Het Xbeste team

Wie is Xbeste?

De meeste plekken waar mensen informatie consumeren en (koop)beslissingen nemen zijn lelijk, onjuist, verouderd en saai. Onze missie is onze lezers te informeren en helpen. Met correcte, mooie en aantrekkelijke artikelen. Op Paarshuis vind je alles wat te maken heeft met je huis.

about
ball

Andreas Hopstaken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut vel interdum metus. Suspendisse potenti. Sed a convallis leo. Donec tincidunt tempus eros ut volutpat. Curabitur ac ligula eget erat rhoncus pharetra. Ut id lacinia lacus. Curabitur consectetur faucibus tincidunt.

ball

Dennis Terlouw

Dennis studeerde informatica aan de universiteit en begon daarna te werken als softwareontwikkelaar. Na enkele jaren merkte hij dat zijn ware passie lag in het delen van zijn kennis over computers en technologie. Hij begon artikelen te schrijven over zijn vakgebied en publiceerde deze op verschillende websites en tijdschriften.

ball

Simon Driesser

Simon heeft elektrotechniek gestudeerd aan de Universiteit Twente en is binnen drie jaar succesvol afgestudeerd. Tijdens zijn opleiding heeft hij zowel theoretische vakken als praktijkervaring opgedaan. Hierdoor heeft hij een brede kennis opgebouwd op het gebied van elektronica en heeft hij zich ontwikkeld tot een expert op dit gebied.

about

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved