ills
Last update: Mar 04, 2024
Wat is de beste Smart speaker op de markt? Met zoveel Smart speakers zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

Onze Smart speaker selectie

ills
1
Amazon Echo Gen 4
Amazon Echo Gen 4
MerkAmazon
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Google Nest Audio
Google Nest Audio
MerkGoogle
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Amazon Echo Studio
Amazon Echo Studio
MerkAmazon
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Sonos Era 300
Sonos Era 300
MerkSonos
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Sonos Era 100
Sonos Era 100
MerkSonos
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
MerkApple
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Apple HomePod mini
Apple HomePod mini
MerkApple
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Sonos One SL Zwart
Sonos One SL Zwart
MerkSonos
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Sonos Move 2
Sonos Move 2
MerkSonos
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Amazon Echo Dot (5th Gen)
Amazon Echo Dot (5th Gen)
MerkAmazon
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze geweldige Smart speaker reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Smart speakers ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Smart speaker is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Smart speaker.

De beste Smart speakers op 1 plek

1. Amazon Echo Gen 4

 • list plusIndrukwekkende audioprestaties met drie drivers voor verbeterde geluidskwaliteit.
 • list plusGeavanceerde slimme thuisfuncties en naadloze connectiviteit met compatibele apparaten.
 • list plusSierlijk, sferisch ontwerp met stoffen bekleding en intuïtieve bedieningsknoppen.
 • list plusAudiokwaliteit valt iets achter bij concurrenten op het gebied van helderheid en vocale helderheid.
De Amazon Echo 4e generatie slimme speaker valt op door zijn indrukwekkende audioprestaties, geavanceerde slimme thuisfuncties en strakke, bolvormige ontwerp. Met een prijs van $99 en verkrijgbaar in drie kleuren, heeft deze speaker een stoffen grille en een harde plastic behuizing met intuïtieve volumeknoppen en microfoonbediening bovenop. Volgens Tom's Guide levert de Echo sterke audioprestaties dankzij de drie drivers - een 3-inch woofer en twee 0,8-inch tweeters. Het biedt naadloze connectiviteit met compatibele apparaten en betrouwbare spraakherkenning en -besturing. De speaker heeft ook een 3,5 mm jack voor line in en line out, waardoor het mogelijk is om externe speakers of audiobronnen aan te sluiten. Hoewel de audiokwaliteit prijzenswaardig is, valt het iets tekort in termen van helderheid en vocale helderheid in vergelijking met de Sonos One, volgens dezelfde bron.

Volgens SoundGuys maken het nieuwe ontwerp en verbeterde geluidskwaliteit van de Amazon Echo 4e generatie het een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een slimme speaker met verbeterde audioprestaties. De toevoeging van drie drivers draagt bij aan de indrukwekkende geluidskwaliteit van de speaker. De Alexa-app is essentieel voor het gebruik van de Echo 4e generatie en zorgt voor naadloze connectiviteit met compatibele apparaten. De speaker kan worden opgeladen met de meegeleverde voedingsadapter, wat gemak en flexibiliteit biedt. SoundGuys benadrukt ook de betrouwbare spraakherkenning en -besturing die wordt geboden door de microfoons op de Echo 4e generatie, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die prioriteit geven aan Alexa-compatibiliteit en uitstekend geluid.

In vergelijking daarmee springt de JBL Authentics 500, zoals aanbevolen door RTINGS, eruit als de beste slimme speaker, met ingebouwde ondersteuning voor Alexa en Google Assistent, indrukwekkende geluidskwaliteit en een stijlvol retro-ontwerp. Het heeft ook een tools voor ruimtekalibratie om geluid te optimaliseren en duidelijke spraakherkenning. Aan de andere kant biedt de Sonos Era 300, een betaalbaar alternatief, ingebouwde Alexa-ondersteuning, strak ontwerp en compatibiliteit met andere Sonos-apparaten voor surrounds sound, samen met Dolby Atmos-ondersteuning. De Sonos Era 100, een meer betaalbare optie, heeft vergelijkbare functies als de Era 300, maar ondersteunt geen Dolby Atmos Music.

De Amazon Echo 4e generatie slimme speaker blinkt uit in het bieden van een mix van geavanceerde slimme thuisfuncties, verbeterde geluidskwaliteit en naadloze connectiviteit. Hoewel het mogelijk iets tekortschiet qua audiokwaliteit en vocale helderheid in vergelijking met sommige concurrenten, maken de algemene prestaties en functies het tot een sterke concurrent in de categorie slimme speakers.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. Google Nest Audio

 • list plusIndrukwekkende geluidskwaliteit
 • list plusNiet ideaal voor grotere open ruimtes
 • list plusNiet ontworpen voor buitengebruik
 • list plusMoet verbonden blijven met een stopcontact
Ik ben enthousiast over de Google Nest Audio slimme speaker vanwege zijn indrukwekkende geluidskwaliteit en aantrekkelijke prijs, waardoor het een overtuigende optie is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe slimme speaker. Het wordt beschreven als de perfecte keuze in de markt, omdat het een balans vindt tussen prestaties en betaalbaarheid, wat een breed scala aan gebruikers aanspreekt. Volgens The Verge is het "de perfecte keuze voor een slimme speaker, met een balans tussen prestaties en betaalbaarheid." De gebalanceerde frequentierespons en aanpasbare bas- en treble-uitvoer maken het geschikt voor verschillende soorten audio-inhoud, hoewel het misschien niet geschikt is voor grotere open ruimtes vanwege enige compressie op maximaal volume, zoals opgemerkt door RTINGS. De speaker schittert ook als spraakassistent, met ingebouwde ondersteuning voor Google Assistant en uitzonderlijke prestaties op afstand.

Een van de belangrijkste kenmerken die de Google Nest Audio onderscheidt, is het gebruik van Media EQ en Ambient IQ, zoals benadrukt door SoundGuys. Deze functies zorgen voor een neutrale frequentierespons, waardoor heldere geluidskwaliteit wordt geleverd in verschillende soorten media. Hoewel het uitblinkt in muziek en gesproken woord, kan het gebrek aan nadruk op sub-bass een nadeel zijn voor sommige gebruikers. Bovendien verbetert de compatibiliteit met de Google Home-app voor het aanpassen van geluidsniveaus en het koppelen met andere apparaten de bruikbaarheid ervan.

In vergelijking met andere slimme speakers zoals de Amazon Echo (4e generatie) en de Apple Homepod mini, staat de Google Nest Audio zijn mannetje met zijn veelzijdige prestaties en concurrerende prijsstelling. De redelijke tot goede kwaliteit van de microfoon voor telefoongesprekken, zoals vermeld door SoundGuys, voegt nog meer veelzijdigheid toe.

Toch heeft de Google Nest Audio ook beperkingen. Het is misschien niet ideaal voor grotere open ruimtes vanwege enige compressie op maximaal volume, en het is niet ontworpen voor buitengebruik, zoals opgemerkt door RTINGS. Bovendien moet de speaker aangesloten blijven op een stopcontact, wat de draagbaarheid beperkt.

In een markt die overspoeld wordt door slimme speakers, valt de Google Nest Audio op door zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit en betaalbaarheid, waardoor het een solide keuze is voor een breed scala aan gebruikers. De aanpasbare geluidsoutput, naadloze integratie met de Google Home-app en ingebouwde ondersteuning voor Google Assistant maken het tot een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat. Hoewel het misschien niet de ideale optie is voor buitengebruik of grotere ruimtes, maken zijn veelzijdige prestaties en concurrerende prijsstelling het een sterke concurrent in de categorie slimme speaker. Zoals The Verge het treffend zegt, is de Google Nest Audio "de perfecte keuze voor een slimme speaker, met een balans tussen prestaties en betaalbaarheid."

Verkrijgbaar bij:

Morgen bezorgd.

3. Amazon Echo Studio

 • list plusUitzonderlijke geluidskwaliteit
 • list plusKan bepaalde gewenste functies missen
 • list plusHuidige prijs kan voor sommigen een beperkende factor zijn
Ik ben zo opgewonden over de recente upgrade van de Amazon Echo Studio! Met zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit en de mogelijkheid om 3D-audio en Dolby Atmos te leveren, is deze high-end slimme speaker echt een winnaar. Met maar liefst 330 watt aan vermogen en meerdere speakers en een woofer, zorgt hij voor een meeslepende audio-ervaring. 🎵

Maar dat is nog niet alles: de Echo Studio kan ook dienen als een slimme hub controller met ZigBee ondersteuning, waardoor hij naadloos kan integreren met allerlei slimme thuisproducten. En als klap op de vuurpijl kun je ook nog een stereo paar creëren voor een meeslepende TV-audio-ervaring.

Hoewel sommige gebruikers bepaalde functies misschien nog steeds missen, heeft de recente update veel van de eerdere tekortkomingen aangepakt en de Echo Studio nog verder naar voren geschoven als een topklasse slimme speaker. En ja, de prijs kan voor sommigen een struikelblok zijn, maar de verbeterde geluidskwaliteit en slimme functies maken het meer dan de moeite waard.

In een drukke markt kan de Amazon Echo Studio zeker de concurrentie aan met andere topmerken. Maar het is echt zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit, slimme mogelijkheden en compatibiliteit met allerlei slimme thuisapparaten die hem echt onderscheiden. Dus, als je op zoek bent naar een eersteklas slimme speaker-ervaring, dan is de Echo Studio zeker iets om te overwegen!

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. Sonos Era 300

 • list plusUitzonderlijke geluidskwaliteit
 • list plusMeeslepende ruimtelijke audiobeleving
 • list plusPlatformonafhankelijk en compatibel met zowel Android als iPhone-apparaten
 • list plusBeperkingen in stereoweergave in vergelijking met Sonos Five
 • list plusInconsistenties met Atmos-mixen
 • list plusExtra investering vereist voor integratie met tv-systeem
Ik ben enthousiast over de Sonos Era 300 slimme speaker, een toptoestel dat zorgt voor een meeslepende ruimtelijke audiobeleving en uitzonderlijke geluidskwaliteit. Met een prijs van $449 heeft deze speaker een zandloperontwerp met zes speakers, waaronder vier tweeters en twee woofers, aangedreven door individuele klasse D-versterkers. Volgens The Verge lijkt "de speaker vooruitstrevend te zijn," en brengt het een futuristisch gevoel naar de audiobeleving. Het heeft een unieke opwaarts gerichte Dolby Atmos-specific tweeter die is ontworpen om geluid van het plafond te reflecteren, waardoor de ruimtelijke geluidsmogelijkheden worden verbeterd. De aanraakgevoelige bedieningselementen en intuïtieve volumeregeling dragen bij aan een gebruiksvriendelijke interface, zoals benadrukt door Tom's Guide.

Een van de opvallende kenmerken van de Sonos Era 300 is de uitzonderlijke geluidskwaliteit. Tom's Guide merkt op dat het "precieze en dreunende bas" biedt, waardoor het de best klinkende slimme speaker is voor zijn formaat. Bovendien is het platform-agnostisch, naadloos compatibel met zowel Android- als iPhone-apparaten, en ondersteunt het diverse muziekdiensten. Het is echter belangrijk om op te merken dat de speaker tekortschiet in stereo-weergave in vergelijking met de Sonos Five, zoals vermeld door The Verge. De ruimtelijke audiomogelijkheden met Dolby Atmos-tracks worden zeer geprezen, maar er zijn inconsistenties met Atmos-mixen, die de algehele ervaring kunnen beïnvloeden.

De Era 300 biedt ook Bluetooth-koppeling, een knop voor spraakassistent en een schakelaar om de microfoons uit te schakelen, waardoor veelzijdigheid in gebruik wordt geboden. Het is het overwegen waard dat hoewel het Dolby Atmos-tracks ondersteunt, er beperkte streamingopties zijn voor dergelijke tracks, momenteel alleen vanuit Amazon Music Unlimited en Apple Music. Bovendien kan de integratie van de speaker in een tv-systeem extra investeringen vereisen, aangezien het wordt aanbevolen om het te koppelen met een Sonos-soundbar en mogelijk een tweede Era 300 voor volledig surroundgeluid.

Wat het ontwerp betreft, voegt de unieke "ingesnoerde zandloper" vorm van de speaker, verkrijgbaar in matzwarte of matwitte afwerkingen, een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Het is compact en vereist horizontale plaatsing, met de optie voor een standaardbevestiging. Bovendien zijn er kortingen beschikbaar voor de aanschaf van meerdere Era 300 speakers, en kunnen aparte adapters worden toegevoegd voor aanvullende connectiviteitsopties.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Sonos Era 300 op door zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit en ruimtelijke audiomogelijkheden. De beperkingen in stereo-weergave en inconsistente Atmos-mixen, evenals de extra investering die nodig is voor de integratie in een tv-systeem, moeten echter worden overwogen door potentiële kopers.

Tot slot, de Sonos Era 300 is een premium slimme speaker die uitblinkt in het leveren van een meeslepende ruimtelijke audiobeleving en nauwkeurige geluidskwaliteit. Zijn platformflexibiliteit, gebruiksvriendelijke interface en elegante ontwerp maken het een overtuigende keuze voor audiofielen. Desalniettemin moeten kopers de beperkingen in stereo-weergave en streamingopties, evenals de extra kosten voor de integratie in een tv-systeem, afwegen. Zoals opgemerkt door Tom's Guide, "biedt de Sonos Era 300 uitzonderlijke geluidskwaliteit en platformflexibiliteit," wat het positioneert als een toptoestel slimme speaker in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

5. Sonos Era 100

Ik, de Sonos Era 100 slimme luidspreker, zet een nieuwe standaard met mijn uitzonderlijke geluidskwaliteit, Bluetooth-flexibiliteit en een robuust ecosysteem. Met mijn compacte ontwerp, stereoweergave en Bluetooth-connectiviteit bied ik een aanzienlijke upgrade ten opzichte van mijn voorganger, de Sonos One. De toevoeging van een USB-C-poort, zelfkalibratie met ingebouwde microfoons en ondersteuning voor de Sonos Voice-assistent versterken mijn aantrekkingskracht verder. Mijn aanraakbediening met verbeterde functies, Trueplay en instelbare EQ bieden een gepersonaliseerde luisterervaring, terwijl mijn compatibiliteit met AirPlay 2 op Apple-apparaten mijn veelzijdigheid vergroot.

Volgens CNET "levert de Era 100 betere geluidskwaliteit dan de Sonos One," waardoor ik een topkandidaat ben in de slimme luidsprekercategorie. De toevoeging van een tweede tweeter voor stereogeluid en Wi-Fi 6 en Bluetooth draadloze connectiviteit, zoals benadrukt door Tom's Guide, positioneert mij als een veelzijdig en krachtig audiotoestel. Mijn mogelijkheid om verbinding te maken met een platenspeler of tv met Bluetooth-ondersteuning voegt toe aan mijn flexibiliteit en komt tegemoet aan verschillende entertainmentbehoeften.

Echter, ondanks deze indrukwekkende kenmerken, brengt het ontbreken van Google Assistant, zoals opgemerkt door CNET, en de lichte prijsstijging vergeleken met mijn voorganger enkele zorgen met zich mee. TechRadar benadrukt de prijsstijging als een potentieel nadeel, omdat het de Sonos Era 100 in een prijsklasse plaatst waar het concurreert met geavanceerdere luidsprekers. Deze verschuiving in prijsstelling kan een uitdaging vormen voor consumenten die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke optie.

Mijn evolutie van de Sonos One toont het streven van het merk om geluidsprestaties, connectiviteit en gebruikerservaring te verbeteren. Mijn concurrentievoordeel ligt in mijn uitgebreide functies, waaronder stereoweergave, zelfkalibratie en ondersteuning voor de Sonos Voice-assistent. Echter, het hogere prijspunt en het ontbreken van Google Assistant kunnen budgetbewuste consumenten sturen naar alternatieven, zoals de Sonos One, die vergelijkbare mogelijkheden biedt tegen een lagere prijs.

Samengevat, excelleer ik, de Sonos Era 100, in het leveren van uitzonderlijke geluidskwaliteit, veelzijdige connectiviteit en een gebruiksvriendelijke ervaring. Mijn vermogen om te voorzien in een breed scala van entertainmentbehoeften, van muziekstreaming tot tv-audio, plaatst mij als een overtuigende keuze in de slimme luidsprekermarkt. Desalniettemin kan de prijsstijging en het ontbreken van Google Assistant potentiële kopers aanzetten om mijn voordelen af te wegen tegen de kosten, vooral in vergelijking met mijn voorgangers en andere concurrerende producten.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

6. Apple AirPods Pro 2

De Apple AirPods Pro 2 met MagSafe oplaadcase brengt een heleboel nieuwe functies en verbeteringen met zich mee in vergelijking met zijn voorgangers. Deze versie introduceert een gevlochten USB-C naar USB-C kabel, die aansluit op de overgang naar USB-C en opladen met compatibele apparaten zoals de iPhone 15 mogelijk maakt. Opmerkelijk is dat het nu IP54 stofbestendigheid heeft en nieuwe iOS 17 verbeteringen integreert, zoals Persoonlijk Volume, Gespreksbewustzijn en Adaptieve Geluidscontrole. Deze functies zijn ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren door het volume dynamisch aan te passen op basis van de omgeving en het mediavolume te verlagen wanneer de gebruiker begint te spreken.

De AirPods Pro 2 beschikken over de door Apple ontworpen H2-chip, die geavanceerde audioprestaties, ruisonderdrukking en ruimtelijk geluid levert. De Adaptieve Audio-functie past zich automatisch aan om geluiden op basis van de omgeving prioriteit te geven, naadloos ruisonderdrukking en Transparantiemodus combinerend. Deze gepersonaliseerde luisterervaring omvat dynamische hoofdtracking voor meeslepend geluid en Adaptieve EQ voor een op maat gemaakte pasvorm. De MagSafe oplaadcase biedt een verlengde batterijduur en handige functies, en zorgt voor een naadloze installatie en Siri-opdrachten voor een magische en gebruiksvriendelijke ervaring.

In de woorden van Digital Trends, "De toevoeging van een gevlochten USB-C naar USB-C kabel wordt gewaardeerd, samen met de overgang naar USB-C, waardoor opladen met compatibele apparaten zoals de iPhone 15 mogelijk is." Dit benadrukt de aanpasbaarheid en gemak die de AirPods Pro 2 bieden, gericht op moderne oplaadbehoeften en apparaatcompatibiliteit.

In vergelijking met andere modellen in de AirPods-reeks, onderscheidt de AirPods Pro 2 met MagSafe oplaadcase zich met zijn geavanceerde functies en verbeterde gebruikerservaring. De integratie van MagSafe-technologie versterkt verder zijn positie in het ecosysteem, met naadloze compatibiliteit en gemak voor gebruikers.

Hoewel de AirPods Pro 2 uitblinken in het leveren van een gepersonaliseerde, meeslepende audiobeleving met geavanceerde functies, is het belangrijk om op te merken dat hun premium positie mogelijk overweging van alternatieven op de markt rechtvaardigt voor degenen die op zoek zijn naar budgetvriendelijke opties. Voor gebruikers die echter geïnvesteerd zijn in het Apple-ecosysteem en op zoek zijn naar eersteklas audiokwaliteit, ruisonderdrukking en naadloze integratie, zijn de AirPods Pro 2 met MagSafe oplaadcase ongetwijfeld een overtuigende keuze.

Samenvattend is de Apple AirPods Pro 2 met MagSafe oplaadcase een opvallende aanbieding in de categorie slimme luidsprekers, en stelt het de lat hoog met zijn geavanceerde functies, naadloze integratie met het Apple-ecosysteem en gepersonaliseerde gebruikerservaring. Hoewel het misschien niet de budgetvriendelijke optie is voor iedereen, maken de uitzonderlijke audioprestaties en innovatieve functies het tot een topkandidaat voor degenen die premium audiokwaliteit en naadloze connectiviteit prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

7. Apple HomePod mini

 • list plusNaadloze integratie met iOS-apparaten en het Apple-ecosysteem
 • list plusCompact, kleurrijk ontwerp met levendige opties en visueel aantrekkelijke functies
 • list plusGeavanceerde functies zoals door Apple ontworpen full-range driver, passieve radiatoren en door Siri aangedreven slimme functies
 • list plusBeperkte compatibiliteit met diensten van derden zoals Spotify
 • list plusGebrek aan fysieke knoppen en audio-aansluitingen kan de veelzijdigheid beperken
 • list plusOnduidelijkheid over geluidskwaliteitsdetails en audioprestaties
Ik ben dol op de Apple HomePod mini, een slimme speaker die perfect aansluit bij mijn iPhone en andere iOS-apparaten. Met een gratis zes maanden Apple Music-abonnement is het een geweldige keuze voor Apple-fans zoals ik. Hoewel de details over de geluidskwaliteit wat vaag zijn, is het de ideale optie voor diegenen die helemaal in het Apple-ecosysteem zitten. Volgens SoundGuys is het "ontworpen voor iPhone-gebruikers en biedt het eenvoudige installatie en bediening met een iPhone of iPad met de nieuwste iOS of iPadOS-versie." De naadloze integratie met Apple Music en Siri maakt het een overtuigende keuze voor Apple-liefhebbers.

De HomePod mini heeft een compact en kleurrijk ontwerp, met een glazen paneel bovenop dat oplicht in een kleurrijk patroon wanneer Siri wordt geactiveerd, waardoor het een visueel aantrekkelijke ervaring biedt. What Hi-Fi? prijst zijn geavanceerde functies, waaronder een enkele door Apple ontworpen full-range driver, passieve radiatoren en vier microfoons voor spraakopdrachten, allemaal aangedreven door de Apple S5-chip, waardoor het computational audio en Siri-aangedreven slimme functies kan bieden. Deze combinatie van geavanceerde technologie heeft het de What Hi-Fi? Awards 2023 laten winnen. De compacte afmetingen, levendige opties en naadloos geweven stoffen ontwerp maken het een visueel aantrekkelijke toevoeging aan elke ruimte.

Een nadeel is dat de compatibiliteit van de HomePod mini met Spotify niet naadloos is, wat een beperking kan zijn voor gebruikers die de voorkeur geven aan dit platform. Bovendien ontbreken fysieke knoppen en audiopoorten, wat de veelzijdigheid in bepaalde scenario's kan beperken. De details over de geluidskwaliteit van de HomePod mini worden niet uitgebreid besproken, waardoor er enige onduidelijkheid bestaat over zijn audioprestaties. Desalniettemin is het aan te bevelen voor casual luisteren en home automation, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor individuen die op zoek zijn naar een slimme speaker die is afgestemd op hun Apple-gecentreerde levensstijl.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Apple HomePod mini zich door zijn naadloze integratie met het Apple-ecosysteem, waardoor het een ongeëvenaarde ervaring biedt voor iPhone- en iPad-gebruikers. Zijn geavanceerde functies, compacte ontwerp en slimme functionaliteit maken het een uitstekende keuze in zijn prijsklasse. Toch kunnen de beperkingen op het gebied van compatibiliteit met diensten van derden zoals Spotify en het ontbreken van fysieke knoppen en audiopoorten potentiële gebruikers afschrikken die op zoek zijn naar een meer veelzijdige slimme speaker.

In essentie blinkt de Apple HomePod mini uit als een instapniveau slimme speaker, met name voor personen die diep geworteld zijn in het Apple-ecosysteem. Zijn geavanceerde functies en naadloze integratie met iOS-apparaten maken het een overtuigende optie voor diegenen die op zoek zijn naar een slimme speaker die is afgestemd op hun Apple-gecentreerde levensstijl. Toch kunnen de beperkingen op het gebied van compatibiliteit met diensten van derden en audiokoppeling uitdagingen opleveren voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer veelzijdige slimme speaker-optie.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. Sonos One SL Zwart

Ik ben enthousiast over de Sonos One SL - Zwart Smart Speaker. Het biedt een meeslepende audiobeleving zonder spraakassistent functies, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor degenen die een spraakassistent-vrije speaker zoeken. Met een prijs van $199 is het een voordelig alternatief voor zijn spraakassistent-uitgeruste tegenhanger, de Sonos One. Met een strak, modern ontwerp, capacitieve touch-bediening en naadloze installatie, valt de Sonos One SL op door zijn gebruiksvriendelijke interface en Trueplay afstemmingssoftware voor akoestische kalibratie. Zijn compatibiliteit met Apple Airplay 2 voor streaming en stereokoppelingsmogelijkheden versterken verder zijn veelzijdigheid.

De luidspreker wordt geprezen om zijn geluidskwaliteit, gekenmerkt door behendigheid, stevige bass en goed geplaatste vocalen en snaren. What Hi-Fi prijst zijn vermogen om een stereopaar te vormen met de Sonos One, waarbij de waarde voor geld en naadloze integratie met muziekstreamingdiensten worden benadrukt. Bovendien versterkt zijn uitbreidbaarheid binnen het Sonos-ecosysteem en het gemak dat het biedt voor thuiscinema-opstellingen zijn aantrekkingskracht. Het ontbreken van een microfoon en spraakbesturingsfuncties kan worden beschouwd als een beperking voor degenen die dergelijke functionaliteiten zoeken. Echter, voor gebruikers die een slimme luidspreker zonder spraakassistent mogelijkheden zoeken, komt de Sonos One SL naar voren als een topkeuze, vooral voor integratie in een bestaand Sonos-systeem of voor zelfstandig gebruik.

In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de Sonos One SL zich door zijn naadloze installatieproces, hoogwaardige geluidsweergave en integratie met Apple Airplay 2. Hoewel het installatieproces als complexer kan worden beschouwd in vergelijking met sommige concurrenten, maken zijn akoestische kalibratiefunctie en compatibiliteit binnen het Sonos-ecosysteem het tot een aantrekkelijke optie voor audio-liefhebbers. Zijn voornaamste kracht ligt in zijn veelzijdigheid, waarbij het een hoogwaardige luisterervaring biedt zowel als op zichzelf staande luidspreker als binnen een multi-room audio-opstelling.

Samengevat, de Sonos One SL - Zwart Smart Speaker blinkt uit als een spraakassistent-vrije luidspreker, met een premium audiobeleving en naadloze integratie binnen het Sonos-ecosysteem. Zijn strakke ontwerp, veelzijdige connectiviteitsopties en hoogwaardige geluidsoutput maken het een uitstekende keuze voor gebruikers die een slimme luidspreker zonder spraakassistent mogelijkheden zoeken, vooral voor degenen die geïnvesteerd zijn in het Sonos-platform. 🎵

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

9. Sonos Move 2

Ik ben enthousiast over de Sonos Move 2 slimme speaker, die een verbetering biedt ten opzichte van zijn voorganger en de luisterervaring naar een hoger niveau tilt. De speaker valt op door zijn stereo geluid, verdubbelde batterijduur en line-in afspelen, waardoor het een opmerkelijke verbetering is. Volgens The Verge wordt de Sonos Move 2 geprezen als een opmerkelijke verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Met zijn grotere formaat en verbeterd ontwerp, weegt hij 6,6 pond en heeft hij een IP56-classificatie, waardoor hij duurzaam en geschikt is voor buitengebruik, zoals benadrukt in de review van Tom's Guide. Daarnaast is hij verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en olijf, waardoor hij tegemoetkomt aan diverse esthetische voorkeuren.

Een van de onderscheidende kenmerken is het naadloos kunnen overschakelen tussen Wi-Fi en Bluetooth verbindingen, waardoor de weergave ononderbroken blijft binnen en buiten het Wi-Fi bereik. De Sonos Move 2 ondersteunt ook gelijktijdige koppeling met Wi-Fi en Bluetooth, waardoor flexibiliteit wordt geboden in gebruiksscenario's. Bovendien biedt hij ondersteuning voor AirPlay 2, wat zijn veelzijdigheid en integratie met andere Apple apparaten vergroot. Het ontbreken van Google Assistant kan echter een nadeel zijn voor sommige gebruikers, zoals benadrukt in de review van The Verge. Desalniettemin benadrukt SoundGuys de waarde van de Sonos Move 2 als slimme speaker in huis, waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die naadloze integratie binnen een slimme thuisomgeving zoeken. Met een prijs van $449 is het een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een hoogwaardige slimme speaker met uitgebreide functies.

In vergelijking met zijn concurrenten blinkt de Sonos Move 2 uit in het bieden van een gebalanceerde mix van robuuste geluidskwaliteit, duurzaamheid en integratie in een slimme thuisomgeving. Zijn vermogen om naadloos over te schakelen tussen Wi-Fi en Bluetooth, in combinatie met zijn buitenduurzaamheid, onderscheidt hem van andere slimme speakers op de markt. Zijn grotere formaat kan echter een beperking vormen voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer draagbare optie.

Samenvattend is de Sonos Move 2 een indrukwekkende slimme speaker die verbeterde geluidskwaliteit, duurzaamheid en naadloze integratie in een slimme thuisomgeving biedt. Zijn verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, gecombineerd met zijn veelzijdige connectiviteitsopties, positioneren hem als een sterke concurrent in het landschap van slimme speakers. Hoewel zijn grotere formaat de draagbaarheid kan belemmeren, maken zijn reeks functies en robuuste prestaties het een overtuigende keuze voor wie een hoogwaardige slimme speaker zoekt voor thuis of buiten.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

10. Amazon Echo Dot (5th Gen)

 • list plusNieuwe temperatuursensor en tikbediening
 • list plusEenvoudige installatie en intuïtief ontwerp
 • list plusNaadloze spraakopdrachtreactie en breed scala aan Alexa-vaardigheden
 • list plusMatig geluid en minimale extra's
 • list plusOntbreken van een 3,5 mm audio-aansluiting
 • list plusMinder aantrekkelijk voor mensen die geavanceerde functies zoeken
Ik ben enthousiast over de Amazon Echo Dot (5e generatie), met zijn nieuwe temperatuursensor en tikbediening, naast de eenvoudige installatie en intuïtief ontwerp. Met een prijs van $49.99 / £54.99 / AU$79, reageert het naadloos op spraakopdrachten en biedt het een breed scala aan Alexa-vaardigheden, waardoor het een veelzijdige metgezel is voor verschillende taken. Volgens TechRadar heeft het apparaat verbeterde bas en geluidskwaliteit, met een ontwerp- en functiescore van 4/5. Zoals ze opmerkten, "de geluidskwaliteit is goed in balans en compatibel met tal van muziekdiensten."

Echter, de beoordeling van SoundGuys schildert een kritischer beeld, waarbij de Echo Dot (5e generatie) wordt omschreven als een redelijke startende slimme luidspreker met "matig geluid en minimale franje", waardoor het mogelijk minder aantrekkelijk is voor degenen die geavanceerde functies zoeken. Het ontbreken van een 3,5 mm audiopoort, benadrukt door TechRadar, kan een nadeel zijn voor gebruikers die de voorkeur geven aan een bedrade verbinding, hoewel Bluetooth-connectiviteit nog steeds beschikbaar is.

Wat betreft de evolutie, onderscheidt de verbeterde geluidskwaliteit en bas van de Echo Dot (5e generatie), evenals de toevoeging van een temperatuursensor en tikbediening, het van zijn voorgangers. Deze toevoegingen dragen bij aan een meer uitgebreide gebruikerservaring, in lijn met de inspanningen van Amazon om voortdurend de functionaliteit en bruikbaarheid van de Echo-lijn te verbeteren.

In vergelijking met zijn concurrenten blinkt de Echo Dot (5e generatie) uit in zijn naadloze integratie met Alexa en een breed scala aan vaardigheden, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die diep geworteld zijn in het Amazon-ecosysteem. Voor gebruikers die geluidskwaliteit en geavanceerde functies prioriteren, kunnen andere opties op de markt voor slimme luidsprekers meer geschikt zijn.

Samenvattend, de Amazon Echo Dot (5e generatie) is een budgetvriendelijke slimme luidspreker met een intuïtief ontwerp, verbeterde geluidskwaliteit en een breed scala aan Alexa-vaardigheden. De belangrijkste gebruiksscenario's zijn slimme thuisondersteuning, muziekweergave en spraakassistentfunctionaliteit. Hoewel het uitblinkt in de integratie met Alexa en betaalbaarheid, moeten potentiële kopers rekening houden met de beperkingen op het gebied van geluidskwaliteit en connectiviteitsopties, zoals benadrukt door de beoordelingen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij Amazon

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved