ills
Last update: Feb 15, 2024
Wat is de beste Pc controller op de markt? Met zoveel Pc controllers zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Xbox Elite Wireless Controller Series
Xbox Elite Wireless Controller Series
MerkXbox
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Microsoft Xbox Wireless Controller (2020)
Microsoft Xbox Wireless Controller (2020)
MerkMicrosoft
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
DualSense Wireless Controller
DualSense Wireless Controller
MerkDualSense
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
GameSir T4 Kaleid
GameSir T4 Kaleid
MerkGameSir
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
8BitDo Pro 2
8BitDo Pro 2
Merk8BitDo
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Astro C40 TR gaming controller
Astro C40 TR gaming controller
MerkAstro
Score9.3
7
GuliKit KingKong 2 Pro
GuliKit KingKong 2 Pro
MerkGuliKit
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Xbox Wireless Controller
Xbox Wireless Controller
MerkXbox
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Xbox Core Controller for PC
Xbox Core Controller for PC
MerkXbox
Score9
10
Xbox Core Controller – Carbon
Xbox Core Controller – Carbon
MerkXbox
Score9

Hoe komt deze fantastische Pc controller ranglijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Pc controllers ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Pc controller is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Pc controller.

De beste Pc controllers op 1 plek

1. Xbox Elite Wireless Controller Series

De Xbox Elite draadloze controller Serie 2 voor PC is het toonbeeld van precisie en aanpassing, ontworpen om de game-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Als "beste draadloze gamecontroller" is hij op maat gemaakt voor competitieve gamers, met verstelbare thumbsticks, kortere hair trigger locks, rubberen grip en verwisselbare onderdelen. Met meer dan 30 manieren om als een pro te spelen, inclusief exclusieve knoppenmappingopties in de Xbox-accessoires app. Het is geoptimaliseerd voor aanpassing, met verwisselbare thumbstick-tops, D-pads en paddles, waardoor het een veelzijdig gereedschap is voor een breed scala aan gamescenario's.

De Serie 2 valt op door zijn premium ontwerp en verbeterde functies. Hij heeft een bevredigend gewicht, zachte afwerking en verbeterde grip met getextureerde materialen. De kleinere achterpaddles, getextureerde triggers en verstelbare thumbsticks bieden een tastbaar voordeel, waardoor een comfortabele en nauwkeurige game-ervaring wordt gegarandeerd. Bovendien biedt de oplaadbare batterij met USB-C opladen 40 uur gameplay, waardoor het een nieuwe standaard zet voor ononderbroken game-sessies. De Serie 2 is geprezen als een significante upgrade ten opzichte van zijn voorganger, met een premium game-ervaring met een breed scala aan aanpasbare functies.

In het competitieve landschap van PC-controllers staat de Xbox Elite Wireless Controller Serie 2 stevig overeind als een topoptie. Zijn aanpassingsmogelijkheden, premium ontwerp en verbeterde functies maken het een uitstekende keuze voor gamers die een verfijnde en op maat gemaakte game-ervaring zoeken. Echter, in het rijk van budgetvriendelijke opties, staat het voor zware concurrentie. Hoewel het uitblinkt in het leveren van een premium ervaring, kunnen budgetvriendelijke controllers een toegankelijker instappunt bieden voor casual gamers of degenen die op zoek zijn naar een secundaire controller.

Ondanks dit zijn de sterke punten van de Xbox Elite draadloze controller Serie 2 onmiskenbaar. Zijn uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, premium bouw en uitzonderlijke batterijduur maken het tot een topkeuze voor competitieve gamers en liefhebbers. Zoals een recensie benadrukt, is hij "ontworpen om de gameplay in specifieke games zoals Halo Infinite en Forza Horizon 5 te verbeteren," waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor fans van deze titels. Voor degenen die de crème de la crème van PC-controllers zoeken, is de Xbox Elite draadloze controller Serie 2 een overtuigende investering, met een precisie en aanpassingsniveau dat weinig anderen kunnen evenaren.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

2. Microsoft Xbox Wireless Controller (2020)

Ik ben gek op de Microsoft Xbox Wireless Controller (2020) voor PC! Met zijn verbeterde design en functies biedt hij een comfortabele en toegankelijke game-ervaring. Met een prijs van $59,99 / £54,99 / AU$74,99, biedt hij tastbare texturen, verfijnde geometrie en een speciale share-knop voor het vastleggen van screenshots en video's. Dit maakt het een betaalbaarder alternatief voor de premium Xbox Elite Wireless Controller Series 2. De matte afwerking, verbeterde tastbare texturen en de toevoeging van een hybride D-pad en share-knop dragen bij aan zijn premium gevoel. Maar sommige zorgen over de gevoeligheid van de matte afwerking voor krassen zijn geuit.

Volgens TechRadar zijn het gestroomlijnde ontwerp, het comfort en de verbeterde functies van de controller bijzonder goed ontvangen. De toevoeging van de speciale share-knop en de tastbare texturen zijn benadrukt als opmerkelijke verbeteringen, waardoor hij zich onderscheidt van eerdere modellen. Ze beschrijven het als lijkend op de premium Xbox Elite Wireless Controller Series 2, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die een vergelijkbare ervaring zoeken voor een toegankelijkere prijs. Zoals TechRadar benadrukt: "De Xbox Wireless Controller (2020) heeft positieve feedback ontvangen voor zijn verbeteringen, waaronder tastbare texturen, verfijnde geometrie en de toevoeging van een speciale share-knop voor het vastleggen van screenshots en video's."

In een artikel van PCWorld wordt de Xbox Wireless Controller (2020) aanbevolen als de beste Xbox-controller voor PC, waarbij de aantrekkingskracht ervan voor een breed scala aan budgetten wordt benadrukt. De recensie positioneert het als een veelzijdige keuze die geschikt is voor verschillende gamegenres, waarbij de bouwkwaliteit, connectiviteit, voedingsbron en aanpassingsopties worden benadrukt. Dit toont de aanpasbaarheid van het product aan diverse gamebehoeften en zijn vermogen om een breed scala aan gebruikers te bedienen. Zoals PCWorld's artikel opmerkt: "De aanbevolen controllers zijn onder andere de Xbox Wireless Controller (2020) als beste Xbox-controller voor PC, de PowerA Enhanced Xbox-controller als beste budgetoptie, en de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 als beste premiumkeuze."

Ondanks de positieve feedback moeten potentiële kopers rekening houden met de mogelijkheid dat de matte afwerking na verloop van tijd gevoelig kan zijn voor slijtage. Deze eigenschap moet worden afgewogen tegen de algehele voordelen van de controller bij het nemen van een aankoopbeslissing. De Microsoft Xbox Wireless Controller (2020) voor PC valt op door zijn verbeterde design, comfortabele game-ervaring en betaalbare prijs, waardoor het een overtuigende optie is voor een breed scala aan PC-gamers.

Verkrijgbaar bij:

3. DualSense Wireless Controller

 • list plusInnovatieve haptische feedback en adaptieve triggers voor een meeslepende game-ervaring
 • list plusNaadloze integratie met Steam, erkend als een PlayStation 5-controller en geconfigureerd om een Xbox-controllerlay-out na te bootsen
 • list plusSymmetrisch ontwerp en opvallende kenmerken, biedt een game-ervaring vergelijkbaar met een console
 • list plusOnregelmatige ondersteuning voor functies zoals haptische feedback en adaptieve triggers op pc, varieert per game en software
 • list plusVereist specifieke koppelingsinstructies voor Bluetooth-connectiviteit met pc
 • list plusMinder aanpasbaar en veelzijdig in vergelijking met concurrenten zoals de Xbox Elite Wireless Controller Series 2
Als ik kijk naar de PC gaming wereld, dan valt de Sony DualSense Wireless Controller echt op als de beste symmetrische controller. De plaatsing van de thumbsticks is uitzonderlijk en de algehele prestaties zijn top, zeker gezien de prijs. Deze controller kan worden aangesloten op PC-platforms via USB Type-C of Bluetooth, waarbij Windows automatisch de benodigde drivers installeert. Let wel op dat de mate van ondersteuning voor functies zoals haptische feedback en adaptieve triggers kan variëren afhankelijk van het spel en de gebruikte software.

Het opvallende kenmerk van de DualSense controller is de innovatieve haptische feedback en adaptieve triggers, die zorgen voor een meeslepende game-ervaring. PC-gebruikers kunnen hem aansluiten via USB of Bluetooth, waarbij voor de laatste specifieke koppelingsinstructies nodig zijn. Opvallend is dat Steam naadloze integratie biedt, waarbij de DualSense wordt herkend als een PlayStation 5-controller en de toetsbindingen worden geconfigureerd om een Xbox-controller lay-out na te bootsen. De veelzijdigheid en unieke functies van de controller maken het een aantrekkelijke keuze voor PC-gamers die een console-achtige ervaring zoeken.

In het competitieve landschap van PC-controllers, onderscheidt de Sony DualSense Wireless Controller zich met zijn symmetrische ontwerp en unieke kenmerken. PC Gamer's "Beste PC-controllers in 2024" erkent zijn kracht, waarbij het wordt bestempeld als de beste symmetrische controller, met de nadruk op de plaatsing van de thumbsticks en de algehele prestaties. Zoals een recensent opmerkt, "De DualSense wordt erkend als de beste symmetrische controller, met uitstekende plaatsing van de thumbsticks en algehele prestaties voor de prijs."

Echter, terwijl de DualSense uitblinkt in zijn unieke kenmerken, zoals haptische feedback en adaptieve triggers, kan de compatibiliteit en ondersteuning voor deze functies op PC variëren afhankelijk van de games en software. Dit in tegenstelling tot de Xbox Elite Wireless Controller Series 2, die uitgebreide aanpassingsopties biedt, een oplaadbare batterij met 40 uur gebruikstijd en naadloze Bluetooth-connectiviteit. Volgens PC Gamer wordt de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 geprezen om zijn "veelzijdigheid en hoogwaardige" bouw, zij het tegen een hogere prijs.

Samenvattend, de Sony DualSense Wireless Controller voor PC schittert als een symmetrische controller met innovatieve functies, die een console-achtige game-ervaring biedt. Zijn unieke mogelijkheden, gecombineerd met de naadloze integratie met Steam, maken het een aantrekkelijke keuze voor PC-gamers. Gebruikers moeten echter rekening houden met mogelijke variaties in de ondersteuning en compatibiliteit van functies, vooral in vergelijking met zijn concurrenten. Hoewel het misschien niet de meest aanpasbare of veelzijdige optie is, positioneren zijn meeslepende functies en comfortabele ontwerp het als een uitstekende keuze voor gamers die een alternatief zoeken voor traditionele PC-controllers.

Verkrijgbaar bij:

4. GameSir T4 Kaleid

 • list plusVisueel opvallend transparant ontwerp met aanpasbare RGB-verlichting
 • list plusSolide bouwkwaliteit en comfortabele ergonomie vergelijkbaar met Xbox-controllers
 • list plusMappable back-buttons en hair trigger-modus verbeteren de game-ervaring
 • list plusGebrek aan compatibiliteit met Xbox-consoles
 • list plusAlleen bedrade verbinding kan de veelzijdigheid voor meerdere platforms beperken
 • list plusAanwezigheid van draadloze functionaliteit en beperking tot USB-C naar USB-A-verbinding ontbreekt
Als fanatieke PC-gamer weet ik hoe belangrijk het is om een controller te hebben die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. Daarom ben ik enthousiast over de GameSir T4 Kaleid Wired Controller. Met een prijskaartje van $41,99 springt deze controller eruit door zijn opvallende transparante design en aanpasbare RGB-verlichting. TechRadar raadt hem aan als een budgetvriendelijke keuze en benadrukt zijn prestaties en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden via de T4k desktop app. De programmeerbare knoppen aan de achterkant en de hair trigger modus verbeteren de game-ervaring, perfect voor veeleisende gamers die op zoek zijn naar een uitgebreide oplossing voor hun PC-setup.

Volgens Windows Central oogst de GameSir T4 Kaleid lof voor zijn design, dat doet denken aan retro transparante Xbox-controllers, en comfortabele ergonomie vergelijkbaar met die van een Xbox Series X|S controller. De mechanische ABXY-knoppen worden geprezen om hun tastbare voldoening, wat de focus van de controller op een naadloze game-ervaring benadrukt. Ondanks zijn gebrek aan compatibiliteit met Xbox-consoles, worden zijn comfort, design en bediening erkend als opvallende kenmerken.

De budgetvriendelijke aantrekkingskracht van de controller wordt verder benadrukt door zijn Xbox-stijl layout met programmeerbare knoppen aan de achterkant, een 3,5mm koptelefoonaansluiting en aanpasbare RGB-lichtstrips, zoals benadrukt door Tom's Guide. De inclusie van Hall Effect joysticks om drifting te voorkomen en mechanische knoppen met een levensduur van 5 miljoen klikken positioneren deze controller als een duurzame en betrouwbare keuze voor budgetbewuste gamers. De mogelijkheid van de T4k app om tot drie verschillende profielen voor verschillende games op te slaan voegt een laag van gemak en personalisatie toe aan de game-ervaring.

GamesRadar benadrukt het nostalgische transparante design van de controller en de heldere RGB-verlichting, waarmee het klassieke transparante controllers oproept. Het gebruik van Hall Effect Sensoren voor verbeterde nauwkeurigheid en soepelheid, naast de tastbare voldoening van de knoppen, benadrukt zijn prestatiegerichte design. Hoewel het ontbreken van draadloze functionaliteit en de beperking tot een USB-C naar USB-A verbinding worden opgemerkt, worden de inclusie van een 2m gevlochten USB-C naar USB-A kabel en de Turbo Functie voor knoppen vasthouden als belangrijke kenmerken benadrukt.

In de competitieve wereld van PC-controllers neemt de GameSir T4 Kaleid een unieke positie in als een budgetvriendelijke optie met een overvloed aan aanpassingsmogelijkheden en tastbare verbeteringen. Zijn belangrijkste gebruiksscenario's draaien om PC-gaming, waarbij zijn prestaties, aanpasbare RGB-verlichting en tastbare knoppen op de voorgrond treden. Echter, de bekabelde verbinding kan beperkingen opleggen voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdige controller voor meerdere platforms.

Kortom, de GameSir T4 Kaleid Wired Controller valt op als een aantrekkelijke keuze voor budgetbewuste PC-gamers die op zoek zijn naar een visueel aantrekkelijke, uitgebreide en comfortabele gaming accessoire. Zijn aanpasbare opties, solide bouwkwaliteit en ergonomisch design maken het een aantrekkelijk voorstel, vooral voor degenen die prestaties en esthetiek prioriteren zonder de bank te breken.

Verkrijgbaar bij:

5. 8BitDo Pro 2

 • list plusDiepgaande aanpassingsopties
 • list plusPlatte gezichtsontwerp is niet het meest comfortabel
 • list plusOntbrekende of verwarrende toewijzingsopties
 • list plusNieuwe grijze editie kleuroptie bekritiseerd omdat het een saaie vervanging is voor de SN-editie
Ik ben onder de indruk van de veelzijdigheid, aanpasbaarheid en waarde van de 8BitDo Pro 2 PC-controller. Het is echt een upgrade in bijna elk opzicht ten opzichte van zijn voorganger, de SN30 Pro+. Met de Ultimate Software kun je diep aanpassen, zijn er extra invoeropties en een handige schakelaar voor invoerconfiguratie, allemaal voor een fantastische prijs. Ook zijn de twee achterste paddles volledig configureerbaar, met veel tastbare feedback en een comfortabel ontwerp. Volgens PC World is het een slimme evolutie van de SN30 Pro+ en een van de beste 'Pro' controllers die er zijn. Voor slechts $45 biedt het geweldige waarde en is het compatibel met een breed scala aan systemen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gamers.

De diepe aanpassingsmogelijkheden en extra invoerfuncties maken de 8BitDo Pro 2 echt uniek, wat het onderscheidt van andere controllers in dezelfde prijsklasse. De integratie van de achterste paddles, volledig configureerbaar via software, voegt een laag veelzijdigheid toe die goed wordt ontvangen door gebruikers. Het vermogen om naadloos over te schakelen tussen verschillende gamingplatforms terwijl je een consistente en comfortabele game-ervaring behoudt, is een belangrijk verkoopargument.

In vergelijking met zijn concurrenten ligt de grootste troef van de 8BitDo Pro 2 in zijn aanpasbaarheid en compatibiliteit met meerdere platforms. Hoewel andere controllers vergelijkbare functies kunnen bieden, onderscheidt de Pro 2 zich door zijn vermogen om aan een breed scala van gamingopstellingen en voorkeuren te voldoen. Er zijn echter ook enkele nadelen genoemd, zoals het niet erg comfortabele platte ontwerp en een paar ontbrekende of verwarrende toewijzingsopties. Desondanks wordt de veelzijdigheid en waarde van de Pro 2 consequent benadrukt.

Al met al biedt de 8BitDo Pro 2 PC-controller een verleidelijke optie voor gamers die op zoek zijn naar diepe aanpassing, compatibiliteit met meerdere platforms en geweldige waarde. Het is echt een slimme en veelzijdige keuze voor gaming op verschillende systemen. Ondanks enkele kleine ontwerp- en toewijzingsbeperkingen, maken de algehele functies en aanpassingsopties het een sterke concurrent op de markt, vooral voor degenen die op meerdere platforms gamen. Zoals Polygon bevestigt: "De 8BitDo Pro 2 is een veelzijdige en handige optie voor de meeste gamebehoeften."

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

6. Astro C40 TR gaming controller

 • list plusOngeëvenaard niveau van aanpasbaarheid en ontwerpfuncties
 • list plusUniek aanpassingssysteem met schroefmechanisme voor onderdeelvervanging en mogelijkheid om joystick- en D-pad-locaties te wisselen
 • list plusVoldoet aan de behoeften van power users en biedt een duidelijk voordeel voor PC-compatibiliteit
 • list plusGemelde problemen met de software
 • list plusHoge prijskaartje kan moeilijk te rechtvaardigen zijn voor standaardgebruik
 • list plusProblemen met de analoge stick en klantenondersteuning
Hey gamers, ik ben hier om je kennis te laten maken met de Astro C40 TR gaming controller. Deze high-end gamepad is speciaal ontworpen voor esports atleten en hardcore gamers zoals jij. Met geweldige niveaus van aanpasbaarheid, een comfortabel ontwerp, stabiele draadloze connectiviteit en een lange batterijduur, biedt deze controller alles wat je nodig hebt voor een geweldige gaming ervaring.

Wat deze controller echt uniek maakt, is het vermogen om de trigger inputs aan te passen, rode schakelaars voor trigger aanpassing en een robuust aanpassingssysteem met unieke functies zoals een schroefmechanisme voor het vervangen van onderdelen en de mogelijkheid om de locaties van de joysticks en D-pad te verwisselen. Dit zijn functies die je niet snel bij andere controllers zult vinden. Voor een prijs van £189.99 krijg je echt waar voor je geld, vooral als je een power user bent en graag op je PC gamed.

Hoewel de controller veel lof heeft gekregen voor zijn aanpasbare functies en responsieve knoppen, zijn er ook enkele zorgen geuit over de analoge stick en de klantenservice. Dit heeft geleid tot gemengde beoordelingen, waarbij sommige gebruikers het een waardevolle investering vinden, terwijl anderen teleurgesteld zijn in de prestaties en ondersteuning.

Een opvallende eigenschap van de Astro C40 TR is het unieke aanpassingssysteem, met functies zoals een schroefmechanisme voor het vervangen van onderdelen en de mogelijkheid om de locaties van de joysticks en D-pad te verwisselen. Dit onderscheidt het van andere gaming controllers op de markt en biedt een duidelijk voordeel voor PC-compatibiliteit en power users.

In vergelijking met andere gaming controllers springt de Astro C40 TR eruit vanwege zijn geavanceerde aanpassingsopties en unieke ontwerpkenmerken, gericht op de behoeften van esports atleten en hardcore gamers. Hoewel de hoge prijs en gemelde problemen met de analoge stick en klantenservice sommige gebruikers kunnen afschrikken, blijven de unieke verkooppunten van deze controller het een waardevolle investering maken voor degenen die op zoek zijn naar een geavanceerde gaming ervaring.

Samenvattend biedt de Astro C40 TR gaming controller een ongeëvenaard niveau van aanpasbaarheid en ontwerpfuncties, waardoor het een ideale keuze is voor power users en PC-compatibiliteit. Ondanks de hoge prijs en gemelde problemen, maken de geavanceerde functies van deze controller het tot een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een eersteklas gaming controller. Ik ben er zeker van dat je de voordelen van deze controller zult waarderen, net zoals ik dat doe! 😉

Verkrijgbaar bij:

7. GuliKit KingKong 2 Pro

 • list plusVeelzijdige compatibiliteit met meerdere gaming platforms
 • list plusGeen ondersteuning voor Xbox en PlayStation consoles
 • list plusTriggers voelen houterig aan en missen tactiele feedback
 • list plusGebrek aan aanpasbare trigger spanning en achterste paddle knoppen
Hey gamers, ik heb de GuliKit KingKong 2 Pro draadloze controller aan het testen geweest en ik moet zeggen, het is een echte topper! Deze veelzijdige controller is compatibel met verschillende apparaten, waaronder de Nintendo Switch, PC, Mac, Android en iOS. Met zijn luxe design, duurzame Hall-effect joysticks en een opmerkelijke batterijduur van 25 uur steekt deze controller met kop en schouders boven de rest uit. Het heeft aanpasbare trillingen, een zes-assige gyroscoop, verwisselbare knoppen en XINPUT en DINPUT modi voor PC-gebruik, waardoor het een veelzijdige en rijk uitgeruste optie is.

Wat ik echt waardeer aan deze controller, zijn de gripvaste, zachte kunststof en de glanzende zilveren accenten die bijdragen aan zijn aantrekkelijke look en feel. Maar ik moet wel eerlijk zijn, sommige reviews wezen op beperkingen, zoals houterige triggers en het ontbreken van tactiele feedback. Ook mist de controller aanpassingsmogelijkheden voor de trigger spanning en achterste paddle knoppen, maar hij presteert nog steeds beter dan controllers in dezelfde prijsklasse. Een review noemde zelfs dat deze controller uitblinkt in vergelijking met anderen en een veelzijdige optie is voor verschillende gaming platforms.

Als ik het vergelijk met andere controllers, valt de GuliKit KingKong 2 Pro op door zijn compatibiliteit met meerdere platforms, wat veel controllers niet bieden. De Hall-effect joysticks en indrukwekkende batterijduur onderscheiden hem verder van zijn concurrenten. Maar het is belangrijk om op te merken dat hij geen ondersteuning biedt voor Xbox en PlayStation consoles, wat een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers.

Kortom, de GuliKit KingKong 2 Pro draadloze controller is een rijk uitgeruste en veelzijdige optie voor gamers, met compatibiliteit met een breed scala aan apparaten en nauwkeurige controle en een lange batterijduur. Hoewel hij enkele beperkingen heeft, blinkt hij uit in het bieden van een luxe design en betrouwbare prestaties, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdige PC-controller. 🎮

Verkrijgbaar bij:

8. Xbox Wireless Controller

 • list plusVeelzijdigheid en naadloze compatibiliteit met pc's
 • list plusGeribbelde trekkerhandgrepen, knoppen toewijzen en Bluetooth-technologie
 • list plusBrede compatibiliteit met Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows PC, Android en iOS
 • list plusHet ontwerp kan eerder evolutief dan revolutionair zijn
# PRODUCT BESCHRIJVING

Ik kan je de Xbox Wireless Controller voor PC van harte aanbevelen. Met een prijs tussen de €45 en €65 biedt deze controller een aantrekkelijke mix van functies en prestaties. Met getextureerde trigger grips, knoppenmapping en Bluetooth-technologie zorgt het voor een gemoderniseerd ontwerp voor verbeterd comfort en controle. De draadloze adapter voor Windows breidt de compatibiliteit uit, waardoor verbinding mogelijk is met Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows PC, Android en iOS. Zoals The Verge opmerkt, wordt het "aanbevolen als de beste voor de meeste mensen vanwege de veelzijdigheid en compatibiliteit met pc's."

De evolutie van de controller brengt een hybride D-pad en getextureerde grip op de triggers en bumpers met zich mee, wat de algehele tastbare ervaring verbetert. Het vermogen om tot 8 controllers tegelijk aan te sluiten is gunstig voor multiplayer gaming op Windows PC. De aanpasbaarheid en brede compatibiliteit van de Xbox Wireless Controller maken het een robuuste keuze voor verschillende gaming scenario's. Of je nu bezig bent met single-player avonturen of multiplayer gevechten, de naadloze integratie en ergonomisch ontwerp bieden een overtuigende gebruikerservaring.

In vergelijking met andere Xbox-controllers heeft de Xbox Wireless Controller een onderscheidend voordeel dankzij zijn concurrerende prijs en uitgebreide compatibiliteit. De PowerA Enhanced Wired Controller blinkt misschien uit in betaalbaarheid, maar de bredere compatibiliteit en Bluetooth-connectiviteit van de Xbox Wireless Controller maken het een veelzijdigere keuze voor pc-gamers. Wat betreft premium opties zoals de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 en de Scuf Instinct Pro, steekt de Xbox Wireless Controller uit als een meer budgetvriendelijk maar toch functierijke alternatief. Het biedt een balans tussen prestaties en kosteneffectiviteit, waardoor het een overtuigende keuze is voor een breed scala aan gebruikers.

Hoewel de Xbox Wireless Controller voor PC uitblinkt in veelzijdigheid en compatibiliteit, kunnen sommige gebruikers zijn ontwerp als evolutionair in plaats van revolutionair ervaren. Het ontbreken van opvallende, baanbrekende functies kan het minder aantrekkelijk maken voor gamers die cutting-edge innovatie zoeken in hun controllers. Desalniettemin plaatst zijn balans tussen prestaties, compatibiliteit en prijs het voor de meeste mensen op de voorgrond. Zoals The Verge suggereert, wordt het "aanbevolen als de beste voor de meeste mensen," en zijn naadloze integratie met pc's en meerdere platforms maakt het een topkandidaat in de PC-controllerwereld.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

9. Xbox Core Controller for PC

 • list plusErgonomisch ontwerp voor een comfortabele game-ervaring
 • list plusHerschikbare knoppen voor aanpasbare gameplay-besturing
 • list plusMeerdere verbindingsmogelijkheden, waaronder bedraad USB-C en Bluetooth
 • list plusMist enkele premium functies die te vinden zijn in high-end controllers
De Xbox Core Controller voor pc-gaming is een veelzijdige en betrouwbare optie voor pc-gamers en verdient zijn plaats tussen de beste aanbevelingen in verschillende reviewartikelen. Geprezen om zijn ergonomische ontwerp, aanpasbare knoppen en meerdere verbindingsmogelijkheden, waaronder bedraad via USB-C en Bluetooth, biedt het een naadloze game-ervaring over een breed scala aan titels. De aanbeveling van PC Gamer voor de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 als de beste keuze benadrukt de hoge standaard die is gesteld door Xbox-controllers, waarbij de Series 2 wordt geprezen om zijn luxueuze gevoel, aanpassingsmogelijkheden en verlengde batterijduur. Echter, de meer betaalbare Xbox Core Controller concurreert door een overtuigende mix van kwaliteit en waarde te bieden.

Volgens PC Gamer beschikt de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 over "een oplaadbare batterij met 40 uur levensduur, diverse aangepaste accessoires en verstelbare duimstokspanning," waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor liefhebbers die op zoek zijn naar premium functies. Het aantrekkingskracht van de Core Controller ligt in zijn toegankelijkheid, waarbij Popular Mechanics het als een van de beste controllers voor pc-gaming noemt, gericht op een breed spectrum van gamers met zijn balans tussen prestaties en betaalbaarheid. Zijn opname in lijsten naast premium gamepads zoals de PlayStation DualSense PS5 en de PC-controller en de Razer Wolverine V2 PC en Xbox-controller benadrukt zijn concurrentievoordeel op de markt.

In tegenstelling tot zijn duurdere tegenhanger, biedt de Xbox Core Controller voor pc-gaming een overtuigende balans tussen functies en kosten, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor een breed scala aan gamers. De erkenning van IGN voor zijn "ergonomisch ontwerp, aanpasbare knoppen en meerdere verbindingsmogelijkheden" bevestigt zijn positie als een veelzijdige en gebruiksvriendelijke keuze. Zijn veelzijdigheid wordt verder benadrukt door Tom's Guide, die de Xbox Wireless Controller positioneert als een topkeuze voor algehele prestaties en daarmee zijn concurrentievoordeel in de markt benadrukt.

Terwijl de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 zich kan richten op degenen die op zoek zijn naar de top van aanpassingsmogelijkheden en premium bouwkwaliteit, blinkt de Xbox Core Controller voor pc-gaming uit als een evenwichtige, toegankelijke controller voor pc-gamers. Zijn ergonomische ontwerp, meerdere verbindingsmogelijkheden en betaalbaarheid maken het een opvallende keuze voor zowel casual als toegewijde gamers. Echter, beperkingen zoals het ontbreken van sommige premium functies die te vinden zijn in duurdere controllers zijn te verwachten gezien zijn meer budgetvriendelijke positionering.

In de wereld van pc-gamingcontrollers onderscheidt de Xbox Core Controller zich als een evenwichtige, toegankelijke en betrouwbare optie, die een uitstekende balans biedt tussen prestaties en betaalbaarheid. Zijn ergonomische ontwerp, veelzijdige connectiviteit en gebruiksvriendelijke functies maken het een overtuigende keuze voor een breed spectrum van pc-gamers.

Verkrijgbaar bij:

10. Xbox Core Controller – Carbon

 • list plusErgonomisch ontwerp voor comfort tijdens lange game-sessies
 • list plusMeerdere verbindingsmogelijkheden, waaronder bedraad USB-C en Bluetooth
 • list plusCompatibel met verschillende platforms, waaronder Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC, Android en iOS
 • list plusAfhankelijkheid van AA-batterijen in plaats van oplaadondersteuning kan onhandig zijn voor sommige gebruikers
 • list plusBiedt mogelijk geen extreem gespecialiseerde aanpassingsopties voor gebruikers die geavanceerde functies zoeken
Ik ben helemaal weg van de Xbox Core Controller - Carbon Black voor PC-gaming! Deze controller biedt een naadloze mix van comfort, functionaliteit en veelzijdigheid. Met zijn ergonomische ontwerp, aanpasbare knoppen, een tactiele D-pad en meerdere connectiviteitsopties, waaronder bedraad USB-C en Bluetooth, is dit echt een topper. En met een 3,5 mm-aansluiting voor headsets en tot 40 uur gameplay met AA-batterijen is het ideaal voor lange speelsessies.

Maar wat deze controller echt bijzonder maakt, is de compatibiliteit met verschillende platforms, waaronder Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC, Android en iOS. Je kunt naadloos schakelen tussen deze platforms, waardoor het de ideale keuze is voor gamers met diverse gaming-opstellingen. En de mogelijkheid om knoppen aan te passen met de Xbox-accessoiresapp voegt een extra laag van personalisatie toe, zodat je de controller kunt aanpassen aan jouw specifieke gamingvoorkeuren.

In de wereld van PC-gamingcontrollers blinkt de Xbox Core Controller - Carbon Black uit in het bieden van een premium game-ervaring tegen een concurrerende prijs. Het overtreft zijn concurrenten met zijn gemoderniseerde functies, verbeterd comfort en naadloze cross-platform compatibiliteit. Hoewel andere controllers misschien specifieke voordelen bieden, zoals budgetvriendelijkheid of gespecialiseerde aanpassingsopties, is de Xbox Core Controller een uitstekende keuze voor een breed scala aan gaming-scenario's.

Ondanks zijn opmerkelijke eigenschappen heeft de Xbox Core Controller - Carbon Black wel een paar nadelen om rekening mee te houden. Sommige gebruikers vinden het gebruik van AA-batterijen in plaats van oplaadbare ondersteuning misschien onhandig, vooral voor wie een duurzamere of kosteneffectievere gaming-opstelling wil. Daarnaast, hoewel het een uitzonderlijke gaming-ervaring biedt voor de meeste gebruikers, kunnen degenen die op zoek zijn naar zeer gespecialiseerde aanpassingsopties kiezen voor duurdere controllers zoals de Xbox Elite Series 2 voor hun specifieke behoeften.

Al met al staat de Xbox Core Controller - Carbon Black hoog op mijn lijstje in de wereld van PC-gamingcontrollers. Met zijn ergonomische ontwerp, uitgebreide platformondersteuning en aanpasbare functies is het een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige controller. Als beste budgetproduct slaat het een indrukwekkende balans tussen betaalbaarheid en premium functies, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel casual als toegewijde gamers.

Verkrijgbaar bij:

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved