ills
Last update: Jul 13, 2024
Wat is de beste Netwerk Switch op de markt? Met zoveel Netwerk Switches raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
CISCO SYSTEMS 24-Port Gigabit Switch
CISCO SYSTEMS 24-Port Gigabit Switch
MerkCISCO SYSTEMS
Score9.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
TP-Link 16-Port Fast Ethernet Unmanaged
Boordevol functies en toch betaalbaar
TP-Link 16-Port Fast Ethernet Unmanaged
MerkTP-Link
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
NETGEAR 24-Port Gigabit Ethernet Unmanaged
Werkt stil met efficiënte prestaties
NETGEAR 24-Port Gigabit Ethernet Unmanaged
MerkNETGEAR
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
EnGenius ECS2552FP
Voorzien van robuuste PoE-mogelijkheden
EnGenius ECS2552FP
MerkEnGenius
Score8.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Cisco CBS350-8MGP-2X
Ideaal voor complex thuisnetwerkbeheer
Cisco CBS350-8MGP-2X
MerkCisco
Score7.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
TP-Link TL-SG3210XHP-M2
TP-Link TL-SG3210XHP-M2
MerkTP-Link
Score7.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
TRENDnet TPE-TG380/TEG-S750
Levert uitgebreide PoE+ connectiviteit
TRENDnet TPE-TG380/TEG-S750
MerkTRENDnet
Score6.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze handige Netwerk Switch reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Netwerk Switches ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Netwerk Switch is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Netwerk Switch.

De beste Netwerk Switches op 1 plek

1. CISCO SYSTEMS 24-Port Gigabit Switch

 • list plusUitstekende keuze voor kleine kantooromgevingen, met uitstekende prestaties voor bandbreedte-intensieve videoservices.
 • list plusGeen software-installatie of configuratie vereist, biedt eenvoudige installatie en intuïtieve web- en mobiele netwerkbeheertools.
 • list plusEnergiezuinige werking in overeenstemming met IEEE802.3az Energy Efficient Ethernet, zorgt voor betrouwbare en efficiënte netwerkconnectiviteit.
  Als ik kijk naar de Cisco Systems 24-Port Gigabit Switch (SG11224NA), dan zie ik meteen dat dit een uitstekende keuze is voor kleine kantooromgevingen. Vooral op het gebied van het leveren van hoge prestaties voor bandbreedte-intensieve videodiensten, waardoor het de beste keuze is voor video. Deze netwerkswitch heeft geen software-installatie of configuratie nodig, waardoor de setup gemakkelijk is en intuïtieve web- en mobiele netwerkbeheertools zorgen voor naadloze bediening. De compacte vormgeving, robuuste metalen behuizing en energiezuinige werking in overeenstemming met IEEE802.3az Energy Efficient Ethernet maken het een betrouwbare optie voor kleine bedrijven, waardoor betrouwbare en efficiënte netwerkconnectiviteit wordt gegarandeerd.

  Volgens TechRadar staat de Cisco SG11224NA bekend om zijn energiebesparende functionaliteit en bandbreedtebesparende kenmerken, waardoor het de beste keuze is voor video. De automatische functies van de switch, zoals Quality of Service (QoS), lusdetectie en kabeldiagnostiek, dragen verder bij aan zijn hoge prestatievermogen. Zo beschikt het over 24 compacte Gigabit Ethernet-poorten, 2 Gigabit Ethernet Combo Mini-GBIC SFP-poorten en een beperkte levenslange garantie, zoals beschreven op Amazon. Het feit dat er een levenslange garantie wordt geboden, onderstreept de toewijding van Cisco aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het product, waardoor klanten langdurige gemoedsrust krijgen.

  Een van de belangrijkste verkoopargumenten van de Cisco SG11224NA is zijn energiezuinige werking, in overeenstemming met de IEEE802.3az-normen, waardoor kostenbesparingen en milieuvriendelijkheid worden gegarandeerd. TechRadar meldt dat het energiebesparende functionaliteit biedt, in lijn met de documentatie die de nadruk legt op inclusieve taal en gebruikersinclusiviteit. Dit onderstreept verder de toewijding van Cisco om producten te creëren die aansluiten bij een diverse gebruikersgroep, terwijl geavanceerde technologische functies worden geïncorporeerd.

  In vergelijking met andere opties, zoals de NETGEAR 24-Port Gigabit Ethernet Unmanaged Switch en de TRENDnet 5-Port Unmanaged 2.5G Switch, biedt de Cisco SG11224NA een uitgebreid pakket dat de switch zelf, een stroomkabel/adapter, montagehardware en een snelstartgids omvat. Met een prijs van $200,00 en zijn toonaangevende functies en prestaties, positioneert het zich als een zeer competitieve keuze op de markt.

  In een markt waar netwerkswitches worden beoordeeld op factoren als energieverbruik, gebruiksvriendelijkheid en prestaties, komt de Cisco SG11224NA naar voren als een serieuze concurrent. Hoewel het uitblinkt in videotoepassingen en energie-efficiëntie, moeten potentiële kopers hun specifieke netwerkbehoeften in overweging nemen om ervoor te zorgen dat deze switch aansluit bij hun eisen. Het concurreert gunstig met andere opties, vooral voor degenen die op zoek zijn naar energiezuinige, hoogwaardige netwerkoplossingen voor kleine kantoorruimtes.

  Verkrijgbaar bij:

  3. NETGEAR 24-Port Gigabit Ethernet Unmanaged

  Werkt stil met efficiënte prestaties:
  • list plusStille en efficiënte werking
  • list plusPlug-and-play installatie
  • list plusVeelzijdige montage-opties
  • list plusRelatief prijzig in vergelijking met sommige concurrenten
  De NETGEAR 24-poorts Gigabit Ethernet Unmanaged Switch (JGS524) is een robuuste netwerkoplossing die uitstekende prestaties en betrouwbaarheid biedt. Deze switch valt op door zijn "stille en efficiënte werking", waardoor hij geschikt is voor geluidsgevoelige omgevingen, en zijn "plug-and-play installatie" die zorgt voor een probleemloos installatieproces. Met veelzijdige montagemogelijkheden, waaronder desktop, wand- of rackmontage, biedt deze switch flexibiliteit om te voldoen aan diverse netwerkvereisten. Bovendien bieden de "Lifetime Limited Hardware Warranty" en "Next Business Day Replacement" gebruikers gemoedsrust en de garantie van langdurige bescherming.

  Een opvallende functie van de JGS524 is het energiezuinige ontwerp dat voldoet aan IEEE802.3az, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is die ook helpt bij het verminderen van het stroomverbruik. De 24 Gigabit Ethernet-poorten van de switch zorgen voor naadloze connectiviteit voor meerdere apparaten, waardoor het een ideale oplossing is voor bedrijven en organisaties met substantiële netwerkbehoeften. Met een prijs van $136.21 op Amazon, wordt de JGS524 als relatief duur beschouwd in vergelijking met sommige concurrenten, maar zijn hoge prestaties, betrouwbare werking en levenslange bescherming rechtvaardigen de investering voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare, langdurige netwerkoplossing.

  In vergelijking met zijn tegenhangers, zoals de Cisco CBS350-8MGP-2X en de TP-Link 16-Port Fast Ethernet Unmanaged Switch, biedt de JGS524 een balans tussen prestaties, energie-efficiëntie en eenvoudige installatie. Terwijl de Cisco CBS350-8MGP-2X uitblinkt in zijn ventilatorloze ontwerp en een mobiele app, excelleert de JGS524 in zijn stille werking en veelzijdige montagemogelijkheden. Aan de andere kant is de TP-Link 16-Port Fast Ethernet Unmanaged Switch misschien vriendelijk geprijsd, maar biedt hij mogelijk niet hetzelfde niveau van kracht en prestaties als de JGS524.

  Ondanks zijn relatief hogere prijs, komt de NETGEAR 24-poorts Gigabit Ethernet Unmanaged Switch (JGS524) naar voren als een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare, hoogwaardige netwerkoplossing met eenvoudige installatie en levenslange bescherming. Zijn efficiënte werking, veelzijdige montagemogelijkheden en levenslange garantie maken het een waardevolle investering voor bedrijven en organisaties met veeleisende netwerkbehoeften.

  Tot slot levert de NETGEAR 24-poorts Gigabit Ethernet Unmanaged Switch (JGS524) uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid, waardoor het een topfavoriet is in de categorie netwerkswitches. Hoewel het misschien iets duurder is in vergelijking met sommige concurrenten, maken zijn superieure kenmerken, energie-efficiëntie en levenslange bescherming het de eerste keuze voor degenen die waarde en betrouwbaarheid op lange termijn prioriteren in hun netwerkinfrastructuur.

  Verkrijgbaar bij:

  Bekijk bij bol.com

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 weken

  4. EnGenius ECS2552FP

  Voorzien van robuuste PoE-mogelijkheden:
  • list plusKrachtige PoE-mogelijkheden voor hoge vermogensvereisten
  • list plusHoge prijs kan een afschrikmiddel zijn voor sommige kopers
  • list plusMogelijke verwarring door multi-mode LED's
  • list plusGeluidsniveau kan een zorg zijn
  De EnGenius ECS2552FP Network Switch is een krachtpatser ontworpen voor robuuste PoE-mogelijkheden. Met een prijs van $1599 is deze switch ontwikkeld voor kleine bedrijven die op zoek zijn naar een uitgebreide communicatie-infrastructuur, surveillance en data-back-up connectiviteit. Het beschikt over 32 10/100/1000 Mbps poorten, 16 100/1000/2500 Mbps poorten en 4 SFP+ poorten, met een switching capaciteit van 224Gbps en een totaal PoE-budget van 740W. Hierdoor is het perfect voor IP-camera's, VoIP-telefoons en toegangspunten. De switch wordt aangedreven door een dual-core 1GHz CPU, 512MB DDR RAM en 128MB Flash-geheugen, met diepgaande pakketinspectie- en filtermogelijkheden. De ProSW-licentie, beschikbaar als een gratis eenjarige proefversie, verbetert functies zoals het vastleggen van pakketten en het maken van een back-up van de switchconfiguratie, waardoor het een overtuigende optie is voor degenen die behoefte hebben aan specifieke eigenschappen. De switch kan worden geregistreerd en toegankelijk zijn via de Cloud To-Go Engenius-app, met een goed ontworpen UI voor eenvoudige configuratie, wat het nog aantrekkelijker maakt.

  De EnGenius ECS2552FP blinkt uit in zijn krachtige PoE-capaciteiten, waardoor het een opvallende keuze is voor bedrijven met hoge energiebehoeften voor hun netwerkapparatuur. Zoals een recensie opmerkt, "De switch is ontworpen voor IP-camera's, VoIP-telefoons en toegangspunten," waarbij de specialisatie in het voeden van essentiële bedrijfsinfrastructuur wordt benadrukt. Dit maakt het een ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en hoogcapacitaire netwerkswitch die is afgestemd op hun specifieke behoeften.

  In vergelijking met zijn tegenhangers, zoals de EnGenius ECS2512FP, biedt de ECS2552FP een hoger PoE-budget, waardoor het geschikt is voor meer veeleisende stroomvereisten. Ondertussen, in vergelijking met andere netwerkswitches zoals de Cisco CBS350-8MGP-2X, onderscheidt de EnGenius ECS2552FP zich door zijn indrukwekkende switching capaciteit en uitgebreide PoE-ondersteuning, die tegemoetkomt aan bedrijven met geavanceerde netwerkbehoeften.

  Echter, de hoge prijs en mogelijke verwarring die kan ontstaan door de multi-mode LED's kunnen een afschrikmiddel zijn voor sommige kopers. Bovendien kan het geluidsniveau een zorg zijn, waardoor het meer geschikt is voor gebruik in een datakast. Hoewel de prijs een overweging kan zijn, maken de indrukwekkende functies en mogelijkheden van de ECS2552FP het tot een overtuigende optie voor bedrijven met specifieke netwerkbehoeften met een hoog vermogen.

  Tot slot is de EnGenius ECS2552FP Network Switch een eersteklas keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan een betrouwbare, hoogcapacitaire en op PoE gerichte netwerkswitch. Zijn robuuste functies, waaronder een hoog PoE-budget, switching capaciteit en cloud-integratie, positioneren het als een ideale oplossing voor bedrijven met geavanceerde netwerkbehoeften, waardoor het een sterke concurrent is op de markt voor netwerkswitches.

  Verkrijgbaar bij:

  Bekijk bij bol.com

  5. Cisco CBS350-8MGP-2X

  Ideaal voor complex thuisnetwerkbeheer:
  • list plusVentilatorloos ontwerp voor geruisloze werking
  • list plusDubbele 10G-koperen poort voor snelle connectiviteit
  • list plusGeavanceerde beveiligingsfunctionaliteiten zoals IP-MAC-poortbinding en IPv6 First Hop Security
  • list plusHogere prijs in vergelijking met andere opties op de markt
  • list plusGrote behuizing is mogelijk niet geschikt voor alle omgevingen
  De Cisco CBS350-8MGP-2X is een uitblinker in de categorie netwerkswitches, met name voor thuis- en kleine kantoor toepassingen. Het heeft een ventilatorloos ontwerp, laag stroomverbruik, een mobiele app en dubbele 10G-koperpoort, waardoor het een veelzijdige en efficiënte keuze is. Volgens TechRadar biedt het "veel poorten, geïntegreerde Power-over-Ethernet (PoE), goede systeem bandbreedte en een eenvoudige gebruikersinterface," waardoor het een allesomvattende oplossing is voor thuisnetwerkbehoeften.

  Met 6 x 1G, 2 x 2.5G en 2 x 10G Ethernet-poorten biedt deze switch voldoende connectiviteitsopties. Het valt ook op door zijn compacte, energiezuinige en stille werking, waardoor het geschikt is voor thuis kantooromgevingen. Het maximale uitgangsvermogen van 124W en een interne bandbreedte van 62 Gbps zorgen voor betrouwbare prestaties en efficiënte gegevensoverdracht. Dit sluit aan bij de observatie van TechRadar dat het "betrouwbare prestaties, eenvoudige installatie en efficiënte gegevensoverdracht" biedt.

  De Cisco Business CBS350-8MGP-2X Managed Switch heeft ook geavanceerde beveiligingsfunctionaliteiten zoals IP-MAC-poortbinding en IPv6 First Hop Security, waardoor het voldoet aan de groeiende behoefte aan veilige netwerken. Bovendien bieden het energiezuinige ontwerp en de beperkte levenslange hardwaregarantie gebruikers extra gemoedsrust. Zoals benadrukt op Amazon, is het ontworpen voor installatie in winkels, open kantoren en klaslokalen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende omgevingen.

  In vergelijking met andere opties op de markt, zoals de 16-poorts Fast Ethernet Unmanaged Switch van TP-Link of de 24-poorts Gigabit Ethernet Unmanaged Switch van NETGEAR, onderscheidt de Cisco CBS350-8MGP-2X zich door zijn geavanceerde functies, hogere bandbreedte en een breder scala aan connectiviteitsopties. Hoewel het misschien een hoger prijskaartje heeft en een grote behuizing, rechtvaardigen de uitgebreide functieset en prestaties de investering, met name voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor thuisnetwerken.

  Kortom, de Cisco CBS350-8MGP-2X Network Switch is een eersteklas keuze, met name voor thuis- en kleine kantooromgevingen, met een robuuste functieset, geavanceerde beveiliging en efficiënte prestaties. Zijn paar beperkingen worden overschaduwd door zijn uitgebreide mogelijkheden, waardoor het een overtuigende optie is voor degenen die op zoek zijn naar een hoog presterende netwerkswitch. Zoals TechRadar het stelde, "biedt de Cisco CBS350-8MGP-2X een allesomvattende oplossing voor thuisnetwerkbehoeften."

  Verkrijgbaar bij:

  Bekijk bij bol.com

  7. TRENDnet TPE-TG380/TEG-S750

  Levert uitgebreide PoE+ connectiviteit:
  If you're passionate about IT and electronics, like being up to date on technology and don't miss even the slightest details, buy Switch Trendnet TI-E80 1.6 Gbps at an unbeatable price.
  • Type: Wall mounting
  • Colour: Black
  • Characteristics: LED indicator
  • Connections: RJ45
  • Energy consumption: 3 W
  • Speed: 1.6 Gbps
  • Material: Metal
  • Product with plug: Yes
  • Type of plug: Plug EU

  Verkrijgbaar bij:

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk bij bol.com

  © 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved