ills
Last update: Feb 26, 2024
Wat is de beste Samsung smartphone op de markt? Met zoveel Samsung smartphones zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Samsung Galaxy S23 Ultra (256GB)
Beste Samsung smartphone
Samsung Galaxy S23 Ultra (256GB)
MerkSamsung
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Samsung Galaxy Z Fold 4
Samsung Galaxy Z Fold 4
MerkSamsung
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Samsung Galaxy S23 Plus
Aanbod optimale schermgrootte
Samsung Galaxy S23 Plus
MerkSamsung
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Samsung Galaxy Z Flip 4
Top clamshell ontwerp in de Samsung line-up
Samsung Galaxy Z Flip 4
MerkSamsung
Score8.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Samsung Galaxy A54 5G
Samsung Galaxy A54 5G
MerkSamsung
Score8.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE
MerkSamsung
Score7.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Samsung Galaxy A53 5G
Samsung Galaxy A53 5G
MerkSamsung
Score7.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Samsung Galaxy S22 Plus
Samsung Galaxy S22 Plus
MerkSamsung
Score6.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Samsung Galaxy A90 5G
Samsung Galaxy A90 5G
MerkSamsung
Score6.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Samsung Galaxy S23 FE
Het meest betaalbaar met een telelens
Samsung Galaxy S23 FE
MerkSamsung
Score6.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze geweldige Samsung smartphone opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Samsung smartphones ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Samsung smartphone is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Samsung smartphone.

De beste Samsung smartphones op 1 plek

1. Samsung Galaxy S23 Ultra (256GB)

Beste Samsung smartphone:
Ik ben verheugd om de Samsung Galaxy S23 Ultra aan te kondigen, het ultieme aanbod van Samsung op het gebied van smartphones, dat ongeëvenaarde kracht, flexibiliteit en innovatie belichaamt. Met een startprijs van €1.199 voor 256GB opslag, uitbreidbaar naar 512GB en 1TB, is het een statement van luxe en geavanceerde technologie. Het 6,8-inch QHD AMOLED-display, ondersteund door Corning's Gorilla Glass Victus 2, biedt een visueel spektakel en verdient lof voor zijn helderheid en kleurkwaliteit. Volgens Tom's Guide: "Het beschikt over een 6,8-inch QHD AMOLED-display, een 200MP hoofdcamera en biedt snelle prestaties en een langere batterijduur," waarbij de opvallende kenmerken worden benadrukt.

Het camerasysteem is een tour de force, met een 200MP hoofdsensor en een scala aan functies die de fotografie naar nieuwe hoogten tillen. Zoals opgemerkt door CNET: "De hoofdcamera is geüpgraded met een 200-megapixel sensor, met de optie om foto's te maken met een resolutie van 12-megapixel, 50-megapixel of 200-megapixel," waarbij de veelzijdigheid en kracht van het apparaat worden benadrukt. Ondanks enige reserves over onnatuurlijk ogende foto's, vooral selfies, wordt de camera geprezen om het vastleggen van levendige kleuren en gedetailleerde details, met name uitblinkend in portretten en dierenfotografie.

Wat prestaties betreft, zet de Samsung Galaxy S23 Ultra een nieuwe standaard, aangedreven door een Snapdragon 8 Gen 2-processor. Het adresseert thermische zorgen van zijn voorganger en levert uitzonderlijke snelheid en responsiviteit. Android Authority prijst het als de "baas van Android," en roemt zijn krachtige en flexibele camerasysteem, geweldige batterijduur en solide opladen. De integratie van een S Pen voegt een laag van gemak en productiviteit toe, waardoor zijn status als een premium aanbod verder wordt versterkt.

Het apparaat is niet zonder zijn nadelen, met name de steile prijs, beperkt basis-RAM voor de kosten en zorgen over overdreven kleurverwerking in foto's in vergelijking met concurrenten. Het probeert echter deze zorgen te verlichten met vier jaar beloofde Android OS-updates, een bewijs van Samsung's toewijding aan duurzaamheid en gebruikerstevredenheid.

In het rijk van Samsung smartphones regeert de Galaxy S23 Ultra als een symfonie van technologische wonderen. Zijn evolutie van eerdere modellen is duidelijk te zien in de nadruk op cameramogelijkheden, verwerkingskracht en beeldkwaliteit. Hoewel de prijs het als een luxe voorstel kan positioneren, bevestigt zijn fusie van geavanceerde functies, ongeëvenaarde cameramogelijkheden en robuuste prestaties zijn positie als de beste Samsung smartphone. Als budget geen primaire zorg is, staat de Samsung Galaxy S23 Ultra als een baken van innovatie en verfijning, waarbij het een nieuwe standaard zet voor wat een smartphone kan bereiken.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

2. Samsung Galaxy Z Fold 4

Ik ben verheugd om de Samsung Galaxy Z Fold 4 aan te kondigen, een innovatieve en veelzijdige opvouwbare telefoon/tablet-hybride die de aandacht heeft getrokken vanwege zijn verbeterde multitasking-mogelijkheden, dunner ontwerp en verbeterde voorpaneel. Het toestel is uitgerust met een Snapdragon 8 Plus Gen 1 chip en een sterke cameraprestaties, waardoor het een verfijnde en veelzijdige opvouwbare telefoon/tablet-hybride is. Het biedt een productiviteitsvriendelijke ervaring, ondersteunt gelijktijdig gebruik van apps en S Pen-invoer, en is daarom een aantrekkelijke keuze voor degenen die verbeterde productiviteit zoeken op een mobiel apparaat. De evolutie van de Z Fold-serie is duidelijk zichtbaar in zijn esthetische aantrekkingskracht, met een camera-array die lijkt op die van de Galaxy S22 en een meer traditionele 6,2-inch Android 12 handset die kan worden uitgevouwen tot een flexibel 7,6-inch display.

Desalniettemin is de Z Fold 4 nog steeds relatief zwaar, ondanks dat het iets dunner en lichter is dan zijn voorganger. Ook is de zichtbare vouw op het display, met name in direct zonlicht, een nadeel dat is opgemerkt door Tom's Guide. Bovendien zijn de hoge prijs en zorgen over de batterijduur aspecten die potentiële kopers in overweging moeten nemen, zoals vermeld door TechRadar.

In vergelijking met zijn opvolger, de Z Fold 5, biedt de Z Fold 4 een verfijnde en veelzijdige opvouwbare ervaring, maar introduceert de Z Fold 5 verbeteringen in de scharnier, display en batterijduur. De Z Fold 5 beschikt ook over een Snapdragon 8 Gen 2 chipset, een slankere en opnieuw ontworpen S Pen, en een IPX8 waterbestendigheidsclassificatie, waarmee het enkele beperkingen van zijn voorganger aanpakt.

In het competitieve landschap van opvouwbare apparaten onderscheidt de Samsung Galaxy Z Fold 4 zich door zijn verfijnde ontwerp, multitasking-mogelijkheden en uitstekende cameraprestaties. Zijn vermogen om naadloos over te gaan van een traditionele smartphone naar een groter display voor verbeterde productiviteit maakt het een sterke concurrent in de categorie opvouwbare apparaten. Potentiële kopers moeten echter nauwlettend letten op het gewicht, de zichtbare displayvouw, batterijduur en prijspunt bij het nemen van een aankoopbeslissing.

In conclusie, de Samsung Galaxy Z Fold 4 blijft de potentie van opvouwbare apparaten aantonen en de toewijding van Samsung aan de vormfactor. Het blinkt uit in het leveren van een verfijnde en veelzijdige opvouwbare ervaring met verbeterde multitasking-mogelijkheden, maar het gaat wel gepaard met enkele compromissen die kopers moeten afwegen tegenover zijn aantrekkelijke functies.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 23 februari in huis

3. Samsung Galaxy S23 Plus

Aanbod optimale schermgrootte:
Ik ben razend enthousiast over de Samsung Galaxy S23 Plus, een uitstekende keuze voor liefhebbers van grotere smartphones. Met de nieuwe Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-processor levert dit toestel verbeterde prestaties voor video-opname, gaming en CPU-intensieve taken. De camera-opstelling, bestaande uit een 50MP groothoeklens, 12MP ultragroothoeklens en een 10MP telelens met verbeterde AI-functies, zorgt voor opmerkelijke fotografie-ervaringen. En de 6,6-inch AMOLED-display met adaptieve verversingssnelheid biedt een levendige visuele ervaring.

Wat ik echt geweldig vind, is de 4.700mAh batterij, een aanzienlijke verbetering ten opzichte van zijn voorganger, waardoor langdurig gebruik zonder vaak opladen mogelijk is. Met een competitieve prijs van $999.99, biedt de Galaxy S23 Plus een overtuigend pakket voor gebruikers die op zoek zijn naar een grotere smartphone met robuuste mogelijkheden. In vergelijking met zijn tegenhanger, de Galaxy S23, biedt het Plus-model een groter scherm, een grotere batterij, sneller opladen met 45W en dubbele opslagcapaciteit, waardoor de waarde ervan wordt verhoogd.

Bij vergelijking met de Galaxy S23 Ultra behoudt de S23 Plus zijn aantrekkingskracht, vooral voor degenen die een balans tussen prestaties en betaalbaarheid prioriteren. Hoewel de Ultra kenmerken heeft zoals een 200MP hoofdcamera en een groter scherm, blijft het Plus-model een aantrekkelijke optie met zijn concurrerende prijsstelling, vergelijkbare processorprestaties en een bewonderenswaardig 6,6-inch platte display.

Kortom, de Samsung Galaxy S23 Plus is een optimale keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een grotere smartphone met eersteklas prestaties en een meeslepende display-ervaring. Met zijn verbeterde processor, cameramogelijkheden en verlengde batterijduur, is het een aantrekkelijke optie voor diegenen die een topklasse toestel willen zonder het premium prijskaartje. De optimale schermgrootte, uitzonderlijke prestaties en concurrerende prijs maken het een opvallende keuze in de categorie van grote smartphones. 📱

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

4. Samsung Galaxy Z Flip 4

Top clamshell ontwerp in de Samsung line-up:
 • list plusBehoudt vertrouwde clamshell-ontwerp en extern coverdisplay
 • list plusIntroduceert Bespoke Edition voor aanpassing
 • list plusIncrementele verbeteringen tonen toewijding aan het verfijnen van de gebruikerservaring
 • list plusSchiet tekort in helderheid in vergelijking met andere premium smartphones
Ik ben super enthousiast om de Samsung Galaxy Z Flip 4 aan jullie voor te stellen! Met zijn vernieuwende clamshell design en externe cover display blijft dit toestel trouw aan zijn roots, maar met verbeteringen die echt het verschil maken. Voor $999,99 biedt de Z Flip 4 nu ook een Bespoke Edition aan, waarmee je zelf de kleur van het frame en de achterkant kan kiezen voor een persoonlijke touch. Dit maakt het toestel een waardige opvolger voor Z Flip 3 eigenaars en een aantrekkelijke keuze voor wie wil experimenteren met opvouwbare smartphones. Kortom, de Z Flip 4 laat zijn stempel na in de opvouwbare markt!

Dit toestel zit boordevol kleine, maar belangrijke verbeteringen, zoals vlakkere randen, meer kleuropties, en een slankere en lichtere scharnier. Het Super AMOLED-scherm van 6,7 inch met een 1080p-resolutie en een aanpasbare verversingssnelheid biedt rijke kleuren, terwijl het 1,9-inch cover scherm ook Super AMOLED is. Helaas valt de helderheid wat tegen in vergelijking met andere high-end smartphones. De Z Flip 4 lijkt vooral gericht te zijn op kleine verbeteringen in plaats van een radicale designverandering, wat aantoont dat Samsung vastbesloten is om zijn bestaande formule te verfijnen.

De evolutie van de Z Flip 4 ten opzichte van zijn voorganger is duidelijk te zien in de kleine, maar impactvolle upgrades die een gestroomlijnde ervaring bieden. Zoals TechRadar opmerkt, "Samsung heeft geluisterd naar de feedback van gebruikers en kleine verbeteringen aangebracht aan de Z Flip 4." Deze responsiviteit naar de wensen van consumenten benadrukt Samsung's toewijding om de gebruikerservaring te verbeteren en een toestel te leveren dat aansluit bij de behoeften en voorkeuren van consumenten.

In de wereld van opvouwbare smartphones springt de Samsung Galaxy Z Flip 4 er echt uit als een aantrekkelijke keuze, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een mix van innovatie en vertrouwdheid. Met zijn vernieuwend clamshell design, aanpasbare opties en kleine verbeteringen, is de Z Flip 4 een opvallende speler in het landschap van opvouwbare smartphones. Hoewel sommige aspecten, zoals de helderheid van het scherm, misschien niet helemaal kunnen tippen aan bepaalde concurrenten, biedt het totaalpakket van de Z Flip 4 een sterke prijs-kwaliteitverhouding, zeker voor wie op zoek is naar een elegante en veelzijdige opvouwbare telefoon. 📱

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

5. Samsung Galaxy A54 5G

De Samsung Galaxy A54 5G is een midrange smartphone die een overtuigende mix van functies biedt tegen een betaalbare prijs. Met een prijs van $449 voor de 6GB/128GB opslagvariant, concurreert het in de sub-$500 prijsklasse tegen sterke opties zoals de Google Pixel 7a, OnePlus 10T, Motorola Edge Plus (2022), en Apple iPhone SE (2022). De Samsung Galaxy A54 5G valt op in de competitieve midrange markt in de VS en biedt gebruikers een waardig alternatief voor sterk afgeprijsde oudere vlaggenschepen.

"Ik bied enkele functies op vlaggenschipniveau tegen een midrange prijs," zoals opgemerkt door The Verge, wat wijst op de waardepropositie van het leveren van premium functionaliteiten tegen een toegankelijk prijspunt. Het toestel beschikt over een 6,4-inch 120Hz OLED-display, een plastic behuizing die doet denken aan de duurdere Galaxy S23-serie, en een 50MP hoofdcamera. Hoewel het ontwerp als eenvoudig wordt beschouwd, straalt het een gevoel van kwaliteit uit zonder goedkoop aan te voelen, met een gewicht van 202 gram. Het is echter de moeite waard om te overwegen dat de plastic behuizing baat kan hebben bij een beschermhoes, zoals benadrukt in de review van Android Central.

Qua prestaties stelt de Samsung Galaxy A54 5G niet teleur. De 120Hz verversingssnelheid zorgt voor soepele navigatie en een verbeterde visuele ervaring, waardoor het zich onderscheidt van andere midrange smartphones. Het toestel biedt ook een betrouwbare 25W oplaadsnelheid, hoewel het de moeite waard is om op te merken dat een aparte oplader vereist is, zoals vermeld in de review van Android Central. Bovendien versterkt de 5G-connectiviteit van de Samsung Galaxy A54 5G verder zijn aantrekkingskracht, waardoor gebruikers kunnen profiteren van de voordelen van netwerksnelheden van de volgende generatie.

Ondanks zijn sterke punten is de Samsung Galaxy A54 5G niet zonder compromissen. Zoals benadrukt in de PCMAG-review, is het essentieel om een veilige verbinding te garanderen en JavaScript en cookies in te schakelen voor een uitgebreide evaluatie van het toestel. Bovendien, hoewel het toestel goede waarde biedt voor zijn prijs, is het cruciaal om te erkennen dat het compromissen heeft, zoals aangegeven door The Verge.

Bij het vergelijken van de Samsung Galaxy A54 5G met zijn concurrenten wordt het duidelijk dat de combinatie van een hoog verversingssnelheid display, 5G-connectiviteit, en een concurrerend prijspunt het tot een sterke concurrent in het midrange segment maakt. In situaties waarin een soepel display en connectiviteit van de volgende generatie prioriteit hebben, heeft de Samsung Galaxy A54 5G een voorsprong op zijn concurrenten.

Samenvattend biedt de Samsung Galaxy A54 5G een overtuigende optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een midrange smartphone met opmerkelijke functies. Zijn display met hoge verversingssnelheid, 5G-mogelijkheden, en aantrekkelijk prijspunt maken het een waardige overweging voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en budgetvriendelijk toestel. Hoewel het compromissen heeft, biedt de Samsung Galaxy A54 5G een goed afgerond pakket dat voldoet aan de behoeften van veel gebruikers in de midrange smartphonemarkt.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

6. Samsung Galaxy S21 FE

 • list plusCompetitieve prijsstelling
 • list plusVertraagde release
 • list plusKorte batterijduur
 • list plusPrestatieproblemen
De Samsung Galaxy S21 FE is een krachtpatser van een smartphone die concurreert met zijn voorgangers en andere topapparaten, met een Snapdragon 888 chipset, een verversingssnelheid van 120 Hz en een batterij van 4.500 mAh. Met een prijs van $699 valt hij op vanwege zijn betaalbaarheid en solide prestaties. Het 6,4-inch AMOLED-scherm zorgt voor scherpe en gedurfde beelden, hoewel de gladde zijkanten het gebruik van een beschermhoes vereisen. Het elegante uiterlijk, matte afwerking en strakke ontwerp doen denken aan de Galaxy S21, en de snelle en vloeiende prestaties worden ondersteund door de Qualcomm Snapdragon 888-processor.

Volgens TechRadar hebben de vertraagde release en de volledige prijs van de Galaxy S21 FE, evenals het trage opladen en de korte batterijduur, aanzienlijke nadelen. De levendige weergave, krachtige processor voor gaming en capabele camera's worden echter als sterke punten benadrukt. De software van de telefoon wordt als traag ervaren, ondanks de indrukwekkende specificaties, en de lanceringprijs wordt als hoog beschouwd, vooral in vergelijking met afgeprijsde oudere modellen zoals de Galaxy S21. De recensie suggereert dat de S21 FE misschien niet de moeite waard is op het huidige prijspunt.

Aan de andere kant merkt PCMag de beveiligingsmelding op maar geeft geen recensie. TomsGuide benadrukt het plastic ontwerp met een waasafwerking, de afwezigheid van een microSD-kaartsleuf en de gladde zijkanten als mogelijke nadelen. Het suggereert echter ook dat het 6,4-inch AMOLED-scherm van de telefoon en de Qualcomm Snapdragon 888-processor het tot een sterke concurrent maken in zijn prijsklasse.

In vergelijking met de Google Pixel 6, zoals benadrukt in de recensie van CNET, wordt de Galaxy S21 FE als strakker en lichter beschouwd, maar laat het niet dezelfde indruk achter. De telefoon beschikt over een in-screen vingerafdruklezer, gezichtsauthenticatie en een batterij van 4.500 mAh, voor langdurige prestaties. Ondanks het eenvoudige ontwerp en mogelijke veroudering bij de lancering van de Galaxy S22, wordt de S21 FE geprezen vanwege zijn betaalbare prijs, lange batterijduur en solide camera.

In de drukke smartphonemarkt valt de Samsung Galaxy S21 FE op vanwege zijn concurrerende prijs en sterke functies. Het richt zich op gebruikers die op zoek zijn naar een krachtig apparaat zonder de bank te breken. De vertraagde release, mogelijke veroudering en bepaalde prestatieproblemen kunnen echter van invloed zijn op de aantrekkingskracht, vooral in vergelijking met afgeprijsde oudere modellen en concurrerende apparaten zoals de Google Pixel 6.

Samengevat biedt de Samsung Galaxy S21 FE veel waar voor zijn geld, met een krachtige processor, levendig display en solide cameraprestaties. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de nadelen, zoals de vertraagde release, prestatieproblemen en de beschikbaarheid van afgeprijsde oudere modellen op de markt. Zoals geciteerd door CNET, is het "een geweldige telefoon voor zijn prijspunt", maar de algehele aantrekkingskracht kan worden beïnvloed door factoren zoals de timing van de release en de concurrentie van andere apparaten.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

7. Samsung Galaxy A53 5G

 • list plusIndrukwekkende reeks functies tegen een aantrekkelijke prijs
 • list plusMatige processor
 • list plusGeen 4K 60fps video-opname
 • list plusDe release van de Galaxy A54 introduceert verbeteringen die van invloed kunnen zijn op aankoopbeslissingen
De Samsung Galaxy A53 5G is een opvallende middenklasse smartphone met een indrukwekkende set functies voor een aantrekkelijke prijs, waardoor het een overtuigende optie is in de categorie onder de €500. Met een groot, helder display, een lange batterijduur en een veelzijdig camerasysteem, biedt het een update die vergelijkbaar is met high-end modellen, maar dan voor een betaalbare prijs. Zoals PCMag opmerkt, is het een "aantrekkelijke optie in termen van waar voor je geld," terwijl Consumer Reports benadrukt dat het een "geweldige waarde is als kwalitatieve Android-telefoon voor minder dan €500."

Het 6.5-inch Super AMOLED display van de Galaxy A53 5G zorgt voor levendige beelden en een bevredigende kijkervaring, waardoor het zowel multimedia-liefhebbers als productiviteitsgerichte gebruikers aanspreekt. De langdurige batterijduur zorgt ervoor dat je de telefoon lang kunt gebruiken zonder vaak op te hoeven laden, waardoor het aantrekkelijk is voor mensen onderweg en zware telefoongebruikers. Android Authority bevestigt dat de telefoon een "overtuigend pakket voor zijn prijspunt" biedt, waardoor het een sterke concurrent is in de middenklasse markt.

Ondanks zijn overtuigende functies heeft de Galaxy A53 5G wel enkele compromissen, zoals een middelmatige processor en het ontbreken van 4K 60fps video-opname, zoals benadrukt door Android Authority. Bovendien introduceert de release van de Galaxy A54, de officiële opvolger, enkele verbeteringen die van invloed kunnen zijn op aankoopbeslissingen. Echter, de concurrerende prijsstelling van de A53 5G, in combinatie met zijn opvallende kenmerken, zet het apart in zijn segment.

In vergelijking met aanbiedingen van Google en Apple, concurreert de Galaxy A53 5G positief, vooral wat betreft zijn waardepropositie. Het wordt gepositioneerd als een budgetvriendelijk alternatief dat geen concessies doet aan essentiële functies, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor degenen die een allesomvattende smartphone-ervaring zoeken zonder de bank te breken.

Samenvattend excelleert de Samsung Galaxy A53 5G als een middenklasse smartphone, met een overtuigende combinatie van functies, duurzaamheid en waarde. Zijn opmerkelijke display, lange batterijduur en algehele prestaties maken het tot een sterke concurrent in de prijsklasse onder de €500. Hoewel het misschien niet de hoogst mogelijke specificaties heeft, bevestigen de balans tussen functies en prijspunt zijn positie als een topkeuze voor gebruikers die een betrouwbare, betaalbare smartphone-ervaring zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

8. Samsung Galaxy S22 Plus

Hey daar! Ik ben de Samsung Galaxy S22 Plus, een top-tier smartphone met een hoop indrukwekkende features. Mijn display is geweldig, mijn camera setup is krachtig, mijn batterij gaat lang mee en mijn hardware is premium. Als je op zoek bent naar een Android telefoon die goed presteert, dan ben ik de perfecte keuze voor jou.

Volgens Android Authority bied ik "de beste software support op welke Android telefoon dan ook," waardoor ik echt een vlaggenschip-apparaat ben. Mijn design is ook weer een stap vooruit, mijn GPU prestaties zijn verbeterd en mijn batterijduur is opvallend goed, zoals benadrukt wordt in de review.

Consumer Reports merkt op dat mijn hele serie, inclusief de S22 Plus, aantrekkelijke designs, camera upgrades en andere verbeteringen heeft. De S Pen functionaliteit, mijn design, display, batterijduur en camera upgrades maken mijn serie extra bijzonder. Hierdoor ben ik echt geschikt voor allerlei soorten gebruikers.

Maar, de review van Android Authority wijst erop dat mijn speakers misschien wat zwak zijn, en dat er beperkte geheugen/opslag combinaties beschikbaar zijn. Dit kan een punt van overweging zijn voor gebruikers die audio kwaliteit belangrijk vinden en meer flexibele opslagopties nodig hebben. Ook moeten potentiële kopers op de hoogte zijn van de prestatieproblemen die gerelateerd zijn aan de Exynos 2200 in de S22 Plus, zoals vermeld in de vergelijking tussen de S23+ en S22+ door Android Central.

In vergelijking met mijn opvolger, de Samsung Galaxy S23 Plus, sta ik nog steeds stevig in mijn schoenen met mijn 6.6-inch AMOLED display, 50MP hoofdcamera, 8GB RAM en Wi-Fi 6E ondersteuning. Maar, de S23+ biedt belangrijke verbeteringen zoals de Snapdragon 8 Gen 2 en een grotere batterij, waarmee de problemen gerelateerd aan het oververhitten van de Snapdragon 8 Gen 1 en de prestaties van de Exynos 2200 in de S22+ aangepakt worden. Potentiële kopers, vooral huidige S22+ eigenaren, moeten de prestatieboosts en de herontwerp van de cameramodule van de S23+ afwegen tegen de bestaande features van de S22+ wanneer ze een upgrade overwegen.

In het competitieve landschap van Android smartphones, val ik op met mijn geweldige display, camera mogelijkheden en software support. Ondanks enkele beperkingen qua speakers en opslagopties, maakt mijn algehele prestatie en feature set me een sterke concurrent in de vlaggenschip smartphone categorie.

Kortom, ik, de Samsung Galaxy S22 Plus, ben een indrukwekkende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een top-tier Android smartphone. Mijn geweldige display, krachtige camera setup en sterke software support maken me een overtuigende keuze in de markt, ondanks enkele inherente beperkingen.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

9. Samsung Galaxy A90 5G

 • list plusTopklasse specificaties
 • list plusGebrek aan waterbestendigheid
 • list plusBeperkte 5G-beschikbaarheid in sommige gebieden
 • list plusAfwezigheid van een hoog verversingssnelheid display
De Samsung Galaxy A90 5G is een aantrekkelijke aanbieding in de categorie smartphone, met opvallende kenmerken en een paar beperkingen om rekening mee te houden. Deze grote telefoon heeft specificaties van topklasse, waaronder 5G-connectiviteit, een 6,7-inch Super AMOLED-display en een premium ontwerp met een glazen achterkant en metalen frame. De in-screen vingerafdrukscanner, aanvankelijk met problemen, is verbeterd met een firmware-update, wat de algehele gebruikerservaring verbetert. Het is echter het vermelden waard dat het ontwerp niet de gebogen voorkant heeft van de duurdere Samsung-modellen, en het heeft geen waterbestendigheid of een koptelefoonaansluiting. Het 1080 x 2400 resolutie display biedt een goed contrast en helderheid, hoewel het geen hoge verversingssnelheid heeft, wat een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers.

Zoals opgemerkt door TechRadar, "De Samsung Galaxy A90 5G is een grote telefoon zonder waterbestendigheid of een koptelefoonaansluiting, met een Gorilla Glass 6 aan de voor- en achterkant, en een metalen middenstuk." Dit benadrukt het premium ontwerp van het toestel en het grote formaat. Bovendien is de 5G-prestatie van de telefoon, aangedreven door dezelfde Qualcomm modem als de Galaxy S10 5G, indrukwekkend, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor vroege 5G-gebruikers. Echter, zoals benadrukt door Trusted Reviews, kan de beschikbaarheid van 5G-connectiviteit in sommige gebieden beperkt zijn, wat een nadeel kan zijn voor potentiële kopers.

In vergelijking met zijn voorgangers valt de Galaxy A90 5G op met zijn specificaties van topklasse en 5G-connectiviteit. Het biedt een meer budgetvriendelijke optie voor degenen die willen kennismaken met de vroege 5G-technologie, zoals vermeld door Trusted Reviews. De evolutie van het toestel ten opzichte van eerdere modellen is duidelijk te zien in de verbeterde bouwkwaliteit, de high-end chipset en updates zoals de Android 11-gebaseerde One UI 3.1-update en verbeteringen aan functies zoals Quick Share en beveiligingsupdates.

In vergelijking met zijn concurrenten blinkt de Samsung Galaxy A90 5G uit in het aanbieden van betaalbare 5G-connectiviteit, een groot en levendig display, en een premium gevoel. Echter, het gebrek aan waterbestendigheid, beperkte 5G-beschikbaarheid in bepaalde gebieden, en het ontbreken van een display met een hoge verversingssnelheid kunnen beperkingen vormen voor sommige gebruikers. Concluderend is de Samsung Galaxy A90 5G een solide keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare 5G-smartphone met indrukwekkende prestaties en een premium gevoel, maar het is essentieel om de specifieke kenmerken en beperkingen te overwegen voordat tot aankoop wordt overgegaan.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

10. Samsung Galaxy S23 FE

Het meest betaalbaar met een telelens:
 • list plusBetaalbaar met een telelens vergeleken met andere toestellen in dezelfde categorie
 • list plusKrachtige hardware en solide camera's met verschillende fotomodi
 • list plusVier jaar OS-updates en vijf jaar beveiligingspatches
 • list plusLaat op de markt gekomen en vergelijkbaar geprijsd met de standaard Galaxy S23
 • list plusLijkt op een goedkopere versie van de Galaxy S23, maar is zwaarder en heeft een lomper ontwerp
 • list plusHeeft moeite om zich te onderscheiden in een verzadigde markt, biedt vergelijkbare functies voor een hogere prijs dan de Galaxy A54
Hey there, ik ben de Samsung Galaxy S23 FE en ik ben geprijsd op $599. Met mijn 6.4-inch AMOLED display en 120Hz refresh rate, ben ik zeker een opvallende verschijning. Mijn Snapdragon 8 Gen 1 / Exynos 2200 CPU, 8GB RAM en keuze uit 128GB of 256GB opslag maken mij een krachtpatser. En laten we niet vergeten dat mijn 8MP telefotolens met 3x optische zoom mij de "meest betaalbare met een telefotolens" in mijn categorie maken. Mijn adaptieve display mode schaalt tot 120Hz voor activiteiten op het scherm, met een piekhelderheid van 1,450 nits. Sommige reviewers merken echter op dat mijn kleuren misschien niet zo levendig zijn als die van mijn tegenhangers.

Mijn design lijkt sterk op de standaard Galaxy S23, maar ik gebruik meer betaalbare materialen en heb een grotere behuizing. Ik mis een microSD-slot voor uitbreiding van de opslag, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn. Ondanks dat, bied ik functies zoals DEX, draadloos opladen, en de mogelijkheid om draadloos stroom te delen met andere apparaten. Daarnaast overtreft ik sommige concurrenten met Wi-Fi 6E en een meer capabele USB-C poort.

Reviewers prijzen mijn krachtige hardware, solide camera's met diverse fotomodi, en een duurzame behuizing met waterbestendigheid. Ik beloof vier jaar aan OS updates en vijf jaar aan beveiligingspatches, wat mij een aantrekkelijke keuze maakt in mijn prijsklasse. Echter, mijn gelijkenis met een goedkopere versie van de Galaxy S23, samen met mijn loggere en zwaardere design, is als nadeel genoemd.

Ondanks mijn solide features, krijg ik kritiek omdat ik laat op de markt ben gekomen en geprijsd ben vergelijkbaar met de reguliere Galaxy S23, die vaak tegen een lagere prijs te vinden is. De late timing van mijn release in 2023 wordt gezien als nadelig, aangezien de vlaggenschip S23 al op veel plaatsen goedkoper is geworden.

In vergelijking met de standaard S23, heeft de FE-versie moeite om zich te onderscheiden in een overvolle markt, waarbij ik vergelijkbare functies bied tegen een hogere prijs dan de Galaxy A54, volgens sommige reviews. Desalniettemin wordt ik aanbevolen boven andere telefoons in een vergelijkbare prijsklasse, waarbij mijn waarde voor fans van Samsung wordt benadrukt.

Samenvattend, de Samsung Galaxy S23 FE springt eruit als de meest betaalbare optie met een telefotolens. Ik bied een aantrekkelijk pakket met krachtige hardware, solide camera's en unieke functies, waardoor ik een sterke optie ben in mijn prijsklasse. Echter, mijn late verschijning op de markt en gelijkenissen met de standaard S23 kunnen uitdagingen vormen voor mijn bredere marktpositionering.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved