ills
Last update: Feb 26, 2024
Wat is de beste Qled tv op de markt? Met zoveel Qled tvs zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K)
Beste Qled tv
Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K)
MerkHisense
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Hisense 75-Inch Class U7 Series
Hisense 75-Inch Class U7 Series
MerkHisense
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Samsung CU7100
Samsung CU7100
MerkSamsung
Score8.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
SAMSUNG 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C)
SAMSUNG 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C)
MerkSAMSUNG
Score8.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)
SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)
MerkSamsung
Score7.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
TCL 5-Series Roku TV (S535)
TCL 5-Series Roku TV (S535)
MerkTCL
Score7.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Hisense A6/A65K
Hisense A6/A65K
MerkHisense
Score6.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Hisense 43A6H
Hisense 43A6H
MerkHisense
Score6.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze fantastische Qled tv lijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Qled tvs ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Qled tv is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Qled tv.

De beste Qled tvs op 1 plek

1. Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K)

Beste Qled tv:
 • list plusUitstekend contrast en levendige kleuren voor HDR-content en gaming
 • list plusBetaalbare optie met verschillende schermformaten beschikbaar voor minder dan $500
 • list plusIndrukwekkende Mini-LED-achtergrondverlichting voor levendig display
 • list plusNauwe kijkhoeken beïnvloeden de algehele prestaties, met name voor sport en films
 • list plusMerkbare uniformiteitsproblemen met felle kleuren en beperkte kwaliteit van content smoothing
 • list plusGebrek aan HDMI 2.1 bandbreedte, wat een compromis vormt tussen beeldkwaliteit en scheurvrij gamen
De Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K) Qled TV is een veelzijdige en betaalbare optie die opvalt als de "Beste Qled tv" in zijn prijsklasse. Met een breed scala aan sterke punten en een paar beperkingen, toont deze TV indrukwekkende kenmerken voor verschillende gebruiksscenario's. De opvallende eigenschappen van de U6K, waaronder uitstekend contrast, voldoende HDR-helderheid en levendige kleuren, maken het een overtuigende keuze voor HDR-content en gaming. De Mini-LED-achtergrondverlichting verbetert details in zwartniveaus en zorgt voor een levendig beeld, wat lof oogst voor zijn prestaties op deze gebieden. Zoals Tom's Guide opmerkt: "De prestaties zijn bijzonder indrukwekkend voor HDR-content en gaming, met levendige kleuren en goede details in zwartniveaus dankzij Mini-LED-achtergrondverlichting."

Echter, de beperkingen van de U6K worden duidelijk in bepaalde scenario's. Zijn smalle kijkhoeken, merkbare uniformiteitsproblemen met heldere kleuren en beperkte gladstrijkende kwaliteit van lage kwaliteit hebben invloed op zijn algehele prestaties, met name voor sport en films in donkere kamers. Bovendien, hoewel de TV uitblinkt in gaming met VRR-ondersteuning en lage invoervertraging, ontbreekt het aan HDMI 2.1-bandbreedte, wat een compromis vormt tussen beeldkwaliteit en scheurvrij gamen. Volgens RTINGS: "Voor gaming biedt het een goede ervaring in heldere kamers en lage invoervertraging, maar er zijn compromissen tussen beeldkwaliteit en scheurvrij gamen."

In vergelijking met zijn voorganger, de U6H, biedt de U6K vergelijkbare sterke en zwakke punten voor verschillende toepassingen. Beide modellen excelleren in gaming en HDR-content, maar hebben moeite met bewegingsonscherpte en smalle kijkhoeken, wat hun prestaties voor sport en films beïnvloedt. Echter, de betaalbaarheid en levendige weergave van de U6K maken het een overtuigende optie, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare Qled TV. De Hisense U6K Mini-LED TV, "een betaalbare optie met verschillende schermformaten beschikbaar voor minder dan $500," maakt het een opvallende keuze in de budgetvriendelijke Qled TV-categorie.

In vergelijking met andere Qled TV's valt de U6K op vanwege zijn betaalbaarheid en indrukwekkende HDR-prestaties, waardoor het ideaal is voor gebruikers die levendige kleuren en gamingervaringen prioriteren. Echter, zijn beperkingen in kijkhoeken en gladstrijkende kwaliteit kunnen sommige gebruikers naar alternatieve modellen leiden met bredere kijkmogelijkheden, met name voor liefhebbers van films die op zoek zijn naar meeslepende ervaringen.

Tot slot, de Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K) Qled TV is een opvallende optie voor prijsbewuste consumenten die op zoek zijn naar levendige HDR-prestaties en indrukwekkende gamingervaringen. Zijn betaalbaarheid en Mini-LED-achtergrondverlichting maken het een overtuigende keuze, ondanks zijn beperkingen in bepaalde kijkscenario's. Als je op zoek bent naar een betaalbare Qled TV die levendige beelden en solide gamingprestaties levert, is de U6K een sterke concurrent.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. Hisense 75-Inch Class U7 Series

Ik ben super enthousiast over de Hisense 75-Inch Class U7 Series Mini-LED ULED 4K TV (75U7K, 2023 Model). Het is een echte topper onder de QLED TV's en blinkt uit in verschillende situaties. Het indrukwekkende contrast, de geweldige zwarte uniformiteit en uitstekende reflectiebehandeling maken het ideaal voor zowel lichte als donkere kamers. Volgens rtings.com is het perfect voor het kijken van sport en het spelen van videogames, met een snelle responstijd en lage inputvertraging, waardoor het een topkeuze is voor gamers. Bovendien is het ideaal voor het kijken van HDR-films, met geweldig contrast en HDR-helderheid. rtings.com raadt het dan ook sterk aan voor verschillende doeleinden.

Een van de unieke kenmerken is de ondersteuning voor geavanceerde audio- en videoformaten, waardoor de thuisentertainmentervaring wordt verbeterd. De beeldverwerkingsmogelijkheden van de Hisense U7K dragen bij aan de veelzijdigheid, waardoor het een meeslepende kijkervaring biedt voor verschillende soorten inhoud. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de beperkte kijkhoek, wat het minder geschikt maakt voor brede zitopstellingen, zoals vermeld door rtings.com.

In vergelijking met de TCL Q7/Q750G QLED, komt de Hisense U7K naar voren als de betere keuze. Hoewel de TCL QLED beter contrast biedt voor donkere kamers, overtreft de Hisense het op het gebied van kleurnauwkeurigheid, reflectiebehandeling en upscaling-mogelijkheden. De Hisense heeft ook een functionelere VRR-functie, waardoor het de beste optie is voor gaming. Deze voordelen maken de Hisense U7K tot een overtuigende keuze binnen de QLED TV-categorie, zoals benadrukt door rtings.com.

Ondanks enkele kleine nadelen zoals beelddegradatie bij het bekijken vanaf de zijkant en uniformiteitsproblemen, valt de Hisense 75-Inch Class U7 Series Mini-LED ULED 4K TV (75U7K, 2023 Model) op vanwege zijn veelzijdigheid, waardoor het een uitstekende optie is voor verschillende gebruiksscenario's, van gamen tot het kijken van HDR-films. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een QLED TV die uitblinkt in het leveren van een meeslepende kijkervaring bij verschillende soorten inhoud, is de Hisense U7K een topkandidaat.

Al met al maakt de Hisense 75U7K QLED TV indruk met zijn uitzonderlijke prestaties, vooral bij gamen en HDR-inhoud, waardoor het een sterke keuze is voor thuisentertainment. Hoewel de beperkte kijkhoek en kleine uniformiteitsproblemen het overwegen waard zijn, onderscheidt het zich door zijn uitstekende contrast, kleurnauwkeurigheid en gamingmogelijkheden in de QLED TV-markt. Als je op zoek bent naar een QLED TV die op meerdere fronten presteert, is de Hisense 75U7K een topkandidaat.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

3. Samsung CU7100

De Samsung CU7100 QLED TV biedt een intrigerende optie voor wie op zoek is naar een balans tussen prestaties en waarde. Een opvallende functie is de Quantum Dot-technologie, die de kleur en helderheid verbetert om te concurreren met duurdere OLED TV's, zoals opgemerkt door Tom's Guide, "Samsung's QLED-technologie concurreert goed met duurdere OLED TV's, met name op het gebied van helderheid en kleurlevendigheid." Deze technologie, in combinatie met indrukwekkende piekhelderheid en een breed kleurengamma, draagt bij aan een meeslepende kijkervaring. De ondersteuning van verschillende HDR-formaten, waaronder Dolby Vision en HDR10+, tilt de visuele mogelijkheden verder op, zoals benadrukt door Digital Trends, die de Samsung QN90C Neo QLED prijst om zijn "toonaangevende HDR-prestaties, uitstekende zwartniveaus en uitstekende kleurprestaties."

Op het gebied van gaming stelt de Samsung CU7100 niet teleur, met HDMI 2.1 bandbreedte, ondersteuning voor alle VRR-technologieën en lage invoervertraging, zoals te zien is bij de Hisense U8/U8K, waardoor het een overtuigende keuze is voor gamingliefhebbers. Het is echter belangrijk op te merken dat de CU7100 beperkingen kan hebben op het gebied van contrast en zwartniveaus, zoals vermeld door TechRadar, "De Samsung CU8000 is een mid-range LED TV met een strak design en lovenswaardige kleurreproductie, maar schiet tekort op het gebied van contrast en zwartniveaus." Dit kan invloed hebben op de prestaties van de TV in donkere omgevingen.

In vergelijking met zijn tegenhangers concurreert de Samsung CU7100 gunstig op het gebied van beeldkwaliteit en smart TV-ervaring. Het Tizen-besturingssysteem van Samsung biedt een gepolijste en functierijke smart TV-ervaring, met ondersteuning voor Amazon Alexa en Google smart speakers, zoals opgemerkt door Tom's Guide. Bovendien verbetert de beschikbaarheid van verschillende groottes en prijzen, inclusief de toegankelijkheid van 8K-televisies, de aantrekkingskracht van de QLED-lijn van Samsung. Potentiële problemen met achtergrondverlichting, zoals blooming en haloing in hoogcontrastscenes, zoals opgemerkt door Tom's Guide, moeten echter worden overwogen, met name bij QLED-sets met randverlichting.

Al met al valt de Samsung CU7100 QLED TV op als een overtuigende optie voor wie indrukwekkende beeldkwaliteit, robuuste gamingfuncties en een functierijke smart TV-ervaring zoekt. Hoewel het beperkingen kan hebben op het gebied van contrast en zwartniveaus, maken de sterke punten op het gebied van kleurlevendigheid, helderheid en gamingprestaties het een opmerkelijke keuze voor een primaire kijkervaring. Voor mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke QLED TV, biedt de Samsung CU7100 een solide en betaalbare keuze, met name voor degenen die gaming en levendige visuals prioriteren. 📺

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. SAMSUNG 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C)

 • list plusFantastische inputvertraging, geschikt voor gaming en pc-monitorgebruik
 • list plusZeer goede SDR piekhelderheid
 • list plusGaming-vriendelijke functies zoals HDMI 2.1-ondersteuning, ALLM, VRR en FreeSync Premium Pro
 • list plusGebrek aan Dolby Atmos-ondersteuning en volledige beeldverwerkingscontrole
 • list plusOndermaatse kijkhoek beperkt de aantrekkingskracht voor brede zitplaatsen
 • list plusValt iets achter in kleurvibrantie in vergelijking met sommige concurrenten
De Samsung 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C) TV is een prachtige toevoeging aan de QLED-lijn, met het AirSlim-design met een slank profiel en een titaniumgrijze rand. Het Tizen 7.0-besturingssysteem biedt verschillende aanpasbare functies en speciale applicaties, terwijl de Quantum Processor 4K zorgt voor goede ruisonderdrukking en beeldverbetering. Zoals benadrukt in een recensie van Tech Week Mag, "De geluidskwaliteit is gebalanceerd, en de TV kan instellingen in real-time aanpassen aan de kamerakoestiek." Het ontbreekt echter aan Dolby Atmos-ondersteuning en volledige beeldverwerkingscontrole, en het VA-paneel mist lokale dimming en heeft een slechte uniformiteit.

Een van de opmerkelijke sterke punten van de Samsung Q70C QLED TV, zoals opgemerkt door Rtings, is de fantastische input lag, waardoor het geschikt is voor gaming en gebruik als PC-monitor. Het biedt zeer goede SDR piekhelderheid en redelijke reflectiebehandeling, waardoor het geschikt is voor matig verlichte kamers bij het kijken naar sport of tv-programma's. De suboptimale kijkhoek beperkt echter de aantrekkingskracht voor brede zitgedeeltes. Bovendien presteert de TV goed voor gaming, met lage input lag en goede responstijd, maar het is misschien niet ideaal voor donkere scènetransities. De beperkingen in kijkhoek en HDR-prestaties moeten worden overwogen, zoals vermeld in de recensie.

De TV, zoals benadrukt door Digit Week, pronkt met een 4K-resolutie met HDR-ondersteuning, Dolby Atmos, eARC-ondersteuning, een native verversingssnelheid van 120Hz, en een scala aan gaming-vriendelijke functies. Het biedt ondersteuning voor HDR10+ maar mist Dolby Vision. De Q70C levert heldere en kleurrijke beelden voor dagelijks kijken en wordt geprezen om zijn gaming-vriendelijke functies, zoals volledige HDMI 2.1-ondersteuning over alle ingangen, Auto Low Latency Mode (ALLM), Variable Refresh Rate (VRR) en FreeSync Premium Pro. Het valt echter een beetje achter in termen van kleurhelderheid in vergelijking met sommige concurrenten.

In vergelijking met zijn tegenhangers blinkt de Samsung Q70C QLED TV uit in gaming en SDR-content kijken vanwege zijn fantastische input lag en zeer goede SDR piekhelderheid. Het is een geschikte keuze voor gaming, met gaming-vriendelijke functies en een 120Hz paneel voor bewegingshelderheid. De beperkingen in kijkhoek, HDR-prestaties en kleurhelderheid maken het echter minder aantrekkelijk voor degenen die op zoek zijn naar een allesomvattende home theater-ervaring met levendige kleuren en brede kijkhoeken.

Samenvattend is de Samsung Q70C QLED TV een solide keuze voor gaming en SDR-content kijken, met uitstekende input lag en SDR piekhelderheid. Zijn strakke design, aanpasbare functies en gaming-vriendelijke eigenschappen maken het een aantrekkelijke optie. Potentiële kopers moeten echter de beperkingen in kijkhoeken en HDR-prestaties afwegen tegenover zijn sterke punten. Zoals samengevat door Best Buy, biedt de Q70C QLED TV internationale klanten de mogelijkheid om producten van Best Buy in de Verenigde Staten te verkrijgen, waardoor de toegankelijkheid wordt vergroot.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

5. SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)

De Samsung Q80C QLED TV is mijn topkeuze voor indrukwekkende beeldkwaliteit en meeslepende audiobelevingen. Met directe LED-verlichting, het Quantum Dot-kleursysteem en de Neural Quantum Processor 4K-beeldmotor levert deze TV verbluffende beelden. Volgens TechRadar biedt het een "concurrerende prijs" in vergelijking met andere modellen van Samsung en wordt het gezien als een "goede waarde", waardoor het een overtuigende optie is voor veeleisende kopers. Het 65-inch model, verkrijgbaar voor $1.000 in de VS, biedt een kosteneffectieve keuze, vooral gezien de functies zoals Dolby Atmos-ondersteuning, het Tizen smart TV-platform en vier HDMI 2.1-poorten. De full-array met lokale dimming technologie verbetert het contrast, hoewel het minder aparte dimming zones heeft in vergelijking met vlaggenschipmodellen.

De evolutie van QLED TV's heeft indrukwekkende opties voortgebracht, waarbij de SAMSUNG 65-Inch QLED Q80C zich onderscheidt als een van de beste QLED TV's van 2024, zoals benadrukt door PCGuide. In vergelijking met zijn tegenhangers zoals de Samsung Q60 QLED TV, valt de beeldkwaliteit en audioweergave van de Q80C op, en biedt het een overtuigende reden om in dit model te investeren. Het Object Tracking Sound-systeem vult de beelden aan en zorgt voor een "meeslepende audiobeleving", zoals vermeld door TechRadar. Deze functie, samen met zijn concurrerende prijs, maakt de Q80C een opmerkelijke keuze voor zowel casual kijkers als gamingliefhebbers.

In het rijk van QLED TV's onderscheidt de Samsung Q80C zich met zijn combinatie van functies, waaronder directe LED-verlichting, het Quantum Dot-kleursysteem en de Neural Quantum Processor 4K-beeldmotor. Hoewel het minder aparte dimming zones heeft in vergelijking met vlaggenschipmodellen, slaagt de Q80C er nog steeds in om verbeterd contrast te bieden, zoals opgemerkt door TechRadar. Het 65-inch model is niet alleen kosteneffectief, maar ondersteunt ook de nieuwste gamingfuncties via zijn vier HDMI-poorten, waardoor het een overtuigende keuze is voor gamers.

Hoewel de Q80C een uitzonderlijke beeldkwaliteit en een concurrerend prijspunt biedt, is het belangrijk op te merken dat andere modellen zoals de Samsung Q60 QLED TV kunnen variëren in bepaalde prestatieaspecten zoals kijkhoeken, HDR-prestaties en achtergrondverlichting, zoals beschreven door Tom's Guide. Echter, het algehele pakket van functies van de Q80C, inclusief het audiosysteem en de gamingondersteuning, zet het neer als een topkandidaat op de QLED TV-markt.

Samengevat is de Samsung 65-Inch QLED Q80C een eersteklas QLED TV die uitblinkt in het leveren van indrukwekkende beeldkwaliteit, meeslepende audio en gamingfuncties tegen een concurrerend prijspunt. Hoewel het enkele beperkingen kan hebben wat betreft aparte dimming zones in vergelijking met vlaggenschipmodellen, maakt zijn algehele waardevoorstel het een overtuigende keuze voor wie een eersteklas kijkervaring zoekt zonder de bank te breken.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

6. TCL 5-Series Roku TV (S535)

De TCL 5-Series Roku TV (S535) is een opvallende QLED TV die een kleurrijk quantumbeeld biedt voor een uitstekende prijs. Met verschillende beschikbare maten is het geschikt voor een breed scala aan kopers. De TV is opnieuw ontworpen om slanker en moderner te zijn, met verbeterde poten die montageflexibiliteit bieden. "De TV wordt geleverd met een uitgebreide reeks aansluitingen, waaronder 4 HDMI 2.1-poorten, kabel/antenne-ingang, USB 2.0-poort en Ethernet-poort," waardoor er voldoende opties zijn voor externe apparaten. De QLED-panelen leveren indrukwekkende visuele kwaliteit, wat een levendige kijkervaring belooft.

Deze TV blinkt uit in het kijken van films, met een uitzonderlijke contrastverhouding, volledige array local dimming, en 24p judder removal, waardoor het een uitstekende keuze is voor filmische ervaringen. Het presteert ook goed voor tv-programma's, sport en videogames, met een lage inputvertraging en VRR-ondersteuning, wat zorgt voor een meeslepende game-ervaring. Het heeft echter beperkingen, waaronder smalle kijkhoeken, lagere helderheidsniveaus, en geen HDMI 2.1-bandbreedte. "Het is geschikt voor het kijken van shows en sport in een lichte kamer, met geweldige piekhelderheid en redelijke reflectiebehandeling, maar het heeft moeite met 480p-content en heeft wat uniformiteitsproblemen."

De 5-Series (S535) QLED TV is een competitieve optie op de markt voor quantum dot TV's, met een solide bouwkwaliteit, minimale randen, en een matte zwarte strip aan de onderkant. Het levert ongeveer 550 nits in SDR en bijna 800 nits in HDR, met een lovenswaardig out-of-box witpunt en minimale kleurfouten. "De TV biedt goede gameprestaties met lage inputvertraging en VRR-ondersteuning," wat de algehele game-ervaring verbetert. Het heeft echter wat interfacebedieningsvertragingen en traag volumebeheer wanneer het is aangesloten op externe apparaten.

In vergelijking met het 2022-model biedt de 5-Series (S555) 2022 QLED TV indrukwekkend contrast en zwarte uniformiteit voor het kijken van films in een donkere kamer en zorgt het voor een geweldige game-ervaring met lage inputvertraging en goede responstijd. Het heeft echter beperkingen, zoals een smalle kijkhoek, beelddegradatie vanaf de zijkant, en ontbreekt aan HDMI 2.1-bandbreedte. Hoewel het op bepaalde gebieden uitblinkt, heeft het moeite met andere, zoals blooming rond heldere objecten en beperkte piekhelderheid in HDR. "Het wordt geleverd met een geweldige selectie streaming-apps, maar heeft beperkingen qua contentkwaliteit en kijkhoeken."

Al met al is de TCL 5-Series Roku TV (S535) QLED TV een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke QLED TV met indrukwekkende visuele kwaliteit en solide gameprestaties. De concurrerende prijsstelling, levendige beeldkwaliteit, en gamingmogelijkheden maken het een aantrekkelijke optie voor zowel filmliefhebbers als gamers. Echter, de beperkingen qua helderheid en kijkhoeken maken het mogelijk niet de beste keuze voor goed verlichte kamers of groepskijkscenario's.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

7. Hisense A6/A65K

Ik ben dol op mijn Hisense A6/A65K QLED TV, want hij levert geweldige prestaties in verschillende situaties. Met verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de Hisense A6H, is deze TV perfect voor gaming met lage input lag en VRR-ondersteuning voor een soepele game-ervaring. Rtings zegt: "Het presteert goed in donkere kamers met een hoog contrast en goede zwarte uniformiteit," wat de kijkervaring verbetert, vooral voor films en shows in matig verlichte kamers. Maar let op, de piekhelderheid kan uitdagend zijn in fel verlichte omgevingen en de HDR-inhoud en beeldkwaliteit beïnvloeden bij een schuine kijkhoek.

Vergeleken met de A6H, heeft de A65K verbeteringen in contrast, zwarte uniformiteit en helderheid, waardoor hij veelzijdiger is in verschillende lichtomstandigheden. Rtings merkt op dat het zijn voorganger overtreft op het gebied van gamen, HDR-films en PC-monitorgebruik. Deze evolutie bevestigt zijn positie als een krachtige optie op de markt.

Wat het ontwerp betreft, heeft de Hisense A65K een bescheiden ontwerp met dunne randen, wat bijdraagt aan een meeslepende kijkervaring. Maar let op, de stabiliteit van de standaard kan een zorg zijn, vooral bij grotere formaten. De 4K quad-core processor van de TV handelt moeiteloos upscaling en ruisonderdrukking af, waardoor de kwaliteit van de inhoud behouden blijft bij upscaling van lagere resolutie inhoud naar 4K. Deze technische aspecten dragen bij aan zijn aantrekkingskracht als veelzijdig entertainmentcentrum in huis.

Ondanks zijn sterke punten, heeft de Hisense A65K moeite met piekhelderheid, wat van invloed is op zijn prestaties in fel verlichte kamers en HDR-inhoud. Dit kan potentiële kopers afschrikken die optimale prestaties zoeken in goed verlichte omgevingen of veeleisende HDR-kwaliteit. Zoals opgemerkt door Rtings, "Al met al levert het een goede game-ervaring, maar voegt weinig toe op het gebied van HDR," wat aangeeft dat hoewel het uitblinkt op bepaalde gebieden, het mogelijk niet volledig voldoet aan de behoeften van HDR-liefhebbers.

In vergelijking met concurrenten blinkt de Hisense A65K uit in gaming, lage input lag en verbeterd contrast, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gamingliefhebbers. Maar de relatief lagere piekhelderheid kan het in het nadeel plaatsen ten opzichte van andere modellen in situaties waar HDR-prestaties in fel verlichte kamers essentieel zijn.

Kortom, de Hisense A6/A65K QLED TV schittert als veelzijdig entertainmentcentrum, excellerend in gamen en het leveren van indrukwekkende prestaties in matig verlichte omgevingen. De evolutie van de A6H markeert een significante verbetering, waardoor het een sterke concurrent op de markt is. Hoewel het misschien niet de beste keuze is voor HDR-liefhebbers die uitzonderlijke helderheid zoeken, maken zijn algehele prestaties en gamingmogelijkheden het een opmerkelijke optie voor diverse entertainmentbehoeften. 📺

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. Hisense 43A6H

 • list plusBrede kijkhoek, geschikt als pc-monitor
 • list plusIndrukwekkende upscaling van lagere resolutie inhoud
 • list plusConcurrerend met duurdere modellen, biedt 120Hz beeldsnelheden, variabele verversingssnelheden en ondersteuning voor Dolby Vision HDR
 • list plusLage contrastverhouding en ondermaatse zwarte uniformiteit beperken de prestaties in donkere omgevingen
 • list plusMatige contrast, ondermaatse zwarte uniformiteit en teleurstellende kleurvolume voor HDR-inhoud
 • list plusGeen ondersteuning voor Disney Plus en Apple TV
Ik ben erg enthousiast over de Hisense 43A6H Qled TV, die een solide keuze is voor diverse toepassingen. Het excelleert in films, tv-shows, sport en gaming, met een brede kijkhoek die het ook geschikt maakt als pc-monitor. De upscaling van lagere resolutie content is indrukwekkend, en het biedt geweldige functies zoals 120Hz frame rates, variabele refresh rates en Dolby Vision HDR-ondersteuning. Ondanks de betaalbaarheid, biedt het echt waar voor je geld en is het een sterke concurrent in de markt.

Voor matig verlichte kamers is de 43A6H zeer geschikt, maar het presteert minder goed in donkere omgevingen vanwege de lage contrastverhouding, matige zwarte uniformiteit en het ontbreken van lokale dimming. Hoewel het tekortschiet bij het tonen van HDR-content, met matig contrast, matige zwarte uniformiteit en teleurstellende kleurvolume, maakt de ondersteuning van HDMI Forum variable refresh rate-technologie en lage input lag het tot een degelijke keuze voor gamingliefhebbers.

De TV draait op Google TV, heeft draadloze connectiviteit, een spraakgestuurde afstandsbediening en basisbewegingstechnologie. Het ondersteunt verschillende HDR-formaten en heeft VRR en ALLM voor gaming. Het ingebouwde luidsprekersysteem is eenvoudig, maar ondersteunt DTS Virtual:X voor een betere audiobeleving. Het is belangrijk om te weten dat de UK- en US-versies verschillen kunnen vertonen in het slimme platform en dat het geen ondersteuning biedt voor Disney Plus en Apple TV.

In vergelijking met zijn voorganger, de A6G, biedt de A6H verbeteringen zoals betere bewegingstechnologie en bredere ondersteuning van HDR-formaten. Het heeft ook een ruime selectie streaming-apps, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende entertainmentbehoeften. Het biedt echter geen ondersteuning voor 4K @ 120Hz high refresh rate gaming, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die geavanceerde gamingmogelijkheden zoeken.

In het budgetsegment van Qled TV's springt de Hisense 43A6H eruit vanwege zijn betaalbaarheid en indrukwekkende functies. De waardepropositie, inclusief de ondersteuning voor variabele refresh rates en Dolby Vision HDR, onderscheidt het van andere budgetvriendelijke opties. De beperkingen bij het tonen van HDR-content en de prestaties in donkere omgevingen zijn gebieden waar het overtroffen kan worden door duurdere modellen. Toch is de Hisense 43A6H een overtuigende keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een betaalbare Qled TV met solide algehele prestaties.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 23 februari in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved