ills
Last update: Jun 21, 2024
Wat is de beste Waterkoeling op de markt? Met zoveel Waterkoelingen raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Cooler Master MasterLiquid ML240R
Beste waterkoeling
Cooler Master MasterLiquid ML240R
MerkCooler Master
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Lian-Li GALAHAD
Lian-Li GALAHAD
MerkLian-Li
Score8.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Corsair H150i Pro
Corsair H150i Pro
MerkCorsair
Score7.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
ASUS ROG Strix LC 240
ASUS ROG Strix LC 240
MerkASUS
Score6.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze geweldige Waterkoeling opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Waterkoelingen ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Waterkoeling is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Waterkoeling.

De beste Waterkoelingen op 1 plek

1. Cooler Master MasterLiquid ML240R

Beste waterkoeling:
  • list plusIndrukwekkende prestaties
  • list plusVoorzichtigheid geboden tijdens installatie
Ik ben super enthousiast over de Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB AIO-koeler! Deze koeler is perfect voor pc-liefhebbers en gamers die op zoek zijn naar effectieve en visueel aantrekkelijke koeloplossingen. Het beste van alles is dat het betere thermische prestaties biedt dan grotere en duurdere oplossingen, ondanks zijn kleinere formaat en lagere kosten. De ML240R heeft een verwijderbare matzwarte koepel op de pomp, een koperen koudplaat en een aluminium radiator van 240 mm die wordt gekoeld door dubbele adresbare RGB-ventilatoren. Het ondersteunt ook de meeste Intel- en AMD-processorsockets, heeft PWM-ventilator- en pompbedieningen en biedt aanpasbare RGB-verlichtingsopties.

Mijn tegenhanger, de Cooler Master MasterLiquid ML240L, is ook geweldig, maar de ML240R overtreft het met zijn indrukwekkende thermische prestaties, waarde en visuele aantrekkingskracht. Het is echt een opvallende keuze in de gesloten vloeistofkoelermarkt. Het enige waar je op moet letten bij de installatie, is dat sommige verbindingen wat los kunnen zitten, dus wees voorzichtig.

Al met al is de Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB AIO-koeler een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige vloeistofkoeloplossing met aanpasbare RGB-verlichtingsopties. Zijn indrukwekkende thermische prestaties, waarde en visuele aantrekkingskracht maken het tot een uitstekende optie op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

Uiterlijk 26 april in huis

2. Lian-Li GALAHAD

  • list plusPremium functies en robuuste koelcapaciteiten
  • list plusZorgvuldige ontwerpelementen zoals draaibaar gezicht, magnetische cover en doordachte functies voor systeembouwers
  • list plusCompatibiliteit met moderne CPU-sockets
  • list plusPremium positionering kan leiden tot een hogere prijs
De Lian Li GALAHAD Watercooling serie springt eruit als een top presteerder in het AIO vloeistofkoeling domein, met een combinatie van premium eigenschappen, krachtige koelcapaciteiten en een gebruiksvriendelijk ontwerp. De GALAHAD AIO 240 en GALAHAD II Trinity Performance 240 en 360mm modellen hebben lof ontvangen voor hun uitzonderlijke prestaties, doordacht ontwerp en eenvoudige installatie. De AIO 240 maakt indruk met zijn veelzijdige radiator montage-opties, 4-pins PWM pomp aansluiting en 3-pins aRGB controller, terwijl de GALAHAD II Trinity Performance 360mm uitblinkt met zijn sterke koelvermogen, hoogwaardige ventilatoren en universele CPU socket ondersteuning.

"De basisplaat van de koeler is bijna vlak, met een lichte kromming, en wordt geleverd met een spuitje thermische pasta." Deze aandacht voor detail in het ontwerp van de koelplaat, in combinatie met de inbegrepen thermische pasta, benadrukt de toewijding van de GALAHAD serie aan efficiënte warmteafvoer. Bovendien verbeteren de hoogwaardige LCP ventilatoren van de GALAHAD II Trinity Performance 360mm met instelbare snelheden en een luchtstroom tot 108,29 CFM zijn koelcapaciteiten, waardoor gebruikers een eersteklas koelervaring krijgen.

De GALAHAD II Trinity Performance 240 AIO, geprezen als de best presterende 240mm AIO door Tom's Hardware, stelt een hoge standaard met zijn koperen CPU contactplaat, verbeterd vinontwerp voor superieure warmteafvoer, volledige RAM compatibiliteit en omhulde buizen. Bovendien maken zijn eenvoudige installatieproces en compatibiliteit met moderne CPU sockets het een aantrekkelijke optie voor systeembouwers die op zoek zijn naar hoogwaardige koeloplossingen.

In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de GALAHAD serie zich door zijn nauwkeurige ontwerpelementen zoals draaibare voorkant, magnetische cover en doordachte kenmerken die gericht zijn op systeembouwers. Deze aspecten, gecombineerd met zijn krachtige koelprestaties, positioneren de GALAHAD Watercooling als een opvallende keuze in de AIO vloeistofkoeling markt.

Hoewel de GALAHAD serie uitblinkt in het leveren van eersteklas koelprestaties en gebruiksvriendelijke functies, is het essentieel om op te merken dat zijn premium positionering in de markt kan leiden tot een hogere prijs. Echter, voor gebruikers die op zoek zijn naar een combinatie van uitzonderlijke koelcapaciteiten, doordacht ontwerp en eenvoudige installatie, komt de Lian Li GALAHAD Watercooling serie naar voren als een overtuigende keuze.

Samengevat, de Lian Li GALAHAD Watercooling serie legt de lat hoog in het AIO vloeistofkoeling landschap, met een combinatie van premium eigenschappen, krachtige koelcapaciteiten en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Zijn nauwkeurige ontwerp, top prestaties en compatibiliteit met moderne CPU sockets positioneren het als een topkandidaat voor gebruikers die op zoek zijn naar hoogwaardige koeloplossingen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

3. Corsair H150i Pro

  • list plusUitzonderlijke koelprestaties
  • list plusHogere prijsklasse
De Corsair H150i Pro RGB 360mm vloeistofkoeler is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar topkoelprestaties voor hun CPU zonder in te leveren op esthetiek. Met een drievoudige 120mm radiator, ML Series 120mm PWM ventilatoren en aanpasbare RGB-verlichting, slaat deze koeler een indrukwekkende balans tussen vorm en functie. Zoals benadrukt door PC Gamer, levert het uitzonderlijke koelprestaties terwijl het een opmerkelijk stille werking behoudt, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die zowel efficiëntie als rust prioriteren. De Corsair LINK-software biedt uitgebreide controle over de pomp en ventilatoren, waardoor gebruikers ventilatorcurves kunnen aanpassen, RGB-verlichting kunnen beheren en temperatuurgeschiedenis kunnen monitoren, zoals benadrukt door Tom's Hardware.

Het installatieproces van deze koeler, hoewel zorgvuldige planning vereist vanwege zijn grote formaat, wordt vergemakkelijkt door de compatibiliteit met bijna alle huidige AMD en Intel CPU-sockets. Windows Central merkt op dat de verlengde buizen de installatie vergemakkelijken, met name in de Corsair 5000T RGB-behuizing, waardoor de gebruiksvriendelijkheid wordt verbeterd. Bovendien, de Corsair H150i Elite LCD XT variant, zoals opgemerkt door Windows Central, beschikt over een 2.1-inch LCD-scherm, een witte kleuroptie die de Corsair 5000T RGB-behuizing aanvult, en omvat drie AF RGB Elite ventilatoren en een Commander Core XT iCUE controller, waardoor het een uitgebreide en elegante koeloplossing is.

In de markt onderscheidt de Corsair H150i Pro zich door zijn opmerkelijke koelvaardigheid en aanpasbare RGB-verlichting, waardoor het een overtuigende keuze is voor enthousiastelingen die hoge CPU-kloksnelheden zoeken zonder in te leveren op esthetiek of akoestisch comfort. Hoewel het gepaard gaat met een hogere prijs, benadrukt Windows Central de waardevolle componenten die bij de koeler zijn inbegrepen, waardoor het een geschikte optie is voor gebruikers die op zoek zijn naar een efficiënte en onderscheidende koeler voor hun systeem.

In vergelijking met andere vloeistofkoelers blinkt de Corsair H150i Pro uit in het leveren van uitzonderlijke koelprestaties terwijl het een stille werking behoudt, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die zowel efficiëntie als rust prioriteren. Voor gebruikers die op hun budget letten, zijn er mogelijk meer betaalbare opties beschikbaar die concurrerende koelprestaties bieden zonder de premium functies en aanpasbare RGB-verlichting die te vinden zijn in de Corsair H150i Pro.

Samengevat is de Corsair H150i Pro RGB 360mm vloeistofkoeler een eersteklas keuze voor gebruikers die uitstekende koelprestaties en aanpasbare RGB-verlichting zoeken, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die zowel efficiëntie als esthetiek prioriteren. Ondanks de hogere kosten maken de uitgebreide functies en efficiënte koeling het een overtuigende optie voor enthousiastelingen die op zoek zijn naar een premium koeloplossing voor hun systeem.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. ASUS ROG Strix LC 240

  • list plusUitzonderlijke koelcapaciteiten
  • list plusKan relatief duur zijn in vergelijking met andere opties
De ASUS ROG Strix LC 240 vloeibare CPU-koeler is een eersteklas koeloplossing die esthetiek naadloos combineert met prestaties. Met individueel adresseerbare RGB, een pompdeksel met NCVM-coating en versterkte buizen, legt deze koeler de nadruk op duurzaamheid zonder concessies te doen aan stijl. ASUS heeft een product ontworpen dat niet alleen superieure koelcapaciteiten biedt, maar ook de visuele aantrekkingskracht van elke build verhoogt met aanpasbare Aura RGB-verlichtingseffecten. Het iconische ROG-logo en de schuine patronen op de pompbehuizing gloeien met Aura RGB-verlichting, waardoor er gepersonaliseerde kleuren en effecten mogelijk zijn. In de woorden van een recensie is "de stille en fantastische koelprestaties van de ROG Strix LC 240" een testament van zijn kracht.

De ROG Strix LC 240 is niet alleen een visueel wonder, maar ook een prestatiekrachtpatser. De geoptimaliseerde ventilatorontwerp en microkanaal verbeterde pomp leveren uitzonderlijke koel efficiëntie, waardoor het een ideale keuze is voor overklokken. De nauwkeurige 4-pins PWM-pompbesturing zorgt voor optimale prestaties en akoestiek, waardoor een evenwichtige koelervaring wordt geboden. Volgens recensies is deze waterkoeler erkend voor zijn prestaties en waarde, zoals blijkt uit het winnen van de PCM Best Value 2019 award en het ontvangen van positieve feedback van klanten.

De evolutie van de ROG Strix LC-serie, geëxemplificeerd door de ROG Strix LC II 240 ARGB, toont verder de toewijding van ASUS aan next-level aanpassing en verbeterde koel efficiëntie. Met ingewikkelde ontwerpen en Aura Sync-ondersteuning, biedt deze iteratie gecentraliseerde controle voor Aura-gear en andere ROG-producten via de Armoury Crate-software. Het geoptimaliseerde ventilatorontwerp in de LC II 240 ARGB levert 14% meer luchtstroom en 7% meer statische druk in vergelijking met andere AIO-ventilatoren, waardoor het zijn positie als topconcurrent op de markt versterkt.

In het rijk van vloeibare CPU-koelers, springt de ASUS ROG Strix LC 240 eruit vanwege zijn naadloze combinatie van esthetiek en prestaties. Zijn uitstekende koelcapaciteiten, in combinatie met de visuele aantrekkingskracht van aanpasbare Aura RGB-verlichtingseffecten en de duurzaamheid van versterkte buizen, positioneren het als een topkeuze voor gaming-enthousiastelingen en overklokkers. Echter, met de introductie van de ROG Strix LC-serie AIO CPU-koelers, geeft ASUS een toewijding aan om voorop te blijven lopen in technologische ontwikkelingen, ervoor zorgend dat deze productlijn blijft evolueren en nieuwe maatstaven in de industrie zet.

In vergelijking met zijn tegenhangers blinkt de ROG Strix LC 240 uit in het bieden van een balans tussen esthetiek en prestaties, waardoor het een ideale keuze is voor enthousiastelingen die zowel visuele aanpassing als topkoel efficiëntie zoeken. Terwijl andere producten zich kunnen specialiseren in het ene gebied of het andere, valt de ROG Strix LC 240 op vanwege zijn vermogen om op beide fronten te presteren.

Uiteindelijk staat de ASUS ROG Strix LC 240 vloeibare CPU-koeler als een testament voor de toewijding van ASUS om producten te creëren die stijl en substantie verenigen. Zijn uitzonderlijke koelprestaties, aanpasbare RGB-verlichting en duurzame ontwerp maken het een opvallende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en visueel opvallende koeloplossing.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 23 april in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved