ills
Last update: Jun 11, 2024
Wat is de beste goedkope laptop op de markt? Met zoveel goedkope laptops zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Acer Aspire 5 (2022, A515-57-56UV)
Beste goedkope laptop
Acer Aspire 5 (2022, A515-57-56UV)
MerkAcer
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Lenovo Chromebook Duet 5 (2021)
Uitstekende Chrome OS-tablet voor een betaalbare prijs
Lenovo Chromebook Duet 5 (2021)
MerkLenovo
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Acer Chromebook Spin 514 (2022)
Veelzijdige 14-inch convertible Chromebook voor een budgetvriendelijke prijs
Acer Chromebook Spin 514 (2022)
MerkAcer
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Microsoft Surface Go 3 (2021)
Microsoft Surface Go 3 (2021)
MerkMicrosoft
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Acer Aspire 3 (A315-24P)
Acer Aspire 3 (A315-24P)
MerkAcer
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook
Voordelige 2-in-1 laptop met flexibel scherm
Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook
MerkLenovo
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Asus VivoBook 15
Asus VivoBook 15
MerkAsus
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Lenovo IdeaPad 3
Lenovo IdeaPad 3
MerkLenovo
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Asus Chromebook Flip CX5 (Intel
Asus Chromebook Flip CX5 (Intel
MerkAsus
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
HP Victus 15
HP Victus 15
MerkHP
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze handige goedkope laptop reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste goedkope laptops ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van goedkope laptop is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van goedkope laptop.

De beste goedkope laptops op 1 plek

1. Acer Aspire 5 (2022, A515-57-56UV)

Beste goedkope laptop:
Ik ben dol op de Acer Aspire 5 (2022, A515-57-56UV)! Deze laptop is perfect voor wie op zoek is naar een betaalbare, maar krachtige optie. Met verschillende configuraties, van Intel Core i3 tot i7 processoren en verschillende grafische opties en RAM-capaciteiten, biedt deze veelzijdige laptop precies wat ik nodig heb. Het 15,6-inch Full HD-scherm zorgt voor goede kleurnauwkeurigheid, wat perfect is voor mijn multimedia- en productiviteitsbehoeften. En met maximaal 32 GB aan RAM en verschillende opslagopties, inclusief SSD's en HDD's, kan ik rekenen op voldoende kracht en flexibiliteit voor allerlei taken. De Aspire 5 is ook voorzien van USB Type-A en Type-C poorten, HDMI, Ethernet LAN en Wi-Fi voor naadloze connectiviteit, en heeft handige extra's zoals een vingerafdruklezer, toetsenbordverlichting en optionele beveiligingsopties.

Volgens Digital Trends heeft de 2022-versie van de Aspire 5 een vertrouwde uitstraling met enkele kleine updates, zoals een strakkere toetsenbordbehuizing en een overstap naar een magnesium-aluminiumlegering in het deksel. Hoewel de plastic schermranden en 81% scherm-tot-lichaam verhouding het een ietwat gedateerde uitstraling geven, kunnen aanstaande modellen met blauwe en gouden deksels een vleugje stijl toevoegen. De recensie benadrukt ook de acceptabele bouwkwaliteit van deze budgetlaptop, die gebruikersvriendelijke upgrades toelaat en een verscheidenheid aan poorten biedt, inclusief ondersteuning voor Thunderbolt 4.

Wat betreft prestaties maakt de Aspire 5 indruk met de Intel Core i5-1235U CPU, die aanzienlijk sneller is dan zijn voorganger. Dit stelt de laptop in staat om eenvoudige taken en productiviteitsbehoeften vlot aan te kunnen, en presteert beter dan concurrenten in benchmarks. Volgens LaptopMedia maken de configuraties en de beeldkwaliteit van de Aspire 5 hem geschikt voor uiteenlopende gebruiksdoeleinden, waaronder gaming en productiviteit, waardoor hij de beste budgetoptie is voor gebruikers die een veelzijdige computeroplossing zoeken.

Hoewel de Aspire 5 aanzienlijke vooruitgang laat zien ten opzichte van eerdere modellen, kunnen de plastic behuizing en ietwat verouderde uitstraling als minpunten worden gezien. Toch positioneert zijn indrukwekkende prestaties, verbeterd door de Intel Core i5-1235U CPU, en de verscheidenheid aan configuraties en connectiviteitsopties hem als een topkandidaat in het budgetsegment. Zoals LaptopMedia opmerkt, "De Acer Aspire 5 (A515-57) is verkrijgbaar in verschillende configuraties, met Intel Core i3, i5 en i7 processoren en verschillende grafische opties en RAM-capaciteiten," en benadrukt daarmee zijn veelzijdigheid en geschiktheid voor diverse gebruikersbehoeften. Deze goedkope laptop is de perfecte multifunctionele computeroplossing die indrukwekkende prestaties en functies biedt tegen een betaalbare prijs. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

2. Lenovo Chromebook Duet 5 (2021)

Uitstekende Chrome OS-tablet voor een betaalbare prijs:
De Lenovo Chromebook Duet 5 (2021) is een opvallende Chrome OS-tablet met indrukwekkende functies voor een betaalbare prijs. Met een batterijduur van meer dan tien uur is dit dunne en lichte apparaat ideaal voor school- en zakelijk gebruik, zoals benadrukt door Rtings. Het apparaat blinkt uit in mediagebruik met zijn OLED-paneel, dat superieure kleuren en zwartniveaus levert, waardoor het zich onderscheidt van andere goedkope Chromebooks, zoals opgemerkt door Notebookcheck. "De Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook heeft een AMOLED-paneel, dat superieure kleuren en zwartniveaus biedt voor een concurrerende prijs," benadrukt de recensie.

Ondanks deze sterke punten heeft de Chromebook Duet 5 zijn beperkingen. Het toetsenbord voelt krap aan en het touchpad is mogelijk niet altijd responsief, zoals vermeld in de Rtings-recensie. Bovendien is het apparaat niet geschikt voor veeleisende taken zoals gaming of als werkstation vanwege zijn op ARM gebaseerde SoC en geïntegreerde grafische kaart. Dit komt overeen met de observatie van Rtings dat het niet ideaal is voor gaming vanwege zijn low-power ARM-gebaseerde mobiele SoC en gebrek aan ondersteuning voor veeleisende taken.

De voorganger van de Duet 5, de Chromebook Duet 2020, vertoont enkele overeenkomsten, zoals een uitstekende batterijduur en draagbaarheid die geschikt zijn voor schoolgebruik, volgens Rtings. Maar ook dit model heeft beperkingen, zoals een klein scherm dat multitasking belemmert, een oncomfortabel toetsenbord en touchpad, en slechte luidsprekers, zoals opgemerkt door Rtings. Bovendien zijn beide modellen niet geschikt voor zakelijk gebruik vanwege beperkingen van Chrome OS en een enkele USB-C-poort. De Duet 5 springt er echter uit met zijn AMOLED-paneel en luide interne luidsprekers, zoals erkend door Notebookcheck.

In vergelijking met andere Chromebooks is de Duet 5 een overtuigende keuze voor mediagebruik en snel gamen vanwege zijn superieure display en snelle responstijden, volgens Notebookcheck. Het wordt echter niet aanbevolen voor gaming vanwege beperkingen in grafische mogelijkheden en verversingssnelheid van het display, zoals opgemerkt door Rtings.

Hoewel de Lenovo Chromebook Duet 5 (2021) een overtuigende optie presenteert met zijn uitstekende batterijduur, OLED-paneel en betaalbaarheid, schiet het tekort op gebieden zoals toetsenbordcomfort, beperkte poortopties en ongeschiktheid voor veeleisende taken. De primaire gebruiksscenario's zijn school en mediagebruik, waarbij de draagbaarheid, scherp scherm en goede batterijduur uitblinken. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de beperkingen voor gaming en zakelijk gebruik. Over het algemeen is de Duet 5 een opmerkelijke Chrome OS-tablet, met een budgetvriendelijke optie en enkele indrukwekkende functies.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Morgen bezorgd.

3. Acer Chromebook Spin 514 (2022)

Veelzijdige 14-inch convertible Chromebook voor een budgetvriendelijke prijs:
Ik ben enthousiast over de Acer Chromebook Spin 514 (2022), een veelzijdige 14-inch omklapbare Chromebook die goede prestaties biedt tegen een budgetvriendelijke prijs. Deze Chromebook is perfect voor mij, met essentiële functies, een 14-inch 1080p scherm, stevige bouwkwaliteit en voldoende kracht voor mijn dagelijkse behoeften. Met een AMD Ryzen 5 5625C processor, 8GB geheugen en 128GB opslag biedt deze Chromebook sterke prestaties en kan het gemakkelijk concurreren met minder capabele Windows-laptops in dezelfde prijsklasse.

Een opvallende eigenschap, zoals benadrukt door Laptop Mag, is de verrassende toevoeging van een 1080p webcam en militaire duurzaamheid. Het maakt deel uit van de Chromebook Spin-serie en biedt specifieke specificaties en prijspunten. De Spin 514 valt op door zijn robuuste ontwerp, ventilatorloze constructie en militaire duurzaamheidscertificering. Het 2-in-1 ontwerp zorgt voor flexibiliteit in gebruik, hoewel het gewicht en de dikte als nadelen kunnen worden gezien. Ondanks dit is het apparaat uitgerust met een ruime keuze aan poorten die voldoen aan verschillende gebruikersbehoeften.

In vergelijking met de Acer Chromebook 514 (2022) biedt de Spin 514 een meer veelzijdige en duurzame optie met verschillende configuraties om aan verschillende behoeften te voldoen. De toevoeging van een 1080p scherm, AMD Ryzen-processor en militaire duurzaamheid onderscheidt het van zijn concurrenten. De beschikbaarheid van verschillende configuraties, waaronder opties voor maximaal 16GB RAM en 512GB opslag, versterkt zijn aantrekkingskracht voor gebruikers met uiteenlopende prestatiebehoeften.

In vergelijking met andere Chromebooks in dezelfde prijsklasse valt de Spin 514 op door zijn veelzijdigheid, solide prestaties en duurzame constructie. Het kan goed concurreren met Windows-laptops uit het middensegment en biedt een redelijke balans tussen prestaties en kosten, waardoor het een geschikte optie is voor dagelijks gebruik. TechRadar beschrijft het als "perfect voldoende" voor dagelijkse taken, en de beschikbaarheid van verschillende configuraties versterkt zijn aantrekkingskracht.

Hoewel de Spin 514 misschien niet de prestaties van duurdere modellen overtreft, is de waarde voor de prijs duidelijk, waardoor het een sterke concurrent is in de categorie van middelgrote Chromebooks. Zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en scala aan configuratieopties maken het een overtuigende keuze voor gebruikers die een budgetvriendelijke maar capabele 2-in-1 Chromebook zoeken.

Al met al blinkt de Acer Chromebook Spin 514 (2022) uit als een veelzijdige en betaalbare 14-inch omklapbare Chromebook, met goede prestaties en duurzaamheid. Het biedt essentiële functies, solide bouwkwaliteit en verschillende configuratiemogelijkheden, waardoor het een sterke concurrent is op de markt voor middelgrote Chromebooks, vooral voor degenen wiens werklast kan worden afgehandeld op Chrome OS. Hoewel het misschien niet de absolute beste is in zijn categorie, maken de waarde voor de prijs en het scala aan functies het een overtuigende optie voor dagelijks gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Bekijk bij bol.com

4. Microsoft Surface Go 3 (2021)

Ik ben enthousiast over de Microsoft Surface Go 3 (2021)! Deze slanke en lichtgewicht laptop is verkrijgbaar in twee configuraties en biedt een verbeterde processor en een vingerafdruklezer. Het 12,4-inch touchscreen display heeft een 3:2 beeldverhouding en een resolutie van 1.536 x 1.024, wat zorgt voor een premium gevoel. Met een 12e generatie Intel Core i5-1235U processor, 8-16GB LPDDR5 RAM en 256GB SSD-opslag, samen met een USB-C poort, USB-A poort, 3,5mm koptelefoonaansluiting en een 720p camera, is dit apparaat van alle gemakken voorzien. De geadverteerde batterijduur van 15 uur maakt het nog aantrekkelijker. Maar let op, de glanzende afwerking en lage helderheid van het display maken het lastig om buiten te gebruiken, en de prestaties kunnen niet tippen aan de MacBook Air M2, vooral bij veeleisende taken. Ondanks dat het gewaardeerd wordt om zijn draagbaarheid, comfortabele toetsenbord en scherpe display, kan het moeite hebben met gamen, multimedia en werkstationgebruik vanwege de zwakke CPU en geïntegreerde graphics. De beperkte poortkeuze, relatief korte batterijduur voor video afspelen en het kleine display zijn factoren om rekening mee te houden voor zakelijk en multitasking gebruik.

Volgens Tom's Guide biedt de Surface Laptop Go 3 een "slanke aluminium behuizing" en een "premium gevoel", waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die een draagbaar en stijlvol apparaat zoeken. Echter, de beperkingen van het display en de relatief zwakkere prestaties in vergelijking met concurrenten zoals de MacBook Air M2 zijn opmerkelijke nadelen. Dit suggereert dat hoewel de laptop uitblinkt in ontwerp en draagbaarheid, het display en de prestaties mogelijk niet voldoen aan de behoeften van alle gebruikers.

Aan de andere kant benadrukt RTINGS.com de geschiktheid van de Surface Go 3 voor school- en zakelijk gebruik, waarbij het wijst op het "compacte en lichte ontwerp", comfortabele toetsenbord en scherp display. Het wijst er echter op dat het apparaat moeite kan hebben met veeleisende taken zoals gamen, multimedia en werkstationgebruik. Dit benadrukt de sterke punten van de laptop voor productiviteit en alledaagse taken, maar de beperkingen voor intensievere activiteiten.

In vergelijking met zijn concurrenten schittert de Microsoft Surface Go 3 in zijn slanke ontwerp, draagbaarheid en comfortabele toetsenbord, waardoor het een ideale optie is voor gebruikers die een lichtgewicht apparaat zoeken voor alledaagse productiviteit en gebruik onderweg. Echter, de beperkingen in helderheid van het display, prestaties voor veeleisende taken en batterijduur kunnen uitdagingen vormen voor gebruikers die uitgebreid multimedia gebruik, gamen of langdurig zakelijk gebruik zonder toegang tot een stroombron nodig hebben.

Concluderend valt de Microsoft Surface Go 3 op als een stijlvolle en draagbare optie voor alledaagse productiviteit en gebruik onderweg, met een premium gevoel en comfortabel toetsenbord. Echter, de beperkingen van het display en prestaties in vergelijking met concurrenten kunnen van invloed zijn op de geschiktheid voor meer veeleisende taken. Ondanks deze nadelen maken het slanke ontwerp en de draagbaarheid van de laptop het een overtuigende optie voor gebruikers die mobiliteit en stijl vooropstellen.

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 5 tot 7 dagen

Uiterlijk 29 februari in huis

5. Acer Aspire 3 (A315-24P)

De Acer Aspire 3 (A315-24P) is een betaalbare laptop die uitblinkt als een voordelige dagelijkse werk- en schoolcomputer. Met een AMD Ryzen 5 7520U-processor, 8GB RAM en een 512GB NVMe SSD biedt deze laptop capabele prestaties voor basisactiviteiten zoals webbrowsen en tekstverwerking. Volgens Digitweek biedt het "14-inch Full HD IPS-scherm levendige kleuren en een redelijke helderheid," wat zorgt voor een plezierige kijkervaring voor dagelijks gebruik.

De Aspire 3 heeft een stevig ontwerp met een strakke kunststof behuizing. Het beschikt over verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder USB 3.2 Gen 1 Type-A poorten, een USB Type-C poort en een HDMI 2.1 poort, die voldoen aan diverse behoeften voor randapparatuur en beeldschermverbindingen. Het is echter belangrijk op te merken dat de "batterijduur van 7 uur en 39 minuten" als gemiddeld wordt beschouwd, dus gebruikers moeten de oplader bij de hand houden bij langdurig gebruik.

In de wereld van budgetlaptops onderscheidt de Acer Aspire 3 zich met zijn balans tussen prestaties en betaalbaarheid. Zoals een review van laptopmedia.com vermeldt, is het "een betaalbare dagelijkse computer" die goede prestaties biedt voor zijn prijs. Dit maakt het een sterke concurrent voor mensen die een kosteneffectieve oplossing zoeken voor alledaagse computerbehoeften.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de Acer Aspire 3 op door zijn combinatie van AMD Ryzen-verwerkingskracht, voldoende RAM en een solid-state drive, waardoor het een robuuste optie is voor gebruikers die prestaties prioriteren binnen een beperkt budget. Hoewel het misschien niet geschikt is voor zware taken of gaming, positioneert de focus op dagelijks gebruik en betaalbaarheid het als een sterke kandidaat voor mensen die een betrouwbare, budgetvriendelijke laptop zoeken voor typische dagelijkse taken.

Samenvattend presenteert de Acer Aspire 3 (A315-24P) zich als een overtuigende optie voor gebruikers die behoefte hebben aan een betaalbare laptop die niet inboet aan essentiële prestatiekenmerken. Het stevige ontwerp, gecombineerd met een capabele processor en een levendig scherm, maakt het een geschikte keuze voor werk- en schoolgebruik. Echter, de gemiddelde batterijduur en beperkingen bij het uitvoeren van veeleisende taken of gaming moeten in overweging worden genomen bij het evalueren van de geschiktheid voor specifieke gebruikersbehoeften. Voor degenen die op zoek zijn naar het beste budgetproduct voor alledaagse computerbehoeften, biedt de Acer Aspire 3 een overtuigende balans tussen betaalbaarheid en prestaties.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

6. Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook

Voordelige 2-in-1 laptop met flexibel scherm:
Slimme mobiliteit
- Profiteer van flexibele prestaties van de nieuwste AMD-processors
- Geniet van een kleurrijke mediabeleving op een scherp 14″ beeldscherm en met Dolby Audio™
- Verschillende poorten waarop je al je favoriete randapparaten kunt aansluiten
- Lenovo AI Engine leert wat je computergewoonten zijn en zorgt ervoor dat je soepeler op je laptop werkt
- Een milieuvriendelijk apparaat met EPEAT® Silver-certificering en gemaakt van hergebruikt materiaal
AMD Ryzen 5 7520U (4C/8T, 2.8/4.3GHz, 2MB L2/4MB L3) 16GB LPDDR5-5500 512GB SSD M.2 2242 PCIe 4.0x4 NVMe AMD Radeon 610M Graphics Windows 11 Home

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

7. Asus VivoBook 15

Laat uw visie stralen
En alles is nog eenvoudiger ook, dankzij gebruiksvriendelijke functies zoals een 180° plat te leggen scharnier, een fysiek webcamschild en speciale functietoetsen om de microfoon in of uit te schakelen. Uw gezondheid is in veilige handen dankzij ASUS Antimicrobial Guard Plus, dat vaak aangeraakte oppervlakken beschermt, en het grotere touchpad is nu vriendelijker voor de vingers.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. Lenovo IdeaPad 3

 • list plusBetaalbare en budgetvriendelijke optie
 • list plusVeelzijdig displayformaat geschikt voor dagelijks gebruik
 • list plusDuurzame bouwkwaliteit en behuizing
 • list plusBeperkte prestaties voor gaming en veeleisende workloads
 • list plusLage contrastverhouding en beperkt kleurengamma in het display
 • list plusOpladen via USB-C wordt niet ondersteund
Ik ben de Lenovo IdeaPad 3, een veelzijdige en betaalbare laptop die perfect is voor dagelijks gebruik. Met mijn 14-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 bied ik heldere en scherpe beelden, ideaal voor jouw alledaagse taken thuis en op school. Mijn stevige bouwkwaliteit en duurzame behuizing zorgen voor langdurige prestaties, en mijn comfortabele toetsenbord en diverse poorten maken het gemakkelijk om randapparatuur aan te sluiten.

Ik ben uitgerust met een 10e generatie Intel Core i3-1005G1 processor, perfect voor alledaagse computertaken, maar niet geschikt voor gaming of intensieve grafische activiteiten. Mijn AMD Ryzen processor kan echter licht tot matig zware werklasten aan, waardoor ik geschikt ben voor taken zoals tekstverwerking, spreadsheets en presentaties. Ik bied een goede balans tussen prestaties en betaalbaarheid, waardoor ik een geschikte optie ben voor mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijk apparaat voor dagelijks gebruik.

Mijn prestaties bij gaming en veeleisende taken worden beperkt door mijn CPU en geïntegreerde graphics, evenals mijn scherm met beperkingen zoals een lage contrastverhouding en beperkt kleurengamma. Daarnaast kan mijn toetsenbord vermoeidheid veroorzaken bij langdurig gebruik, en mijn kleine touchpad kan uitdagend zijn voor sommige gebruikers. Het is belangrijk om te weten dat opladen via USB-C niet wordt ondersteund, en de HDMI-poort beperkt is tot de HDMI 1.4 standaard.

In vergelijking met mijn concurrenten val ik op vanwege mijn betaalbaarheid, duurzaamheid en goed uitgebalanceerde combinatie van functies voor dagelijks gebruik. Ik ben echter misschien niet de beste keuze voor mensen die hoge prestaties nodig hebben voor gaming of intensieve grafische activiteiten. Zoals T3 opmerkt, ben ik "een betaalbare laptop ontworpen voor eenvoudige taken thuis en op school," waardoor ik een sterke concurrent ben voor gebruikers die een budgetvriendelijk apparaat voor typisch dagelijks gebruik zoeken.

Samengevat ben ik de Lenovo IdeaPad 3, een betrouwbare en budgetvriendelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een laptop die effectief alledaagse computertaken aankan. Mijn duurzaamheid, comfortabele toetsenbord en veelzijdige scherm maken mij een praktische keuze voor thuis en op school. Hoewel ik misschien niet uitblink in prestatie-intensieve taken, bied ik een goed uitgebalanceerde combinatie van functies die tegemoetkomen aan de behoeften van prijsbewuste consumenten. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

9. Asus Chromebook Flip CX5 (Intel

Deze ASUS Chromebook Flip CX5 CX5500FEA-E60150 is uniek vanwege de 2-in-1 functie waarmee je de Chromebook in een handomdraai als tablet gebruikt en de hoge snelheid waarmee je gemakkelijk tussen alle Chrome apps kan schakelen. Daarnaast beschikt de Chromebook over een groot formaat beeldscherm.
Een Chromebook met Hoge Snelheid heeft bijna geen begrensingen. Zo schakel je makkelijk tussen Play Store games of bewerk je vakantiefoto’s terwijl je videobelt met familie en vrienden.


Kenmerken van deze Chromebook


In deze Chromebook:  • Een Touchscreen beeldscherm.

  • Een 360 graden draaibaar beeldscherm.

  • Een Full HD beeldscherm voor films & series.

  • Een displayfunctie voor aansluiting op een 2de beeldscherm.

  • Een verlicht toetsenbord.

  • Een plastic behuizing.

  • Een QWERTY toetsenbordindeling.

  • Een ChromeOS besturingssysteem dat werkt zoals een smartphone, zo werk je met verschillende apps. Het dus anders dan een Windows Laptop.Belangrijk om te weten
  • Software: Software en apps kun je alleen downloaden uit de Google Play store of Chrome Web Store.

  • Microsoft Office zoals: Word, PowerPoint, Outlook en Excel zijn helaas alleen als online webversie beschikbaar. Een betaald Office 365 pakket is dus geen vereiste.

  • Netwerk: Chromebooks zijn niet altijd geschikt voor op het netwerk van Hogescholen, Universiteiten of andere bedrijven. Neem hiervoor contact op met jouw organisatie.

  • Opslagruimte: Chromebooks hebben vaak zelf niet veel opslagruimte.

  • Cloud: Je werkt voornamelijk via een WiFi-verbinding vanuit de Google One Cloud. Hierdoor heb je gemakkelijk toegang tot al je bestanden vanuit al je devices.


Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

10. HP Victus 15

 • list plusDegelijke gaming prestaties
 • list plusBeperkte beeldkwaliteit
 • list plusGrootte en gewicht
 • list plusBeperkte batterijduur
De HP Victus 15 is een budget gaming laptop die perfect is voor casual gamers en productieve gebruikers. Met een prijs van $799 biedt het een Intel Core i5-12450H CPU, Nvidia GeForce GTX 1650 GPU, 8GB RAM en een 512GB SSD, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor wie op zoek is naar een balans tussen prestaties en betaalbaarheid. Het ontwerp van de laptop is volledig van plastic, wat een volwassen en verfijnde uitstraling geeft, maar het schiet tekort op het gebied van het scherm, met een 15,6-inch 144Hz paneel met scherpe beelden maar beperkte kleurrijkheid en helderheid. Zoals benadrukt door Laptop Mag, is het "een redelijke gaming laptop voor een betaalbare prijs", maar niet aanbevolen voor professionele kunstenaars vanwege de beperkingen van het scherm.

Wat betreft gaming prestaties, houdt de HP Victus 15 zich goed staande voor minder veeleisende titels, met soepele gameplay en redelijke framerates. Volgens Tom's Hardware draait het games als Control en Grand Theft Auto V goed, hoewel het mogelijk zwakkere prestaties vertoont in meer veeleisende titels in vergelijking met zijn concurrenten. Met een gewicht van slechts 5,04 pond is het ook relatief draagbaar, wat aantrekkelijk is voor gebruikers die waarde hechten aan gamen onderweg zonder de bank te breken.

De veelzijdigheid van de laptop blijkt uit zijn vermogen om veeleisende taken aan te kunnen voor school, multimediaconsumptie en als werkstation. Het excelleert in het verwerken van veeleisende taken zoals videobewerking en 3D-rendering, waardoor het een uitstekende keuze is voor makers met een beperkt budget. Echter, de logheid, gebrek aan kleurengamma-ondersteuning en beperkte batterijduur leiden tot gemengde beoordelingen in verschillende gebruikscategorieën, zoals benadrukt door Rtings. Ondanks de beperkingen van het scherm, biedt het nog steeds een comfortabel toetsenbord, responsieve touchpad en een verscheidenheid aan poorten, waardoor het geschikt is voor kantoor- en gamingomgevingen, zoals opgemerkt door Tom's Hardware.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de HP Victus 15 op als een budgetvriendelijke optie die een balans vindt tussen gamingprestaties en alledaagse productiviteit. Het staat echter tegenover zware concurrentie van laptops die betere schermkwaliteit, langere batterijduur en verfijndere ontwerpen bieden. Hoewel het misschien niet de beste keuze is voor professionele kunstenaars of gebruikers die behoefte hebben aan een levendig scherm, maken de betaalbaarheid en degelijke gamingprestaties het een sterke concurrent voor casual gamers en budgetbewuste makers.

Concluderend kan worden gesteld dat de HP Victus 15 een overtuigende budget gaming laptop is die degelijke prestaties biedt voor zijn prijs. Zijn sterke punten liggen in zijn gamingmogelijkheden, veelzijdige prestaties voor productiviteitstaken en een verfijnd, volwassen ontwerp. Echter, de beperkingen op het gebied van schermkwaliteit, logheid en batterijduur zijn belangrijke overwegingen voor potentiële kopers. Zoals terecht opgemerkt, is het "een betaalbare en draagbare gaming laptop" die voldoet aan de behoeften van casual gamers en makers met een beperkt budget.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 23 april in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved