ills
Last update: Apr 15, 2024
Wat is de beste lg tv op de markt? Met zoveel lg tvs raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
LG 65" G3 OLED 4K
Baanbrekende OLED met MLA-technologie
LG 65" G3 OLED 4K
MerkLG
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
LG 48-inch A2 Series OLED
Aantrekkelijke keuze voor entertainment buiten het gamen om
LG 48-inch A2 Series OLED
MerkLG
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
LG G2 77" 4K OLED
LG G2 77" 4K OLED
MerkLG
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
LG Z2 77-Inch OLED 8K
LG Z2 77-Inch OLED 8K
MerkLG
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
LG C3 65-inch OLED (OLED65C3PUA)
LG C3 65-inch OLED (OLED65C3PUA)
MerkLG
Score8.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
LG B2
LG B2
MerkLG
Score8.3
7
LG 55-Inch QNED80 (55QNED80URA)
LG 55-Inch QNED80 (55QNED80URA)
MerkLG
Score8.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
LG 55-Inch UQ7570 (55UQ7570PUJ)
LG 55-Inch UQ7570 (55UQ7570PUJ)
MerkLG
Score8
9
LG C2 42-Inch OLED (OLED42C2PUA)
LG C2 42-Inch OLED (OLED42C2PUA)
MerkLG
Score7.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
LG UQ80
LG UQ80
MerkLG
Score7.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze handige lg tv ranglijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste lg tvs ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van lg tv is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van lg tv.

De beste lg tvs op 1 plek

1. LG 65" G3 OLED 4K

Baanbrekende OLED met MLA-technologie:
Ik ben de LG 65" G3 OLED 4K TV, onderdeel van LG's "Gallery Series," en ik ben een pionier op het gebied van OLED TV's met innovatieve technologie, waaronder de geavanceerde OLED evo met MLA. Met een strak ontwerp en een ongelooflijk dunne zilveren rand, ben ik bedoeld om aan de muur te worden bevestigd, hoewel een aparte standaard kan worden aangeschaft. Wat betreft connectiviteit, bied ik een scala aan poorten, waaronder HDMI (waarvan één eARC ondersteunt), USB, coaxiale kabel, S/PDIF audio-uitgang en Ethernet, allemaal volgens de HDMI 2.1-standaard. Ik ben verkrijgbaar in verschillende maten, waarbij het 65-inch model positieve feedback krijgt voor zijn levendige kleuren en uitstekende beeldkwaliteit.

Ik spring eruit vanwege mijn uitzonderlijke prestaties in verschillende situaties. Ik ken een uitstekende helderheid toe aan zowel SDR- als HDR-content, waardoor ik geschikt ben voor verschillende ruimteomstandigheden. Mijn lage input lag en uitstekende responstijd maken mij optimaal voor gaming, terwijl mijn bijna oneindige contrastverhouding en brede kijkhoek de kijkervaring verbeteren voor tv-programma's, sport en videogames. Bovendien worden mijn reflectiebehandeling en ondersteuning voor bijna elk audioformaat benadrukt als significante sterke punten. Zoals een recensie van Rtings.com het formuleert: "De LG G3 OLED TV wordt zeer geprezen om zijn uitstekende prestaties in verschillende situaties." Echter, de agressieve ABL en mogelijke afleiding met grote heldere gebieden worden genoemd als kleine minpunten.

Ik ben een veelzijdige en indrukwekkende tv voor een breed scala aan entertainmentdoeleinden, waardoor ik een topkeuze ben voor degenen die een eersteklas kijkervaring zoeken. Er zijn echter gemengde meningen over de standaard, waarbij sommige gebruikers ontevredenheid uiten en problemen ondervinden bij het retourneren ervan. Zoals een gebruiker op de website van LG vermeldde: "de standaard...niet zo mooi als de C1-standaard, en het terugsturen was echt een gedoe."

In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de LG G3 OLED TV zich door zijn geavanceerde OLED evo met MLA-technologie, wat bijdraagt aan zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit en veelzijdigheid. Hoewel het concurreert met andere high-end OLED-tv's op het gebied van prestaties en functies, positioneert zijn prijs en technologie het bovenaan de 4K OLED-line-up van LG. Voor degenen die op zoek zijn naar geavanceerde technologie en uitstekende prestaties in verschillende situaties, is de LG G3 OLED TV een eersteklas keuze.

Kortom, de LG 65" G3 OLED 4K TV maakt indruk met zijn geavanceerde technologie, uitzonderlijke beeldkwaliteit en veelzijdige prestaties in verschillende entertainmentscenario's. Hoewel het misschien kleine minpunten heeft en gemengde feedback over de standaard, maken mijn ongeëvenaarde helderheid, lage input lag en brede kijkhoek mij tot een topkeuze voor degenen die een eersteklas kijkervaring zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

2. LG 48-inch A2 Series OLED

Aantrekkelijke keuze voor entertainment buiten het gamen om:
Als ik op zoek ben naar een geweldige TV-ervaring voor niet-gaming entertainment, dan is de LG 48-inch A2 Series OLED 4K TV een aantrekkelijke keuze, vooral voor filmliefhebbers met een beperkt budget. De bescheiden vormgeving, dunne scherm en smalle randen maken het een esthetisch plezierige toevoeging aan elke woonruimte. Volgens Tom's Guide levert deze TV bijna perfecte zwartniveaus en kleuren, met de α7 Gen5 AI Processor4K om de kijkervaring te verbeteren. Het is uitstekend in het verwerken van SDR-content, met 130,2% van het Rec. 709 kleurengamma in de Standaardmodus en 99,2% in Filmmaker Mode. Hoewel de kleurnauwkeurigheid iets minder is dan andere OLED TV's, is het nog steeds uitstekend, vooral gezien de lagere prijs.

In vergelijking met de LG C2-serie, die wordt aanbevolen voor gaming en algemeen gebruik, is de A2-serie meer geschikt voor filmliefhebbers met een beperkt budget. De C2-serie biedt een OLED Evo-paneel voor verbeterde helderheid, een Alpha a9 Gen 5-processor voor dynamische toonmapping, Dolby Vision IQ, HGiG-ondersteuning, 4 HDMI 2.1-poorten en verschillende gamevriendelijke functies, waardoor het ideaal is voor dagelijkse kijkervaring en gaming. Aan de andere kant ontbreken bepaalde gaming-gerelateerde functies en HDMI 2.1-poorten bij de A2-serie, maar biedt het goede helderheid, waardoor het een goede keuze is voor filmliefhebbers met een beperkt budget.

Volgens rtings.com liggen de sterke punten van de LG A2 OLED TV in de perfecte zwartniveaus, fantastische reflectiebehandeling en brede kijkhoek, waardoor het geweldig is om films te kijken in donkere kamers, te gamen en geschikt is voor het kijken van tv-programma's en sport in goed verlichte kamers met brede zitplaatsen. Het kan echter mogelijk niet volledig gebruik maken van de mogelijkheden van high-end gamingconsoles of pc's vanwege het gebrek aan geavanceerde gamingfuncties. Hoewel de HDR-prestaties goed zijn, kan de HDR-helderheid en toonmapping mogelijk niet zo levendig en nauwkeurig zijn als verwacht.

In de wereld van OLED TV's valt de LG A2-serie op als een instapmodel dat uitblinkt in het bieden van een meeslepende niet-gaming entertainmentervaring. De betaalbaarheid en indrukwekkende beeldkwaliteit maken het een aantrekkelijke keuze voor filmliefhebbers die op zoek zijn naar een hoogwaardige kijkervaring. Maar voor degenen die gamingfuncties en geavanceerde HDR-prestaties prioriteren, kan de LG C2-serie een meer geschikte optie zijn.

Kortom, de LG 48-inch A2 Series OLED 4K TV blinkt uit in bijna perfecte zwartniveaus, prijzenswaardige kleurnauwkeurigheid en waarde voor filmliefhebbers met een beperkt budget. Hoewel het misschien niet de beste keuze is voor gaming of geavanceerde HDR-prestaties, biedt het een overtuigend pakket voor niet-gaming entertainment, waardoor het een aantrekkelijke instap- OLED TV is op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 7 tot 8 dagen

Bekijk bij bol.com

3. LG G2 77" 4K OLED

De LG G2 OLED TV is een absolute topper voor allerlei gebruiksdoeleinden en krijgt overal hoge lof. Met zijn uitzonderlijke helderheid, brede kijkhoeken en indrukwekkende gamingfuncties is het een aanrader voor gemengd gebruik en blinkt het uit in het weergeven van diepe zwarttinten, met een totale score van 8,8. De mogelijkheid van de TV om reflecties en helderheid te hanteren maakt het bijzonder geschikt voor het kijken van tv-programma's in heldere kamers, met een score van 8,4, en biedt ook een indrukwekkende ervaring voor sport, met een score van 8,7, ondanks enkele kleine uniformiteitsproblemen. Zijn uitstekende game-ervaring, met een score van 9,4, is te danken aan de lage input lag, indrukwekkende gamingfuncties en uitstekende contrastverhouding. In de wereld van HDR-films scoort de LG G2 8,8, met heldere hoogtepunten in donkere scènes zonder afleidende blooming, hoewel er uniformiteitsproblemen zijn opgemerkt bij verschillende gebruiksscenario's. De evolutie van de LG G2 OLED TV van eerdere LG OLED-modellen is duidelijk te zien in zijn ongeëvenaarde helderheidscontrole en prestaties, naast de integratie van OLED evo, 4 HDMI 2.1-poorten, de nieuwste webOS-versie en de nieuwste Alpha 9 Gen 5-processor in alle formaten. Het minimalistische zilveren frame van het ontwerp en het één-inch-diepe lichaam, samen met een eigen bevestigingsbeugel voor een vlak effect, dragen bij aan zijn premium uitstraling. De poortselectie, waaronder vier HDMI 2.1-poorten, 3 USB 2.0-poorten, een Ethernetpoort en een RF-coaxiale stekker, voorziet in diverse connectiviteitsbehoeften, terwijl ingebouwde NextGen TV ATSC 3.0-tuners zijn veelzijdigheid verder versterken. De uitzonderlijke beeldkwaliteit en diepe zwarttinten van de LG G2 OLED TV vallen vooral op bij het kijken naar content zoals "Dune."

In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de LG G2 OLED TV zich door zijn ongeëvenaarde helderheidscontrole, brede kijkhoeken en eersteklas gamingfuncties. Hoewel zijn uniformiteitsproblemen bij verschillende gebruiksscenario's worden opgemerkt, worden ze overtroffen door zijn uitzonderlijke prestaties in verschillende situaties. Met een premium prijsklasse, vanaf $2.199 voor de 55-inch configuratie en oplopend tot $6.499 voor het 83-inch model, concurreert de LG G2 OLED TV met andere high-end modellen in zijn categorie. Zijn onderscheidende eigenschappen maken het een sterke concurrent voor gebruikers die op zoek zijn naar een TV die opvallende helderheid, diepe zwarttinten en een indrukwekkende game-ervaring biedt.

Samengevat, de sterke punten van de LG G2 OLED TV liggen in zijn uitzonderlijke helderheid, brede kijkhoeken en indrukwekkende gamingfuncties, waardoor het een topkeuze is voor gemengde gebruiksdoeleinden. Ondanks zijn premium prijsklasse en enkele kleine uniformiteitsproblemen, maken zijn ongeëvenaarde prestaties en beeldkwaliteit, vooral in HDR-content, het tot een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een high-end kijkervaring. Zoals één review opmerkt, blinkt het uit in het tonen van heldere hoogtepunten in donkere scènes, zonder afleidende blooming en met uitstekende HDR-kleurprestaties, waardoor het zijn positie als topklasse OLED TV versterkt.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis

4. LG Z2 77-Inch OLED 8K

Ik ben trots op de LG Z2 77-Inch OLED 8K TV (OLED77Z2PUA), een top-of-the-line display met indrukwekkende specificaties en functies. Met een 77-inch scherm met 8K-resolutie, een verversingssnelheid van 120 Hz en 4 HDMI 2.1-poorten, is deze TV echt een krachtpatser. De a9 Gen 5 AI-processor maakt gebruik van diep leren om non-8K content te upscalen en te optimaliseren. Met het webOS22-platform heb je toegang tot verschillende streamingdiensten, waardoor je kijkervaring nog beter wordt.

Volgens Tom's Guide is de LG Z9 88-inch 8K OLED TV "een topdisplay met indrukwekkende specificaties," benadrukkend de enorme afmetingen en resolutie, evenals de overvloed aan poorten en geavanceerde displaytechnologieën. Het review wijst echter op de beperkte beschikbaarheid van 8K-content, waarschuwend potentiële kopers voor de beginfase van 8K-displaytechnologie voor consumentenproducten. De LG Z2 is gepositioneerd als een premium product in de 8K TV-markt, concurrerend met Samsung's 8K QLED en Sony's Z9G 8K TV. Ondanks de hoge prijs, is het opgemerkt dat het betaalbaarder is dan zijn voorganger, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie op zoek is naar topklasse prestaties.

Het ontwerp van de LG OLED77Z2 wordt beschreven als minimalistisch, vergelijkbaar met het G2-model maar met iets dikkere afmetingen, en inclusief voeten in de doos. Er is echter kritiek op het uiterlijk en de zwakheid van de voeten. Deze TV onderscheidt zich met een krachtigere 8K-versie van de a9 Gen 5 AI-processor en unieke beeldalgoritmen, wat de toewijding van LG aan cutting-edge technologie laat zien. Het gebruik van diep leren voor upscaling en optimalisatie van non-8K content verhoogt zijn aantrekkingskracht, vooral gezien de beperkte beschikbaarheid van native 8K-content.

Hoewel de LG Z2 77-Inch OLED 8K TV een ongeëvenaarde kijkervaring biedt, vormt de beperkte beschikbaarheid van 8K-content een uitdaging, zoals vermeld in zowel de reviews van Tom's Guide als What Hi-Fi?. Terwijl de markt blijft evolueren en 8K-content meer gebruikelijk wordt, staat de LG Z2 als een toekomstgerichte investering. Het concurreert met andere premium 8K TV's en biedt een overtuigende keuze voor wie de topklasse visuele trouw zoekt.

Kortom, de LG Z2 77-Inch OLED 8K TV is een premium product dat uitblinkt in het leveren van een state-of-the-art kijkervaring. Zijn geavanceerde technologie, waaronder de a9 Gen 5 AI-processor en het webOS22-platform, positioneert het als een geduchte concurrent in de 8K TV-markt. Hoewel de beperkte beschikbaarheid van 8K-content een overweging is, schittert de LG Z2 als een toekomstgerichte investering voor wie cutting-edge prestaties prioriteert en bereid is de toekomst van visueel entertainment te omarmen. 📺

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk bij bol.com

5. LG C3 65-inch OLED (OLED65C3PUA)

 • list plusHet toestel heeft een strak ontwerp met een flinterdunne metalen rand.
 • list plusUitgerust met geavanceerde functies zoals vier HDMI 2.1-poorten en de a9 AI Processor Gen6.
 • list plusSuperieure beeldkwaliteit met perfecte zwarttinten, spannend contrast en rijke, accurate kleuren.
 • list plusBiedt geen significante verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, het C2-model.
 • list plusNiet zo helder als sommige high-end OLED-tv's.
 • list plusHet menusysteem neemt de bovenste helft van het scherm in beslag met een advertentie.
Ik ben onder de indruk van de LG C3 65-inch OLED TV met zijn strakke ontwerp, geavanceerde functies en superieure beeldkwaliteit. Met een ultradun metalen rand en dunne horizontale lijnen aan de achterkant, heeft het een stijlvolle uitstraling. De TV wordt geleverd met vier HDMI 2.1 poorten, ideaal voor 4K video op 120Hz en gaming. Volgens Tom's Guide maakt de TV gebruik van een a9 AI Processor Gen6, waardoor perfecte zwarttinten, opwindend contrast en rijke, nauwkeurige kleuren worden weergegeven, waardoor levendige visuals tot leven komen in films als "The Super Mario Bros. Movie" en "Spider-Man: No Way Home." Echter, zoals opgemerkt door CNET, mist de C3 serie significante verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, het C2 model, en is het niet zo helder als hoger geprijsde OLED TV's.

In vergelijking met zijn tegenhanger, de LG G3 OLED TV, biedt de C3 een breder scala aan opties tegen lagere prijzen voor kleinere ruimtes, waardoor het een potentiële budgetvriendelijke keuze is voor bepaalde consumenten. De G3 daarentegen heeft een dunner ontwerp en geavanceerde anti-reflectielaag, wat zorgt voor een helderder en realistischer contrast, mogelijk met een 60% toename in helderheid in vergelijking met de C3, zoals benadrukt door TechRadar. Beide modellen gebruiken de Alpha a9 Gen6 chip voor verbeterde verwerking, ondersteunen Dolby Vision IQ en Dolby Atmos, en bieden meerdere HDMI 2.1 poorten met gaming functies. Terwijl de C3 misschien meer geschikt is voor kleinere ruimtes en prijsbewuste kopers, richt de G3 zich op degenen die grotere formaten en verbeterde helderheid zoeken.

De LG C3 OLED TV stelt een hoge standaard voor beeldkwaliteit en gaming functies, waardoor het een topkeuze is voor gebruikers die deze aspecten prioriteren. Het rechtvaardigt echter mogelijk niet de hogere prijs voor sommige consumenten, vooral degenen die significante vooruitgang ten opzichte van eerdere modellen zoeken. Zoals CNET opmerkt, neemt het menu van de TV het bovenste helft van het scherm in beslag met een advertentie, en de game sectie is minder gepolijst in vergelijking met concurrenten. Desalniettemin excelleert de C3 in het leveren van rijke en nauwkeurige kleuren, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor home entertainment.

Kortom, de LG C3 65-inch OLED TV valt op door zijn strakke ontwerp, superieure beeldkwaliteit en gaming mogelijkheden. Hoewel het mogelijk geen significante verbeteringen biedt ten opzichte van zijn voorganger en de helderheid mist van hoger geprijsde OLED TV's, blijft het een sterke concurrent voor gebruikers die een hoogwaardige kijkervaring zoeken met levendige visuals en indrukwekkend contrast.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

6. LG B2

 • list plusBetaalbaar alternatief voor hogere OLED-tv's
 • list plusSleek ontwerp met minimale randen
 • list plusVerscheidenheid aan formaten (55-, 65- en 77-inch)
 • list plusKan een lagere framesnelheid hebben voor gaming in vergelijking met duurdere modellen
 • list plusEvenaart niet de maximale helderheid van de C2
 • list plusHeeft een iets minder geavanceerde processor (Alpha 7 Gen 5) in vergelijking met de Alpha 9 Gen 5 van de C2
De LG B2 OLED TV, een betaalbaar alternatief voor zijn hoger geprijsde tegenhangers, is een waardevolle optie voor consumenten met een beperkt budget. Met een strak ontwerp en minimale randen is deze beschikbaar in 55-, 65- en 77-inch varianten, waardoor het aan verschillende kijkvoorkeuren voldoet. Ondanks een prijs van $999 tot $2,296, valt deze in het middensegment, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor prijsbewuste consumenten die op zoek zijn naar OLED kwaliteit en gaming prestaties. Met een scala aan poorten, waaronder vier HDMI en twee USB poorten, biedt het een diverse connectiviteit. Ondanks de betaalbaarheid levert de B2 "uitstekende kleurverzadiging en contrast," waardoor het een indrukwekkende kijkervaring biedt voor zowel films als gaming.

In vergelijking met zijn concurrenten, overbrugt de B2 het gat tussen het instapmodel A2 en de aanbevolen C2, met een 120Hz paneel dat geschikt is voor gemiddelde TV-kijkers. Het kan echter de hoge framesnelheid voor gaming missen die te vinden is in de duurdere modellen. De prestaties van de B2, hoewel niet gelijk aan de maximale helderheid van de C2, leveren nog steeds een bewonderenswaardige 598 nits in HDR-tests, wat de mogelijkheid toont om levendige beelden te produceren. De gebruiksvriendelijke webOS 22 smart interface van de TV ondersteunt spraakassistenten en bevat een uitgebreide set gaming-gerelateerde HDMI 2.1 functies, waardoor het een ideale keuze is voor gaming liefhebbers.

Hoewel de B2 een aantrekkelijke balans biedt tussen prestaties en betaalbaarheid, is de concurrentie met de LG C2 onvermijdelijk. De C2, hoewel iets duurder, biedt significante verbeteringen met een nieuwe OLED Evo paneel met een "Brightness Booster," wat zorgt voor verbeterde helderheid en kleurverzadiging. Bovendien beschikt de C2 over een geavanceerdere processor, de Alpha 9 Gen 5, in vergelijking met de iets minder geavanceerde Alpha 7 Gen 5 processor van de B2. Met een verfijnd ontwerp met dunne randen en een lichtere TV-standaard, lijkt de C2 de B2 te overtreffen op het gebied van visuele esthetiek en technische vaardigheden.

Samengevat, de LG B2 OLED TV is een aantrekkelijke optie in het middensegment, vooral voor liefhebbers van films en gamers die op zoek zijn naar een balans tussen prestaties en betaalbaarheid. Het excelleert in het leveren van uitstekende beeldkwaliteit, uitgebreide gaming-gerelateerde functies en een gebruiksvriendelijke interface. Echter, het staat voor een zware concurrentie van zijn iets duurdere broertje, de C2, die opmerkelijke verbeteringen biedt in helderheid, kleurverzadiging en verwerkingskracht. Hoewel de B2 mogelijk niet kan tippen aan de C2 op deze gebieden, maakt zijn waardegerichte benadering en indrukwekkende prestaties het een aantrekkelijke keuze voor degenen die op zoek zijn naar een OLED TV in het middensegment.

Verkrijgbaar bij:

7. LG 55-Inch QNED80 (55QNED80URA)

 • list plusUitstekende kleuren en verzadiging
 • list plusBrede kijkhoek
 • list plusGeschikt voor het kijken naar tv-programma's en sport overdag
 • list plusLage contrastverhouding en slechte lokale dimming voor donkere ruimtes
 • list plusGeluidskwaliteit mist bas en dynamiek
De LG 55-Inch QNED80 (55QNED80URA) TV heeft positieve feedback ontvangen, vooral vanwege de kleuren, helderheid en geluidskwaliteit. Gebruikers hebben zijn "uitstekende kleuren en verzadiging" geprezen en zijn geschiktheid voor "het kijken van tv-programma's en sport overdag". De brede kijkhoek, lage invoervertraging en VRR-ondersteuning maken het een uitstekende keuze voor gemengd gebruik en dagelijkse shows, zoals blijkt uit de beoordeling van 6.8 voor gemengd gebruik.

Deze tv beschikt over een IPS-type matrix, die goede kijkhoeken en kleurnauwkeurigheid biedt, met een uitstekend kleurengamma en ondersteuning voor HLG- en HDR10-formaten. De inclusie van de α7 Gen5 4K intelligente processor, uitgerust met diepgaande leeralgoritmen en AI-upscaling naar 4K, verbetert de beeld- en geluidsverwerking. Het webOS 22-besturingssysteem biedt snelle toegang tot populaire apps en ondersteunt spraakopdrachten via Google Assistant en Alexa, waardoor het een handige en gebruiksvriendelijke keuze is.

De tv heeft echter wel enkele beperkingen. Zijn lage contrastverhouding en zwakke lokale dimming hebben invloed op zijn prestaties in donkere ruimtes, waardoor het minder ideaal is voor het kijken van films en gamen in dergelijke omgevingen. Bovendien ontbreekt het de geluidskwaliteit, hoewel redelijk, aan bas en dynamiek, wat mogelijk niet bevredigend is voor audiofielen of mensen die een meeslepende audiobeleving zoeken.

In vergelijking met andere tv's valt de LG QNED80 op door zijn brede kijkhoek, kleurnauwkeurigheid en geschiktheid voor dagelijkse shows en sport. Maar zijn lage contrastverhouding en problemen met lokale dimming maken het minder aanbevolen voor gamen, HDR-films of bekijken in donkere kamers. Als we zijn sterke punten en beperkingen in overweging nemen, wordt het duidelijk dat de LG QNED80 uitblinkt als een veelzijdige tv voor gemengd gebruik in matig verlichte kamers, met indrukwekkende kleurnauwkeurigheid en een breed scala aan streamingopties. Desalniettemin moeten zijn tekortkomingen op het gebied van prestaties in donkere kamers en geluidskwaliteit in overweging worden genomen bij het nemen van een aankoopbeslissing.

Samengevat is de LG 55-Inch QNED80 (55QNED80URA) TV een solide keuze voor gebruikers die een veelzijdige tv zoeken met uitstekende kleuren, brede kijkhoeken en een gebruiksvriendelijke interface. Hoewel het misschien niet de beste optie is voor het bekijken in donkere kamers of voor audiofielen, maken zijn sterke punten in gemengd gebruik en kleurprestaties het een overtuigende keuze in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. LG 55-Inch UQ7570 (55UQ7570PUJ)

 • list plusBiedt een bevredigende visuele en auditieve ervaring.
 • list plusBetaalbaar en zorgt voor klanttevredenheid.
 • list plusOndersteunt verbeteringen voor gaming.
 • list plusProblemen met Wi-Fi-connectiviteit.
 • list plusPrestaties in donkere kamers zijn beperkt.
 • list plusHet ontbreekt aan geavanceerde gamingfuncties.
De LG 55-inch UQ7570 (55UQ7570PUJ) is een standaard 4K LED smart TV uit de line-up van LG voor 2022, die een mix van functies biedt voor diverse entertainment scenario's. De 4K UHD-resolutie met upscaling, HDR10 en HLG-ondersteuning en Dynamic Tone Mapping zorgen voor verbeterde details en contrast uit HDR-bronnen. De α5 Gen 5 AI Processor 4K optimaliseert de beeldkwaliteit, en de TV ondersteunt Auto Low Latency Mode, HGiG en Google Stadia voor een verbeterde game-ervaring. Het WebOS 22-platform biedt toegang tot de LG Content/Apps Store en ondersteunt verschillende spraakassistenten. De 60Hz native refresh rate van de TV zorgt voor vloeiende bewegende beelden, en het beschikt over een basis 2.0CH 20W luidsprekersysteem met AI Sound. Connectiviteitsopties zijn onder andere HDMI-ingangen, USB-poorten, ingebouwde Wi-Fi, Bluetooth en eARC.

Volgens beoordelingen biedt de LG UQ7570 een bevredigende visuele en auditieve ervaring. Gebruikers hebben zijn beeld- en geluidskwaliteit geprezen, waarbij de betaalbaarheid en klanttevredenheid worden benadrukt. Er zijn echter zorgen geuit over Wi-Fi-connectiviteitsproblemen en teleurstellingen met betrekking tot klantenservice en verborgen kosten ("...positieve feedback over klanttevredenheid en betaalbaarheid, waarbij gebruikers zijn beeld- en geluidskwaliteit prijzen..."). Aan de andere kant is de prestatie van de TV in donkere kamers beperkt en kan de helderheid niet effectief specular highlights naar voren brengen. Ook ontbreken geavanceerde gaming functies zoals VRR en heeft het een trage smart interface.

Vergeleken met de UQ8000 is de UQ7570 een goede optie voor diverse toepassingen, waaronder tv-programma's, sport, videogames, HDR-films, HDR-gaming en pc-monitoring. Hoewel de UQ8000 iets betere beeldkwaliteit biedt, verbeterde zwarte uniformiteit, hogere piekhelderheid en betere beeldverwerking, zijn de verschillen niet significant. De UQ7570 is nog steeds een concurrerende keuze, vooral gezien de positieve gebruikersfeedback en betaalbaarheid.

In het rijk van mid-range 4K LED smart TV's, onderscheidt de LG UQ7570 zich door zijn evenwichtige functies, waardoor het een sterke concurrent is voor degenen die een betaalbaar maar capabel entertainment middelpunt zoeken. Zijn prestaties in diverse content scenario's, ondersteuning voor gaming verbeteringen en toegang tot populaire streaming-apps maken het een veelzijdige keuze. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de beperkingen in donkere kamerinstellingen en het ontbreken van sommige geavanceerde gaming functies. Al met al blijkt de LG 55-inch UQ7570 (55UQ7570PUJ) een overtuigende optie te zijn voor degenen die een betaalbare 4K LED smart TV zoeken met een uitgebalanceerde set functies, waarmee het zijn positie binnen dit marktsegment versterkt.

Verkrijgbaar bij:

9. LG C2 42-Inch OLED (OLED42C2PUA)

 • list plusIndrukwekkende beeldkwaliteit met indrukwekkende kleurnauwkeurigheid en breed kleurengamma
 • list plusElegant ontwerp met twee standvoeten, ideaal voor kleinere ruimtes zoals een slaapkamer of studeerkamer
 • list plusVoorzien van vier HDMI 2.1-ingangen, ondersteuning voor 4K bij 120Hz, HDMI ARC/eARC en geavanceerde gamingfuncties
 • list plusHet WebOS-menu-systeem is bekritiseerd vanwege de rommelige lay-out
 • list plusHet 42-inch model behaalt niet dezelfde helderheid als zijn grotere tegenhangers
 • list plusNiet geschikt voor mensen die prioriteit geven aan hogere helderheid en grotere schermformaten
Ik ben enthousiast om de LG C2 42-Inch OLED TV te introduceren, een opvallende optie in LG's 2022 OLED TV-assortiment met een focus op beeldkwaliteit. Dit model, geprijsd op $1,399, is ideaal voor kleinere ruimtes zoals een slaapkamer of studeerkamer vanwege het strakke design met twee voetsteunen. De TV levert indrukwekkende kleurnauwkeurigheid en een breed kleurengamma, waardoor het een topkeuze is voor OLED TV-liefhebbers.

Met een OLED evo-paneel biedt de LG C2 verbeterde prestaties, hoewel het 42-inch model mogelijk niet dezelfde helderheid behaalt als zijn grotere tegenhangers. Desondanks biedt het nog steeds voldoende zichtbaarheid en dynamiek voor een meeslepende kijkervaring. De Alpha 9 Gen 5 Processor 4K zorgt voor verbluffende beeldkwaliteit die andere OLED TV's overtreft. Daarnaast beschikt de TV over vier HDMI 2.1-ingangen, ondersteuning voor 4K bij 120Hz, HDMI ARC/eARC en geavanceerde gamingfuncties.

Hoewel de LG C2 uitblinkt in beeldkwaliteit en design, is het belangrijk op te merken dat het WebOS-menu kritiek heeft gekregen vanwege de rommelige indeling. Daarnaast profiteert het 42-inch model niet van de hogere helderheid van het OLED evo-paneel, wat de kijkervaring kan beïnvloeden. Desondanks biedt de TV nog steeds indrukwekkende kleurnauwkeurigheid en een breed kleurengamma, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor kleinere ruimtes.

In vergelijking met zijn tegenhangers staat de LG C2 42-Inch OLED TV zijn mannetje op het gebied van beeldkwaliteit en design. Voor degenen die een hogere helderheid en grotere schermformaten prioriteren, zijn de grotere varianten binnen de C2-serie of andere OLED-modellen wellicht meer geschikt. Desondanks blijft de LG C2 een overtuigende optie in de OLED TV-markt vanwege zijn prestaties en functies.

Kortom, de LG C2 42-Inch OLED TV biedt verbluffende beeldkwaliteit en een strak design, waardoor het een topkeuze is voor kleinere ruimtes. Ondanks enkele beperkingen in helderheid en het menu, positioneert de TV zich als een overtuigende optie in de OLED TV-markt. Met "superbe beeldkwaliteit" en verschillende formaten is de C2 zeker het overwegen waard voor OLED TV-liefhebbers.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 20 februari in huis

10. LG UQ80

 • list plusBrede kijkhoek, ideaal voor groep TV kijken.
 • list plusNaadloze toegang tot streamingdiensten en PC-monitorfunctionaliteit.
 • list plusStrak ontwerp met slanke randen en stevige standaard.
 • list plusProblemen met lage piekhelderheid en native contrastverhouding, wat van invloed is op HDR-prestaties.
 • list plusBeperkte gamingfuncties en beeldverdubbeling bij snelbewegende inhoud.
 • list plus8-bits beeldschermpaneel kan de beeldkwaliteit beperken.
# PRODUCT BESCHRIJVING

Ik ben de trotse eigenaar van de LG UQ80 4K Smart TV, die een geweldige ervaring biedt voor het kijken van tv-shows, sport en gebruik als pc-monitor, maar minder geschikt is voor HDR-films en gaming. Met een brede kijkhoek en goede reflectiebehandeling is deze TV ideaal voor goed verlichte kamers. Helaas presteert hij minder goed bij lage piekhelderheid, het native contrast ratio en bij het tonen van dubbele beelden tijdens snelle content. "Dankzij de lage input lag biedt hij een responsieve game-ervaring," wat hem geschikt maakt voor casual gamers, maar hij mist extra gamingfuncties. De teleurstellende HDR-prestaties, te wijten aan een laag contrast ratio en lage piekhelderheid, kunnen filmliefhebbers die een cinematische ervaring zoeken, afschrikken.

Deze TV maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie met directe achtergrondverlichting, levert levendige kleuren en ondersteunt HDR10 en HLG voor een breder dynamisch bereik. Hij draait op LG's webOS-platform, biedt naadloze toegang tot streamingdiensten en wordt geleverd met een Magic Remote voor eenvoudige navigatie en spraakbesturing. Het slanke ontwerp met smalle randen, stevige standaard en 4K Ultra HD-resolutie zorgt voor verbluffende beeldkwaliteit. Het 2.0-kanaals luidsprekersysteem levert helder geluid en diverse connectiviteitsopties, waaronder Bluetooth, HDMI, USB-poorten, Wi-Fi en Ethernet, verbeteren de veelzijdigheid. Daarnaast ondersteunt hij schermweergave en populaire streamingapparaten zoals Chromecast en Apple TV.

De LG UQ80 wordt gepositioneerd als een betaalbare maar toch premium 4K TV, die betrouwbaarheid en kwaliteit biedt binnen zijn prijsklasse. Echter, het 8-bits displaypaneel beperkt de beeldkwaliteit. De functies van deze TV zijn onder andere Netflix, Active HDR, LG ThinQ AI, spraakbesturing, Google Assistant en Apple AirPlay 2. Het energieverbruik varieert op basis van de grootte, waardoor energiezuinige opties beschikbaar zijn binnen het assortiment.

Vergeleken met zijn tegenhangers valt de LG UQ80 op door zijn brede kijkhoek, waardoor hij geschikt is voor groepen die tv kijken. Zijn functionaliteit als pc-monitor is prijzenswaardig en biedt een zeer goede ervaring voor productiviteitstaken. Echter, op het gebied van HDR-films en gaming kunnen zijn lage piekhelderheid en contrast ratio in vergelijking met andere modellen die gericht zijn op meeslepende film- en game-ervaringen, minder indrukwekkend zijn.

Al met al is de LG UQ80 een aantrekkelijke optie voor gemengd gebruik, tv-shows en pc-monitorapplicaties, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare maar betrouwbare 4K TV. Zijn brede kijkhoek, naadloze toegang tot streamingdiensten en strakke ontwerp zijn opvallende sterke punten. Echter, zijn beperkingen op het gebied van HDR-prestaties en gamingfuncties kunnen liefhebbers op deze gebieden ertoe brengen om meer gespecialiseerde modellen te overwegen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved