ills
Last update: Jul 12, 2024
Wat is de beste Gaming Headsets op de markt? Met zoveel Gaming headsets zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

Onze Gaming Headsets selectie

ills
1
wired gaming headsets
Beste gamingheadset
wired gaming headsets
Merk
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
wireless gaming headsets
wireless gaming headsets
Merkwireless
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
SteelSeries Arctis 7P+ Wit
SteelSeries Arctis 7P+ Wit
MerkSteelSeries
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Sony Playstation Sony Pulse 3D
Sony Playstation Sony Pulse 3D
MerkSony
Score8.8
5
Razer BlackShark V2 + sound
Razer BlackShark V2 + sound
Merk
Score8.6
6
Microsoft Xbox Wireless headset
Microsoft Xbox Wireless headset
MerkMicrosoft
Score8.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless
MerkSteelSeries
Score7.8
8
SteelSeries Arctis 7P+ Wireless
SteelSeries Arctis 7P+ Wireless
MerkSteelSeries
Score8.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Logitech G435 Lightspeed
Logitech G435 Lightspeed
MerkLogitech G
Score7.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Razer Blackshark V2 X Gaming
Razer Blackshark V2 X Gaming
MerkRazer
Score7.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze fantastische Gaming Headsets opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Gaming headsets ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Gaming Headsets is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Gaming Headsets.

De beste Gaming headsets op 1 plek

1. wired gaming headsets

Beste gamingheadset:
 • list plusTop-tier comfort
 • list plusSteile prijskaartje
 • list plusLeercurve
Ik ben de SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless en ik ben zonder twijfel de beste gaming headset op de markt. Mijn topklasse comfort, geluidskwaliteit en innovatieve functies maken mij de ultieme keuze voor gamers. Met mijn verwisselbare batterijsysteem en gelijktijdige 2.4GHz/Bluetooth-connectiviteit bied ik ongeëvenaarde flexibiliteit. Mijn op maat ontworpen 40mm drivers en brede frequentierespons zorgen voor een meeslepende game-ervaring. Zoals Tom's Hardware benadrukt, "De SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless biedt een volledig intrekbare microfoon en goede audiokwaliteit." Maar mijn prijskaartje en leercurve kunnen sommige gebruikers afschrikken.

In de hevig competitieve gaming headsetmarkt is de Razer BlackShark V2 een geduchte concurrent. PC Gamer prijst mijn uitstekende geluidskwaliteit, lichtgewicht ontwerp en aantrekkelijke prijs, waardoor ik een sterke alternatief ben voor de SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless. Mijn 50mm TriForce Titanium drivers leveren rijk, gebalanceerd geluid, en mijn comfortabele pasvorm voor lange gaming sessies wordt bijzonder gewaardeerd.

Ondertussen onderscheidt de Audeze Maxwell Wireless zich met zijn planar magnetische drivers, die uitgebreide basrespons en een breder geluidsveld bieden. Mijn neutrale standaard geluidsprofiel en ondersteuning voor Dolby Atmos zorgen voor een meeslepende game-ervaring, waarmee ik me onderscheid van traditionele gaming headsets. Aan de andere kant maakt de Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless indruk met zijn baszware geluid en opmerkelijke batterijduur van 97 uur, speciaal afgestemd op de behoeften van pc-gaming.

De SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless blinkt zonder twijfel uit in het bieden van een complete game-ervaring, maar de Razer BlackShark V2 vormt een geduchte concurrent en biedt een vergelijkbaar niveau van geluidskwaliteit en comfort tegen een meer betaalbare prijs. Als alternatief richten de Audeze Maxwell Wireless en de Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless zich op specifieke game-niches, waarbij de eerste zich richt op een meeslepend geluidsveld en de laatste de nadruk legt op een verlengde batterijduur voor langdurige gamesessies.

Ik ben de SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless en ik schitter als de ultieme gaming headset, met uitzonderlijk comfort, geluidskwaliteit en veelzijdigheid. Mijn verwisselbare batterijsysteem en gelijktijdige connectiviteitsopties onderscheiden mij van de concurrentie. Maar mijn steile prijs en leercurve kunnen voor sommige gebruikers een drempel vormen. Aan de andere kant biedt de Razer BlackShark V2 geduchte concurrentie door vergelijkbare geluidskwaliteit en comfort te bieden tegen een meer toegankelijke prijs, waardoor ik aantrekkelijk ben voor budgetbewuste gamers.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij Amazon

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

2. wireless gaming headsets

 • list plusComfortabel ontwerp voor langdurig gebruik
 • list plusVerwisselbaar batterijsysteem voor een langere batterijduur
 • list plusVeelzijdig gebruik voor gaming en lifestyle behoeften
 • list plusRelatief duur in vergelijking met andere opties
 • list plusWordt door sommige gebruikers als niet super intuïtief beschouwd
De SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Gaming Headset springt eruit als een veelzijdige en hoog presterende optie in het rijk van draadloze gaming headsets. Geprezen om zijn comfort, volledig intrekbare microfoon en verwisselbaar batterijsysteem, biedt deze headset een mix van functies die zowel voor gaming als voor dagelijks gebruik geschikt zijn. Tom's Hardware prijst het om zijn "uitstekende audiokwaliteit" en gelijktijdige 2,4 GHz/Bluetooth-connectiviteit, terwijl PC Gamer het als de beste multi-use headset prijst, met zijn strakke ontwerp, connectiviteitsopties, vervangbare batterijen en actieve ruisonderdrukking.

De Arctis Nova Pro Wireless is uitgerust met hi-fi capabele op maat gemaakte 40mm drivers, wat zorgt voor een meeslepende audiobeleving. Het verwisselbaar batterijsysteem biedt 18-22 uur batterijduur per batterij, waardoor verlengde gaming- of entertainment sessies zonder onderbreking mogelijk zijn. De draadloze basisstation van de headset maakt dubbele audiobron connectiviteit mogelijk en fungeert als handige oplaadstation voor de batterijen. Daarnaast verbeteren de bidirectionele ruisonderdrukkende microfoon en actieve ruisonderdrukking de algehele ervaring, waardoor het geschikt is voor verschillende gebruiksscenario's.

In het competitieve landschap van draadloze gaming headsets springt de SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless eruit vanwege zijn mix van functies, comfort en prestaties. Het concurreert met opties zoals de Corsair Virtuoso RGB Wireless XT, die premium hi-fi capabele audio biedt en een lagere prijs heeft in vergelijking met de Arctis Nova Pro. Echter, de naadloze overgang tussen gaming en dagelijks gebruik en het verwisselbaar batterijsysteem van de Arctis Nova Pro zetten het apart op de markt.

Hoewel de Arctis Nova Pro Wireless wordt geprezen om zijn uitstekende prestaties, wordt opgemerkt dat het relatief duur is. Zoals Tom's Hardware aangeeft, wordt het "als duur beschouwd en niet super intuïtief." Voor degenen die echter op zoek zijn naar een veelzijdige draadloze gaming headset met eersteklas audiokwaliteit, comfort en flexibele gebruiksopties, blijkt de Arctis Nova Pro Wireless een overtuigende keuze te zijn. Zijn vermogen om naadloos te voorzien in gaming- en lifestylebehoeften maakt het tot een opvallende optie in de categorie draadloze gaming headsets.

Tot slot biedt de SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Gaming Headset een overtuigend pakket voor gebruikers die op zoek zijn naar een premium draadloze gaming headset met veelzijdige gebruiksopties, eersteklas audiokwaliteit en een comfortabel ontwerp. Hoewel het wellicht een hoger prijskaartje heeft, maken de functies en prestaties het een de moeite waard investering voor gamingliefhebbers en degenen die een hoogwaardige audiobeleving zoeken in verschillende scenario's.

Verkrijgbaar bij:

3. SteelSeries Arctis 7P+ Wit

 • list plusDuurzame stalen hoofdband en comfortabel ontwerp
 • list plusUitzonderlijke game-ervaring met fantastische audiokwaliteit en ondersteuning voor Sony's Tempest 3D AudioTech
 • list plusVeelzijdige connectiviteitsopties, waaronder een USB-C-dongle en USB-A naar USB-C-adapter
 • list plusKan niet uitblinken in alle muziekgenres
 • list plusBeperkingen in bepaalde gebruiksscenario's zoals woon-werkverkeer/reizen of sport/fitness
 • list plusSlechte geluidsisolatie en gebrek aan Bluetooth-ondersteuning
De SteelSeries Arctis 7P+ Wireless Gaming Headset is een aanzienlijke upgrade ten opzichte van zijn voorganger, met een duurzame stalen hoofdband en comfortabel ontwerp. Compatibel met verschillende platforms, waaronder PlayStation, pc, Nintendo Switch en meer, biedt deze headset een uitzonderlijke game-ervaring met fantastische audiokwaliteit en ondersteuning voor Sony's Tempest 3D AudioTech. De toevoeging van een USB-C oplaadpoort maakt snel opladen mogelijk en verlengt de batterijduur tot meer dan 30 uur, waardoor het een opvallende keuze is voor PlayStation-gebruikers. De SteelSeries GG-app maakt aanpassing van de EQ-instellingen en presets mogelijk, waardoor de game-ervaring verder wordt verbeterd.

Volgens IGN biedt de Arctis 7P+ een aanzienlijke upgrade ten opzichte van zijn voorganger, waardoor het een aanbevolen keuze is voor PlayStation-gebruikers. De indrukwekkende batterijduur en fantastische audiokwaliteit dragen bij aan de aantrekkingskracht voor game-enthousiastelingen. TechRadar benadrukt het comfort, de kwaliteit en de geschiktheid voor coöp-gaming, waardoor het een uitstekende keuze is voor meeslepende game-ervaringen. Daarnaast bergt de flexibele microfoonarm netjes op wanneer deze niet in gebruik is en biedt hij heldere audiokwaliteit tijdens het spelen, waardoor de functionaliteit tijdens coöp-spel wordt verbeterd.

De veelzijdigheid van de headset in verbindingsmogelijkheden, waaronder een USB-C dongle en een USB-A naar USB-C adapter, zoals vermeld door SoundGuys, draagt bij aan de aantrekkingskracht. Het excelleert ook in baszware genres, waardoor het een ideale keuze is voor bepaalde gamingscenario's. Het is echter mogelijk niet ideaal voor alle soorten muziek. De EPOS H3PRO Hybrid wordt aanbevolen als alternatief voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardig geluid.

Volgens RTINGS biedt de Arctis 7P+ een bevredigend, neutraal geluid met aanpasbare opties via de bijbehorende software. Hoewel het mogelijk niet uitblinkt in alle scenario's, zoals woon-werkverkeer/reizen of sport/fitness vanwege factoren zoals het ontbreken van Bluetooth-ondersteuning en slechte geluidsisolatie, schittert het in draadloos gamen, met lage niet-Bluetooth draadloze latentie, aanpassingsmogelijkheden en een comfortabele pasvorm voor lange gamesessies.

In vergelijking met zijn voorgangers en concurrenten valt de SteelSeries Arctis 7P+ Wireless Gaming Headset op door zijn uitzonderlijke batterijduur, compatibiliteit met verschillende platforms en fantastische audiokwaliteit, waardoor het een topkeuze is voor PlayStation-gebruikers en game-enthousiastelingen. De beperkingen in bepaalde gebruiksscenario's en audiogelijkheden moeten echter in overweging worden genomen. Over het algemeen stelt het een hoge standaard in de categorie gamingheadsets, vooral voor degenen die een naadloze en meeslepende game-ervaring zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

4. Sony Playstation Sony Pulse 3D

De Sony Pulse 3D Wireless Headset is speciaal ontworpen voor PlayStation gamers die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing voor hun nieuwe console. Het headset beschikt over een comfortabel ontwerp, intuïtieve bediening en goed gevoerde, ronde oorkussens voor comfort en indrukwekkende geluidskwaliteit. Volgens SoundGuys biedt het "verbeterde microfoongeluidskwaliteit ten opzichte van zijn voorganger, de PlayStation Gold Wireless Headset." Daarnaast levert het "lage draadloze audiolatentie voor gaming op pc's en PlayStation-consoles, met toegang tot EQ-presets en virtueel surroundgeluid op de PS5," zoals opgemerkt door RTINGS. Dit maakt het een solide keuze voor gaming, vooral op de PS5, waar het naadloos aansluit bij het ontwerp van de console, zoals vermeld door IGN.

Echter, de headset heeft zijn beperkingen. RTINGS benadrukt dat de Sony Pulse 3D Wireless Headphones een gebrek aan lage tonen hebben en ongelijkmatige hoge tonen, wat de algehele geluidskwaliteit beïnvloedt. Bovendien zijn ze niet geschikt voor woon-werkverkeer, sport/fitness of kantoor gebruik vanwege hun omvangrijke ontwerp, slechte geluidsisolatie en ongemak, volgens dezelfde review. Dit beperkt hun gebruik tot voornamelijk gaming scenario's. Bovendien heeft de geïntegreerde microfoon moeite met geluidsisolatie en de batterijduur is niet indrukwekkend in vergelijking met andere draadloze gaming headsets, zoals opgemerkt door SoundGuys.

Op het gebied van veelzijdigheid biedt de headset volledige audio- en microfooncompatibiliteit met PlayStation, Xbox-consoles en pc's, waardoor het een handige optie is voor multi-platform gamers, zoals benadrukt door RTINGS. Echter, het is misschien niet de beste keuze voor onderweg, zoals vermeld door TechRadar.

In vergelijking met alternatieven, zoals de HyperX Cloud Alpha Wireless, SteelSeries Arctis 7+ en de Razer Barracuda X, biedt de Sony Pulse 3D Wireless Headset misschien niet de beste prestaties en functies, volgens SoundGuys. Desalniettemin biedt het een goede prijs-prestatieverhouding voor PS5-gebruikers, waardoor het een overtuigende optie is voor degenen die op zoek zijn naar een compatibel en gestroomlijnd accessoire voor hun console, zoals opgemerkt door TechRadar.

Samengevat, excelleert de Sony Pulse 3D Wireless Headset als een gaming headset, vooral voor PlayStation gebruikers vanwege de naadloze integratie met de PS5, het comfortabele ontwerp en indrukwekkende geluidskwaliteit. Echter, de beperkingen op het gebied van geluidskwaliteit en veelzijdigheid, evenals de beschikbaarheid van alternatieve opties met superieure prestaties, moeten worden overwogen voordat een aankoopbeslissing wordt genomen.

Verkrijgbaar bij:

5. Razer BlackShark V2 + sound

 • list plusGebalanceerde lage, midden en hoge tonen voor een bevredigende geluidservaring
 • list plusTHX 7.1 Surround Sound en Triforce Titanium 50mm high-end geluidsdrivers voor hoogwaardig geluid
 • list plusComfortabele pasvorm met geheugenschuim oorkussens voor langdurig gebruik
 • list plusMicrofoon presteert ondermaats in bas en middenbereik, zoals in recensies aangegeven
 • list plusBeperkte geluidsisolatie en log ontwerp niet ideaal voor reizen of kantoorgebruik
 • list plusDraagbaarheid kan voor sommige gebruikers een punt van zorg zijn
De Razer BlackShark V2 + geluidskaart gaming headset is een opmerkelijke optie voor gamers en thuiswerkers die op zoek zijn naar premium geluid en comfort. Met een plug-and-play USB-geluidskaart voor pc-gebruik en compatibiliteit met verschillende platforms, waaronder consoles, biedt deze headset gebalanceerde lage, midden- en hoge tonen voor een bevredigende audiobeleving. Zoals opgemerkt door SoundGuys, wordt het "beschouwd als een van de beste gaming headsets onder de $100," waardoor het een uitstekende budgetvriendelijke keuze is voor degenen die comfort en multi-platform gebruik prioriteren.

De belangrijkste kenmerken van de headset zijn onder andere THX 7.1 Surround Sound, Triforce Titanium 50 mm High-End Sound Drivers, en een afneembare Razer Hyperclear Cardioid Mic, zoals benadrukt in de Amazon-review. Deze combinatie levert hoogwaardig geluid en een lichtgewicht ontwerp met memory foam oorkussens voor langdurig comfort tijdens lange gamesessies. De toevoeging van een USB DAC voor audioverbetering versterkt de premium geluidservaring verder, waardoor gebruikers zich volledig kunnen onderdompelen in hun gameplay of werk zonder compromissen.

Ondanks zijn sterke punten is de microfoonprestatie een verbeterpunt, zoals vermeld in de SoundGuys-recensie, waar wordt opgemerkt dat de microfoon ondermaats presteert, met name in bas- en middentonen. Voor degenen die op zoek zijn naar een draadloze optie met verbeterde microfoonkwaliteit, wordt de BlackShark V2 Pro aanbevolen voor aanzienlijke verbeteringen, zoals vermeld in de SoundGuys-review.

In vergelijking met de BlackShark V2 X, onderscheidt de BlackShark V2 + geluidskaart zich door zijn stevigere constructie, gevlochten kabel en superieure audiokwaliteit. De Razer BlackShark V2 X, hoewel budgetvriendelijk, vertoont enkele compromissen op het gebied van bouwkwaliteit en geluidsprestaties, waardoor de BlackShark V2 + geluidskaart een betrouwbaardere keuze is voor degenen die een balans zoeken tussen betaalbaarheid en premium functies.

De Razer BlackShark V2-hoofdtelefoon, zoals beoordeeld door RTINGS, is voornamelijk ontworpen voor bedraad gamen, met een comfortabele pasvorm, een afneembare boommicrofoon en aanpasbaar geluidsprofiel via bijbehorende software. Hoewel ze uitblinken in gamingscenario's, zijn ze mogelijk niet de beste keuze voor activiteiten zoals woon-werkverkeer of kantoorgebruik vanwege beperkte geluidsisolatie en een omvangrijk ontwerp. Hun prestaties en comfort maken ze echter tot een ideale keuze voor gaming en thuiswerken.

Tot slot is de Razer BlackShark V2 + geluidskaart gaming headset een opvallende optie voor gebruikers die op zoek zijn naar premium geluid en comfort binnen een redelijk budget. Hoewel het enkele beperkingen kan hebben op het gebied van microfoonprestaties en draagbaarheid, maken de uitzonderlijke audiokwaliteit, het comfort en de compatibiliteit met verschillende platforms het een waardevolle investering voor zowel gamers als thuiswerkers.

Verkrijgbaar bij:

6. Microsoft Xbox Wireless headset

 • list plusUitzonderlijke waarde
 • list plusBeperkt gebruik op meerdere platforms
De Microsoft Xbox Wireless Headset is een betaalbare parel die zowel voor Xbox als PC gamers als baanbrekend wordt beschouwd. Beschreven als een "mic-drop moment" door The Verge, biedt deze headset indrukwekkende functies zonder al te veel compromissen, waardoor het een topkeuze is voor wie op zoek is naar waarde en kwaliteit. TechRadar noemt het een "vlekkeloze draadloze verbinding" met "indrukwekkende audiokwaliteit" en "belangrijke kwaliteitskenmerken," waardoor het meer kostbare alternatieven overtreft op het gebied van waarde en functies. Het ontwerp van de headset, dat de Xbox Series X weerspiegelt, heeft intuïtieve bedieningselementen en een comfortabele pasvorm, wat zorgt voor een plezierige game-ervaring, zelfs tijdens lange sessies.

De Xbox Wireless Headset is ontworpen voor gamers die een Xbox-console bezitten en een draadloze headset nodig hebben die naadloos werkt op meerdere platforms. Het maakt verbinding via Xbox Wireless en heeft een bevredigende batterijduur, waardoor het ideaal is voor game-marathons. Hoewel het goede geluids- en microfoonkwaliteit biedt, raadt SoundGuys aan om andere opties te overwegen, zoals de SteelSeries Arctis 7P of 7X, voor een bredere compatibiliteit als je een headset nodig hebt voor meerdere platforms. Het strakke ontwerp met subtiele groene accenten en een intuïtieve bedieningselementen geïntegreerd in de oorschelpen, zoals opgemerkt door Tom's Guide, draagt bij aan de aantrekkingskracht, hoewel sommigen het aanpassen van de headset wat uitdagend vinden vanwege het ontbreken van inkepingen.

In vergelijking met zijn tegenhangers springt de Xbox Wireless Headset eruit door zijn balans tussen betaalbaarheid, kwaliteit en cross-platform functionaliteit. Directe concurrenten, zoals de SteelSeries Arctis 7P of 7X, bieden veelzijdigheid met een USB-C dongle voor bredere compatibiliteit, waardoor ze beter geschikt zijn voor gamers die een headset nodig hebben voor meerdere platforms. Op dezelfde manier wordt de Razer Thresher Ultimate aanbevolen voor soepeler gebruik op de PC. Desalniettemin maken de indrukwekkende gameprestaties, solide ontwerp en redelijke prijs van de Xbox Wireless Headset het tot een uitstekende keuze voor Xbox en PC gamers.

De sterke punten van de Microsoft Xbox Wireless Headset liggen in zijn uitzonderlijke waarde, naadloze cross-platform compatibiliteit en indrukwekkende audiokwaliteit, waardoor het een topkeuze is voor wie op zoek is naar een betaalbare maar hoogwaardige gameheadset. De beperkingen kunnen echter zichtbaar worden voor gebruikers die multiplatformgebruik prioriteren, waar andere opties zoals de SteelSeries Arctis 7P of 7X een meer veelzijdige oplossing kunnen bieden. Desalniettemin is de Xbox Wireless Headset een overtuigende keuze voor Xbox- en PC-gamers die op zoek zijn naar een betaalbare headset die geen concessies doet aan kwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

7. SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless

 • list plusHoogwaardig geluid met heldere hoge tonen en onderscheidende bas
 • list plusActieve ruisonderdrukking en AI-aangedreven ruisonderdrukkende microfoon
 • list plusInfinity Power System voor onbeperkte speeltijd
 • list plusWellicht niet het beste voor nummers met sissende hoge tonen
 • list plusSlechte passieve geluidsweergave, beperkt prestaties in bepaalde scenario's
 • list plusNiet ideaal voor sport/fitness vanwege het risico om af te vallen tijdens matige lichamelijke activiteit en gebrek aan waterbestendigheid
Ik ben enthousiast om de SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless gaming headset te introduceren. Met zijn mogelijkheden voor actieve ruisonderdrukking en een AI-aangedreven ruisonderdrukkende microfoon, is dit een geweldige keuze voor gaming en dagelijks gebruik. De hi-res drivers leveren heldere hoge tonen en onderscheidende bassen, hoewel ze misschien niet ideaal zijn voor nummers met hoge frequenties. Met de handige app kun je eenvoudig audioapparaten en EQ-presets beheren voor een nog betere ervaring. En dankzij het Infinity Power System kun je eindeloos blijven spelen, terwijl de headset tegelijkertijd 2,4 GHz en Bluetooth connectiviteit biedt voor verschillende platforms.

SoundGuys zegt: "De Arctis Nova Pro Wireless is een fantastische gaming headset met allround hoofdtelefoonmogelijkheden." De headset biedt uitgebreide geluidsinstellingen, lage latentie voor draadloos gamen en een naadloze, aanpasbare ervaring via de bijbehorende software. Echter, het passieve geluidsveld is niet optimaal, waardoor de prestaties in bepaalde situaties beperkt zijn. Bovendien is de headset misschien niet ideaal voor sport/fitness vanwege het risico van afvallen tijdens matige fysieke activiteit en het ontbreken van waterbestendigheid.

De Arctis Nova Pro Wireless valt op door zijn strakke bijbehorende app, hoogwaardige audio en actieve ruisonderdrukking, waardoor het een sterke concurrent is in de markt voor draadloze gaming headsets. Het concurreert met alternatieven zoals de EPOS H3PRO Hybrid en bedrade opties zoals de Razer BlackShark V2 en Logitech G Pro X. Hoewel deze alternatieven uitstekende prestaties en functies bieden, blinkt de Arctis Nova Pro Wireless uit in zijn draadloze mogelijkheden, naadloze platformconnectiviteit en uitgebreide geluidsinstellingen.

Kortom, de SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless gaming headset is een fantastische keuze voor zowel gamers als dagelijkse gebruikers. Zijn hoogwaardige geluid, actieve ruisonderdrukking en naadloze platformconnectiviteit maken het een sterke speler in de markt voor draadloze gaming headsets. Echter, potentiële beperkingen in bepaalde gebruikersscenario's en de concurrentie van andere hoogwaardige opties moeten in overweging worden genomen bij het maken van een aankoopbeslissing.

Verkrijgbaar bij:

8. SteelSeries Arctis 7P+ Wireless

De SteelSeries Arctis 7P+ Wireless Gaming Headset is een veelzijdige en functierijke keuze voor gamers op meerdere platforms. Dit headset is ontworpen voor de PlayStation 5, maar is ook compatibel met de PlayStation 4, PC, Android, Switch, USB-C iPads en meer, waardoor het een overtuigende optie is voor multi-platform gamers. Het opvallende kenmerk is de ondersteuning voor Sony's Tempest 3D AudioTech, waardoor een meeslepende game-ervaring op de PS5 wordt geboden. Met een batterijduur van 30 uur, USB-C snelladen en een Discord-gecertificeerde ClearCast bidirectionele ruisonderdrukkende microfoon, biedt de Arctis 7P+ zowel gemak als prestaties.

Volgens IGN zijn de toevoeging van een USB-C oplaadpoort en de verlengde batterijduur belangrijke upgrades, waardoor meer dan 30 uur gebruik mogelijk is. Het headset ondersteunt volledig Sony's Tempest 3D-audio, wat zorgt voor een meeslepende game-ervaring op de PS5. De SteelSeries GG-app maakt aanpassing van de EQ-instellingen en presets mogelijk, waardoor de algehele game-ervaring wordt verbeterd.

SoundGuys prijst de Arctis 7P+ om zijn goed gedefinieerde geluidskwaliteit, effectieve geluidsisolatie en aanpasbare EQ via de SteelSeries Sonar-software. Het merkt echter op dat de bas voor sommige genres overheersend kan zijn. De microfoon wordt over het algemeen als goed beoordeeld door gebruikers, wat bijdraagt aan de algehele aantrekkingskracht van dit headset.

Hoewel de SteelSeries Arctis 7P+ Wireless zeer wordt aanbevolen voor gaming en een indrukwekkende audiobeleving biedt, heeft het wel enkele beperkingen. TechRadar benadrukt dat PC-gebruikers mogelijk geen virtueel 3D-geluid ervaren, en de skibril-achtige verstelbare band kan voor sommige gebruikers minder comfortabel zijn tijdens langdurige gamesessies.

In vergelijking met alternatieven wordt de EPOS H3PRO Hybrid aanbevolen vanwege zijn hoogwaardige draadloze prestaties, volgens SoundGuys. De Arctis 7P+ springt er echter uit vanwege de naadloze multi-platform compatibiliteit en specifiek op maat gemaakte ondersteuning voor de PS5.

Al met al levert de SteelSeries Arctis 7P+ Wireless Gaming Headset een fantastische audiobeleving, indrukwekkende batterijduur en multi-platform compatibiliteit, waardoor het een topkeuze is voor gamers die een veelzijdig en meeslepend gaming headset zoeken. Hoewel het wellicht enkele comfortoverwegingen en beperkingen voor PC-gebruikers heeft, maken de uitgebreide compatibiliteit en audiokenmerken het tot een sterke concurrent in de gaming headset-markt.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

9. Logitech G435 Lightspeed

 • list plusLichtgewicht ontwerp
 • list plusIndrukwekkende batterijduur van ongeveer 18,5 uur
 • list plusGecertificeerd koolstofneutraal met minstens 22% gerecycled plastic
 • list plusOntbreekt analoge ingang voor een bedrade verbinding
 • list plusOntbreekt een microfoonarm
 • list plusAudioprestaties worden als gemiddeld beschouwd qua helderheid en bas
De Logitech G435 Lightspeed Wireless Gaming Headset valt op door zijn lichte ontwerp, comfortabele pasvorm en indrukwekkende batterijduur van ongeveer 18,5 uur. Gemaakt van licht plastic met een duurzame benadering, is deze headset gecertificeerd koolstofneutraal met minstens 22% gerecycled plastic, waardoor het een milieubewuste keuze is. De oorkussens zijn goed opgevuld en geoptimaliseerd voor kleinere hoofdmaten, terwijl ze nog steeds comfortabel zijn voor grotere hoofden. De bedieningselementen bevinden zich handig op de linker oorschelp en bieden zowel Lightspeed draadloze als Bluetooth-connectiviteit, samen met een USB Type-C oplaadpoort. Het ontbreekt echter aan analoge ingang voor een bedrade verbinding en een microfoonarm. De audioprestaties, hoewel respectabele geluidsniveaus bieden, worden als gemiddeld beschouwd qua helderheid en bas, waardoor het geschikt is voor casual gaming en dagelijks gebruik. Zoals samengevat door Tom's Hardware, "De Logitech G435 biedt draadloze flexibiliteit tegen een relatief laag gewicht en prijs, maar de audiokwaliteit kan teleurstellend zijn voor sommige gebruikers."

De Logitech G435 Lightspeed wordt aangeprezen als een ideale optie voor kinderen of milieubewuste consumenten. Het levert helder geluid met goed gedefinieerde instrumenten, hoewel de bas op bepaalde nummers gedempt kan aanvoelen. De microfoonkwaliteit wordt over het algemeen als goed beoordeeld en draagt bij aan een complete game-ervaring. Het biedt draadloze connectiviteit en heeft een behoorlijke batterijduur, waardoor het een veelzijdige keuze is. Echter, zoals benadrukt door SoundGuys, biedt het misschien niet hetzelfde niveau van bas "oomph" vergeleken met sommige andere opties. In vergelijking wordt de Puro SoundLabs PuroGamer voorgesteld als een comfortabele bedrade gaming headset met een goede microfoon en volumebegrenzer, die zich richt op een ander publiek.

Bij de evaluatie over verschillende categorieën door RTINGS, biedt de Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Headphones een comfortabele en lichte pasvorm, waardoor ze geschikt zijn voor forenzen, reizen, kantoor gebruik, sport en draadloos gamen. Echter, ze missen bepaalde functies zoals actieve ruisonderdrukking, EQ-aanpassing en multi-apparaat koppeling. De geïntegreerde microfoon vangt stemmen duidelijk op, maar heeft moeite om stem van omgevingsgeluid te scheiden, wat lastig kan zijn in lawaaierige omgevingen. Hoewel de headset uitblinkt in bepaalde gebieden, kan het niet voldoen aan intensieve fysieke activiteit of effectief middelhoge kantoorachtige geluiden dempen.

Op Amazon hebben gebruikers de Logitech G435 geprezen voor zijn veelzijdige en comfortabele game-ervaring, ademende stoffen oorkussens, lichtgewicht constructie, dubbele beamforming microfoons en hoogwaardig geluid. Het wordt geprezen om zijn duurzaamheidscertificeringen, compatibiliteit met verschillende platforms en zijn geoptimaliseerd ontwerp voor kleinere hoofdmaten. Met name de LIGHTSPEED en Bluetooth draadloze mogelijkheden van het product zijn bijzonder goed ontvangen.

In vergelijking met zijn concurrenten biedt de Logitech G435 Lightspeed Wireless Gaming Headset een overtuigende mix van lichtgewicht ontwerp, duurzaamheid en draadloze flexibiliteit, waardoor het een geschikte optie is voor casual gamers, milieubewuste consumenten en individuen die op zoek zijn naar een comfortabele, veelzijdige game-ervaring. Hoewel het misschien niet kan wedijveren met producten van hoge kwaliteit qua audiokwaliteit, blinkt het uit in zijn lichte constructie en duurzame benadering. Als je milieuvriendelijkheid en draadloze flexibiliteit belangrijker vindt dan geluid van audiofiele kwaliteit, is de Logitech G435 een sterke concurrent, vooral gezien de prijs.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

10. Razer Blackshark V2 X Gaming

Speel competitief met de Razer Blackshark V2 X Gaming Headset en win iedere 1 op 1 met virtueel surround sound. Door 7.1 surround sound hoor je de richting van het geluid. Zo bepaal je gemakkelijk waar jouw tegenstander loopt. Bovendien is deze headset voorzien van zachte oorkussens, waardoor jij de Blackshark de hele dag ophoudt zonder dat je last krijgt van drukpunten. Sluit de Razer op al jouw apparaten aan met een 3,5 millimeter audio ingang en gebruik de headset multi platform.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved