ills
Last update: Jun 11, 2024
Wat is de beste Muurventilator op de markt? Met zoveel Muurventilators zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Secret Jardin Monkey Fan 20
Secret Jardin Monkey Fan 20
MerkSecret Jardin
Score9.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Xcalibor Wandventilator - Muurventilator ø
Xcalibor Wandventilator - Muurventilator ø
MerkXcalibor
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Itho Daalderop CVE-S eco fan
Itho Daalderop CVE-S eco fan
MerkItho Daalderop
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Itho Daalderop CVE-S S CO2
Itho Daalderop CVE-S S CO2
MerkItho Daalderop
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Itho Daalderop CVE-S eco fan
Beste wandventilator
Itho Daalderop CVE-S eco fan
MerkItho Daalderop
Score8.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Nedco Silencio Geluidsarme ventilator
Nedco Silencio Geluidsarme ventilator
MerkNedco
Score8.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Lucci Air Wandventilator Breeze Brons
Lucci Air Wandventilator Breeze Brons
MerkLucci Air
Score8.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Soler Palau S&P HXM-200 muurventilator
Soler Palau S&P HXM-200 muurventilator
MerkSoler Palau
Score7.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Soler Palau Soler & Palau
Soler Palau Soler & Palau
MerkSoler Palau
Score7.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Itho Daalderop CVE-S eco fan
Itho Daalderop CVE-S eco fan
MerkItho Daalderop
Score7.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze leuke Muurventilator reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Muurventilators ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Muurventilator is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Muurventilator.

De beste Muurventilators op 1 plek

1. Secret Jardin Monkey Fan 20

 • list plusUitstekende luchtcirculatie en temperatuurregeling in de tent
 • list plusKrachtige motor en verstelbare snelheidsinstellingen
 • list plusEenvoudige installatie en goede duurzaamheid
 • list plusHogere prijs in vergelijking met andere merken
Ik ben dol op de Secret Jardin Monkey Fan 20 cm! Deze tent buis ventilator is perfect voor het verplaatsen van lucht in mijn tent, zonder veel ruimte in beslag te nemen. Hij past perfect in alle Secret Jardin-tenten en is speciaal ontworpen voor tenten met stokken van Ø16 mm - 30 mm.

Een van de beste eigenschappen van deze ventilator is de krachtige 20W motor, waardoor hij een flinke luchtstroom kan produceren. Met een diameter van 21 cm en een schroef van 16,8 cm kan hij een windsnelheid van 2,0 m/s bereiken op een afstand van 70 cm. Dit zorgt voor goede luchtcirculatie in mijn tent en houdt de temperatuur en vochtigheid op het juiste niveau.

Ik ben blij dat deze ventilator twee snelheidsinstellingen heeft, zodat ik de luchtstroom naar wens kan aanpassen. Met een maximale toerental van 2300 RPM, zorgt hij voor krachtige luchtstroom en werkt hij ook nog eens heel stil.

Wat betreft duurzaamheid, gaat de Secret Jardin Monkey Fan ongeveer 10.000 uur mee. In een schone omgeving kan hij continu worden gebruikt voor 24 uur per dag gedurende 6 maanden, 12 uur per dag gedurende 12 maanden, of 6 uur per dag gedurende 24 maanden.

Het installeren van deze ventilator is super eenvoudig dankzij de clip-on functie, waarmee ik hem gemakkelijk aan de tentstokken kan bevestigen. En met een kabel van 240 cm heb ik genoeg speling om hem op de gewenste plaats te positioneren.

Ik heb gehoord dat andere gebruikers ook heel tevreden zijn met de Secret Jardin Monkey Fan. Ze vinden hem krachtig, regelbaar en stil. Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd, rechtvaardigt de hogere prijs zeker de betere prestaties en duurzaamheid in vergelijking met andere merken.

Al met al is de Secret Jardin Monkey Fan 20 cm een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige tent buis ventilator. Hij presteert goed in het verplaatsen van lucht, is eenvoudig te installeren en gaat lang mee. De iets hogere prijs is zeker gerechtvaardigd door de kwaliteit en prestaties van deze ventilator.🌬️

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

2. Xcalibor Wandventilator - Muurventilator ø

 • list plusWordt geleverd met een infrarode afstandsbediening voor gemakkelijke bediening
 • list plusVerschillende instelbare snelheden en windtypes voor persoonlijke voorkeuren
 • list plusStil in gebruik, ideaal voor slaapkamers, kantoren en woonkamers
 • list plusEr is een negatieve review over de afstandsbediening en het drukpaneel
Ik ben dol op de Wandventilator - Muurventilator ø 40 cm incl. afstandsbediening! Met een diameter van 40 cm en een zwenkbaar ontwerp is deze ventilator perfect voor het koelen van elke kamer in huis. Het beste van alles is dat het wordt geleverd met een handige afstandsbediening, zodat je de ventilator naar jouw wensen kunt aanpassen. Met meerdere snelheden en windtypes om uit te kiezen, kun je de perfecte bries creëren voor ultiem comfort.

Een van de meest opvallende eigenschappen van deze ventilator is hoe stil hij is. Perfect voor gebruik in de slaapkamer, kantoor of woonkamer. Met een handige timerfunctie kun je de ventilator instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd, wat niet alleen handig is, maar ook energiebesparend.

De Xcalibor / Fertraso wandventilator heeft krachtige ventilatorbladen met 3 bladen in een stijlvolle grijze kleur. De korf is verticaal verstelbaar en kantelbaar, zodat je de luchtstroom precies kunt richten waar je het nodig hebt. Met een maximaal geluidsniveau van 44 decibel is deze ventilator ook geschikt voor gebruik in geluidsgevoelige ruimtes.

Installeren is een fluitje van een cent, want de ventilator wordt geleverd met een muurbevestigingsbeugel, schroeven en pluggen. Maar als je liever de drukknoppen op de ventilator zelf gebruikt, kan dat ook. De afstandsbediening werkt op 2 AAA-batterijen (niet meegeleverd).

De meeste gebruikers zijn dolenthousiast over deze ventilator, met name over het gemak van de afstandsbediening en het feit dat hij praktisch geruisloos is. Een echte topper! Maar er is ook een negatieve review waarin wordt vermeld dat de afstandsbediening en het drukpaneel niet goed functioneren. Iets om in gedachten te houden.

Al met al is de Wandventilator - Muurventilator ø 40 cm incl. afstandsbediening een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een stille en gemakkelijk te bedienen ventilator. Met zijn verschillende instellingen en de mogelijkheid om aan de muur te worden bevestigd, is deze ventilator echt veelzijdig in gebruik. Ondanks een negatieve review lijkt dit een uitzondering te zijn. Over het algemeen is deze ventilator een uitstekende optie voor iedereen die verkoeling zoekt op warme dagen. 😊

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 24 januari in huis

3. Itho Daalderop CVE-S eco fan

 • list plusVeelzijdig in montage, kan op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd
 • list plusVraaggestuurde ventilatie zorgt voor efficiënt gebruik
 • list plusPositieve feedback van gebruikers, koelende werking en relatieve stilte
 • list plusMogelijk niet geschikt voor alle woningen, advies aanbevolen
Ik ben razend enthousiast over de Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator box alles-in-1 pakket SE 325m3/h + vochtsensor + RFT auto + 4 ventielen - euro stekker. Deze ventilator is perfect voor het afzuigen van badkamers en toiletruimtes, met een maximale capaciteit van 325 m³/h. Wat deze ventilator echt onderscheidt, is de veelzijdige montage-opties, waardoor je hem op bijna elke gewenste plaats kunt installeren: aan het plafond, tegen de wand, op de vloer en zelfs tegen een schuin dak.

Een van de beste kenmerken van deze ventilator is de vraaggestuurde ventilatie. Wanneer ik de ventilator koppel aan de AUTO RFT-bediening en op de automatische stand zet, worden alle sensoren geactiveerd. De standaard vochtsensor zorgt ervoor dat de ventilator automatisch wordt geactiveerd bij een verhoging van het vochtgehalte. En als ik wil, kan ik de ventilator zelfs nog efficiënter laten regelen met een CO2-ruimtesensor.

Wat betreft de technische specificaties, heeft de ventilator een hoog luchthoeveelheid bij verschillende drukwaarden, variërend van 375 m³/h bij 100 Pa tot 175 m³/h bij 300 Pa. Het opgenomen vermogen is conform de EPN-norm en bedraagt 0,03 kW. De ventilator heeft een gelijkstroommotor en wordt geleverd met een aansluitsnoer met randaarde stekker.

Gebruikers zijn dolenthousiast over deze ventilator. Ze prijzen de koelende werking, het gemak van bediening en het feit dat hij zelfs op de hoogste stand relatief stil is. De draadloze afstandsbediening wordt ook als zeer handig ervaren. Een gebruiker raadt zelfs aan om geen andere ventilator te kopen en niet verder te zoeken.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk op te merken dat deze ventilator mogelijk niet geschikt is voor alle woningen. Het is essentieel om de vereisten van uw woning te evalueren en mogelijk advies in te winnen om te bepalen of deze ventilator de juiste keuze is voor uw specifieke situatie.

In het kort is de Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator box alles-in-1 pakket SE 325m3/h + vochtsensor + RFT auto + 4 ventielen - euro stekker een topklasse ventilator die uitblinkt in zijn veelzijdigheid, vraaggestuurde ventilatie en gebruikersgemak. Met positieve feedback van gebruikers en een uitgebreide reeks technische specificaties, is deze ventilator een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en effectieve oplossing voor centrale afzuiging in woningen.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 18 april in huis

4. Itho Daalderop CVE-S S CO2

 • list plusIngebouwde RV vochtsensor en CO2 bedieningssensor zorgen voor efficiënte en vraaggestuurde ventilatie
 • list plusDraadloze afstandsbediening biedt gemak en flexibiliteit bij het aanpassen van de ventilatiesnelheid
 • list plusGeavanceerde specificaties en energiezuinige werking
  Ik ben een geavanceerd ventilatiesysteem dat speciaal is ontworpen voor de centrale afzuiging van woningen. Met een maximale capaciteit van 415 m³/h ben ik perfect voor het afzuigen van de keuken, badkamer en toiletruimtes.

  Wat mij onderscheidt van andere ventilatiesystemen, is mijn ingebouwde RV vochtsensor en CO2 bedieningssensor. Hierdoor kan ik automatisch optoeren wanneer er een verhoging van het vochtgehalte of CO2-niveau wordt gedetecteerd. Dit zorgt voor een efficiënte en vraaggestuurde ventilatie, wat resulteert in een gezonder binnenklimaat en energiebesparing.

  Ik ben ook voorzien van een draadloze afstandsbediening, waarmee je mij handmatig kunt bedienen. Dit biedt gemak en flexibiliteit bij het aanpassen van de ventilatiesnelheid. Ik kan op verschillende manieren worden gemonteerd, zoals aan het plafond, tegen de wand, op de vloer en zelfs tegen een schuin dak. Dit zorgt voor veel installatieopties en maakt mij geschikt voor verschillende woonsituaties.

  Op technisch vlak bied ik ook indrukwekkende specificaties. Met een opgenomen vermogen van slechts 0,07 kW en een cos phi conform EPN norm van 0,58, voldoe ik aan de energieprestatienormen en zorg ik voor een efficiënte werking. Ik heb een gelijkstroommotor en een elektrische aansluiting met een snoer.

  Mijn afmetingen zijn 350 mm in hoogte, 355 mm in breedte en 294 mm in diepte. Mijn behuizing is gemaakt van kunststof en ik heb een nominaal kanaaldiameter van 125 mm. Ik heb in totaal 4 aanzuigaansluitingen en een steekeind aansluiting.

  Ik bied een geavanceerde en efficiënte oplossing voor centrale afzuiging in woningen. Ik combineer vraaggestuurde ventilatie met gebruiksgemak en flexibiliteit. Met mijn ingebouwde sensoren en draadloze afstandsbediening kan ik op maat worden afgestemd op jouw behoeften. Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn om mijn prestaties te beoordelen, kun je vertrouwen op de reputatie van het merk Itho Daalderop en mijn technische specificaties. 🌬️

  Verkrijgbaar bij:

  Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

  5. Itho Daalderop CVE-S eco fan

  Beste wandventilator:
  • list plusStille werking
  • list plusEnergiezuinig
  • list plusVochtsensor voor automatische ventilatie
  • list plusMogelijke problemen met perilex
  Ik ben de Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator box RFT SP 325m3/h + vochtsensor - perilex stekker 03-00400, en ik ben de perfecte keuze voor centrale afzuiging in woningen. Met mijn maximale capaciteit van 325 m³/h, ben ik ideaal voor het afzuigen van badkamers en toiletruimtes. Wat mij onderscheidt van andere ventilatoren is mijn compacte ontwerp en mijn verschillende montagemogelijkheden. Ik kan eenvoudig aan het plafond, tegen de wand, op de vloer en zelfs tegen een schuin dak worden gemonteerd.

  Een van mijn belangrijkste kenmerken is mijn vochtsensor. Deze zorgt ervoor dat ik automatisch harder ga draaien wanneer ik een verhoogd vochtgehalte detecteer. Dit is vooral handig in vochtige ruimtes zoals de badkamer, waar extra ventilatie nodig is. Daarnaast kun je mij draadloos bedienen met een RF-ontvanger. Hierdoor kun je draadloze afstandsbedieningen aan mij koppelen, waardoor ik ook geschikt ben voor vraaggestuurde ventilatie.

  Mijn technische specificaties zijn indrukwekkend. Met een luchthoeveelheid van 325 m³/h bij 150 Pa en een opgenomen vermogen van slechts 0,03 kW, voldoe ik aan de EPN norm. Mijn gelijkstroommotor zorgt voor een stille werking en mijn behuizing is gemaakt van duurzaam kunststof.

  Gebruikers zijn over het algemeen positief over mij. Ze prijzen mijn stille werking en mijn energiezuinigheid. Eén gebruiker merkte op dat de perilex moest worden aangepast vanwege een ander merk, maar dit lijkt een geïsoleerd geval te zijn.

  Ik ben een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stille en energiezuinige ventilator met een vochtsensor. Met mijn compacte formaat en diverse montagemogelijkheden ben ik geschikt voor vrijwel elke ruimte. Hoewel er mogelijk individuele problemen kunnen zijn met betrekking tot de perilex, lijkt dit geen algemeen probleem te zijn. Al met al ben ik een betrouwbare keuze voor een gezond binnenklimaat. 🌬️

  Verkrijgbaar bij:

  Uiterlijk 18 april in huis

  6. Nedco Silencio Geluidsarme ventilator

  • list plusFluisterstille werking
  • list plusVariabele specificaties met ingebouwd tijdrelais
  • list plusEnergiezuinigheid
  • list plusBeperkte aansluitmaat van 100 mm
  Ik ben dol op de Nedco Silencio Geluidsarme ventilator - 158 x 158 x 100mm! Deze ventilator is perfect voor elke badkamer of toilet. Het maakt deel uit van de Silencio-lijn, die bekend staat om zijn fluisterstille werking. Met het kogellagermechanisme produceert hij bijna geen geluid, zodat je kunt genieten van frisse lucht zonder storende geluiden. Met een capaciteit van 97 m³/u en een geluidsniveau van slechts 25 dB(A) is deze ventilator krachtig en toch buitengewoon stil.

  Een geweldige functie van de Silencio-lijn is de variatie in specificaties. De Silencio 100T variant heeft een ingebouwd tijdrelais, waardoor je de ventilator eenvoudig kunt instellen op een looptijd van 2 tot 30 minuten. Dit is handig en energiezuinig om de luchtkwaliteit in de ruimte te reguleren. Daarnaast is de ventilator verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, zwart en aluminium, zodat je de perfecte match kunt vinden voor je interieur.

  Met zijn afmetingen van 158 x 158 mm en een aansluitmaat van Ø 100 mm, past de Silencio 100T in verschillende installatieomgevingen. De vlinderklep zorgt voor een efficiënte luchtstroom en het kwalitatieve kunststofmateriaal garandeert duurzaamheid. Bovendien heeft de ventilator een laag wattage van 7,5 watt, wat zorgt voor een energiezuinige werking.

  De Silencio 100T is speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals badkamers en toiletten, waar goede ventilatie essentieel is. Het is ideaal voor het afvoeren van vochtige lucht en het voorkomen van schimmelvorming, waardoor de luchtkwaliteit en het comfort in deze ruimtes aanzienlijk verbeteren.

  Hoewel de Silencio 100T vele voordelen biedt, kan de beperkte aansluitmaat van Ø 100 mm een beperking vormen voor installaties die een andere aansluitmaat vereisen. Maar met zijn stille werking, variabele specificaties, energiezuinigheid en effectieve ventilatie, is de Silencio 100T een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en stille badkamer-/toiletventilator.

  Kortom, de Nedco Silencio Geluidsarme ventilator - 158 x 158 x 100mm is een indrukwekkende toevoeging aan de Silencio-lijn, die uitblinkt in stille en efficiënte ventilatie. Met zijn fluisterstille werking, variabele specificaties en energiezuinigheid biedt deze ventilator een uitstekende oplossing voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in vochtige ruimtes. 🌬️

  Verkrijgbaar bij:

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

  7. Lucci Air Wandventilator Breeze Brons

  • list plusElegant klassiek ontwerp in met olie gewreven brons
  • list plusMogelijk niet krachtig genoeg voor grotere ruimtes
  Ik ben trots om de Wandventilator Breeze Brons Ø 46cm incl. Afstandsbediening van Lucci Air te introduceren. Deze ventilator is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan elke kamer met zijn klassieke ontwerp in met olie gewreven brons. Met een stevige stalen behuizing en een diameter van 46 cm, is deze ventilator gebouwd om lang mee te gaan. Met drie snelheidsstanden en een oscillerende kop, zorgt de Breeze voor een effectieve luchtcirculatie in elke kamer.

  Wat deze ventilator echt uniek maakt, is de mogelijkheid om deze zowel met de afstandsbediening als direct op de houder te bedienen. Dit zorgt voor ultiem gemak en flexibiliteit. De toegevoegde timerfunctie, instelbaar van 1 tot 7 uur, voegt een extra laag van gebruiksgemak toe, waardoor je de ventilator vooraf kunt instellen voor een bepaalde tijdsduur. Bovendien is de hellingshoek verstelbaar, zodat je de luchtstroom naar wens kunt aanpassen voor een gepersonaliseerde verkoeling.

  Met een maximaal verbruik van 50 watt bij de hoogste snelheid, biedt deze ventilator een goede balans tussen prestaties en energie-efficiëntie. Met een airflow van 59 m³/min zorgt de Breeze voor een effectieve luchtverplaatsing in de kamer, waardoor een aangename omgeving wordt gecreëerd.

  De Breeze is perfect voor gebruik binnenshuis in elke kamer waar verkoeling en luchtcirculatie nodig zijn, zoals de woonkamer, slaapkamer of kantoorruimtes. Met de afstandsbediening met drie snelheden, timerfunctie en swing-optie, is het gemakkelijk om de ventilator aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

  Een mogelijke beperking van deze ventilator is dat sommige gebruikers de behoefte kunnen hebben aan een nog krachtigere luchtstroom, vooral in grotere ruimtes. Voor dergelijke situaties zouden gebruikers mogelijk een grotere ventilator met een hogere luchtverplaatsing overwegen.

  Al met al biedt de Wandventilator Breeze Brons Ø 46cm incl. Afstandsbediening een combinatie van elegantie, functionaliteit, en gebruiksgemak. Het klassieke ontwerp, gecombineerd met moderne functies zoals de afstandsbediening en aanpasbare luchtstroom, maken deze wandventilator een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar zowel stijl als prestaties in een ventilator. 🌀

  Verkrijgbaar bij:

  Uiterlijk 18 april in huis

  8. Soler Palau S&P HXM-200 muurventilator

  • list plusKrachtige luchtstroom
  • list plusStille werking
  • list plusAanpasbare luchtstroom
  • list plusVaste installatie
  • list plusNoodzaak van een stopcontact in de nabijheid
  Ik ben de S&P HXM-200 muurventilator - Wit en ik bied een verfijnde oplossing voor luchtcirculatie. Met mijn krachtige prestaties til ik de luchtcirculatie naar een hoger niveau, waardoor ik een essentiële toevoeging ben voor thuis of op kantoor. Mijn meerdere snelheidsinstellingen en verstelbare kop geven jou volledige controle over de luchtstroom, zodat je kunt genieten van een gepersonaliseerde koelervaring. En mijn stille werking zorgt voor ongestoord gebruik, perfect voor elke omgeving. Met mijn moderne en elegante ontwerp integreer ik naadloos in elke ruimte. Of het nu gaat om het bestrijden van zomerse hitte of het bevorderen van een betere luchtcirculatie, ik sta paraat om een bries van frisheid te leveren.

  Ik onderscheid me door mijn krachtige prestaties en stille werking, en bied daardoor een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een effectieve luchtcirculatieoplossing. Met mijn verstelbare kop kunnen gebruikers de luchtstroom naar wens richten, waardoor ik me onderscheid van mijn concurrenten. Mijn moderne ontwerp past in elke omgeving, van huiselijke inrichtingen tot kantooromgevingen.

  Mijn gebruik varieert van het bestrijden van zomerse hitte in woongedeelten tot het bevorderen van een betere luchtcirculatie in kantoren. Ik bied gebruikers de mogelijkheid om de luchtstroom aan te passen aan hun specifieke behoeften, waardoor ik een veelzijdige en waardevolle toevoeging ben aan elke ruimte.

  Ik excelleer in mijn vermogen om een krachtige luchtstroom te leveren met stille werking, wat een waardevolle eigenschap is voor gebruikers die op zoek zijn naar verfrissing zonder onnodig lawaai. Echter, potentiële kopers moeten rekening houden met mijn beperkingen, zoals de vaste installatie en de noodzaak van een stopcontact in de nabijheid van de gewenste locatie.

  In conclusie bied ik een combinatie van stijlvol design, geavanceerde functionaliteit en aanpasbare luchtstroom, waardoor ik een aantrekkelijke keuze ben voor iedereen die op zoek is naar verfrissing en comfort. Met mijn krachtige prestaties en stille werking onderscheid ik me als een waardevolle toevoeging aan elke ruimte. 🌀

  Verkrijgbaar bij:

  Bekijk bij bol.com

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

  9. Soler Palau Soler & Palau

  • list plusDuurzame en betrouwbare luchtafvoer voor badkamers en toiletruimtes.
  • list plusAanpasbare uitblaasrichting voor specifieke behoeften.
  • list plusStille werking met een geluidsniveau van 33dB.
  • list plusAfwezigheid van een timer en hygrostaat kan een beperking zijn voor sommige gebruikers.
  Ik ben de Soler & Palau EDM-80NZ Toilet-/doucheventilator 122x122mm - inbouw - 9W - 33dB - Wit, en ik ben hier om de luchtkwaliteit in je badkamer te verbeteren. Mijn spuitgegoten kunststof behuizing en 1-fasige 230 Volt motor zorgen voor een stevige constructie die valt onder de isolatieklasse B. Met beveiliging tegen oververhitting kan je op mij vertrouwen voor gemoedsrust. Mijn capaciteit van ongeveer 80 m³ per uur zorgt voor effectieve luchtafvoer, waardoor je een frisse en aangename atmosfeer behoudt in je badkamer of toiletruimte.

  Ik ben ontworpen met jou in gedachten, want ik bied de mogelijkheid om de uitblaasrichting aan te passen, zodat je de luchtstroom kunt richten waar je het nodig hebt. Ik kan zowel aan de muur als aan het plafond worden gemonteerd, en ik ben compatibel met gangbare ventilatiesystemen dankzij mijn aansluiting op kanaalstukken met een diameter van 100 millimeter.

  Wat mij echt uniek maakt, is dat ik beschikbaar ben in verschillende varianten, waaronder de standaard versie (EDM-80 N) en de versie met een timer (EDM-80 NT), zodat je de ventilator kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Mijn geluidsniveau van 33dB zorgt voor een stille werking, en mijn witte afwerking zorgt ervoor dat ik discreet opga in je interieur.

  Ik onderscheid me van de concurrentie door mijn degelijke constructie, geruisloze werking en aanpasbare luchtstroomrichting. Hoewel ik misschien geen timer en hygrostaat heb, kan je op mij vertrouwen voor betrouwbaarheid en effectieve prestaties. Kortom, ik ben de Soler & Palau EDM-80NZ, en ik ben de solide keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en efficiënte toilet-/doucheventilator met een focus op kwaliteit en prestatie. 🚿

  Verkrijgbaar bij:

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

  Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

  10. Itho Daalderop CVE-S eco fan

  • list plusIngebouwde vochtsensor voor geautomatiseerde ventilatie op basis van vochtigheidsniveaus
  • list plusEnergiezuinig met een opgenomen vermogen conform EPN norm van 0,03 kW en een cos. phi conform EPN norm van 0,52
  • list plusVeelzijdige installatiemogelijkheden, waaronder plafond-, wand- en vloermontage
  • list plusOntbreken van standaard draadloze afstandsbediening, maar beschikbaar als aanvullende accessoire
  Ik ben de Itho Daalderop CVE-S eco ventilator box RFT SE 325m3/h + vochtsensor - euro stekker 03-00398, en ik ben hier om te zorgen voor een optimale luchtkwaliteit in jouw huis. Met mijn maximale capaciteit van 325 m³/h ben ik perfect voor het afzuigen van vochtige lucht in badkamers en toiletruimtes. Wat mij speciaal maakt, is mijn ingebouwde vochtsensor en de mogelijkheid voor draadloze afstandsbediening, wat mij geschikt maakt voor vraaggestuurde ventilatie.

  Ik ben gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat betekent dat ik duurzaam ben en langdurige prestaties garandeer. Met een opgenomen vermogen conform EPN norm van 0,03 kW en een cos. phi conform EPN norm van 0,52, is mijn energieverbruik efficiënt en in lijn met de huidige normen voor energiezuinigheid. Ik ben ook uitgerust met een gelijkstroommotor, wat bijdraagt aan een stille werking en een langere levensduur.

  Ik ben veelzijdig in mijn installatiemogelijkheden. Je kunt mij eenvoudig aan het plafond, tegen de wand, op de vloer of zelfs tegen een schuin dak monteren, waardoor ik geschikt ben voor verschillende ruimtelayouts.

  Met mijn 3 toerenregeling bied ik flexibiliteit in het aanpassen van de luchthoeveelheid aan jouw specifieke behoeften. Mijn vochtsensor zorgt voor een geautomatiseerde reactie op veranderingen in vochtigheidsniveaus, wat resulteert in een efficiëntere ventilatie op basis van jouw werkelijke behoeften.

  Een mogelijke beperking van mij is het ontbreken van draadloze afstandsbediening, wat de bediening en controle op afstand beperkt. Echter, de optie voor draadloze afstandsbediening is wel beschikbaar als aanvullende accessoire.

  In vergelijking met andere ventilatiesystemen bied ik een uitgebreid scala aan functies, waaronder de vochtsensor, energiezuinige prestaties en veelzijdige installatiemogelijkheden. Dit maakt mij een aantrekkelijke keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een geavanceerd ventilatiesysteem dat voldoet aan de moderne eisen voor luchtkwaliteit en energie-efficiëntie. 🌬️

  Verkrijgbaar bij:

  Uiterlijk 18 april in huis

  Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

  todo

  © 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved