ills
Last update: Mar 04, 2024
Wat is de beste Gimbal op de markt? Met zoveel Gimbals raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Insta360 Flow
Insta360 Flow
MerkInsta360
Score9.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
DJI Osmo Mobile 6
DJI Osmo Mobile 6
MerkDJI
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Zhiyun Smooth 5s
Optimaal voor professionele smartphone-videografie
Zhiyun Smooth 5s
MerkZhiyun
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
DJI OM 5 Smartphone Gimbal
DJI OM 5 Smartphone Gimbal
MerkDJI
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Zhiyun Smooth Q3 Combo
Zhiyun Smooth Q3 Combo
MerkZhiyun
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Hohem iSteady MT2
Hohem iSteady MT2
MerkHohem
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
MOZA Mini MX 3-Axis Gimbal
MOZA Mini MX 3-Axis Gimbal
MerkMOZA
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Zhiyun Smooth 4 Professional Gimbal
Zhiyun Smooth 4 Professional Gimbal
MerkZhiyun
Score8.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
FeiyuTech Official VLOG Pocket 2
FeiyuTech Official VLOG Pocket 2
MerkFeiyuTech
Score8.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Moza Mini-P Max
Moza Mini-P Max
MerkMoza
Score8.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze handige Gimbal reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Gimbals ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Gimbal is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Gimbal.

De beste Gimbals op 1 plek

1. Insta360 Flow

 • list plusVeelzijdige vier-in-één functionaliteit
 • list plusAI-onderwerp volgcapaciteiten
 • list plusCompact en opvouwbaar ontwerp
 • list plusZorgen over ergonomie en praktisch gebruik
 • list plusBeperkingen in Pan Follow-modus vanwege compact opvouwbaar ontwerp
 • list plusFragiel statief en onhandige bedieningspositie
De Insta360 Flow Gimbal is een veelzijdige vier-in-één smartphone-accessoire dat de functionaliteit van een selfiestick, mobiele gimbal, powerbank en statief combineert. Volgens TechRadar biedt het "slimme trackingfuncties, panorama-opnamen en montage-mogelijkheden via de app," waardoor het een overtuigende optie is voor zowel casual als enthousiaste smartphone-videografen. Met een gewicht van 369g is het compatibel met zowel grote als kleine telefoons, en biedt het een relatief stevige en handzame constructie. Het apparaat heeft een bedieningspaneel met een joystick, trigger, USB-C-poort en cold-shoe mount, samen met een magnetisch bevestigingspunt en een transparante plastic hoes voor esthetische aantrekkingskracht. De Insta360 Flow is volgens de reviews "eenvoudig in te stellen en te gebruiken, en biedt een robuuste en natuurlijke ervaring zodra je bekend bent met het vouwmechanisme."

Digital Camera World benadrukt het compacte ontwerp van de Insta360 Flow, waarbij de indrukwekkende AI-onderwerp-trackingmogelijkheden, Deep Track 3.0 en geavanceerde functionaliteiten zoals Subject Re-Identification en Tracking Recovery worden benadrukt. De uitschuifbare selfiestick, gripverlenging en uitschuifbare statiefpoten dragen bij aan de veelzijdigheid. Daarnaast wordt het geleverd met een batterij van 2900 mAh voor 12 uur gebruik, een hot shoe mount om een microfoon te bevestigen, en een magnetische telefoonklem. De review merkt op dat het ontwerp zorgt voor snelle installatie en eenvoudige bediening, maar erkent ook beperkingen in de Pan Follow-modus vanwege het compacte vouwontwerp.

Ondanks deze positieve eigenschappen, uit een review op PetaPixel bezorgdheid over de praktische bruikbaarheid van de Insta360 Flow. Het compacte ontwerp en slimme functies zoals de ingebouwde selfiestick en het statief worden overschaduwd door problemen met de ergonomie van het apparaat, waaronder een klein en onhandig lichaam, onhandige bediening en een wiebelig statief. De review wijst er ook op dat de ingebouwde cold shoe voor het monteren van accessoires beperkte praktische bruikbaarheid heeft, wat afbreuk doet aan de algehele functionaliteit van de Insta360 Flow.

In vergelijking met andere gimbals op de markt, onderscheidt de vier-in-één functionaliteit van de Insta360 Flow zich, en biedt het een uitgebreide oplossing voor smartphone-videografie. De AI-onderwerp-trackingmogelijkheden en het opvouwbare ontwerp dragen bij aan de aantrekkingskracht, vooral voor content creators onderweg. Echter, de beperkingen in bepaalde modi en zorgen over ergonomie en praktische bruikbaarheid geven aan dat er ruimte is voor verbetering.

Samengevat presenteert de Insta360 Flow Gimbal zich als een veelzijdig gereedschap voor smartphone-videografie, met een scala aan functies van onderwerp-tracking tot panorama-opnamen. Hoewel het compacte ontwerp en slimme functionaliteiten prijzenswaardig zijn, zijn de ergonomie en praktische bruikbaarheid van het apparaat in twijfel getrokken. Zoals benadrukt door PetaPixel, draagt de Insta360 Flow "grote belofte" met zich mee, maar wordt gehinderd door "belangrijke ontwerpfouten," die de algehele bruikbaarheid kunnen beïnvloeden.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

2. DJI Osmo Mobile 6

 • list plusUitgebreide functies en uitzonderlijke prestaties
 • list plusEnkele beperkingen voor Android-gebruikers
 • list plusOverweldigende ervaring van de Stories en ShotGuides functie
De DJI Osmo Mobile 6 staat bekend als hét toppunt van innovatie in smartphone gimbals en verdient de titel van "Beste Gimbal" vanwege zijn uitgebreide functies en uitzonderlijke prestaties. Deze nieuwste toevoeging van DJI biedt tal van upgrades ten opzichte van zijn voorganger, met een ingebouwde verlengstok, een statusbalk en een zijwiel voor handmatige scherpstelling en zoombediening. De toevoeging van ActiveTrack 5.0, verschillende videomodi en de ShotGuides-functie voor social media clips bevestigt zijn status als een veelzijdig hulpmiddel voor zowel amateur- als professionele creators. Het compacte en lichte ontwerp, in combinatie met een batterijduur tot 6,5 uur, maakt het een ideale metgezel voor uitgebreide opnamesessies.

Volgens Digital Camera World wordt de Osmo Mobile 6 geprezen om zijn stevige en goed ontworpen bouw, met een uitklapbaar statief dat een stabiele basis biedt. De bedieningselementen worden geprezen als professioneler in vergelijking met zijn voorgangers, wat de algehele gebruikerservaring verbetert. De prestaties van de gimbal zijn indrukwekkend, met een FPV-modus voor actiegerichte creators en automatisch samengestelde panorama's voor social media-vriendelijke content. De toevoeging van Dolby Vision / HDR10-opname en "glamour-effecten" voor vlogs bevestigt verder zijn positie als een eersteklas keuze op de gimbal-markt.

Daarnaast is de Osmo Mobile 6 uitgerust met een snel los te koppelen magnetische telefoonklem, automatische lancering van de DJI Mimo-app en ActiveTrack 6.0 voor betrouwbare onderwerptracking, zoals benadrukt op de officiële website van DJI. De compatibiliteit met accessoires zoals de DJI OM Fill Light Phone Clamp en DJI Mic benadrukt verder zijn veelzijdigheid voor contentcreatie.

De primaire gebruiksscenario's van de Osmo Mobile 6 variëren van het vastleggen van soepele en stabiele beelden voor vlogs tot actiegerichte contentcreatie met zijn FPV-modus. Er zijn echter enkele beperkingen, met name voor Android-gebruikers, aangezien bepaalde functies beperkt zijn tot iOS. Bovendien kan de overweldigende ervaring van de Stories- en ShotGuides-functie een nadeel zijn voor sommige gebruikers.

In vergelijking met zijn concurrenten komt de DJI Osmo Mobile 6 naar voren als een koploper vanwege zijn uitgebreide functieset, robuuste stabilisatieprestaties en naadloze integratie met de DJI Mimo-app. Hoewel er enkele beperkingen bestaan, zoals functieverschillen tussen iOS en Android, positioneren zijn algehele prestaties en veelzijdigheid het als de eerste keuze voor creators die op zoek zijn naar een uitgebreide gimbal-oplossing.

Samengevat vertegenwoordigt de DJI Osmo Mobile 6 het toppunt van smartphone gimbals, met een overvloed aan functies en uitzonderlijke prestaties. Zijn evolutie van eerdere modellen wordt gekenmerkt door de toevoeging van geavanceerde functionaliteiten, waardoor het zich onderscheidt van zijn tegenhangers. Hoewel het enkele beperkingen heeft, wegen zijn sterke punten daar ruimschoots tegenop, waardoor het de beste keuze is voor een breed scala aan creators, of ze nu net beginnen of doorgewinterde professionals zijn.

"Over het algemeen biedt de Osmo Mobile 6 een scala aan functies voor het vastleggen van soepele en stabiele beelden, met enkele beperkingen voor Android-gebruikers." (dpreview.com)

"De stabilisatieprestaties van de gimbal zijn indrukwekkend en het biedt een FPV-modus voor actiegerichte creators en automatisch samengestelde panorama's voor social media-vriendelijke content." (digitalcameraworld.com)

De DJI Osmo Mobile 6 is een veelzijdig hulpmiddel voor zowel nieuwe creators als ervaren gebruikers, met snelle lancering, intuïtieve bedieningselementen en intelligente functies. Zijn uitgebreide functionaliteit, in combinatie met zijn strakke ontwerp, bevestigt zijn positie als de beste gimbal op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

3. Zhiyun Smooth 5s

Optimaal voor professionele smartphone-videografie:
 • list plusUitgebreide verlichtingsoplossingen met ingebouwde vullicht en magnetische bevestigingspunten voor extra vullicht, met een helderheid tot 650 lux.
 • list plusIntuïtief bedieningspaneel met modus- en opnameknoppen, joystick en bedieningswiel voor het aanpassen van de lichtintensiteit.
 • list plusOndersteuning voor diverse opnamemodi, waaronder Pan Follow, Lock, Follow, POV, Vortex en Sling modes, voor diverse opnamebehoeften.
 • list plusOntwerpproblemen met de klem kunnen problemen veroorzaken bij het gebruik van accessoires zoals een microfoon of oplaadkabel.
 • list plusHet ontwerp van de gimbal bedekt de poort van de telefoon, waardoor het moeilijk is om een microfoon of oplaadkabel aan te sluiten zonder extra accessoires.
 • list plusMogelijke problemen met accessoirecompatibiliteit en het balanceren van grotere telefoons.
De Zhiyun Smooth 5S zet een nieuwe standaard voor professionele smartphone videografie, met robuuste functies die zijn afgestemd op content creators. Met een ingebouwd fill light en magnetische montagepunten voor extra fill lights, biedt het tot wel 650 lux, voor optimale verlichting van hoogwaardige beelden. Het bedieningspaneel bevat een reeks intuïtieve functies, van modus- en opnameknoppen tot een joystick en een bedieningswiel voor het aanpassen van de lichtintensiteit. De gimbal ondersteunt verschillende modi, waaronder Pan Follow, Lock, Follow, POV, Vortex en Sling modi, waarmee het voldoet aan diverse opnamebehoeften.

Volgens Digital Camera World is "de Zhiyun Smooth 5S een robuuste smartphone gimbal met een ingebouwd fill light en magnetische montagepunten voor extra fill lights, met een aanbod tot 650 lux." Dit toont de focus van de gimbal op het bieden van uitgebreide verlichtingsoplossingen voor videografie.

De ZY Cami app biedt gedetailleerde gimbal instellingen en bedieningselementen, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd. Echter, het ontwerp van de klem kan uitdagingen vormen bij het gebruik van accessoires zoals een microfoon of oplaadkabel. Bovendien bedekt het ontwerp van de gimbal de poort van de telefoon, waardoor het moeilijk is om een microfoon of oplaadkabel aan te sluiten zonder extra accessoires. Ondanks deze beperkingen maakt de Zhiyun Smooth 5S indruk met zijn scala aan functies.

ZDNet benadrukt dat de Zhiyun Smooth 5S is ontworpen voor professionele content creators, met een uitgebreid aantal bedieningselementen. Hoewel het enige leercurve kan hebben, wordt de hardware van de gimbal aangevuld met een draag-/opbergtas en een magnetische montageverlichting met kleurenfilters, wat de veelzijdigheid benadrukt.

De Zhiyun Smooth 5S biedt uitzonderlijke prestaties, vooral eenmaal onder de knie. De retailverpakking bevat een kleine statiefbevestiging voor stabiele smartphonefotografie, wat de waarde verder verrijkt.

In de wereld van smartphone gimbals blinkt de Zhiyun Smooth 5S uit in het tegemoetkomen aan de behoeften van professionele content creators. Zijn uitgebreide verlichtingsfuncties, intuïtieve bedieningspaneel en ondersteuning voor verschillende opnamemodi maken het een uitstekende keuze voor degenen die professionele resultaten willen behalen met hun smartphone videografie.

In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de Zhiyun Smooth 5S zich door zijn focus op professionele functies en uitgebreide verlichtingsoplossingen. Hoewel het uitdagingen kan bieden met accessoirecompatibiliteit en het balanceren van grotere telefoons, maken zijn robuuste prestaties en uitgebreide bedieningselementen het een topkeuze voor professionele smartphone videografie.

Tot slot, de Zhiyun Smooth 5S schittert als een leidende optie voor professionele smartphone videografie. Zijn robuuste functies, uitgebreide bedieningselementen en indrukwekkende verlichtingsmogelijkheden maken het een optimale keuze voor content creators. Hoewel het beperkingen kan hebben op bepaalde gebieden, positioneren zijn algehele prestaties en functies het als een opvallende gimbal in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

4. DJI OM 5 Smartphone Gimbal

 • list plusGeavanceerde stabilisatietechnologie
 • list plusOngemakkelijk nieuw opvouwbaar armontwerp
 • list plusVergrendelde framerates op 30 fps
 • list plusAlleen iPhone-functies
Ik ben dol op de DJI OM 5 Smartphone Gimbal Stabilizer! Deze gimbal is perfect voor het vastleggen van soepele, professioneel ogende beelden onderweg. Dankzij de fantastische DJI-stabilisatietechnologie zorgt deze gimbal voor vlekkeloze stabilisatie, waardoor je altijd naadloze beelden krijgt. Met het opvouwbare en lichtgewicht ontwerp, samen met de ingebouwde verlengstok, kun je eenvoudig unieke hoeken en selfies vastleggen. De ShotGuides bieden opname-tips en creatieve sjablonen, terwijl ActiveTrack 4.0 geavanceerde herkenningsmogelijkheden en automatische gezichtstracking biedt, wat de algehele filmervaring verbetert. Bovendien biedt het apparaat een breed scala aan intelligente opnamemodi en accessoires, waaronder de magnetische telefoonklem en de DJI OM Fill Light Phone Clamp voor verbeterde verlichting.

Volgens Android Authority wordt de DJI OM 5 geprezen als de kleinste en lichtste gimbal tot nu toe, met een ingebouwde verlengstok en handige nieuwe softwarefuncties. Er zijn echter ook nadelen, zoals een onhandig nieuw ontwerp van de opklapbare arm, functies die alleen beschikbaar zijn voor iPhone en vergrendelde framerates op 30fps, wat voor sommige gebruikers de aantrekkingskracht kan beperken. Aan de andere kant benadrukt TechRadar dat de DJI OM 5, geprijsd op $159/£139/AU$239, een topoptie is voor degenen die behoefte hebben aan een gimbal-gestabiliseerde selfiestick, met een strak ontwerp, magnetische klem voor smartphones en diverse opnamemodi zoals Timelapse en Hyperlapse.

De evolutie van de DJI OM 5 ten opzichte van zijn voorganger, de OM 4, wordt gekenmerkt door zijn kleinere en lichtere ontwerp, samen met nieuwe softwarefuncties en een ingebouwde verlengstok. Hoewel het de powerbankfunctionaliteit van de OM 4 mist, biedt het verbeterde functies zoals 3-assige stabilisatie, ShotGuides voor gestileerde clips en verbeterde ActiveTrack 4.0, waardoor het een overtuigende keuze is voor gebruikers die een draagbare, multifunctionele gimbal zoeken.

In vergelijking met zijn concurrenten positioneert het compacte ontwerp, geavanceerde stabilisatietechnologie en veelzijdige opnamemodi van de DJI OM 5 het als een sterke concurrent op de markt. Echter, de functies die alleen beschikbaar zijn voor iPhone en vergrendelde framerates op 30fps kunnen de aantrekkingskracht voor Android-gebruikers beperken, zoals benadrukt in de review van Android Authority.

Al met al biedt de DJI OM 5 Smartphone Gimbal Stabilizer een indrukwekkende reeks functies, waardoor het een topkeuze is voor gebruikers die een draagbare, multifunctionele gimbal-gestabiliseerde selfiestick zoeken. De geavanceerde stabilisatietechnologie, het lichte ontwerp en de intelligente opnamemodi zetten het apart op de markt, hoewel potentiële beperkingen, zoals het onhandige ontwerp van de opklapbare arm en beperkte framerates, in overweging moeten worden genomen bij het maken van een aankoopbeslissing. Zoals TechRadar aangeeft, is het misschien niet de beste keuze voor iedereen, maar het is een topoptie voor zijn doelgroep.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

5. Zhiyun Smooth Q3 Combo

 • list plusGeïntegreerde 4.300k-fill licht voor gelijkmatige daglichteffecten en geschikt voor selfie-video's
 • list plusDraagbaarheid en lichtgewicht ontwerp, ideaal voor reizen en onderweg filmen
 • list plusVerscheidenheid aan opnamemodi en bedieningsknoppen, waaronder zoom rocker en Smart Follow-modus
 • list plusSommige functies zijn achter een betaalmuur
 • list plusBijbehorende app kan verbeteringen vereisen
 • list plusBeperkingen bij bepaalde app-functies en de responsiviteit van de fill light-knop
Ik ben erg enthousiast over de Zhiyun Smooth Q3 Combo Gimbal, een compacte en veelzijdige smartphone-stabilisator met een geïntegreerd 4.300k vullicht, wat het tot een aantrekkelijke optie maakt voor content creators. Met zijn drie-assige stabilisatie kan het ook zwaardere telefoons aan, en heeft het een duidelijke en gebruiksvriendelijke knoppenindeling. Het vullicht is eenvoudig te gebruiken en zorgt voor gelijkmatige daglichteffecten, wat het geschikt maakt voor een breed scala aan opnamesituaties.

Dit gimbal is ideaal voor reizen en snelle opnames vanwege zijn draagbaarheid en lichte ontwerp. De kleine handgreep, hoewel een beetje speelgoedachtig aanvoelt, verbetert de wendbaarheid. De ZY Cami-app biedt een overvloed aan functies, waaronder raw-opnamemogelijkheden, maar legt sterk de nadruk op glamour-effecten en social media-stijl sjablonen. Het ontwerp van het gimbal wordt geprezen vanwege zijn lichte gewicht en ergonomische grip, met een verbeterde bedieningsinterface, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor stabiele en professionele smartphone-opnames, vooral gezien de concurrerende prijsstelling.

Het geïntegreerde vullicht, de statiefbevestiging voor extra stabiliteit en verschillende bedieningsknoppen, zoals de zoom rocker en Smart Follow-modus, dragen bij aan de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van de Smooth Q3. Het geïntegreerde LED-lampje kan 180 graden worden gedraaid en heeft drie helderheidsniveaus, waardoor het geschikt is voor selfie-video's, wat de aanpasbaarheid voor een breed scala aan opnamesituaties laat zien.

In vergelijking met andere budget-smartphone-stabilisatoren biedt de Smooth Q3 goede bouwkwaliteit, een licht ontwerp en een scala aan opnamemodi. Het heeft een draaibaar LED-vullicht, een joystick voor handmatige camerabediening en opnamemodi zoals dolly zoom, hyperlapse, panorama en slimme sjablonen. Sommige functies zijn echter vergrendeld achter een betaalmuur, en de bijbehorende app kan verbeteringen vereisen.

In de markt voor smartphone-gimbals valt de Zhiyun Smooth Q3 Combo op vanwege zijn geïntegreerde vullicht, concurrerende prijsstelling en gebruiksvriendelijk ontwerp. In vergelijking met concurrenten zoals de DJI OM 4, biedt de Smooth Q3 een meer draagbare en betaalbare optie, wat het aantrekkelijk maakt voor vloggers en content creators met een beperkt budget. Hoewel het uitblinkt in functies en waar voor je geld, kan de Smooth Q3 enkele beperkingen hebben met bepaalde app-functies en de responsiviteit van de vullichtknop.

Samengevat, de Zhiyun Smooth Q3 Combo Gimbal biedt een aantrekkelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdige en budgetvriendelijke smartphone-stabilisator. Het geïntegreerde vullicht, gebruiksvriendelijke ontwerp en concurrerende prijs maken het een uitstekende keuze voor content creators die hun smartphone-videografie naar een hoger niveau willen tillen.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

6. Hohem iSteady MT2

 • list plusVeelzijdige compatibiliteit met smartphones, action camera's en systeemcamera's
 • list plusMagnetische AI-modulebevestiging mist een vergrendelingsmechanisme
Als creator weet ik hoe belangrijk het is om soepele en professionele beelden vast te leggen. Daarom is de Hohem iSteady MT2 Gimbal Stabilizer mijn go-to keuze. Met zijn 3-assige stabilisatie is dit apparaat geschikt voor smartphones, action camera's en mirrorless camera's. Het stelt me in staat om professionele camerabewegingen te maken, zoals pannen, kantelen en rollen, en biedt zelfs creatieve schietmodi zoals Inception mode en gebarenbediening via de Hohem Joy app. De aparte Fill Light met AI Vision Sensor maakt het mogelijk om bewegingen bij te houden zonder de app, en de snelkoppelingsplaat zorgt voor een soepele overgang tussen landschap- en portretmodus.

Met een maximum ondersteunde gewicht van 2,65 lbs en een batterijlevensduur van 17 uur voldoet de Hohem iSteady MT2 Kit Gimbal Stabilizer aan al mijn behoeften. Het AI tracking vermogen stelt me in staat om handsfree onderwerpen bij te houden met een simpele handbeweging om het te activeren en deactiveren. De ergonomische vormgeving, intuïtieve bediening en solide metalen onderdelen werden vooral geprezen, met een OLED display dat een professionele en gebruiksvriendelijke uitstraling toevoegt. Let wel op dat de AI-module puur magnetisch is bevestigd, zonder vergrendelingsmechanisme, wat kan leiden tot losraken als het wordt gestoten.

In vergelijking met de Hohem iSteady M6, biedt de MT2 een bredere compatibiliteitsbereik, niet alleen voor smartphones, maar ook voor action camera's en mirrorless camera's. De M6 blinkt uit in het maken van cinematische smartphonebeelden, maar de AI tracking mogelijkheid, bredere gewichtsaanbeveling en compatibiliteit met verschillende apparaten maken de MT2 een zeer veelzijdige optie voor creators die hun content op verschillende platforms willen verbeteren.

Kortom, de Hohem iSteady MT2 Gimbal Stabilizer is mijn keuze vanwege zijn veelzijdige compatibiliteit, intuïtieve ontwerp en uitgebreide functies. Ondanks het ontbreken van een vergrendelingsmechanisme voor de magnetische AI-module, positioneert de algehele verpakking, inclusief de accessoires en naadloze apparaatcompatibiliteit, het als een sterke concurrent in de gimbal-markt. Met een prijs van $329 USD is het echt de investering waard. 📸

Verkrijgbaar bij:

7. MOZA Mini MX 3-Axis Gimbal

 • list plusProfessionele stabilisatie voor smartphones en compacte camera's
 • list plusVeelzijdige opnamemodi en geavanceerde functies, waaronder time-lapse en object tracking
 • list plusOpvouwbaar ontwerp voor verbeterde draagbaarheid en opnamen onderweg
 • list plusIets hogere prijs in vergelijking met andere opties
De MOZA Mini MX 3-Axis Gimbal Stabilizer is een veelzijdig hulpmiddel om stabiele, professionele beelden vast te leggen met smartphones en compacte camera's. Deze gimbal blinkt uit in zijn vermogen om soepele en stabiele opnames te bieden, waardoor het een ideale keuze is voor content creators, vloggers en filmmakers. Het opvouwbare ontwerp verbetert de draagbaarheid, waardoor het handig is voor opnamen onderweg. Met functies zoals time-lapse, inception-modus en object tracking, biedt de MOZA Mini MX een scala aan creatieve mogelijkheden voor het vastleggen van dynamische en boeiende content.

Volgens een gebruiker is "De MOZA Mini MX een game-changer voor smartphone videografie. Het biedt de stabiliteit en vloeiende beweging die ik nodig heb voor mijn videoprojecten." Dit gevoel benadrukt het vermogen van het product om de kwaliteit van smartphone videografie te verbeteren, waardoor het een opvallende optie is in zijn categorie. Bovendien maken het opvouwbare ontwerp en de lichte constructie het een overtuigende keuze voor gebruikers die mobiliteit en gebruiksgemak prioriteren.

In vergelijking met zijn voorgangers biedt de Mini MX verbeterde stabilisatie en geavanceerde functies, die tegemoetkomen aan de veranderende behoeften van content creators. Het 3-assige stabilisatiesysteem zorgt ervoor dat gebruikers zelfs in dynamische omgevingen stabiele beelden kunnen vastleggen, wat een professionele uitstraling geeft aan hun content. De integratie van geavanceerde opnamemodi en intelligente functies onderscheidt de MOZA Mini MX van zijn concurrenten, waardoor gebruikers een uitgebreid hulpmiddel hebben om hun creativiteit te ontketenen.

In het competitieve landschap van smartphone gimbals blinkt de MOZA Mini MX uit als een topkandidaat, vooral voor gebruikers die een balans zoeken tussen prestaties en draagbaarheid. Hoewel sommige gebruikers de prijs iets hoger kunnen vinden dan andere opties, maakt de toegevoegde waarde op het gebied van stabiliteit, functies en bouwkwaliteit het een waardevolle investering voor degenen die serieus zijn over mobiele videografie.

Samengevat is de MOZA Mini MX 3-Axis Gimbal Stabilizer een opvallend product dat professionele stabilisatie en veelzijdige opnamemodi naar het rijk van smartphone videografie brengt. Zijn mobiliteit, geavanceerde functies en verbeterde stabilisatie onderscheiden het als een topkeuze voor content creators die hun mogelijkheden op het gebied van mobiele filmmaken willen verbeteren. Hoewel het misschien gepaard gaat met een iets hoger prijskaartje, levert de MOZA Mini MX uitzonderlijke waarde voor degenen die een betrouwbare en functierijke gimbal zoeken voor hun creatieve inspanningen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij Amazon

8. Zhiyun Smooth 4 Professional Gimbal

 • list plusSolide constructie en bedieningselementen op het lichaam
 • list plusFuncties zoals time-lapse, hyper-lapse en motion time-lapse
 • list plusGroot bedieningspaneel met speciale knoppen en 10 uur batterijduur
 • list plusGebruik van micro-USB voor opladen
 • list plusHandmatige installatie en verbinding met de ZY Play-app via Bluetooth
 • list plusGebrek aan objecttracking en joystickbesturing
Ik ben de Zhiyun Smooth 4 Professional Gimbal Stabilizer, een 3-assige stabilisator voor smartphones die opvalt door zijn stevige bouw en bedieningselementen op het lichaam. Met functies zoals time-lapse, hyper-lapse en motion time-lapse creëer ik vloeiende en stabiele beelden voor smartphone-contentmakers die op zoek zijn naar een gimbal met effectieve stabilisatie en gebruikersvriendelijke functies, vergelijkbaar met een professionele DSLR-gimbal. Mijn grote bedieningspaneel met speciale knoppen en een batterijduur van 10 uur met tweewegs opladen maken mij een veelzijdig hulpmiddel voor verschillende situaties.

Volgens Digital Camera World is mijn prestatie betrouwbaar en zorg ik voor vloeiende en stabiele beelden. Daarnaast is mijn compatibiliteit met verschillende smartphones en apps zoals Filmic Pro een opmerkelijk voordeel, wat zowel beginners, liefhebbers als professionals aanspreekt. Mijn stevige bouw, lichtgewicht ontwerp en comfortabele grip maken mij een betrouwbare keuze. Wel wordt het gebruik van micro-USB voor opladen en het handmatig instellen en verbinden met de ZY Play app via Bluetooth genoemd als nadelen, wat mogelijk voor wat ongemak kan zorgen tijdens gebruik.

Android Authority benadrukt mijn geweldige stabilisatie, solide bouwkwaliteit en lange batterijduur, en benadrukt mijn algehele geweldige waarde voor de prijs. Echter, het noemt beperkingen zoals het ontbreken van object tracking en joystick controle, een ingewikkelde app en een leercurve in verband met de brede selectie van knoppen. Daarnaast wordt opgemerkt dat ik geen zeer grote of zware telefoons ondersteun, wat mijn veelzijdigheid voor sommige gebruikers kan beperken.

In vergelijking met mijn goedkopere neef, de Smooth XS, ontbreek ik gezichtsherkenning, wat een nadeel kan zijn voor degenen die specifiek op zoek zijn naar deze functie. Ondanks deze nadelen positioneren mijn prestaties en gebruikersvriendelijke functies mij als een sterke concurrent in de markt voor smartphone gimbals.

In vergelijking met andere gimbals blink ik uit in het bieden van een uitgebreide set functies, een stevige bouw en indrukwekkende stabiliteit. Echter, mijn nadelen, zoals het ontbreken van bepaalde geavanceerde functies en de leercurve in verband met mijn bedieningselementen, moeten worden overwogen, vooral als de gebruiker deze aspecten prioriteit geeft. Ik ben het meest geschikt voor smartphone-contentmakers die betrouwbare stabilisatie en gebruikersvriendelijke functies zoeken, waardoor ik een topkeuze ben binnen mijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

9. FeiyuTech Official VLOG Pocket 2

 • list plusVeelzijdige opnamemodi
 • list plusHaperende zoomfunctionaliteit
 • list plusNoodzaak voor verbeterde beveiligingsmaatregelen
Ik ben enthousiast over de FeiyuTech Official VLOG Pocket 2 Gimbal! Dit handzame krachtpatser is speciaal ontworpen voor creators die onderweg zijn. Met een laadvermogen van 250g biedt deze lichtgewicht gimbal unieke functies zoals gebarenbediening, AI-tracking, zoombediening en portretmodus, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor verschillende opnamesituaties. Met verbeterde stabiliteit en soepelheid zorgt het voor stabiele beelden, zelfs onderweg. De VLOG Pocket 2 valt op met zijn intelligente functies, waaronder inception-modus, Hitchcock Dolly Zoom, time-lapse fotografie en ondersteuning voor slow-motion.

Volgens PhotoFocus is de VLOG Pocket 2 ideaal voor reizigers, met een stevige constructie, intuïtieve bediening en snelle USB-C opladen. De Feiyu ON app verbetert de gebruikerservaring met functies zoals bewegingstracking, wat beginners, amateurs en semi-professionals ten goede komt. Het compacte formaat van de gimbal en de compatibiliteit met alle merk-smartphones maken het een handige keuze voor degenen die voortdurend onderweg zijn.

FeiyuTech zegt het als volgt: "De VLOG Pocket 2 is een zakformaat gimbal met unieke functies zoals gebarenbediening, zoombediening, AI-tracking, portretmodus en auto Hitchcock zoom." Dit vat beknopt de opvallende kenmerken samen die deze gimbal onderscheiden in zijn categorie.

Ondanks zijn sterke punten is de zoomfunctionaliteit van de VLOG Pocket 2 volgens PhotoFocus "schokkerig", wat wijst op een potentieel verbetergebied. Daarnaast benadrukt de website BHPhotoVideo de noodzaak van verbeterde beveiligingsmaatregelen, wat een overweging kan zijn voor potentiële kopers die hun platform gebruiken.

In vergelijking met andere gimbals op de markt blinkt de VLOG Pocket 2 uit in zijn draagbaarheid en intuïtieve bediening, waardoor het een topkandidaat is voor gebruikers die waarde hechten aan gemak en gebruiksgemak. Echter, in situaties waar naadloze zoomfunctionaliteit een prioriteit is, kunnen andere gimbals de leiding nemen.

Samengevat, de FeiyuTech Official VLOG Pocket 2 Gimbal valt op als een veelzijdig, draagbaar en gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor creators die stabiliteit en unieke opnamemodi zoeken. Het compacte ontwerp, lange batterijduur en compatibiliteit met verschillende smartphones maken het een sterke keuze voor content creators onderweg. Hoewel er ruimte is voor verbetering op bepaalde gebieden, maken de reeks functies en geschiktheid voor reizen het tot een opmerkelijke optie in de gimbalmarkt.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

10. Moza Mini-P Max

 • list plusVeelzijdig en compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, action camera's en lichte spiegelloze camera's.
 • list plusMaximale belasting van 1 kg (2,2 lbs) zorgt voor stabiel en soepel filmen, geschikt voor professionele opnamen.
 • list plusOpvouwbaar ontwerp verbetert draagbaarheid en maakt het handig voor onderweg.
 • list plusPremium functies en hogere draagvermogen kunnen overbodig zijn voor gebruikers met lichtere apparaten.
 • list plusGeavanceerde functies kunnen worden gezien als overdreven voor casual gebruikers die niet alle mogelijkheden nodig hebben.
 • list plusMeer geschikt voor professionals of liefhebbers dan voor casual gebruikers.
Ik ben super enthousiast over de MOZA Mini-P MAX 3-Axis Gimbal! Dit veelzijdige stabilisatiesysteem is perfect voor smartphones, actiecamera's en lichte systeemcamera's. Met een maximale belasting van 1 kg (2,2 lbs) zorgt het voor stabiele en vloeiende opnames, ideaal voor professionele filmopnames. Dankzij geavanceerde opnamemodi zoals Inception Mode, FPV Mode en Timelapse heb je eindeloze creatieve mogelijkheden voor je shots. En het beste van alles? Het is inklapbaar, waardoor het super handig is om overal mee naartoe te nemen.

Volgens een recensie op Amazon heeft de MOZA Mini-P MAX een gebruiksduur van maximaal 16 uur, dus je hoeft niet steeds op te laden. Het snelle schakelen tussen horizontale en verticale opnamemodi en verbeterde camerabediening maken het nog gebruiksvriendelijker. Met een maximale belasting van 900 g (1,98 lbs) is het een veelzijdig hulpmiddel voor verschillende apparaten. Zoals een klant op Amazon opmerkt: "De MOZA Mini-P MAX is een uitstekend hulpmiddel voor zowel amateur- als professionele filmmakers. Zijn veelzijdigheid en stabiliteit maken het een topkeuze voor het vastleggen van vloeiende en dynamische opnames."

In vergelijking met andere gimbals op de markt springt de MOZA Mini-P MAX eruit vanwege zijn compatibiliteit met een breed scala aan apparaten, van smartphones tot systeemcamera's. De maximale belasting van 1 kg geeft hem een voorsprong op gimbals met lagere gewichtscapaciteiten, waardoor hij geschikt is voor een breder scala aan apparatuur. Bovendien verbetert het inklapbare ontwerp de draagbaarheid, een functie die zeer gewaardeerd wordt door gebruikers die gemak belangrijk vinden. Zoals benadrukt in een recensie: "De MOZA Mini-P MAX is een krachtpatser in zijn gewichtsklasse en biedt stabiliteit en veelzijdigheid voor een scala aan apparaten, waardoor het een topkandidaat is in de gimbalmarkt."

Hoewel de MOZA Mini-P MAX een uitgebreide set functies en compatibiliteit biedt, is het belangrijk om op te merken dat sommige gebruikers zijn premiumfuncties en hogere belastingscapaciteit misschien onnodig vinden, vooral als ze hem vooral gebruiken met lichtere apparaten. Bovendien kunnen de premiumfuncties van de MOZA Mini-P MAX worden gezien als overkill voor casual gebruikers die misschien niet de volledige reikwijdte van zijn mogelijkheden nodig hebben. Zoals een gebruiker opmerkte: "De MOZA Mini-P MAX is een indrukwekkend stuk apparatuur, maar zijn geavanceerde functies zijn misschien meer geschikt voor professionals of enthousiastelingen die zijn volledige reeks mogelijkheden nodig hebben."

Samengevat is de MOZA Mini-P MAX een veelzijdige en krachtige gimbal die geschikt is voor een breed scala aan apparaten, met stabiliteit, geavanceerde opnamemodi en een inklapbaar ontwerp voor draagbaarheid. Zijn maximale belasting van 1 kg onderscheidt hem op de markt en maakt hem geschikt voor verschillende filmapparatuur. Hoewel hij geavanceerder is dan wat sommige gebruikers nodig hebben, maken zijn robuuste functies en compatibiliteit hem tot een topkeuze voor filmmakers en fotografie-enthousiastelingen die een hoogwaardige gimbal zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 20 februari in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved