ills
Last update: Feb 27, 2024
Wat is de beste Switch op de markt? Met zoveel Switches zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
CISCO SYSTEMS 24-Port Gigabit Switch
CISCO SYSTEMS 24-Port Gigabit Switch
MerkCISCO SYSTEMS
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
TP-Link 16-Port Fast Ethernet Unmanaged
Kosteneffectief met uitgebreide functies
TP-Link 16-Port Fast Ethernet Unmanaged
MerkTP-Link
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Cisco CBS350-8MGP-2X
Beheerde switch voor uitgebreide thuisnetwerkoplossingen
Cisco CBS350-8MGP-2X
MerkCisco
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
TRENDnet TPE-TG380/TEG-S750
TRENDnet TPE-TG380/TEG-S750
MerkTRENDnet
Score8.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
TRENDnet 8-Port Gigabit Long Range
Levert uitgebreid PoE+ bereik voor stroombehoeften op afstand
TRENDnet 8-Port Gigabit Long Range
MerkTRENDnet
Score7.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
NETGEAR 24-Port Gigabit Ethernet Unmanaged
NETGEAR 24-Port Gigabit Ethernet Unmanaged
MerkNETGEAR
Score7.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
TP-Link TL-SG3210XHP-M2
TP-Link TL-SG3210XHP-M2
MerkTP-Link
Score6.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
EnGenius ECS2552FP
EnGenius ECS2552FP
MerkEnGenius
Score6.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze super Switch lijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Switches ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Switch is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Switch.

De beste Switches op 1 plek

1. CISCO SYSTEMS 24-Port Gigabit Switch

 • list plusRobuuste prestaties
 • list plusEnergiezuinige technologie
 • list plusGebruiksvriendelijk ontwerp
 • list plusGebrek aan geavanceerde configuratiemogelijkheden
 • list plusVoldoet mogelijk niet aan geavanceerde aanpassingsbehoeften
De CISCO SYSTEMEN 24-poorts Gigabit Switch (SG11224NA) is een betrouwbare en efficiënte netwerkoplossing die voldoet aan uiteenlopende gebruikerseisen. Deze onbeheerde switch wordt vooral gewaardeerd om zijn prestaties en gebruiksgemak, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende opstellingen. Een recensie benadrukt zijn bekwaamheid, met de opmerking: "De Cisco SG112-24 is een solide 24-poorts gigabit switch voor een geweldige prijs." Deze opmerking onderstreept zijn aantrekkingskracht als een kosteneffectieve optie zonder in te boeten aan kwaliteit.

Deze switch beschikt over 24 Gigabit Ethernet-poorten, wat voldoende connectiviteit biedt voor tal van apparaten, waardoor het geschikt is voor kleine tot middelgrote bedrijven of thuiskantoren. Met een schakelcapaciteit tot 48 Gbps zorgt het voor naadloze gegevensoverdracht en minimale netwerkcongestie. De switch beschikt ook over energiezuinige technologie, waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd zonder in te leveren op prestaties, zoals een recensie opmerkt: "De energiezuinige Ethernet-functie vermindert het stroomverbruik."

In vergelijking met zijn voorgangers belichaamt de SG11224NA de evolutie van Cisco's toewijding om efficiënte en gebruiksvriendelijke netwerkoplossingen te bieden. Het valt op door zijn eenvoud en betrouwbaarheid en is daarom een ideale keuze voor degenen die een probleemloze netwerkervaring zoeken. De onbeheerde aard van de switch vereenvoudigt de installatie en bediening, waardoor het aansluit bij gebruikers die gebruiksgemak en eenvoudige implementatie prioriteren.

In de markt van onbeheerde switches onderscheidt de CISCO SYSTEMEN 24-poorts Gigabit Switch zich door zijn robuuste prestaties, energiezuinigheid en kosteneffectiviteit. In vergelijking met soortgelijke producten blinkt deze switch uit als een betrouwbare en budgetvriendelijke optie, vooral voor gebruikers die een plug-and-play oplossing zoeken zonder complexe configuratievereisten. Voor degenen die geavanceerde functies en aanpassingsmogelijkheden nodig hebben, kunnen andere beheerde switchmodellen meer geschikt zijn.

Hoewel de CISCO SYSTEMEN 24-poorts Gigabit Switch (SG11224NA) uitblinkt in het bieden van een eenvoudige en efficiënte netwerkoplossing, is het misschien niet de beste keuze voor gebruikers die geavanceerde configuratiemogelijkheden en diepgaande netwerkbeheerfuncties eisen. Desalniettemin maken de naadloze werking en kosteneffectieve aard ervan het een opvallende keuze voor bedrijven en individuen die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke netwerkoplossing.

Tot slot maakt de CISCO SYSTEMEN 24-poorts Gigabit Switch (SG11224NA) indruk met zijn robuuste prestaties, energiezuinigheid en gebruiksvriendelijk ontwerp, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke en probleemloze netwerkoplossing. Hoewel het misschien niet tegemoetkomt aan geavanceerde aanpassingsbehoeften, positioneert de betrouwbaarheid en eenvoud ervan het als een topkandidaat in het rijk van onbeheerde switches.

Verkrijgbaar bij:

3. Cisco CBS350-8MGP-2X

Beheerde switch voor uitgebreide thuisnetwerkoplossingen:
 • list plusBereik van poorten, waaronder 6 x 1G, 2 x 2.5G en 2 x 10G Ethernet-poorten voor diverse netwerkopstellingen.
 • list plusGeïntegreerde Power-over-Ethernet (PoE) ondersteuning en een totaal vermogensbudget van 124W voor apparaten die PoE vereisen.
 • list plusCompact en stil ontwerp met minimale onderhoudsvereisten, geschikt voor thuis- en kleine kantooromgevingen.
 • list plusMogelijk niet geschikt voor scenario's die een hoger aantal 10G-poorten vereisen in vergelijking met andere modellen in de Cisco Business Family.
 • list plusPotentiële kopers moeten zorgvuldig de specifieke eisen van de netwerkopstelling overwegen alvorens een beslissing te nemen.
 • list plusConcurreert met andere modellen in de Cisco Business Family die geavanceerde beveiligingsmaatregelen en een hoger vermogensbudget bieden.
De Cisco CBS350-8MGP-2X Managed Switch is een betrouwbare en efficiënte netwerkoplossing voor zowel thuis als op kantoor. Met een scala aan poorten, waaronder 6 x 1G, 2 x 2.5G en 2 x 10G Ethernet-poorten, biedt het de flexibiliteit die nodig is voor diverse netwerkopstellingen. Volgens TechRadar wordt het geprezen om zijn "betrouwbaarheid, gebruiksgemak en laag stroomverbruik," waardoor het geschikt is voor veeleisende kantooromgevingen. De interne bandbreedte van 62 Gbps zorgt voor optimale prestaties, waardoor meerdere poorten op hun maximale overdrachtssnelheid kunnen werken zonder vertragingen.

Bovendien wordt de switch geleverd met geïntegreerde Power-over-Ethernet (PoE) ondersteuning en een totaal vermogensbudget van 124W, wat handig is voor apparaten die PoE vereisen. Door het compacte en stille ontwerp, gecombineerd met minimale onderhoudseisen, is het ook geschikt voor thuis- en kleine kantooromgevingen. Geprijsd op $693 en ondersteund door een beperkte levenslange garantie, biedt het een kosteneffectieve maar robuuste netwerkoplossing.

In vergelijking met andere modellen in de Cisco Business Family, zoals de CBS350-8MP-2X en CBS350-12XT, slaat de CBS350-8MGP-2X een balans tussen poortconfiguraties, vermogensbudget en prijsstelling. Het concurreert gunstig met de geavanceerde beveiligingsmaatregelen van de CBS350-8MP-2X en het hogere aantal 10G-poorten van de CBS350-12XT, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse netwerkbehoeften.

Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de specifieke eisen van hun netwerkopstelling voordat ze een beslissing nemen. Terwijl de CBS350-8MGP-2X uitblinkt in zijn gebalanceerde functieset, kan de CBS350-12XT een meer geschikte optie zijn voor situaties waarin een groter aantal 10G-poorten vereist is. Aan de andere kant, voor degenen die geavanceerde beveiligingsmaatregelen en een hoger vermogensbudget prioriteren, biedt de CBS350-8MP-2X een aantrekkelijk alternatief.

Al met al komt de Cisco CBS350-8MGP-2X Managed Switch naar voren als een efficiënte, kosteneffectieve en betrouwbare netwerkoplossing voor thuis- en kleine kantooromgevingen, die een balans biedt tussen poortconfiguraties, vermogensbudget en geavanceerde functies. Zoals TechRadar benadrukt, is het een passende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een robuuste en energiezuinige netwerkoplossing, waardoor het een opvallend product is in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. TRENDnet TPE-TG380/TEG-S750

 • list plusStille werking
 • list plusHoge snelheidsmogelijkheden
 • list plusRedelijke prijs
 • list plusGeen PoE in de TEG-S750
 • list plusMogelijk niet ideaal voor gebruikers die Power over Ethernet-functionaliteit nodig hebben
 • list plusSpecifieke bekabeling vereist om maximale snelheid te behalen
De TRENDnet TPE-TG380/TEG-S750 Switch is een overtuigende optie voor kleine thuisnetwerken die toekomstbestendig willen zijn zonder de bank te breken. De TPE-TG380 biedt acht poorten met 2,5Gbit Ethernet en Power over Ethernet (PoE) mogelijkheden, terwijl de TEG-S750 snellere 10G-snelheid biedt met vijf poorten en geen PoE. Beide switches zijn geruisloos, makkelijk te implementeren en vereisen geen configuratie. Met de TPE-TG380 beschikbaar voor $266 en de TEG-S750 voor $312, bieden deze switches uitstekende waarde voor hun mogelijkheden.

Volgens TechRadar springt de TEG-S750 eruit vanwege zijn 5-poorts configuratie, ondersteuning voor multi-gigabit verbindingen, en ventilatorloos ontwerp, waardoor het een sterke concurrent is voor diegenen die een snelle, geruisloze switch zoeken. De 10G-switch heeft een interne bandbreedte van 160Gbps en is uitgerust met een 800MHz CPU en 256MB DDR3 RAM, terwijl de 2,5G-switch een interne bandbreedte van 40Gbps heeft. Bovendien kunnen beide switches de volledige snelheid bereiken met specifieke bekabeling en zijn het laag-drie apparaten, wat zorgt voor naadloze prestaties bij gegevensoverdracht en netwerkbeheer.

In vergelijking met zijn concurrenten, zoals de Cisco CBS350-8MGP-2X, die wordt erkend vanwege zijn dubbele 10G-koperpoorten en mobiele app, excelleert de TRENDnet TPE-TG380/TEG-S750 in het bieden van een budgetvriendelijke oplossing voor toekomstbestendigheid van kleine thuisnetwerken. De 5-poorts configuratie van de TEG-S750 en ondersteuning voor multi-gigabit verbindingen maken het een sterke concurrent voor diegenen die een snelle, geruisloze switch zoeken. Het is echter belangrijk op te merken dat de TEG-S750 misschien niet de ideale keuze is voor diegenen die Power over Ethernet-functionaliteit nodig hebben.

De TRENDnet TPE-TG380/TEG-S750 Switch is een lovenswaardige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare, toekomstbestendige netwerkswitch met een beperkt budget. Met zijn geruisloze werking, snelle mogelijkheden en redelijke prijsstelling, biedt het een aantrekkelijke optie voor kleine thuisnetwerken. Potentiële kopers moeten echter hun specifieke eisen zorgvuldig overwegen, aangezien het ontbreken van PoE in de TEG-S750 een beperking kan zijn voor sommige gebruikers. Over het algemeen biedt deze switch een overtuigende combinatie van prestaties en betaalbaarheid, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor prijsbewuste consumenten die hun thuisnetwerken willen upgraden.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

5. TRENDnet 8-Port Gigabit Long Range

Levert uitgebreid PoE+ bereik voor stroombehoeften op afstand:
 • list plusBreidt PoE+ connectiviteit uit voor verre apparaten
 • list plusOndersteunt VLAN poortisolatie en QoS
 • list plusVentilatorloos ontwerp vermindert energieverbruik en operationeel geluid
 • list plusLager PoE-vermogensbudget van 65W
Ik ben enthousiast over de TRENDnet 8-Port Gigabit Long Range PoE+ Switch, TPE-LG80, vanwege zijn vermogen om PoE+ connectiviteit uit te breiden naar afgelegen apparaten, waardoor het een uitstekende keuze is voor installaties aan de rand van het netwerk. Met een prijs van $94,99 en een extra AmazonGlobal verzendkost van $15,10, beschikt deze switch over 8 Gigabit PoE+ poorten met een switchcapaciteit van 16Gbps, waardoor het tot acht PoE apparaten ondersteunt. Een opvallend kenmerk is zijn vermogen om PoE+ signaal uit te breiden tot 200m, mogelijk gemaakt door een DIP-schakelaar, en het ondersteunt ook VLAN-poortisolatie en QoS. De switch wordt geprezen om zijn ventilatorloze ontwerp, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en operationeel geluid wordt geëlimineerd, waardoor het geschikt is voor stille omgevingen. De installatie wordt omschreven als plug-and-play, wat zorgt voor gemakkelijke installatie.

Klanten hebben de TPE-LG80 beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren, waarbij ze de goede prijs-kwaliteitverhouding, technische ondersteuning, gebruikersinterface en kwaliteit van het materiaal benadrukken. Volgens een review biedt het "betrouwbare stroom- en netwerkondersteuning voor randinstallaties" en is het ontworpen voor surveillance netwerktoepassingen, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende scenario's. Bovendien is de switch NDAA/TAA compliant, waardoor het nog geschikter is voor specifieke gebruikssituaties.

In vergelijking met de TRENDnet TPE-TG80g, die ook 8 poorten en PoE+ ondersteuning biedt, onderscheidt de TPE-LG80 zich met zijn mogelijkheid tot langere PoE+ extensie en poortisolatie functies. Hoewel de TPE-TG80g een hoger PoE-vermogensbudget van 123W levert en energiebesparende GREENnet technologie bevat, onderscheidt de nadruk van de TPE-LG80 op het uitbreiden van PoE+ connectiviteit voor afgelegen apparaten, waardoor het de "beste budgetproduct voor het uitbreiden van PoE+ connectiviteit voor afgelegen apparaten" wordt.

Enkele mogelijke beperkingen kunnen echter een lager PoE-vermogensbudget van 65W ten opzichte van andere modellen zijn, wat de capaciteit om meerdere hoogvermogen PoE-apparaten tegelijkertijd van stroom te voorzien kan beïnvloeden. Het is belangrijk voor gebruikers om hun specifieke stroomvereisten te overwegen bij het evalueren van deze switch.

Samengevat onderscheidt de TRENDnet 8-Port Gigabit Long Range PoE+ Switch, TPE-LG80, zich door zijn mogelijkheden tot langere PoE+ extensie, poortisolatie functies en energiezuinig ontwerp, waardoor het een ideale keuze is voor installaties aan de rand van het netwerk en surveillance netwerktoepassingen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

6. NETGEAR 24-Port Gigabit Ethernet Unmanaged

 • list plusEfficiënte en stille werking, ideaal voor geluidsgevoelige omgevingen
 • list plus24 Gigabit Ethernet-poorten en eenvoudige plug-and-play installatie
 • list plusEnergiezuinig ontwerp in overeenstemming met IEEE802.3az
 • list plusGebrek aan PoE-mogelijkheden en hoger energiebudget in vergelijking met GS524UP
Ik ben enthousiast om de NETGEAR 24-Port Gigabit Ethernet Unmanaged Switch (JGS524) te introduceren, een krachtige netwerkoplossing die efficiënt en stil werkt, waardoor het ideaal is voor geluidsgevoelige omgevingen. Met 24 Gigabit Ethernet-poorten en een eenvoudige plug-and-play installatie, heeft deze switch geen software-installatie of configuratie nodig. Je kunt de switch op een bureau, aan de muur of in een rack plaatsen, inclusief alle benodigde montagematerialen. Deze switch staat bekend om zijn energiezuinige ontwerp, in overeenstemming met IEEE802.3az, waardoor het geruisloos werkt, zoals benadrukt in een recensie op Amazon: "Het energiezuinige ontwerp is in overeenstemming met IEEE802.3az en het werkt geruisloos, waardoor het ideaal is voor geluidsgevoelige omgevingen."

Een opvallende eigenschap van de JGS524 is zijn efficiënte en stille werking, een kenmerk dat het onderscheidt op de markt. De stille werking van de switch is met name gunstig voor omgevingen waar geluid een zorg is, zoals benadrukt in een andere Amazon-recensie: "Het werkt geruisloos, waardoor het ideaal is voor geluidsgevoelige omgevingen." Daarnaast draagt het energiezuinige ontwerp niet alleen bij aan de stille werking, maar maakt het ook een kosteneffectieve en milieuvriendelijke keuze.

In vergelijking met de NETGEAR 24-Port Gigabit Ethernet Unmanaged PoE Switch (GS524UP), mist de JGS524 PoE-mogelijkheden en het hogere vermogensbudget dat de GS524UP biedt. Echter, de JGS524 blinkt uit in het bieden van een kosteneffectieve en stille netwerkoplossing voor omgevingen waar PoE-functionaliteit geen noodzaak is.

De JGS524 is een uitstekende keuze voor bedrijven of thuiskantoren die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte netwerkoplossing zonder de behoefte aan geavanceerde functies zoals PoE. Het gemak van installatie, energiezuinig ontwerp en stille werking maken het een topkandidaat in zijn categorie. Het is echter belangrijk om op te merken dat voor gebruikers die PoE-mogelijkheden nodig hebben, de GS524UP misschien een meer geschikte optie is.

Kortom, de NETGEAR 24-Port Gigabit Ethernet Unmanaged Switch (JGS524) is een zeer efficiënte en stille netwerkoplossing die uitstekende prestaties en gebruiksgemak biedt. Het energiezuinige ontwerp en stille werking maken het een topkeuze voor geluidsgevoelige omgevingen, waardoor het zich onderscheidt als een opvallend product in zijn categorie. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 weken

8. EnGenius ECS2552FP

 • list plusHoge prestaties multi-Gigabit switch
 • list plusHoge prijs
 • list plusGeluidsniveau
Ik ben enthousiast over de EnGenius ECS2512FP switch, een krachtige oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een robuuste netwerkinfrastructuur. Met een prijs van $900 biedt deze 1U rack-mounted Ethernet switch high-performance en uitgebreide functies. Met 8x 2.5Gb PoE-poorten, 4x 10Gb SFP+ poorten en een 240W PoE-capaciteit, is het een overtuigende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een multi-Gigabit switch. Met een snelheidslimiet van 120Gbps biedt het voldoende bandbreedte voor veeleisende netwerkomgevingen.

De interne hardware van de switch wordt aangedreven door een dual-core 1GHz CPU, 512MB DDR RAM en 128MB Flash-geheugen, wat zorgt voor snelle en efficiënte werking. Het ondersteunt ook 802.3af/at/bt PoE++ standaarden, 1.5MB packet buffer en een totaal van 16K MAC-adressen, waardoor het schaalbaar en veelzijdig is. De cloud management mogelijkheden van de EnGenius ECS2512FP, toegankelijk via de EnGenius app en EnGenius Cloud, maken het een uitstekende keuze voor bedrijven die naadloos remote management en configuratie nodig hebben.

Volgens Windows Central wordt de switch aanbevolen voor degenen die specifiek behoefte hebben aan geavanceerde functies. De hoge prijs kan echter voor sommigen een reden zijn om andere opties te verkennen. Het geluidsniveau van de switch wordt ook genoemd als potentieel nadeel. MB Reviews vestigt de aandacht op het robuuste warmtebeheer en de solide metalen constructie van de switch, hoewel het geluid van de ventilatoren een nadeel kan zijn voor bepaalde gebruikers. Desalniettemin verbetert het vermogen van de switch om effectief warmte te beheren en een solide constructie te behouden de betrouwbaarheid in diverse netwerkomgevingen.

In vergelijking met zijn voorganger biedt de EnGenius ECS2512FP een scala aan verbeterde functies, waaronder een hogere PoE-capaciteit, extra 10Gb SFP+ poorten en verbeterde cloud integratie. Deze evolutie maakt het een overtuigende upgrade voor bedrijven die op zoek zijn naar een high-performance, multi-Gigabit switch.

In de wereld van netwerkswitches concurreert de EnGenius ECS2512FP met andere high-end oplossingen, met name uitblinkend in zijn ondersteuning voor 2.5Gb PoE-poorten, 10Gb SFP+ poorten en uitgebreid cloud management. Hoewel de prijs en geluidsniveau sommigen kunnen afschrikken, maken de robuuste prestaties en geavanceerde functies het een optimale keuze voor bedrijven met veeleisende netwerkbehoeften.

Al met al komt de EnGenius ECS2512FP switch naar voren als een krachtige oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een high-performance, multi-Gigabit switch met geavanceerde PoE-mogelijkheden en naadloze cloud management. Ondanks mogelijke zorgen over prijs en geluidsniveau maken de robuuste functies en cloud integratie het een overtuigende keuze voor kleine bedrijven die een uitgebreide communicatie-infrastructuur nodig hebben. Zoals benadrukt door IT Pro, maakt de combinatie van talloze poorten, high-power PoE++ en cloud management mogelijkheden het een "overtuigende keuze" voor bedrijven die behoefte hebben aan een high-performance, multi-Gigabit switch.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved