ills
Last update: Apr 15, 2024
Wat is de beste Inktjetprinter op de markt? Met zoveel Inktjetprinters zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
HP OfficeJet Pro 8035e wireless
HP OfficeJet Pro 8035e wireless
MerkHP
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Epson EcoTank Pro ET-5850
Epson EcoTank Pro ET-5850
MerkEpson
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Brother MFC-J1205W/MFC-J1215W
Brother MFC-J1205W/MFC-J1215W
MerkBrother
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
CANON PIXMA TS 3450 Zwart
CANON PIXMA TS 3450 Zwart
MerkCanon
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
HP Envy Inspire 7255e
HP Envy Inspire 7255e
MerkHP
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Canon imagePROGRAF PRO-300
Canon imagePROGRAF PRO-300
MerkCanon
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Epson EcoTank Photo ET-8550
Ideaal voor het printen van grote hoeveelheden foto's op grootformaat
Epson EcoTank Photo ET-8550
MerkEpson
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Brother INKvestment MFC-J995DW
Brother INKvestment MFC-J995DW
MerkBrother
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Brother MFC-J1170DW / DCP-J1140DW (US/UK)
Beste inkjetprinter
Brother MFC-J1170DW / DCP-J1140DW (US/UK)
MerkBrother
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Epson EcoTank ET-4750 inkjet printer
Epson EcoTank ET-4750 inkjet printer
MerkEpson
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze fantastische Inktjetprinter opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Inktjetprinters ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Inktjetprinter is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Inktjetprinter.

De beste Inktjetprinters op 1 plek

1. HP OfficeJet Pro 8035e wireless

De HP OfficeJet Pro 8035e draadloze printer (ook bekend als de 8025 in het Verenigd Koninkrijk) is een veelzijdige inkjetprinter die een breed scala aan connectiviteitsopties biedt en indrukwekkende document- en fotokwaliteit levert, waardoor het geschikt is voor gebruik in het gezin en kosteneffectief voor studenten. Volgens beoordelingen levert het scherpe documenten en gedetailleerde foto's, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijkse printbehoeften.

Een reviewer merkte op: "De HP OfficeJet Pro 8035e is geschikt voor gezinsgebruik, biedt een breed scala aan connectiviteitsopties en produceert scherpe documenten en gedetailleerde foto's." Dit benadrukt de veelzijdigheid van de printer en zijn vermogen om te voldoen aan verschillende printvereisten, van documenten tot foto's.

De lage kosten per afdruk en de verscheidenheid aan draadloze connectiviteitsopties maken het bijzonder aantrekkelijk voor studenten. Het biedt kosteneffectief printen, vooral voor zwart-wit documenten, ondanks dat dit aspect iets langzamer is. Bovendien produceert het gedetailleerde foto's met lage onderhoudskosten, hoewel het kleurbereik enigszins beperkt is, wat resulteert in iets doffere afbeeldingen en korrelige foto's.

Er zijn echter enkele nadelen om rekening mee te houden. De inktcartridges hebben een korte levensduur en de scanner heeft moeite met fijne details. Bovendien is de printer traag met printen en ondersteunt het geen dubbelzijdig scannen, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers met een hoge scanbehoefte.

In vergelijking met zijn voorgangers biedt de HP OfficeJet Pro 8035e verbeterde connectiviteitsfuncties en verbeterde afdrukkwaliteit. Zijn draadloze functionaliteit en het vermogen om hoogwaardige documenten en foto's te produceren, onderscheiden het van eerdere modellen. In de markt concurreert het met andere inkjetprinters in zijn categorie door een balans te bieden tussen kosteneffectief printen en veelzijdige connectiviteitsopties.

In vergelijking met andere inkjetprinters in zijn klasse valt de HP OfficeJet Pro 8035e op door zijn kosteneffectieve printen, brede connectiviteitsopties en indrukwekkende document- en fotokwaliteit. Hoewel het beperkingen kan hebben wat betreft scansnelheid en levensduur van cartridges, maken zijn sterke punten het een overtuigende keuze voor huishoudens en studenten die op zoek zijn naar een betrouwbare inkjetprinter.

Samengevat is de HP OfficeJet Pro 8035e draadloze printer een solide keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige inkjetprinter die kosteneffectief printen en een verscheidenheid aan connectiviteitsopties biedt. Zijn vermogen om scherpe documenten en gedetailleerde foto's te produceren, maakt het een waardevolle toevoeging aan elke thuis- of kleine kantooropstelling, ondanks enkele kleine nadelen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. Epson EcoTank Pro ET-5850

 • list plusUitzonderlijke printsnelheden voor zowel tekst- als kleurendocumenten
 • list plusLage kosten per afdruk en indrukwekkende paginarendementen
 • list plusDiverse connectiviteitsopties en gebruiksvriendelijk ontwerp
 • list plusGebrek aan Bluetooth-ondersteuning
 • list plusEnkele kleurnauwkeurigheidsproblemen
Ik ben enthousiast over de Epson EcoTank Pro ET-5850 Inkjet Printer, een krachtpatser ontworpen voor kantoren met hoge printvolumes. Met indrukwekkende inktbesparingen, snelle afdruksnelheden en topkwaliteit is de ET-5850 een echte topper in zijn categorie. Het handige inktniveauvenster maakt monitoring eenvoudig en met twee flessen van elke inkt ben je verzekerd van ononderbroken productiviteit. De ruime behuizing biedt plaats aan twee papierladen van 250 vel, een lade voor speciale media, een automatische documentinvoer en een dubbelzijdige afdrukfunctie, waardoor het aan diverse printbehoeften voldoet. Het 4,3-inch touchscreen werkt naadloos en met diverse connectiviteitsopties, waaronder Wi-Fi-netwerken en Wi-Fi Direct, biedt het ultiem gebruikersgemak.

Volgens TomsGuide levert de ET-5850 uitzonderlijk snelle afdruksnelheden, met de mogelijkheid om een ​​vijf pagina's tellend tekstdocument in slechts 19,6 seconden en een zes pagina's tellende kleuren-PDF in 32,8 seconden af te drukken. De mogelijkheid tot dubbelzijdig afdrukken, gecombineerd met snelle kopieer- en scansnelheden, maakt het onderscheidend van andere inkjet all-in-one printers op de markt. Zoals TomsGuide het stelt: "het imponeert met zijn snelheid, efficiëntie en kwaliteit," waardoor het een uitstekende keuze is voor kantoren met hoge printvolumes.

RTings.com benadrukt de geschiktheid van de printer voor gezinnen, kleine/thuiskantoren, studenten, zwart-wit afdrukken en casual fotoafdrukken, dankzij de lage printkosten, kwaliteitsfoto's en diverse connectiviteitsopties. De opmerkelijke paginarendementen en ondersteuning voor dubbelzijdig scannen versterken de aantrekkingskracht voor verschillende gebruikersscenario's. Het is echter vermeldenswaardig dat de printer geen Bluetooth-ondersteuning biedt en mogelijk enkele kleurnauwkeurigheidsproblemen heeft. Desalniettemin worden de stevige constructie en eenvoudige toegang tot papierstoringen benadrukt als positieve kenmerken, die bijdragen aan het gebruiksvriendelijke ontwerp en functionaliteit.

De ET-5850 ontvangt uitzonderlijke beoordelingen van klanten op Best Buy voor kwaliteit, gebruiksgemak en waarde. Deze consensus van gebruikers onderstreept de capaciteit van de printer om aan zijn beloften te voldoen, waardoor het een betrouwbare en gewaardeerde keuze is op de markt.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Epson EcoTank Pro ET-5850 zich door zijn uitzonderlijke snelheid, efficiëntie en kwaliteit, waardoor het een topkeuze is voor kantoren met hoge printvolumes. Hoewel het mogelijk geen Bluetooth-ondersteuning biedt en te maken kan hebben met kleine kleurnauwkeurigheidsproblemen, maken de algehele prestaties en kosteneffectieve afdrukmogelijkheden het tot een toonaangevende keuze in zijn categorie.

Al met al blinkt de Epson EcoTank Pro ET-5850 Inkjet Printer uit in zijn domein, met ongeëvenaarde snelheid, efficiëntie en kwaliteit, waardoor het de optimale keuze is voor kantoren met hoge printvolumes. De mogelijkheid om aan diverse gebruikersscenario's te voldoen, gecombineerd met zijn kosteneffectieve afdrukmogelijkheden, bevestigt zijn positie als een eersteklas inkjetprinter op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 8 tot 9 dagen

3. Brother MFC-J1205W/MFC-J1215W

 • list plusSolide en veelzijdige prestaties voor tekst documenten en kleurenafbeeldingen.
 • list plusKosteneffectief onderhoud met grote inktcartridge opbrengsten.
 • list plusCompact ontwerp en veelzijdige gebruiksscenario's voor thuis- en kantoorsituaties.
 • list plusOpvallend trage fotoprintsnelheid.
 • list plusBeperkte ondersteuning voor bepaalde fotopapierformaten.
 • list plusGebrek aan automatisch dubbelzijdig afdrukken en automatische documentinvoer.
De Brother MFC-J1205W/MFC-J1215W inkjet printer biedt een solide, veelzijdige prestatie, waardoor het geschikt is voor verschillende omgevingen, van gezinsgebruik tot kleine/thuis kantoren en studentenbehoeften. Het is een multifunctionele kleuren inkjet printer met een compact ontwerp, voorzien van een lade voor 150 vel papier en een uitvoerlade voor 50 vellen, wat gemak en efficiëntie garandeert. De printer levert snelle afdruksnelheden voor tekstdocumenten en kleurafbeeldingen, maar de fotoprints kunnen wat achterblijven. Zoals opgemerkt door Tom's Guide: "De printer vertoont snelle afdruksnelheden voor tekstdocumenten en kleurafbeeldingen, maar is opvallend traag voor fotoprints." Daarnaast toont het lovenswaardige kleurenkopieën en scanmogelijkheden met hoge resolutie, hoewel de snelheid van fotoprinten een beperking kan zijn.

De inktcartridges van de printer leveren een groot aantal afdrukken, wat zorgt voor kosteneffectief onderhoud, zoals benadrukt door Rtings: "Het produceert hoogwaardige documenten en gedetailleerde foto's met redelijk nauwkeurige kleuren. De inktcartridges leveren een groot aantal afdrukken en zijn kosteneffectief in onderhoud." Het is echter essentieel om rekening te houden met het ontbreken van automatisch dubbelzijdig afdrukken, beperkte ondersteuning voor bepaalde fotopapierformaten en het ontbreken van een automatische documentinvoer, factoren die Rtings als overwegingen benoemde op basis van specifieke afdrukbehoeften. Op het gebied van connectiviteit biedt de printer Wi-Fi en USB-connectiviteit, ondersteunt Apple AirPrint en Mopria Print Service, maar mist Ethernet-connectiviteit.

In vergelijking met de Brother MFC-J1010DW, onderscheidt de MFC-J1205W/MFC-J1215W zich door de grote afdrukbehoefte vanwege de inktcartridges die meer afdrukken opleveren, wat bijdraagt aan langetermijnkostenbesparingen. Aan de andere kant blinkt de MFC-J1010DW uit in het produceren van betere kwaliteit kleurendocumenten en snellere afdrukken van zwarte documenten. Daarom, als superieure kwaliteit van kleurendocumenten en snellere afdrukken van zwarte documenten prioriteit hebben, kan de MFC-J1010DW de voorkeur hebben.

In de wereld van inkjetprinters onderscheidt de Brother MFC-J1205W/MFC-J1215W zich door zijn efficiënte prestaties voor tekstdocumenten en kleurafbeeldingen, waardoor het een solide keuze is voor mensen met uitgebreide afdrukbehoeften. De beperkingen in snelheid van fotoprints en ondersteuning voor bepaalde papierformaten moeten echter worden overwogen, vooral voor mensen met specifieke afdrukvereisten. Het kosteneffectieve onderhoud, compacte ontwerp en veelzijdige gebruiksscenario's positioneren het als een betrouwbare optie voor een breed scala aan gebruikers, van huiselijke tot kantooromgevingen.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

4. CANON PIXMA TS 3450 Zwart

 • list plusBudgetvriendelijke optie voor incidentele gebruikers.
 • list plusRedelijke printsnelheid voor foto's.
 • list plusRedelijke printkosten, vooral met XL-cartridges.
 • list plusMogelijke verspilling van inkt met drie-in-één kleurencartridge.
 • list plusOntbreken van geavanceerde functies van duurdere modellen, zoals individuele inktcartridges en groot touchscreen.
 • list plusMogelijk niet geschikt voor zware printbehoeften of gebruik in kleine kantoren.
Ik ben blij om de Canon PIXMA TS3450 aan te bevelen, een budgetvriendelijke alles-in-één printer die perfect is voor occasionele gebruikers. Met zijn eenvoudige functionaliteit en een eenvoudig monochroom scherm is het volgens Expert Reviews eenvoudig in te stellen en naadloos te verbinden met het netwerk, waardoor het ideaal is voor lichte printbehoeften. De printsnelheid voor foto's is redelijk en de printkosten zijn redelijk wanneer je de duurdere XL-cartridges gebruikt, waardoor het voordeliger is dan sommige concurrenten, vooral voor kleurenprinten. Let wel op dat er mogelijk wat inkt verspild wordt met de drie-in-één kleurencartridge, dus occasionele gebruikers moeten rekening houden met de langetermijnkosten. Zoals Expert Reviews zegt: "De Canon Pixma TS3450 is een budgetvriendelijke optie voor degenen met lichte printbehoeften."

Vergeleken met zijn tegenhangers, zoals de Canon Pixma TS9120 en MG3620, valt de TS3450 op als een betaalbare optie voor occasionele gebruikers. Hoewel de TS3450 niet de geavanceerde functies van de TS9120 heeft, zoals individuele inktcartridges en een groot touchscreen, biedt het een meer budgetvriendelijk alternatief voor gebruikers met basisprintbehoeften. Op dezelfde manier, in vergelijking met de Canon Maxify MB5430, ideaal voor kleine kantoren, richt de TS3450 zich op een ander publiek met de nadruk op betaalbaarheid en eenvoud.

De Canon PIXMA TS3450 biedt een resolutie van 4800 x 1200 dpi voor hoogwaardig printen, scannen en kopiëren, evenals een 1,5" segment LCD-scherm, draadloze connectiviteitsopties en ondersteuning voor slimme assistenten. Met een invoercapaciteit van 60 vellen, starter-inktcartridges en positieve klantontvangst, met een score van 4,0 van de 5 sterren uit 693 beoordelingen op Amazon, biedt de TS3450 een overtuigend pakket. Met zijn afmetingen van 12 x 20 x 3 inch en een gewicht van 11,73 pond is het een compacte en redelijk draagbare keuze voor thuis- of kleinkantoorgebruik.

Kortom, de Canon PIXMA TS3450 inkjetprinter biedt een budgetvriendelijke optie voor occasionele gebruikers met lichte printbehoeften. Het biedt een redelijke printsnelheid voor foto's, redelijke printkosten en een compact en gebruiksvriendelijk ontwerp. Hoewel het misschien niet de geavanceerde functies van duurdere modellen heeft, maken de betaalbaarheid en eenvoud het een praktische keuze voor degenen die een kosteneffectieve printfunctie zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

5. HP Envy Inspire 7255e

Ik ben enthousiast over de veelzijdige HP Envy Inspire 7255e Inkjet Printer, die ideaal is voor het hele gezin en vooral voor het produceren van hoge kwaliteit foto's. Volgens rtings.com is deze printer perfect voor het afdrukken van levendige en aantrekkelijke foto's, waardoor het een uitstekende optie is voor familie fotoalbums en creatieve projecten. De mogelijkheid om dubbelzijdig foto's af te drukken maakt het nog aantrekkelijker voor foto liefhebbers. Echter, vanwege het lage aantal pagina's dat per cartridge afgedrukt kan worden en de vaak voorkomende cartridges vervangingen, is het misschien niet ideaal voor het afdrukken van grote hoeveelheden zwart-wit documenten. Bovendien, de trage afdruksnelheid en het ontbreken van een automatische documentinvoer maken het minder geschikt voor gebruik in kleine/kantoor aan huis en studenten die waarde hechten aan efficiëntie en productiviteit. De prestaties van de printer op het gebied van kleurnauwkeurigheid worden ook als teleurstellend ervaren, wat een beperking kan zijn voor gebruikers met specifieke kleur-kritische afdrukbehoeften.

Een recensie van rtings.com benadrukt de voor- en nadelen en zegt: "De HP ENVY Inspire 7255e printer is geschikt voor familiegebruik, want het produceert geweldig uitziende foto's maar heeft een laag pagina rendement en teleurstellende kleurnauwkeurigheid. Het wordt niet aanbevolen voor gebruik in kleine/kantoor aan huis vanwege het lage pagina rendement, trage afdruksnelheid en het ontbreken van een automatische documentinvoer. Voor studenten is het oké, maar het kan frequente vervanging van cartridges vereisen en heeft een trage afdruksnelheid."

In vergelijking met andere printers op de markt, valt de HP Envy Inspire 7255e op vanwege zijn fotoafdruk mogelijkheden, waardoor het een goede optie is voor gezinnen en individuen die thuis hoogwaardige foto's willen afdrukken. Echter, zijn beperkingen op het gebied van pagina rendement, kleurnauwkeurigheid en snelheid maken het minder concurrerend voor het afdrukken van grote hoeveelheden zwart-wit documenten en kantoorgebruik in vergelijking met andere modellen die betere efficiëntie en productiviteitsfuncties bieden.

Ondanks zijn beperkingen, ligt de kracht van de HP Envy Inspire 7255e Inkjet Printer in zijn vermogen om indrukwekkende fotoafdrukken te produceren, waardoor het een potentiële favoriet is voor gebruikers die voornamelijk op zoek zijn naar een printer voor fotoafdrukken en af en toe document afdrukken. De draadloze connectiviteit van de printer draagt bij aan het gemak, waardoor gebruikers eenvoudig vanaf verschillende apparaten kunnen afdrukken.

Een recensent van rtings.com merkt de aantrekkingskracht van de printer voor familiegebruik op en zegt: "De HP ENVY Inspire 7255e printer is geschikt voor familiegebruik, want het produceert geweldig uitziende foto's maar heeft een laag pagina rendement en teleurstellende kleurnauwkeurigheid."

Samenvattend, biedt de HP Envy Inspire 7255e Inkjet Printer een overtuigende optie voor degenen die de nadruk leggen op de kwaliteit van fotoafdrukken en draadloze connectiviteit. Echter, potentiële kopers moeten rekening houden met de beperkingen op het gebied van pagina rendement, kleurnauwkeurigheid en afdruksnelheid, vooral als ze hoge afdrukvereisten hebben of kantoorgebruik nodig hebben. Voor individuen en gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbare printer voor kwalitatieve fotoafdrukken en af en toe documentafdrukken, kan de HP Envy Inspire 7255e een geschikte keuze zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

6. Canon imagePROGRAF PRO-300

 • list plusUitzonderlijke printkwaliteit met heldere details en nauwkeurige kleuren
 • list plusVeelzijdige mediaverwerking en ondersteuning voor verschillende fijn-kunstpapieren en media
 • list plusGebruiksvriendelijk ontwerp met kleuren-LCD-display en naadloze integratie in de workflow
 • list plusMinder kosteneffectief voor hoog-volume zwart-wit afdrukken
 • list plusTrage snelheid en lage opbrengst van zwarte pagina's maken het minder geschikt voor thuisgebruik op kantoor
 • list plusMisschien niet de meest budgetvriendelijke optie voor hoog-volume afdrukken
Als ik naar de Canon imagePROGRAF PRO-300 kijk, zie ik meteen een uitzonderlijke professionele inkjetfoto- en kunstprinter die fotografen van verschillende niveaus uitzonderlijke kwaliteit en veelzijdigheid biedt. Met een 9-kleuren plus Chroma Optimizer inkt systeem, inclusief een nieuwe Matte Black inkt, levert het verbeterde zwarte dichtheid op fijn kunstpapier, wat Digital Camera World heeft geprezen vanwege de "gladde afwerking op glanzend fotopapier". Met een maximale afdrukresolutie van 4800x2400dpi zorgt deze printer voor verbluffende details en kleurnauwkeurigheid, ideaal voor het produceren van hoogwaardige, levendige afdrukken voor professionals en gevorderde amateurs.

De veelzijdige mediaverwerking en ondersteuning voor Canon's fijn kunstpapier en media van onafhankelijke fabrikanten maken het een flexibele optie voor een breed scala aan printbehoeften. Het vermogen om randloze afdrukken te maken op mat en fijn kunst media voegt ook zijn aantrekkingskracht toe, zoals benadrukt door Canon. De inclusie van een 3.0" kleurenscherm voor eenvoudige controle van inkt niveaus en printerstatus, naadloze integratie in de workflow en flexibele uitvoeropties verbeteren verder het gebruiksvriendelijke ontwerp.

Bovendien maakt de Professional Print & Layout software van de printer, zoals vermeld door Digital Camera World, individuele aanpassingen voor afzonderlijke afbeeldingen die op dezelfde pagina worden afgedrukt mogelijk, wat zorgt voor een hoge mate van aanpassing en controle. Daarnaast dragen de solide bouwkwaliteit en de boven- en handmatige achterinvoer bij aan een naadloze printervaring.

Hoewel de Canon imagePROGRAF PRO-300 uitblinkt in het produceren van hoogwaardige foto's met duidelijke details en nauwkeurige kleuren, is het mogelijk niet de meest kosteneffectieve optie voor zwart-wit afdrukken in grote hoeveelheden, zoals vermeld door Rtings. De trage snelheid en lage opbrengsten van zwarte pagina's maken het ook minder geschikt voor thuisgebruik. Maar voor gebruikers die zich richten op het produceren van levendige, hoogwaardige afdrukken, maken de uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid en veelzijdige mediaverwerking het een topkeuze in zijn klasse.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de PRO-300 zich door zijn focus op professionele beeldkwaliteit, veelzijdige mediaverwerking en gebruiksvriendelijke functies. Zijn vermogen om te voldoen aan de behoeften van fotografen op verschillende niveaus, van enthousiastelingen tot professionals, maakt het een veelzijdige keuze op de markt. Hoewel het misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is voor grootschalig printen, maken zijn uitzonderlijke uitvoerkwaliteit en flexibiliteit het een uitstekende investering voor degenen die printkwaliteit boven kwantiteit stellen.

Kortom, de Canon imagePROGRAF PRO-300 valt op als een uitzonderlijke inkjetprinter voor fotografen die streven naar professionele beeldkwaliteit en veelzijdige mediaverwerking. Zijn geavanceerde functies, zoals het 9-kleuren inkt systeem, randloze afdrukmogelijkheden en gebruiksvriendelijke ontwerp, maken het tot een topkeuze voor degenen die printkwaliteit en veelzijdigheid vooropstellen. Ondanks zijn beperkingen op het gebied van snelheid en kosteneffectiviteit voor grootschalige printopdrachten, maken zijn uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid en hoogwaardige uitvoer het tot een overtuigende optie voor fotografen en professionals die streven naar eersteklas afdrukresultaten.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

7. Epson EcoTank Photo ET-8550

Ideaal voor het printen van grote hoeveelheden foto's op grootformaat:
 • list plusUitstekende afdrukkwaliteit voor foto's en afbeeldingen
 • list plusSnelle afdruksnelheid en de mogelijkheid om rechtstreeks op cd's en dvd's te printen
 • list plusVeelzijdige connectiviteitsopties en scannen op groot formaat
 • list plusGebrek aan ADF of faxfaciliteit, wat beperkend kan zijn voor sommige kantooromgevingen
Ik ben de Epson EcoTank Photo ET-8550, een opvallende 3-in-1 A3-inkjetprinter die uitzonderlijke veelzijdigheid en kwaliteit biedt. Mijn gestroomlijnde ontwerp bevat zes geïntegreerde inktreservoirs en twee voorste papierladen, samen met een achterste lade voor A3+ papier, wat zorgt voor een vlakke papierbaan om krullen te voorkomen. Met een printresolutie van 5.760 x 1.400 dpi en een afdruksnelheid van 32 ppm voor mono A4-pagina's bied ik indrukwekkende prestaties. Mijn 10,9 cm kleurentouchscreen, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, USB-connectiviteit, USB Host-poort en SD-kaartsleuf zorgen voor naadloze integratie in verschillende omgevingen.

Mijn installatieproces is eenvoudig, begeleid door het intuïtieve touchscreen, en ik ben goed uitgerust voor thuisgebruik en kantoorwerk. Mijn scanresolutie van 1.200 x 4.800 dpi zorgt voor hoogwaardige scans voor diverse behoeften. In vergelijking met mijn voorganger, de ET-8500, bied ik een verbeterde functieset, waaronder de mogelijkheid om op groter formaat papier en specialistische media te printen. Mijn vermogen om labkwaliteit kleurenfoto's en graphics te produceren, samen met mijn snelle afdruksnelheid en de mogelijkheid om rechtstreeks op cd's en dvd's te printen, maken mij een aantrekkelijke keuze voor gebruikers met diverse afdrukbehoeften.

Hoewel ik uitblink in foto- en grafisch printen, ontbreek ik wel een ADF of faxfaciliteit, wat een beperking kan zijn voor sommige kantooromgevingen die sterk vertrouwen op deze functies. In dergelijke gevallen zijn andere modellen met deze mogelijkheden wellicht meer geschikt.

Al met al ben ik de Epson EcoTank Photo ET-8550, een eersteklas inkjetprinter die voldoet aan een breed scala van gebruikers, van fotografie-enthousiastelingen die op zoek zijn naar hoogwaardige afdrukken tot kleine kantoren die behoefte hebben aan veelzijdige afdrukoplossingen. Mijn naadloze integratie van functies, uitzonderlijke afdrukkwaliteit en kosteneffectief inkt systeem positioneren mij als een toonaangevende keuze in mijn categorie.🖨️

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

8. Brother INKvestment MFC-J995DW

 • list plusLage inktkosten en uitstekend cartridgesysteem
 • list plusGeschikt voor het afdrukken van grote hoeveelheden
 • list plusHandig ontwerp met meerdere connectiviteitsopties
 • list plusLangzamere snelheden voor bepaalde soorten afdrukken
 • list plusBeperkingen zoals het ontbreken van dubbelzijdig scannen en Bluetooth-ondersteuning
 • list plusOngemakkelijke plaatsing van USB- en Ethernetpoorten
Ik ben enthousiast over de Brother INKvestment MFC-J995DW Inkjet Printer, een betaalbare printoplossing voor kleine kantoren en thuisgebruik. Met zijn zuinig inktsysteem biedt deze printer uitzonderlijke waarde door lage inktkosten en indrukwekkende efficiëntie. De opvallende eigenschap van de printer is het uitstekende cartridgesysteem en lage kosten per afdruk, waardoor het geschikt is voor het printen van grote hoeveelheden, wat het een aanbeveling maakt voor kleine/thuiskantoren, studenten en zwart-wit printen.

Het ontwerp van de MFC-J995DW omvat een 2,7-inch kleurentouchscreen, SD-kaartsleuf, USB-geheugenpoort en meerdere connectiviteitsopties, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die gemak en veelzijdigheid zoeken. Het is echter vermeldenswaardig dat de plaatsing van de USB- en Ethernetpoorten binnenin het apparaat als onhandig wordt beschouwd, en de beperking van de speciale mediatray om slechts één vel tegelijk vast te houden, kan een nadeel zijn voor sommige gebruikers.

Qua prestaties maakt de printer indruk met zijn snelle afdruk van tekstdocumenten en gemengde tekst- en kleurenafbeeldingen. Het vertoont echter langzamere snelheden bij het afdrukken van glanzende foto's in vergelijking met sommige concurrenten. Bovendien is opgemerkt dat het langzamer is bij het afdrukken van alleen zwart-wit documenten, maar over het algemeen een geweldige fotokwaliteit produceert.

De Brother MFC-J995DW heeft lof ontvangen voor zijn bouwkwaliteit en draadloze connectiviteitsopties, hoewel het belangrijk is om zijn beperkingen te erkennen, zoals het ontbreken van dubbelzijdig scannen en Bluetooth-ondersteuning. Het is ook verkrijgbaar in een grotere variant, de MFC-J995DWXL, die INKvestment Tank-cartridges heeft en gebruikers een alternatieve optie biedt om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Hoewel de printer hoge beoordelingen en gunstige klantrecensies heeft ontvangen voor zijn waarde, kwaliteit en gebruiksgemak, is het essentieel om rekening te houden met de specifieke eisen en voorkeuren van elke gebruiker. Het is vermeldenswaardig dat experts geen feedback hebben gegeven over deze printer, wat een overweging kan zijn voor degenen die sterk vertrouwen op professionele beoordelingen.

In een markt waar efficiënt inktsysteem een prioriteit is, onderscheidt de Brother INKvestment MFC-J995DW Inkjet Printer zich als een overtuigende optie voor degenen die efficiënte en voordelige printoplossingen zoeken. Zijn sterke punten liggen in de lage inktkosten, uitstekende cartridgesysteem en geschiktheid voor het printen van grote hoeveelheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor kleine/thuiskantoren, gezinnen en studenten. Gebruikers moeten echter de prestaties van de printer afwegen tegen de beperkingen, zoals langzamere snelheden voor specifieke soorten afdrukken en het ontbreken van bepaalde functies zoals dubbelzijdig scannen en Bluetooth-ondersteuning, om ervoor te zorgen dat het aansluit bij hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 11 tot 12 dagen

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

9. Brother MFC-J1170DW / DCP-J1140DW (US/UK)

Beste inkjetprinter:
 • list plusSnelle inkjet printfuncties
 • list plusDubbelzijdig printen
 • list plusDiverse connectiviteitsopties, waaronder draadloos, Wi-Fi Direct en NFC voor mobiel afdrukken
 • list plusMogelijkheden voor cloud printen en scannen
 • list plus2,7" kleurentouchscreen
 • list plusBrother Page Gauge voor het schatten van inktniveaus
 • list plusCompatibiliteit met de Brother Mobile Connect App
 • list plus2-jarige beperkte garantie met gratis online, live chat of telefonische ondersteuning
 • list plusRefresh EZ Print-abonnement voor inkt- en tonerlevering
 • list plusKosten per pagina zijn mogelijk niet het meest concurrerend
 • list plusNiet de beste optie voor hoogwaardig fotoafdrukken
De Brother MFC-J1170DW draadloze kleureninkjetprinter is de perfecte keuze voor thuisgebruik en kleine kantoren. Met een beoordeling van 4,4 van de 5 sterren, prijzen klanten de "waarde, kwaliteit en gebruiksgemak", met "prestaties" als een opvallende functie. Deze printer maakt deel uit van de evolutie in de inkjetprinterlijn van Brother en blinkt uit in snelle inkjetprintsnelheden, tweezijdig printen, meerdere connectiviteitsopties zoals draadloos, Wi-Fi Direct en NFC voor mobiel afdrukken, en cloud print- en scanmogelijkheden. Het 2,7" kleurentouchscreen en de Brother Page Gauge voor het schatten van de inktniveaus verbeteren de gebruikerservaring.

De veelzijdigheid van de printer strekt zich uit tot de compatibiliteit met de Brother Mobile Connect App, voor naadloze integratie met mobiele apparaten. De 2-jarige beperkte garantie, samen met gratis online, live chat of telefonische ondersteuning, biedt zekerheid en assistentie. De Refresh EZ Print Subscription verhoogt ook het gemak en de kosteneffectiviteit door een gratis 4-maanden proefperiode aan te bieden voor inkt- en tonerlevering. De prijs per pagina van de printer is misschien niet de meest competitieve, hoewel het gebruik van Brother's extra hoge opbrengst cartridges dit kan compenseren.

In vergelijking met de Brother DCP-J1140DW, onderscheidt de MFC-J1170DW zich door een breder scala aan functies, waaronder tweezijdig printen en verbeterde connectiviteitsopties. Terwijl de DCP-J1140DW compact is en geschikt is voor microkantoren, biedt de MFC-J1170DW een uitgebreider pakket voor thuisgebruik en kleine kantoren.

In tegenstelling tot de Brother MFC-J1010DW, heeft de MFC-J1170DW snellere inkjetprintsnelheden, verbeterde connectiviteitsopties en een 2,7" kleurentouchscreen. Het biedt ook betere ondersteuning voor cloud printen en scannen, waardoor het een meer complete keuze is voor thuisgebruik en kleine kantoren.

De MFC-J1170DW blinkt uit als een veelzijdige, krachtige inkjetprinter die geschikt is voor verschillende toepassingen, van documentproductie tot fotoprinten. De belangrijkste gebruiksscenario's omvatten kleine/thuiskantoren, studenten, zwart-wit en fotoprinten. Het is echter misschien niet de beste optie voor degenen die op zoek zijn naar eersteklas fotoprinten, vooral met heldere, verzadigde kleuren en donkere tinten.

Concluderend, de Brother MFC-J1170DW / DCP-J1140DW inkjetprinter komt naar voren als een topkandidaat in de inkjetprintermarkt, uitblinkend in zijn alles-in-één functionaliteit, snelle printsnelheden en brede scala aan connectiviteitsopties. De gebruiksvriendelijke interface en de abonnementsservice voor inkt- en tonerlevering verhogen verder de aantrekkingskracht. Hoewel het misschien niet de meest kosteneffectieve optie is qua kosten per pagina, maken zijn algehele prestaties en functieset het tot een overtuigende keuze voor thuisgebruikers en kleine kantoren.

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

10. Epson EcoTank ET-4750 inkjet printer

 • list plusKostenefficiënte printoplossing met navulbare tanks
 • list plusOpmerkelijk lage inktkosten, ideaal voor intensieve inktgebruikers
 • list plusUitgebreide functies, snelle afdrukken en hoge beeldkwaliteit voor diverse printbehoeften
 • list plusKan traag zijn bij scannen en kopiëren
 • list plusMist een speciaal of mooi ontworpen gevoel voor zijn prijsklasse
 • list plusKleine beperkingen qua ontwerp en snelheid
Ik ben erg enthousiast over de Epson EcoTank ET-4750 inkjetprinter! Met zijn hervulbare tanks biedt deze printer een kostenefficiënte printoplossing en staat hij bekend om de opmerkelijk lage inktkosten, waardoor hij ideaal is voor mensen die veel printen. Met zijn uitgebreide functies, snelle afdruksnelheid en hoge beeldkwaliteit, is deze printer een topkeuze op de markt. Zoals Tom's Guide opmerkt, "het opvallende kenmerk van de ET-4750 is de opmerkelijk lage inktkosten, wat aanzienlijke besparingen oplevert voor mensen die veel inkt gebruiken." Deze inktzuinigheid is een gamechanger, vooral voor mensen met veel printbehoeften.

Deze alles-in-één printer is uitgerust met een touchscreen, faxmodem, automatisch dubbelzijdig afdrukken en bedrade/draadloze netwerkondersteuning, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is. Echter, zoals Expert Reviews opmerkt, kan het scannen en kopiëren wat traag zijn en ontbreekt het aan een speciaal of mooi ontworpen gevoel voor zijn prijsklasse. Ondanks dit blijft de ET-4750 een aanbevolen keuze, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een kosteneffectieve printoplossing.

In vergelijking met zijn voorgangers blijft de ET-4750 trouw aan de EcoTank-belofte en biedt hij gebruikers een betrouwbare en efficiënte printervaring. Zijn evolutie wordt gekenmerkt door de focus op het aanpakken van de hoge inktkosten die gepaard gaan met traditionele inkjetprinters, waardoor het een opvallend product is op de markt. Zoals PCMAG benadrukt, "wordt de Epson EcoTank ET-4750-printer geroemd om zijn uitgebreide functies, snelle afdruksnelheid en hoge beeldkwaliteit, waardoor hij geschikt is voor diverse printbehoeften."

Het belangrijkste verkoopargument van de ET-4750 ligt in zijn kosteneffectieve inktensysteem, waardoor er op de lange termijn aanzienlijke besparingen mogelijk zijn, vooral voor mensen die veel inkt gebruiken. Hoewel het wat ontwerpverfijning en snelheid mist bij bepaalde handelingen, onderscheidt het zich door zijn economische voordelen van andere opties op de markt. Het kan echter concurreren op het gebied van functies en afdrukkwaliteit.

Al met al blinkt de Epson EcoTank ET-4750 inkjetprinter uit als een kostenefficiënte printoplossing, met aanzienlijke inktbesparingen en een scala aan functies die geschikt zijn voor diverse printbehoeften. Vooral kantoren met veel afdrukvolume of huishoudens met diverse printbehoeften zullen hier veel profijt van hebben. Ondanks enkele beperkingen op het gebied van ontwerp en snelheid, maken de economische voordelen en veelzijdige functies het tot een overtuigende keuze in de categorie inkjetprinters. 🖨️

Verkrijgbaar bij:

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved