ills
Last update: Jul 15, 2024
Wat is de beste Pelletkachel op de markt? Met zoveel Pelletkachels zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Pelletkachel VAASA 5 4,4 kW
Pelletkachel VAASA 5 4,4 kW
Merk
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Pelletkachel VAASA 9 8,7 kW
Pelletkachel VAASA 9 8,7 kW
Merk
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Tepor Petit 6kw pelletkachel roest
Beste pelletkachel
Tepor Petit 6kw pelletkachel roest
Merktepor
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Livn pelletkachel Liland 8
Livn pelletkachel Liland 8
MerkLivn
Score8.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Natuurlijker leven Kolenkit of pelletkit
Natuurlijker leven Kolenkit of pelletkit
MerkNatuurlijker leven
Score7.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
NorFlex Kachelpijp enkelwandig 100 cm
NorFlex Kachelpijp enkelwandig 100 cm
MerkNorFlex
Score8.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
SIRO houtpellets SIRO Pellets voor
SIRO houtpellets SIRO Pellets voor
MerkSIRO houtpellets
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Natuurlijker leven Kolenkit of pelletkit
Natuurlijker leven Kolenkit of pelletkit
MerkNatuurlijker leven
Score7.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
AMG Mignon Zwart - Pelletkachel
AMG Mignon Zwart - Pelletkachel
MerkAMG
Score7.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Tepor Petit 6kw pelletkachel wit
Tepor Petit 6kw pelletkachel wit
Merktepor
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze handige Pelletkachel lijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Pelletkachels ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Pelletkachel is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Pelletkachel.

De beste Pelletkachels op 1 plek

1. Pelletkachel VAASA 5 4,4 kW

 • list plusKrachtige prestaties tot 135m3
 • list plusGebruik van ongeschikte pellets kan schade veroorzaken en garantie laten vervallen
 • list plusAdvies inwinnen over installatievereisten is aanbevolen
Ik ben blij om de Pelletkachel VAASA 5 - 4,4 kW - 135m3 - zwart - compact model aan te bevelen. Dit verfijnde toestel is perfect voor elk huis, met zijn compacte formaat en krachtige prestaties. Met bijna 5 kW vermogen biedt deze pelletkachel niet alleen efficiënte verwarming tot wel 135m3, maar voegt ook een gezellige sfeer toe aan de ruimte. Het toestel is ontwikkeld door de gerenommeerde fabrikant AMG in Italië, wat garant staat voor een Europees kwaliteitsproduct.

Dit model beschikt over vijf ventilatorstanden en is instelbaar qua temperatuur, wat zorgt voor een gepersonaliseerde verwarmingservaring. Met een capaciteit van 10 kg pellets en een verbruik van 550g tot 1 kg pellets per uur, biedt de kachel een uitstekende balans tussen vermogen en efficiëntie. De installatie is relatief eenvoudig, maar het is belangrijk om advies in te winnen over de specifieke installatievereisten voor jouw situatie.

Een opvallend kenmerk van de VAASA pelletkachel is de mogelijkheid om de kachel te laten installeren door de installatiepartner van de fabrikant, waardoor je de volledige fabrieksgarantie op locatie krijgt. Dit benadrukt de toewijding aan kwaliteit en service, wat een geruststellende factor is voor potentiële kopers.

Het gebruik van pellets als brandstof biedt niet alleen milieuvriendelijke verwarming, maar levert ook een aanzienlijke besparing op de gasrekening op. Het vermogen van de kachel, in combinatie met de efficiëntie van pellets, maakt het een aantrekkelijke optie voor huishoudens die op zoek zijn naar een duurzame en kosteneffectieve verwarmingsoplossing.

Let op: het gebruik van ongeschikte pellets kan de kachel beschadigen en de garantie laten vervallen. Daarom is het essentieel om pellets met de juiste specificaties te gebruiken, zoals een diameter van 6 mm, een lengte van 30 mm en een maximale vochtigheid van 8%.

In het kort is de Pelletkachel VAASA 5 - 4,4 kW - 135m3 - zwart - compact model een aantrekkelijke keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een krachtige, efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. Met zijn kwaliteitsconstructie, aanpasbare functies en potentieel voor aanzienlijke kostenbesparingen, biedt deze pelletkachel een aantrekkelijke balans tussen prestaties en gebruiksgemak. 🌿

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. Pelletkachel VAASA 9 8,7 kW

 • list plusHoog vermogen van bijna 9 kW voor effectieve verwarming van ruimtes tot 200m3.
 • list plusEfficiënt gebruik van pellets als brandstof voor aanzienlijke besparingen op de gasrekening.
 • list plusAanpasbare verwarmingsoplossing met vijf ventilatorstanden en instelbare temperatuur voor verschillende behoeften.
 • list plusInitiële investering en kosten van pellets moeten worden afgewogen tegen potentiële besparingen op lange termijn.
 • list plusGebruik van hoogwaardige pellets met specifieke specificaties is essentieel om schade aan de kachel en garantievervalling te voorkomen.
 • list plusProfessioneel advies wordt aanbevolen voor installatie om aan alle vereisten te voldoen.
Hallo daar! Ik ben de Pelletkachel VAASA 9 - 8,7 kW en ik ben hier om je huis te verwarmen en een gezellige sfeer te creëren. Met bijna 9 kW vermogen kan ik moeiteloos ruimtes tot 200m3 verwarmen, waardoor ik de perfecte keuze ben voor praktische verwarming en een warme ambiance.

Een van mijn sterke punten is mijn efficiëntie. Door het gebruik van pellets als brandstof, kun je aanzienlijk besparen op je gasrekening, wat zowel duurzaam als kostenbesparend is. Met vijf ventilatorstanden en instelbare temperatuur, bied ik een aanpasbare verwarmingsoplossing die aan al jouw behoeften voldoet. En met een autonomie van 7 tot 18 uur, zorg ik voor langdurige en consistente warmte.

Ik ben ook trots op mijn afkomst, geproduceerd door de gerenommeerde fabrikant AMG in Italië, wat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Mijn installatie is relatief eenvoudig, maar het is altijd slim om professioneel advies in te winnen om ervoor te zorgen dat alles aan de vereisten voldoet.

Het is ook belangrijk dat je hoogwaardige pellets gebruikt om mijn optimale werking te waarborgen. Het niet naleven van de specificaties kan leiden tot schade aan mij en het vervallen van de garantie, dus let daar goed op.

Natuurlijk is het ook belangrijk om de initiële investering en de kosten van de pellets in overweging te nemen, maar op de lange termijn zul je aanzienlijke besparingen zien. Met mijn efficiëntie, prestaties en esthetiek, ben ik een waardevolle investering voor elke huiseigenaar die op zoek is naar een effectieve en sfeervolle verwarmingsoplossing. 🌿

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

3. Tepor Petit 6kw pelletkachel roest

Beste pelletkachel:
De Petit 6 is het luxe broertje van de Mignon en hiermee leveren we nu een compact model dat uitblinkt in prestaties, kwaliteit en prijs.

Optioneel uit te breiden met Wi-fi bediening en/of afstandsbediening.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. Livn pelletkachel Liland 8

Een pelletkachel is het duurzame alternatief van de houtkachel en is net zo gezellig. Deze kachels branden op schone pelletkorrels. De Liland heeft ruime afmetingen, waardoor hij een groot vermogen heeft.

Gezelligheid rond de kachel

Onze Liland is een pelletkachel en brandt dus op pelletkorrels. Dit kenmerkt zich door de schone verbranding met weinig rookontwikkeling, wat zorgt voor een laag CO2-uitstoot. De Liland voldoet hiermee aan de EcoDesign 2022 wetgeving. De kachel verspreidt de warmte via het luchtrooster aan de bovenkant. Met een vermogen van 7,5 kW verwarmt de kachel ruimtes tot wel 200 m³. Daarnaast is de gebruiksvriendelijke Liland eenvoudig te bedienen. Met het bedieningspaneel stel je de thermostaat zo op de gewenste temperatuur in én de rest gaat vanzelf! Dankzij de meegeleverde Wi-Fi module is het zelfs mogelijk om de kachel met een app te bedienen. De halfronde pelletkachel heeft een modern ontwerp met een matzwarte afwerking. De kachel heeft een kijkvenster aan de voorkant. Hier zijn de vlammen goed te bewonderen. Onze pelletkachel is het gezellige middelpunt van iedere kamer!

Belangrijkste voordelen

 • Afmetingen: 87 x 53 x 51 cm (hxbxd)
 • Warmtecapaciteit: 7,5 kW
 • Geschikt voor ruimtes tot 200 m³
 • Rendement: 92,7%
 • Tankinhoud van 13 kg; 22 branduren

Een milieubewuste keuze

De pellets waar onze Livn pelletkachels op branden, zijn gemaakt van het restafval van gezaagde houtblokken. Deze samengeperste houtkorrels heten pelletkorrels. Deze brandstof is veel zuiniger, dan het hout waar een gewone open haard op brand. Als je overstapt van een open haard naar een pelletkachel, dan reduceer je een aanzienlijke hoeveelheid CO2-uitstoot. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt, terwijl dit bij een open haard maar 10% is. Kijk als je de Liland aanschaft ook naar de aansluitset. Hiermee is de aansluiting van de kachel een eenvoudige klus. De pelletkachel is ook gemakkelijk op een bestaande schoorsteen aan te sluiten. De ingebruikstelling t.w.v. €200,- zit bij de prijs inbegrepen. Hierbij wordt de aansluiting gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en je krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo geniet je in alle veiligheid van het vuur!

Met de Liland geniet je van heerlijke warmte en sfeervolle vlammen. Dankzij het hoge rendement en het landelijke design is deze kachel de ideale toevoeging aan jouw woonkamer!

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 18 april in huis

5. Natuurlijker leven Kolenkit of pelletkit

Mooie authentieke kolenkit of pelletkit.
Kolen of pellet kit 18 liter
Voor het veilig en schoon bijvullen van uw kachel.
Zwart gecoat metalen uitvoering met 2 handvaten voor eenvoudig gebruik.
Diameter 23 cm
Hoogte 56 cm
Gewicht 1 kg

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

6. NorFlex Kachelpijp enkelwandig 100 cm

Kachelpijp enkelwandig 100 cm Ø 80 mm zwart

 • Type artikel Kachelpijp
 • Uitvoering Kachelpijp
 • Gebruiksmogelijkheden Binnen
 • Toepassing Aansluiting
 • Toepassingsgebied Pelletkachel
 • Ruimtes in het huis
 • Materiaal Staal
 • Bedekking Geëmailleerd
 • Basiskleur Zwart
 • Kleur Zwart mat
 • Diameter 80 mm
 • Lengte 1.000 mm
 • Wanddikte 1 mm
 • Eigenschap Enkelwandig
 • EAN 3467153448610

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 19 april in huis

7. SIRO houtpellets SIRO Pellets voor

Siro Houtpellets is een biobrandstof met een hoge verbrandingswaarde en een laag asgehalte, die een efficiënte en schone verbranding optimaliseert. De pellets worden uitsluitend gemaakt van zaagsel van dennenhout, zonder toevoegingen en is dus 100% natuurlijk.


Samenstelling: zaagsel van dennenhout


Granulatie: 6 mm
Vochtigheid: 6 tot 8 %
Asresten: 0,4%
Netto calorische waarde: 17,6-20,4 MJ/kg


Kenmerken • Premium kwaliteit.

 • 100 % recyclebare verpakking.

 • 6 mm diameter.

 • Laag vochtgehalte (ca. 6%) zorgt voor weinig rookontwikkeling tijdens verbranding.

 • Zonder toevoegingen.

 • Dennenhout zaagsel.

 • Hoog rendement.

 • Dennengeur.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 22 april in huis

8. Natuurlijker leven Kolenkit of pelletkit

Kolenkit of pelletkit 13L voor kolen en pellets

 • Authentieke uitstraling
 • Kolen of pellet kit 13 liter
 • Voor indoor gebruik
 • Zwart gelakte metalen uitvoering met 2 handvaten voor eenvoudig gebruik.
 • Diameter 24 cm
 • Hoogte 54 cm
 • Gewicht 2 kg

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

9. AMG Mignon Zwart - Pelletkachel

De Mignon Zwart is een mooie kleine pelletkachel met relatief veel vermogen, ideaal voor de kleine ruimtes. Door zijn kleine formaat is deze pelletkachel in bijna elke woning een aanwinst. Bent u op zoek naar een betaalbare pelletkachel welke u een warm gevoel geeft zonder teveel te moeten betalen dan is de Petite pelletkachel de juiste keus. Deze pelletkachel is ook ideaal voor in een werkkamer, stacaravan, blokhut of tuinhuis.

Opties:

 • Gietijzeren branderbak
 • 5 fan snelheden
 • Instelbare temperatuur
 • Instelbare thermostaat
 • Oververhittingsbeveiliging
 • Temperatuursensor
 • Ventilator
 • Afstandsbediening Optioneel: Ja
 • WiFi Optioneel: Ja

Specificaties:

 • Vermogen: 6 kW
 • Rendement: 92%
 • Capaciteit: 25-35 m² / 95 m³
 • Tankinhoud: 13 kg
 • Verbruik: 1 kg per uur
 • Energieverbruik opstart: 300 watt
 • Energieverbuik nominaal: 100 watt
 • Kleur: Zwart
 • Garantie: 2 jaar
 • Energie label: A+
 • Afmetingen HxBxD: 77x43x43 cm
 • Gewicht: 45 kg
 • Aansluitmaat: 80 mm
 • Made in: Italy

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 19 april in huis

10. Tepor Petit 6kw pelletkachel wit

De Petit 6 is het luxe broertje van de Mignon en hiermee leveren we nu een compact model dat uitblinkt in prestaties, kwaliteit en prijs.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved