ills
Last update: Jun 11, 2024
Wat is de beste Powerline Adapter op de markt? Met zoveel Powerline Adapters raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Netgear PLP2000
Beste Powerline-adapter
Netgear PLP2000
MerkNetgear
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
TP-Link TL-PA9020P V3
TP-Link TL-PA9020P V3
MerkTP-Link
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Devolo Magic 2 WiFi
Eenvoudige installatie
Devolo Magic 2 WiFi
MerkDevolo
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
TP-Link AV2000 Powerline adapter
TP-Link AV2000 Powerline adapter
MerkTP-Link
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
D-Link DHP-601AV
D-Link DHP-601AV
MerkD-Link
Score8.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Asus 1200Mbps AV2 1200 Wi-Fi
Verbeterde dekking met externe antennes
Asus 1200Mbps AV2 1200 Wi-Fi
MerkAsus
Score8.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Trendnet TPL-423E2K
Trendnet TPL-423E2K
MerkTrendnet
Score8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
TP-LINK AV600 Wi-Fi Powerline Adapter
TP-LINK AV600 Wi-Fi Powerline Adapter
MerkTP-LINK
Score7.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Trendnet TMO-311C2K
Trendnet TMO-311C2K
MerkTrendnet
Score7.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Devolo dLAN 1200+ WiFi ac
Ideaal voor beperkte beschikbaarheid van stopcontacten
Devolo dLAN 1200+ WiFi ac
MerkDevolo
Score7.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze handige Powerline Adapter lijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Powerline Adapters ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Powerline Adapter is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Powerline Adapter.

De beste Powerline Adapters op 1 plek

1. Netgear PLP2000

Beste Powerline-adapter:
 • list plusUitzonderlijk bereik van 775 voet
 • list plusMaximale doorvoersnelheid van 101,0 Mbps
 • list plusVoorzien van twee Ethernet-poorten
 • list plusWordt als relatief duur beschouwd
 • list plusWordt geleverd met een ondersteuningsperiode van 90 dagen
De Netgear PLP2000 Powerline Adapter is een topper in zijn categorie, met uitzonderlijke functies die het onderscheiden van zijn concurrenten. Met een maximale doorvoer van 101,0 Mbps en een indrukwekkend bereik van 775 voet overtreft het veel andere opties die beschikbaar zijn. Deze Powerline Adapter is uitgerust met twee Ethernet-poorten, wat een waardevolle functie is voor gebruikers die meerdere bekabelde verbindingen nodig hebben. Bovendien verbetert het lage stroomverbruik en de aanwezigheid van een stopcontact de praktische bruikbaarheid, waardoor het een topkeuze is voor degenen die hoge prestaties en flexibiliteit zoeken in hun powerline-adapter.

Volgens Tom's Guide wordt de Netgear PLP2000 geprezen om zijn "topprestaties" en "laag stroomverbruik." Het ontwerp van het apparaat, met LED-indicatoren voor stroom, powerline-verbinding en Ethernet-status, naast gigabit Ethernet-poorten en een beveiligingsknop voor versleutelingssleutels, voegt toe aan zijn aantrekkingskracht. Het is echter vermeldenswaardig dat de Netgear PLP2000 relatief duur is en wordt geleverd met een ondersteuningsperiode van 90 dagen, wat een afschrikmiddel kan zijn voor sommige gebruikers. Desalniettemin maken zijn uitstekende bereik en prestaties het een overtuigende optie voor degenen die betrouwbaarheid en snelheid zoeken in hun powerline-adapter.

In vergelijking met zijn tegenhangers, de TP-Link TL-PA9020P en de Trendnet TPL-423E2K, wordt het hogere prijspunt van de Netgear PLP2000 gecompenseerd door zijn superieure prestaties en functies, zoals de twee Ethernet-poorten en het lage stroomverbruik. Aan de andere kant wordt de Devolo Magic 2 WiFi 6 powerline-adapter aanbevolen als de beste algehele keuze, met name voor grotere gebouwen en huizen met meerdere verdiepingen, vanwege zijn snelle snelheden, stabiele verbinding en mesh Wi-Fi-technologie. Desalniettemin blijft de Netgear PLP2000 een uitstekende optie voor gebruikers die prestaties en bereik prioriteren in een powerline-adapter.

Het TechAdvisor-artikel benadrukt de voordelen van powerline-adapters, waarbij wordt benadrukt dat ze snellere snelheden bieden dan Wi-Fi en internetdekking uitbreiden. De Netgear PLP2000 sluit zich aan bij dit verhaal en biedt gebruikers een alternatief voor traditionele Wi-Fi-extenders of herhalingen door gebruik te maken van de stroomdraden in huis om een betrouwbare netwerkverbinding te creëren. Zijn opvallende kenmerken, waaronder de twee Ethernet-poorten en het lage stroomverbruik, positioneren het als een ideale keuze voor degenen die hun thuisnetwerksnelheden en dekking willen maximaliseren.

Tot slot komt de Netgear PLP2000 Powerline Adapter naar voren als een topkeuze in zijn categorie, dankzij zijn uitzonderlijke bereik, topprestaties en dubbele Ethernet-poorten. Hoewel de hogere prijs en beperkte ondersteuningsperiode nadelen kunnen zijn voor sommigen, maken zijn opvallende kenmerken het een overtuigende optie voor gebruikers die snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit prioriteren in hun powerline-adapter.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

3. Devolo Magic 2 WiFi

Eenvoudige installatie:
De Devolo Magic 2 WiFi 6 Powerline Adapter is een baanbrekende toevoeging aan de Powerline adaptermarkt, die PowerLine-technologie combineert met Wi-Fi-bereikverlenging. Dit innovatieve mesh-systeem is speciaal ontworpen voor gebouwen met uitdagende Wi-Fi-signaalverspreiding, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die te maken hebben met dikke muren of andere obstakels. Het systeem is ontworpen om een PowerLine-snelheid van 2400 Mbps en dual-band Wi-Fi 6 van 1800 Mbps te leveren, wat zorgt voor een robuust en betrouwbaar netwerk. Zoals één recensie treffend opmerkt, "De devolo Magic 2 WiFi 6 wordt geprezen als de snelste powerline-adapter met de WiFi 6-standaard, met snelheden tot 1800 Mbps en als eerste in zijn soort ter wereld."

Het opvallende kenmerk van de Devolo Magic 2 WiFi 6 is de naadloze integratie van PowerLine-technologie met Wi-Fi 6, waardoor het een ideale oplossing is voor situaties die vragen om eersteklas verbindingen. Het is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van soepel browsen in elke kamer tot ondersteuning van thuiskantoren en het mogelijk maken van UHD-streaming in het hele huis. De veelzijdigheid van het product wordt verder benadrukt door de beschikbaarheid van verschillende kits - Starter Kit, Multiroom Kit en Add-on-adapter - om te voldoen aan uiteenlopende gebruikersbehoeften. Zoals één recensie opmerkt, "Het systeem benadrukt betrouwbaarheid boven pure snelheid, waardoor het een waardevolle investering is voor mensen die behoefte hebben aan een betrouwbaar netwerk."

Wat het ontwerp betreft, beschikt de Devolo Magic 2 WiFi over een strak, wit plastic rechthoekig apparaat met een stopcontact om interferentie op de stroomlijn te voorkomen. Elk apparaat is uitgerust met LAN-poorten en LED-knoppen voor Wi-Fi- en netwerkverbinding. Hoewel de installatie eenvoudig is, is het vermeldenswaardig dat het installatieproces het vervangen van alle vorige Devolo-eenheden door de nieuwe Magic 2 kan vereisen. Eenmaal geïnstalleerd, werkt het systeem naadloos en biedt het de mogelijkheid om gegevensoverdrachtsnelheden te controleren en het Wi-Fi-netwerk te configureren met behulp van de Devolo Cockpit-software. Het systeem fungeert als een Mesh-router en zendt hetzelfde Wi-Fi-netwerk uit over alle apparaten, wat effectiever kan zijn dan andere Mesh-router systemen. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de mogelijke invloed op de netwerksnelheden als gevolg van de afstand tussen de apparaten.

In vergelijking met andere top Powerline-adapters onderscheidt de Devolo Magic 2 WiFi 6 zich door zijn unieke combinatie van PowerLine-technologie met Wi-Fi 6, waardoor het geschikt is voor gebruikers die betrouwbare en snelle netwerkverbindingen nodig hebben. Hoewel andere producten uitblinken in specifieke gebieden, zoals pure snelheid of specifieke functies, schittert de Devolo Magic 2 WiFi 6 als een alomvattende oplossing die betrouwbaarheid en naadloze connectiviteit prioriteert voor een scala aan toepassingen.

Kortom, de Devolo Magic 2 WiFi 6 Powerline Adapter is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een robuuste, betrouwbare en snelle netwerkoplossing. De naadloze integratie van PowerLine-technologie met Wi-Fi 6 onderscheidt het in de markt, waardoor het een ideale investering is voor mensen die betrouwbare netwerkconnectiviteit prioriteren. Ondanks mogelijke uitdagingen met betrekking tot installatie en variaties in netwerksnelheid op basis van apparaatafstand, blijft de Devolo Magic 2 WiFi 6 een topspeler in het Powerline-adapterlandschap.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

6. Asus 1200Mbps AV2 1200 Wi-Fi

Verbeterde dekking met externe antennes:
 • list plusIndrukwekkende snelheden tot 1200 Mbps
 • list plusStabiele connectiviteit en naadloze integratie van powerline en Wi-Fi technologieën
 • list plusDual-band Wi-Fi mogelijkheid voor optimale prestaties op verschillende apparaten en gebruiksscenario's
 • list plusAfwezigheid van Wi-Fi 6-technologie
De Asus 1200Mbps AV2 1200 Wi-Fi Powerline Adapter is een veelzijdige en krachtige powerline adapter die een naadloze mix van powerline en Wi-Fi connectiviteit biedt, ideaal voor huizen met uitdagende Wi-Fi signaalverspreiding. Met zijn mesh Wi-Fi technologie zorgt de Asus adapter voor een betrouwbare verbinding in het hele huis, waardoor veelvoorkomende Wi-Fi dode zones worden aangepakt. De toevoeging van twee Gigabit Ethernet-poorten voor bedrade verbindingen en een doorvoerstroomaansluiting voegt gemak en veelzijdigheid toe aan deze adapter.

Volgens TechRadar wordt de Devolo Magic 2 WiFi 6 aanbevolen als de beste powerline adapter vanwege zijn snelle snelheden, stabiele verbinding en mesh Wi-Fi technologie. Echter, de Asus adapter concurreert door soortgelijke voordelen te bieden, met als extra voordeel dat het snelheden tot 1200Mbps levert. Dit plaatst het in de topklasse van powerline adapters, die voldoet aan de behoefte aan snelle connectiviteit in moderne huizen.

De Asus adapter valt op vanwege zijn dual-band Wi-Fi mogelijkheid, wat flexibiliteit en optimale prestaties biedt over verschillende apparaten en gebruiksscenario's. Terwijl sommige concurrenten worden genoemd vanwege hun hoge kosten of alleen dual-band Wi-Fi aan te bieden, slaat de Asus adapter een balans door indrukwekkende prestaties te leveren zonder afbreuk te doen aan betaalbaarheid.

In vergelijking met andere modellen, zoals de Netgear PLP2000, TP-Link TL-PA9020P en Trendnet TPL-423E2K, biedt de Asus 1200Mbps AV2 1200 Wi-Fi Powerline Adapter een competitief voordeel met zijn combinatie van snelle powerline connectiviteit en dual-band Wi-Fi, waardoor het een alomvattende oplossing biedt voor zowel bekabelde als draadloze netwerkbehoeften.

De primaire gebruiksscenario's van de Asus adapter omvatten huizen met uitdagende Wi-Fi dekking, dikke muren of meerdere verdiepingen, waar het effectief internetdekking en netwerksnelheden kan uitbreiden. De voordelen liggen in zijn vermogen om snelle snelheden, stabiele connectiviteit en het gemak van zowel bedrade als draadloze verbindingen te bieden. Mogelijke beperkingen kunnen echter het ontbreken van Wi-Fi 6 technologie zijn, wat een overweging kan zijn voor gebruikers die de nieuwste Wi-Fi standaarden zoeken.

Tot slot, de Asus 1200Mbps AV2 1200 Wi-Fi Powerline Adapter is een topklasse powerline adapter, die indruk maakt met zijn snelle snelheden, stabiele connectiviteit en dual-band Wi-Fi mogelijkheden. De naadloze integratie van powerline en Wi-Fi technologieën maakt het een overtuigende keuze voor gebruikers die een allesomvattende netwerkoplossing voor hun huizen zoeken. Met zijn combinatie van hoge prestaties en betaalbaarheid, komt de Asus adapter naar voren als een opvallende optie op de powerline adapter markt, die voldoet aan de diverse connectiviteitsbehoeften van moderne huishoudens.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

7. Trendnet TPL-423E2K

 • list plusBetaalbare prijs
 • list plusLagere prestaties en bereik in vergelijking met concurrenten
Ik wil je voorstellen aan de Trendnet TPL-423E2K Powerline-adapter, een betaalbare optie met een mix van functies die het aantrekkelijk maken voor gebruikers die waarde hechten aan prestaties en bereik. Deze powerline-adapter, gebaseerd op de HomePlug AV2-standaard, biedt een piekdoorvoer van 1.3Gbps. Het onderscheidt zich door een stekker met drie pinnen en een doorvoerstopcontact, waardoor het andere apparaten van stroom kan voorzien en het netwerk kan uitbreiden. Volgens Tom's Guide "biedt het een garantie van drie jaar en lage operationele kosten," wat het een aantrekkelijke optie maakt voor gebruikers die betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit zoeken.

Uitgerust met Multiple Input Multiple Output (MIMO) technologie met Beamforming en een gigabit poort, levert de TPL-423E2K hoge snelheid en naadloze connectiviteit voor het streamen van 4K-video, zoals vermeld op de website van Trendnet. Het ingebouwde stopcontact is een handige functie die het onderscheidt van zijn concurrenten. Bovendien maakt de uitbreidbaarheid van de set om tot 8 adapters te gebruiken op een enkel Powerline-netwerk het een flexibele oplossing voor verschillende thuissituaties.

Echter, in vergelijking met zijn concurrenten zoals de Netgear PLP2000 en TP-Link TL-PA9020P, schiet de TPL-423E2K tekort qua prestaties en bereik. Tom's Guide benadrukt de lagere doorvoer en kortere reikwijdte in vergelijking met de concurrentie. De Netgear PLP2000 biedt bijvoorbeeld topprestaties en een indrukwekkend bereik van 775 voet, waardoor het geschikt is voor het doorsturen van gegevens naar delen van een huis die niet zijn aangesloten op het netwerk. Aan de andere kant blinkt de TP-Link TL-PA9020P uit in bereik, waardoor het ideaal is voor grote huizen.

Ondanks zijn beperkingen maken de betaalbaarheid en de garantie van drie jaar de TPL-423E2K tot een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die lage kosten en betrouwbaarheid prioriteren. Zoals op Amazon wordt vermeld, voldoet de set aan de NDAA in de VS en Canada, wat gebruikers in deze regio's een geruststellend gevoel geeft. Met een prijs van $83.99 biedt het een overtuigende optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een kosteneffectieve powerline-adapter.

Samenvattend biedt de Trendnet TPL-423E2K Powerline-adapter een balans van functies tegen een betaalbare prijs, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die waarde hechten aan kosteneffectiviteit en betrouwbaarheid. Hoewel het misschien niet kan tippen aan de prestaties en het bereik van sommige concurrenten, maken het ingebouwde stopcontact, MIMO-technologie en uitbreidbaarheid het een veelzijdige oplossing om het netwerk uit te breiden binnen een redelijk budget.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

9. Trendnet TMO-311C2K

 • list plusVerbeterde WiFi-netwerkdekking
 • list plusNiet compatibel met bepaalde niet-MoCA-compatibele abonnementsservices
De TRENDnet TMO-311C2K Powerline-adapter is een hoogwaardige netwerkextender voor Triple Play die gebruikmaakt van MoCA Coaxial Alliance 2.0-technologie. Met een Gigabit LAN-poort en een nettodoorvoer tot 1 Gbps ondersteunt het tot 16 nodes op één netwerk, waardoor het geschikt is voor verschillende installaties. De adapters zijn achterwaarts compatibel met MoCA 1.1/1.0-standaarden en bieden prestatie-modi op 400 Mbps en 800 Mbps, die voldoen aan verschillende netwerkbehoeften. Het compacte en lichtgewicht ontwerp draagt bij aan de aantrekkingskracht, waardoor installatie eenvoudig is zonder dat er configuratie nodig is.

Volgens een beoordeling biedt de TMO-311C2K "verbeterde WiFi-dekking, betrouwbaardere streaming en gaming, en ondersteunt het heldere HD- en 4K-video," waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die een verbeterde netwerkervaring zoeken. Bovendien voldoet het aan de NDAA/TAA-normen, waardoor het voldoet aan bepaalde standaarden in de VS en Canada en garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De verpakking bevat 2 TMO-311C MoCA-adapters, snelle installatiehandleidingen en voedingsadapters, waardoor een uitgebreide installatie voor gebruikers wordt geboden. Het gemak van het registreren van het product voor updates en garantie-informatie, evenals toegang tot ondersteuning voor installatie en probleemoplossing, voegt waarde toe aan de algehele gebruikerservaring.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de TMO-311C2K Powerline-adapter op vanwege zijn MoCA 2.0-technologie, die de WiFi-dekking verbetert en betrouwbare streaming en gaming ondersteunt, met verhoogde snelheid en bandbreedte. Dit maakt het een solide keuze voor gebruikers die naadloze connectiviteit en hoogwaardige medias streaming prioriteren.

Hoewel de TMO-311C2K Powerline-adapter indrukwekkende prestaties en functies biedt, is het belangrijk om op te merken dat het niet compatibel is met bepaalde niet-MoCA-compatibele abonnementsservices, wat het gebruik kan beperken in omgevingen waar dergelijke services gangbaar zijn. Desalniettemin spreken de positieve klantbeoordelingen en een hoge beoordeling van 4,5 van de 5 sterren boekdelen over de algehele prestaties en klanttevredenheid.

Tot slot blinkt de TRENDnet TMO-311C2K Powerline-adapter uit in het verbeteren van netwerkprestaties, het bieden van betrouwbare streaming en gaming, en het ondersteunen van video-inhoud in hoge definitie. Zijn compatibiliteit met MoCA-standaarden, compacte ontwerp en uitgebreide pakket maken het een sterke concurrent in de markt voor powerline-adapters, met name voor degenen die verbeterde netwerkconnectiviteit en medias streaming-mogelijkheden zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

10. Devolo dLAN 1200+ WiFi ac

Ideaal voor beperkte beschikbaarheid van stopcontacten:
 • list plusSnel prestatievermogen en stabiele verbindingen
 • list plusHogere kosten in vergelijking met andere powerline-adapters
De Devolo dLAN 1200+ WiFi ac powerline-adapter is mijn topkeuze voor het uitbreiden van thuisnetwerken. Met een combinatie van powerline en Wi-Fi connectiviteit zorgt deze adapter voor snelle snelheden, stabiele verbindingen en de voordelen van mesh Wi-Fi technologie. Met een doorvoerstekker en twee Gigabit Ethernet-poorten is deze adapter geschikt voor verschillende bedrade verbindingen. Zelfs in grotere gebouwen met meerdere verdiepingen is de signaalsterkte voldoende, zoals TechRadar opmerkt. Met de handige Devolo-app kunt u eenvoudig beide 2,4 GHz en 5,0 GHz banden beheren voor meer controle.

Volgens TechAdvisor is de Devolo dLAN 1200+ Powerline-adapter zeer gewaardeerd vanwege zijn snelle prestaties en geïntegreerde doorvoerstekker. Het wordt geleverd in twee versies, waarbij de WiFi ac Starter Kit Wi-Fi functionaliteit en twee Gigabit Ethernet-poorten biedt op de tweede unit. Technische verbeteringen, waaronder het gebruik van Range+ technologie en het MIMO-principe, dragen bij aan snellere snelheden, verbeterde stabiliteit en een groter bereik. De nieuwe QCA 7500 chipset en verminderd stroomverbruik verbeteren verder de prestaties, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruikers die betrouwbare en snelle netwerkoplossingen zoeken.

De Devolo dLAN 1200+ WiFi Starter Kit, zoals beoordeeld door AVForums, biedt een prijzige maar veelbelovende oplossing voor thuisnetwerken. Met powerline-adapters die snelheden van 1200 Mbps en draadloze connectiviteit bieden, bevat de kit twee adapters met toegevoegde AC doorvoer en LED-indicatorlampjes. Het installatieproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor degenen die betrouwbare en veelzijdige thuisnetwerkoplossingen zoeken.

Bij het vergelijken van de Devolo dLAN 1200+ WiFi ac powerline-adapter met de Devolo Magic 2 WiFi 6, is het vermeldenswaard dat de Magic 2 WiFi 6 de voordelen van mesh Wi-Fi technologie biedt en geschikt is voor huizen met dikke muren die het Wi-Fi-signaal verstoren. De Magic 2 WiFi 6 is alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, terwijl de dLAN 1200+ WiFi ac breed verkrijgbaar is.

De Devolo dLAN 1200+ WiFi ac powerline-adapter blinkt uit in het bieden van naadloze connectiviteit en snelle prestaties, vooral in huizen met uitdagende indelingen of meerdere verdiepingen. De combinatie van powerline en Wi-Fi connectiviteit, samen met extra functies zoals doorvoerstekkers en meerdere Ethernet-poorten, maakt het een veelzijdige en betrouwbare keuze voor het uitbreiden van thuisnetwerken.

Potentiële beperkingen kunnen echter de hogere kosten zijn in vergelijking met andere powerline-adapters op de markt. Zoals vermeld in de review van AVForums, komt de kit met een premium prijskaartje. Ondanks de hogere kosten maken de prestaties van de adapter, toegevoegde draadloze mogelijkheden en gebruiksgemak het een aantrekkelijke optie voor gebruikers die betrouwbare en veelzijdige thuisnetwerkoplossingen zoeken.

Al met al is de Devolo dLAN 1200+ WiFi ac powerline-adapter een topkeuze voor gebruikers die een krachtige, betrouwbare en veelzijdige oplossing zoeken voor het uitbreiden van thuisnetwerken, vooral in omgevingen met uitdagende indelingen of meerdere verdiepingen. De snelle prestaties, naadloze connectiviteit en extra functies maken het ondanks het premium prijskaartje een aantrekkelijke optie. Zoals TechAdvisor opmerkt, is het zeer geschikt voor huizen die meerdere Ethernet-poorten nodig hebben voor verschillende apparaten, waardoor het een topkeuze is op de markt voor powerline-adapters.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved