ills
Last update: Apr 15, 2024
Wat is de beste wifi repeater op de markt? Met zoveel wifi repeaters zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Trendnet WiFi Everywhere Powerline 1200
Trendnet WiFi Everywhere Powerline 1200
MerkTrendnet
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Linksys RE7000 Max-Stream AC1900+ Wi-Fi
Linksys RE7000 Max-Stream AC1900+ Wi-Fi
MerkLinksys
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
TPLink TP-Link RE605X WiFi 6
TPLink TP-Link RE605X WiFi 6
MerkTP-Link
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Linksys RE7310
Linksys RE7310
MerkLinksys
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
TP-Link RE220
TP-Link RE220
MerkTP-Link
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Netgear Nighthawk AX8 WiFi Mesh
Netgear Nighthawk AX8 WiFi Mesh
MerkNetgear
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
TP-Link RE650 AC2600 Wi-Fi Range
TP-Link RE650 AC2600 Wi-Fi Range
MerkTP-Link
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
BrosTrend AC1200 Wi-Fi Booster Range
BrosTrend AC1200 Wi-Fi Booster Range
MerkBrosTrend
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
D-Link DAP-1720
D-Link DAP-1720
MerkD-Link
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Netgear Nighthawk X6S EX8000
Netgear Nighthawk X6S EX8000
MerkNetgear
Score8.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze handige wifi repeater opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste wifi repeaters ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van wifi repeater is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van wifi repeater.

De beste wifi repeaters op 1 plek

1. Trendnet WiFi Everywhere Powerline 1200

Ik ben erg enthousiast over de Trendnet WiFi Everywhere Powerline 1200 AV2 Wireless Kit. Dit is een veelzijdige en hoogwaardige oplossing om de WiFi-dekking uit te breiden en een snel netwerk te creëren via de elektriciteitsleidingen. De vormgeving van de kit is aantrekkelijk, maar kan qua stijl wat ongelijk lijken. Gelukkig is de functionaliteit geweldig. De installatie van het netwerk is redelijk eenvoudig, hoewel oudere panden problemen kunnen ondervinden door aparte stroomkringen of storing van andere apparaten. Zoals TechRadar opmerkt, "biedt de kit een verbetering ten opzichte van 100Mbit LAN, maar haalt het niet de snelheden van Gigabit Ethernet."

Deze kit biedt uitstekende prestaties, zoals TechRadar benadrukt, met werkelijke snelheden van ongeveer 300-400Mbits in dezelfde kamer, 150Mbits tussen verdiepingen en 100Mbits verder weg. De Trendnet Powerline 1200 AV2 Wireless Kit wordt zeer geprezen vanwege zijn indrukwekkende snelheid en functionaliteit, met drie Gigabit Ethernet-poorten en een Wi-Fi-hotspot, volgens TechAdvisor. De toevoeging van MIMO- en beamforming-mogelijkheden voegt waarde toe aan de kit, waardoor intelligent de bandbreedte kan worden verdeeld en gerichte gegevenslevering op apparaten mogelijk is, zoals opgemerkt door Top Ten Reviews.

De extender kan tot 1.200 Mbps via de elektriciteitsleidingen bieden tot 984 voet, met uitstekende prestaties in de praktijk. Bovendien biedt de extender een doorvoerstroomadapter aan het routeruiteinde en kan het de SSID en wachtwoord van de hoofdrouter klonen voor naadloze connectiviteit, waardoor het een betrouwbare en hoogwaardige WiFi-extender is, vooral voor panden met ondersteuning voor powerline-technologie.

De Trendnet WiFi Everywhere Powerline 1200 AV2 heeft ook een tweedelig ontwerp, waarbij het ene uiteinde in de hoofdrouter wordt gestoken en het andere uiteinde de WiFi versterkt. Het apparaat bevat drie gigabitpoorten voor bekabelde netwerken met hoge prestaties en een WiFi-kloonknop voor snelle netwerkintegratie, zoals benadrukt door Trendnet. De vooraf versleutelde functie, samen met achterwaartse compatibiliteit met Powerline 600, 500 en 200 adapters, dragen bij aan het gemak en de flexibiliteit van deze kit.

In vergelijking met andere WiFi-extenders op de markt valt de Trendnet WiFi Everywhere Powerline 1200 AV2 op vanwege zijn indrukwekkende snelheid, bereik en functionaliteit. Hoewel het misschien niet kan tippen aan Gigabit Ethernet-snelheden, biedt het een aanzienlijke verbetering ten opzichte van traditionele LAN-verbindingen, waardoor het een aanbevolen optie is voor degenen die snellere dan WiFi bekabelde internetsnelheid en een nieuw draadloos hotspot in een tweede kamer willen, aldus TechAdvisor.

Samenvattend biedt de Trendnet WiFi Everywhere Powerline 1200 AV2 Wireless Kit indrukwekkende prestaties, eenvoudige installatie en geavanceerde functies zoals MIMO- en beamforming-technologie. Zijn vermogen om WiFi uit te breiden via elektriciteitsleidingen zonder snelheid in te leveren, maakt het een betrouwbare en hoogwaardige oplossing voor panden met ondersteuning voor powerline-technologie. Echter, de ongelijkheid in stijl en beperkingen in oudere panden met aparte stroomkringen of storing van andere apparaten zijn punten om rekening mee te houden.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. Linksys RE7000 Max-Stream AC1900+ Wi-Fi

De Linksys RE7000 Max-Stream AC1900+ Wi-Fi Range Extender is een compact en makkelijk te verbergen apparaat dat betrouwbare prestaties levert. Met een onopvallend ontwerp en minimale LED-indicatoren is het een discrete toevoeging aan elke ruimte. De prestaties van de extender op 50 voet resulteerden in 84 Mbps doorvoer, met een bereik van 70 voet, en is uitgerust met beamforming en MU-MIMO technologieën. De installatie is eenvoudig en duurt ongeveer 7 minuten, en kan worden gedaan via een webbrowser of WPS-installatie. Het ontbreekt echter aan een aan/uit-knop en een USB-poort. Volgens PCMag is "de RE7000 betrouwbaar, maar kan het niet imponeren met rauwe snelheid of bereik."

De RE7000 biedt snellere en gerichte dual-band prestaties, breidt het bereik van de hoofdrouter uit en versterkt Wi-Fi naar moeilijk bereikbare gebieden in huis. Het heeft ook een knop voor snelle verbinding en maakt het mogelijk om een ander wachtwoord in te stellen voor het apparaat in vergelijking met de hoofdrouter. Hoewel het geen mesh-netwerk creëert, is het compatibel met verschillende routers, waaronder de Ac2150 MaxStream MU-MIMO tri-band WiFi 5 router en de Linksys Hydra Pro Mesh WiFi 6E Router MR7500 Tri-Band WiFi Mesh Router AXE 6600. Bovendien kan de extender worden gereset naar de fabrieksinstellingen door de resetknop 10 seconden ingedrukt te houden. Volgens Linksys "wordt de LED-statuslampje solide groen wanneer de extender succesvol is ingesteld."

In vergelijking met andere Wi-Fi range extenders valt de RE7000 op door zijn betrouwbare prestaties, eenvoudige installatie en discreet ontwerp. Het kan echter niet uitblinken op het gebied van rauwe snelheid of bereik, zoals opgemerkt door PCMag. Het ontbreken van een aan/uit-knop en een USB-poort kan ook beperkend zijn voor sommige gebruikers. Voor degenen die op zoek zijn naar een voordelige optie met betrouwbare prestaties om de Wi-Fi-dekking in hun huis uit te breiden, kan de Linksys RE7000 Max-Stream AC1900+ Wi-Fi Range Extender een geschikte keuze zijn.

Samenvattend biedt de Linksys RE7000 Max-Stream AC1900+ Wi-Fi Range Extender een compact en discreet ontwerp, betrouwbare prestaties en eenvoudige installatie. Hoewel het misschien niet de snelste snelheden of het grootste bereik levert in vergelijking met sommige concurrenten, biedt het een betrouwbare oplossing voor het uitbreiden van de Wi-Fi-dekking binnen een thuisomgeving.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. Linksys RE7310

De Linksys RE7310 Wi-Fi extender is een krachtig apparaat dat het netwerkbereik uitbreidt tot 2.000 vierkante voet met indrukwekkende prestaties. Het heeft een groot ontwerp met verborgen antennes en een enkele LED-balk, waardoor het er strak en onopvallend uitziet. Volgens Tom's Guide "presteerde de extender uitstekend in het uitbreiden van het netwerkbereik," waardoor het een opvallende optie is voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige Wi-Fi-extensie oplossing.

Uitgerust met Wi-Fi 6 technologie, MU-MIMO, beamforming en 1024 QAM-modulatie, kan de RE7310 tot 20 clients tegelijk verbinden, wat zorgt voor naadloze connectiviteit voor meerdere apparaten. Het ontbreekt echter aan compatibiliteit met de 6GHz-band en biedt geen extra functionaliteiten zoals USB- of Ethernetpoorten. Bovendien is het energieverbruik relatief hoog, met een verbruik van 6,0 watt zonder een energiebesparende slaapstand, zoals benadrukt door Tom's Guide.

Hoewel het installatieproces van de extender geen app vereist en het gebruik van een webbrowser vergt, maken zijn bereikverlengende mogelijkheden en prestaties het een overtuigende keuze. Volgens Tom's Guide "kunnen de hoge prijs en het energieverbruik van de extender een afschrikmiddel zijn voor sommige gebruikers," wat aangeeft dat kostenbewuste consumenten of degenen die energie-efficiëntie prioriteren, deze aspecten als mogelijke beperkingen kunnen zien.

In een segment gedomineerd door verschillende Wi-Fi extenders, valt de Linksys RE7310 op door zijn krachtige prestaties en bereikverlengende mogelijkheden. Zijn directe concurrent, de TP-Link RE705X, wordt geprezen om zijn compatibiliteit met mesh-netwerken, brede 160MHz datakanaaloptie en gigabit Ethernetpoort. Aan de andere kant wordt de Netgear Nighthawk AX8 opgemerkt vanwege zijn meerdere poorten, waaronder vier gigabit Ethernetpoorten en een USB 3.0-poort. De Linksys RE7310 wordt in vergelijking daarvan geprezen om zijn eenvoudige installatie en effectieve dekkingsuitbreiding, wat aantrekkelijk kan zijn voor gebruikers die naadloze netwerkuitbreiding boven extra poorten of aanpassingsopties prioriteren.

Als het wordt vergeleken met de beste Wi-Fi-extenders voor 2024, zoals getest door PCMag, concurreert de Linksys RE7310 met de TP-Link AX3000 Mesh WiFi 6 Extender (RE715X), TP-Link AC1750 Wi-Fi Range Extender (RE450) en TP-Link AX1750 Wi-Fi 6 Range Extender (RE603X). Hoewel elke extender voldoet aan verschillende behoeften zoals bereik, poorten, aanpassing, grootte en gaming vereisten, ligt de uitblinkende eigenschap van de RE7310 in zijn vermogen om uitgebreide dekking en hoogwaardige prestaties te bieden, waardoor het een sterke concurrent is op de markt.

Concluderend excelleert de Linksys RE7310 Wi-Fi extender in het bieden van uitgebreide dekking en hoogwaardige netwerkuitbreiding. Maar de hoge prijs en het energieverbruik kunnen beperkingen vormen voor bepaalde gebruikers. Voor degenen die naadloze dekkingsuitbreiding en consistente prestaties prioriteren, is de RE7310 een overtuigende keuze in het competitieve landschap van Wi-Fi-extenders.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

6. Netgear Nighthawk AX8 WiFi Mesh

Ik ben enthousiast over de Netgear Nighthawk AX8 WiFi Mesh Extender (EAX80), een Wi-Fi 6 range extender die geschikt is voor grotere huizen en indrukwekkende prestaties en functies biedt. Met ondersteuning voor Wi-Fi 6 biedt deze extender dual-band Wi-Fi op de 2,4 GHz en 5,0 GHz banden met een topsnelheid van 6000 Mbps. Het beschikt over geavanceerde technologie zoals MUMIMO, 1024 QAM-modulatie en beamforming, waardoor het gegevenssnelheden levert van 1,2 Gbps over de 2,4 GHz-band en tot 4,8 Gbps over de 5 GHz-band. De installatie is eenvoudig met de Nighthawk app en het kan worden gebruikt met een bestaand Wi-Fi netwerk. De extender kan automatisch schakelen tussen de hoofdrouter en zichzelf om het sterkste Wi-Fi-signaal te bieden. "De Netgear Nighthawk AX8 biedt indrukwekkende prestaties en is ideaal voor het bereiken van gebieden met zwakke Wi-Fi-signalen," waardoor het een topkeuze is voor efficiënte Wi-Fi-uitbreiding.

De Nighthawk AX8 WiFi Mesh Extender valt op met zijn vier Gigabit Ethernet-poorten en een USB 3.0-poort, waardoor het mogelijk is om bedrade apparaten en een harde schijf aan te sluiten. Ondanks de hoge prijs en omvangrijke ontwerp, breidt het effectief Wi-Fi dekking uit en biedt het een lovenswaardig energieverbruik van 8,3 watt. Het heeft een eenvoudig ontwerp en bevat vier Gigabit Ethernet-poorten voor bedrade apparaten, waardoor het kan functioneren als een extender of een toegangspunt met snelle en eenvoudige bediening. Het ontbreekt echter aan geavanceerde functies in vergelijking met een volledige Nighthawk-router, zoals toegangscontrole en een gastnetwerk. Ondanks deze beperkingen levert het zeer snelle prestaties en een geweldig bereik, waardoor het een overtuigende keuze is voor gebruikers die een efficiënte Wi-Fi-extender zoeken.

De Netgear Nighthawk AX8 WiFi 6 Mesh Extender levert sterke connectiviteitsprestaties, met een merkbare boost in zowel ontvangst als snelheid. Hoewel het installatieproces via de mobiele app aanvankelijke uitdagingen kan hebben, levert het een indrukwekkende 5 GHz-snelheid, presteert het beter dan traditionele routers en presteert het goed bij afstandstests. Uiteindelijk biedt het soepele en hoogwaardige connectiviteit ondanks de ontwerp- en installatie-uitdagingen.

In vergelijking met andere Wi-Fi extenders valt de Nighthawk AX8 op door zijn indrukwekkende Wi-Fi 6-ondersteuning, sterke connectiviteitsprestaties en de flexibiliteit om te functioneren als een extender of een toegangspunt. Het kan echter beperkingen hebben op het gebied van geavanceerde functies en installatieproces. Het kan goed concurreren met andere extenders door snelle en eenvoudige bediening, meerdere poorten voor bedrade apparaten en automatisch schakelen voor het sterkste Wi-Fi-signaal.

Al met al excelleert de Netgear Nighthawk AX8 WiFi Mesh Extender (EAX80) in het bieden van indrukwekkende prestaties en functies, waardoor het een ideale oplossing is voor het uitbreiden van Wi-Fi-signalen in grotere huizen. Hoewel het ontwerp en installatieproces aanvankelijke uitdagingen kunnen presenteren, onderscheidt het zich door sterke connectiviteitsprestaties en ondersteuning voor Wi-Fi 6 op de markt. Als je op zoek bent naar een efficiënte Wi-Fi-extender met Wi-Fi 6-ondersteuning en geavanceerde technologie, is dit product ondanks zijn beperkingen in geavanceerde functies een topkeuze.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. BrosTrend AC1200 Wi-Fi Booster Range

  • list plusDual-band 1200Mbps verbinding voor hoge snelheid.
  • list plusBreidt Wi-Fi bereik uit tot 1600 vierkante voet voor uitgebreide dekking.
  • list plusGeavanceerde WPA2-encryptie voor veilige connectiviteit.
  • list plusBeperkingen in sterk overbelaste Wi-Fi-omgevingen voor bereikuitbreiding en signaalstabiliteit.
Met de BrosTrend AC1200 Wi-Fi Booster Range Extender breid ik mijn Wi-Fi dekking moeiteloos uit! Dankzij de dual-band 1200Mbps verbinding vergroot ik mijn Wi-Fi bereik tot wel 1600 vierkante meter, waardoor ik overal in huis of op kantoor een sterke en betrouwbare verbinding heb. De verstelbare antennes kunnen tot 180 graden draaien voor een optimale signaaldekking, waardoor ik altijd verbonden blijf. En met geavanceerde WPA2 encryptie zijn al mijn apparaten veilig verbonden, wat mij geruststelt.

Volgens klantbeoordelingen is de BrosTrend Wi-Fi booster geprezen om zijn eenvoudige installatie en betrouwbare prestaties. Zoals een gebruiker het treffend verwoordt, "De installatie met de WPS knop en de gebruiksvriendelijke web interface maken het een fluitje van een cent," wat de gebruiksvriendelijke ontwerp en eenvoudige installatie benadrukt. Dit is een groot voordeel voor mensen die op zoek zijn naar een moeiteloze installatie en naadloze integratie in hun bestaande netwerk.

De BrosTrend AC1200 Wi-Fi Booster Range Extender onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn combinatie van hoge snelheid, uitgebreide dekking en beveiligde encryptieprotocollen. Met zijn dual-band 1200Mbps verbinding en bereikuitbreiding tot 1600 vierkante meter is het een topkeuze in de markt. In vergelijking met andere range extenders biedt het een overtuigende mix van prestaties en beveiligingsfuncties, waardoor het aantrekkelijk is voor gebruikers die zowel snelheid als gegevensbescherming willen.

Het is echter belangrijk op te merken dat in drukke Wi-Fi omgevingen sommige gebruikers beperkingen kunnen ervaren op het gebied van bereikuitbreiding en signaalstabiliteit. Ondanks dit blijft de BrosTrend AC1200 Wi-Fi Booster Range Extender een uitstekende keuze voor de meeste thuis- en kleine kantoorsituaties, vooral voor degenen die betrouwbare dekking en veilige connectiviteit nodig hebben.

Kortom, de BrosTrend AC1200 Wi-Fi Booster Range Extender excelleert als een hoogwaardige oplossing voor het uitbreiden van Wi-Fi bereik, met indrukwekkende dekking en beveiligingsfuncties. De eenvoudige installatie en betrouwbare prestaties versterken zijn positie als een eersteklas product in de range extender categorie. Hoewel het uitdagingen kan tegenkomen in drukke Wi-Fi omgevingen, maken de algehele voordelen het een overtuigende optie voor gebruikers die een efficiënte en veilige Wi-Fi uitbreidingsoplossing zoeken. 📶

Verkrijgbaar bij:

10. Netgear Nighthawk X6S EX8000

  • list plusIndrukwekkende prestaties en uitgebreide functies
  • list plusSterke draadloze connectiviteit voor gaming en streaming activiteiten
  • list plusElimineert dode zones en biedt sterke data-dekking in het hele huis
  • list plusOmvangrijk formaat is mogelijk niet geschikt voor consumenten met beperkte ruimte
  • list plusHoge kosten kunnen budgetbewuste kopers afschrikken
  • list plusUploadsnelheden vertoonden bescheidener winsten in vergelijking met downloadsnelheden
De Netgear Nighthawk X6S EX8000 Wi-Fi repeater is een eersteklas Wi-Fi 5 versterker die opvalt door zijn indrukwekkende prestaties en uitgebreide functies. Volgens Trusted Reviews biedt het "indrukwekkende prestaties en een breed scala aan functies," waardoor het ideaal is voor degenen die op zoek zijn naar eersteklas connectiviteit. Deze tri-band Wi-Fi mesh versterker is ontworpen om dode zones te elimineren en sterke datadekking in het hele huis te bieden. Het wordt met name geprezen om zijn snelheid, talrijke Ethernet-poorten en de toegewijde draadloze verbinding met de router, waardoor naadloze dekking voor streaming- en gamingactiviteiten mogelijk is. De ingebouwde DLNA-server en beheer via het webportaal van Netgear dragen bij aan de aantrekkingskracht, waardoor gebruikers handige controle hebben over hun netwerk.

Wat prestaties betreft, levert de X6S EX8000 indrukwekkende downloadsnelheden, waardoor connectiviteit aanzienlijk verbetert in verschillende delen van een huis, zoals opgemerkt door Trusted Reviews. Het is echter belangrijk om op te merken dat de uploadsnelheden bescheidener verbeteringen lieten zien. Deze Wi-Fi-versterker biedt sterke draadloze connectiviteit voor diverse apparaten en ondersteunt gaming met Wi-Fi-snelheden tot 3 Gbps, waardoor het geschikt is voor veeleisende toepassingen. Het apparaat kreeg ook een gemiddelde beoordeling van 4,6 van de 5 sterren op basis van 2173 beoordelingen op de website van Netgear, wat wijst op zijn populariteit en gebruikerstevredenheid.

Ondanks zijn sterke punten wordt de Netgear Nighthawk X6S EX8000 ook geassocieerd met enkele nadelen. Zijn omvangrijke formaat en hoge kosten worden door Trusted Reviews benadrukt als mogelijke beperkingen. De grote behuizing met acht LED's aan de voorkant, vier Gigabit Ethernet-aansluitingen en een USB 2-aansluiting zijn misschien niet geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer discrete of budgetvriendelijke optie.

In de wereld van Wi-Fi-versterkers valt de Netgear Nighthawk X6S EX8000 op door zijn uitzonderlijke prestaties, uitgebreide functies en sterke draadloze connectiviteit, met name voor gaming en streaming. Echter kunnen de hoge kosten en grote omvang budgetbewuste of ruimtebeperkte consumenten afschrikken. In vergelijking met andere modellen excelleert de Netgear Nighthawk X6S EX8000 in het bieden van robuuste en betrouwbare connectiviteit, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die prestaties en dekking prioriteren.

Kortom, de Netgear Nighthawk X6S EX8000 Wi-Fi repeater wordt aanbevolen voor degenen die op zoek zijn naar eersteklas prestaties en uitgebreide functies. Zijn vermogen om dode zones te elimineren, indrukwekkende downloadsnelheden en sterke draadloze connectiviteit maken het een ideale keuze voor gebruikers met veeleisende connectiviteitsbehoeften. Potentiële kopers moeten echter zijn omvangrijke formaat en hoge kosten als factoren overwegen in vergelijking met de voordelen. Als het budget geen primaire zorg is en uitzonderlijke prestaties een prioriteit is, is de Netgear Nighthawk X6S EX8000 een aantrekkelijke optie voor naadloze en robuuste Wi-Fi-dekking.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved