ills
Last update: Apr 15, 2024
Wat is de beste Pocket Printer op de markt? Met zoveel Pocket Printers raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Fujifilm instax Instax Mini Link
Hybride draagbare fotoprinter en instant camera
Fujifilm instax Instax Mini Link
MerkFujifilm
Score9.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Fujifilm instax Instax Mini LiPlay
Fujifilm instax Instax Mini LiPlay
MerkFujifilm instax
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Fujifilm instax Instax Square Link
Ideaal voor draagbare fotoafdrukken voor scrapbooking
Fujifilm instax Instax Square Link
MerkFujifilm instax
Score8.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Kodak Step Slim
Kodak Step Slim
MerkKodak
Score7.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Fujifilm instax Instax Link Wide
Geoptimaliseerd voor grootformaat printen van draagbare foto's
Fujifilm instax Instax Link Wide
MerkFujifilm instax
Score6.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Polaroid Hi-Print
Polaroid Hi-Print
MerkPolaroid
Score6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze handige Pocket Printer ranglijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Pocket Printers ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Pocket Printer is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Pocket Printer.

De beste Pocket Printers op 1 plek

2. Fujifilm instax Instax Mini LiPlay

 • list plusHybride functionaliteit als zowel een digitale camera als een zakprinter.
 • list plusMogelijkheid om audio toe te voegen aan afgedrukte foto's.
 • list plusCompact formaat en veelzijdige printervaring.
 • list plusAfdrukkwaliteit is mogelijk niet zo nauwkeurig als bij sommige andere miniprinters.
 • list plusProblemen met de connectiviteit met de app.
 • list plusBeperkingen in afdrukkwaliteit en connectiviteit in vergelijking met andere beschikbare opties.
De Fujifilm Instax Mini LiPlay is een opvallende hybride direct camera en printer, die een unieke en veelzijdige printervaring biedt. Met zijn compacte formaat en de mogelijkheid om zowel als digitale camera als als direct printer camera te functioneren, is het een leuke en innovatieve keuze voor fotografen en sociale evenementen. De Instax Mini LiPlay stelt gebruikers in staat om foto's van hun smartphones af te drukken, wat een coole manier is om herinneringen direct te delen. Zoals Digital Camera World opmerkt, is het "perfect voor fotografen en sociale evenementen," en voldoet het aan de behoeften van degenen die op zoek zijn naar een handige manier om prints te delen.

Uitgerust met een 5MP digitale camera en een 2,7-inch LCD-scherm, biedt dit apparaat basisafbeeldingsaanpassingen en een oplaadbare batterij die tot 100 afdrukken kan maken. Dankzij de Bluetooth-connectiviteit kan het naadloos worden gekoppeld aan smartphones voor het afdrukken van opgeslagen foto's. Echter, zoals benadrukt door Digital Camera World, kan de afdrukkwaliteit mogelijk niet zo nauwkeurig zijn als bij sommige andere mini-printers. Ondanks dit wordt de Instax Mini LiPlay gezien als een "leuke en veelzijdige optie voor directe fotografie," en biedt het een alomvattende oplossing voor het vastleggen en afdrukken van herinneringen onderweg.

De review van Wired weerspiegelt gemengde meningen, waarbij gebruikers de hybride functionaliteit en de mogelijkheid om audio toe te voegen aan afgedrukte foto's waarderen. Er waren echter zorgen over de afdrukkwaliteit en problemen met de connectiviteit met de app. Dit geeft aan dat terwijl de Instax Mini LiPlay uitblinkt in veelzijdigheid, er tekortkomingen zijn in de kwaliteit van de afdrukken en connectiviteitsaspecten.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Instax Mini LiPlay op door zijn hybride karakter, waarbij het zowel als digitale camera als pocketprinter fungeert. Zijn vermogen om audio toe te voegen aan afgedrukte foto's is een unieke functie die niet vaak voorkomt bij andere draagbare printers. Echter, de afdrukkwaliteit en connectiviteitsproblemen, zoals benadrukt in de reviews, kunnen beperkingen met zich meebrengen in vergelijking met andere beschikbare opties.

Kortom, de Fujifilm Instax Mini LiPlay excelleert als hybride direct camera en pocketprinter, en biedt een leuke en veelzijdige printervaring. Zijn innovatieve functies, zoals het vermogen om audio toe te voegen aan afgedrukte foto's, onderscheiden het in de markt. Potentiële kopers moeten echter de afweging maken tussen zijn unieke kenmerken en de gerapporteerde zorgen over afdrukkwaliteit en connectiviteitsproblemen. Als gevolg daarvan is de Instax Mini LiPlay misschien het meest geschikt voor gebruikers die een multifunctioneel, hybride apparaat zoeken en bereid zijn compromissen te sluiten op sommige aspecten van afdrukkwaliteit en connectiviteit.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 31 januari in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

4. Kodak Step Slim

 • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp voor draagbaarheid
 • list plusSnelle afdruksnelheid voor gebruik onderweg
 • list plusConcurrerende afdrukkosten in vergelijking met vergelijkbare printers
 • list plusProblemen met kleurnauwkeurigheid en fijne banden bij nauwkeurige inspectie
Hey daar! Ik ben de Kodak Step Slim mobiele fotoprinter, een compacte en lichtgewicht Zink-printer ontworpen voor onderweg. Ik maak 2 x 3-inch fotoafdrukken met een glanzende witte afwerking en een eenvoudig ontwerp. Mijn handige bijbehorende app biedt verschillende filters en ik print met een consistente snelheid in ongeveer 47,4 seconden. Mijn afdrukkwaliteit is goed, met natuurlijke en goed verzadigde kleuren, maar bij nauwkeurige inspectie kunnen er wat problemen zijn met fijne banden en pixelering.

Ik maak gebruik van Zink-technologie, waardoor er geen cartridges nodig zijn. De kosten voor papier liggen gemiddeld tussen de 50-60 cent per afdruk, en er is zelfs een abonnementsplan met een 10% kortingsoptie. Volgens Tom's Guide zijn mijn afdrukkosten redelijk concurrerend in vergelijking met soortgelijke printers, hoewel ze duur lijken in vergelijking met standaard desktop-inkjetprinters.

Ik maak deel uit van de beste draagbare fotoprinters van 2024, aldus Reviewed. Mijn eenvoudige installatie, snelle afdrukken en geweldige bijbehorende app worden geprezen, hoewel mijn kleurnauwkeurigheid wordt bekritiseerd. Hiermee sta ik in directe concurrentie met de Canon Ivy, die wordt geprezen om zijn compacte ontwerp, meerdere kleuropties, betrouwbare Bluetooth-connectiviteit en snelle afdrukken. Aan de andere kant wordt de Fujifilm Instax Mini Link opgemerkt vanwege zijn kleine formaat, aanpasbare afdrukken en het nostalgische ontwikkelingsproces, hoewel sommige gebruikers de langzame afdruksnelheid als een nadeel kunnen ervaren.

In vergelijking met andere top draagbare printers, neem ik het op tegen bekende modellen zoals de Polaroid Hi-Print 2x3 en de Fujifilm Instax Mini LiPlay. De Polaroid Hi-Print 2x3 wordt erkend vanwege zijn compacte vorm en het vermogen om 2x3 inch afdrukken te produceren op kwalitatief sublimatiepapier. Ondertussen wordt de Fujifilm Instax Mini LiPlay geïdentificeerd als de beste hybride printer, die functioneert als een digitale camera en directe printercamera.

Volgens Digital Camera World springt de Canon Selphy Square QX10 eruit vanwege zijn uitstekende afdrukkwaliteit, duurzame afdrukken, draagbaarheid en dye-sub-printtechnologie. Het wordt aanbevolen vanwege zijn vermogen om vierkante afdrukken te produceren en zijn geschiktheid voor reizen en sociale evenementen. Maar mijn voordelen liggen in mijn compactheid, snelle afdrukken en concurrerende afdrukkosten, waardoor ik een geschikte optie ben voor het vastleggen en afdrukken van herinneringen onderweg.

Kortom, ben ik een handige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een draagbare oplossing voor directe fotoprinting. Mijn snelle afdrukken, compacte ontwerp en concurrerende afdrukkosten maken mij een sterke concurrent op de markt voor draagbare fotoprinters. Echter, mijn kleurnauwkeurigheid kan een zorg zijn voor gebruikers die precisie in kleurreproductie prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

6. Polaroid Hi-Print

 • list plusCompact and portable
 • list plusExclusieve compatibiliteit met Polaroid Hi-Print Paper
 • list plusConcurrentie van printers die gericht zijn op specifieke printformaten of technologieën
Hey daar! Ik ben de Polaroid Hi-Print 2x3 Pocket Printer, een compacte en draagbare Bluetooth-printer die in minder dan 50 seconden hoogwaardige prints levert met behulp van dye-sub-technologie. Met mijn handige formaat en draadloze mogelijkheden, kun je foto's aanpassen via de Polaroid Hi-Print mobiele app. Gebruikers zijn dol op mijn gebruiksgemak, fotokwaliteit en printkwaliteit. Let op, ik werk alleen met Polaroid Hi-Print Paper, wat me onderscheidt van Zink Paper-compatibele printers. Ik ben oplaadbaar en ideaal voor onderweg printen, en ik kom met een all-in-one 2x3” fotopapier cartridge met kleurenlint en 10 vellen zelfklevend fotopapier.

Volgens een review op PCMAG, ben ik een veelzijdig apparaat dat gebruikers aanspreekt die op zoek zijn naar een handige en hoogwaardige printervaring. Mijn compacte formaat en het vermogen om levendige 2x3 inch prints te produceren, maken me een uitstekende keuze in de draagbare printer categorie. Zoals een reviewer opmerkt: "De Polaroid Hi-Print is een Bluetooth-verbonden 2x3 pocket fotoprinter die dye-sub technologie gebruikt om hoogwaardige prints te produceren in minder dan 50 seconden."

In vergelijking met andere draagbare printers, onderscheid ik me door mijn focus op levendige kleuren en mijn compacte, pocket-formaat. Ik concurreer met apparaten zoals de KODAK Step Wireless Mobile Photo Mini Color Printer en de Fujifilm Instax Mini Link 2 Smartphone Printer, met een voorsprong op het gebied van mijn dye-sub printtechnologie en snelle printmogelijkheden.

Maar ik ben niet de enige keuze in de draagbare printer arena. Het artikel op Digital Camera World benadrukt andere opties, zoals de Canon Selphy Square QX10, bekend om zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit en draagbaarheid. De focus van de Canon-printer op vierkante foto's en langdurige prints onderscheidt het van mijn specialisatie in 2x3 inch prints. Zoals de review benadrukt, wordt de Canon Selphy Square QX10 aanbevolen vanwege zijn uitstekende printkwaliteit, waardoor het de beste keuze is voor vierkante foto's.

Ik ben echt een uitstekende draagbare printoplossing, met levendige en hoogwaardige prints voor onderweg. Mijn compatibiliteit met de Polaroid Hi-Print mobiele app, dye-sub technologie en gebruiksvriendelijk ontwerp maken me een topkeuze in de draagbare printer categorie. Hoewel ik concurrentie kan ondervinden van printers die zich richten op specifieke printformaten of technologieën, maken mijn gemak en kwaliteit mij een overtuigende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige pocketprinter. 😉

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved