ills
Last update: Jul 13, 2024
Wat is de beste Smart speaker op de markt? Met zoveel Smart speakers raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Apple HomePod mini
Beste Smart Speaker
Apple HomePod mini
MerkApple
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Google Nest Audio
Google Nest Audio
MerkGoogle
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Sonos Era 300
Meeslepend geluidsbeeld en rijke audiokwaliteit
Sonos Era 300
MerkSonos
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Amazon Echo Studio
Optimaal voor home cinema audio-ervaringen
Amazon Echo Studio
MerkAmazon
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Sonos Era 100
Sonos Era 100
MerkSonos
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Google Nest Wifi Router
Google Nest Wifi Router
MerkGoogle
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Sonos Move 2
Sonos Move 2
MerkSonos
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Google Nest Hub Max
Google Nest Hub Max
MerkGoogle
Score9.1
9
Bose Portable Smart Speaker
Bose Portable Smart Speaker
MerkBose
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Sonos Roam/Roam SL
Zeer draagbare slimme speaker met veel functies
Sonos Roam/Roam SL
MerkSonos
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze leuke Smart speaker reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Smart speakers ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Smart speaker is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Smart speaker.

De beste Smart speakers op 1 plek

1. Apple HomePod mini

Beste Smart Speaker:
 • list plusNaadloze integratie met iOS-apparaten en het Apple-ecosysteem
 • list plusCompact, kleurrijk ontwerp met levendige opties en visueel aantrekkelijke functies
 • list plusGeavanceerde functies zoals door Apple ontworpen full-range driver, passieve radiatoren en door Siri aangedreven slimme functies
 • list plusBeperkte compatibiliteit met diensten van derden zoals Spotify
 • list plusGebrek aan fysieke knoppen en audio-aansluitingen kan de veelzijdigheid beperken
 • list plusOnduidelijkheid over geluidskwaliteitsdetails en audioprestaties
Ik ben dol op de Apple HomePod mini, een slimme speaker die perfect aansluit bij mijn iPhone en andere iOS-apparaten. Met een gratis zes maanden Apple Music-abonnement is het een geweldige keuze voor Apple-fans zoals ik. Hoewel de details over de geluidskwaliteit wat vaag zijn, is het de ideale optie voor diegenen die helemaal in het Apple-ecosysteem zitten. Volgens SoundGuys is het "ontworpen voor iPhone-gebruikers en biedt het eenvoudige installatie en bediening met een iPhone of iPad met de nieuwste iOS of iPadOS-versie." De naadloze integratie met Apple Music en Siri maakt het een overtuigende keuze voor Apple-liefhebbers.

De HomePod mini heeft een compact en kleurrijk ontwerp, met een glazen paneel bovenop dat oplicht in een kleurrijk patroon wanneer Siri wordt geactiveerd, waardoor het een visueel aantrekkelijke ervaring biedt. What Hi-Fi? prijst zijn geavanceerde functies, waaronder een enkele door Apple ontworpen full-range driver, passieve radiatoren en vier microfoons voor spraakopdrachten, allemaal aangedreven door de Apple S5-chip, waardoor het computational audio en Siri-aangedreven slimme functies kan bieden. Deze combinatie van geavanceerde technologie heeft het de What Hi-Fi? Awards 2023 laten winnen. De compacte afmetingen, levendige opties en naadloos geweven stoffen ontwerp maken het een visueel aantrekkelijke toevoeging aan elke ruimte.

Een nadeel is dat de compatibiliteit van de HomePod mini met Spotify niet naadloos is, wat een beperking kan zijn voor gebruikers die de voorkeur geven aan dit platform. Bovendien ontbreken fysieke knoppen en audiopoorten, wat de veelzijdigheid in bepaalde scenario's kan beperken. De details over de geluidskwaliteit van de HomePod mini worden niet uitgebreid besproken, waardoor er enige onduidelijkheid bestaat over zijn audioprestaties. Desalniettemin is het aan te bevelen voor casual luisteren en home automation, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor individuen die op zoek zijn naar een slimme speaker die is afgestemd op hun Apple-gecentreerde levensstijl.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Apple HomePod mini zich door zijn naadloze integratie met het Apple-ecosysteem, waardoor het een ongeëvenaarde ervaring biedt voor iPhone- en iPad-gebruikers. Zijn geavanceerde functies, compacte ontwerp en slimme functionaliteit maken het een uitstekende keuze in zijn prijsklasse. Toch kunnen de beperkingen op het gebied van compatibiliteit met diensten van derden zoals Spotify en het ontbreken van fysieke knoppen en audiopoorten potentiële gebruikers afschrikken die op zoek zijn naar een meer veelzijdige slimme speaker.

In essentie blinkt de Apple HomePod mini uit als een instapniveau slimme speaker, met name voor personen die diep geworteld zijn in het Apple-ecosysteem. Zijn geavanceerde functies en naadloze integratie met iOS-apparaten maken het een overtuigende optie voor diegenen die op zoek zijn naar een slimme speaker die is afgestemd op hun Apple-gecentreerde levensstijl. Toch kunnen de beperkingen op het gebied van compatibiliteit met diensten van derden en audiokoppeling uitdagingen opleveren voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer veelzijdige slimme speaker-optie.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

2. Google Nest Audio

 • list plusIndrukwekkende geluidskwaliteit
 • list plusNiet ideaal voor grotere open ruimtes
 • list plusNiet ontworpen voor buitengebruik
 • list plusMoet verbonden blijven met een stopcontact
Ik ben enthousiast over de Google Nest Audio slimme speaker vanwege zijn indrukwekkende geluidskwaliteit en aantrekkelijke prijs, waardoor het een overtuigende optie is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe slimme speaker. Het wordt beschreven als de perfecte keuze in de markt, omdat het een balans vindt tussen prestaties en betaalbaarheid, wat een breed scala aan gebruikers aanspreekt. Volgens The Verge is het "de perfecte keuze voor een slimme speaker, met een balans tussen prestaties en betaalbaarheid." De gebalanceerde frequentierespons en aanpasbare bas- en treble-uitvoer maken het geschikt voor verschillende soorten audio-inhoud, hoewel het misschien niet geschikt is voor grotere open ruimtes vanwege enige compressie op maximaal volume, zoals opgemerkt door RTINGS. De speaker schittert ook als spraakassistent, met ingebouwde ondersteuning voor Google Assistant en uitzonderlijke prestaties op afstand.

Een van de belangrijkste kenmerken die de Google Nest Audio onderscheidt, is het gebruik van Media EQ en Ambient IQ, zoals benadrukt door SoundGuys. Deze functies zorgen voor een neutrale frequentierespons, waardoor heldere geluidskwaliteit wordt geleverd in verschillende soorten media. Hoewel het uitblinkt in muziek en gesproken woord, kan het gebrek aan nadruk op sub-bass een nadeel zijn voor sommige gebruikers. Bovendien verbetert de compatibiliteit met de Google Home-app voor het aanpassen van geluidsniveaus en het koppelen met andere apparaten de bruikbaarheid ervan.

In vergelijking met andere slimme speakers zoals de Amazon Echo (4e generatie) en de Apple Homepod mini, staat de Google Nest Audio zijn mannetje met zijn veelzijdige prestaties en concurrerende prijsstelling. De redelijke tot goede kwaliteit van de microfoon voor telefoongesprekken, zoals vermeld door SoundGuys, voegt nog meer veelzijdigheid toe.

Toch heeft de Google Nest Audio ook beperkingen. Het is misschien niet ideaal voor grotere open ruimtes vanwege enige compressie op maximaal volume, en het is niet ontworpen voor buitengebruik, zoals opgemerkt door RTINGS. Bovendien moet de speaker aangesloten blijven op een stopcontact, wat de draagbaarheid beperkt.

In een markt die overspoeld wordt door slimme speakers, valt de Google Nest Audio op door zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit en betaalbaarheid, waardoor het een solide keuze is voor een breed scala aan gebruikers. De aanpasbare geluidsoutput, naadloze integratie met de Google Home-app en ingebouwde ondersteuning voor Google Assistant maken het tot een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat. Hoewel het misschien niet de ideale optie is voor buitengebruik of grotere ruimtes, maken zijn veelzijdige prestaties en concurrerende prijsstelling het een sterke concurrent in de categorie slimme speaker. Zoals The Verge het treffend zegt, is de Google Nest Audio "de perfecte keuze voor een slimme speaker, met een balans tussen prestaties en betaalbaarheid."

Verkrijgbaar bij:

Morgen bezorgd.

3. Sonos Era 300

Meeslepend geluidsbeeld en rijke audiokwaliteit:
 • list plusUitzonderlijke geluidskwaliteit
 • list plusMeeslepende ruimtelijke audiobeleving
 • list plusPlatformonafhankelijk en compatibel met zowel Android als iPhone-apparaten
 • list plusBeperkingen in stereoweergave in vergelijking met Sonos Five
 • list plusInconsistenties met Atmos-mixen
 • list plusExtra investering vereist voor integratie met tv-systeem
Ik ben enthousiast over de Sonos Era 300 slimme speaker, een toptoestel dat zorgt voor een meeslepende ruimtelijke audiobeleving en uitzonderlijke geluidskwaliteit. Met een prijs van $449 heeft deze speaker een zandloperontwerp met zes speakers, waaronder vier tweeters en twee woofers, aangedreven door individuele klasse D-versterkers. Volgens The Verge lijkt "de speaker vooruitstrevend te zijn," en brengt het een futuristisch gevoel naar de audiobeleving. Het heeft een unieke opwaarts gerichte Dolby Atmos-specific tweeter die is ontworpen om geluid van het plafond te reflecteren, waardoor de ruimtelijke geluidsmogelijkheden worden verbeterd. De aanraakgevoelige bedieningselementen en intuïtieve volumeregeling dragen bij aan een gebruiksvriendelijke interface, zoals benadrukt door Tom's Guide.

Een van de opvallende kenmerken van de Sonos Era 300 is de uitzonderlijke geluidskwaliteit. Tom's Guide merkt op dat het "precieze en dreunende bas" biedt, waardoor het de best klinkende slimme speaker is voor zijn formaat. Bovendien is het platform-agnostisch, naadloos compatibel met zowel Android- als iPhone-apparaten, en ondersteunt het diverse muziekdiensten. Het is echter belangrijk om op te merken dat de speaker tekortschiet in stereo-weergave in vergelijking met de Sonos Five, zoals vermeld door The Verge. De ruimtelijke audiomogelijkheden met Dolby Atmos-tracks worden zeer geprezen, maar er zijn inconsistenties met Atmos-mixen, die de algehele ervaring kunnen beïnvloeden.

De Era 300 biedt ook Bluetooth-koppeling, een knop voor spraakassistent en een schakelaar om de microfoons uit te schakelen, waardoor veelzijdigheid in gebruik wordt geboden. Het is het overwegen waard dat hoewel het Dolby Atmos-tracks ondersteunt, er beperkte streamingopties zijn voor dergelijke tracks, momenteel alleen vanuit Amazon Music Unlimited en Apple Music. Bovendien kan de integratie van de speaker in een tv-systeem extra investeringen vereisen, aangezien het wordt aanbevolen om het te koppelen met een Sonos-soundbar en mogelijk een tweede Era 300 voor volledig surroundgeluid.

Wat het ontwerp betreft, voegt de unieke "ingesnoerde zandloper" vorm van de speaker, verkrijgbaar in matzwarte of matwitte afwerkingen, een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Het is compact en vereist horizontale plaatsing, met de optie voor een standaardbevestiging. Bovendien zijn er kortingen beschikbaar voor de aanschaf van meerdere Era 300 speakers, en kunnen aparte adapters worden toegevoegd voor aanvullende connectiviteitsopties.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Sonos Era 300 op door zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit en ruimtelijke audiomogelijkheden. De beperkingen in stereo-weergave en inconsistente Atmos-mixen, evenals de extra investering die nodig is voor de integratie in een tv-systeem, moeten echter worden overwogen door potentiële kopers.

Tot slot, de Sonos Era 300 is een premium slimme speaker die uitblinkt in het leveren van een meeslepende ruimtelijke audiobeleving en nauwkeurige geluidskwaliteit. Zijn platformflexibiliteit, gebruiksvriendelijke interface en elegante ontwerp maken het een overtuigende keuze voor audiofielen. Desalniettemin moeten kopers de beperkingen in stereo-weergave en streamingopties, evenals de extra kosten voor de integratie in een tv-systeem, afwegen. Zoals opgemerkt door Tom's Guide, "biedt de Sonos Era 300 uitzonderlijke geluidskwaliteit en platformflexibiliteit," wat het positioneert als een toptoestel slimme speaker in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

4. Amazon Echo Studio

Optimaal voor home cinema audio-ervaringen:
 • list plusUitzonderlijke geluidskwaliteit
 • list plusKan bepaalde gewenste functies missen
 • list plusHuidige prijs kan voor sommigen een beperkende factor zijn
Ik ben zo opgewonden over de recente upgrade van de Amazon Echo Studio! Met zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit en de mogelijkheid om 3D-audio en Dolby Atmos te leveren, is deze high-end slimme speaker echt een winnaar. Met maar liefst 330 watt aan vermogen en meerdere speakers en een woofer, zorgt hij voor een meeslepende audio-ervaring. 🎵

Maar dat is nog niet alles: de Echo Studio kan ook dienen als een slimme hub controller met ZigBee ondersteuning, waardoor hij naadloos kan integreren met allerlei slimme thuisproducten. En als klap op de vuurpijl kun je ook nog een stereo paar creëren voor een meeslepende TV-audio-ervaring.

Hoewel sommige gebruikers bepaalde functies misschien nog steeds missen, heeft de recente update veel van de eerdere tekortkomingen aangepakt en de Echo Studio nog verder naar voren geschoven als een topklasse slimme speaker. En ja, de prijs kan voor sommigen een struikelblok zijn, maar de verbeterde geluidskwaliteit en slimme functies maken het meer dan de moeite waard.

In een drukke markt kan de Amazon Echo Studio zeker de concurrentie aan met andere topmerken. Maar het is echt zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit, slimme mogelijkheden en compatibiliteit met allerlei slimme thuisapparaten die hem echt onderscheiden. Dus, als je op zoek bent naar een eersteklas slimme speaker-ervaring, dan is de Echo Studio zeker iets om te overwegen!

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

5. Sonos Era 100

Ik, de Sonos Era 100 slimme luidspreker, zet een nieuwe standaard met mijn uitzonderlijke geluidskwaliteit, Bluetooth-flexibiliteit en een robuust ecosysteem. Met mijn compacte ontwerp, stereoweergave en Bluetooth-connectiviteit bied ik een aanzienlijke upgrade ten opzichte van mijn voorganger, de Sonos One. De toevoeging van een USB-C-poort, zelfkalibratie met ingebouwde microfoons en ondersteuning voor de Sonos Voice-assistent versterken mijn aantrekkingskracht verder. Mijn aanraakbediening met verbeterde functies, Trueplay en instelbare EQ bieden een gepersonaliseerde luisterervaring, terwijl mijn compatibiliteit met AirPlay 2 op Apple-apparaten mijn veelzijdigheid vergroot.

Volgens CNET "levert de Era 100 betere geluidskwaliteit dan de Sonos One," waardoor ik een topkandidaat ben in de slimme luidsprekercategorie. De toevoeging van een tweede tweeter voor stereogeluid en Wi-Fi 6 en Bluetooth draadloze connectiviteit, zoals benadrukt door Tom's Guide, positioneert mij als een veelzijdig en krachtig audiotoestel. Mijn mogelijkheid om verbinding te maken met een platenspeler of tv met Bluetooth-ondersteuning voegt toe aan mijn flexibiliteit en komt tegemoet aan verschillende entertainmentbehoeften.

Echter, ondanks deze indrukwekkende kenmerken, brengt het ontbreken van Google Assistant, zoals opgemerkt door CNET, en de lichte prijsstijging vergeleken met mijn voorganger enkele zorgen met zich mee. TechRadar benadrukt de prijsstijging als een potentieel nadeel, omdat het de Sonos Era 100 in een prijsklasse plaatst waar het concurreert met geavanceerdere luidsprekers. Deze verschuiving in prijsstelling kan een uitdaging vormen voor consumenten die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke optie.

Mijn evolutie van de Sonos One toont het streven van het merk om geluidsprestaties, connectiviteit en gebruikerservaring te verbeteren. Mijn concurrentievoordeel ligt in mijn uitgebreide functies, waaronder stereoweergave, zelfkalibratie en ondersteuning voor de Sonos Voice-assistent. Echter, het hogere prijspunt en het ontbreken van Google Assistant kunnen budgetbewuste consumenten sturen naar alternatieven, zoals de Sonos One, die vergelijkbare mogelijkheden biedt tegen een lagere prijs.

Samengevat, excelleer ik, de Sonos Era 100, in het leveren van uitzonderlijke geluidskwaliteit, veelzijdige connectiviteit en een gebruiksvriendelijke ervaring. Mijn vermogen om te voorzien in een breed scala van entertainmentbehoeften, van muziekstreaming tot tv-audio, plaatst mij als een overtuigende keuze in de slimme luidsprekermarkt. Desalniettemin kan de prijsstijging en het ontbreken van Google Assistant potentiële kopers aanzetten om mijn voordelen af te wegen tegen de kosten, vooral in vergelijking met mijn voorgangers en andere concurrerende producten.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

6. Google Nest Wifi Router

Google Nest Wifi, Router and Point 2-pack. Wifi-band: Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz), Wifi-standaard: Wi-Fi 5 (802.11ac), WLAN gegevensoverdrachtsnelheid (max): 2200 Mbit/s. Interfacetype Ethernet LAN: Gigabit Ethernet, Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000 Mbit/s, Bekabelingstechnologie: 10/100/1000Base-T(X). Generatie mobiel internet: 4G. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WPA3. Type product: Router om neer te zetten, Kleur van het product: Wit, Materiaal behuizing: Kunststof

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

Bekijk bij bol.com

7. Sonos Move 2

Ik ben enthousiast over de Sonos Move 2 slimme speaker, die een verbetering biedt ten opzichte van zijn voorganger en de luisterervaring naar een hoger niveau tilt. De speaker valt op door zijn stereo geluid, verdubbelde batterijduur en line-in afspelen, waardoor het een opmerkelijke verbetering is. Volgens The Verge wordt de Sonos Move 2 geprezen als een opmerkelijke verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Met zijn grotere formaat en verbeterd ontwerp, weegt hij 6,6 pond en heeft hij een IP56-classificatie, waardoor hij duurzaam en geschikt is voor buitengebruik, zoals benadrukt in de review van Tom's Guide. Daarnaast is hij verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en olijf, waardoor hij tegemoetkomt aan diverse esthetische voorkeuren.

Een van de onderscheidende kenmerken is het naadloos kunnen overschakelen tussen Wi-Fi en Bluetooth verbindingen, waardoor de weergave ononderbroken blijft binnen en buiten het Wi-Fi bereik. De Sonos Move 2 ondersteunt ook gelijktijdige koppeling met Wi-Fi en Bluetooth, waardoor flexibiliteit wordt geboden in gebruiksscenario's. Bovendien biedt hij ondersteuning voor AirPlay 2, wat zijn veelzijdigheid en integratie met andere Apple apparaten vergroot. Het ontbreken van Google Assistant kan echter een nadeel zijn voor sommige gebruikers, zoals benadrukt in de review van The Verge. Desalniettemin benadrukt SoundGuys de waarde van de Sonos Move 2 als slimme speaker in huis, waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die naadloze integratie binnen een slimme thuisomgeving zoeken. Met een prijs van $449 is het een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een hoogwaardige slimme speaker met uitgebreide functies.

In vergelijking met zijn concurrenten blinkt de Sonos Move 2 uit in het bieden van een gebalanceerde mix van robuuste geluidskwaliteit, duurzaamheid en integratie in een slimme thuisomgeving. Zijn vermogen om naadloos over te schakelen tussen Wi-Fi en Bluetooth, in combinatie met zijn buitenduurzaamheid, onderscheidt hem van andere slimme speakers op de markt. Zijn grotere formaat kan echter een beperking vormen voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer draagbare optie.

Samenvattend is de Sonos Move 2 een indrukwekkende slimme speaker die verbeterde geluidskwaliteit, duurzaamheid en naadloze integratie in een slimme thuisomgeving biedt. Zijn verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, gecombineerd met zijn veelzijdige connectiviteitsopties, positioneren hem als een sterke concurrent in het landschap van slimme speakers. Hoewel zijn grotere formaat de draagbaarheid kan belemmeren, maken zijn reeks functies en robuuste prestaties het een overtuigende keuze voor wie een hoogwaardige slimme speaker zoekt voor thuis of buiten.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

8. Google Nest Hub Max

 • list plusExpansief 10-inch display met een resolutie van 1280 x 800 voor een meeslepende visuele ervaring
 • list plusGebarenbediening voor afspelen voegt gemak toe voor gebruikers
 • list plusFace Match-technologie maakt gepersonaliseerde interacties en geïndividualiseerde toegang tot informatie mogelijk
 • list plusRobuuste audiopresentatie met twee 18mm, 10W tweeters en een 75mm, 30W woofer voor hoogwaardige geluidsprestaties
 • list plusAanwezigheid van een camera- en microfoonschakelaar voor verbeterde privacy en beveiliging
 • list plusConcurrentie van andere Google Nest slimme luidsprekers en displays zoals de Nest Mini en Nest Audio
# PRODUCT BESCHRIJVING

Ik ben de Google Nest Hub Max, een opvallende slimme speaker met een boeiende mix van functies en mogelijkheden. Mijn 10-inch scherm met een resolutie van 1280 x 800 biedt een meeslepende visuele ervaring die me onderscheidt van de rest. Het toevoegen van gebarenbediening voor het afspelen voegt een laag van gemak toe waar gebruikers van houden. Mijn Face Match-technologie maakt gepersonaliseerde interacties mogelijk, van op maat gemaakte begroetingen tot individuele toegang tot informatie, wat de gebruikerservaring verbetert. Mijn "ingetogen en elegante" ontwerp wordt ondersteund door een krachtige audiosetup met twee 18mm, 10W tweeters en een 75mm, 30W woofer, wat zorgt voor hoogwaardige geluidsprestaties. Bovendien benadrukt de aanwezigheid van een camera- en microfoonschakelaar mijn toewijding aan privacy, een essentieel aspect in het huidige technologische landschap.

Ik onderscheid mezelf in de markt van slimme speakers door mijn grotere scherm en indrukwekkende speakerprestaties, samen met verbeterde beveiligingsfuncties via mijn geïntegreerde Nest Cam. Volgens Pocket-lint dient de Nest Mini als een instapalternatief, op maat gemaakt voor degenen die een budgetvriendelijke optie zoeken met toegang tot alle Google Assistent-functies. Aan de andere kant wordt de Nest Audio geprezen om zijn superieure geluidskwaliteit en ontwerp, gericht op muziekliefhebbers. Dit maakt de Google Nest Hub Max tot een solide keuze voor gebruikers die waarde hechten aan een groter scherm, krachtige speakerprestaties en geavanceerde beveiligingsfuncties, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die een allesomvattende slimme speakerervaring zoeken.

Hoewel ik uitblink in verschillende belangrijke gebieden, sta ik tegenover concurrentie van andere Google Nest slimme speakers en displays zoals de Nest Mini en Nest Audio. De keuze tussen deze opties hangt af van individuele voorkeuren en vereisten. De Nest Mini dient als een toegankelijk instappunt in het ecosysteem, terwijl de Nest Audio de geluidskwaliteit en het ontwerp verbetert, wat aantrekkelijk is voor muziekliefhebbers. Echter, de Google Nest Hub Max valt op als een premium optie met zijn grotere scherm, superieure speakerprestaties en geïntegreerde beveiligingsfuncties, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die een eersteklas slimme speakerervaring zoeken.

Tot slot maak ik indruk met mijn uitgebreide display, gepersonaliseerde interacties via Face Match, krachtige audioprestaties en privacygericht ontwerp. Hoewel ik concurrentie ondervind van andere Google Nest-opties, maken mijn grotere display, verbeterde audioprestaties en geavanceerde beveiligingsfuncties mij tot een overtuigende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een eersteklas slimme speaker. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met hun specifieke behoeften, aangezien de Nest Mini en Nest Audio verschillende voorkeuren en vereisten bedienen.

Verkrijgbaar bij:

9. Bose Portable Smart Speaker

Met de Bose Portable Home Speaker heb je altijd een slimme speaker bij de hand. Door de batterij en het draaghengsel neem je hem makkelijk overal mee naartoe. Deze wifi speaker verbind je ook met bluetooth via je telefoon, mocht je buiten het bereik van je wifi zijn. Daarnaast bedien je het apparaat via je stem, door middel van Google Assistant. Je hoort het geluid in elke hoek van de kamer door de 360 graden geluidsweergave. Hierdoor maakt het dus niet uit hoe hij staat. Wil je hem het liefst in de badkamer of buiten gebruiken? Wees niet bang voor vocht of regen, want de speaker is spatwaterdicht.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

10. Sonos Roam/Roam SL

Zeer draagbare slimme speaker met veel functies:

Sonos Roam SL Zwart


Ervaar thuis en onderweg verbluffend geluid met deze lichtgewicht draagbare luidspreker die klaar is voor gebruik buitenshuis. Geniet urenlang van muziek, radio, audioboeken en meer van al uw favoriete services dankzij de duurzame oplaadbare batterij van Roam SL. Luister thuis met wifi en gemakkelijk bedien het geluid met de Sonos-app en Apple AirPlay 2. Gebruik Bluetooth® als je weg bent. Voeg meer Sonos-speakers in huis toe voor multiroom luisteren. Alles werkt samen via wifi.

Belangrijke eigenschappen:
• Stream al je favoriete diensten via wifi thuis en Bluetooth onderweg.
• Het waterdichte en valbestendige ontwerp heeft een IP67-classificatie en kan tot 30 minuten worden ondergedompeld in één meter water.
• Speel tot 10 uur continu af en laad Roam SL eenvoudig op met een Qi draadloze oplader, de speciale Sonos Roam SL Draadloze oplader (apart verkrijgbaar), of door de meegeleverde USB-C-naar-USB-A-kabel aan te sluiten op een 5V/1,5A (7,5W) of hogere USB-lichtnetadapter.
• Maak thuis verbinding met wifi voor het continue steamen van muziek en eenvoudige app-bediening.
• Geniet van een luisterervaring in meerdere kamers met andere Sonos producten in huis. Alles werkt samen via wifi."

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved