ills
Last update: Apr 15, 2024
Wat is de beste Windows tablet op de markt? Met zoveel Windows tablets raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Surface Pro 9 5G
Beste Windows Tablet
Surface Pro 9 5G
MerkMicrosoft
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Microsoft Surface Go 3 (2021)
Topkeuze voor een betaalbare compacte Windows-tablet
Microsoft Surface Go 3 (2021)
MerkMicrosoft
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Lenovo ThinkPad X12 Detachable
Convertibel ontwerp voor veelzijdig gebruik in zakenreizen
Lenovo ThinkPad X12 Detachable
MerkLenovo
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Microsoft Surface Pro 8
Microsoft Surface Pro 8
MerkMicrosoft
Score8.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Dell Latitude 7230 Rugged Extreme
Optimale robuuste tablet voor veeleisende omgevingen
Dell Latitude 7230 Rugged Extreme
MerkDell
Score8.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Lenovo IdeaPad Windows Duet 5i
Lenovo IdeaPad Windows Duet 5i
MerkLenovo
Score7.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Dell XPS 13 2-in-1 (2022)
Dell XPS 13 2-in-1 (2022)
MerkDell
Score7.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Dell Inspiron 14-inch 2-in-1 Business
Dell Inspiron 14-inch 2-in-1 Business
MerkDell
Score7.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Lenovo Yoga Book C930
Lenovo Yoga Book C930
MerkLenovo
Score6.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Dell Latitude 7320 Detachable
Dell Latitude 7320 Detachable
MerkDell
Score6.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze fantastische Windows tablet reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Windows tablets ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Windows tablet is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Windows tablet.

De beste Windows tablets op 1 plek

1. Surface Pro 9 5G

Beste Windows Tablet:
Ik ben onder de indruk van de veelzijdigheid en het doordachte ontwerp van de Microsoft Surface Pro 9 5G, een Windows-tablet die na tien jaar ontwikkeling een verfijnde vormfactor biedt. Met een startprijs van $999 voor het basismodel zijn er verschillende configuraties beschikbaar, waaronder verschillende processoren, RAM en opslagopties, evenals nieuwe kleuropties. De 5G-variant heeft een ARM-processor, waardoor de batterijduur wordt verbeterd, maar ten koste van de prestaties in vergelijking met het Intel-model. Volgens Windows Central draait de 5G-variant applicaties onder emulatie en bevat het AI-functies die niet aanwezig zijn in het Intel-model, waardoor het een overtuigende keuze is voor gebruikers die verbeterde connectiviteit en efficiëntie zoeken.

TechRadar prijst de Surface Pro 9 5G om zijn strakke ontwerp, ruime scherm en 5G-mogelijkheden, waardoor het geschikt is voor productiviteit, creativiteit en entertainment. Echter, operationele inconsistenties, waaronder softwarecrashes, en de hoge startprijs van $1,299.99, exclusief essentiële toevoegingen zoals de Surface Pro Signature Keyboard en Slim Pen 2, kunnen van invloed zijn op de aantrekkingskracht ervan. Ondanks deze nadelen blijft het apparaat een ideale werkpartner, met naadloze connectiviteit thuis en onderweg zonder Wi-Fi.

PCWorld beveelt de 5G-variant aan voor degenen die behoefte hebben aan een altijd verbonden Windows-tablet voor kantoorwerk, waarbij het de competitieve prestaties, levendig scherm, mobiele connectiviteit en indrukwekkende batterijduur benadrukt. Het merkt echter enkele nadelen op, zoals eSIM-connectiviteitsproblemen, minder rijk geluid en compatibiliteitsproblemen met games als gevolg van de ARM-processor. Ook wordt het ontbreken van Thunderbolt 4 USB-C-poorten in de 5G-versie genoemd, hoewel het wel standaard USB-C-poorten bevat, waardoor het een geschikte optie is voor productiviteit onderweg.

De evolutie van de Surface Pro 9 5G toont Microsoft's inzet om een premium, hoogwaardige Windows-tablet aan te bieden. Zijn ARM-processor en 5G-mogelijkheden zijn gericht op gebruikers die verbeterde connectiviteit en draagbaarheid zoeken. Echter, de operationele inconsistenties, hoge prijs en compatibiliteitsproblemen met bepaalde applicaties kunnen de plaatsing als de beste Windows-tablet belemmeren. In een markt met opkomende concurrerende alternatieven concurreert de Surface Pro 9 5G op functies zoals mobiele connectiviteit, batterijduur en een levendig display, maar kan het moeite hebben om zijn premium prijs en prestatiecompromissen te rechtvaardigen.

In vergelijking met zijn tegenhangers blinkt de Surface Pro 9 5G uit in het bieden van naadloze 5G-connectiviteit, indrukwekkende batterijduur en een strak ontwerp, waardoor het een ideale partner is voor productiviteit en entertainment. Echter, zijn hoge prijs, operationele inconsistenties en compatibiliteitsproblemen met bepaalde applicaties kunnen uitdagingen vormen voor gebruikers die een vlekkeloze en betaalbare Windows-tabletervaring zoeken.

Al met al is de Microsoft Surface Pro 9 5G een overtuigende optie voor gebruikers die behoefte hebben aan een hoogwaardige Windows-tablet met naadloze 5G-connectiviteit en indrukwekkende batterijduur. Echter, zijn hoge prijs en operationele inconsistenties kunnen de aantrekkingskracht ervan belemmeren, met name in een markt met opkomende concurrerende alternatieven. Als budget niet de primaire zorg is, maken de verfijnde vormfactor, 5G-mogelijkheden en veelzijdig ontwerp van de Surface Pro 9 5G het een geschikte keuze voor productiviteit en entertainment onderweg.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

2. Microsoft Surface Go 3 (2021)

Topkeuze voor een betaalbare compacte Windows-tablet:
Ik ben onder de indruk van de Microsoft Surface Go 3, een betaalbare compacte Windows tablet die een volledige PC-ervaring biedt in een klein formaat. Met het touch-vriendelijke Windows 11-interface en het opnieuw ontworpen Start-menu is het gebruik van de 10,5-inch scherm een naadloze ervaring. Helaas valt de prestatie en batterijduur van de tablet tegen, wat beperkingen met zich meebrengt. De goedkoopste model met 64GB eMMC-opslag blijkt onvoldoende te zijn voor een robuuste Windows-ervaring. Met het essentiële toetsenbord stijgt de prijs, wat potentiële kopers kan afschrikken die misschien meer capabele Windows-laptops vinden voor vergelijkbare prijzen.

Ondanks deze nadelen levert de Surface Go 3 een scherp en kleurrijk display, comfortabel toetsenbord en een behoorlijke batterijduur voor lichte productiviteit, waardoor het geschikt is voor schoolgebruik. De kleine scherm is echter niet ideaal voor multitasking en de lage CPU-kracht en geïntegreerde grafische kaart zijn niet geschikt voor veeleisende taken. Bovendien beperken de beperkte poortselectie en thermische problemen onder belasting zijn potentieel als werkstation. Voor gaming, multimediaconsumptie en zakelijk gebruik heeft het apparaat verschillende beperkingen vanwege de lage CPU-kracht, thermische problemen en beperkte poortselectie.

Op het gebied van multimedia schittert de Surface Go 3 in mediaconsumptie vanwege zijn draagbaarheid, scherp display en redelijke luidsprekers. De batterijduur voor videoweergave is echter beperkt. Ondanks deze beperkingen biedt het apparaat een comfortabel toetsenbord, responsieve touchpad en uitstekende webcamkwaliteit, waardoor het geschikt is voor lichte productiviteit en videogesprekken. De Surface Go 3 blinkt uit in lichte productiviteit en mediaconsumptie, maar heeft moeite met veeleisende taken, gaming en werkstationmogelijkheden.

Vergeleken met andere opties valt de Microsoft Surface Go 3 op vanwege zijn compacte ontwerp en betaalbaarheid, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gebruikers die op zoek zijn naar een kleine Windows 11-tablet. Voor degenen die prestaties voor veeleisende taken, gaming of multitasking prioriteren, zijn alternatieven met krachtigere hardware en mogelijkheden wellicht meer geschikt. De sterke punten van de Surface Go 3 liggen in zijn draagbaarheid, touch-vriendelijke interface en volledige PC-ervaring in een compact formaat. Desondanks heeft het apparaat moeite met het leveren van langdurige prestaties voor intensieve taken en het rechtvaardigen van de prijs tegenover meer capabele alternatieven.

Al met al schijnt de Microsoft Surface Go 3 als een betaalbare en compacte Windows tablet, die voldoet aan de wensen van gebruikers die op zoek zijn naar een draagbare en touch-vriendelijke Windows 11-ervaring. Zijn sterke punten op het gebied van lichte productiviteit en mediaconsumptie maken het een geschikte optie voor studenten, casual gebruikers en degenen die draagbaarheid prioriteren. De beperkingen in prestaties voor veeleisende taken, gaming en werkstationgebruik benadrukken echter de noodzaak van zorgvuldige overweging van specifieke gebruiksscenario's voordat men in dit apparaat investeert.

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 5 tot 7 dagen

Uiterlijk 23 februari in huis

3. Lenovo ThinkPad X12 Detachable

Convertibel ontwerp voor veelzijdig gebruik in zakenreizen:
Ik ben erg enthousiast over de Lenovo ThinkPad X12 Detachable! Dit is een 2-in-1 tablet die perfect is voor zakelijke professionals zoals ik. Met zijn compacte en draagbare ontwerp is het ideaal voor onderweg. De tablet heeft een stijlvolle zwarte magnesium behuizing en wordt geleverd met een folio-toetsenbord voor solide productiviteitsprestaties. Met een Intel Core i5-1130G7 processor, Intel Iris Xe graphics, 16GB RAM en een 512GB SSD, biedt het geweldige prestaties die vergelijkbaar zijn met de nieuwste 13-inch HP Spectre x360 en beter dan de Microsoft Surface Pro 7. Voor een prijs van $1,337 is het een veelzijdige en capabele optie voor productiviteit onderweg.

Volgens Tom's Hardware "evenaart de prestaties van de nieuwste 13-inch HP Spectre x360 en overtreft het de Microsoft Surface Pro 7." Dit benadrukt de concurrentiepositie van het apparaat op de markt. Daarnaast wordt de inclusie van Thunderbolt 4, LTE en beveiligingsfuncties, samen met een geweldige toetsenbordhoes en een robuuste behuizing, zoals opgemerkt door Notebookcheck, verder versterkt de positie als sterke concurrent in de 2-in-1 markt.

De ThinkPad X12 Detachable is ontworpen voor professionals die naadloos willen schakelen tussen een laptop en een tablet, waardoor het perfect is voor zakelijk reizen. De convertible design, gecombineerd met het hoogwaardige ThinkPad-toetsenbord en TrackPoint, verbetert de bruikbaarheid voor verschillende zakelijke scenario's, van presentaties tot het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen.

In vergelijking met zijn tegenhangers biedt de X12 Detachable een overtuigende combinatie van solide prestaties en een veelzijdig ontwerp. Het valt op met zijn ThinkPad afkomst, waardoor het een solide toetsenbordervaring en essentiële zakelijke functies biedt. Hoewel het enkele nadelen heeft, zoals matige luidsprekers en een niet-ventilatorloos ontwerp, maken de algehele prestaties en functies het een waardige concurrent in de 2-in-1 markt.

Al met al blinkt de Lenovo ThinkPad X12 Detachable Gen 1 uit als een convertible Windows tablet, vooral voor zakelijke professionals die een naadloos en veelzijdig apparaat zoeken. Het ontwerp, de toetsenbordkwaliteit en de functies maken het een overtuigende optie op de markt, die tegemoetkomt aan de behoeften van zakelijke reizigers en professionals die waarde hechten aan productiviteit onderweg.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. Microsoft Surface Pro 8

De Microsoft Surface Pro 8 is een veelzijdige Windows tablet verkrijgbaar in verschillende configuraties, met een lichte en stevige constructie en indrukwekkende functies. Het 13-inch PixelSense touchscreen display heeft een hoge resolutie, 120Hz verversingssnelheid en een uitzonderlijk kleurengamma, waardoor het ideaal is voor professioneel gebruik en multimediaconsumptie. De tablet heeft twee Thunderbolt 4-poorten, een Surface Connect-poort en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, waardoor het voldoet aan diverse connectiviteitsbehoeften. De audiokwaliteit is een opvallende functie, met verborgen luidsprekers die indrukwekkend geluid leveren en de algehele multimedia-ervaring verbeteren.

Volgens Tom's Guide wordt het ontwerp geprezen om zijn lichte en stevige constructie, met dunne randen en een verwijderbare SSD. Dit benadrukt de draagbaarheid en upgradebaarheid van de tablet, waardoor het geschikt is voor gebruikers onderweg en degenen die op zoek zijn naar aanpasbare opslagopties. Bovendien biedt de beschikbaarheid van verschillende configuraties, waaronder Platinum en Graphite modellen, gebruikers een reeks opties die aansluiten bij hun specifieke eisen, zowel professioneel als persoonlijk.

In vergelijking met zijn voorgangers en tegenhangers vertegenwoordigt de Surface Pro 8 een aanzienlijke sprong in prestaties en functies. Het overtreft de Surface Pro 7 met zijn verbeterde weergavemogelijkheden en connectiviteitsopties, waardoor het een overtuigende upgrade is voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige laptop-tablet hybride. Zijn lichte ontwerp en indrukwekkende audiokwaliteit positioneren het ook gunstig ten opzichte van zijn concurrenten op de markt.

Echter, met de release van de Surface Pro 9, die nieuwe kleuropties, extra poorten en 5G-mogelijkheden introduceert, moeten potentiële kopers volgens Wired hun prioriteiten evalueren op het gebied van prestaties, draagbaarheid en budget. De beslissing tussen de Pro 8 en Pro 9 hangt af van de betekenis van factoren zoals kleuropties, extra poorten, verbeterde camera's en 5G-mogelijkheden. De Pro 8 blijft een sterke concurrent voor degenen die een hoge-resolutie display, indrukwekkend geluid en een scala aan connectiviteitsopties in een draagbare vormfactor prioriteren.

Samengevat, de Microsoft Surface Pro 8 is een krachtige en veelzijdige Windows tablet, geschikt voor een breed scala aan gebruikers, waaronder professionals en multimedia liefhebbers. Zijn lichte ontwerp, indrukwekkende display en connectiviteitsopties maken het een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een high-performance tablet-laptop hybride. Hoewel de Pro 9 nieuwe functies en verbeteringen introduceert, blijven de sterke punten van de Pro 8 in display- en audiokwaliteit het tot een opvallende optie maken voor gebruikers die deze functies prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

5. Dell Latitude 7230 Rugged Extreme

Optimale robuuste tablet voor veeleisende omgevingen:
De Dell Latitude 7230 Rugged Extreme Tablet is een uitstekend robuust apparaat voor uitdagende omgevingen, met een scala aan aanpasbare functies en ondersteunende diensten. Het heeft een opvallend display met 1200 nits helderheid en volledige sRGB-dekking, waardoor het tot de beste in zijn categorie behoort. Volgens Notebookcheck is het uitgerust met de 12e generatie Core i5-1240U processor, wat een gebruiksvriendelijke ervaring biedt. De voordelen van de tablet zijn onder andere een goed gekalibreerd touchscreen, een camera met hoge resolutie, dubbele Thunderbolt 4-poorten en een lange batterijduur. Echter, het vertoont merkbare ventilatorgeluid onder belasting en heeft enkele kleine nadelen zoals zachte knoppen aan de voorkant en langzaam opladen.

De tablet is ontworpen voor uitdagende omgevingen, met functies zoals valbestendigheid, extreme temperatuurtolerantie en een IP-65 classificatie tegen stof- en waterindringing. Het kan worden gebruikt als een tablet of met een bijgevoegd toetsenbord, en biedt accessoires zoals extra batterijen, bevestigingen en een stylus. Echter, TechRadar wijst erop dat de prijsstelling voor verschillende model SKUs en over regio's als onlogisch wordt beschouwd, waarbij bepaalde configuraties mogelijk te duur zijn. Het ontwerp wordt omschreven als "log," met een onhandig toetsenbord en rubberen pluggen ter bescherming.

Wat betreft concurrentie, blinkt de Dell Latitude 7230 Rugged Extreme Tablet uit in zijn vermogen om uitdagende omgevingen te weerstaan en zijn opvallende display. Echter, het heeft nadelen zoals mogelijke overpricing en een onhandige toetsenbordverbinding. In vergelijking met andere robuuste tablets biedt dit Dell-model een uitgebreide set functies en ondersteunende diensten, waardoor het een robuuste keuze is voor veeleisende scenario's.

Samenvattend, de Dell Latitude 7230 Rugged Extreme Tablet is een uitstekende keuze voor uitdagende omgevingen, met zijn opvallende display, aanpasbare functies en ondersteunende diensten. Hoewel het een overtuigende set functies biedt, kunnen mogelijke nadelen de prijsinconsistenties en enkele ontwerpaspecten omvatten. Over het algemeen is het een solide keuze voor degenen die een robuuste tablet nodig hebben die is ontworpen voor veeleisende omgevingen. 📱

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 weken

6. Lenovo IdeaPad Windows Duet 5i

 • list plusDraagbaar en reisvriendelijk ontwerp
 • list plusRuim toetsenbord met stoffen afwerking
 • list plusBluetooth-functionaliteit voor een flexibele type-ervaring
 • list plusGeen LTE-connectiviteit
 • list plusGeen stylus meegeleverd
 • list plusAan de prijzige kant
De Lenovo IdeaPad Duet 5i Gen 7 is een Windows-tablet die opvalt door zijn draagbare ontwerp, geïntegreerde standaard en beperkte poortselectie. Met compacte afmetingen van 11,35 x 7,49 x 0,37 inch en een gewicht van minder dan 1,85 pond is het zeer handig voor op reis, met dubbele USB-C 3.1 poorten en een koptelefoonaansluiting. Het opvallende kenmerk van het meegeleverde toetsenbord is de ruime indeling, stoffen afwerking en Bluetooth-functionaliteit wanneer losgekoppeld, wat zorgt voor een flexibele typervaring die het onderscheidt van andere vergelijkbare producten. Zoals één beoordeling opmerkt: "Het meegeleverde toetsenbord heeft een ruime indeling, een stoffen afwerking en kan via Bluetooth werken wanneer losgekoppeld, wat zorgt voor een flexibele typervaring."

Het ontbreken van LTE-connectiviteit en het ontbreken van een stylus zijn opmerkelijke nadelen. Ondanks dit heeft de tablet lof gekregen voor zijn snelheid, display en batterijduur. Gebruikers hebben gewezen op de prestaties en beeldkwaliteit, wat heeft bijgedragen aan de algehele positieve beoordeling van 4,4 van de 5 sterren op basis van 95 klantbeoordelingen. De prijs van het apparaat van $789,99 kan het echter als een premium optie in de markt positioneren.

In het landschap van Windows-tablets onderscheidt de Lenovo IdeaPad Duet 5i Gen 7 zich door zijn compacte ontwerp, geïntegreerde standaard en de unieke Bluetooth-functionaliteit van zijn toetsenbord. Het ontbreken van LTE-connectiviteit en het ontbreken van een stylus kunnen echter beperkende factoren zijn voor gebruikers die deze functies zoeken. In vergelijking met tegenhangers op de markt kan de Lenovo IdeaPad Duet 5i Gen 7 uitblinken als een compacte en reisvriendelijke optie met een veelzijdig toetsenbord, maar kan het concurrentie ondervinden van tablets met bredere connectiviteitsopties en inclusieve stylus-ondersteuning.

Tot slot biedt de Lenovo IdeaPad Duet 5i Gen 7 een draagbare, reisvriendelijke Windows-tablet ervaring met een opvallend toetsenbord dat flexibiliteit biedt via Bluetooth-functionaliteit. Hoewel het ontbreken van bepaalde functies zoals LTE-connectiviteit en een stylus beperkingen kan opleggen, maken zijn prestaties, display en batterijduur het tot een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die een compacte en veelzijdige Windows-tablet zoeken.

Verkrijgbaar bij:

7. Dell XPS 13 2-in-1 (2022)

 • list plusDe prestaties zijn bewonderenswaardig.
 • list plusHet ontbreekt aan bas in de geluidskwaliteit.
Ik ben dol op de Dell XPS 13 2-in-1 (2022)! Deze slanke en veelzijdige Windows tablet biedt geweldige prestaties en een topkwaliteit scherm, zoals opgemerkt door Tom's Guide. Vanaf $899 en configureerbaar tot $1,449, heeft het een compact en licht ontwerp, met afmetingen van 11.50 x 7.90 x 0.29 inch en een gewicht van 1.60 pond. Het 13-inch 3K aanraakscherm met een verversingssnelheid van 60Hz en een 3:2 beeldverhouding levert levendige kleuren en bereikt 482.4 nits helderheid. De audiokwaliteit is redelijk, maar mist bas, wat sommige gebruikers misschien teleurstelt.

De vergelijking tussen de Dell XPS 13 2-in-1 en de iPad Pro 12.9-inch, zoals benadrukt door XDA Developers, benadrukt het verschil tussen de besturingssystemen. De Dell XPS 13 2-in-1, draaiend op Windows 11, is geoptimaliseerd voor traditionele computertaken, biedt multitasking, uitgebreide app-ondersteuning en productiviteitstools. Aan de andere kant is de iPad Pro, met iPadOS, meer geschikt voor tabletactiviteiten vanwege de op touch gebaseerde interacties. Dit maakt de Dell XPS 13 2-in-1 een uitstekende keuze voor laptopfunctionaliteiten, terwijl de iPad Pro uitblinkt in tabletactiviteiten.

In vergelijking met zijn clamshell tegenhanger, de Dell XPS 13, biedt het 2-in-1 model verschillende onderscheidende kenmerken, zoals uiteengezet door XDA Developers. De 2-in-1 wordt geleverd met een afneembaar toetsenbord, vanaf $1,099, en draait op Windows 11/Ubuntu met een 9W Intel-processor. Het heeft een 13-inch 3:2 3K aanraakscherm met de optie voor een actieve stylus, biedt configuraties tot 1TB SSD en tot 32GB RAM. Bovendien weegt het 736g zonder toetsenbord en bevat het het XPS Folio-toetsenbord, terwijl de clamshell XPS 13 een traditionele laptop is met een niet-aanraakscherm en de flexibiliteit van een afneembaar toetsenbord mist.

In het competitieve landschap van Windows tablets valt de Dell XPS 13 2-in-1 op door zijn draagbaarheid, levendige scherm en krachtige prestaties. Het staat echter voor beperkingen in audio met weinig bas. Voor gebruikers die een veelzijdige Windows tablet zoeken met een focus op traditionele computertaken en productiviteit, maakt de Dell XPS 13 2-in-1 een overtuigende keuze. Zijn dichtstbijzijnde concurrent, de iPad Pro 12.9-inch, biedt een op touch gerichte ervaring die meer geschikt is voor tabletactiviteiten. De sterke punten van de Dell XPS 13 2-in-1 liggen in zijn prestaties en schermkwaliteit, terwijl de audiokwaliteit voor sommige gebruikers misschien tekortschiet.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. Dell Inspiron 14-inch 2-in-1 Business

 • list plusSlank, stevig en veelzijdig ontwerp
 • list plusHoogwaardig touchscreen en responsief toetsenbord
 • list plusLofwaardige prestaties voor dagelijkse taken en midrange gaming
 • list plusIndrukwekkende batterijduur en snelle oplaadtijd
 • list plusDiverse poortselectie voor connectiviteitsbehoeften
 • list plusCompromissen in ontwerp en beeldkwaliteit in het model van 2023
 • list plusSlechte kleurreproductie en dimheid in het display
Ik ben enthousiast over de Dell Inspiron 14 2-in-1 Business Laptop! Deze laptop is slank, stevig en veelzijdig, perfect voor dagelijks gebruik en midrange gaming. Met een dun aluminium frame, een hoogwaardig touchscreen en een responsief toetsenbord biedt het een naadloze gebruikerservaring. Dankzij de 12e generatie Intel Core i5-1235U en Intel Iris Xe GPU levert de laptop uitstekende prestaties, ideaal voor dagelijkse taken en midrange gaming. De batterij gaat bij normaal gebruik bijna acht uur mee en laadt snel op, zoals TechRadar opmerkt. Met drie USB-poorten, een SSD-kaartsleuf, een HDMI-poort en een koptelefoonaansluiting is het ook veelzijdig en voldoet het aan diverse connectiviteitsbehoeften.

Daarentegen biedt het 2023-model, volgens Tom's Guide, zowel AMD- als Intel-opties, met een startprijs vanaf $699. Er zijn echter compromissen in het ontwerp en de beeldkwaliteit, met een ietwat gedateerde esthetiek en een plastic behuizing. Het scherm wordt bekritiseerd vanwege de slechte kleurreproductie en de matige helderheid, wat de focus legt op de budgetvriendelijke positionering.

In vergelijking met concurrenten op de markt, zoals de Asus Zenbook 14 Flip OLED en de Acer Spin 5, staat de Dell Inspiron 14 2-in-1 Business Laptop zijn mannetje met zijn stevige constructie, hoogwaardige touchscreen en diverse poortselectie. Het heeft echter stevige concurrentie van de Asus Zenbook 14 Flip OLED, die wordt geprezen vanwege een uitstekende prijs, slank en licht ontwerp en prachtig OLED-scherm, evenals de Acer Spin 5, die wordt geprezen als de beste waarde 2-in-1.

De Dell Inspiron 14 2-in-1 Business Laptop blinkt uit als een goed geprijsde, draagbare en krachtige laptop, perfect voor midrange gaming en dagelijks gebruik. Met een responsief toetsenbord en indrukwekkende batterijduur is het een aantrekkelijke optie voor gebruikers die een veelzijdig apparaat zoeken. Toch voldoet de beeldkwaliteit en touchscreen-responsiviteit mogelijk niet aan de verwachtingen van iedereen, zoals benadrukt in reviews. Potentiële kopers moeten daarom hun specifieke gebruiksscenario's en prioriteiten overwegen voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

Samengevat, de Dell Inspiron 14 2-in-1 Business Laptop is een uitstekende keuze voor gebruikers die een veelzijdig apparaat zoeken voor dagelijks gebruik en midrange gaming. Hoewel het indrukwekkende functies en prestaties biedt, kunnen de beeldkwaliteit en touchscreen-responsiviteit beperkingen vormen voor sommige gebruikers, waardoor ze alternatieve opties op de markt moeten overwegen.

Verkrijgbaar bij:

9. Lenovo Yoga Book C930

 • list plusInnovatief E Ink-display met verschillende functies zoals notitieblok- en leesmodi
 • list plusPremium ontwerp dat lijkt op een dun spiraalvormig notitieboek wanneer gesloten
 • list plusVeelzijdige 3-in-1 functionaliteit voor een naadloze overgang tussen een laptop, tablet en e-reader
 • list plusGeen 3,5 mm audio-aansluiting
 • list plusBeperkte poortselectie en verminderde batterijduur
 • list plusPrestatieverlies bij zware belasting en niet geschikt voor gaming
De Lenovo Yoga Book C930 Windows Tablet is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van zijn voorganger, met een uniek E Ink-display en een premium design. Het 10,8-inch scherm met een resolutie van 2560x1600 biedt levendige kleuren, geschikt voor zowel werk als entertainment. Het E Ink-toetsenbord is vernieuwd met een 1080p-display, aanpasbare toetsenbordindeling en verbeterde haptische feedback. Volgens Neowin maakt de "tap-to-open-functie en verbeterde resolutie het geschikt voor zowel werk als entertainment". De inclusie van USB Type-C poorten, een micro-SD-slot en een horlogeband-scharnier verbetert de bruikbaarheid ervan.

Het innovatieve E Ink-display dient niet alleen als toetsenbord en touchpad, maar biedt ook verschillende functionaliteiten zoals notitieblok- en leesmodi. Bovendien beschikt het apparaat over een vingerafdruklezer, een ingebouwde stylus en Dolby Atmos-luidsprekers. Het ontbreken van een 3,5 mm audio-aansluiting kan echter een nadeel zijn voor sommige gebruikers. De Lenovo Yoga Book C930 wordt aangedreven door een Intel Core i5-7Y54 processor, 4GB geheugen en een 128GB SSD. Zijn compacte ontwerp en premium design, dat lijkt op een dun spiraalvormig notitieboek wanneer het gesloten is, maken het opvallend. Het wordt ook geprezen om zijn LTE-connectiviteit, veelzijdigheid en goede energiebeheer, zoals opgemerkt door Notebookcheck.

De evolutie van het apparaat ten opzichte van zijn voorganger toont verbeterde prestaties, een vernieuwd E Ink-display en LTE-connectiviteit, waardoor het een veelzijdige en lichtgewicht optie is. Het heeft echter enkele nadelen, waaronder beperkte poortselectie, verminderde batterijduur en een klein touchpad. De prestaties dalen bij zware belasting en het is niet geschikt voor gaming vanwege relatief trage responstijden. Het ontbreken van een koptelefoonaansluiting en de stylusopslagmechanisme worden ook genoemd als verbeterpunten. Ondanks deze beperkingen biedt de Lenovo Yoga Book C930 een unieke combinatie van functies, waardoor het een overtuigende optie is voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige en draagbare Windows Tablet.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Lenovo Yoga Book C930 op door zijn innovatieve E Ink-display en premium design. Echter, wat betreft zware prestaties en gaming, kan het achterblijven bij andere tablets vanwege zijn beperkingen in responstijden en prestaties onder zware belasting. Desalniettemin presenteert de Yoga Book C930 een sterke optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een apparaat dat naadloos kan schakelen tussen een laptop, tablet en e-reader.

Al met al maakt de Lenovo Yoga Book C930 indruk met zijn verbeterde design, innovatieve E Ink-display en veelzijdige 3-in-1 functionaliteit. Ondanks zijn beperkingen, zoals het ontbreken van een koptelefoonaansluiting en verminderde batterijduur, maken zijn unieke functies en premium bouwkwaliteit het een overtuigende optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een draagbare en aanpasbare Windows Tablet.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

10. Dell Latitude 7320 Detachable

 • list plusIndrukwekkend display met een groot 13,3-inch, helder 500-nit scherm
 • list plusZwakke magnetische verbinding van het toetsenbord die 'lapability' en gebruikerservaring beïnvloedt
 • list plusPremium prijs, vanaf $2.189
 • list plusAfneembaar toetsenbord en actieve pen worden apart verkocht, wat de totale kosten verhoogt
Ik ben verheugd om de Dell Latitude 7320 Detachable Windows Tablet aan te kondigen, een eersteklas apparaat dat speciaal is ontworpen voor zakelijk gebruik. Met een groot 13,3-inch, helder 500-nit display, een 1080p webcam en Thunderbolt 4-poorten, is dit tablet ontwikkeld om de productiviteit en samenwerking te verbeteren. Zoals PCWorld opmerkt, "wordt de Latitude 7320 Detachable sterk aanbevolen voor zakelijk gebruik vanwege zijn indrukwekkende functies." Dit tablet is een directe concurrent van de Microsoft Surface Pro 7+, met Thunderbolt-connectiviteit, biometrische beveiligingsopties en een reeks hulpprogramma's. De ondersteuning van Intel Tiger Lake en Thunderbolt 4 zorgt voor indrukwekkende prestaties van de Iris Xe grafische kaart, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor professionele taken en content creatie, zoals benadrukt door Notebookcheck.

Maar de Dell Latitude 7320 Detachable heeft ook zijn nadelen. De zwakke magnetische verbinding van het toetsenbord, zoals vermeld in de review van PCWorld, is een punt van zorg en heeft invloed op de "lapability" en de algehele gebruikerservaring. Bovendien wijst Notebookcheck erop dat het toetsenbord een ondermaatse type-ervaring biedt, met sponsachtige toetsen, en het display vertoont langzame responstijden en PWM-flikkering. Bovendien worden de actieve pen en het afneembare toetsenbord apart verkocht, wat de totale kosten kan verhogen, wat een belangrijke overweging kan zijn voor individuele kopers. De prijs, vanaf $2,189 en genoemd in de review van PCWorld, kan een drempel zijn voor persoonlijke kopers, waardoor het meer geschikt is voor zakelijke aankopen.

In vergelijking met zijn tegenhangers, zoals de Microsoft Surface Pro 8, HP Elite Folio en Lenovo ThinkPad X12 Detachable Gen 1, valt de Dell Latitude 7320 Detachable op met zijn uitgebreide functieset, waaronder Thunderbolt 4-connectiviteit, een helder display en krachtige Intel Tiger Lake-processors. Terwijl de HP Elite Folio een uniek ontwerp biedt met een kunstleren hoes en een niet-afneembaar toetsenbord, richt de Dell Latitude 7320 Detachable zich meer specifiek op professionele gebruikers met zijn reeks op zakelijke gerichte functies en beveiligingsopties.

Uiteindelijk presenteert de Dell Latitude 7320 Detachable Windows Tablet zich als een topkeuze voor zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een krachtig, veilig en veelzijdig apparaat. Ondanks de premium prijs en bepaalde gebruiksproblemen, positioneren het uitzonderlijke display, de ondersteuning van Thunderbolt 4 en de prestaties van Iris Xe grafische kaart het als een betrouwbaar gereedschap voor veeleisende professionele scenario's, wat het de Editor's Choice award oplevert zoals opgemerkt in de review van PCWorld. Als je op zoek bent naar een krachtige zakelijke tablet, is de Dell Latitude 7320 Detachable een overtuigende optie, vooral voor bedrijfsomgevingen waar de functieset en beveiligingsmogelijkheden volledig kunnen worden benut.

Samengevat, de Dell Latitude 7320 Detachable Windows Tablet onderscheidt zich als een eersteklas zakelijk apparaat met zijn indrukwekkende display, Thunderbolt 4-ondersteuning en beveiligingsfuncties, waardoor het een uitstekende keuze is voor professionals. Echter, de zwakke magnetische toetsenbordverbinding en de premium prijs kunnen potentiële kopers afschrikken.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved