartwatch."

Tot slot, de Mobvoi TicWatch Pro 5 komt naar voren als een topklasse Android smartwatch, met uitstekende robuustheid, een lange batterijduur en naadloze integratie met Google Wear OS 3. Ondanks enkele beperkingen, maken zijn robuuste prestaties, dual-layer display en intuïtieve navigatiesysteem het tot een sterke concurrent op de smartwatch markt, vooral voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame wearable met een lange batterijduur.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 23 februari in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved