ills
Last update: Jun 21, 2024
Wat is de beste Externe Hardeschijf op de markt? Met zoveel Externe hardeschijfen zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
SanDisk Extreme Pro Portable SSD
Compact en robuust, ideaal voor op reis
SanDisk Extreme Pro Portable SSD
MerkSandisk
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
WD BLACK 5TB P10 Game
Beste externe harde schijf
WD BLACK 5TB P10 Game
MerkWD
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Western Digital WD My Book
Western Digital WD My Book
MerkWestern Digital
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Samsung T3 SSD USB flash
Uitstekende fysieke bescherming in draagbare vorm
Samsung T3 SSD USB flash
MerkSamsung
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Seagate FireCuda 530 with Heatsink
Geoptimaliseerde opslaguitbreiding voor PS5-gaming
Seagate FireCuda 530 with Heatsink
MerkSeagate
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Western Digital WD 5TB Elements
Western Digital WD 5TB Elements
MerkWestern Digital
Score9.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Western Digital My Book Desktop
Western Digital My Book Desktop
MerkWestern Digital
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
WD My Passport SSD (WDBAGF,
Snelle, hoge capaciteit en kleurrijke draagbare opslag
WD My Passport SSD (WDBAGF,
MerkWD
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Seagate Expansion 12TB (STKP12000402)
Seagate Expansion 12TB (STKP12000402)
MerkSeagate
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
SanDisk Professional G-Drive ArmorATD
SanDisk Professional G-Drive ArmorATD
MerkSanDisk
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze super Externe Hardeschijf ranglijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Externe hardeschijfen ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Externe Hardeschijf is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Externe Hardeschijf.

De beste Externe hardeschijfen op 1 plek

1. SanDisk Extreme Pro Portable SSD

Compact en robuust, ideaal voor op reis:
Hallo daar! Ik ben de SanDisk Extreme Pro Portable SSD, een stoere en krachtige externe harde schijf die perfect is voor onderweg. Met indrukwekkende NVMe solid-state snelheden tot 1050 MB/s lezen en 1000 MB/s schrijven, ben ik ideaal voor creatieve professionals en iedereen die snelle gegevensoverdracht nodig heeft. Mijn robuuste ontwerp biedt bescherming tegen vallen tot 3 meter en IP65 water- en stofbestendigheid, waardoor ik duurzaamheid onderweg garandeer. Met 256-bits AES-hardwareversleuteling en de SanDisk Memory Zone-app voor bestandsbeheer bied ik robuuste beveiliging en handig ruimtebeheer. De toevoeging van een beperkte garantie van 5 jaar benadrukt het vertrouwen in mijn betrouwbaarheid.

Volgens een recensie wordt de SanDisk Extreme PRO Portable 1TB SSD V2 geleverd met een USB-C naar USB-C-kabel, een USB-C naar USB-A-adapter en een Slinger draagtas voor harde schijven. Deze uitgebreide bundel voegt waarde en gemak toe voor gebruikers, met veelzijdige connectiviteitsopties en bescherming voor de schijf tijdens het reizen. Daarnaast verbreedt mijn compatibiliteit met pc's en Mac-computers mijn gebruikersbasis, waardoor ik een divers scala aan professionals en liefhebbers aanspreek.

In vergelijking met vergelijkbare producten valt de SanDisk Extreme Pro Portable SSD op door zijn superieure snelheid, met bliksemsnelle overdrachtssnelheden op zijn capaciteit. Mijn robuuste ontwerp, water- en stofbestendigheid en uitgebreide garantie onderscheiden mij verder van de concurrentie. Bovendien benadrukken mijn milieu-certificeringen mijn toewijding aan duurzaamheid, wat aantrekkelijk is voor bewuste consumenten.

Een potentieel nadeel om te overwegen is mijn relatief hogere prijs in vergelijking met sommige andere opties op de markt. Hoewel ik misschien niet het beste budgetproduct ben voor degenen die op zoek zijn naar een meer economische oplossing, maken mijn eersteklas functies en prestaties mij een waardevolle investering voor mensen die snelheid, duurzaamheid en gegevensbeveiliging tijdens het reizen prioriteren.

Kortom, de SanDisk Extreme Pro Portable SSD is een uitstekende keuze voor gebruikers die behoefte hebben aan een compacte, snelle en robuuste externe harde schijf. Mijn mix van eersteklas prestaties, duurzaamheid, beveiligingsfuncties en milieucertificeringen maakt mij een opvallende optie op de markt, met name voor professionals en reizigers die betrouwbaarheid en snelheid zoeken in hun externe opslagoplossing. 🚀

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

2. WD BLACK 5TB P10 Game

Beste externe harde schijf:
De WD Black 5TB P10 Game Drive is een geduchte concurrent in de categorie externe harde schijven, met een ruime opslagcapaciteit en solide prestaties. Deze schijf is perfect voor mensen die behoefte hebben aan een ruime externe opslagoplossing, of het nu gaat om gamen, mediabestanden of algemene gegevensback-up. Het heeft veel lof gekregen voor zijn betrouwbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare opslagoptie.

PCMag merkte op dat de WD Black P10 Game Drive "een grote opslagcapaciteit biedt" en goed geschikt is voor degenen die uitgebreide externe opslag nodig hebben. Bovendien raadde Android Central deze schijf sterk aan als "een van de beste externe HDD's die vandaag beschikbaar zijn", met name vanwege de prestaties en betrouwbaarheid.

De WD Black 5TB P10 Game Drive valt op door zijn aanzienlijke opslagcapaciteit van 5TB, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met een uitgebreide verzameling games, media of bestanden. Zijn USB 3.2 Gen 1-interface zorgt voor snelle gegevensoverdracht, wat tegemoetkomt aan gebruikers die efficiëntie en snelle toegang tot opgeslagen inhoud prioriteren. Bovendien draagt zijn strakke en duurzame ontwerp bij aan zijn aantrekkingskracht, waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met een esthetisch aantrekkelijke vormfactor.

In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de WD Black P10 Game Drive zich door zijn royale opslagcapaciteit en betrouwbare prestaties. Hoewel het misschien niet de goedkoopste optie op de markt is, maken zijn uitzonderlijke bouwkwaliteit en robuustheid het tot een opvallende keuze voor degenen die betrouwbaarheid en duurzaamheid prioriteren in hun externe opslagoplossing.

Sommige gebruikers kunnen de WD Black 5TB P10 Game Drive echter iets omvangrijker vinden dan andere opties, wat mogelijk van invloed is op de draagbaarheid ervan. Bovendien zijn er voor mensen met een beperkt budget meer betaalbare alternatieven beschikbaar, hoewel ze misschien niet dezelfde opslagcapaciteit en betrouwbaarheid bieden.

Samengevat is de WD Black 5TB P10 Game Drive een uitstekende externe harde schijf die uitblinkt in het bieden van aanzienlijke opslagcapaciteit en betrouwbare prestaties. Zijn strakke ontwerp en indrukwekkende duurzaamheid versterken verder zijn positie als een van de beste externe HDD's op de markt. Hoewel het misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is en iets omvangrijker kan zijn dan sommige alternatieven, maken zijn uitzonderlijke opslagmogelijkheden en betrouwbaarheid het tot een overtuigende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een eersteklas externe opslagoplossing.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 19 april in huis

3. Western Digital WD My Book

Ik ben enthousiast over de WD My Book (WDBBGB, USB 3.0, 4TB) Externe Harde Schijf, een voordelige opslagoplossing met een aantrekkelijke mix van functies. Met hardwarematige 256-bits AES-encryptie en de WD Backup-software biedt het gemoedsrust tegen een betaalbare prijs. Zoals Tom's Guide opmerkt, is het "goedkoop, snel en inclusief back-upsoftware en encryptiefuncties." Toch worden zijn omvang en de noodzaak van een stopcontact als nadelen genoemd. Deze versie is ontworpen voor gebruikers die opslagbeveiliging en voldoende ruimte prioriteren zonder de bank te breken. Bovendien raadt TechGearLab het aan voor gebruikers met een vaste desktopopstelling, waarbij het zijn snelle lees- en schrijfsnelheden en hoge opslagcapaciteit benadrukt. Het is duidelijk dat de WD My Book een geschikte keuze is voor degenen die opslagcapaciteit prioriteren en geen behoefte hebben aan draagbaarheid.

In vergelijking met zijn tegenhangers biedt de G-Technology ArmorATD robuuste duurzaamheid, terwijl de SanDisk Extreme Pro Portable SSD snelle overdrachtssnelheden levert. De WD My Book onderscheidt zich door zijn focus op betaalbaarheid en beveiligingsfuncties, waardoor het een ideale keuze is voor prijsbewuste gebruikers die betrouwbare opslag met encryptiemogelijkheden zoeken. Wanneer beoordeeld tegen de G-Technology ArmorATD, die bescherming tegen omgevingsfactoren prioriteert, schittert de WD My Book als het beste budgetproduct voor degenen die een balans zoeken tussen kosteneffectiviteit en beveiliging. Zoals bevestigd door de gemiddelde beoordeling van 4 van de 5 eieren op Newegg, is het duidelijk dat gebruikers de prestaties en functies van de WD My Book waarderen.

Het is echter belangrijk op te merken dat de WD My Book misschien niet de beste keuze is voor degenen die draagbaarheid prioriteren of een hoogwaardige, robuuste optie nodig hebben. Bovendien is de noodzaak van een stopcontact en het omvangrijke ontwerp mogelijk niet geschikt voor alle gebruikers. Als zodanig kunnen personen die een draagbare, robuuste optie zoeken, de G-Technology ArmorATD meer geschikt vinden, terwijl degenen die snelheid en dagelijks intensief gebruik benadrukken, mogelijk de voorkeur geven aan de SanDisk Extreme Pro Portable SSD.

Samengevat, de WD My Book (WDBBGB, USB 3.0, 4TB) Externe Harde Schijf is een betaalbare, veilige en ruime opslagoplossing. De nadruk op encryptie en back-upsoftware maakt het een aantrekkelijke optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een voordelige en betrouwbare externe harde schijf. Hoewel het misschien niet geschikt is voor degenen die draagbaarheid of robuustheid prioriteren, versterkt de balans van functies en betaalbaarheid zijn positie als een praktische en kosteneffectieve opslagoplossing.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

4. Samsung T3 SSD USB flash

Uitstekende fysieke bescherming in draagbare vorm:
De Samsung T3 SSD USB-stick, ook bekend als een externe harde schijf, is een opmerkelijke innovatie die de kloof overbrugt tussen draagbare harde schijven en USB-sticks, en biedt uitzonderlijke fysieke bescherming in een compacte vorm. Zoals pcmag.com opmerkt: "De Samsung Portable SSD T3 is een krachtige, stijlvolle draagbare SSD met een USB Type-C-verbinding," waarbij de premium bouw en prestaties worden benadrukt. Deze externe harde schijf valt op door zijn uitstekende fysieke bescherming, snelheid en betrouwbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een duurzame opslagoplossing voor hun gegevens.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Samsung T3 SSD is zijn indrukwekkende snelheid en compacte ontwerp. Met lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 1.050 MB/s en 1.000 MB/s levert deze externe harde schijf snelle gegevensoverdrachten, zoals benadrukt in de recensie van t3.com. De PCIe NVMe solid-state drive-technologie zorgt voor snelle toegang en efficiënt thermisch beheer, waardoor de schijf koel en stil blijft tijdens gebruik.

De Samsung T3 SSD benadrukt ook fysieke bescherming, met AES 256-bits encryptie met wachtwoordbeveiliging, zoals vermeld in de recensie van trustedreviews.com. Deze beveiligingsmaatregel geeft gebruikers gemoedsrust over de veiligheid van hun gegevens. Daarnaast zorgen de schokbescherming en het slanke, stijlvolle ontwerp ervoor dat het een opvallende optie is op het gebied van duurzaamheid en esthetiek.

In vergelijking met traditionele harde schijven en USB-sticks onderscheidt de Samsung T3 SSD zich als een gulden middenweg, met een balans tussen hoge snelheid en redelijke capaciteit. Zijn compacte formaat, variërend van 250 GB tot 2 TB, maakt het zeer draagbaar en past gemakkelijk in zakken of tassen, zoals opgemerkt in de recensie van t3.com.

Hoewel de Samsung T3 SSD uitblinkt in snelheid, betrouwbaarheid en fysieke bescherming, gaat dit gepaard met een hogere kostprijs in vergelijking met traditionele harde schijven, zoals vermeld door trustedreviews.com. Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze externe harde schijf niet waterdicht of extreem robuust is, wat een overweging kan zijn voor gebruikers die extreme duurzaamheid nodig hebben in hun opslagoplossing.

In de wereld van draagbare opslagoplossingen onderscheidt de Samsung T3 SSD USB-stick zich door uitstekende fysieke bescherming in een draagbare vorm te bieden, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruikers die gegevensbeveiliging en duurzaamheid prioriteren. Zijn uitzonderlijke snelheid, compacte ontwerp en betrouwbare prestaties positioneren het als een topkandidaat in de categorie externe harde schijven, en spreekt het individuen aan die zowel prestaties als stevige constructie waarderen.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

5. Seagate FireCuda 530 with Heatsink

Geoptimaliseerde opslaguitbreiding voor PS5-gaming:
 • list plusExceptionele overdrachtssnelheden 2x sneller dan PCIe Gen3 en 12x sneller dan SATA SSDs
 • list plusOngeëvenaarde duurzaamheid en ondersteuning voor DirectStorage
 • list plusInclusief drie jaar Rescue Data Recovery Services
 • list plusNiet budgetvriendelijk
Ik ben super enthousiast over de Seagate FireCuda 530 met heatsink, dé game-changer op het gebied van opslaguitbreiding, vooral voor PS5-gaming. Deze externe harde schijf levert opwindende prestaties, met overdrachtssnelheden die 2x sneller zijn dan PCIe Gen3 en 12x sneller dan SATA SSD's. Met snelheden tot 7.300 MB/s is het ontworpen voor intensief gebruik en versneld gamen, waardoor het een ideale keuze is voor PS5-gamers die op zoek zijn naar geoptimaliseerde opslaguitbreiding. De ongeëvenaarde duurzaamheid, ondersteuning voor DirectStorage en thermische prestaties maken het een eersteklas keuze voor gamers en content creators.

Volgens Tom's Hardware blinkt de FireCuda 530 SSD uit in hoge prestaties en duurzaamheid, met capaciteiten variërend van 500GB tot 4TB. Het 2TB-model is beoordeeld voor maximaal 2.550 TB aan schrijfacties binnen de garantie van vijf jaar, en het 4TB-model voor maximaal 5.100 TB. Daarnaast omvat het drie jaar Rescue Data Recovery Services, voor robuuste gegevensbescherming. Het strakke ontwerp, het gebruik van Phison's PS5018-E18 controller en Micron's nieuwste flash dragen verder bij aan de eersteklas prestaties en duurzaamheid.

GamesRadar benadrukt het gebruik van de Phison E18 controller chipset en Micron's nieuwste TLC NAND-geheugen, resulterend in indrukwekkende piekprestaties en een schrijfduurzaamheid van 2.550TB. Ook wordt de aanhoudende prestatie en lage bedrijfstemperaturen benadrukt, waardoor het geschikt is voor zowel pc's als de Sony PS5. De recensent beveelt het aan als een uitstekende toevoeging aan elke pc en volledig compatibel met de PS5.

De Seagate FireCuda 530 met heatsink gaat niet alleen over snelheid en duurzaamheid; het gaat ook over naadloze integratie en efficiënte werking. Het is geoptimaliseerd voor intensief gebruik en versneld gamen, waardoor het een ideale keuze is voor PS5-gaming en contentcreatie. De toevoeging van een heatsink draagt bij aan de thermische prestaties, waardoor een consistente en betrouwbare werking zelfs tijdens intensief gebruik wordt gegarandeerd.

In vergelijking met andere externe harde schijven onderscheidt de FireCuda 530 zich door zijn uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid, waardoor het een perfecte keuze is voor gamers en content creators die op zoek zijn naar snelle, betrouwbare en duurzame opslagoplossingen. Hoewel de willekeurige toegangsprestaties als goed maar niet uitzonderlijk worden beschouwd, onderscheidt het zich door zijn algehele prestaties, duurzaamheid en koelvermogen.

De Seagate FireCuda 530 met heatsink blinkt uit als een externe harde schijf met hoge prestaties, vooral voor PS5-gaming en contentcreatie. Zijn uitzonderlijke snelheden, duurzaamheidsclassificaties en thermische prestaties maken het een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar geoptimaliseerde opslaguitbreiding. Voor gebruikers die zich voornamelijk richten op budgetvriendelijke opties, kunnen andere alternatieven op de markt een aantrekkelijkere keuze bieden.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

6. Western Digital WD 5TB Elements

De Western Digital WD 5TB Elements Portable externe harde schijf valt op als een grote, betaalbare en veelzijdige USB 3.0 optie, met een hoge capaciteit tegen lage kosten. Het heeft een compact ontwerp met afgeronde hoeken en een gladde afwerking, waardoor het gemakkelijk draagbaar is. Ondanks het feit dat het een standaard laptop harde schijf met een laag vermogen bevat die draait op 5.400 rpm, wat resulteert in relatief langzamere prestaties, imponeert het nog steeds met bewonderenswaardige kopieersnelheden van meer dan 95 MBps voor schrijven en meer dan 100 MBps voor lezen via USB 3.0, waardoor het een geweldige deal is voor zijn prijs. Volgens CNET "ondersteunt de schijf geen versleuteling voor beveiliging, maar is hij voorzien van een proefversie van WD SmartWare Pro," en wordt geleverd met een standaard Micro-USB 3.0 kabel en is vooraf geformatteerd voor Windows, met de optie om opnieuw te formatteren voor Mac of exFAT-bestandssystemen.

Het onderscheidende kenmerk van de WD Elements Portable drive ligt in zijn veelzijdigheid, die naadloos werkt met verschillende hosts, waaronder niet-computerapparaten zoals de Xbox One, routers en mediaspelers. Het pronkt ook met hoge compatibiliteit met Mac OS, Windows, Playstation, Xbox en Android-apparaten, waardoor het geschikt is voor zowel desktop- als draagbaar gebruik, zoals benadrukt door TechGearLab: "Hoewel het misschien niet de hoogste capaciteit of de snelste lees- en schrijfsnelheden heeft, biedt het concurrerende prestaties in vergelijking met duurdere HDD's." De betaalbaarheid en de compacte afmetingen van de schijf maken het een budgetvriendelijke optie die de meeste functies en prestaties biedt die men van Western Digital kan verwachten.

In vergelijking met zijn tegenhangers heeft de WD Elements Portable drive misschien niet de snelste bestandsoverdrachten, maar zijn concurrerende prestaties en brede compatibiliteit maken het een overtuigende keuze, vooral voor gebruikers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke oplossing met degelijke prestaties op verschillende apparaten. In situaties waar betaalbaarheid en veelzijdige compatibiliteit prioriteit hebben boven absolute snelheid, komt de Western Digital WD 5TB Elements Portable externe harde schijf naar voren als een sterke kanshebber.

De kracht van de WD Elements Portable drive ligt in zijn hoge capaciteit tegen lage kosten, in combinatie met zijn brede compatibiliteit met verschillende apparaten. De relatief langzamere prestaties en het ontbreken van versleuteling voor beveiliging kunnen echter beperkingen opleggen voor gebruikers die topklasse snelheid en geavanceerde gegevensbescherming zoeken. Desalniettemin biedt de Western Digital WD 5TB Elements Portable externe harde schijf een overtuigende oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een budget externe harde schijf met bewonderenswaardige prestaties en veelzijdigheid. 🚀

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

7. Western Digital My Book Desktop

 • list plusUitzonderlijke opslagcapaciteit
 • list plusNiet geschikt voor frequente verplaatsing
 • list plusKan niet overeenkomen met de snelheid van SSD's
 • list plusMogelijke prijsverschillen
De Western Digital My Book Desktop Externe Harde Schijf is een ware krachtpatser op het gebied van stationaire opslag, met een uitzonderlijke capaciteit en snelle lees- en schrijfsnelheden. Ideaal voor degenen die veel opslagruimte verkiezen boven draagbaarheid, biedt deze schijf veel waar voor zijn opslagopties. Het strakke en moderne ontwerp van het 8TB model wordt aangevuld door een betrouwbare 8TB WD Red mechanisme, ontworpen voor langdurige prestaties, laag stroomverbruik en minimale warmtegeneratie. Zoals opgemerkt door TechRadar, is het vooraf geformatteerd in exFAT en wordt geleverd met een goede lengte USB-kabel om de installatie te vereenvoudigen. Echter, de glanzende zwarte plastic buitenkant, hoewel stijlvol, trekt gemakkelijk stof aan.

Met de focus op desktopgebruik heeft de My Book Desktop schijf een stopcontact nodig voor gebruik, waardoor het minder geschikt is voor veelvuldig vervoer. Zoals TechGearLab suggereert: "Als je opslagcapaciteit en snelheid boven draagbaarheid stelt, wordt dit model sterk aanbevolen." De schijf wordt ook geleverd met de WD Discovery suite voor PC en Mac, wat de bruikbaarheid ervan voor desktopopslagbehoeften verbetert.

In vergelijking met draagbare alternatieven blinkt de My Book Desktop uit in het bieden van aanzienlijke opslagruimte zonder in te leveren op snelheid. Het kan echter niet tippen aan de snelheid van SSD's, zoals benadrukt door TechRadar. De prijsstructuur kan enige verwarring veroorzaken, vooral met regionale verschillen, maar het biedt nog steeds een overtuigende combinatie van ontwerp, capaciteit en betrouwbare prestaties.

In het rijk van externe harde schijven voor desktops onderscheidt de Western Digital My Book Desktop zich door zijn uitzonderlijke opslagcapaciteit, betrouwbare langdurige prestaties en waar voor je geld. Hoewel het misschien niet geschikt is voor draagbaar gebruik en mogelijk niet kan tippen aan de snelheid van SSD's, richt het zich op het bieden van veel opslagruimte voor stationair gebruik, waardoor het een overtuigende keuze is voor mensen met aanzienlijke opslagbehoeften.

Ondanks de beperkingen op het gebied van draagbaarheid en mogelijke prijsverschillen, schittert de Western Digital My Book Desktop Externe Harde Schijf als een go-to optie voor gebruikers die een stationaire opslagoplossing met aanzienlijke capaciteit en betrouwbare prestaties zoeken. Als je deze aspecten boven draagbaarheid stelt en op zoek bent naar een betrouwbare desktopopslagpartner, is de My Book Desktop een solide keuze.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

8. WD My Passport SSD (WDBAGF,

Snelle, hoge capaciteit en kleurrijke draagbare opslag:
Bewaar, open en bescherm de content die belangrijk voor je is met My Passport™ SSD, die je leessnelheden biedt tot 1050 MB/S en schrijfsnelheden tot 1000 MB/s met NVMe™-technologie.

VERSNELDE PRESTATIES
Grotere bestanden en meer content vereist prestaties van een hoger niveau. De My Passport™ SSD levert leessnelheden tot 1050 MB/s en schrijfsnelheden tot 1000 MB/s, en biedt capaciteiten van 500GB, waardoor je toegang kunt krijgen tot je digitale wereld wanneer je maar wilt en waar je ook bent.

WACHTWOORDBEVEILIGING MET HARDWAREMATIGE VERSLEUTELING
Je digitale wereld is van onschatbare waarde. Help je gegevens veilig te houden met door wachtwoorden beveiligde 256-bits AES-hardwareversleuteling en eenvoudige back-up.

VOOR DUURZAAMHEID VAN EEN HOGER NIVEAU
Neem met een gerust hart je gegevens mee. De My Passport™ SSD beschikt over een gedurfd, metalen design dat robuust genoeg is om alles aan te kunnen wat je onderweg tegenkomt. Schok- en trillingsbestendig. Valbestendig tot 1,98 meter.

EENVOUDIGE BACK-UP
De meegeleverde back-upsoftware maakt het gemakkelijk om eenvoudige back-ups te maken van grote bestanden naar je drive of cloudserviceaccount. Instellen en niet meer aan denken! Compatibel met Apple Time Machine (vereist herformattering).

DE NIEUWE LOOK VAN SSD-PRESTATIES
Stijlvol ontworpen in een reeks van kleuren, met een behuizing in een compact, slank, metalen design. De My Passport™ SSD is compleet opnieuw ontworpen, zowel van binnen als van buiten, als hoogwaardige drive om betrouwbare prestaties te leveren. Een betrouwbare drive met de deugdelijkheid van WD.

KANT-EN-KLARE COMPATIBILITEIT
Geen installatie nodig. Klaar voor gebruik bij levering en compatibel met pc en Mac. De My Passport™ SSD, die is uitgerust met USB 3.2 Gen-2-technologie, wordt geleverd met een USB-C™-kabel en USB-A-adapter om te kunnen werken met oudere systemen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

9. Seagate Expansion 12TB (STKP12000402)

 • list plusMassieve opslagcapaciteit van 12TB
 • list plusNaadloze plug-and-play functionaliteit
 • list plusNiet erg draagbaar vanwege het grotere formaat
De Seagate Expansion 12TB Externe Harde Schijf is een krachtpatser op het gebied van opslag en biedt een indrukwekkende combinatie van capaciteit en prestaties. Met maar liefst 12TB aan opslagruimte is deze externe schijf een game-changer voor gebruikers die voldoende ruimte nodig hebben voor hun digitale inhoud. Zoals een recensent op Amazon zegt: "De enorme capaciteit van deze schijf is een game-changer voor iedereen die te maken heeft met grote bestanden of uitgebreide mediatheken."

Deze harde schijf is ontworpen voor naadloze plug-and-play functionaliteit, waardoor het een ideale oplossing is voor het uitbreiden van de opslagruimte op desktops of laptops. Het gemak van deze functie wordt benadrukt door een andere recensent op Amazon die opmerkt: "Het is geweldig om de opslagcapaciteit van je computer uit te breiden zonder gedoe met het installeren van een interne schijf."

De Seagate Expansion 12TB Externe Harde Schijf springt eruit in een drukke markt van externe opslagapparaten. In een vergelijkende review door een tech journalist op Popular Mechanics worden verschillende harde schijven geëvalueerd, en de Seagate Expansion 12TB wordt genoemd als een opvallende optie. De review benadrukt het belang van opslagcapaciteit en snelheid bij harde schijven en onderstreept de overtuigende combinatie van beide factoren bij de Seagate Expansion 12TB.

In vergelijking met zijn concurrenten blinkt deze Seagate-aanbieding uit in het bieden van een indrukwekkende 12TB aan opslag, wat tegemoetkomt aan gebruikers met uitgebreide mediacollecties, grote bestandsback-ups of veeleisende opslagbehoeften. Vergeleken met draagbare schijven of desktopschijven met lagere capaciteit, schittert de Seagate Expansion 12TB duidelijk als een eersteklas optie voor degenen die aanzienlijke opslagcapaciteit nodig hebben.

Hoewel de Seagate Expansion 12TB uitblinkt in opslagcapaciteit, is het mogelijk niet de meest draagbare oplossing vanwege zijn grotere formaat. Voor gebruikers die mobiliteit boven pure capaciteit verkiezen, benadrukt de review op Popular Mechanics ook andere opties zoals de Western Digital WD 5TB Elements Portable of de Samsung SSD T7, die beter geschikt zijn voor gebruik onderweg.

Kortom, de Seagate Expansion 12TB Externe Harde Schijf is een uitstekende keuze voor individuen of bedrijven die behoefte hebben aan uitgebreide, betrouwbare opslag. Zijn uitzonderlijke capaciteit en naadloze functionaliteit maken het een uitstekende keuze voor degenen die een eenvoudige, hoogcapacitaire opslagoplossing zoeken. Hoewel het formaat mogelijk niet aan de draagbaarheidseisen van elke gebruiker voldoet, maken de prestaties en ruime opslag het tot een overtuigende optie voor degenen met aanzienlijke eisen op het gebied van gegevensbeheer.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

10. SanDisk Professional G-Drive ArmorATD

 • list plusFysieke veerkracht en gegevensbeschermingsfuncties
 • list plusLangzamere gegevensoverdrachtsnelheid in vergelijking met SSD's
 • list plusOntbreekt een opbergzak
 • list plusPrijs van het 1TB-model is iets hoger dan snellere alternatieven
Ik ben enthousiast over de SanDisk Professional G-Drive ArmorATD, een stevige en goed ontworpen externe harde schijf die de labels SanDisk en G-Drive combineert. Gehuld in aluminium met een rubberen bumper, biedt het fysieke bescherming en wordt geleverd met USB-C en USB-A kabels. De schijf heeft IP54 stof- en waterbescherming, waardoor het duurzaam is voor verschillende omgevingen. Het ontbreekt echter aan een opbergzakje, een kleine maar opmerkelijke omissie. Hoewel het betrouwbare fysieke bescherming en duurzaamheid biedt, is de gegevensoverdrachtsnelheid, typisch voor traditionele HDD's, trager in vergelijking met SSD's. Volgens TechRadar kan "het volledig benutten van de capaciteit van 5TB uitdagend zijn vanwege de trage overdrachtssnelheden." Bovendien is het 1TB-model iets duurder geprijsd dan snellere alternatieven zoals de Crucial X8. Aan de andere kant biedt de 5TB-optie betere waarde. Bovendien wordt het geleverd met een garantie van drie jaar, wat gebruikers langdurige gemoedsrust biedt.

In vergelijking met SSD's kan de ArmorATD qua snelheid achterblijven, maar de fysieke veerkracht en gegevensbeschermingsfuncties maken het een betrouwbare keuze voor gebruikers die duurzaamheid en voldoende opslagcapaciteit zoeken. Zoals opgemerkt door TechRadar is "de ArmorATD goed gemaakt en bestand tegen fysieke schade." De primaire gebruiksscenario's van de schijf zouden in ruige omgevingen zijn of voor gebruikers die duurzaamheid boven pure snelheid stellen. Het zou goed passen bij creatieve professionals die op locatie werken of individuen die behoefte hebben aan opslag voor onderweg die bestand is tegen zware omstandigheden.

Echter, in vergelijking met snellere SSD-alternatieven, zou de ArmorATD misschien niet de beste keuze zijn voor gebruikers die snelheid boven duurzaamheid stellen. Zoals vermeld in de review, "is het 1TB-model iets duurder geprijsd dan de Crucial X8, een sneller alternatief." Dit suggereert dat gebruikers die snelheid prioriteren mogelijk meer waarde vinden in andere opties. De evolutie van de schijf van eerdere modellen is duidelijk in de verbeterde fysieke bescherming, waardoor het een opvallende optie is voor gebruikers die behoefte hebben aan een robuuste en duurzame externe harde schijf.

De SanDisk Professional G-Drive ArmorATD biedt een unieke combinatie van fysieke duurzaamheid en redelijke opslagcapaciteit, waardoor het een solide keuze is voor gebruikers die betrouwbare gegevensbescherming zoeken in uitdagende omgevingen. Zijn IP54 stof- en waterbescherming, gecombineerd met zijn aluminium behuizing en rubberen bumper, maken het een overtuigende optie voor gebruikers die werken in ruige omstandigheden. Echter, de langzamere gegevensoverdrachtsnelheden in vergelijking met SSD's kunnen een beperking zijn voor gebruikers die snelheid boven stevigheid stellen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved