ills
Last update: Jun 12, 2024
Wat is de beste monitor beugel op de markt? Met zoveel monitor beugels raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

Onze monitor beugel selectie

ills
1
Ergotron LX Desk Monitor Arm
Ergotron LX Desk Monitor Arm
MerkErgotron
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Fully Jarvis Monitor Arm
Fully Jarvis Monitor Arm
MerkFully
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
EVEO Premium Dual Monitor Mount
EVEO Premium Dual Monitor Mount
MerkEVEO
Score8.3
4
Ergotech Heavy Duty Freedom Arm
Ergotech Heavy Duty Freedom Arm
MerkErgotech
Score7.5
5
AmazonBasics Premium Single Monitor Stand
AmazonBasics Premium Single Monitor Stand
MerkAmazonBasics
Score6.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
WALI Premium Dual Monitor Mount
WALI Premium Dual Monitor Mount
MerkWALI
Score6.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze handige monitor beugel reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste monitor beugels ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van monitor beugel is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van monitor beugel.

De beste monitor beugels op 1 plek

1. Ergotron LX Desk Monitor Arm

 • list plusRobuuste constructie en ondersteuning van zwaardere monitoren
 • list plusSoepele, veilige beweging voor eenvoudige aanpassing van de monitor
 • list plusIngebouwd kabelbeheersysteem voor een georganiseerde werkruimte
 • list plusRelatief hoge prijs in vergelijking met budgetvriendelijke opties
Ik ben erg enthousiast over de Ergotron HX Desk Monitor Arm. Met zijn solide constructie en soepele beweging is het een toonaangevende displaystandaard die geschikt is voor grote monitoren tot 42 lbs. De VESA MIS-D compatibele montageplaat en ingebouwde kabelbeheer maken het tot een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en betrouwbare monitorarm. Het installatieproces is eenvoudig en eenmaal geïnstalleerd, houdt de arm het scherm stevig op zijn plaats met minimale beweging.

Wat de Ergotron HX Desk Monitor Arm onderscheidt van andere monitorarmen op de markt, is zijn robuuste constructie en het vermogen om zwaardere monitoren te ondersteunen. Het is verkrijgbaar in een strakke matzwarte afwerking, wat zorgt voor een professionele en moderne uitstraling. De soepele, veilige beweging van de arm maakt het gemakkelijk om de monitor aan te passen aan verschillende kijkvoorkeuren. Het ingebouwde kabelbeheersysteem verbetert de bruikbaarheid en houdt de werkruimte georganiseerd en vrij van in de war geraakte kabels.

Hoewel de Ergotron HX Desk Monitor Arm indrukwekkende functies heeft, heeft het te maken met concurrentie van meer budgetvriendelijke opties op de markt. Hoewel het uitblinkt in het bieden van een premium, high-capacity oplossing, vinden prijsbewuste consumenten het misschien relatief duur in vergelijking met andere beschikbare monitorarmen.

Samengevat is de Ergotron HX Desk Monitor Arm een premium keuze voor iedereen die op zoek is naar een robuuste, high-capacity monitorarm met uitstekende engineering en ingebouwd kabelbeheer. De mogelijkheid om zware monitoren te ondersteunen en soepele, veilige beweging te bieden, maakt het tot een uitstekende optie voor gebruikers die willen investeren in kwaliteit. Echter, het hogere prijskaartje kan een beperking vormen voor degenen die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke oplossing. Zoals The Gadgeteer opmerkt, "het is een waardevolle investering voor sommige gebruikers," met name degenen die duurzaamheid en functionaliteit vooropstellen. 🖥️

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

2. Fully Jarvis Monitor Arm

 • list plusGeschikt voor verschillende monitorformaten en gewichten
 • list plusVeelzijdig en aanpasbaar, gericht op diverse behoeften
 • list plusSterke nadruk op aanpasbaarheid en kabelbeheer
  De Fully Jarvis Monitor Arm staat bekend als een uitstekende keuze in de wereld van monitorarmen en bedient een breed scala aan gebruikers. Volgens The New York Times 'Wirecutter wordt het aanbevolen voor de meeste gebruikers, waarbij de veelzijdigheid en aanpasbaarheid worden benadrukt. De monitorarm is bekwaam in het accommoderen van verschillende monitorformaten en gewichten, waardoor naadloze aanpassing en beweging mogelijk is. Als "het ultieme in flexibiliteit" sluit het aan bij de kernoverwegingen die PCWorld benadrukt, zoals aanpasbaarheid, bewegingsbereik en kabelbeheer. Dit maakt het een opvallend product op de markt, met een uitgebreide oplossing voor ergonomische en functionele monitoropstellingen.

  De kracht van de Fully Jarvis Monitor Arm komt tot uiting in zijn vermogen om tegemoet te komen aan diverse behoeften, zoals benadrukt door Popular Mechanics. Het artikel categoriseert monitorarmen op basis van prestaties, waarde, ondersteuning voor zware monitoren en meerdere monitoropstellingen, waarbij de Fully Jarvis Monitor Arm naar voren komt als een allesomvattende oplossing. Zijn aanpasbaarheid aan verschillende thuiskantooropstellingen, inclusief ondersteuning voor zware monitoren en meerdere monitorconfiguraties, positioneert het als een veelzijdige en robuuste keuze.

  De nadruk op aanpasbaarheid en kabelbeheer, zoals benadrukt door PCWorld, sluit aan bij de belangrijkste kenmerken van de Fully Jarvis Monitor Arm, waardoor gebruikers hun opstelling kunnen aanpassen aan hun voorkeuren terwijl ze een opgeruimde werkruimte behouden. De focus op deze aspecten benadrukt de evolutie van het product om te voldoen aan de veranderende eisen van gebruikers in een dynamische werkomgeving. Zoals PCWorld opmerkt, zijn "gemak van installatie en aanpassing, ondersteuning voor verschillende schermformaten en gewichten, evenals kabelbeheerfuncties" cruciaal, en de Fully Jarvis Monitor Arm excelleert in het leveren op deze fronten.

  In een drukke markt onderscheidt de Fully Jarvis Monitor Arm zich door zijn vermogen om een breed scala aan gebruikers te bedienen, door verschillende monitorformaten, gewichten en opstellingen te accommoderen. Terwijl alternatieven uitblinken in specifieke niches, zoals ondersteuning voor zware monitoren of budgetbeperkingen, onderscheidt de Fully Jarvis Monitor Arm zich als een veelzijdige optie voor de meeste gebruikers. Volgens PCWorld, terwijl de Workstream by Monoprice wordt geprezen als de beste budgetmonitorarm, bevestigt de allesomvattende aard van de Fully Jarvis Monitor Arm zijn positie als een topconcurrent in de markt voor monitorarmen.

  De primaire kracht van de Fully Jarvis Monitor Arm ligt in zijn aanpasbaarheid, robuust ontwerp en naadloze integratie in verschillende werkomgevingen. Mogelijke beperkingen zijn echter niet direct duidelijk uit de verzamelde beoordelingen. Concluderend komt de Fully Jarvis Monitor Arm naar voren als een eersteklas keuze, met een optimale balans tussen veelzijdigheid, prestaties en aanpasbaarheid, waardoor het een opvallend product is in de competitieve markt voor monitorarmen.

  Verkrijgbaar bij:

  Uiterlijk 27 december in huis

  3. EVEO Premium Dual Monitor Mount

  • list plusEen opgeruimde werkruimte en moeiteloze installatie
  • list plusGeschikt voor 14" tot 32" monitoren met een volledig bewegingsbereik en veersysteem
  • list plusStevige bouwkwaliteit en responsieve klantenservice
  • list plusHogere prijs in vergelijking met meer budgetvriendelijke opties
  Mijn EVEO Premium Dual Monitor Mount biedt een opgeruimde werkplek en moeiteloze installatie, waardoor het de beste keuze is voor wie op zoek is naar ergonomische uitlijning en stevige kwaliteit. Geschikt voor 14" tot 32" monitoren, deze VESA-compatibele mount heeft een volledig bewegingsbereik en een veersysteem voor gepersonaliseerde schermpositie, wat het comfort bij langdurig gebruik verbetert. Geprijsd op $109,97, krijgt het veel lof voor zijn stevigheid en responsieve klantenservice ("...zeer stevig, verstelbaar en functioneel"). Met een indrukwekkende algehele beoordeling van 4,5 van de 5 sterren op basis van 3.536 wereldwijde beoordelingen, is het duidelijk dat 73% van de klanten het een 5-sterrenbeoordeling heeft gegeven, wat de populariteit en betrouwbaarheid onderstreept.

  De EVEO Premium Dual Monitor Mount wordt vaak gecombineerd met de EVEO Premium Single Monitor Mount, waardoor een naadloze multi-screen setup ontstaat. Zijn vermogen om twee 27" monitoren vast te houden, samen met zijn eenvoudige montage en verstelbare spanning in de armen, heeft gebruikers uiterst tevreden achtergelaten. Bovendien verbetert de compatibiliteit van het product met de EVEO 4 Cable Management Sleeve en EVEO Single Monitor Arm Desk Mount verder zijn aantrekkingskracht, waardoor een allesomvattende oplossing voor een goed georganiseerde en efficiënte werkruimte wordt geboden.

  In een markt vol opties valt de EVEO Premium Dual Monitor Mount op door zijn focus op ergonomische ondersteuning, duurzaamheid en eenvoudige aanpassing. Zijn hoogwaardige materialen en nadruk op ergonomische uitlijning onderscheiden het van concurrenten zoals de AmazonBasics Premium Dual Monitor Stand, Mount-It! (MI-1772) Dual Monitor Arm, Huanuo Dual Monitor Mount Stand, Vivo Full Motion Dual Monitor Free Standing Desk Stand en Mountup Dual Monitor Wall Mount. Zijn concurrerende prijsstelling, samen met het vermogen om te voldoen aan een breed scala aan monitorformaten, maakt het een overtuigende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, hoogpresterende dual monitor mount.

  Hoewel de EVEO Premium Dual Monitor Mount uitblinkt op het gebied van stevigheid, ergonomische ondersteuning en aanpasbare positionering, kunnen sommige gebruikers zijn prijs als beperkende factor ervaren, vooral in vergelijking met meer budgetvriendelijke opties op de markt. Toch zouden degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, probleemloze dual monitor montageoplossing de EVEO Premium Dual Monitor Mount een waardige investering vinden, vooral wanneer rekening wordt gehouden met de naadloze integratie met andere EVEO-producten en de overweldigend positieve gebruikersfeedback.

  Verkrijgbaar bij:

  4. Ergotech Heavy Duty Freedom Arm

  • list plusRobuuste en veelzijdige oplossing voor zware monitoren
  • list plusVESA-compatibiliteit en geïntegreerd kabelbeheer
  • list plusIndrukwekkende mobiliteit met kantel-, draai- en rotatiemogelijkheden
  • list plusCompatibiliteit met verschillende soorten bureaus kan variëren
  • list plusMogelijk niet optimaal voor lichtere monitoren vanwege het zware ontwerp
  Ik ben erg enthousiast over de Ergotech Heavy Duty Freedom Arm, een stevige en veelzijdige oplossing voor zware monitoren. Met een gewichtscapaciteit van 20-30.8 lbs en geschikt voor monitoren tot 27 inch, biedt deze enkele aluminium arm VESA-compatibiliteit, geïntegreerd kabelbeheer en indrukwekkende beweeglijkheid met kantel-, draai- en rotatiemogelijkheden. Gebruikers prijzen de duurzaamheid en ruimtebesparende eigenschappen van deze arm, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor een ergonomische en ruimte-efficiënte opstelling.

  Volgens een review op Amazon wordt de stevigheid van de arm geprezen, waarbij een klant opmerkte dat deze moeiteloos een 20 lbs monitor kon vasthouden zonder enige aanpassingen. Ook de bewegingsvrijheid van de Ergotech arm en de naadloze overgang tussen landschaps- en portretmodus werden benadrukt als opmerkelijke eigenschappen. Ondanks enkele opmerkingen over de grotere dan verwachte omvang van de klembasis, die als noodzakelijk werd beschouwd vanwege de aanzienlijke capaciteit, werden de prestaties en functies van de arm zeer geprezen, vooral gezien de concurrerende prijs. Een gebruiker beschreef het zelfs als een "uitstekende oplossing voor het vasthouden van een zware monitor, zonder enige verschuiving of beweging."

  In vergelijking met andere zware monitorarmen, is de Ergotech Heavy Duty Freedom Arm een overtuigende keuze. Het concurreert met producten zoals de Wali Single Monitor Gas Spring, de Ergotron MX Wall Mount LCD Arm, de Vivo Black Heavy Duty Articulating Arm en de Mount-It! Single Monitor Arm Desk Mount. Hoewel deze alternatieven variërende gewichtscapaciteiten, bewegingsbereik en montage-opties bieden, onderscheidt de Ergotech arm zich door een combinatie van stevigheid, flexibiliteit en concurrerende prijzen.

  Het is echter belangrijk op te merken dat de compatibiliteit van de arm met verschillende soorten bureaus kan variëren, wat een mogelijke beperking kan zijn voor sommige gebruikers. Bovendien, hoewel het product uitblinkt in het vasthouden van zware monitoren, is het misschien niet de optimale keuze voor lichtere monitoren vanwege het zware ontwerp. Ondanks deze overwegingen, schittert de Ergotech Heavy Duty Freedom Arm als een uitzonderlijke optie voor wie op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige en kosteneffectieve oplossing voor zware monitoropstellingen, waardoor het een sterke concurrent is in het landschap van monitorbeugels.

  Verkrijgbaar bij:

  5. AmazonBasics Premium Single Monitor Stand

  • list plusDe bouwkwaliteit is van een premium niveau.
  • list plusDe ergonomische flexibiliteit is top.
  • list plusDe garantiedekking is zeer uitgebreid.
   De AmazonBasics Premium Single Monitor Stand is een eersteklas keuze voor enkele monitoropstellingen, met duurzaamheid en ergonomische flexibiliteit. Gemaakt van lichtgewicht aluminium met een strakke zilveren afwerking, kan het moeiteloos LCD-monitoren tot 32 inch en 25 pond ondersteunen. De soepele uitschuif-, kantel- en draaimogelijkheden stellen mij in staat om optimale ergonomische posities te bereiken, terwijl de VESA-compatibiliteit en eenvoudige installatie het een gebruikersvriendelijke optie maken. Het compacte ontwerp van de standaard, met afmetingen van 25,6 x 6 x 16,2 inch (LxBxH), zorgt ervoor dat het naadloos kan integreren in diverse werkruimtes.

   Volgens TechRadar worden de Monoprice Workstream Single-Monitor Desk Mount en de Vivo Dual Desk Mount geprezen om hun mogelijkheden, vooral voor grotere of dual-monitor opstellingen. Echter, de AmazonBasics stand onderscheidt zich door zijn eersteklas bouwkwaliteit en accommoderende functies voor enkele monitorgebruikers. Zoals in een beoordeling staat: "De Amazon Basics Single Monitor Stand is een duurzame en lichtgewicht aluminium armsteun met een zilveren afwerking. Het kan LCD-monitoren tot 32 inch en 25 pond ondersteunen, met soepele uitschuif-, kantel- en draaimogelijkheden voor ergonomische positionering."

   In vergelijking met budgetvriendelijke opties zoals de TAVR Single Monitor Stand en de VIVO Single Monitor Desk Stand, biedt de AmazonBasics Premium Single Monitor Stand een superieure bouwkwaliteit en een breder scala aan aanpassingen. Terwijl deze budgetopties prijzenswaardig zijn vanwege hun betaalbaarheid en basisfunctionaliteit, maken de robuuste constructie en ergonomische mogelijkheden van de AmazonBasics stand het een uitstekende keuze voor gebruikers die een meer eersteklas ervaring zoeken. Zoals opgemerkt in een beoordeling: "De Amazon Basics Free-Standing Desk valt op door zijn veerbelaste centrale paal voor moeiteloze hoogteverstelling en ondersteunt essentiële functies zoals kantelen, draaien en roteren."

   De toevoeging van een garantie van 1 jaar en de beschikbaarheid van een optioneel 2-jarig beschermingsplan versterken verder de waardepropositie van het product, omdat het gebruikers gemoedsrust biedt. "De Amazon Basics Single Monitor Stand wordt omschreven als verstelbaar, ergonomisch en compatibel met de meeste LCD-monitoren tot 32 inch. Het wordt ondersteund door een garantie van 1 jaar en heeft positieve klantbeoordelingen ontvangen," benadrukt de betrouwbaarheid en positieve ontvangst van het product.

   Hoewel de AmazonBasics Premium Single Monitor Stand misschien niet geschikt is voor gebruikers met dual-monitor opstellingen, maken de naadloze integratie, stevige constructie en uitgebreide ergonomische aanpassingen het een voorbeeldige keuze voor individuen die een betrouwbare en aanpasbare oplossing zoeken voor enkele monitorconfiguraties. Of het nu voor werk of entertainment is, deze monitorstandaard blinkt uit in het bieden van een comfortabele kijkervaring.

   Tot slot, de AmazonBasics Premium Single Monitor Stand onderscheidt zich door zijn eersteklas bouwkwaliteit, ergonomische flexibiliteit en uitgebreide garantiedekking. Zijn vermogen om een breed scala aan monitoren te accommoderen terwijl het naadloze aanpassingen biedt, maakt het een voorbeeldige keuze voor degenen die een betrouwbare en ergonomische enkele monitor montageoplossing zoeken.

   Verkrijgbaar bij:

   Bekijk bij Amazon

   6. WALI Premium Dual Monitor Mount

   • list plusZwaar ontwerp voor monitoren tot 27 inch en 22 lbs per arm.
   • list plusUitgebreid scala aan aanpassingen, waaronder hoogte, verlenging, intrekking, kanteling, draaiing en 360° rotatie.
   • list plusPositieve gebruikersfeedback en hoge beoordeling op Amazon (4,5 van de 5 sterren met meer dan 8.000 beoordelingen).
    Ik ben blij om de WALI Premium Dual Monitor Mount aan te bevelen voor iedereen die zijn werkruimte wil optimaliseren met een dual monitor setup. Deze mount is ontworpen voor monitoren tot 27 inch en een gewicht tot 22lbs per arm, en biedt een stevig maar aanpasbaar systeem dat efficiëntie, productiviteit en ergonomisch comfort verbetert. Met functies zoals een tweestapsvergrendelingssysteem, hoogteverstelling, en volledige aanpassingen zoals verlenging, intrekking, kanteling, zwenking en 360° rotatie, is het doel om nek- en oogspanning te verminderen terwijl flexibiliteit wordt geboden in gebruiksscenario's.

    Volgens PC Guide, dat de beste dual monitor stands voor 2023 rangschikt, concurreert de WALI Premium Dual Monitor Mount met andere opmerkelijke merken op het gebied van duurzaamheid, betaalbaarheid en functionaliteit. Zoals het artikel benadrukt, zijn factoren zoals kabelbeheer en compatibiliteit met monitorformaat en gewicht cruciale overwegingen, en de WALI mount lijkt uit te blinken in deze gebieden, en biedt een veelzijdige en stevige oplossing.

    De populariteit van de mount blijkt uit zijn beoordeling van 4,5 van de 5 sterren op Amazon, met meer dan 8.000 recensies. Een gebruiker op Amazon prijst het, en zegt: "Dit ding is een beest! Het houdt mijn twee 27" monitoren zonder problemen vast. Het is zeer solide en het bewegingsbereik is indrukwekkend." Deze opmerking benadrukt de kracht en aanpasbaarheid van de mount, belangrijke kwaliteiten voor een dual monitor mount.

    In vergelijking met concurrenten zoals de Mount-It! (MI-1772) Dual Monitor Arm, valt de WALI Premium Dual Monitor Mount op vanwege zijn uitgebreide scala aan aanpassingen en zware ontwerp. Hoewel de Mount-It! arm wordt geprezen om het manoeuvreren van twee grote displays met gemak, biedt de WALI mount vergelijkbare functionaliteit met extra nadruk op gewichtscapaciteit en fijnafgestelde aanpassingen.

    Echter, als de gebruiker op zoek is naar een triple monitor mount, biedt de WALI Triple Monitor Mount een overtuigend alternatief. Terwijl de dual mount uitblinkt in het accommoderen van twee monitoren, biedt de triple mount een oplossing voor degenen die hun setup willen uitbreiden. Ondanks dit, positioneren de aanpasbaarheid, stevigheid en positieve gebruikersfeedback van de dual mount het als een topkeuze in de dual monitor mount categorie.

    Tot slot, de WALI Premium Dual Monitor Mount staat bekend als een topoptie voor gebruikers die een betrouwbare, aanpasbare en stevige dual monitor oplossing zoeken. Zijn capaciteit, bewegingsbereik, en positieve gebruikerservaringen maken het een sterke concurrent in de competitieve dual monitor mount markt. Of het nu voor werk of ontspanning is, deze mount biedt een comfortabele en efficiënte kijkervaring, waardoor het een opvallend product is in zijn categorie.

    Verkrijgbaar bij:

    Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

    todo

    © 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved