ills
Last update: Jun 12, 2024
Wat is de beste internet radio op de markt? Met zoveel internet radio’s zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Tivoli Model One Digital Generation
Beste internetradio
Tivoli Model One Digital Generation
MerkTivoli
Score9.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Roberts Stream 94L
Roberts Stream 94L
MerkRoberts
Score8.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Revo SuperConnect Stereo
Verbeterd geluid, extra functies en superieure bouwkwaliteit
Revo SuperConnect Stereo
MerkRevo
Score7.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Ruark Audio R2 Mk4
Ruark Audio R2 Mk4
MerkRuark Audio
Score6.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze handige internet radio opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste internet radio’s ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van internet radio is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van internet radio.

De beste internet radio’s op 1 plek

1. Tivoli Model One Digital Generation

Beste internetradio:
 • list plusNaadloze connectiviteit met Chromecast, AirPlay 2 en Bluetooth
 • list plusIndrukwekkende geluidskwaliteit met helder, neutraal en modern geluid
 • list plusToegang tot populaire streamingdiensten zoals Spotify, Apple Music en Tidal
 • list plusHogere prijs in vergelijking met andere internetradio's op de markt
 • list plusMogelijk niet de meest budgetvriendelijke optie voor wie op zoek is naar een betaalbare internetradio
 • list plusSommige recensenten hebben de prijs als een beperkende factor genoemd
De Tivoli Model One Digital Generatie 2 is een premium internetradio die moderne technologie naadloos combineert met een tijdloos ontwerp. Met een prijs van £299 ($350, AU$449) is het een bijgewerkte versie van de in 2017 uitgebrachte Model One Digital, met Apple AirPlay 2, Google Chromecast en een afstandsbediening. Dit product van echt hout is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, met een Class A/B-versterker die een enkele 3,5-inch full-range driver aanstuurt, en een aluminium power/volume knop en bedieningsring. Het biedt FM/DAB, Bluetooth en Wi-Fi connectiviteit, met een kleine sleuf basreflexpoort, aux-in en DC-voedingspoort aan de achterkant. Het opzetten van het systeem voor Wi-Fi en AirPlay streaming is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten. De afstandsbediening is volledig uitgerust en gebruiksvriendelijk, terwijl de geluidskwaliteit wordt beschreven als schoon, neutraal en modern, met heldere stemmen en indrukwekkende hoge tonen. Volgens What Hi-Fi? wordt het "geprezen om zijn kwaliteit, gebruiksgemak en indrukwekkende geluidsprestaties."

De Tivoli Model One Digital Generation 2 Wi-Fi Streaming Smart Radio is ontworpen voor verschillende ruimtes, met Chromecast, AirPlay 2 en Bluetooth-connectiviteit, en FM-tuning. Het maakt het streamen mogelijk van verschillende apps en diensten zoals Spotify, Apple Music en YouTube Music. Dit product combineert naadloos technologie met hoogwaardige materialen en minimalistische stijl, en biedt hoogwaardige audio met enkele of meerdere drivers. De radio biedt ook toegang tot populaire streamingdiensten zoals Tidal, Spotify Connect en Deezer, waardoor het een veelzijdige optie is voor muziekliefhebbers.

De Tivoli Model One Digital Generation 2 is een aanzienlijke evolutie ten opzichte van zijn voorganger, met de focus op het verbeteren van connectiviteit en streamingmogelijkheden. De naadloze integratie met populaire streamingdiensten, samen met het gebruiksvriendelijke ontwerp en indrukwekkende geluidskwaliteit, zet het product apart op de markt. De prijs kan echter een beperkende factor zijn, zoals opgemerkt door sommige recensenten. Aangezien PCMAG verdere beveiligingscontroles vereist voordat ze doorgaan met hun recensie, is het duidelijk dat het product de aandacht trekt van verschillende op technologie gerichte platforms.

In vergelijking met andere internetradio's op de markt, valt de Tivoli Model One Digital Generation 2 op door zijn hoogwaardige constructie, naadloze connectiviteitsopties en indrukwekkende geluidskwaliteit. De hogere prijs kan echter maken dat het beter past bij mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, rijke internetradio-ervaring. Voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie, kunnen andere producten op de markt een aantrekkelijker voorstel bieden. Desalniettemin, als kwaliteit, gebruiksgemak en premium functies de prioriteit hebben, is de Tivoli Model One Digital Generation 2 ongetwijfeld een topkandidaat.

Tot slot biedt de Tivoli Model One Digital Generatie 2 een premium internetradio-ervaring, met naadloze connectiviteit, indrukwekkende geluidsprestaties en een gebruiksvriendelijke interface. Hoewel de prijs voor sommigen een afschrikmiddel kan zijn, maken de kwaliteit van de constructie en de hoogwaardige functies het tot een topkeuze voor wie op zoek is naar een premium internetradio-ervaring.

Verkrijgbaar bij:

2. Roberts Stream 94L

 • list plusUitgebreide set functies, waaronder FM, DAB/DAB+, internetradio, Wi-Fi, Spotify Connect, Amazon Music, Deezer en Bluetooth mogelijkheden
 • list plusAantrekkelijk ontwerp, groot leesbaar full-color display en uitstekende bouwkwaliteit
 • list plusVeelzijdig als bedradio met wekker- en timerfuncties
 • list plusGeluidskwaliteit blijft onveranderd ten opzichte van het vorige model
 • list plusAf en toe problemen met Wi-Fi-connectiviteit
 • list plusDoor sommige gebruikers als relatief prijzig beschouwd
Ik ben fan van de Roberts Stream 94L Internet radio! Met zijn FM, DAB/DAB+, internet radio, Wi-Fi, Spotify Connect, Amazon Music, Deezer, en Bluetooth mogelijkheden, is dit model echt een alleskunner. Het heeft een aantrekkelijk design, een groot en goed leesbaar kleurendisplay, en een stevige bouwkwaliteit. De radio levert een geweldige geluidservaring met nadruk op het middenbereik en een nieuwe processor voor hoogwaardige audio. Daarnaast kan hij ook dienen als wekkerradio met handige alarm- en timerfuncties, waardoor hij echt praktisch is. De Roberts Stream 94L heeft een geweldige bouwkwaliteit, slim design, en een handvat voor draagbaarheid, wat hem nog aantrekkelijker maakt.

Wat de Roberts Stream 94L echt onderscheidt, is de brede selectie van connectiviteitsopties, zoals Bluetooth, Spotify Connect, Amazon Music, en Deezer streaming. Volgens What Hi-Fi? levert de radio een geweldig geluid met een sterke nadruk op het middenbereik, en de nieuwe processor zorgt voor een krachtige en gedetailleerde prestatie. Het is wel goed om te weten dat de geluidskwaliteit hetzelfde is gebleven als het vorige model. De radio wordt ook geprezen om zijn duidelijke en gedetailleerde informatie over stations en het is te bedienen via knoppen, draaiknoppen of de Undok app.

Een recensie op radiofidelity.com benadrukt de geavanceerde functies van de Roberts Stream 94L, zoals efficiënte Bluetooth connectiviteit, Spotify Connect, een behuizing van natuurlijk hout, en toegang tot Deezer en Amazon Prime Music. Het wordt geprezen om zijn kristalheldere en high-definition geluidskwaliteit, evenals zijn gebruiksvriendelijke functies. Echter, sommige gebruikers vinden het wat aan de prijzige kant en merken af en toe Wi-Fi connectiviteitsproblemen op.

De concurrenten van de Roberts Stream 94L, zoals de Ruark Audio R2 Mk4 en de Pure Elan Connect+, hebben elk hun eigen unieke sterke punten. De Ruark Audio R2 Mk4 is een premium internetradio bekend om zijn hoogwaardige muzieksysteem, rijk geluid, en indrukwekkende dynamiek. Aan de andere kant is de Pure Elan Connect+ een alles-in-één radio met een compact design en uitgebreide functies, inclusief Bluetooth connectiviteit en toegang tot meer dan 25.000 internetradiozenders. Echter, sommige gebruikers vinden de interface en app integratie wat tekortschieten.

Wat betreft de prijs, is de Roberts Stream 94L verkrijgbaar voor £19.85 met een volledig terugbetaalbare garantie van 6 jaar als deze ongebruikt blijft. Dit plaatst hem in een marktsegment met verschillende audioproducten zoals de Ruark Audio R410 Wireless Music System, de Bluesound NODE Wireless Music Streamer, en andere Roberts en Ruark modellen. De prijsstelling maakt de Roberts Stream 94L een aantrekkelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van premium functies en betaalbaarheid.

Kortom, de Roberts Stream 94L Internet radio is een indrukwekkende keuze, met uitstekende geluidskwaliteit, diverse connectiviteitsopties, en een gestroomlijnd, praktisch design. Ondanks mogelijke Wi-Fi connectieproblemen en de relatief hoge prijs, maken de indrukwekkende functies en gebruiksvriendelijke functionaliteit het een sterke speler in de internetradio markt.

Verkrijgbaar bij:

3. Revo SuperConnect Stereo

Verbeterd geluid, extra functies en superieure bouwkwaliteit:
 • list plusBrede scala aan streamingdiensten
 • list plusHogere prijs in vergelijking met traditionele radio's
 • list plusOnevenwichtige basweergave
De Revo SuperConnect Stereo valt op als een modern-retro internet radiosysteem en biedt een mix van klassieke esthetiek en geavanceerde functionaliteit. Met een veelzijdig scala aan functies biedt deze internetradio toegang tot DAB, FM, internetradio, podcasts en muziekstreaming, waardoor het een uitgebreid muzieksysteem is. Het opvallende kenmerk van het apparaat is de ondersteuning voor verschillende streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en Amazon Music, waardoor het aansluit bij diverse muziekvoorkeuren. Volgens Trusted Reviews levert de SuperConnect Stereo "groot, gedetailleerd en ruimtelijk geluid met consistente prestaties op al zijn bronnen", wat zorgt voor een meeslepende luisterervaring. Bovendien verbetert de integratie van de Undok-app voor muziekstreaming en EQ-opties de gebruikerscontrole en aanpassingsmogelijkheden.

Ondanks zijn indrukwekkende kenmerken heeft de Revo SuperConnect Stereo een hoger prijskaartje in vergelijking met traditionele radio's. Trusted Reviews merkt op dat het apparaat "duur is voor een 'radio'", wat budgetbewuste consumenten kan afschrikken. Bovendien zijn er opmerkingen over ongelijkmatige basoutput, wat wijst op een potentieel verbeteringsgebied in toekomstige iteraties. Desalniettemin positioneert de integratie van het product met UNDOK-technologie voor bediening via iOS- en Android-apps, samen met zijn 30 watt Class D-versterker, het als een premium aanbod op de markt voor internetradio's.

In vergelijking met andere top internetradio's, concurreert de Revo SuperConnect Stereo met de Roberts Stream 94L en Ruark Audio R2 Mk4. Terwijl de Roberts Stream 94L wordt geprezen om zijn algehele prestaties en soepel, aangenaam geluid, onderscheidt de Revo SuperConnect Stereo zich met een modern-retro esthetiek en stereogeluid, wat gebruikers aanspreekt die op zoek zijn naar een mix van tijdloos design en geavanceerde functionaliteit. Op vergelijkbare wijze wordt de Ruark Audio R2 Mk4 geprezen om zijn hoogwaardige muzieksysteem en rijk geluid, maar de uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden en ondersteuning voor een breed scala aan streamingdiensten maken de Revo SuperConnect Stereo een aantrekkelijk alternatief voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige internetradio-oplossing.

Concluderend biedt de Revo SuperConnect Stereo een overtuigende optie voor liefhebbers van internetradio, met een balans tussen klassiek design en moderne functies. Het brede scala aan streamingdiensten, ruimtelijk geluid en connectiviteitsmogelijkheden maken het tot een premium keuze voor degenen die willen investeren in een uitgebreid muzieksysteem. Ondanks zijn hogere prijs en mogelijke zorgen over basoutput, maken de mix van esthetiek, functionaliteit en integratie met populaire streamingdiensten de SuperConnect Stereo tot een sterke concurrent op de markt voor internetradio's.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

4. Ruark Audio R2 Mk4

 • list plusNaadloze integratie van klassieke radiofuncties met geavanceerde streamingmogelijkheden
 • list plusHoogwaardig geluid met echte traditionele Class AB-versterking en stereoluidsprekers
 • list plusAantrekkelijk ontwerp met polymeerbehuizing en houten lamellenrooster
 • list plusGebrek aan ondersteuning voor Apple AirPlay en Google Chromecast voor direct streamen vanuit andere apps
 • list plusUitdagend menusysteem om te navigeren voor sommige gebruikers
 • list plusGeprijsd op £479 / AU$899, wat voor sommige consumenten als hoog kan worden beschouwd
De Ruark Audio R2 Mk4 is een veelzijdige draadloze luidspreker die naadloos klassieke radiofuncties integreert met geavanceerde streamingmogelijkheden, waardoor het een overtuigende optie is in zijn prijsklasse. Geprijsd op £479 / AU$899, biedt deze moderne maar toch klassiek ogende internetradio toegang tot wereldwijde internetradiozenders, FM-analoog en DAB+ digitale radio, waardoor het zich onderscheidt van de meeste draadloze luidsprekers. "Het biedt een hoogwaardig streaming muzieksysteem met het extra voordeel van volledige radiofunctionaliteit." De polymeren behuizing en houten lamellen grille van de R2 Mk4, verkrijgbaar in lichte crème of espresso afwerkingen, geven het een onderscheidend en aantrekkelijk ontwerp.

Het opzetten van de R2 Mk4 is eenvoudig, dankzij de bovenaan gemonteerde Rotodial-bediening. Het beschikt over echte traditionele Class AB-versterking en stereospeakers, wat zorgt voor indrukwekkende geluidskwaliteit. "Over het algemeen wordt het aanbevolen vanwege zijn indrukwekkende audioprestaties en aantrekkelijk ontwerp." Het apparaat functioneert ook als draadloze luidspreker voor streaming van populaire diensten zoals Spotify, Deezer en Amazon Music, met ondersteuning voor Spotify Connect. Het mist echter ondersteuning voor Apple AirPlay en Google Chromecast voor direct streamen vanuit andere apps.

Vergeleken met zijn voorganger, de R1S, biedt de R2 Mk4 superieure audiokwaliteit, vooral met streaming bronnen, en een meer open geluid met schonere, helderdere hoge tonen. Het 2,5-inch display en fysieke bedieningen van de R2 Mk4 zijn gebruiksvriendelijk, maar sommige gebruikers vinden het menu systeem uitdagend om regelmatig te navigeren. Het apparaat biedt FM, DAB+ en internetradio, met installatie en presets beschikbaar via de app. "Het wordt beschouwd als een van de beste premium DAB/internetradio's die beschikbaar zijn."

Wat betreft concurrentie, valt de Ruark R2 Mk4 op door zijn combinatie van traditionele radiofunctionaliteit en geavanceerde streamingmogelijkheden, waardoor het een overtuigende optie is voor degenen die beide functies waarderen. "Als je het budget en de ruimte hebt, wordt de Ruark R2 Mk4 aanbevolen vanwege zijn indrukwekkende audioprestaties en aantrekkelijk ontwerp." Het staat echter voor enkele beperkingen, zoals het ontbreken van directe ondersteuning voor streaming van bepaalde populaire platforms zoals Apple AirPlay en Google Chromecast.

Tot slot, de Ruark Audio R2 Mk4 dient als een veelzijdige en premium internetradio met een klassieke esthetiek, die een indrukwekkende combinatie biedt van traditionele radiofunctionaliteiten en geavanceerde streamingmogelijkheden. Zijn aantrekkelijke ontwerp, hoogwaardige geluid en uitgebreide functionaliteit maken het een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een premium internetradio-ervaring.

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved