ills
Last update: Feb 23, 2024
Wat is de beste 144hz monitor op de markt? Met zoveel 144hz monitoren raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
AOC C24G1A 24″ Curved Frameless
AOC C24G1A 24″ Curved Frameless
MerkAOC
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Sony Inzone M9
Sony Inzone M9
MerkSony
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
MSI Optix MPG321UR-QD
Uitzonderlijke 144Hz 4K beeldkwaliteit
MSI Optix MPG321UR-QD
MerkMSI
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
ASUS 24″ 1080P Gaming Monitor
Betaalbaar gamen met 144Hz
ASUS 24″ 1080P Gaming Monitor
MerkASUS
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Asus ROG Strix XG27UQ
Eersteklas 144Hz 4K 27-inch beeldscherm
Asus ROG Strix XG27UQ
MerkAsus
Score8.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
LG 32GQ950-B
LG 32GQ950-B
MerkLG
Score8.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Acer Predator XB273K
Acer Predator XB273K
MerkAcer
Score8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
GIGABYTE G27F 2 27″ Gaming
GIGABYTE G27F 2 27″ Gaming
MerkGIGABYTE
Score7.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
LG 27GL850-B/27GL83A-B
LG 27GL850-B/27GL83A-B
MerkLG
Score7.5
10
AOC 24G2ZU/BK 23.8″ LED Monitor
AOC 24G2ZU/BK 23.8″ LED Monitor
MerkAOC
Score7.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze fantastische 144hz monitor opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste 144hz monitoren ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van 144hz monitor is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van 144hz monitor.

De beste 144hz monitoren op 1 plek

1. AOC C24G1A 24″ Curved Frameless

 • list plusHoge verversingssnelheid van 165Hz voor soepele gameplay
 • list plusBrede kleurendekking voor kleurrijke en nauwkeurige afbeeldingen
 • list plusSolide bouwkwaliteit, verstelbare standaard en VESA-montagecompatibiliteit
 • list plusMogelijke gamma verschuivingen en zwart crush bij bepaalde kijkhoeken
 • list plusGeen ingebouwde luidsprekers en USB-poorten
Ik ben enthousiast over de indrukwekkende AOC C24G1A 24" Curved Frameless Gaming Monitor. Met een 24-inch FHD VA gebogen paneel, een hoge verversingssnelheid van 165Hz, Adaptive-Sync en een breed kleurenbereik, biedt deze monitor een overtuigende ervaring voor gaming liefhebbers. Met een hoog contrastverhouding van 4.000:1 en een dekking van meer dan 88% van het DCI-P3 kleurenbereik, zorgt deze monitor voor een kleurrijk en nauwkeurig beeld. Zoals vermeld in een recensie van Christian Eberle, vertoont het visueel perfecte grijstinten met neutrale zwarte, grijze en witte tonen, en loopt de gamma bijna perfect langs de 2.2 referentielijn. Zelfs na kalibratie verbetert de prestatie van de monitor, waardoor het een professioneel niveau bereikt met strakkere gamma en opgeloste schaduwdetailproblemen. Het biedt ook nauwkeurige en bruikbare sRGB-modi, met uitstekende resultaten in gamma-tracking en minimale fouten in kleurenbereiktesten. Deze eigenschappen onderscheiden het van zijn concurrenten, waardoor het een opvallende keuze is in zijn prijsklasse.

De monitor ondersteunt een maximale verversingssnelheid van 165Hz via DisplayPort en 144Hz via HDMI 2.0-ingangen, met naadloze Adaptive-Sync werking op zowel AMD als Nvidia platforms. Het beschikt ook over HDR-emulatiemodi, een achtergrondverlichting-stroboscoopfunctie en AMD FreeSync Premium voor soepel gameplay. Daarnaast biedt het een responstijd van 1ms, meerdere invoeropties en speciale gamingmodi voor verminderde invoervertraging en oogcomfort. De AOC C24G1A wordt geprezen om zijn solide bouwkwaliteit, verstelbare standaard en VESA-montagemogelijkheden, evenals zijn 3-jarige garantie tegen dode pixels en dekking van onopzettelijke schade gedurende het eerste jaar. Zoals benadrukt in een Amazon-recensie, heeft het positieve feedback gekregen van klanten, met een hoge beoordeling op basis van een aanzienlijk aantal recensies.

Terwijl de monitor uitblinkt in verschillende aspecten, is het belangrijk om enkele mogelijke beperkingen te noemen. Volgens een recensie van DisplayNinja kan de monitor gamma verschuivingen en zwarte crush vertonen bij bepaalde kijkhoeken, en kunnen sommige units te maken krijgen met flikkering van de helderheid bij variabele verversingssnelheid (VRR). Bovendien ontbreken interne luidsprekers en USB-poorten, wat voor sommige gebruikers een overweging kan zijn.

In vergelijking met andere gamingmonitoren op de markt onderscheidt de AOC C24G1A zich door zijn uitstekende prestaties van grijstinten direct uit de doos, kleurenbereiknauwkeurigheid en indrukwekkende functies voor zijn prijspunt. Zijn hoge verversingssnelheid, uitstekende kleurdekking en gaming-specifieke functies maken het een sterke concurrent in de gamingmonitorgroep. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de beperkingen van de kijkhoek en het ontbreken van ingebouwde luidsprekers en USB-poorten.

Samengevat biedt de AOC C24G1A 24" Curved Frameless Gaming Monitor een overtuigende ervaring voor gaming liefhebbers, met zijn hoge verversingssnelheid, breed kleurenbereik en indrukwekkende prestaties direct uit de doos. Het is een sterke concurrent in zijn prijsklasse, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige gamingmonitor zonder de bank te breken.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. Sony Inzone M9

Ik ben erg enthousiast over de Sony Inzone M9 144Hz monitor. Het is een topkeuze met een indrukwekkende mix van functies die perfect aansluiten bij verschillende gebruiksdoeleinden, van gamen tot content creatie en kantoorwerk. Met zijn hoogwaardige scherm levert het uitzonderlijke 4K gaming, met HDMI 2.1-bandbreedte, Auto HDR Tone Mapping en ondersteuning voor alle gangbare variabele verversingssnelheid (VRR) formaten. Volgens RTINGS biedt de Sony INZONE M9 "high-end 4k gaming met HDMI 2.1-bandbreedte, Auto HDR Tone Mapping en ondersteuning voor alle gangbare variabele verversingssnelheid (VRR) formaten." Het is ook uitstekend in helderheid, reflectiebeheer en teksthelderheid, waardoor het ideaal is voor mediaconsumptie en kantoorgebruik. Zijn SDR-kleurengamma en gradiënthandling maken het ook een sterke concurrent voor mediaproductie.

Wat betreft gamen, valt de monitor op door zijn lage inputvertraging, snelle responstijd en compatibiliteit met PS5 en Xbox Series X|S, zoals benadrukt door RTINGS: "De monitor biedt uitstekende gamingfuncties zoals lage inputvertraging, snelle responstijd en HDMI 2.1-bandbreedte-ondersteuning voor console-gaming." Daarnaast ondersteunt het 144 Hz via DisplayPort 1.4 en tot 120 Hz via twee HDMI 2.1-poorten, wat zorgt voor een soepele game-ervaring zoals gedetailleerd door Tom's Hardware: "De monitor ondersteunt 144 Hz via DisplayPort 1.4 en tot 120 Hz via twee HDMI 2.1-poorten."

Verder biedt de Sony Inzone M9 een KVM-functie voor het ondersteunen van meerdere systemen, het richten van richtkruisen, timers en automatische beeldmodusinstellingen voor PS5, en het is bevestigd dat het compatibel is met FreeSync Premium Pro en G-Sync in zowel SDR- als HDR-modi. De toevoeging van een KVM-functie met USB-C en traditionele USB-poorten, samen met bediening via de Inzone Hub app, draagt bij aan zijn veelzijdigheid en voldoet aan een diverse reeks gebruikersbehoeften. Volgens Tom's Hardware "biedt het gamingfuncties zoals richten van richtkruisen, timers en automatische beeldmodusinstellingen voor PS5, samen met een KVM-functie voor het ondersteunen van meerdere systemen."

Hoewel de Sony Inzone M9 indruk maakt met zijn scala aan functies, is het essentieel om mogelijke beperkingen te overwegen. RTINGS merkt op dat de monitor slechte ergonomie heeft, problemen met zwartniveaus in donkere kamers en enkele zorgen over de bouwkwaliteit. Deze nadelen moeten worden afgewogen tegenover de sterke punten bij het nemen van een aankoopbeslissing. In een recensie van PCGamer wordt de Sony Inzone M9 beschreven als de eerste pc-gamingmonitor van Sony, wat wijst op zijn evolutie op de markt voor gamingmonitoren met een sterke eerste indruk.

In vergelijking met alternatieven, plaatst de uitgebreide functieset van de Sony Inzone M9, inclusief zijn 4K gaming mogelijkheden, HDMI 2.1-bandbreedte en uitzonderlijke gaming prestaties, het als een topkeuze voor gamingliefhebbers en content creators. De LG 32GR93U-B en Gigabyte M32U bieden levensvatbare alternatieven in de categorieën boven het middensegment en het middensegment, maar ze kunnen mogelijk niet wedijveren met de algehele prestaties en functieset van de Sony Inzone M9. Wat betreft budgetkopers is de LG 27GL850-B/27GL83A-B een solide optie, maar het kan mogelijk niet dezelfde high-end game-ervaring bieden als de Sony Inzone M9.

Tot slot maakt de Sony Inzone M9 144Hz monitor indruk met zijn hoogwaardige scherm, uitzonderlijke gameprestaties en veelzijdige functies, waardoor het een uitstekende keuze is voor gaming, content creatie en kantoorgebruik. Hoewel het enkele beperkingen heeft, wegen de sterke punten daar ruimschoots tegenop, waardoor het een overtuigende optie is voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige 144Hz monitor.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

3. MSI Optix MPG321UR-QD

Uitzonderlijke 144Hz 4K beeldkwaliteit:
 • list plus144Hz verversingssnelheid voor een vloeiende game-ervaring
 • list plus10-bit kleurdiepte voor levendige en nauwkeurige kleuren
 • list plusVeelzijdige functies zoals FreeSync, G-Sync compatibiliteit en Display Stream Compression
 • list plusContrastverhouding kan beperkend zijn in donkere ruimtes
 • list plusDe review van PCMAG kan meer details vereisen voor volledige toegang
De MSI Optix MPG321UR-QD is een opvallende 32-inch Ultra HD gamingmonitor die zowel gamingliefhebbers als professionals bedient, Esports geloofwaardigheid verdient en een verversingssnelheid van 144Hz en een kleurdiepte van 10-bit biedt. Met een DCI-P3+ kleurengamma dekking van meer dan 117%, levert het levendige en nauwkeurige kleuren, zoals opgemerkt door DisplayNinja, die de "volledige Adobe RGB kleurgamma dekking" en "onberispelijke 178° brede kijkhoeken" benadrukte. Bovendien zorgt de Quantum Dot-technologie van de monitor, benadrukt door MSI, voor levendige kleurreproductie, waardoor het zich onderscheidt als een topoptie in zijn categorie.

De functieset van de monitor is zowel veelzijdig als uitgebreid, met ondersteuning voor FreeSync en G-Sync, Display Stream Compression en MPRT voor vervagingvermindering. Het omvat ook LED-verlichting, een lichtsensor voor aanpassing aan omgevingslicht en verschillende USB-opties, waaronder een USB-C-ingang en meerdere USB-poorten. Zoals Tom's Hardware opmerkte, is de montage eenvoudig en wordt de monitor geleverd met een scala aan accessoires, waardoor het een handige keuze is voor gebruikers.

De Gaming OSD-app 2.0, zoals benadrukt door MSI, en de speciale kleurruimtemodi, opgemerkt door DisplayNinja, maken het eenvoudig om instellingen aan te passen aan individuele voorkeuren en vereisten, waardoor gebruikers veel controle hebben over hun game- of professionele ervaring. Bovendien kan de review van PCMAG mogelijk aanvullende details vereisen om toegang te krijgen.

In vergelijking met andere monitoren in zijn klasse onderscheidt de MSI Optix MPG321UR-QD zich door zijn combinatie van professionele functies en gaminggerichte mogelijkheden, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdig beeldscherm. Zijn uitgebreide functieset, waaronder Quantum Dot-technologie, een hoge verversingssnelheid en verschillende gamingtechnologieën, plaatst het als een topkandidaat in de categorie 144Hz-monitoren. Zoals opgemerkt door DisplayNinja, kan het contrastverhouding echter een beperking vormen voor gebruikers in donkere omgevingen.

Tot slot blinkt de MSI Optix MPG321UR-QD uit als een 144Hz-monitor, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een beeldscherm dat professionele kleurnauwkeurigheid naadloos combineert met hoge verversingssnelheden en gamingfuncties. Zijn mix van hoogwaardige technische specificaties, gebruiksvriendelijke functies en veelzijdig ontwerp maken het een opvallende optie. Hoewel het contrastverhouding beperkingen kan opleveren in specifieke scenario's, positioneert zijn algehele prestaties en functierijke ontwerp het als een topkeuze in het landschap van 144Hz-monitoren.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. ASUS 24″ 1080P Gaming Monitor

Betaalbaar gamen met 144Hz:
 • list plusIk geniet van een vloeiende beeldervaring dankzij de native 144Hz verversingssnelheid.
 • list plusIk merk dat de kijkhoeken vrij beperkt zijn.
 • list plusDe lage contrastverhouding zorgt soms voor minder diepe zwartwaarden.
 • list plusHet ontbreken van HDR-ondersteuning is een gemis voor de echte kleurdiepte en contrast.
Ik ben erg enthousiast over de ASUS VG248QG 24" 1080P Gaming Monitor. Met een indrukwekkende native 144Hz refresh rate, lage input lag en G-SYNC compatibiliteit, biedt deze monitor een ongelofelijk soepele en responsieve game-ervaring. Volgens Rtings heeft het een "snelle responstijd" en "goede ergonomie," wat het ideaal maakt voor gaming. De ondersteuning voor FreeSync VRR verbetert ook nog eens de gaming prestaties. Maar let op, de TN-panel heeft "nauwe kijkhoeken" en een "lage contrastverhouding" die de beeldkwaliteit beïnvloeden. Daarnaast ontbreekt het aan HDR-ondersteuning, wat de aantrekkingskracht voor HDR gaming en multimedia consumptie beperkt.

De 24-inch scherm en 1080p resolutie zijn misschien niet geschikt voor alle gebruikers, vooral degenen die hogere resoluties zoeken. Desondanks blijft de indrukwekkende gaming prestatie een opvallende eigenschap. Volgens Rtings is het "geschikt voor kantoortaken" en "geschikt voor content creatie," waardoor het een veelzijdige optie is. Maar let op, het is mogelijk niet de beste keuze voor taken die sterk afhankelijk zijn van HDR-ondersteuning of bredere kijkhoeken.

In vergelijking met zijn voorganger, de ASUS VG248QE, biedt de VG248QG een hogere native refresh rate, verbeterde ergonomie en verbeterde gaming functies, waardoor het een significante upgrade is voor gaming liefhebbers. De snelle responstijd en compatibiliteit met zowel FreeSync als G-SYNC onderscheiden het in de markt en zorgen voor een soepele en scheurvrije game-ervaring.

In vergelijking met concurrenten blinkt de ASUS VG248QG uit in zijn gaming-gerichte functies, responsiviteit en aanpasbaarheid aan verschillende gebruikersscenario's. Maar let op, de beperkingen in beeldkwaliteit, kijkhoeken en HDR-ondersteuning kunnen uitdagingen vormen voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer veelzijdige monitor voor multimedia consumptie en HDR gaming.

Samengevat, de ASUS VG248QG 24" 1080P Gaming Monitor schittert als een topkeuze voor gamers die een display met hoge refresh rate willen met uitstekende responsiviteit en gaming functies. Maar let op, de beperkte kijkhoeken en beeldkwaliteit maken het mogelijk niet de beste keuze voor gebruikers die een monitor zoeken geoptimaliseerd voor HDR content of bredere gebruikersscenario's. Volgens Rtings is het een "geschikte keuze voor verschillende gebruiken" maar mogelijk niet geschikt voor HDR gaming, en de 24-inch scherm en 1080p resolutie zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

5. Asus ROG Strix XG27UQ

Eersteklas 144Hz 4K 27-inch beeldscherm:
 • list plusUitzonderlijke 144Hz verversingssnelheid
 • list plusGebrek aan HDMI 2.1-bandbreedte voor volledige compatibiliteit met gameconsoles van de huidige generatie
 • list plusTegenstrijdige prestaties in donkere kamers
Ik ben de Asus ROG Strix XG27UQ, een premium 27-inch 4K gaming monitor met een uitzonderlijke 144Hz verversingssnelheid en een uitgebreide set functies. Mijn AHVA-paneel bestrijkt 90% van het DCI-P3 kleurengamma en ondersteunt FreeSync en G-Sync voor een scheurvrije game-ervaring. Ik voldoe ook aan de DisplayHDR 400-norm, heb Adaptive-Sync en Extra Low Motion Blur voor snelle prestaties en uitzonderlijke beeldkwaliteit. Mijn 10-bits paneel ondersteunt HDR10-signalen voor levendige en gedetailleerde visuals. Bovendien bied ik verschillende opties voor aanpasbare RGB-effecten om de algehele game-ervaring te verbeteren.

Volgens Tom's Hardware ben ik bijna perfect dankzij mijn snelle prestaties en uitgebreide set functies. Mijn stevige ontwerp met volledige ergonomie, Aura RGB en Light in Motion LED-effecten versterken mijn aantrekkingskracht, en mijn ASUS Eye Care-technologie draagt bij aan verminderde oogvermoeidheid, waardoor ik geschikt ben voor langdurige gamesessies.

Mijn veelzijdigheid wordt benadrukt door mijn 4K-resolutie, waardoor ik ideaal ben voor gaming, kantoorgebruik, mediaconsumptie en contentcreatie. Mijn 144Hz verversingssnelheid, snelle responstijd en lage invoervertraging excelleren in gaming, waardoor ik een naadloze en meeslepende gameplay-ervaring bied. Het is echter de moeite waard om op te merken dat ik geen HDMI 2.1-bandbreedte heb voor volledige compatibiliteit met next-gen gamingconsoles, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers.

In vergelijking met mijn concurrenten concurreer ik nauw met de LG 27GN950-B, zoals opgemerkt door IGN. Hoewel ik uitzonderlijke prestaties lever, wordt mijn LG-alternatief aanbevolen vanwege zijn superieure functies. Desalniettemin excelleer ik volgens RTINGS in verschillende gebruiksscenario's, waaronder gaming, kantoortaken en mediaconsumptie. Ik word met name geprezen om mijn scherpe tekst- en beeldhelderheid, hoge SDR-piekhelderheid en brede kijkhoeken.

Samengevat ben ik de Asus ROG Strix XG27UQ, een eersteklas 144Hz-monitor met een premium 4K-display en een rijke set functies die een breed scala aan gebruikers aanspreekt. Mijn snelle prestaties, uitgebreide connectiviteitsopties en aanpasbare RGB-effecten maken mij een aantrekkelijke optie voor gamingliefhebbers en contentmakers. Ondanks mijn sterke punten moeten mijn beperkingen, zoals het ontbreken van HDMI 2.1-bandbreedte en tegenstrijdige prestaties in donkere kamers, zorgvuldig worden overwogen bij het nemen van een aankoopbeslissing. 🎮

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

6. LG 32GQ950-B

 • list plusIndrukwekkend lage invoervertraging en uitstekende responstijd voor gaming.
 • list plusBrede kijkhoek en zeer goede piekhelderheid in SDR.
 • list plusGroot, hoogwaardig scherm en duidelijke tekstweergave voor kantoorgebruik.
 • list plusLage contrastverhouding en teleurstellende reflectiebehandeling voor mediagebruik en -creatie.
 • list plusRandverlichting met slechts 32 dimzones beperkt de echte HDR-kijkervaring.
 • list plusAutomatische stand-by instelling in het OSD kan voor sommige gebruikers onhandig zijn.
Ik ben de LG 32GQ950-B 144Hz monitor, een veelzijdig scherm dat uitblinkt in gaming en kantoorwerk, maar minder geschikt is voor mediaconsumptie en creatie. Met mijn indrukwekkend lage inputvertraging, uitstekende responstijd en gamingfuncties ben ik een topkeuze voor gamingliefhebbers. Mijn brede kijkhoek en zeer goede helderheid in SDR zijn consistent positief beoordeeld door Rtings. Voor professioneel gebruik zijn mijn grote, hoogwaardige scherm en heldere tekstweergave geschikt voor kantoorwerk, zoals opgemerkt door Rtings. DisplayNinja prijst mijn scherpe details, levendige kleuren, brede 98% DCI-P3 kleurengamma en fabriekskalibratie met Delta E < 5, waardoor ik goed geschikt ben voor professioneel werk.

Ik ben trots op mijn 32" 4K 144Hz 1ms IPS-display met FreeSync, HDMI 2.1 en DisplayHDR 1000, zoals benadrukt door DisplayNinja. Mijn snelle 1ms GtG pixelresponstijd en ondersteuning voor variabele verversingssnelheid via HDMI 2.1 VRR, AMD FreeSync Premium Pro en NVIDIA G-SYNC Compatible maken mij een opvallende keuze in de categorie gamingmonitoren. Mijn randverlichting met slechts 32 dimzones beperkt echter de echte HDR-kijkervaring, volgens DisplayNinja. Dit wordt verder bevestigd door Tom's Hardware, die opmerkt dat hoewel ik een local dimming-functie bied en 95% dekking van de DCI-P3-kleurruimte behaal, mijn HDR-prestaties niet op hetzelfde niveau zijn als mijn andere functies, zoals benadrukt in de TechSpot-review.

Wat betreft design en functionaliteit, beschik ik over een plastic behuizing met een subtiele gamingesthetiek, goede ergonomische aanpasbaarheid en toegankelijke poorten zoals DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 en USB-poorten, zoals opgemerkt door TechSpot. Mijn OSD biedt verschillende functies zoals richtkruizen en kleurregelingen, maar heeft een automatische stand-by instelling die het scherm na 4 uur uitschakelt, wat voor sommige gebruikers een ongemak kan zijn.

Hoewel ik uitblink in gaming en kantoorwerk, schiet ik tekort in mediaconsumptie en creatie vanwege mijn lage contrastverhouding en teleurstellende reflectiebehandeling, zoals benadrukt door Rtings. Mijn HDR-prestaties, hoewel redelijk, bieden niet echt een meeslepende ervaring, zoals vermeld door DisplayNinja en Tom's Hardware. Bovendien kan de automatische stand-by instelling in het OSD, zoals opgemerkt door TechSpot, een ergernis zijn voor sommige gebruikers.

In de wereld van gamingmonitoren val ik op met mijn indrukwekkende gamingfuncties, professionele displaymogelijkheden en strakke design. Ik ben goed geschikt voor gamers en professionals die op zoek zijn naar een scherm met hoge resolutie en snelle verversingssnelheid. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer meeslepende HDR-ervaring en naadloze mediamaakmogelijkheden, zijn er wellicht betere opties op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

7. Acer Predator XB273K

 • list plusHoge verversingssnelheid (144Hz)
 • list plusProfessionele kleurnauwkeurigheid
 • list plusOndersteuning voor G-Sync
 • list plusBeperkingen in prestaties in donkere ruimtes
 • list plusBeperkingen in HDR-inhoud
 • list plusHoge prijs
Ik ben razend enthousiast over de Acer Predator XB273K 4K 144Hz monitor! Met een prijs van $1,300 (£1,200) is het een betaalbare optie met professionele kwaliteit. Met VESA DisplayHDR 400 certificering, Nvidia's G-Sync ondersteuning en een 27-inch IPS paneel met Quantum Dot LED technologie biedt deze monitor een geweldige game-ervaring. De 144Hz refresh rate en de slimme overdrive zorgen voor vloeiende beelden, terwijl de meegeleverde lichtblokkerende kap een mooie toevoeging is. Het ontbreken van ULMB zal de meeste gamers waarschijnlijk niet tegenhouden.

Volgens RTINGS.com is de Acer Predator XB273K Pbmiphzx een veelzijdige monitor die geschikt is voor diverse gebruiksdoeleinden. Met een 4k resolutie en lage input lag is het ideaal voor multitasking en gaming, maar het presteert minder goed in donkere ruimtes vanwege het lage contrast en slechte zwarte uniformiteit. Voor kantoorwerk en gaming is dit een uitstekende keuze, maar de beperkingen bij het bekijken van HDR content moeten wel in overweging worden genomen.

PCGamer benadrukt dat de Acer Predator XB273K een premium product is, maar toch betaalbaar. Met zijn 4K 144Hz mogelijkheden biedt het een aantrekkelijk alternatief voor duurdere HDR gaming monitoren.

De Acer Predator XB273K onderscheidt zich als een betaalbare optie met 4K 144Hz mogelijkheden, professionele kleurnauwkeurigheid en G-Sync ondersteuning. Het is zeker het overwegen waard, maar houd rekening met de beperkingen bij het bekijken van HDR content en in donkere ruimtes.

Al met al biedt de Acer Predator XB273K 4K 144Hz monitor een aantrekkelijke optie voor gamers en kantoorgebruikers die op zoek zijn naar prestaties zonder de hoofdprijs te betalen. Het is een opvallende keuze voor een top gaming ervaring zonder een fortuin uit te geven.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. GIGABYTE G27F 2 27″ Gaming

 • list plusUitstekende visuele prestaties met hoge verversingssnelheid en uitgebreide kleurdekking
 • list plusSnelle responstijden en minimale invoervertraging voor een responsieve game-ervaring
 • list plusSleek en ergonomisch ontwerp met verstelbare hoogte, kanteling en VESA-montagemogelijkheid
 • list plusOntbreekt LED-verlichtingsfuncties en interne luidsprekers
 • list plusNiet officieel G-SYNC Compatible gecertificeerd door NVIDIA
 • list plusMogelijk niet geschikt voor gebruikers die specifiek op zoek zijn naar G-SYNC-compatibiliteit
Ik ben de Gigabyte G27F 2 27" Gaming Monitor, een premium gaming display die uitstekende prestaties levert tegen een betaalbare prijs, waardoor ik een populaire keuze ben onder gamers. Met een 27-inch FHD/IPS-paneel bied ik een hoge verversingssnelheid van 170Hz, Adaptive-Sync, HDR en uitgebreide kleurdekking. Tom's Hardware merkt op dat mijn IPS-paneel meer dan 91% van DCI-P3 beslaat, met een natuurlijk contrast van bijna 1.400:1, waarmee ik de meeste andere IPS-monitors overtreft in visuele kwaliteit. Ook bied ik verbeterde vide verwerking en lage inputvertraging, waardoor ik een van de meest responsieve schermen in mijn prijsklasse ben. Daarnaast bied ik gamingverbeteringen zoals richtpunten, timers en een framelimiet, speciaal voor de gamecommunity ("Tom's Hardware").

Mijn gestroomlijnde en ergonomische ontwerp, samen met functies zoals de OSD Sidekick-app voor controle vanaf het Windows-bureaublad, zorgen voor een comfortabele en aanpasbare setup. Ik bied verstelbare hoogte- en kantelopties, evenals VESA-montagemogelijkheden, waardoor ik flexibel in positie kan worden geplaatst. Mijn uitgebreide on-screen display (OSD) met meerdere aanpassingsopties verbetert verder de gebruikerservaring ("Tom's Hardware"). Het is echter vermeldenswaardig dat ik geen LED-verlichtingsfuncties en interne luidsprekers heb, wat een compromis is voor mijn betaalbaarheid en premium gamingprestaties.

Ik blink uit in het bieden van levendige en meeslepende beelden, hoge verversingssnelheden en snelle responstijden, waardoor ik de game-ervaring verbeter. Display Ninja benadrukt mijn brede kleurengamma, snelle responstijd, ondersteuning voor AMD FreeSync Premium en VRR, en Aim Stabilizer voor verbeterde bewegingshelderheid. Ik heb ook minimale invoervertraging van ongeveer 4 ms en minimale ghosting in snel bewegende games. Ik heb echter geen officiële G-SYNC Compatible-certificering van NVIDIA, wat een mogelijke beperking kan zijn voor gebruikers die specifiek op zoek zijn naar G-SYNC-compatibiliteit ("Display Ninja").

In vergelijking met mijn tegenhangers val ik op door mijn premium gamingprestaties en betaalbaarheid. Mijn verversingssnelheid van 170Hz, uitgebreide kleurdekking en gamingverbeteringen maken mij een sterke concurrent in mijn prijsklasse. Gebruikers die officiële G-SYNC-compatibiliteit zoeken, kunnen echter andere opties meer geschikt vinden. Met mijn levendige display, snelle responstijden en aanpasbare functies ben ik een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een hoogwaardige, budgetvriendelijke gamingmonitor.

Kortom, de Gigabyte G27F 2 27" Gaming Monitor biedt een overtuigend pakket van premium gamingprestaties tegen een toegankelijk prijskaartje. Met mijn meeslepende display, responsieve functies en ergonomisch ontwerp voldoe ik aan de behoeften van gamers die een verbeterde game-ervaring zoeken. Hoewel ik misschien niet alle toeters en bellen heb van duurdere monitoren, maken mijn prestaties en betaalbaarheid mij een opvallende keuze in de categorie 144Hz-monitoren.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Binnen 1-2 dagen klaar voor verzending

9. LG 27GL850-B/27GL83A-B

 • list plusUitzonderlijke gameprestaties
 • list plusVeelzijdig in gebruik
 • list plusUitstekende beeldkwaliteit
 • list plusTeleurstellende ergonomie
 • list plusBeperkte HDR-mogelijkheden
 • list plusOntbreken van USB-poorten in LG 27GL83A-B variant
Ik ben dol op de LG 27GL850-B/27GL83A-B 144Hz monitor vanwege zijn uitzonderlijke gaming-prestaties en veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Met een 27-inch display, 2560 x 1440 resolutie en een verversingssnelheid van 144Hz levert deze monitor uitstekende beeldkwaliteit en vlotte prestaties. Volgens beoordelingen maken de "uitstekende responstijd en lage invoervertraging" het een topkeuze voor gaming, terwijl de brede kijkhoeken en goede helderheid het ook geschikt maken voor kantoorgebruik en multimediaconsumptie. De snelle IPS-panel, FreeSync/G-Sync-compatibiliteit en "uitstekende kleurnauwkeurigheid" hebben lovende kritieken ontvangen, waardoor het een overtuigende optie is voor zowel gaming als creatieve taken.

De LG 27GL850-B/27GL83A-B heeft een ontwerp met RGB-verlichting aan de achterzijde en biedt kantel-, hoogte- en pivotaanpassingen, waardoor het comfort en de flexibiliteit van de gebruiker worden verbeterd. Sommige kritieken noemen echter "teleurstellende ergonomie" en slechte prestaties in donkere kamers vanwege de beperkte HDR-mogelijkheden, gekenmerkt door lage native contrast en slechte zwarte uniformiteit. Daarnaast wordt het ontbreken van USB-poorten in de LG 27GL83A-B variant genoemd als een onderscheidende factor tussen de twee modellen.

In vergelijking met de LG 32GP850-B weet de 27GL850-B/27GL83A-B zich staande te houden met zijn indrukwekkende gaming-prestaties en veelzijdigheid. Toch wordt de 32GP850-B als superieur beschouwd vanwege zijn snellere verversingssnelheid, snellere responstijd en betere zwarte uniformiteit. Het biedt ook een optionele Black Frame Insertion-functie, waardoor het de voorkeur geniet voor gaming met verbeterde functies.

De concurrerende prijs van de LG 27GL850-B/27GL83A-B en "uitstekend lage invoervertraging" hebben het gepositioneerd als een sterke concurrent op de markt. Ondanks zijn nadelen, zoals matig contrast en het ontbreken van USB-poorten, worden de "kwalitatieve visuals", minimale ghosting in games en gebruiksgemak consequent geprezen. Het is geprezen als een hoogwaardige gamingmonitor tegen een redelijke prijs, gericht op gebruikers die op zoek zijn naar een balans tussen gaming-prestaties en betaalbaarheid.

Samengevat excelleert de LG 27GL850-B/27GL83A-B 144Hz monitor in het leveren van uitzonderlijke gaming-prestaties, veelzijdige gebruiksmogelijkheden en indrukwekkende beeldkwaliteit. Ondanks beperkingen op bepaalde gebieden maken zijn concurrerende prijs en sterke prestaties het een overtuigende optie voor gaming en creatieve taken, waardoor het zijn positie als een topkeuze in zijn categorie versterkt.

Verkrijgbaar bij:

10. AOC 24G2ZU/BK 23.8″ LED Monitor

 • list plusIndrukwekkende gameprestaties met lage invoervertraging en hoge verversingssnelheden.
 • list plusErgonomisch ontwerp met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor veelzijdige opstellingen.
 • list plusBetaalbare optie met een balans tussen prestaties en betaalbaarheid.
 • list plus1080p-resolutie is mogelijk niet voldoende voor contentcreatie en -consumptie.
 • list plusOndersteunt geen HDR, waardoor de potentie voor mediagebruik en -creatie beperkt is.
 • list plusNiet compatibel met de nieuwe variabele verversingssnelheidsfunctie van de PS5, een nadeel voor consolegamers.
Ik ben de AOC 24G2ZU/BK 23.8" LED-monitor, een budgetvriendelijke gamingkrachtpatser die indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid biedt. Met een vernieuwingsfrequentie van 144Hz, een resolutie van 1920 x 1080 FHD en een responstijd van 0,5 ms, ben ik ideaal voor snelle games. Mijn IPS-paneel met brede kijkhoeken, een piekhelderheid van 250 nit en een dithered 8-bits kleurdiepte zorgen voor nauwkeurige kleurreproductie en een breed sRGB-kleurengamma. Mijn ergonomische ontwerp en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, waaronder kantelen, zwenken, draaien en hoogteverstelling, maken mij geschikt voor verschillende opstellingen.

Mijn kracht ligt in mijn gamingprestaties. Ik bied een lage invoervertraging, hoge vernieuwingsfrequenties en snelle responstijden, waardoor ik hoge beoordelingen krijg voor gaming en kantoorgebruik. Mijn 1080p-resolutie biedt voldoende schermruimte en scherpe details, terwijl mijn IPS-technologie zwarte vervaging elimineert. Mijn heldere display, uitstekende ergonomie en goede teksthelderheid maken mij een aantrekkelijke optie voor gaming en algemeen kantoorgebruik.

Hoewel mijn 24-inch scherm en het ontbreken van HDR-ondersteuning mogelijk niet ideaal zijn voor multitasking en mediagebruik, bied ik een goede balans tussen prestaties en betaalbaarheid. Mijn vernieuwingsfrequentie van 240Hz en responstijd van 0,5 ms maken mij een aantrekkelijke keuze voor budgetbewuste gamers die een voorsprong willen hebben.

Kortom, ik ben een budgetvriendelijke gamingmonitor met indrukwekkende prestaties, een ergonomisch ontwerp en betaalbaarheid, waardoor ik een aantrekkelijke keuze ben voor gamers die op zoek zijn naar een veelzijdig en betrouwbaar scherm. Hoewel ik beperkingen heb op het gebied van multitasking en mediagebruik, onderscheid ik me door mijn gamingprestaties en betaalbaarheid binnen mijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved