ills
Last update: Mar 04, 2024
Wat is de beste Smart TV op de markt? Met zoveel Smart TVs zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Roku Select Series HD (32R2A5R)
Beste Smart TV
Roku Select Series HD (32R2A5R)
MerkRoku
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Hisense U8K ULED TV
Uitstekende prestaties in het middenbereik
Hisense U8K ULED TV
MerkHisense
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Samsung CU7100
Helderste OLED met superieure filmervaring
Samsung CU7100
MerkSamsung
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Sony 65-inch Bravia XR A80L
Uitstekende helderheid en slim platform
Sony 65-inch Bravia XR A80L
MerkSony
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
LG 65-inch B3 Series OLED
LG 65-inch B3 Series OLED
MerkLG
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Amazon Fire TV Omni QLED
Amazon Fire TV Omni QLED
MerkAmazon
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
TCL 3-Series Roku TV (US)
TCL 3-Series Roku TV (US)
MerkTCL
Score8.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
RCA Roku TV
RCA Roku TV
MerkRCA
Score8.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Sony XR-65A95K
Sony XR-65A95K
MerkSony
Score8.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Sony XR-55X90K (or X94K)
Sony XR-55X90K (or X94K)
MerkSony
Score7.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze super Smart TV reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Smart TVs ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Smart TV is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Smart TV.

De beste Smart TVs op 1 plek

1. Roku Select Series HD (32R2A5R)

Beste Smart TV:
Ik ben een veelzijdige optie voor verschillende kijkscenario's, met een goede contrast en HDR-helderheid die geschikt zijn voor tv-programma's, sport, videogames en HDR-films. Volgens Rtings blink ik uit in gebieden zoals SDR-helderheid, reflectiebehandeling, gaming responsiviteit en kleurnauwkeurigheid met kleine aanpassingen. Mijn beeldverwerking en beperkte kijkhoek worden echter genoemd als minpunten. Ondanks mijn beperkingen in gamingfuncties, langzamere reactietijd in donkere scènes en uniformiteitsproblemen in felle kleuren, ben ik nog steeds een overtuigende keuze voor gemengd gebruik. "De beeldverwerking en beperkte kijkhoek van de tv worden genoemd als minpunten in alle categorieën," zoals vermeld door Rtings.

Consumer Reports evalueert de prestaties van de Roku Plus en Roku Select TV's, met de nadruk op aspecten zoals algemene beeldkwaliteit, HDR, geluid en kijkhoek, om consumenten te helpen bij het nemen van geïnformeerde beslissingen bij het overwegen van deze televisieopties. Aan de andere kant wordt de Roku Plus Series 4K QLED TV, die verkrijgbaar is in verschillende formaten, geprezen om zijn strakke ontwerp, voldoende ruimte voor een soundbar en indrukwekkende beeldkwaliteit voor zijn prijs, waardoor het een geweldige waarde is. De tv maakt gebruik van quantum-dot LED-technologie, waardoor levendige kleuren en verhoogde helderheid worden geleverd, en biedt verschillende poorten, hoewel het ontbreekt aan HDMI 2.1-poorten. "De quantum-dot LED-technologie van de tv levert levendige kleuren en verhoogde helderheid, wat een indrukwekkende beeldkwaliteit biedt voor zijn prijs," zoals vermeld door Tom's Guide.

In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheid ik me als een sterke concurrent in mijn prijsklasse, vooral vanwege mijn veelzijdigheid om aan een scala van kijkvoorkeuren te voldoen, waaronder gaming, sport en films. Mijn beperkingen in beeldverwerking en beperkte kijkhoek kunnen echter een uitdaging vormen voor degenen die een bredere kijkhoek of geavanceerde beeldverwerkingfuncties zoeken.

Al met al bied ik een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke, veelzijdige Smart TV die degelijke beeldkwaliteit biedt voor verschillende kijksituaties. Mijn sterke punten liggen in mijn veelzijdigheid, prijzenswaardige beeldkwaliteit voor de prijs en geschiktheid voor gemengd gebruik. Potentiële kopers moeten echter op de hoogte zijn van mijn beperkingen in beeldverwerking en kijkhoek, vooral als deze kritieke factoren zijn in hun besluitvormingsproces.

Verkrijgbaar bij:

2. Hisense U8K ULED TV

Uitstekende prestaties in het middenbereik:
 • list plusIndrukwekkende piekhelderheid van 2.000 nits voor uitzonderlijke HDR-prestaties.
 • list plusIngebouwd 2.1.2 Dolby Atmos-luidsprekersysteem en gamingondersteuning met HDMI 2.1-poorten en lage invoervertraging in de gamemodus.
 • list plusConcurrerende prijsstelling, biedt uitstekende waarde voor diverse entertainmentscenario's.
 • list plusOvervolle menu's en zoekresultaten in de Google TV-interface.
 • list plusStandaard 'Theater' beeldmodi activeren bewegingsscherpte, wat niet voor alle gebruikers aantrekkelijk kan zijn.
 • list plusNiet zo helder of dynamisch als sommige concurrenten, met opgemerkte problemen in blauwe en cyaan kleurnauwkeurigheid.
De Hisense U8K ULED TV is een opvallende middenklasse presteerder, en biedt een uitstekende balans tussen beeldkwaliteit, formaat en prijs. Het 55-inch schermformaat wordt met name geprezen, waardoor het geschikt is voor kleinere ruimtes. Volgens PCMag biedt de Hisense U8K-serie een zalige balans tussen tv-beeldkwaliteit, formaat en prijs, waarbij het beter presteert dan bekendere merken tegen een relatief betaalbare prijs. De tv heeft een indrukwekkende maximale helderheid van 2.000 nits, wat de verwachtingen overtreft en uitzonderlijke HDR-prestaties levert, zoals opgemerkt door Digital Trends. De U8K-serie heeft ook een ingebouwd 2.1.2 Dolby Atmos luidsprekersysteem, lokaal dimmend vermogen, en gamingondersteuning met HDMI 2.1 poorten en een lage input lag Game-modus, waardoor het een veelzijdige optie is voor films, sport en gaming, volgens TechRadar.

De Google TV-interface van de tv biedt streaming-apps, spraakbesturing en gepersonaliseerde aanbevelingen, hoewel het wel wat rommelige menu's en zoekresultaten heeft, zoals benadrukt in de CNET-review. Bovendien activeren de standaard "Theater" beeldmodi motion smoothing, wat misschien niet voor alle gebruikers aantrekkelijk is. Desalniettemin wordt de Hisense U8K-serie gepositioneerd als een overtuigende optie in de tv-line-up van 2023, en biedt het een competitief alternatief voor duurdere modellen van andere merken. De prijs is aanzienlijk lager dan die van de mini-LED concurrentie, en biedt uitstekende waarde voor verschillende entertainment scenario's.

Wat betreft het ontwerp heeft de U8K-serie een slanke rand en stevige ondersteuningsvoeten, met een eenvoudige maar functionele afstandsbediening. Hoewel de algehele beeldkwaliteit prijzenswaardig is, is deze mogelijk niet zo helder of dynamisch als sommige concurrenten, en er zijn opgemerkte problemen met de blauwe en cyaan kleurnauwkeurigheid, mogelijk als gevolg van de kleurtemperatuurinstellingen. Desondanks hebben deze kleurfouten geen zichtbare invloed op normaal content bekijken en HDR-prestaties, volgens Digital Trends.

In vergelijking met andere middenklasse tv's valt de Hisense U8K ULED TV op door zijn indrukwekkende maximale helderheid, Dolby Atmos luidsprekersysteem en gamingondersteuning, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende entertainmentbehoeften. De concurrerende prijsstelling, vooral met beschikbare kortingen, maakt het tot een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een helder en nauwkeurig display. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de opgemerkte kleurnauwkeurigheidsproblemen en de rommelige menu's in de Google TV-interface bij het nemen van een aankoopbeslissing.

Samengevat is de Hisense U8K ULED TV een voorbeeldige middenklasse presteerder, met een overtuigende balans tussen beeldkwaliteit, formaat en prijs, waardoor het een sterke concurrent is in de tv-line-up van 2023. Als je op zoek bent naar een veelzijdige tv die uitblinkt in maximale helderheid en uitstekende waarde biedt voor films, sport en gaming, dan is de Hisense U8K-serie zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

3. Samsung CU7100

Helderste OLED met superieure filmervaring:
 • list plusGeschikt voor gaming met lage inputvertraging en goede responstijd
 • list plusToegang tot populaire streaming-apps zoals Netflix, Prime Video en Disney+
 • list plusSleek ontwerp met minimale randen en slank frame, geschikt voor wandmontage
 • list plusBeperkte maximale helderheid en smalle kijkhoeken, niet ideaal voor heldere kamers of brede zitopstellingen
 • list plusGemiddelde beeldkwaliteit met lage helderheidsniveaus, slechte zwartniveaus en contrast
 • list plusGebrek aan ingebouwde spraakbesturing en geavanceerde technologie, kan extra audiobenodigdheden vereisen voor verbeterde geluidskwaliteit
De Samsung CU7100 Smart TV is een 4K HDR TV die verkrijgbaar is in verschillende beeldformaten, met concurrerende prijzen en een reeks functies. Het heeft een strak ontwerp met minimale randen en een slank frame, waardoor het geschikt is voor wandmontage. Met Samsung's Tizen OS biedt het toegang tot populaire streaming-apps zoals Netflix, Prime Video en Disney+. De beeldkwaliteit van de TV is indrukwekkend, met een goed contrast en schaduwdetail, hoewel het beperkingen heeft in optimale kijkhoeken. Volgens Expert Reviews, "De beeldkwaliteit is indrukwekkend met een goed contrast, schaduwdetail en LED-achtergrondverlichting." Toch staat de TV tegenover concurrentie van andere merken die vergelijkbare functies bieden.

Een opvallende eigenschap van de Samsung CU7100 is zijn geschiktheid voor gaming, geprezen om zijn lage inputvertraging en goede responstijd, zoals benadrukt door rtings.com. Het wordt ook geprezen om zijn prestaties in matig verlichte of donkere kamers, waardoor het een solide keuze is voor gaming en contentconsumptie in die omgevingen. Het is echter mogelijk niet ideaal voor heldere kamers of brede zitopstellingen vanwege de beperkte maximale helderheid en smalle kijkhoeken.

Het Tizen 7.0 besturingssysteem van de TV wordt geprezen om zijn eenvoud en stabiliteit, met een gebruiksvriendelijke interface en toegang tot een breed scala aan apps. Toch merken sommige recensies nadelen op, zoals het ontbreken van ingebouwde spraakbesturing en geavanceerde technologie, die worden toegeschreven aan de prijs van het product, zoals vermeld in de TechWeekMag-review.

In vergelijking met zijn tegenhangers concurreert de Samsung CU7100 als een mid-range LED TV, met een strak ontwerp en toegang tot populaire streaming-apps. Toch wordt de beeldkwaliteit als gemiddeld beschouwd vanwege lage helderheidsniveaus, zwakke zwarte niveaus en contrast, zoals benadrukt in de TechRadar-review. Ook ontbreekt het de TV aan geluidskwaliteit, wat mogelijk extra audiobenodigdheden vereist voor een verbeterde ervaring.

Al met al blinkt de Samsung CU7100 Smart TV uit in het bieden van een solide game-ervaring en toegang tot een verscheidenheid aan streaming-apps tegen een concurrerende prijs. Het kan echter beperkingen hebben wat betreft beeldkwaliteit in heldere kamers en brede zitopstellingen. Zoals opgemerkt door TechRadar, is het een redelijke maar niet uitzonderlijke keuze, met name voor een tweede TV. Als je op zoek bent naar een TV voornamelijk voor gaming en contentconsumptie in matig verlichte of donkere kamers, kan de Samsung CU7100 een overtuigende optie zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. Sony 65-inch Bravia XR A80L

Uitstekende helderheid en slim platform:
Als ik kijk naar de Sony 65-inch Bravia XR A80L OLED 4K Google TV, word ik meteen getroffen door de uitzonderlijke helderheid en slimme platform. Deze smart TV is een uitstekende keuze voor verschillende kijkcontexten, met indrukwekkende beeldkwaliteit en een premium geluidservaring. Het is verkrijgbaar in vier formaten met vergelijkbare prestaties, met een dun paneel en minimale randen, waardoor het visueel aantrekkelijk en veelzijdig in plaatsing is. Met een scala aan poorten, inclusief HDMI 2.1-ondersteuning, zorgt deze TV voor optimale connectiviteit met diverse apparaten, en kan het voldoen aan diverse behoeften van gebruikers.

Dankzij technologieën zoals de Cognitive Processor XR en XR Triluminos Pro levert de Sony A80L OLED TV levendige kleuren en gedetailleerde beelden, waardoor de kijkervaring wordt verbeterd voor verschillende soorten content, waaronder films, tv-programma's en gaming. Zoals benadrukt door Tom's Guide, biedt het "indrukwekkende beeldkwaliteit" die de kijkervaring echt naar een hoger niveau tilt. Bovendien wordt het sterk aanbevolen voor gemengd gebruik, met uitstekende HDR piekhelderheid voor het kijken van films in een donkere kamer, en fantastische reflectiebehandeling voor het kijken van tv-programma's en sport in een lichte kamer, zoals opgemerkt door RTINGS.com.

De prestaties van de TV strekken zich uit tot gaming, met lage input lag, bijna directe responstijd, en grote geschiktheid voor gebruik als PC-monitor, en het wordt geprezen als een "fantastische gaming TV" door RTINGS.com. Potentiële kopers moeten echter voorzichtig zijn, omdat er een risico is op inbranden vanwege de OLED-technologie. Hoewel het op verschillende gebieden uitblinkt, is het vermeldenswaard dat de SDR-helderheid iets lager is dan sommige concurrenten, en dat het slechts twee HDMI 2.1-poorten heeft, waarvan er één is aangewezen als de eARC-poort, zoals opgemerkt door RTINGS.com.

In vergelijking met andere modellen op de markt onderscheidt de Sony A80L OLED TV zich door zijn uitzonderlijke helderheid en slimme platform, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die deze functies prioriteit geven in een smart TV. De beeldkwaliteit, het geluid en de gamingmogelijkheden maken het een veelzijdige optie voor verschillende gebruikersscenario's.

Ondanks zijn sterke punten, zoals uitzonderlijke helderheid en slimme platform, heeft de Sony A80L OLED TV enkele beperkingen, zoals een lagere SDR-helderheid in vergelijking met sommige concurrenten en een beperkt aantal HDMI 2.1-poorten. Potentiële kopers moeten deze factoren afwegen tegen de talrijke sterke punten van de TV bij het nemen van een aankoopbeslissing.

Kortom, de Sony 65-inch Bravia XR A80L OLED 4K Google TV zet een hoge standaard met zijn uitzonderlijke helderheid, slimme platform en veelzijdige prestaties voor verschillende soorten content. Het is een topkeuze voor degenen die een premium kijkervaring willen met levendige kleuren, gedetailleerde beelden en indrukwekkende geluidskwaliteit, vooral voor gaming en gemengd gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

5. LG 65-inch B3 Series OLED

Ik ben heel enthousiast over de LG 65-inch B3-serie OLED 4K TV, die opvalt als een aantrekkelijke optie in de wereld van OLED TV's, met een evenwichtige combinatie van indrukwekkende prestaties en betaalbaarheid. Met een startprijs van $1.299 voor de 55-inch versie, levert deze TV een uitstekende beeldkwaliteit, levendige kleuren en uitstekend contrast, vergelijkbaar met duurdere modellen, waardoor het een competitieve instapniveau OLED TV is. Volgens Tom's Guide evenaart het bijna de prestaties van de duurdere C2 OLED, met uitstekende kleurverzadiging, nauwkeurigheid en inputlatentie, en overtreft het zelfs in SDR-helderheid. De B3 maakt gebruik van de a7 AI Processor Gen6, wat mogelijk iets betere upscaling biedt in vergelijking met de C2. De C2 biedt echter een breder scala aan formaten en meer HDMI 2.1-poorten, waardoor het meer geschikt is voor gamers. Zoals TechRadar opmerkt, is de gamingprestatie van de B3 indrukwekkend vanwege de beeldkwaliteit en de Game Optimizer-functie, maar het mist HDMI 2.1 op alle poorten. De webOS 23 smart TV-software van de TV biedt een nettere home menu en aanpassingsopties, wat de algehele gebruikerservaring verbetert.

De LG B3 OLED TV wordt zeer geprezen vanwege zijn uitzonderlijke prestaties in verschillende gebruikssituaties, zoals benadrukt door rtings.com. Het beschikt over een bijna oneindige contrastverhouding, diepe zwartniveaus, levendige kleuren en uitstekende reflectiebeheersing, waardoor het ideaal is voor het kijken naar films in donkere kamers. De soepele game-ervaring, met functies zoals HDMI 2.1-bandbreedte, ondersteuning voor variabele verversingssnelheid (VRR), lage inputvertraging en bijna onmiddellijke responstijd, is ideaal voor gamers. De brede kijkhoek van de TV maakt het ook geschikt voor groepskijken. Het kan echter moeite hebben om glans in heldere kamers te bestrijden vanwege de beperkte helderheid in bepaalde scènes. De HDR-prestaties zijn uitstekend in donkere kamers, maar de tone mapping kan de kleurnauwkeurigheid beïnvloeden en de piekhelderheid kan mogelijk geen overtuigende HDR-ervaring met heldere en levendige kleuren bieden.

In vergelijking met de LG C2 OLED biedt de B3 een meer kosteneffectieve optie voor niet-gamers, terwijl de C2 de voorkeur geniet voor gamers vanwege zijn vier volledige HDMI 2.1-poorten. De keuze tussen de twee is afhankelijk van specifieke behoeften. De voornaamste gebruiksscenario's van de LG B3 OLED TV omvatten gemengd gebruik, tv-programma's, sport, videospellen en HDR-films, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse entertainmentbehoeften. De geluidskwaliteit wordt echter als ontoereikend ervaren, en het kan baat hebben bij een upgrade naar een soundbar. Het ontwerp, hoewel slank met een dunne rand, wordt ontsierd door de goedkope plastic standaard, zoals vermeld door TechRadar.

De LG 65-inch B3-serie OLED 4K TV valt op als een betaalbare OLED TV die indrukwekkende prestaties levert, waardoor het een opmerkelijke optie is voor gebruikers die een balans zoeken tussen kwaliteit en kosten in de categorie OLED TV's. De uitzonderlijke beeldkwaliteit, gamingfuncties en veelzijdige gebruiksscenario's maken het tot een aantrekkelijke keuze voor home entertainment, ondanks zijn beperkingen op bepaalde gebieden zoals geluidskwaliteit en HDR-helderheid.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

6. Amazon Fire TV Omni QLED

Hey daar! Ik ben de Amazon Fire TV Omni QLED 50 inch Smart TV, en ik ben hier om indruk op je te maken. Met mijn QLED-technologie zorg ik voor levendige kleuren, goed contrast en solide gamingprestaties. TechRadar zegt: "De Amazon Fire TV Omni QLED biedt nauwkeurige beeldinstellingen met goede piekhelderheid voor zowel standaard dynamisch bereik als HDR-bronnen." Dus ja, ik ben perfect voor zowel tv-kijken als gamen. Met mijn 4K Dolby Vision gaming, VRR en ALLM via de HDMI 2.1 poort, maak ik jouw gamingervaring nog beter, hoewel ik geen 120Hz ondersteuning heb.

Mijn ontwerp is erg mooi, al moet ik wel zeggen dat je misschien specifieke standaarden of meubels nodig hebt voor mijn voetjes, zoals TechRadar opmerkt. Dat is wel handig om te weten bij de installatie. Ik ben onderdeel van de Amazon 2023 Fire TV-lijn, dus ik bied een aantrekkelijk pakket voor gebruikers in de VS en het VK.

Qua prestaties maak ik indruk met mijn uitstekende contrastverhouding, geweldige zwarte uniformiteit en lage inputlag, waardoor ik perfect ben voor zowel filmliefhebbers als gamers. Ik ben goed in Dolby Vision, al ben ik misschien niet zo helder en kleurrijk als duurdere modellen. Mijn slimme interface is makkelijk te gebruiken, met een centrale navigatiebalk voor eenvoudige toegang tot profielen, ingangen en streaming-apps, en gepersonaliseerde aanbevelingen.

Maar let op, ik heb ook zo mijn beperkingen, zoals mijn 60Hz verversingssnelheid voor gamen en problemen met het upscalen van lagere resolutie content. Zoals RTINGS opmerkt: "Het heeft beperkingen voor sport en als bureaubladmonitor vanwege een slechte kijkhoek en problemen met het upscalen van 480p en 720p content."

In vergelijking met andere modellen onderscheid ik me door mijn sterke gamingprestaties, QLED-technologie en competitieve prijs. Ik zal vooral aanspreken bij gebruikers die op zoek zijn naar een balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Maar als je echt gefocust bent op HDR-prestaties of kijkhoeken, zijn er misschien andere modellen op de markt die beter passen bij jouw specifieke behoeften.

Samengevat, ik, de Amazon Fire TV Omni QLED 50 inch Smart TV, ben een aantrekkelijke optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke tv met indrukwekkende kleurreproductie, gamingfuncties en een gebruiksvriendelijke interface. Ondanks mijn beperkingen, met name bij het omgaan met lagere resolutie content en HDR-helderheid, maak ik toch zeker een opvallende indruk in mijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

7. TCL 3-Series Roku TV (US)

Ik ben dol op de TCL 3-Series Roku TV, een betaalbare smart TV die veel waar voor zijn geld biedt. Met een 1080p-resolutie, 3 HDMI-poorten en ondersteuning voor dual-band Wi-Fi, is deze TV perfect voor streaming en biedt het een gebruiksvriendelijke ervaring. De beeldkwaliteit is uitstekend, met heldere en nauwkeurige kleurreproductie en een breed scala aan entertainmentopties. Maar voor snelle actiescènes is het misschien niet de beste keuze, omdat er vervaging kan optreden.

Volgens Tom's Guide heeft de TCL 3-Series Roku TV een compact ontwerp dat perfect is voor kleinere ruimtes, met een strak design en dunne randen die het geschikt maken voor wandmontage of plaatsing op een tafelblad. Hoewel het niet zo scherp is als 4K TV's, levert het bevredigende beeldkwaliteit voor het streamen van content en HD-materiaal. Het vertoont echter tekortkomingen in donkere scènes en mist dynamisch bereik qua helderheid en contrast. Als je op zoek bent naar verbeterde visuele trouw, is de TCL 4-Series Roku TV misschien een betere keuze, aangezien deze een groter beeld biedt en 4K-streamingcontent volledig kan benutten.

De TCL 40" Class 3-Series FHD LED Smart Roku TV - 40S325, met een gemiddelde beoordeling van 4,1 uit 5 sterren, wordt zeer geprezen vanwege de Full HD-resolutie, het gepersonaliseerde startscherm, toegang tot meer dan 500.000 films en tv-afleveringen en gratis tv-streaming. Gebruikers waarderen ook de eenvoudige spraakbesturing compatibiliteit met Amazon Alexa en Google Assistant, evenals de geavanceerde digitale tuner, privé luisteren via de Roku mobiele app, een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, dual-band wifi en 3 HDMI-poorten. Deze TV biedt een breed scala aan entertainmentopties en een gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een zeer toegankelijke smart TV.

In het evoluerende landschap van TCL TV's heeft het merk de Q8-Class sets geïntroduceerd met Mini LED-achtergrondverlichting, waarmee het een glimp opvangt van het bedrijf's toewijding om zijn TV-line-up te verbeteren met innovatieve technologieën.

Samengevat is de TCL 3-Series Roku TV een solide keuze voor degenen die een betaalbare smart TV zoeken met bevredigende beeldkwaliteit en een breed scala aan entertainmentopties. Hoewel het beperkingen kan hebben qua snelle actiescènes en beeldscherpte in vergelijking met 4K TV's, maakt de algehele waarde voor de prijs het tot een overtuigende optie voor prijsbewuste consumenten.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

8. RCA Roku TV

 • list plusKosteneffectieve streaming oplossing
 • list plusGebruiksvriendelijke integratie met het Roku-platform
 • list plusBeperkte HDR-ondersteuning en beeldkwaliteit
 • list plusDikke behuizing en onhandige plaatsing van poorten
De RCA Roku TV is een voordelige smart TV die gebruik maakt van het gebruiksvriendelijke interface van Roku voor naadloos streamen zonder de noodzaak van een extra apparaat. Verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën, van een 32-inch model tot een hoogwaardige 75-inch 4K UHD met Dolby Vision HDR, biedt de RCA Roku TV een kosteneffectieve optie voor cord-cutters die rechtstreekse toegang zoeken tot streamingdiensten. Volgens Cordcutters News zijn "Roku TV's verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën, met een gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om content te streamen zonder een extra streamingapparaat." Dit geïntegreerde systeem onderscheidt het van andere smart TV-modellen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudige streamingervaring.

De RCA Roku TV heeft een scherpe 4K-resolutie en een goede beeldverwerking, zoals benadrukt in de review van PCMag. Het schiet echter tekort in HDR-ondersteuning, met een gebrek aan helderheid en geavanceerde HDR-formaten zoals Dolby Vision of HDR10 Plus. Deze beperkingen hebben invloed op de beeldkwaliteit van de TV, resulterend in onduidelijke en doffe schaduwen in HDR-content. Daarnaast heeft het ontwerp een dikke behuizing en onhandige plaatsing van poorten, waardoor het lastig is om kabels aan te sluiten, zoals opgemerkt door Tom's Guide. Ondanks deze nadelen benadrukt TechRadar dat de betaalbaarheid van de TV en de integratie van het Roku Smart TV-platform het tot een aantrekkelijke optie maken voor prijsbewuste consumenten. "Hoewel het misschien geen topklasse prestaties biedt, maken de betaalbaarheid en het Roku-platform het een degelijke optie voor degenen die een budget 4K TV met smart-mogelijkheden zoeken," merkte TechRadar op.

In vergelijking met andere smart TV-modellen, zoals die aangedreven door Amazon Fire TV of vervaardigd door Samsung en Sony, presenteert de RCA Roku TV zich als een meer budgetvriendelijke keuze. Hoewel het misschien geen topklasse prestaties levert, maken de integratie van het Roku-platform en de concurrerende prijsstelling het tot een aantrekkelijke optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare smart TV met streamingmogelijkheden. De beperkingen in HDR-ondersteuning en ontwerpkenmerken positioneren het echter als een meer geschikte keuze voor degenen die kostenbesparing boven geavanceerde functies en strakke esthetiek stellen.

Samengevat biedt de RCA Roku TV een kosteneffectieve oplossing voor rechtstreekse toegang tot streamingdiensten via de TV, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor prijsbewuste consumenten. De integratie van het Roku-platform biedt een gebruiksvriendelijke interface voor naadloos streamen. De nadelen in HDR-ondersteuning en ontwerp kunnen echter potentiële kopers afschrikken die op zoek zijn naar topklasse prestaties en strakke esthetiek. Als je op zoek bent naar een voordelige smart TV met eenvoudige streamingmogelijkheden, is de RCA Roku TV zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

9. Sony XR-65A95K

Ik ben dol op de Sony XR-65A95K Smart TV, die wordt beschouwd als een van de beste TV's die er zijn. Met indrukwekkende SDR-helderheid, kleurengamma-prestaties en een breed scala aan kleuren met superieure helderheid, belooft deze TV een uitzonderlijke kijkervaring. De combinatie van quantum dot- en OLED-technologieën, aangedreven door de Cognitive Processor XR-engine, zorgt voor een geweldige kwaliteit. Het heeft ook een minimale rand, een opvallende metalen standaard en verschillende poorten, waaronder vier HDMI-poorten, waarvan er twee HDMI 2.1 ondersteunen. Volgens Tom's Guide is de TV verkrijgbaar in modellen van 65 inch en 55 inch, geprijsd op respectievelijk $2.999,99 en $2.499,99.

Met zijn oneindige contrastverhouding en vermogen om diepe zwarten weer te geven zonder vervaging, blinkt de Sony XR-65A95K uit in donkere kamers en is het ideaal voor HDR-content. Het biedt ook functies zoals HDMI 2.1-bandbreedte, VRR-ondersteuning, een brede kijkhoek en fantastische bewegingsverwerking, en scoort uitzonderlijk goed voor tv-programma's, sport, videogames en HDR-films. Het kan echter stotteren bij content met een lage beeldsnelheid en heeft iets hogere inputvertraging in vergelijking met andere premium TV's, zoals opgemerkt door RTINGS.

De Sony A95L (XR-65A95L) BRAVIA 4K QD OLED TV, zoals beoordeeld door AVForums, is een top performer met verbluffende kleurvolume en beelduniformiteit, dankzij zijn QD OLED-technologie van de tweede generatie en de beeldopschaling, beweging en videobewerkingsmogelijkheden van Sony. Het excelleert in beeldkwaliteit, bewegingsweergave en beeldverwerking, waardoor het een Best in Class performer is. Het schiet echter tekort op het gebied van gamingfuncties, met slechts twee HDMI 2.1-poorten met eARC op één. De TV ondersteunt Dolby Vision, HLG en HDR10 high dynamic range-formaten, evenals beeldvoorinstellingen voor IMAX Enhanced en Netflix Calibrated Modes. Opmerkelijk is dat het geen ondersteuning biedt voor HDR10+ en Filmmaker Mode, maar wel een nieuwe Calm-beeldvoorinstelling bevat die is ontworpen om kijkers te helpen ontspannen in de avond, en een 'copy to all sources'-functie voor beeldinstellingen, een functionaliteit die eerder ontbrak.

De Sony XR-65A95K Smart TV heeft mogelijk beperkingen qua iets hogere inputvertraging en stotteren bij content met een lage beeldsnelheid, zoals benadrukt door RTINGS. Bovendien schiet het tekort op het gebied van gamingfuncties en is het relatief duur in vergelijking met concurrenten, zoals opgemerkt door AVForums. Het excelleert echter in beeldkwaliteit, bewegingsweergave en beeldverwerking, waardoor het een topkeuze is voor verschillende entertainmentbehoeften. Volgens Tom's Guide positioneert zijn indrukwekkende SDR-helderheid en kleurengamma-prestaties, samen met het brede scala aan kleuren en superieure helderheid, het als een top mededinger op de markt.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Sony XR-65A95K Smart TV op door zijn indrukwekkende SDR-helderheid, kleurengamma-prestaties en het brede scala aan kleuren met superieure helderheid. Het kan echter worden overtroffen door andere modellen op het gebied van gamingfuncties en prijsconcurrentie. Over het algemeen biedt de Sony XR-65A95K Smart TV een eersteklas kijkervaring met zijn combinatie van quantum dot- en OLED-technologieën, waardoor het een sterke keuze is voor diegenen die uitzonderlijke beeldkwaliteit en meeslepend entertainment zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 20 februari in huis

10. Sony XR-55X90K (or X94K)

Ik ben verheugd om de Sony XR-55X90K (X94K) Smart TV te presenteren, een indrukwekkend pakket met een standaard Sony ontwerp met smalle randen, een afgeschuinde onderkant en een gebruiksvriendelijk installatieproces. Deze TV valt op door zijn toegankelijkheid, met een scala aan poorten, waaronder twee USB-poorten, S/PDIF optische audio-uitgang, Ethernet, RS-232C en IR-ingangsaansluitingen, een coaxiale kabelconnector en vier HDMI-poorten, waarvan er twee HDMI 2.1 ondersteunen. Zijn Cognitive Processor XR verbetert het contrast en de kleur, wat resulteert in natuurlijke en realistische beeldkwaliteit, vooral in scènes met beperkte kleurenpaletten en vurige gevechtssequenties. Zoals opgemerkt door Tom's Guide: "De TV is eenvoudig te installeren en er zijn verhogers inbegrepen om het voor het plaatsen van een soundbar onder het scherm te verhogen."

De Sony XR-55X90K imponeert met zijn next-gen 4K-display, full-array LED-achtergrondverlichting en XR Triluminos Pro-paneel, wat resulteert in krachtig contrast en een rijk kleurenbereik in HDR-beelden. Zijn Acoustic Multi-Audio-functie biedt bovengemiddelde geluidskwaliteit, en met ondersteuning voor 4K/120Hz, VRR en ALLM, is het zeer geschikt voor gaming, vooral met de PlayStation 5. Dit maakt het een "4K TV van hoge kwaliteit met 120Hz ondersteuning voor gaming," zoals benadrukt door TechRadar. Bovendien biedt de Google TV-interface van de TV naadloos streamen en spraakbesturing, wat bijdraagt aan zijn algehele aantrekkingskracht.

De veelzijdigheid van de X90K komt tot uiting in verschillende gebruiksscenario's, van het kijken van films in een donkere kamer tot het bekijken van tv-programma's, sport en gaming in lichte kamers. Zijn uitstekende contrastverhouding en brede kleurengamma maken het geschikt voor diverse content, en zijn gamingfuncties, waaronder HDMI 2.1-bandbreedte en lage invoervertraging, verbeteren zijn aantrekkingskracht. Maar de TV heeft moeite met schittering van felle lampen of ramen en heeft een smalle kijkhoek, zoals aangegeven door RTINGS. Desondanks blijft het een solide keuze voor gemengde gebruiksscenario's.

De X94K, ook bekend als de X90K, biedt goede waarde voor zijn prijs, met een scala aan functies, waaronder een 4K-resolutie, full-array LED-achtergrondverlichting en compatibiliteit met Dolby Vision HDR. Het wordt geleverd met een slimme Google TV-interface, ingebouwde luidsprekers met Dolby Atmos-ondersteuning en meerdere connectiviteitsopties. Hoewel het redelijke zwarttinten en contrasten vertoont, levendige kleuren ondersteunt en Dolby Vision en IMAX Enhanced voorinstellingen heeft, heeft het enkele tekortkomingen in beeldprestaties, zoals lichte gloed rond heldere objecten op een donkere achtergrond en kijkproblemen vanuit een andere hoek. Desondanks staat het bekend als een mainstream TV die goede waarde biedt voor zijn prijs, zoals opgemerkt door T3.

In vergelijking met zijn tegenhangers blinkt de Sony XR-55X90K (X94K) Smart TV uit in het leveren van een uitgebreide entertainmentervaring, van meeslepende beeldkwaliteit tot gameprestaties. Zijn beperkingen, zoals gevoeligheid voor schittering en een smalle kijkhoek, kunnen echter uitdagingen vormen in bepaalde omgevingen. Al met al staat de Sony XR-55X90K (X94K) Smart TV als een aantrekkelijke optie, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een 4K TV van hoge kwaliteit met veelzijdige prestaties.

Dankzij zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, gamecapaciteiten en veelzijdige gebruiksscenario's, komt de Sony XR-55X90K (X94K) Smart TV naar voren als een betrouwbare keuze in het competitieve TV-landschap. Zijn waardepropositie en diverse functies maken het een sterke concurrent, met een goed afgeronde entertainmentervaring, ondanks enkele kleine nadelen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved