ills
Last update: Jun 22, 2024
Wat is de beste Mp3 Speler op de markt? Met zoveel Mp3 Spelers raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
SanDisk Clip Sport Plus
Ideaal voor sport, budgetvriendelijk
SanDisk Clip Sport Plus
MerkSanDisk
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
iPhone SE
iPhone SE
MerkApple
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Fiio M11S
Fiio M11S
MerkFiio
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Astell & Kern A&norma SR35
Beste MP3-speler
Astell & Kern A&norma SR35
MerkAstell & Kern
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Sony NW-A306
Betaalbaar met ondersteuning voor hoge resoluties en uitgebalanceerde prestaties
Sony NW-A306
MerkSony
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Astell & Kern A&ultima SP2000T
Astell & Kern A&ultima SP2000T
MerkAstell & Kern
Score8.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Apple Watch Ultra GPS +
Apple Watch Ultra GPS +
MerkApple
Score8.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Onkyo DP-X1A
Onkyo DP-X1A
MerkOnkyo
Score8.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Astell & Kern A&ultima SP3000
Levert uitzonderlijke draagbare audiokwaliteit
Astell & Kern A&ultima SP3000
MerkAstell & Kern
Score8.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Astell & Kern A&norma SR25
Astell & Kern A&norma SR25
MerkAstell & Kern
Score7.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze handige Mp3 Speler reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Mp3 Spelers ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Mp3 Speler is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Mp3 Speler.

De beste Mp3 Spelers op 1 plek

1. SanDisk Clip Sport Plus

Ideaal voor sport, budgetvriendelijk:
 • list plusWaterbestendige en duurzame constructie
 • list plusVeilige clip voor gebruik tijdens trainingen of buitenactiviteiten
 • list plusOndersteunt diverse bestandsindelingen en heeft een ingebouwde FM-radio
 • list plusGeen microSD-sleuf voor opslaguitbreiding
 • list plusOndersteunt geen Bluetooth-ontvangst
De SanDisk Clip Sport Plus MP3-speler is een betaalbaar en sportgericht apparaat dat voldoet aan de behoeften van actieve gebruikers. Met een waterbestendige en duurzame behuizing en een veilige clip is het ideaal voor gebruik tijdens trainingen of buitenactiviteiten. Het 1,44-inch kleurenscherm en intuïtieve knopbediening zorgen voor eenvoudige navigatie, zelfs tijdens het sporten. Zoals Lifewire benadrukt, "verbeteren de equalizer-instellingen van het apparaat de geluidskwaliteit aanzienlijk, vooral voor audioboeken," voor een verbeterde audiobeleving. Bovendien ondersteunt het verschillende bestandsindelingen, waaronder Audible, en heeft het een ingebouwde FM-radio, waardoor er een veelzijdig scala aan audiomogelijkheden beschikbaar is.

Met een capaciteit van 32 GB kan de SanDisk Clip Sport Plus MP3-speler tot 8000 nummers opslaan, waardoor het een handige en compacte muziekbibliotheek is voor gebruikers onderweg. Deze ruime opslag, in combinatie met een microSD-sleuf voor uitbreiding, zou de aantrekkingskracht verder hebben vergroot door nog meer flexibiliteit te bieden bij het opslaan van muziekcollecties. Echter, het ontbreken van een microSD-sleuf is een opmerkelijke beperking waar potentiële kopers rekening mee moeten houden.

Het apparaat biedt ook handige menu-instellingen zoals een stopwatch en timer, die tegemoetkomen aan de behoeften van fitnessliefhebbers. Daarnaast functioneert het als een Bluetooth-zender, waardoor gebruikers het kunnen verbinden met draadloze headsets en speakers, wat de gebruiksvriendelijkheid tijdens trainingen verhoogt. Het is echter belangrijk om op te merken dat het geen Bluetooth-ontvangst ondersteunt, wat de functionaliteit op dit gebied beperkt.

In vergelijking met andere MP3-spelers valt de SanDisk Clip Sport Plus op als een betaalbare en sportvriendelijke optie. Zijn duurzame ontwerp en sportgerichte functies maken het een geschikte keuze voor gebruikers met actieve levensstijlen. Zoals Trusted Reviews opmerkt, biedt het een "klein, licht en betaalbaar" alternatief voor duurdere spelers, wat een praktische en kosteneffectieve optie biedt voor degenen die een betaalbaar audio-apparaat zoeken dat is afgestemd op trainingen en buitenactiviteiten.

Samengevat, de SanDisk Clip Sport Plus MP3-speler richt zich op een niche van actieve gebruikers die een betaalbaar en duurzaam audio-apparaat zoeken dat is afgestemd op sport en trainingen. Ondanks een indrukwekkende reeks functies, zoals waterbestendigheid, intuïtieve bediening en ondersteuning van veelzijdige bestandsindelingen, zijn het ontbreken van een microSD-sleuf voor opslaguitbreiding en beperkte Bluetooth-functionaliteit opmerkelijke nadelen. Desalniettemin maken de betaalbare prijs en sportgerichte ontwerp het een aantrekkelijke keuze voor fitnessliefhebbers en avonturiers die op zoek zijn naar een betrouwbare audiocompaan.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. iPhone SE

De iPhone SE is een opvallende MP3-speler die perfect is voor fervente iTunes-gebruikers en naadloos integreert met het Apple-ecosysteem. Met compatibiliteit met iOS 10.2 en watchOS 4.0 of later heeft het een brede gebruikersbasis. Met een uitgebreide iTunes-bibliotheek, 30.000+ radiostations en de mogelijkheid om te streamen via andere apps zoals Spotify en Airplay, herdefinieert de iPhone SE de muziek luisterervaring voor Apple-liefhebbers. Zoals benadrukt door TechPout, zijn "Uitgebreide iTunes-bibliotheek, 30.000+ radiostations, streaming via andere apps zoals Spotify en Airplay" enkele van zijn opmerkelijke kenmerken, waardoor gebruikers een overvloed aan muziekopties krijgen.

In vergelijking met andere MP3-spelers onderscheidt de naadloze integratie van de iPhone SE met het Apple-ecosysteem het. Terwijl andere spelers zoals de SanDisk Clip Sport Plus of Mighty Vibe zich richten op specifieke behoeften, geeft de compatibiliteit van de iPhone SE met Apple-services en -apparaten het een voorsprong voor gebruikers die diep geworteld zijn in het Apple-ecosysteem. Zoals CNET opmerkt, is de iPhone SE de "Beste keuze voor fervente iTunes-gebruikers", waarbij de unieke positionering in de markt wordt benadrukt.

De evolutie van de iPhone SE als MP3-speler toont Apple's toewijding om een uitgebreide muziekervaring te bieden binnen zijn ecosysteem. In tegenstelling tot op zichzelf staande MP3-spelers maakt de iPhone SE gebruik van de kracht van een smartphone en biedt toegang tot een breed scala aan functies buiten het afspelen van muziek. Zijn vermogen om naadloos te integreren met andere Apple-apparaten en -services biedt een niveau van gemak en verbondenheid dat het onderscheidt van op zichzelf staande MP3-spelers. Zoals Wired aangeeft, is "De iPhone SE de beste MP3-speler voor fervente iTunes-gebruikers", waarbij de op maat gemaakte benadering van Apple's muziekdiensten wordt benadrukt.

De premiumfuncties van de iPhone SE gaan echter gepaard met een relatief hogere prijs, zoals benadrukt door de vermelding van TechPout van zijn "relatief dure" aard. Hoewel het misschien niet de budgetvriendelijke optie is voor alle gebruikers, maken de naadloze connectiviteit en uitgebreide muziekbibliotheek het een ideale keuze voor degenen die diep verweven zijn in het Apple-ecosysteem.

In een markt met tal van MP3-spelers die verschillende functies bieden, onderscheidt de iPhone SE zich als de favoriete keuze voor fervente iTunes-gebruikers, met naadloze integratie met het Apple-ecosysteem en een uitgebreide muziekbibliotheek. Zijn hoge prijs kan een beperking vormen voor budgetbewuste gebruikers, maar zijn uitgebreide functies en naadloze connectiviteit met andere Apple-apparaten maken het de voorkeurskeuze voor degenen die diep geïnvesteerd zijn in het Apple-ecosysteem.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

3. Fiio M11S

 • list plusIndrukwekkende geluidskwaliteit en gebalanceerd geluid
 • list plusLichte neiging tot ongehoorzaamheid van de hoge tonen
 • list plusGewone batterijduur
 • list plusRelatief groot formaat en gebrek aan opwinding
Als ik naar de FiiO M11S kijk, zie ik een krachtige draagbare muziekspeler met indrukwekkende functies en prestaties. Met een prijs van $499, concurreert de M11S goed met duurdere modellen en biedt het een premium bouw en uitstekende geluidskwaliteit. Het heeft een soepele en responsieve touchscreen, dubbele ESS ES9038Q2M DACs en ondersteunt 32bit/384kHz audiobestanden en MQA-decodering, waardoor het een geduchte concurrent is voor audiofielen. TechRadar prijst de M11S als de beste algemene MP3-speler voor de meeste mensen, met nadruk op zijn "uitstekende hi-res geluidskwaliteit" en "premium audioplayer functies." Het merkt echter op dat het een lichte neiging heeft tot "treble-onrust" en een gewone batterijduur.

De functionaliteit van de FiiO M11S gaat verder dan alleen een muziekspeler zijn. Het fungeert als een USB DAC, ondersteunt draadloze muziekstreaming via Bluetooth en AirPlay, en wordt aangedreven door Qualcomm's Snapdragon 660-chip, wat zorgt voor betrouwbare prestaties. De FiiO Music-app maakt het beheren van lokale en netwerk-muziekbestanden moeiteloos, wat de gebruiksvriendelijke interface van het apparaat benadrukt. Hoewel de 14 uur batterijduur voor enkelvoudig gebruik prijzenswaardig is, onthulde de test een iets lagere gebruiksduur van ongeveer 11 uur, wat een beperking kan zijn voor langdurig gebruik.

De indrukwekkende geluidskwaliteit, gebalanceerd en informatief geluid, en ondersteuning voor audioformaten met hoge resolutie maken de M11S tot een opvallende keuze. Het dubbele DAC-ontwerp, samen met FiiO's 4e generatie FPGA-technologie, versterkt zijn precisie in audioprestaties. Sommige gebruikers kunnen echter de relatief grote omvang en het gebrek aan opwinding als mogelijke nadelen ervaren.

In vergelijking met zijn tegenhangers, concurreert de FiiO M11S met modellen zoals de Sony NW-A306 (beste budget MP3-speler), Astell & Kern A&ultima SP2000T (beste premium MP3-speler), Onkyo DP-X1A (beste mid-range MP3-speler) en Astell & Kern A&norma SR25 MKII (beste voor design). Hoewel de Sony NW-A306 gebalanceerd, gedetailleerd geluid biedt en goed omgaat met hi-res audiobestanden, kan het moeite hebben met lagere kwaliteit bestanden en heeft het een minder responsief touchscreen. De FiiO M11S daarentegen excelleert in het bieden van een premium audiobeleving en een soepel, responsief touchscreen, zij het met een potentieel compromis in batterijduur. Op het gebied van premium aanbiedingen, concurreert de M11S gunstig met de Astell & Kern A&ultima SP2000T, met elite hi-res audio en betrouwbare prestaties tegen een meer toegankelijk prijspunt.

Concluderend komt de FiiO M11S naar voren als een veelzijdige en rijk uitgeruste muziekspeler, die audiofielen en muziekliefhebbers aanspreekt die op zoek zijn naar premium geluidskwaliteit en een gebruiksvriendelijke interface. Zijn indrukwekkende bouw, ondersteuning voor audioformaten met hoge resolutie en dubbele DAC-ontwerp maken het tot een opmerkelijke concurrent in de markt. Hoewel het misschien het enthousiasme voor sommige gebruikers mist en de batterijduur kan worden verbeterd, staat de M11S ongetwijfeld zijn mannetje als een overtuigende keuze, vooral voor degenen die uitzonderlijke geluidskwaliteit en premium functies zoeken in een draagbare muziekspeler. 🎵

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 dagen

4. Astell & Kern A&norma SR35

Beste MP3-speler:
 • list plusHoge audioprestaties met hoge resolutie
 • list plusPremium prijsstelling
 • list plusPrijsverhoging in vergelijking met voorganger
De Astell & Kern A&norma SR35 Mp3-speler heeft de aandacht getrokken vanwege zijn high-resolution audioprestaties en geavanceerde functies in vergelijking met zijn voorganger, de SR25 MKII. Het toont in-house ontworpen New Generation AMP-technologie, een quad-DAC-opstelling en het Teraton Alpha-platform voor verbeterde prestaties en verminderd geluid. Met ondersteuning voor muziekbestanden tot 32-bit/384kHz, DSD256 en MQA, samen met 64GB opslag uitbreidbaar tot 1TB, valt de SR35 op. Dual Band Wi-Fi, Roon Ready-ondersteuning, streaming-mogelijkheden, en twee-weg Bluetooth voegen toe aan zijn veelzijdigheid. De 20-uurs batterijduur van de speler, eigenaardige aluminium behuizing en strakke afwerking dragen bij aan zijn aantrekkingskracht. Volgens What Hi-Fi? is de SR35 een goed gespecificeerde en visueel aantrekkelijke draagbare muziekspeler, wat hem de titel van winnaar van de What Hi-Fi? Awards 2023 oplevert. Het apparaat brengt een aanzienlijke upgrade in audioprestaties en functionaliteit, waardoor het een overtuigende keuze is voor audiofielen, ondanks de premium prijs.

De SR35 is geprezen om zijn hoge waarde voor geld, vooral wanneer hij wordt gecombineerd met hoogwaardige koptelefoons, omdat hij goed concurreert met duurdere spelers. Zijn kleine formaat, hoogwaardige constructie, helder scherm, eenvoudig te gebruiken GUI en uitstekende geluidskwaliteit maken het een veelzijdige en aantrekkelijke optie, zoals benadrukt door Home Theater Hifi. Bovendien waardeert Digital Trends zijn premium functies, robuuste bouwkwaliteit en draadloze connectiviteit, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor audiofielen die op zoek zijn naar een betaalbaar maar hoogwaardig apparaat. De ondersteuning van de SR35 voor verschillende audioformaten, high-resolution touchscreen en eenvoudige navigatie versterken verder zijn aantrekkingskracht voor muziekliefhebbers.

In vergelijking met zijn voorganger, de SR25 MKII, biedt de SR35 geëvolueerde functies en een prijsstijging, wat resulteert in een verbeterde audiobeleving en uitgebreide bestandsondersteuning. Met zijn ondersteuning voor 24-bit Bluetooth draadloze codecs LDAC en aptXHD, evenals uitgebreide bekabelde hi-res mogelijkheden tot DSD256 en 32-bit/384kHz PCM, behoudt de SR35 zijn concurrentievoordeel. Volgens TechRadar levert de SR25 MKII uitzonderlijke geluidskwaliteit, een helder en responsief touchscreen, en een batterijduur van 20 uur, waardoor het een overtuigende keuze is voor audiofielen ondanks de premium prijs.

De Astell & Kern A&norma SR35 Mp3-speler excelleert in het bieden van high-resolution audioprestaties en een breed scala aan functies, waardoor het een sterke concurrent is in de markt voor draagbare muziekspelers. Hoewel zijn premium prijs voor sommigen een beperking kan zijn, positioneren zijn geëvolueerde functies, verbeterde audioprestaties en gestroomlijnde functionaliteit hem als een topkeuze voor audiofielen en muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een hoogwaardige draagbare muziekspeler.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

5. Sony NW-A306

Betaalbaar met ondersteuning voor hoge resoluties en uitgebalanceerde prestaties:
 • list plusOndersteuning voor audio met hoge resolutie
 • list plusEvenwichtige prestaties
 • list plusDraadloze connectiviteit
 • list plusBeperkt intern geheugen
 • list plusMinder responsief touchscreen
 • list plusVerminderd intern geheugen als gevolg van Android 12 OS
Ik ben enthousiast over de Sony NW-A306 Walkman, een betaalbare optie met ondersteuning voor high-resolution audio en gebalanceerde prestaties. Deze compacte en stijlvolle digitale audiospeler biedt een ruime, gedetailleerde en levendige luisterervaring, wat het een overtuigende keuze maakt voor audiofielen. De draadloze connectiviteit, 32 GB geheugen en compatibiliteit met diverse audioformaten versterken de aantrekkingskracht, vooral in vergelijking met duurdere modellen van andere merken. Het apparaat heeft een lange batterijduur, Wi-Fi-compatibiliteit voor rechtstreeks downloaden en muziek streamen, en wordt ondersteund door Android™, wat meerdere manieren biedt om naar muziek te luisteren en toegang te krijgen tot streaming- en muziek-apps. Zoals Wired opmerkt, "De Sony NW-A306 biedt een ruime, gedetailleerde en levendige luisterervaring."

Het opvallende kenmerk van de Sony NW-A306 is zijn vermogen om hoogwaardig geluid te leveren, dankzij zijn hoogwaardige componenten, geluidsverwerkingstechnologie en ondersteuning voor diverse codecs. Het heeft ook een stevig aluminium frame voor verbeterde geluidskwaliteit en tot 36 uur afspeeltijd, wat handig is voor onderweg. De ondersteuning voor het DSD-audioformaat en 360 Reality Audio versterkt zijn aantrekkingskracht voor muziekliefhebbers, zoals benadrukt door Amazon: "De Sony NW-A306 Walkman is ontworpen voor hoogwaardige muziekweergave... en biedt ondersteuning voor het DSD-audioformaat en 360 Reality Audio."

In vergelijking met zijn tegenhangers, zoals de Shanling M0 Pro en Astell & Kern A&norma SR25 MKII, blinkt de Sony NW-A306 Walkman uit door zijn gebalanceerde prestaties, betaalbaarheid en ondersteuning voor high-resolution audio. Hoewel het apparaat enkele nadelen kan hebben, zoals een minder responsief touchscreen en verminderd intern geheugen vanwege het Android 12-besturingssysteem, maken de concurrerende prijs en indrukwekkende geluidskwaliteit het tot een aantrekkelijke optie.

Desondanks kan het beperkte interne geheugen vereisen dat er een microSD-kaart wordt gebruikt voor extra opslag, en het zou kunnen profiteren van meer geheugen gezien de prijs, zoals opgemerkt door TechRadar. Ondanks deze beperkingen biedt de NW-A306 een high-resolution audio-ervaring in een compacte en betaalbare verpakking, waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die een balans zoeken tussen prestaties en betaalbaarheid.

Kortom, de Sony NW-A306 Walkman MP3-speler blinkt uit als een betaalbaar apparaat met ondersteuning voor high-resolution audio en gebalanceerde prestaties. Zijn hoogwaardige geluid, lange batterijduur en compatibiliteit met diverse audioformaten maken het een concurrerende keuze voor muziekliefhebbers. Ondanks enkele beperkingen maakt zijn algehele waardepropositie en overtuigende audiobeleving het tot een opmerkelijke optie op de MP3-speler markt.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

6. Astell & Kern A&ultima SP2000T

 • list plusUitstekende audiokwaliteit
 • list plusAanpasbare opties
 • list plusSolide constructie
 • list plusHoge kosten
De Astell & Kern A&ultima SP2000T is een premium draagbare muziekspeler die uitstekende audiokwaliteit en aanpasbare opties biedt, waardoor het een topkeuze is voor audiofielen die streven naar een eersteklas audio-ervaring. Met twee versterkertrappen met zeven opties en vier DAC's biedt het ongeëvenaarde prestaties, waardoor het een zeer bekwaam digitaal audiotoestel is. De integratie van dual-triode KORG Nutube-versterking onderscheidt het, normaal gesproken te vinden in high-end audiofiele apparatuur. Zijn schone en responsieve bedieningsinterface, hoekige en asymmetrische ontwerp en solide constructie dragen bij aan zijn aantrekkingskracht.

Volgens TechRadar is de SP2000T misschien niet gericht op de reguliere consument vanwege de hoge kosten, geprijsd op $ 2.399 in de VS, £ 1.999 in het VK en AU$ 3.599 in Australië. Toch blinkt het uit in het leveren van een nederige trouwheid over verschillende muziekgenres en bestandsindelingen, waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die uitzonderlijke geluidskwaliteit prioriteren. Het vermogen van het apparaat om elke koptelefoon van stroom te voorzien, verbetert zijn veelzijdigheid en spreekt diverse gebruikersvoorkeuren aan.

Audiophile Heaven benadrukt de geluidskwaliteit en aanpasbare opties van de SP2000T, waarbij gebruikers verschillende instellingen uitproberen om hun gewenste geluidssignatuur te bereiken. Zijn compatibiliteit met verschillende audiobronnen en zijn vermogen om de luisterervaring te verbeteren zijn opmerkelijke sterke punten, die resoneren met gebruikers die een gepersonaliseerde audio-ervaring zoeken.

De Astell & Kern A&ultima SP2000T onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke audioprestaties, aanpasbare opties en premium vakmanschap, waardoor het een ideale keuze is voor audiofielen die compromisloze geluidskwaliteit prioriteren. Zijn hoge prijs kan een barrière vormen voor reguliere consumenten, maar voor degenen die streven naar een ongeëvenaarde audio-ervaring, bewijst de SP2000T een zeer bekwaam digitaal audiotoestel te zijn.

In vergelijking met de Astell & Kern A&ultima SP3000 biedt de SP2000T uitzonderlijke audiokwaliteit en aanpasbare opties tegen een relatief lagere prijs, waardoor het een overtuigende keuze is voor audiofielen die compromisloze geluidstrouw zoeken zonder de premium die gepaard gaat met de SP3000. Hoewel de SP3000 geavanceerde functies biedt zoals native 32bit/784kHz en DSD512-weergave, maken de dual-triode KORG Nutube-versterking en aanpasbare versterkertrappen van de SP2000T het een sterke concurrent op de markt voor high-end digitale muziekspelers.

Tot slot, de Astell & Kern A&ultima SP2000T blinkt uit in het leveren van uitzonderlijke geluidskwaliteit en aanpasbare opties, waardoor het aantrekkelijk is voor audiofielen die een gepersonaliseerde en eersteklas audio-ervaring prioriteren. Zijn hoge kosten kan een afschrikmiddel zijn voor reguliere consumenten, maar voor degenen die compromisloze geluidstrouw en veelzijdigheid zoeken, staat de SP2000T als een overtuigende keuze in de categorie van premium digitale muziekspelers.

Verkrijgbaar bij:

7. Apple Watch Ultra GPS +

De Mp3-speler is een veelzijdig apparaat dat een draagbare en handige manier biedt om onderweg van muziek te genieten. Met een slank en compact ontwerp is het een zakvriendelijke oplossing voor muziekliefhebbers. Het apparaat heeft zich ontwikkeld om te voldoen aan diverse gebruikersbehoeften, en de nieuwste modellen zitten boordevol functies zoals Bluetooth-connectiviteit, een langere batterijduur en voldoende opslagcapaciteit, waardoor het een onmisbare metgezel is voor workouts, pendelen en vrije tijd. Volgens een recensie, "De Apple Watches van 2022 zullen altijd gebruikmaken van ingebouwde GPS-sensoren, onafhankelijk van de GPS van de gekoppelde iPhone. Deze update is met name gunstig voor atleten en duidt op het verhoogde vertrouwen van Apple in de batterijduur van de horloges." Deze verbetering benadrukt het nut van het apparaat voor fitnessliefhebbers en buitenactiviteiten, met betrouwbare GPS-tracking zonder overmatig batterijverbruik.

Het opvallende kenmerk van de Mp3-speler is zijn zelfstandige functionaliteit, waardoor gebruikers van muziek kunnen genieten zonder een smartphone nodig te hebben. Dit kenmerk wordt met name benadrukt in de recensie, die de Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) prijst om zijn vermogen om te bellen, meldingen te ontvangen en muziek te streamen zonder aan een telefoon verbonden te zijn. Deze onafhankelijkheid van een smartphone voegt een laag van gemak en vrijheid toe voor gebruikers die betrokken zijn bij verschillende activiteiten. De recensie benadrukt dit verder, en zegt: "De Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) wordt geprezen om zijn zelfstandige prestaties, waardoor bellen, meldingen en muziekstreaming zonder een telefoon mogelijk zijn."

Voor gebruikers die een naadloze ervaring zoeken, met name tijdens workouts of buitenavonturen, zorgt de GPS-functionaliteit van de Mp3-speler voor nauwkeurige tracking van activiteiten, waardoor het een ideale keuze is voor fitnessliefhebbers. De recensie benadrukt dit, met de opmerking dat "De Apple Watches van 2022 altijd gebruik zullen maken van ingebouwde GPS-sensoren, onafhankelijk van de GPS van de gekoppelde iPhone." Deze verbetering verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar toont ook de evolutie van het apparaat om te voldoen aan de eisen van een actieve levensstijl.

Hoewel de Mp3-speler een scala aan voordelen biedt, is het belangrijk om mogelijke beperkingen te overwegen. De recensie vermeldt dat de cellulaire functionaliteit gepaard gaat met een premium prijs en extra maandelijkse providerkosten. Dit aspect kan een afschrikmiddel zijn voor prijsbewuste consumenten. Bovendien is de batterijduur van het apparaat, vooral bij gebruik van LTE-connectiviteit, genoemd als een mogelijke zorg. De recensie benadrukt dit, met de opmerking dat "deze cellulaire smartwatches zelfstandige functionaliteit bieden, maar mogelijk gepaard gaan met hogere kosten en verminderde batterijduur als gevolg van LTE-gebruik."

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Mp3-speler op door zijn naadloze integratie met diverse fitness- en gezondheidsapps, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die zich richten op welzijn en activiteiten bijhouden. Voor Android-gebruikers wordt echter de Samsung Galaxy Watch 5 LTE aanbevolen vanwege zijn langere batterijduur en volledige LTE-functionaliteit. Daarom, hoewel de Mp3-speler uitblinkt op bepaalde gebieden zoals fitness-tracking en zelfstandige functionaliteit, moeten gebruikers de afwegingen maken wat betreft kosten en batterijduur.

Samenvattend biedt de Mp3-speler, met name de Apple Watch Ultra GPS + Cellular Smartwatch, een overtuigende oplossing voor gebruikers die een veelzijdige, zelfstandige muziek- en fitnesspartner zoeken. De evolutie ervan om verbeterde GPS-functionaliteit en zelfstandige prestaties te bevatten, onderstreept zijn toewijding om te voldoen aan de diverse behoeften van moderne consumenten. Hoewel het gepaard kan gaan met een premium prijs en overwegingen wat betreft de batterij, maakt de naadloze integratie met fitness-tracking en muziekstreaming het tot een opvallende keuze in de categorie cellulaire smartwatches.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

8. Onkyo DP-X1A

 • list plusOpvallend design en krachtige prestaties
 • list plusGroot maar draagbaar formaat met een touch-gevoelig display en volumewiel
 • list plusOndersteunt een breed scala aan audioformaten en bemonsteringssnelheden, en toegang tot populaire streaming-apps
 • list plusFormaat is mogelijk niet geschikt voor in de zak
 • list plusTrack-skipping controls kunnen overdreven gevoelig zijn
Als muziekliefhebber is de Onkyo DP-X1A Mp3-speler echt iets voor mij. Met zijn opvallende design en krachtige prestaties is dit de ideale keuze voor iedereen die van hoogwaardige geluidskwaliteit houdt. Het apparaat is groot maar toch draagbaar, met een aanraakgevoelig display, volumewiel, afspeelknoppen en twee hoofdtelefoonaansluitingen, zodat iedereen zijn eigen voorkeur kan volgen. Dankzij Android 5.1 heb ik toegang tot de Google Play Store en de Onkyo Music app voor hi-res audio downloads, waardoor ik een naadloze en aanpasbare luisterervaring heb. TechRadar merkt op dat het geluid "transparant is met een lichte boost in het hogere gedeelte" en de basrespons wordt ook hoog gewaardeerd, waardoor het apparaat echt aantrekkelijk is voor muziekliefhebbers.

Met twee ESS SABRE DAC ES9018K2M en twee hoofdtelefoon AMP SABRE 9601K ondersteunt de Onkyo DP-X1A een maximale opslagcapaciteit van 432GB, inclusief 32GB intern geheugen en 2GB RAM, met de mogelijkheid om uit te breiden met twee 200GB micro-SD-kaartsleuven. Deze uitgebreide opslagcapaciteit, in combinatie met ondersteuning voor verschillende audioformaten zoals DSD, FLAC en MP3, evenals een breed scala aan bemonsteringsfrequenties en bitrates, zorgt voor een uitgebreide en aanpasbare muziekbibliotheek. Het apparaat biedt ook draadloze en bedrade verbindingen, een 4,7-inch aanraakpaneel en toegang tot populaire streaming-apps zoals Spotify en Tidal, zoals benadrukt door What Hi-Fi?.

Bovendien biedt de batterij van de Onkyo DP-X1A ongeveer 16 uur afspeeltijd voor hi-res FLACs en 18 uur voor CD-kwaliteit 16bit/44.1kHz bestanden, waardoor ik langdurig kan luisteren zonder vaak op te laden. Toch kan het formaat volgens dezelfde review niet handig zijn om in je zak te stoppen, en sommige gebruikers vinden de track skip-controls te gevoelig.

Vergeleken met zijn tegenhangers, zoals de Onkyo DP-S1, biedt de DP-X1A een groter display en uitgebreide opslagcapaciteit, waardoor het een meer geschikte optie is voor gebruikers die een uitgebreide en gebruiksvriendelijke interface zoeken, samen met een uitgebreide opslag voor hun muziekcollectie. In tegenstelling tot de DP-S1, die ondanks zijn lichtere gewicht en lagere prijs, misschien aantrekkelijker is voor gebruikers die draagbaarheid en kosteneffectiviteit boven uitgebreide opslag en grotere displayfuncties stellen.

Samenvattend schittert de Onkyo DP-X1A Mp3-speler als een premium keuze voor muziekliefhebbers en biedt hij een uitzonderlijke combinatie van design, prestaties en opslagcapaciteit. Hoewel het formaat en de gevoeligheid van de bedieningselementen kleine ongemakken kunnen veroorzaken, maken de algehele functies en geluidskwaliteit het tot een aantrekkelijke optie voor degenen die een hoogwaardige digitale audiospeler zoeken. Zoals The Absolute Sound beknopt zegt, is de Onkyo DP-X1A een "goed uitgeruste hi-res speler" die voldoet aan de veeleisende behoeften van muziekliefhebbers, waardoor het een opvallende keuze is in zijn productcategorie. 🎵

Verkrijgbaar bij:

Dit item wordt uitgebracht op 21 februari 2024. Nu voorbestellen.

9. Astell & Kern A&ultima SP3000

Levert uitzonderlijke draagbare audiokwaliteit:
 • list plusOngeëvenaarde geluidskwaliteit met native 32bit/784kHz en DSD512-weergave
 • list plusHet forse prijskaartje kan de toegankelijkheid beperken
Ik ben verheugd om de Astell & Kern A&ultima SP3000 aan te kondigen, de ultieme digitale audioplayer die een ongeëvenaarde luisterervaring biedt tegen een premium prijs. Met zijn focus op compromisloze technische specificaties, kan hij native 32bit/784kHz en DSD512 afspelen, heeft hij Bluetooth 5.0 met aptX HD en LDAC, en beschikt hij over discrete gebalanceerde en ongebalanceerde audiocircuits. TechRadar benadrukt zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit, ondersteuning voor verschillende digitale audioformaten en meerdere DAC-filters, terwijl What Hi-Fi zijn duurzame 904L roestvrijstalen behuizing en responsieve 5,46-inch touchscreen display prijst. Het naadloze bestandslaadproces en de compatibiliteit met een scala aan hoofdtelefoons, waaronder premium modellen, benadrukken verder zijn kracht.

"Ik ben ervan overtuigd dat de Astell & Kern A&ultima SP3000 de beste digitale audioplayer is op het gebied van geluidskwaliteit, zij het met een stevig prijskaartje," echoot TechRadar, waarmee hij zijn positie als high-end product bevestigt. Zijn evolutie van eerdere modellen is duidelijk te zien in zijn uitgebreide technische capaciteiten en bouwkwaliteit, waarmee hij zich onderscheidt van zijn voorganger, de SP1000M, die, hoewel prijzenswaardig, mogelijk niet hetzelfde niveau van technische finesse en premium constructie heeft.

In vergelijking met zijn tegenhangers springt de SP3000 eruit als een luxe product dat is afgestemd op serieuze audioliefhebbers, vergelijkbaar met een high-performance luxe sport sedan, zoals benadrukt door Home Theater HiFi. Echter, zijn stevige prijskaartje kan een obstakel vormen voor degenen die op zoek zijn naar meer betaalbare alternatieven op de markt. In tegenstelling daartoe, de SP1000M, hoewel opmerkelijke functies biedend, komt mogelijk niet overeen met het niveau van technische kracht en premium materialen van de SP3000, zoals gesuggereerd door What Hi-Fi.

Het primaire gebruiksscenario van de SP3000 omvat het leveren van ongeëvenaarde geluidskwaliteit en een meeslepende audiobeleving, waardoor het een ideale keuze is voor veeleisende audioliefhebbers die streven naar topkwaliteit. Zijn robuuste bouw, uitgebreide bestandsondersteuning en naadloze connectiviteitsopties positioneren hem als een veelzijdige metgezel voor audioliefhebbers onderweg. Echter, zijn exorbitante prijs kan de toegankelijkheid beperken, waardoor hij meer geschikt is voor degenen met een voorliefde voor compromisloze geluidskwaliteit en de middelen om te investeren in zo'n premium apparaat.

Tot slot, de Astell & Kern A&ultima SP3000 staat onmiskenbaar als een benchmark voor high-end digitale audioplayers, uitblinkend in het leveren van onberispelijke geluidskwaliteit en luxueuze bouwkwaliteit. Echter, zijn aanzienlijke prijskaartje kan zijn aantrekkingskracht beperken tot een niche publiek van audioliefhebbers met een voorliefde voor compromisloze geluidskwaliteit en een bereidheid om te investeren in een premium audiobeleving.

Verkrijgbaar bij:

Dit item wordt uitgebracht op 21 februari 2024. Nu voorbestellen.

10. Astell & Kern A&norma SR25

 • list plusUitzonderlijke geluidskwaliteit
 • list plusOndersteunt een breed scala aan digitale audiobestanden en -formaten
 • list plusIndrukwekkende batterijduur van 20 uur
 • list plusHoge prijs kan budgetbewuste consumenten afschrikken
 • list plusScherpe onderhoeken kunnen een beschermhoes vereisen voor extra comfort
 • list plusBatterijduurclaim is gebaseerd op specifieke omstandigheden
Als ik kijk naar de Astell & Kern A&norma SR25 MKII Mp3-speler, zie ik een premium draagbare high-resolution audiospeler die schoonheid, uitzonderlijke geluidskwaliteit en een uitgebreide set functies combineert. Met zijn vermogen om verschillende digitale audiobestandstypen en -groottes te verwerken, ondersteunt het gebalanceerde koptelefoons en biedt het een expressief, gedetailleerd en trouw geluid, waardoor het een waardevolle investering is voor audiofielen. De speler heeft een responsief touchscreen, indrukwekkende batterijduur van 20 uur en een aluminium behuizing met een mooie uitstraling en gevoel. De toevoeging van een intern verzilverd afscherming verbetert verder de prestaties, en functies zoals AK File Drop en BT Sink verbeteren draadloze bestandsoverdracht en muziekweergave.

De A&norma SR25 MKII heeft aanzienlijke verbeteringen ondergaan ten opzichte van zijn voorganger, met verbeterde audioprestaties en functies, waaronder 32-bit/384kHz en DSD256 bestandscompatibiliteit, tweeweg Bluetooth met LDAC en aptX HD ondersteuning, en ingebouwde toegang tot streamingdiensten. Het beschikt ook over een volledige MQA-decoder voor hoogwaardige weergave en ondersteunt uitbreidbaar geheugen tot 1TB, waardoor het voldoet aan de behoeften van muziekliefhebbers die hoge-resolutie audio en voldoende opslagruimte eisen. Het ontwerp van de speler, inclusief zijn aluminium behuizing, tastbare volumeknop en getextureerde volumewiel, is breed gewaardeerd.

"De functionaliteit van de SR35 is geprezen vanwege de gestroomlijnde aanpak, met geïntegreerde ondersteuning voor streamingdiensten zonder de complexiteit van een volledig Android-besturingssysteem." - What Hi-Fi?

Desalniettemin kan de hoge prijs van $749, £699 of AU$1,099 budgetbewuste consumenten afschrikken, en de scherpe onderhoeken kunnen vereisen dat er een beschermhoes wordt gebruikt voor extra comfort tijdens langdurig gebruik. Bovendien, hoewel de indrukwekkende batterijduur van 20 uur is, is het belangrijk op te merken dat deze claim gebaseerd is op specifieke omstandigheden. Ondanks deze overwegingen blijft de A&norma SR25 MKII een goed gespecificeerde en visueel aantrekkelijke draagbare muziekspeler, als een overtuigende optie voor degenen die topklasse audioprestaties onderweg zoeken.

De A&norma SR25 MKII concurreert in een niche markt van draagbare high-resolution muziekspelers, waarbij zijn onderscheidende kenmerken, waaronder uitgebreide ondersteuning voor bestandsformaten, hoogwaardige DAC's en uitbreidbaar geheugen, het onderscheiden van andere spelers. In vergelijking met zijn voorganger, de SR35, biedt de SR25 MKII een meer gestroomlijnde benadering van functionaliteit, met geïntegreerde ondersteuning voor streamingdiensten zonder de complexiteit van een volledig Android-besturingssysteem.

Al met al staat de Astell & Kern A&norma SR25 MKII Mp3-speler als een premium keuze voor audiofielen en muziekliefhebbers die topklasse geluidskwaliteit en een uitgebreide set functies in een draagbaar apparaat zoeken. Hoewel de prijs voor sommigen een afschrikmiddel kan zijn, maken zijn uitzonderlijke prestaties, ontwerp en uitgebreide ondersteuning voor formaten het tot een opvallende optie voor degenen die willen investeren in een hoogwaardige draagbare audio-oplossing.

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 weken

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved