ills
Last update: Apr 15, 2024
Wat is de beste iPad toetsenbord op de markt? Met zoveel iPad toetsenborden raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Apple Magic Keyboard for iPad
Apple Magic Keyboard for iPad
MerkApple
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Logitech Combo Pro (iPad Pro
Logitech Combo Pro (iPad Pro
MerkLogitech
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Logitech Combo Touch
Optimaal iPad-toetsenbord voor het middensegment
Logitech Combo Touch
MerkLogitech
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
ZAGG Pro Keys
Betaalbaar iPad toetsenbord
ZAGG Pro Keys
MerkZAGG
Score8.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Zagg Pro Keys with Trackpad
Zagg Pro Keys with Trackpad
MerkZagg
Score8.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Logitech K780
Logitech K780
MerkLogitech
Score7.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Apple Smart Folio for iPad
Apple Smart Folio for iPad
MerkApple
Score7.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Zagg Rugged Book (for 11-inch
Zagg Rugged Book (for 11-inch
MerkZagg
Score7.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Logitech Slim Folio Pro (for
Logitech Slim Folio Pro (for
MerkLogitech
Score6.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Brydge MAX+ for iPad Pro
Brydge MAX+ for iPad Pro
MerkBrydge
Score6.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze geweldige iPad toetsenbord opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste iPad toetsenborden ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van iPad toetsenbord is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van iPad toetsenbord.

De beste iPad toetsenborden op 1 plek

1. Apple Magic Keyboard for iPad

 • list plusPremium bouwkwaliteit
 • list plusUitstekende type-ervaring
 • list plusNaadloze integratie met iPads
 • list plusZwaar en niet ideaal voor mobiel gebruik
 • list plusVoegt aanzienlijke omvang toe aan de iPad Pro
 • list plusNiet compatibel met de 2021 iPad Pro (1e generatie)
Ik ben verheugd om het Apple Magic Keyboard voor iPad 2021 aan te bevelen. Dit veelzijdige accessoire is speciaal ontworpen voor gebruik met iPads en biedt een naadloze type-ervaring en een hoogwaardige multi-gesture trackpad. Met stille schaarschakelaars, een laag profiel en witte verlichting is het perfect voor kantoorwerkzaamheden, zoals vermeld door RTINGS. Tom's Guide benadrukt ook het goed ontworpen, dunne en stevige ontwerp met een uitkragend design, wat zorgt voor een eersteklas type-ervaring. De toetsenbord maakt verbinding via de slimme connector van Apple voor een snelle installatie en maakt gebruik van de kracht van de iPad, wat zorgt voor een moeiteloze gebruikerservaring.

Ondanks zijn opmerkelijke kenmerken heeft het toetsenbord enkele beperkingen. Het wordt bekritiseerd omdat het zwaar is en niet ideaal is voor mobiel gebruik vanwege het ontbreken van draadloze connectiviteit, zoals benadrukt door RTINGS. Bovendien merkt MacRumors op dat het toetsenbord aanzienlijk bulky is en de iPad Pro zwaarder maakt dan een MacBook Air, wat gebruikers die op zoek zijn naar een lichtere oplossing kan afschrikken. Het gewicht van het toetsenbord is zelfs zwaarder dan de iPad Pro zelf, zoals vermeld door MacRumors. Bovendien is de Magic Keyboard van de eerste generatie niet compatibel met de 2021 iPad Pro vanwege de toegenomen dikte, maar de bijgewerkte 12,9-inch versie uit 2021 is compatibel met zowel de modellen van 2020 als 2021, volgens MacRumors.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt het Apple Magic Keyboard voor iPad 2021 op door zijn hoogwaardige bouwkwaliteit, uitstekende type-ervaring en naadloze integratie met iPads, zoals benadrukt door Tom's Guide. Het is vooral gunstig voor gebruikers die op zoek zijn naar een eersteklas type-oplossing die de functionaliteit van hun iPad aanvult. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke optie, biedt de Logitech Slim Folio voor iPad een lichtgewicht en draagbaar ontwerp tegen een lagere prijs, zij het zonder trackpad. RTINGS suggereert ook de Logitech Combo Touch als een optie in het middensegment met vergelijkbare functies en goede bescherming voor de iPad, beschikbaar tegen een lagere prijs in vergelijking met het Apple Magic Keyboard.

Ondanks zijn nadelen blijft het Apple Magic Keyboard voor iPad 2021 het beste iPad-toetsenbord, met compatibiliteit met verschillende iPad-modellen en een stabiel ontwerp, zoals opgemerkt door RTINGS. De naadloze integratie met iPads, hoogwaardige bouw en uitzonderlijke type-ervaring bevestigen zijn positie als een topkeuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardig toetsenbord dat is afgestemd op hun iPad. Als budgetbeperkingen een zorg zijn, kunnen de Logitech Slim Folio voor iPad of de Logitech Combo Touch levensvatbare alternatieven bieden.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. Logitech Combo Pro (iPad Pro

 • list plusGoed ontworpen design
 • list plusComfortabele typervaring
 • list plusOndersteuning voor iPadOS trackpadgebaren
 • list plusKan in het begin leiden tot meer typefouten door de nabijheid van toetsen
 • list plusNiet aanbevolen voor programmeren vanwege beperkte compatibiliteit met iPadOS, gebrek aan aanpassingssoftware en macro-programmeerbare toetsen
 • list plusNiet geschikt voor gaming en home theater PC-opstellingen
Ik ben dol op de veelzijdige Logitech Combo Touch iPad-toetsenbordhoes! Met een 4,8-sterrenbeoordeling van 87 reviews, biedt deze hoes bescherming met een afneembaar verlicht toetsenbord en een trackpad, allemaal ontworpen voor de iPad Pro 11-inch (1e, 2e, 3e en 4e generatie). Met verschillende modi zoals typen, bekijken, schetsen en lezen, is deze hoes perfect voor al mijn behoeften. Het verlichte toetsenbord met 16 niveaus van aanpasbare verlichting, een volledige rij iPadOS-sneltoetsen en een responsief trackpad zorgen voor een geweldige typervaring en ondersteuning voor iPadOS-trackpadgebaren. De stevige standaard met meerdere kijkhoeken en het handige oplaadslot voor de Apple Pencil maken dit de perfecte oplossing voor iedereen die een beschermhoes zoekt met een hoogwaardig toetsenbord voor hun iPad.

Ik moet er wel op wijzen dat deze hoes, ondanks zijn stevige ontwerp en witte achtergrondverlichting, niet geschikt is voor programmeren vanwege beperkte compatibiliteit met iPadOS, gebrek aan aanpasbare software en programmeerbare toetsen. Ook is het niet geschikt voor gaming en home theater PC-opstellingen. Desondanks maakt de veelzijdigheid van de hoes en de ondersteuning voor iPadOS-trackpadgebaren het een waardevolle toevoeging voor iPad-gebruikers die een beschermhoes met een hoogwaardig toetsenbord zoeken.

Met een startprijs van $199,99 biedt de Logitech Combo Touch een beschermende hoes en een toetsenbord dat magnetisch aan de iPad kan worden bevestigd, wat zorgt voor gemak en functionaliteit. Hoewel het gewicht aan de iPad toevoegt, maken de beschermende functies van de hoes en het responsieve trackpad het tot een overtuigende keuze voor gebruikers die een veelzijdige alles-in-één oplossing zoeken. Het is belangrijk om op te merken dat de Logitech Combo Touch is ontworpen voor specifieke modellen van de iPad Pro 11-inch, wat de compatibiliteit met andere mobiele apparaten kan beperken.

In vergelijking met andere iPad-toetsenborden valt de Logitech Combo Touch op door zijn goed geplaatste toetsen, aanpasbare achtergrondverlichting en responsieve trackpad. Voor gebruikers die voornamelijk op zoek zijn naar een beschermhoes met een hoogwaardig toetsenbord voor hun iPad, biedt de Logitech Combo Touch een uitgebreide oplossing met zijn stevige ontwerp en comfortabele typervaring.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

3. Logitech Combo Touch

Optimaal iPad-toetsenbord voor het middensegment:
 • list plusNaadloze integratie van afneembaar full-size verlicht toetsenbord en hoogwaardige klikbare trackpad.
 • list plusBeschermende vorm-fit hoes met valbescherming en gestructureerd stofachtig materiaal voor comfortabele vingerplaatsing.
 • list plusVeelzijdigheid met ondersteuning voor vier gebruiksmodi: typen, schetsen, bekijken en lezen.
 • list plusKleiner verlicht toetsenbord dan standaard laptops.
 • list plusGeen individueel verlichte toetsen voor betere achtergrondverlichting.
 • list plusOntbreekt een trackpad, in tegenstelling tot sommige budgetopties zoals de ZAGG Pro Keys.
Als ik aan het werk ben met mijn Apple iPad (2021/2020), kan ik altijd rekenen op de veelzijdige Logitech Combo Touch Apple iPad-toetsenbord. Dit handige accessoire heeft een afneembaar toetsenbord met verlichting en een nauwkeurig trackpad. De beschermende hoes zorgt ervoor dat mijn iPad veilig is en biedt valbescherming, terwijl het stoffen materiaal zorgt voor comfortabele grip. Met vier gebruiksmogelijkheden - typen, tekenen, bekijken en lezen - past dit toetsenbord perfect bij mijn behoeften.

Het toetsenbord heeft goed geplaatste toetsen met voldoende reisafstand, en de rij functietoetsen zorgt voor een vertrouwde en handige gebruikerservaring. Het geïntegreerde trackpad is ruim, soepel en ondersteunt alle multi-vinger gebaren van iPadOS. De beschermhoes kan ook in verschillende posities worden gezet, wat zorgt voor veelzijdigheid.

Wat de Logitech Combo Touch echt onderscheidt, is de beschermende hoes, stevige standaard en rij iOS-sneltoetsen. Dit maakt het typen nog prettiger. Volgens Laptop Mag biedt dit toetsenbord "goed geplaatste toetsen met voldoende reisafstand en een rij functietoetsen," waardoor het een echte aanrader is voor iPad 9-gebruikers.

In vergelijking met de Apple Magic Keyboard for iPad 2021 biedt de Logitech Combo Touch zijdelingse bescherming voor de iPad, een stevige standaard en een trackpad, waardoor het aan uiteenlopende behoeften voldoet. De Apple Magic Keyboard heeft echter een stevigere constructie, betere verlichting met individueel verlichte toetsen, en een iets betere type-ervaring vanwege lichtere toetsen. Zoals Rtings opmerkt, "de keuze tussen de twee toetsenborden kan afhangen van specifieke gebruikersvoorkeuren en -vereisten," waarbij benadrukt wordt dat individuele behoeften belangrijk zijn bij het maken van een keuze.

Voor wie op de kleintjes let, biedt de ZAGG Pro Keys draadloze veelzijdigheid, koppeling met meerdere apparaten en compatibiliteit met verschillende iPad-modellen, zoals benadrukt door Rtings. Het ontbreekt echter aan een trackpad en vereist apart opladen, wat het onderscheidt van de Logitech Combo Touch.

Het Logitech Combo Touch-toetsenbord voor iPad (2021/2020) is gemaakt van premium, gemakkelijk schoon te maken materiaal en wordt geleverd met documentatie en een garantie van een jaar, wat zorgt voor een kwalitatieve gebruikerservaring. Met de naadloze integratie van toetsenbord en beschermhoes is de Logitech Combo Touch een onmisbaar accessoire voor iPad-gebruikers, met een scala aan functionaliteiten en bescherming voor het apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

4. ZAGG Pro Keys

Betaalbaar iPad toetsenbord:
 • list plusVeelzijdige oplossing voor iPad-gebruikers
 • list plusKoppelt met twee apparaten voor multi-device gebruikers
 • list plusBiedt valbescherming tot 6,6 voet
 • list plusComfortabele typervaring met full-size toetsen en tactiel gevoel
 • list plusUitgebreide oplossing voor iPad-gebruikers met Apple Pencil slot
 • list plusBouwkwaliteit en compatibiliteit met verschillende iPad-modellen
 • list plusBeperkt de kijkhoeken vanwege de standaardontwerp
 • list plusVoegt merkbare bulk toe aan de iPad
 • list plusHoge latentie en gebrek aan macro-instellingen beïnvloeden de gameprestaties
 • list plusCompact formaat kan leiden tot meer typefouten, vooral tijdens kantoorgebruik
 • list plusGebrek aan trackpad beperkt de geschiktheid voor entertainment/HTPC-gebruik
 • list plusGebrek aan heldere achtergrondverlichting en macro-instellingen beïnvloedt de programmeerprestaties
Ik ben dol op de veelzijdigheid van het ZAGG Pro Keys iPad-toetsenbord. Het kan moeiteloos worden gekoppeld aan twee apparaten, waardoor het perfect is voor gebruikers met meerdere apparaten. Met een laptop-stijl toetsenbord, achtergrondverlichting en functietoetsen, biedt het een comfortabele type-ervaring. Daarnaast beschermt de hoes de iPad tegen vallen vanaf een hoogte van wel 2 meter, wat zorgt voor gemoedsrust. Maar, de standaard beperkt de kijkhoeken en de hoes voegt wat extra gewicht toe, zoals opgemerkt in dezelfde review.

Wat betreft prestaties, is de ZAGG Pro Keys perfect voor dagelijks browsen en kantoorwerk, maar het is minder geschikt voor gaming vanwege vertraging en het ontbreken van macro-instellingen. Ook kan het compacte formaat leiden tot meer typefouten, vooral tijdens kantoorwerk. Desondanks is de ZAGG Pro Keys bijzonder geschikt voor gebruik met mobiele apparaten, vooral met iPads, vanwege de bouwkwaliteit en de mogelijkheid om te koppelen met twee apparaten. Het toetsenbord is gemakkelijk om op te typen, met volledige toetsen en een tastbaar gevoel, aldus Cult of Mac.

Het toetsenbord is met name geschikt voor iPads en biedt extra functies zoals een Apple Pencil-sleuf, waardoor het een uitgebreide oplossing is voor iPad-gebruikers. Het ontbreken van een trackpad beperkt echter de geschiktheid voor entertainment/HTPC-gebruik. Bovendien beïnvloeden het gebrek aan heldere achtergrondverlichting en macro-instellingen de prestaties bij programmeren.

Vergeleken met andere producten in de markt, valt de ZAGG Pro Keys op vanwege de mogelijkheid om met meerdere apparaten te koppelen, waardoor het handig is voor gebruikers die vaak tussen apparaten wisselen. Hoewel het misschien niet de beste keuze is voor gaming enthousiastelingen vanwege de vertraging, blinkt het uit in het bieden van een comfortabele type-ervaring, valbescherming en compatibiliteit met verschillende iPad-modellen.

Samenvattend, is de ZAGG Pro Keys iPad-toetsenbord een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een beschermende hoes met een afneembaar toetsenbord voor hun iPads. Het blinkt uit in bouwkwaliteit, koppeling met meerdere apparaten en een comfortabele type-ervaring. Echter, het presteert minder goed bij gaming en kan extra gewicht toevoegen aan de iPad, waardoor het minder geschikt is voor gebruikers die elegantie en gaming-functionaliteit prioriteren. 📱

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

5. Zagg Pro Keys with Trackpad

 • list plusVeelzijdig, kan worden gekoppeld aan meerdere apparaten
 • list plusGoed gebouwd, beschermende case met trackpad
 • list plusBudgetvriendelijk alternatief voor premium opties
 • list plusBeperkingen in gamingprestaties
 • list plusGebrek aan aanpassingsopties
 • list plusInitiële typuitdagingen vanwege kleine en dicht op elkaar geplaatste toetsen
Met de Zagg Pro Keys met Trackpad voor de 11-inch iPad Pro bied ik een aantrekkelijk alternatief voor de Magic Keyboard, waarmee ik mezelf positioneer als een kwalitatieve en betaalbare optie voor iPad-gebruikers. Mijn focus ligt op veelzijdigheid, en ik ben uitstekend in staat om met meerdere apparaten te koppelen, waardoor ik geschikt ben voor verschillende gebruikssituaties. Volgens The Verge vullen mijn cases een leemte in de markt voor hoogwaardige iPad-toetsenborden en bied ik een waardevolle toevoeging voor consumenten die betrouwbare typoplossingen zoeken.

De uitgebreide review van Rtings biedt inzichten in mijn prestaties in verschillende scenario's. Het benadrukt mijn geschiktheid voor kantoorgebruik en mobiele/tabletscenario's, waarbij mijn stille schaar-toetsen en solide constructie worden geprezen. Echter, de review wijst ook op mogelijke uitdagingen bij het typen vanwege de kleine en dicht op elkaar geplaatste toetsen. Ook worden de beperkingen van het toetsenbord in gamingprestaties, aanpassingsopties en onvoldoende ontwerp voor home theater PC-opstellingen benadrukt. Mijn veelzijdigheid in het koppelen met meerdere apparaten wordt erkend, maar mijn matige gamingprestaties en gebrek aan aanpassingsopties worden genoemd als nadelen.

Mijn primaire gebruik ligt in mijn compatibiliteit met de iPad, waarbij ik fungeer als een beschermhoes met een trackpad, waardoor ik een geweldige optie ben voor gebruikers die een alles-in-één oplossing zoeken voor hun iPad-typbehoeften. Ik kan ook met twee apparaten worden gekoppeld, waardoor ik extra veelzijdigheid bied. Echter, mijn beperkingen in gamingprestaties en aanpassingsopties kunnen sommige gebruikers afschrikken, vooral degenen die een toetsenbord zoeken voor meer intensieve taken zoals gaming of programmeren.

In vergelijking met de Magic Keyboard bied ik een meer budgetvriendelijk alternatief, waardoor ik een aantrekkelijke optie ben voor consumenten die een kwalitatief toetsenbord zoeken zonder het premium prijskaartje. Echter, schiet ik tekort in gamingprestaties en aanpassingsopties, waardoor de Magic Keyboard een meer geschikte keuze is voor gebruikers die deze aspecten prioriteren.

Kortom, de Zagg Pro Keys met Trackpad voor de 11-inch iPad Pro schittert als een veelzijdige en budgetvriendelijke optie voor iPad-gebruikers, waarbij ik een goed gebouwde beschermhoes bied met de toegevoegde functionaliteit van een trackpad. Hoewel ik uitblink in verschillende gebruikssituaties, zoals kantoor- en mobiele scenario's, zijn mijn beperkingen in gamingprestaties en aanpassingsopties belangrijke overwegingen voor potentiële kopers. Zoals The Verge het treffend zegt: "Zaggs nieuwe aanbod zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de markt," waarbij ik een overtuigend alternatief bied voor hoogwaardige opties voor iPad-gebruikers.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

6. Logitech K780

 • list plusNaadloos schakelen tussen drie verschillende apparaten
 • list plusOntbreekt een trackpad
Als ik op zoek ben naar een veelzijdig en efficiënt toetsenbord dat naadloos kan schakelen tussen verschillende apparaten, dan valt de Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard zeker op. Dit toetsenbord kan moeiteloos schakelen tussen drie verschillende apparaten, waaronder computers, tablets en smartphones. Het heeft zelfs een handige gleuf voor de iPad, waardoor deze gemakkelijk kan worden gemonteerd. En met de optie voor draadloze of USB-verbinding, is het toetsenbord helemaal naar mijn wensen aan te passen. Het geïntegreerde standaard voor telefoons en tablets voegt nog meer veelzijdigheid en gebruiksgemak toe. En met een batterijlevensduur van twee jaar en compatibiliteit met verschillende besturingssystemen, is dit toetsenbord praktisch en betrouwbaar voor allerlei gebruikers.

Een echt opvallende eigenschap van de Logitech K780, volgens Amazon, is de compatibiliteit met Logitech FLOW. Hiermee kunnen bestanden naadloos worden verplaatst tussen computers wanneer het toetsenbord is gekoppeld met een compatibele Logitech FLOW-muis. Dit maakt het toetsenbord perfect voor gebruikers die op meerdere apparaten werken en efficiënt hun werk willen stroomlijnen. Het comfortabele typen, met grote, stille toetsen en een handig numeriek toetsenblok, samen met de Carbon Neutral Certification door SCS Global Services, maken de K780 een milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke keuze.

In vergelijking met zijn tegenhangers, zoals de budgetvriendelijke Logitech K480, biedt de K780 een verbeterde gebruikerservaring met zijn uitgebreidere functies, inclusief de Logitech FLOW-compatibiliteit en multi-device functionaliteit. Ook onderscheidt de discrete gleuf voor de iPad de K780 van andere toetsenborden, zoals de Logitech K480, wat aantrekkelijk is voor gebruikers die een speciale montage voor hun iPads willen.

Hoewel de Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard indrukwekkende functies heeft, zoals multi-device functionaliteit, comfortabel typen en compatibiliteit met Logitech FLOW, heeft het ook enkele beperkingen. Zoals opgemerkt door RTINGS, mist de K780 een trackpad, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die deze functie belangrijk vinden. Desalniettemin is de Logitech K780 een overtuigende keuze voor gebruikers die een veelzijdig en efficiënt toetsenbord zoeken met naadloze multi-device functionaliteit.

Al met al is de Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard een praktische en aanpasbare oplossing voor gebruikers die naadloos willen schakelen tussen apparaten en comfortabel willen typen. De compatibiliteit met Logitech FLOW, discrete gleuf voor de iPad en milieuvriendelijke certificering versterken zijn positie als veelzijdige en gebruiksvriendelijke keuze. Ondanks enkele beperkingen is de multi-device functionaliteit en doordachte ontwerp maken het een overtuigende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en efficiënt toetsenbord.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

7. Apple Smart Folio for iPad

 • list plusFront and back protection for the iPad Pro
 • list plusRelatief duurder in vergelijking met soortgelijke producten
De Apple Smart Folio voor de iPad Pro 11-inch is een veelzijdige en beschermende accessoire die naadloos integreert met je apparaat en zorgt voor een gebruikservaring zonder haperingen. Voor $79,00 biedt het bescherming aan de voorkant en achterkant, en wordt het apparaat automatisch wakker wanneer het geopend wordt en in slaapstand gezet wanneer het gesloten wordt. De folio kan magnetisch bevestigd worden en in verschillende posities worden gevouwen voor verschillende toepassingen. Compatibel met meerdere modellen van de iPad Pro 11-inch, is het een handige en essentiële toevoeging aan je apparaat.

Zoals een recensie opmerkt: "De Smart Folio biedt bescherming aan zowel de voorkant als de achterkant van je iPad Pro, en de automatische slaap/waak-functie is zeer handig en bespaart daarmee batterijduur." Deze functie is bijzonder opmerkelijk en verbetert de algehele bruikbaarheid van het apparaat terwijl het essentiële bescherming biedt.

Vergeleken met zijn tegenhangers, valt de Smart Folio op door zijn naadloze functionaliteit en bouwkwaliteit. Zijn compatibiliteit met meerdere modellen van de iPad Pro 11-inch draagt bij aan zijn aantrekkingskracht, ervoor zorgend dat een breder scala aan gebruikers kan profiteren van zijn functies. "De Smart Folio's meerdere standposities en compatibiliteit met verschillende iPad Pro-modellen maken het een veelzijdige en praktische accessoire," zoals een andere recensie benadrukt.

Hoewel de Smart Folio uitblinkt in het bieden van bescherming en functionaliteit, kan de prijs voor sommige gebruikers een overweging zijn. Met $79,00 is het relatief duurder vergeleken met soortgelijke producten op de markt. Echter, zijn premium bouwkwaliteit, naadloze integratie en veelzijdige standposities maken het een overtuigende keuze voor gebruikers die kwaliteit en functionaliteit vooropstellen.

In vergelijking met soortgelijke producten heeft de Smart Folio een positieve beoordeling van 4.0 van de 5 sterren ontvangen, wat zijn algehele aantrekkingskracht en klanttevredenheid weerspiegelt. Bovendien is zijn klimaatneutrale certificering een bewijs van Apple's toewijding aan duurzaamheid, wat nog een extra waarde toevoegt aan het product.

Tot slot is de Apple Smart Folio voor de iPad Pro 11-inch een premium accessoire dat uitstekende bescherming, functionaliteit en veelzijdigheid biedt. Hoewel het misschien wat duurder is, maken zijn naadloze integratie, meerdere standposities en compatibiliteit met verschillende iPad Pro-modellen het een overtuigende keuze voor gebruikers die een hoogwaardige en veelzijdige folio voor hun apparaat zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. Zagg Rugged Book (for 11-inch

 • list plusVeelzijdige en duurzame oplossing voor iPad-gebruikers die bescherming en productiviteit zoeken.
 • list plusRobuust ontwerp met 6,6 ft valbescherming en een TPU-omhulde behuizing die bestand is tegen vallen tot 6,6 voet.
 • list plusToetsenbord met zevenkleurige achtergrondverlichting belooft een soepele en nauwkeurige typervaring.
 • list plusGemengde klantbeoordelingen en extra verzendkosten kunnen budgetbewuste consumenten afschrikken.
 • list plusDe prijs kan beperkingen opleggen voor sommige gebruikers, aangezien er meer budgetvriendelijke alternatieven beschikbaar zijn.
 • list plusGemengde klantbeoordelingen kunnen de algehele perceptie van het product beïnvloeden.
Hey daar! Ben jij op zoek naar een duurzame en veelzijdige oplossing voor je iPad? Dan is de ZAGG Rugged Book serie misschien wel iets voor jou! Met een stevige constructie en handige functies is dit dé keuze voor bescherming én productiviteit.

De Rugged Book Detachable Case en Magnetic-Hinged Keyboard is geschikt voor verschillende iPad modellen en biedt 6.6ft valbescherming. Met de magnetische scharnier kun je je iPad in verschillende hoeken zetten voor de perfecte kijkervaring. En de zeven kleuren achtergrondverlichting van het toetsenbord zorgt voor een soepele en nauwkeurige typervaring, waardoor je productiever bent dan ooit tevoren.

Voor de 11-inch iPad Pro (Generatie 1) is er de Rugged Book Go, met een TPU-omhulde case die valpartijen tot 6.6 voet kan weerstaan. Het toetsenbord en de case zijn afneembaar, zodat je het op verschillende manieren kunt gebruiken. Het toetsenbord heeft laptop-stijl toetsen en zeven kleuren achtergrondverlichting voor comfortabel typen, terwijl de ingebouwde standaard zorgt voor de beste kijkhoek. En met de compatibiliteit met de Apple Pencil en de naadloze oplaadfunctie voor de pencil houder, is dit echt een veelzijdige optie.

Deze ZAGG toetsenborden zijn redelijk geprijsd en bieden een mix van duurzaamheid en productiviteitsfuncties. Maar let op, de Rugged Book serie heeft gemengde klantbeoordelingen en extra verzendkosten, wat misschien niet ideaal is voor budgetbewuste consumenten. Als je op zoek bent naar duurzaamheid en productiviteit voor een redelijke prijs, dan is de Rugged Book serie zeker het overwegen waard. Maar als je op zoek bent naar een meer budgetvriendelijk alternatief, zijn er concurrenten die al te krijgen zijn voor slechts $57.75!

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

9. Logitech Slim Folio Pro (for

 • list plusVeelzijdig en betaalbaar alternatief voor Apple's Magic Keyboard
 • list plusVerstelbare standaard en opvouwbaar toetsenbord
 • list plusRuimte om de Apple Pencil (2e generatie) op te bergen
 • list plusOntbreekt een ingebouwde USB-C-poort
 • list plusBeperkt tot 16 niveaus van instelbare achtergrondverlichting
 • list plusCompatibiliteit beperkt tot iPad Pro 11-inch en iPad Air (4e en 5e generatie)
Ik ben erg enthousiast over de Logitech Folio Touch toetsenbordhoes voor de iPad Pro 11-inch (1st, 2nd, 3rd & 4th gen) en iPad Air (4th & 5th gen). Met een sterrenbeoordeling van 4.0 uit 54 beoordelingen, is deze verlichte toetsenbordhoes ontworpen om de functionaliteit te verbeteren met kenmerken zoals een verstelbare standaard, opvouwbaar toetsenbord, nauwkeurig trackpad en ruimte om de Apple Pencil (2nd gen) op te bergen. Het toetsenbord biedt 16 niveaus van verstelbare verlichting, een volledige rij iPadOS-sneltoetsen en wordt gevoed door de iPad via de Smart Connector. De hoes biedt bescherming aan de voor- en achterkant en wordt geleverd met een beperkte hardwaregarantie van 1 jaar.

Beoordelaars hebben de veelzijdigheid, comfort en bescherming van de Folio Touch opgemerkt. Volgens MacRumors biedt het meerdere kijkhoeken, gebruik op schoot en een volledige rij functietoetsen, waardoor het een overtuigende, budgetvriendelijke keuze is in vergelijking met de duurdere Magic Keyboard van Apple. Hoewel het ontbreekt aan een ingebouwde USB-C-poort, maken de betaalbaarheid en de bruikbaarheid op schoot van de Folio Touch het een sterke concurrent. De Folio Touch wordt geprezen voor het bieden van een laptopachtige ervaring, automatische helderheidsaanpassing voor verlichte toetsen en een ruim, soepel trackpad dat multi-touchgebaren ondersteunt. Het wordt ook geprezen om zijn comfortabele type-ervaring, vergelijkbaar met Apple-toetsenborden, en zijn flexibele standaard met 40 graden kijkhoeken.

De Logitech Combo Touch iPad Pro 11-inch toetsenbordhoes, geprijsd op $149,00, is een andere vergelijkbare optie, met een afneembaar verlicht toetsenbord, een trackpad waar je overal op kunt klikken en verstelbare kijkhoeken. Echter, de Folio Touch valt op door zijn beschermende shell-stijl hoes, ruimte voor het opbergen van de Apple Pencil en compatibiliteit met de iPad Air (4th & 5th gen) naast de iPad Pro 11-inch modellen.

Kortom, de Logitech Folio Touch iPad toetsenbordhoes biedt een overtuigende keuze voor gebruikers die een functionele, beschermende en kosteneffectieve oplossing zoeken. De veelzijdigheid, comfort en bruikbaarheid op schoot maken het een sterke concurrent op de markt, en het biedt een budgetvriendelijk alternatief voor premium opties zoals het Magic Keyboard. Hoewel het sommige functies mist, zoals een ingebouwde USB-C-poort, positioneren de algehele waarde en beschermende eigenschappen het als een opmerkelijke optie voor iPad-gebruikers die een betrouwbare toetsenbordhoes zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

10. Brydge MAX+ for iPad Pro

 • list plusMacBook Air-achtige ervaring
 • list plusPrijsniveau
 • list plusSpecifieke behoefte aan een MacBook Air-achtige ervaring
Hey daar, ik ben de Brydge MAX+ voor iPad Pro (11-inch 1st, 2nd & 3rd Gen) en ik ben hier om je iPad Pro om te toveren tot een MacBook Air-achtige ervaring. Met een prachtige aluminium basis die perfect past bij de kleuren van je iPad, een toetsenbord met verlichte toetsen en een ruime, multi-touch trackpad, bied ik een premium laptop-achtige ervaring. Dankzij Bluetooth 5.0 en Instant-On functionaliteit zorg ik voor naadloze prestaties zonder vertraging, waardoor ik de ideale metgezel ben voor productiviteit onderweg.

Volgens The Verge bied ik "een vergelijkbare ervaring als de stopgezette MacBook Air," waardoor ik aantrekkelijk ben voor gebruikers die de functionaliteit van de 11-inch MacBook Air missen. Mijn ontwerp en functionaliteit zijn bedoeld om de kloof te overbruggen tussen de iPad Pro en een traditionele laptop, en ik ben perfect voor gebruikers die een veelzijdige oplossing zoeken voor hun 11-inch iPad Pro.

Ik val op met mijn SnapFit ™ hoes, Instant-On functie en compatibiliteit met verschillende iPad-modellen. Mijn nadruk op veelzijdigheid, design en batterijduur, gecombineerd met mijn prijs van $139.99, maakt mij tot een competitieve optie in de markt, aantrekkelijk voor gebruikers die een premium toetsenbordoplossing zoeken voor hun iPad Pro.

Forbes prijst mijn Bluetooth 5.0-verbinding, die zorgt voor een naadloze ervaring zonder vertraging, en mijn langdurige batterij die tot drie maanden gebruik biedt bij twee uur per dag. De kras- en deukbescherming, samen met het veilige magnetische Snap-Fit ontwerp, verbetert mijn aantrekkingskracht nog verder door de nadruk te leggen op duurzaamheid en gebruiksgemak.

In vergelijking met andere toetsenbordoplossingen onderscheid ik me met mijn MacBook Air-achtige ervaring, premium bouwkwaliteit en naadloze prestaties. Hoewel andere opties vergelijkbare functies kunnen bieden, val ik op door mijn vermogen om een samenhangende laptop-achtige ervaring te bieden, compleet met een ruime trackpad en verlicht toetsenbord, speciaal voor iPad Pro-gebruikers die hun productiviteit en functionaliteit willen verbeteren.

Ik ben de Brydge MAX+ voor iPad Pro (11-inch 1st, 2nd & 3rd Gen) en ik ben hier om de kloof te overbruggen tussen een traditionele laptop en de iPad Pro, en ik bied een premium en naadloze gebruikerservaring. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met mijn prijs en de specifieke behoefte aan een MacBook Air-achtige ervaring om ervoor te zorgen dat ik aansluit bij hun vereisten. Al met al ben ik een overtuigende optie voor gebruikers die een veelzijdige en hoogwaardige toetsenbordoplossing zoeken voor hun 11-inch iPad Pro.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved