ills
Last update: Jun 12, 2024
Wat is de beste Soundbar op de markt? Met zoveel Soundbars zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Roku Select Series HD (32R2A5R)
Beste geluidsbalk
Roku Select Series HD (32R2A5R)
MerkRoku
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Vizio V435M-K
Uitstekende Dolby Atmos-prestaties in zijn prijsklasse
Vizio V435M-K
MerkVizio
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Vizio M-Series 5.1.2 Premium Soundbar
Vizio M-Series 5.1.2 Premium Soundbar
MerkVizio
Score8.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Roku Streambar
Geïntegreerde streamingmogelijkheden
Roku Streambar
MerkRoku
Score7.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Sonos Arc
Sonos Arc
MerkSonos
Score7.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Sony HT-A7000
Voorzien van HDMI 2.1 passthrough
Sony HT-A7000
MerkSony
Score6.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Sonos Beam (second-gen)
Optimaal voor compacte woonruimtes
Sonos Beam (second-gen)
MerkSonos
Score6.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze super Soundbar lijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Soundbars ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Soundbar is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Soundbar.

De beste Soundbars op 1 plek

1. Roku Select Series HD (32R2A5R)

Beste geluidsbalk:
Ik ben dol op de veelzijdigheid van de Roku Select Series soundbar! Met zijn fantastische kleurnauwkeurigheid en lage invoervertraging is het perfect voor tv-shows, sport en gaming. Maar ik moet toegeven, de beperkte kijkhoek en trage respons in donkere scènes zijn wel punten van aandacht. Toch is deze soundbar ideaal voor allerlei situaties, en dat maakt het een geweldige keuze voor wie op zoek is naar flexibiliteit. Als je veel verschillende dingen wilt kunnen doen met je soundbar, is de Roku Select Series zeker het overwegen waard! 📺

Verkrijgbaar bij:

2. Vizio V435M-K

Uitstekende Dolby Atmos-prestaties in zijn prijsklasse:
Ik ben de Vizio M-Series All in One soundbar, model M213AD-K8, en ik val op met mijn geweldige Dolby Atmos prestaties in mijn prijsklasse. Ik integreer naadloos met geselecteerde Vizio TV-modellen, bied verbeterde geluidskwaliteit in vergelijking met mijn voorgangers, en mijn gebruiksvriendelijke installatieproces vereist slechts één kabel aan de soundbarzijde. Ik beschik over zes actieve speakers en twee passieve radiatoren, die zorgen voor aanpasbare luidsprekeroutput op basis van mijn oriëntatie. Ik heb één HDMI-ingang en één HDMI eARC-poort, waardoor ik eARC en Dolby Atmos ondersteun. Daarnaast ondersteun ik Bluetooth draadloze verbindingen. Helaas ontbreken digitale optische en analoge kabels, evenals ingebouwde Wi-Fi of ondersteuning voor slimme assistenten. Mijn prestaties worden geïllustreerd door mijn vermogen om "een kamer met geluid te vullen" en mijn "meeslepende Dolby Atmos-ervaring" (Digital Trends).

In vergelijking met mijn concurrenten blink ik uit in het leveren van Dolby Atmos-prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. Ik bied een overtuigende optie voor degenen die een meeslepende home theater-ervaring willen zonder de bank te breken. De verbeterde geluidskwaliteit en naadloze integratie met Vizio TV's zorgen voor een samenhangende audiovisuele ervaring. Mijn gebrek aan digitale optische en analoge kabels kan echter beperkingen opleggen voor connectiviteit in bepaalde opstellingen. Ondanks dit maakt mijn vermogen om een geweldige Dolby Atmos-ervaring te bieden tegen een betaalbare prijs me een opvallende keuze voor prijsbewuste consumenten die op zoek zijn naar een cinematografische audio-ervaring.

Concluderend komt de Vizio M-Series All in One soundbar, model M213AD-K8, naar voren als een topkandidaat in zijn prijsklasse, met uitstekende Dolby Atmos-prestaties en verbeterde geluidskwaliteit. Mijn naadloze integratie met Vizio TV's, gebruiksvriendelijke installatie en overtuigende audioprestaties maken mij een opmerkelijke keuze voor liefhebbers van home entertainment. Hoewel ik enkele beperkingen heb qua connectiviteitsopties, bevestigt mijn vermogen om een meeslepende Dolby Atmos-ervaring te bieden tegen een betaalbare prijs mijn positie als een uitstekende optie voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige soundbar zonder de bank te breken.

Verkrijgbaar bij:

3. Vizio M-Series 5.1.2 Premium Soundbar

 • list plusUitzonderlijke audio-ervaring met Dolby Atmos-functie
 • list plusAfstandsbediening kan verbeterd worden
 • list plusOntbreekt moderne functies zoals WiFi-ondersteuning
Ik ben een groot fan van de Vizio M-Series 5.1.2 Premium Soundbar. Met zijn Dolby Atmos-functie biedt hij een meeslepend surroundgeluid, terwijl de draadloze subwoofer zorgt voor krachtige bassen die bijdragen aan een gebalanceerde en gedetailleerde geluidskwaliteit. Volgens Wired waarderen gebruikers vooral de uitstekende geluidskwaliteit, met name de meeslepende Dolby Atmos-functie.

De installatie van dit soundbarsysteem is eenvoudig en hoewel sommige gebruikers vinden dat de afstandsbediening verbeterd kan worden, doet dit niets af aan het algehele positieve oordeel.

Dit soundbarsysteem wordt geprezen om zijn praktische, elegante en hoogwaardige prestaties. Hometheaterhifi roemt zijn brede frequentiebereik, drie voor- en twee hoogtekanelen, en de naadloze integratie van een draadloze subwoofer en surroundspeakers in een enkele behuizing. De strakke en moderne vormgeving, evenals de goed ontworpen afstandsbediening, maken het een naadloze toevoeging aan elke kamer.

Met een prijs van $ 699 biedt de Vizio M-Series 5.1.2 soundbar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en overtreft hij zijn prijsklasse, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie een premium audiobeleving zoekt zonder de bank te breken. USA Today merkt op dat ondanks het ontbreken van moderne functies zoals WiFi-ondersteuning, deze soundbar krachtige prestaties levert en Dolby Atmos biedt tegen een betaalbare prijs. De verbeterde afstandsbediening en strakke nieuwe uitstraling versterken zijn aantrekkingskracht.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de Vizio M-Series 5.1.2 soundbar op door zijn meeslepende Dolby Atmos-functie, gebalanceerde geluidskwaliteit en praktisch ontwerp, evenals zijn concurrerende prijsstelling. Hoewel het enkele moderne functies zoals WiFi-ondersteuning mist, compenseert het met zijn uitzonderlijke audioprestaties en waar voor je geld.

Al met al is de Vizio M-Series 5.1.2 Premium Soundbar een topkeuze op de markt, met een uitzonderlijke audiobeleving tegen een aantrekkelijke prijs. Zijn meeslepende Dolby Atmos, gebalanceerde geluidskwaliteit en praktische ontwerp maken het een uitstekende keuze voor home-entertainmentsystemen. Hoewel het enkele kleine beperkingen heeft, zoals de afstandsbediening en connectiviteitsproblemen, is het algehele oordeel zeer positief, waardoor het een solide aanbeveling is voor wie op zoek is naar een premium soundbar zonder de bank te breken.

Verkrijgbaar bij:

4. Roku Streambar

Geïntegreerde streamingmogelijkheden:
 • list plusUitstekende streamingmogelijkheden
 • list plusGoede geluidskwaliteit voor tv-kijken
 • list plusVeelzijdig als zowel een soundbar als een streamingplatform
 • list plusGebrek aan bas vanwege kleine behuizing
 • list plusBiedt mogelijk niet hetzelfde niveau van dynamiek en ruimtelijkheid als duurdere dedicated soundbars
De Roku Streambar is een compacte 2.0-kanaals soundbar met geïntegreerde streamingmogelijkheden, vergelijkbaar met de Roku Streaming Stick Plus. Het wordt geleverd met een spraakafstandsbediening, verschillende geluidsmodi en connectiviteitsopties, waaronder HDMI met audioretourkanaal en Bluetooth. Volgens CNET maakt het indruk met "uitstekende streamingmogelijkheden en indrukwekkende geluidskwaliteit," vooral in het hanteren van dialogen met helderheid en natuurlijkheid. Het kleine formaat zorgt echter voor een gebrek aan bas in vergelijking met grotere soundbars. Desalniettemin biedt het een solide upgrade voor 4K HDR-streaming en goed geluid voor tv-kijken.

De veelzijdigheid van de Roku Streambar wordt benadrukt door zijn functie als zowel een soundbar als een streamingplatform, met 4K HDR-uitvoer, een verscheidenheid aan apps en compatibiliteit met spraakassistenten. De meegeleverde afstandsbediening bevat sneltoetsen voor populaire streamingdiensten, en de Roku-app biedt extra gemak. De installatie is eenvoudig en de on-screen ervaring is goed georganiseerd met een goede beeldkwaliteit. Volgens What Hi-Fi, hoewel de geluidsprestaties functioneel zijn, levert het mogelijk niet hetzelfde niveau van dynamiek en ruimtelijkheid als duurdere dedicated soundbars. Desalniettemin vervult het zijn beloften met weinig klachten, waardoor het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt.

In de wereld van soundbars met geïntegreerde streamingmogelijkheden onderscheidt de Roku Streambar zich door de naadloze integratie van streamingdiensten en geluidsprestaties. Het concurreert gunstig met duurdere dedicated soundbars en biedt een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een compacte soundbar met uitstekende streamingmogelijkheden. Voor audiofielen die maximale dynamiek en ruimtelijkheid zoeken, kunnen duurdere dedicated soundbars mogelijk een meeslepender ervaring bieden.

Samengevat blinkt de Roku Streambar uit als een compacte soundbar met geïntegreerde streamingmogelijkheden, met uitstekende streamingprestaties en goed geluid voor tv-kijken. De beperkingen, zoals het gebrek aan bas vanwege het kleine formaat en iets minder dynamiek in vergelijking met duurdere dedicated soundbars, worden overschaduwd door de waardepropositie. Voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige soundbar met geïntegreerde streamingmogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs, bewijst de Roku Streambar een topkandidaat te zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

5. Sonos Arc

 • list plusImmersieve 3D-geluidslandschap
 • list plusSleek ontwerp
 • list plusIntegratie met Sonos-ecosysteem voor hi-res audio
 • list plusBeperkingen met de HDMI-poort van de tv voor Atmos-mogelijkheden
 • list plusAankomende Arc 2 kan een stevig prijskaartje hebben
Ik ben Sonos Arc soundbar, geïntroduceerd in juni 2020, en ik heb snel mijn positie verzekerd als een van de beste soundbars op de markt. Mijn slanke ontwerp van 45 inch is verkrijgbaar in zwart of wit en biedt een 5.0.2 luidsprekeropstelling. Ik ben ontworpen om 3D-audio-effecten te leveren met behulp van Dolby Atmos-technologie. Mijn vermogen om een 3D-geluidslandschap te creëren wordt zeer geprezen, vooral voor thuisbioscoop-enthousiastelingen met tv's die Dolby Atmos ondersteunen. Ik ben ontworpen om op zichzelf te worden gebruikt, met de optie om extra componenten toe te voegen voor een meer meeslepende ervaring, zoals de Sonos Sub of Sonos Sub Mini voor basverbetering of een paar Sonos One SL-units voor surround-geluid achter. Met afmetingen van 45 x 3,4 x 4,5 inch ben ik ideaal voor tv's tot 85 inch en bied ik verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI-ingang (ARC), Bluetooth en een Ethernetpoort.

Zoals een recensie van The Verge opmerkt, "De Sonos Arc wordt geprezen als een van de beste soundbars die beschikbaar zijn, vooral voor thuisbioscoop-enthousiastelingen, mits hun tv Dolby Atmos ondersteunt." Mijn meeslepende audiobeleving en slanke ontwerp maken mij een uitstekende keuze. Bovendien maakt mijn overgang naar versie S2 van het Sonos-ecosysteem hi-res audio mogelijk, zoals Dolby Atmos, waardoor mijn aantrekkingskracht verder wordt vergroot.

Mijn technische kunde is duidelijk te zien aan mijn acht elliptische woofers, upfiring drivers voor Dolby Atmos-effecten en drie zijden-dome tweeters. Ik beschik ook over een array van vier far-field microfoons voor spraakopdrachten, ondersteun Apple Airplay en Spotify Connect, en ben op Wi-Fi gebaseerd met een Ethernetpoort. Het is echter belangrijk om op te merken dat mijn Atmos-mogelijkheden beperkt kunnen zijn door de HDMI-poort van de tv, zoals benadrukt in de CNET-recensie. Ik heb één HDMI-poort voor audioverbinding en ondersteun HDMI ARC en eARC voor het ontvangen van audio van de tv, inclusief het Dolby Atmos-formaat, samen met een optische ingang voor normale Dolby Digital-decodering.

In de toekomst zal Sonos de Arc 2 lanceren in 2024, met next-gen luidsprekertechnologie en een stevig prijskaartje van $1.200. Deze stap markeert een verschuiving van Sonos' betaalbare producten naar een ultra-premium aanbod, zoals vermeld in een recensie van TechRadar. Hoewel dit wijst op een vertrek van budgetvriendelijke opties, zet het Sonos ook apart in de branche en duidt het op een mogelijke verschuiving naar hoogwaardige voorstellen.

In vergelijking met mijn concurrenten val ik op door mijn meeslepende 3D-geluidslandschap, slanke ontwerp en integratie met het Sonos-ecosysteem voor hi-res audio. Ik kan echter beperkingen ondervinden met de HDMI-poort van de tv voor mijn Atmos-mogelijkheden, zoals benadrukt in de CNET-recensie. Terwijl Sonos zich waagt aan de ultra-premium markt met de aankomende Arc 2, zal het interessant zijn om te zien hoe het zich verhoudt tot andere high-end opties.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

6. Sony HT-A7000

Voorzien van HDMI 2.1 passthrough:
 • list plusUitzonderlijk Dolby Atmos-geluid
 • list plusHDMI 2.1 doorvoerpoorten die in staat zijn om 8K@60Hz, 4K@120Hz, en Dolby Vision HDR te verwerken
 • list plusEenvoudig installatieproces
 • list plusHoge kosten, vooral bij toevoeging van draadloze subwoofers en surround speakers
 • list plusHet geluidsbeeld kan frontzwaar aanvoelen en gebrek hebben aan bas en surround-omhulling zonder extra accessoires
 • list plusOptionele extra's hadden in de doos kunnen zitten
Ik ben de Sony HT-A7000 soundbar, winnaar van de What Hi-Fi? Awards 2023, en ik ben een vlaggenschipmodel dat uitblinkt in uitzonderlijk Dolby Atmos-geluid. Met een prijs van £1199 / $1300 / AU$1699, ben ik voordeliger dan concurrenten zoals LG en Samsung, waardoor ik een aantrekkelijke optie ben voor wie op zoek is naar eersteklas audioprestaties. Mijn stevige ontwerp combineert verschillende materialen en texturen, hoewel mijn design misschien niet zo strak is als dat van sommige concurrenten. Mijn opvallende kenmerk is mijn HDMI 2.1 doorvoerpoorten die in staat zijn om 8K@60Hz, 4K@120Hz en Dolby Vision HDR te verwerken, waardoor ik een sterke kandidaat ben voor thuisbioscoopopstellingen en gameconsoles.

Volgens What Hi-Fi? levert de Sony HT-A7000 "meeslepend, driedimensionaal geluid," terwijl Tom's Guide mijn ondersteuning voor "Dolby Atmos en 360 Reality Audio" benadrukt. Ik beschik over 11 luidsprekerdrivers, waaronder twee hoogteluidsprekers voor Dolby Atmos en DTS:X formaten, en bied uitgebreide connectiviteitsopties zoals HDMI, digitale optische, USB, Wi-Fi, Bluetooth en meer. Mijn installatie- en ruimtekalibratieproces is eenvoudig, waardoor ik een aantrekkelijke keuze ben voor zelfverzekerde eigenaars.

Mijn prijs, vooral bij het toevoegen van draadloze subwoofers en surround speakers, is echter een punt van discussie geweest. AVForums benadrukt dat het geluidsbeeld misschien wat naar voren gericht aanvoelt en dat het ontbreekt aan bas en surround envelopment, hoewel dit verbeterd kan worden met extra draadloze achterluidsprekers en een sub, zij het tegen extra kosten. Hoewel ik geavanceerde technologie en een indrukwekkende audiobeleving bied, kan mijn hoge prijs de investering niet volledig rechtvaardigen, volgens AVForums.

Ik ga de strijd aan met andere hoogwaardige soundbars zoals de Sonos Arc en Bowers & Wilkins Panorama 3, en bied een strak ontwerp en een uitgebreide set functies. Mijn prijs en de extra kosten voor subwoofers en achterluidsprekers kunnen echter een afschrikmiddel zijn voor sommige kopers. TechRadar suggereert dat hoewel ik krachtig, ruimtevullend geluid bied, de optionele extra's bij de aankoop inbegrepen hadden kunnen zijn, en dat de hoogteluidsprekers een overtuigender geluidsbeeld hadden kunnen produceren.

Kortom, de Sony HT-A7000 soundbar is een eersteklas aanbod met indrukwekkende Dolby Atmos-ondersteuning en HDMI 2.1 doorvoermogelijkheden. Ik ben uitstekend in het leveren van meeslepend, driedimensionaal geluid en bied een eenvoudig installatieproces. Mijn hoge prijs en de extra kosten voor subwoofers en achterluidsprekers kunnen echter uitdagingen vormen voor potentiële kopers, vooral in vergelijking met meer inclusieve aanbiedingen van concurrenten. Als mijn primaire gebruiksscenario's gericht zijn op cutting-edge audiotechnologie en naadloze integratie met high-end thuisbioscoopopstellingen, zou de Sony HT-A7000 een overtuigende keuze kunnen zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

7. Sonos Beam (second-gen)

Optimaal voor compacte woonruimtes:
 • list plusOndersteuning voor Virtual Dolby Atmos
 • list plusDe virtuele Atmos-ervaring is mogelijk niet zo overtuigend als bij andere soundbars
 • list plusLichte prijsstijging in vergelijking met de voorganger
De Sonos Beam (Gen 2) soundbar is een overtuigende optie, speciaal geschikt voor appartementen en kleine ruimtes. Met een prijskaartje van $449 / £449 / AU$699 is het een soundbar in het middensegment die indruk maakt. Haar opvallende kenmerken omvatten virtuele Dolby Atmos, HDMI eARC-compatibiliteit en naadloze integratie in het Sonos-ecosysteem. Het vernieuwde ontwerp omvat een duurzame polycarbonaat grille en aanraakgevoelige knoppen, waardoor het er niet alleen mooi uitziet maar ook functioneel is. Het instellen ervan is een fluitje van een cent met behulp van de Sonos S2-app, die ook toegang geeft tot TruePlay-technologie voor geluidskalibratie.

Volgens TechRadar kan de Sonos Beam (Gen 2) verder worden uitgebreid met een subwoofer of achterluidsprekers, waardoor het een veelzijdige keuze is voor degenen die in de toekomst hun thuisbioscoopopstelling willen uitbreiden. De ondersteuning voor verschillende audioformaten, waaronder Dolby Atmos, zorgt voor een veelzijdige en meeslepende luisterervaring. Het is echter vermeldenswaardig dat hoewel het Dolby Atmos ondersteunt, de virtuele Atmos-ervaring mogelijk niet zo overtuigend is als bij andere soundbars.

Volgens TechRadar komt de nieuwe Beam ook met eARC-compatibiliteit en Dolby Atmos-ondersteuning, hoewel de Atmos-ervaring mogelijk niet zo overtuigend is als bij andere virtuele Atmos-soundbars. Daarnaast is de Sonos S2-app essentieel voor het optimaliseren van de prestaties van de soundbar en het toegang krijgen tot functies zoals Trueplay en EQ-aanpassingen.

De naadloze integratie van de Sonos Beam Gen 2 met Apple AirPlay 2, Spotify Connect en de aankomende ondersteuning voor Amazon Music Ultra HD, zoals opgemerkt door What Hi-Fi, verbetert verder haar aantrekkingskracht, waardoor het een veelzijdige keuze is voor streamingliefhebbers. Het wordt ook geprezen om haar netwerkmogelijkheden, waardoor draadloze multiroom-integratie mogelijk is, en far-field microfoons voor spraakbesturing.

Volgens What Hi-Fi heeft de prijs van de Sonos Beam Gen 2 een lichte stijging gezien in vergelijking met zijn voorganger, toe te schrijven aan pandemie-gerelateerde factoren. Hoewel het uitstekende Dolby Atmos-prestaties biedt, kan deze prijsaanpassing een overweging zijn voor sommige potentiële kopers.

In vergelijking met haar concurrenten valt de Sonos Beam (Gen 2) op door haar naadloze integratie in het Sonos-ecosysteem, en biedt het een alomvattende thuisaudioplossing. Haar middensegmentprijs maakt het een aantrekkelijke optie voor degenen die een balans zoeken tussen prestaties en betaalbaarheid.

Samenvattend is de Sonos Beam (Gen 2) een veelzijdige en krachtige soundbar die uitblinkt in het bieden van een overtuigende audiobeleving, vooral wanneer deze geïntegreerd wordt in het bredere Sonos-ecosysteem. Haar ondersteuning van Dolby Atmos, veelzijdige audiostreamingmogelijkheden en potentieel voor toekomstige uitbreiding maken het een geduchte keuze voor appartementbewoners en mensen met beperkte ruimte, zij het met een iets hoger prijskaartje.

Verkrijgbaar bij:

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved