ills
Last update: Jun 20, 2024
Wat is de beste Server Behuizing op de markt? Met zoveel Server Behuizingen raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
RAIDER CA2 PRO GAMING ATX
RAIDER CA2 PRO GAMING ATX
Merk
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Intertech Inter-Tech 88887236 computerbehuizing Rack
Intertech Inter-Tech 88887236 computerbehuizing Rack
MerkIntertech
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
RAIDER CA2 PRO GAMING ATX
RAIDER CA2 PRO GAMING ATX
MerkRaider
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
RAIDER CA2 PRO GAMING ATX
Beste serverbehuizing
RAIDER CA2 PRO GAMING ATX
MerkRaider
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
RAIDER CA2 PRO GAMING ATX
RAIDER CA2 PRO GAMING ATX
MerkRaider
Score8.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Supermicro SC825TQ-600LPB Rack Zwart 600
Supermicro SC825TQ-600LPB Rack Zwart 600
MerkSupermicro
Score8.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze super Server Behuizing lijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Server Behuizingen ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Server Behuizing is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Server Behuizing.

De beste Server Behuizingen op 1 plek

1. RAIDER CA2 PRO GAMING ATX

 • list plusUitstekende luchtstroom voor effectieve koeling
 • list plusOpvallend ontwerp met groene LED-verlichting en tempered glass window
 • list plusHandige connectiviteit met 1x USB 3.0, 1x USB 2.0 en audio-aansluitingen aan de voorkant
 • list plusOntwerp en LED-verlichting kunnen een persoonlijke voorkeur zijn
Ik ben super enthousiast over de RAIDER CA2 PRO GAMING ATX PC Case - Behuizing met Groene Led! Deze behuizing is perfect voor gamers die op zoek zijn naar geavanceerde functies en een opvallend ontwerp. Met zijn geweldige luchtstroom is deze behuizing ideaal voor het bouwen van een krachtige gaming pc. Het tempered glass window geeft een glimp van de high-end componenten die erin zijn geïnstalleerd, en de groene LED-verlichting voegt een opvallend visueel element toe.

Een van de geweldige kenmerken van de RAIDER CA2 PRO is de indrukwekkende luchtstroom, mogelijk gemaakt door drie 120mm ventilatoren aan de voorzijde en een 120mm ventilator aan de achterzijde. Dit zorgt voor effectieve koeling en draagt bij aan de algehele prestaties van de pc, vooral tijdens intense gaming-sessies wanneer de hardware onder druk staat. Bovendien biedt de behuizing handige toegang tot connectiviteit met 1x USB 3.0, 1x USB 2.0 en audio-aansluitingen aan de voorkant.

De RAIDER CA2 PRO onderscheidt zich echt door zijn verbeterde luchtstroom, wat essentieel is voor gaming-pc's die vaak te maken hebben met warmteproblemen. Het gebruik van tempered glass en groene LED-verlichting voegt een esthetisch element toe dat een lust voor het oog is voor gamers die hun opstelling willen laten opvallen. Deze behuizing biedt een goede balans tussen functionaliteit en visuele aantrekkingskracht, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor gaming-enthousiastelingen.

De RAIDER CA2 PRO is perfect voor gamers die een krachtige gaming-pc willen bouwen met aandacht voor zowel prestaties als visuele aantrekkingskracht. De verbeterde luchtstroom, samen met het opvallende ontwerp en de LED-verlichting, maken het een uitstekende keuze voor gamers die graag pronken met hun opstelling. Hoewel de behuizing indrukwekkende functies biedt, kan het ontwerp en de LED-verlichting een persoonlijke voorkeur zijn en mogelijk niet ieders smaak.

Al met al biedt de RAIDER CA2 PRO GAMING ATX PC Case een aantrekkelijke combinatie van prestaties en esthetiek, waardoor het een sterke concurrent is in de markt voor gaming behuizingen. Met zijn geweldige luchtstroom en opvallende ontwerp is het een aanwinst voor elke gaming-opstelling. 🎮

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. Intertech Inter-Tech 88887236 computerbehuizing Rack

 • list plusHoudt kaarten koeler dan een open chassis
 • list plusNette uitstraling
 • list plusMogelijkheid om meerdere behuizingen te stapelen
 • list plusMogelijk niet geschikt voor grote kaarten
Ik raad de Inter-Tech 88887236 computerbehuizing Rack Zwart, Grijs aan voor iedereen die een koelere oplossing zoekt voor het behuizen van hun computer. Met zijn rackvormige vormfactor en stevige stalen constructie is deze behuizing een echte aanwinst.

Een van de belangrijkste voordelen van deze behuizing is de mogelijkheid om kaarten koel te houden. Gebruikers hebben gemerkt dat de kaarten koeler blijven dan in een open chassis, wat vooral handig is voor taken zoals gaming of videobewerking.

Een handige tip is om te zorgen dat je voldoende PCIe-kabels hebt als je slechts één voeding gebruikt. Ook wordt aangeraden om gebruik te maken van 90° PCIe 1x USB riser stukjes en eventueel een 90° 24-pin ATX-adapter voor het moederbord.

Naast het koel houden van kaarten, wordt de behuizing ook geprezen om zijn nette uitstraling en stapelbaarheid. Hierdoor kunnen gebruikers meerdere behuizingen op elkaar stapelen, waardoor ze ruimte kunnen besparen en een georganiseerde opstelling kunnen creëren.

Een mogelijke beperking is dat de behuizing wellicht niet geschikt is voor echt grote kaarten. Dit is iets om rekening mee te houden als je werkt met high-end grafische kaarten of andere grote uitbreidingskaarten.

Over het algemeen heeft de Inter-Tech 88887236 computerbehuizing Rack Zwart, Grijs veel te bieden. Het koel houden van kaarten, de nette uitstraling en de mogelijkheid om meerdere behuizingen te stapelen zijn allemaal sterke punten van deze behuizing. Hoewel het mogelijk niet geschikt is voor echt grote kaarten, is het een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en georganiseerde behuizing voor hun computer. 🖥️

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 23 april in huis

3. RAIDER CA2 PRO GAMING ATX

 • list plusUitstekende luchtstroom voor koeling van interne componenten.
 • list plusAanpasbare RGB-verlichting met meegeleverde afstandsbediening.
 • list plusEsthetische waarde met tempered glass zijpaneel voor een indrukwekkende gaming-uitstraling.
 • list plusGrootte van de behuizing kan beperkingen opleggen bij het kiezen van interne componenten.
Ik ben dol op de RAIDER CA2 PRO GAMING ATX PC Case - Behuizing met RGB + Remote! Als serieuze gamer wil je natuurlijk een krachtige behuizing die er ook nog eens fantastisch uitziet. Met deze behuizing zit je helemaal goed. De focus op geweldige luchtstroom maakt het perfect voor het bouwen van een high-performance gaming PC. Met drie aanpasbare 120mm RGB fans aan de voorkant en een 120mm RGB fan aan de achterkant, ziet deze behuizing er niet alleen geweldig uit, maar zorgt het ook voor optimale koeling. Het toegevoegde tempered glass zijpaneel geeft het geheel een indrukwekkende uitstraling, en de handige aansluitingen voor accessoires zoals USB 3.0, USB 2.0 en audio aan de voorkant maken het plaatje compleet.

De evolutie van de RAIDER CA2 PRO is echt indrukwekkend. De verbeterde airflow en koeling zijn essentieel voor gamers, en de toevoeging van RGB fans die je zelf kunt aanpassen is echt een game-changer. Deze behuizing is niet alleen functioneel, maar voegt ook nog eens een flinke dosis stijl toe aan je gaming setup.

Wat de RAIDER CA2 PRO echt onderscheidt van de rest, is de aandacht voor zowel prestaties als uiterlijk. De combinatie van geweldige airflow, RGB-verlichting en het tempered glass zijpaneel maken deze behuizing echt uniek. Het feit dat je zelf de kleuren van de fans kunt aanpassen, samen met de handige afstandsbediening, geeft je volledige controle over hoe jouw systeem eruitziet.

Deze behuizing is perfect voor lange gaming-sessies, omdat de luchtstroom ervoor zorgt dat al je componenten koel blijven. En laten we eerlijk zijn, die RGB-verlichting en het tempered glass zijpaneel maken het gewoon een lust voor het oog. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de grootte van de behuizing beperkingen kan opleggen bij het kiezen van interne componenten. Dus, een beetje planning is wel nodig.

Kortom, de RAIDER CA2 PRO GAMING ATX PC Case - Behuizing met RGB + Remote biedt de perfecte combinatie van prestaties en stijl. Als je op zoek bent naar een krachtige, goed gekoelde en stijlvolle behuizing voor je gaming PC, dan is dit absoluut de juiste keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. RAIDER CA2 PRO GAMING ATX

Beste serverbehuizing:
 • list plusIndrukwekkende airflow voor optimale koeling en prestaties.
 • list plusTempered glass window voor een prachtig zicht op interne componenten.
 • list plusHandige aansluitingen op het frontpaneel voor gemakkelijke toegang tot randapparatuur.
 • list plusOntbreken van specifieke details over interne lay-out en kabelmanagement.
Hey daar, gamers! Ik ben hier om je te vertellen over de RAIDER CA2 PRO GAMING ATX, dé behuizing voor jouw ultieme gaming-pc. Met zijn indrukwekkende airflow zorgt deze behuizing voor optimale koeling en prestaties, zodat je tijdens die intense gaming-sessies geen last hebt van oververhitting.

Een van de coolste dingen aan de RAIDER CA2 PRO GAMING is het tempered glass window, waardoor je een prachtig zicht hebt op de interne componenten van je pc. Niet alleen ziet het er geweldig uit, maar het maakt het ook makkelijker om eventuele problemen op te sporen en aan te pakken. 🖥️

Met drie 120 mm fans aan de voorkant en een 120 mm fan aan de achterkant, zorgt de LED-verlichting van deze behuizing voor een geweldige sfeer. En met handige aansluitingen aan de voorkant, zoals USB 3.0, USB 2.0 en audio-aansluitingen, heb je gemakkelijk toegang tot je randapparatuur.

De RAIDER CA2 PRO GAMING heeft enkele verbeteringen ondergaan ten opzichte van eerdere modellen, met upgrades zoals het tempered glass window en verbeterde airflow. Deze veranderingen maken het koelen van je systeem niet alleen efficiënter, maar ook stijlvoller.

Hoewel er geen specifieke metingen beschikbaar zijn, kunnen we er redelijkerwijs van uitgaan dat deze behuizing uitstekende prestaties levert op het gebied van koeling en luchtstroom, gezien de aanwezigheid van de fans.

De RAIDER CA2 PRO GAMING is perfect voor gaming-pc's en geavanceerde systemen, met voldoende ruimte voor high-end componenten en geweldige koeling, zelfs tijdens langdurige gamingsessies.

Een mogelijke beperking is het gebrek aan specifieke details over de interne lay-out en kabelmanagementmogelijkheden. Het is belangrijk om te weten of de behuizing voldoende ruimte biedt voor het netjes wegwerken van kabels, wat zorgt voor een strakke uitstraling en optimale luchtstroom.

Kortom, de RAIDER CA2 PRO GAMING ATX biedt een geweldige mix van stijl, prestaties en functionaliteit voor gamers die hun systeem willen upgraden en optimaliseren. Met zijn indrukwekkende airflow, tempered glass window en handige aansluitingen, is deze behuizing een solide keuze voor elke gamer.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

5. RAIDER CA2 PRO GAMING ATX

 • list plusUitstekende luchtstroom voor optimale koeling tijdens gaming-sessies.
 • list plusAantrekkelijk ontwerp met rode LED-verlichting en tempered glass window.
 • list plusVoldoende ruimte voor high-performance componenten en handige USB-poorten aan de voorkant.
 • list plusMogelijk te groot voor gebruikers die op zoek zijn naar een compacte optie.
 • list plusVaste rode LED-verlichting zonder aanpasbare kleuropties.
De RAIDER CA2 PRO GAMING ATX PC-behuizing met Rode Led is de perfecte keuze voor gamers die op zoek zijn naar een geavanceerde behuizing met uitstekende luchtstroom. Met een tempered glass window en vier 120mm fans, waarvan drie aan de voorkant en één aan de achterkant, wordt de LED-verlichting prachtig geaccentueerd. De aanwezigheid van 1x USB 3.0, 1x USB 2.0 en audio-aansluitingen aan de voorkant maken het gemakkelijk om headsets en microfoons aan te sluiten.

Deze behuizing is een evolutie in gaming PC-behuizingen, met een focus op zowel esthetiek als functionaliteit. De toevoeging van een tempered glass window en rode LED-verlichting is een opvallende verbetering ten opzichte van eerdere modellen. Het biedt een uitstekende luchtstroom, wat essentieel is voor high-performance gaming PC's, en de aandacht voor detail in het ontwerp is duidelijk merkbaar.

Wat deze behuizing onderscheidt van zijn concurrenten is de combinatie van functionaliteit en esthetiek. Het biedt niet alleen de technische specificaties die gamers nodig hebben, maar ook een aantrekkelijk ontwerp met de rode LED-verlichting en het tempered glass window. Dit onderscheidt het van veel andere behuizingen op de markt die zich voornamelijk richten op functionaliteit zonder de esthetische aantrekkingskracht te benadrukken.

De RAIDER CA2 PRO GAMING ATX PC-behuizing komt goed van pas voor gamers die op zoek zijn naar een krachtige behuizing met een indrukwekkende uitstraling. Het biedt voldoende ruimte voor high-performance componenten en de uitstekende luchtstroom zorgt voor optimale koeling, zelfs tijdens intense gaming-sessies. De toegevoegde functionaliteit van de USB-poorten en audio-aansluitingen aan de voorkant maken het een handige keuze voor gamers die regelmatig randapparatuur willen aansluiten.

Een mogelijke beperking van deze behuizing kan de grootte zijn, aangezien sommige gebruikers mogelijk op zoek zijn naar een meer compacte optie. Het is ook vermeldenswaard dat, hoewel de rode LED-verlichting een aantrekkelijke functie is, sommige gebruikers de voorkeur geven aan aanpasbare kleuropties.

In samenvatting biedt de RAIDER CA2 PRO GAMING ATX PC-behuizing een uitstekende luchtstroom, een aantrekkelijk ontwerp met rode LED-verlichting en voldoende ruimte voor high-performance componenten. Hoewel het enkele mogelijke beperkingen heeft, blijft het een sterke keuze voor gamers die op zoek zijn naar een combinatie van functionaliteit en esthetiek in hun behuizing.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

6. Supermicro SC825TQ-600LPB Rack Zwart 600

 • list plusKrachtige server met een 600 W voeding
 • list plusOndersteunt 3.5" harde schijven voor voldoende opslagruimte
 • list plusLED-indicatoren voor het snel identificeren en oplossen van problemen
 • list plusKan prijzig zijn vanwege de professionele kwaliteit
Ik ben enthousiast over de Supermicro SC825TQ-600LPB Rack Zwart 600 W server! Dit krachtige rackmodel is perfect voor professionele toepassingen en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd in een serverkast. Met ondersteuning voor ATX en EATX moederborden is deze server zeer veelzijdig en kan hij voldoen aan verschillende behoeften.

Een van de opvallende kenmerken van deze server is de 600 W voeding, waardoor zelfs de meest veeleisende taken geen probleem zijn. Daarnaast ondersteunt deze server 3.5" harde schijven, wat betekent dat je voldoende opslagruimte hebt voor al je gegevens.

Een ander voordeel van de Supermicro SC825TQ-600LPB is de aanwezigheid van LED-indicatoren. Deze geven informatie over de status van de harde schijf, stroom en stroomuitval, waardoor je snel problemen kunt identificeren en oplossen.

Deze server is een verbeterde versie van eerdere modellen, met meer vermogen en betere functionaliteit. Supermicro staat bekend om zijn betrouwbare servers en deze is daar geen uitzondering op.

Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kunnen we op basis van de specificaties en het merk Supermicro concluderen dat deze server van hoge kwaliteit is en goed presteert. Het is ideaal voor bedrijven die een betrouwbare server nodig hebben voor intensieve toepassingen zoals dataopslag, virtualisatie en netwerkdiensten.

De prijs van deze server kan een beperking zijn, aangezien het een professioneel apparaat is. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige server, dan is de Supermicro SC825TQ-600LPB zeker het overwegen waard.

Al met al is de Supermicro SC825TQ-600LPB Rack Zwart 600 W een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige server. Met zijn 600 W voeding, ondersteuning voor 3.5" harde schijven en LED-indicatoren, biedt deze server alles wat je nodig hebt voor veeleisende taken. Hoewel de prijs een belemmering kan zijn, is het de investering zeker waard voor de prestaties en betrouwbaarheid die deze server biedt. 🚀

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved