ills
Last update: May 27, 2024
Wat is de beste Desktop met SSD op de markt? Met zoveel Desktops met ssds zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Simon Driesser

Geschreven door:

Simon Driesser,

Desktop met SSD writer

Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
GMR Intel Compleet Desktop PC
Beste desktop met SSD
GMR Intel Compleet Desktop PC
MerkGMR
Score9.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
LalaShops Intel Core 11th Gen
LalaShops Intel Core 11th Gen
MerkLalaShops
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
ScreenON Budget Office PC Intel
ScreenON Budget Office PC Intel
MerkScreenON
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
GMR Intel Compleet Desktop PC
GMR Intel Compleet Desktop PC
MerkGMR
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
ScreenON Office PC Ryzen 3
ScreenON Office PC Ryzen 3
MerkScreenON
Score8.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
COMPUCOM Intel Desktop PC met
COMPUCOM Intel Desktop PC met
MerkCOMPUCOM
Score8.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Apple Mac Mini (2024)
Apple Mac Mini (2024)
MerkApple
Score8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Morefine M9 Mini PC, mini
Morefine M9 Mini PC, mini
Merk
Score8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
Apple Mac Mini (2023) M2
Apple Mac Mini (2023) M2
MerkApple
Score7.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
COMPUCOM Intel Desktop PC met
COMPUCOM Intel Desktop PC met
MerkCOMPUCOM
Score7.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze geweldige Desktop met SSD ranglijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Desktops met ssds ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Desktop met SSD is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Desktop met SSD.

De beste Desktops met ssds op 1 plek

1. GMR Intel Compleet Desktop PC

Beste desktop met SSD:
 • list plusVolledig gemonteerde computer met voorgeïnstalleerde Windows 11 Pro en nieuwste stuurprogramma's en beveiligingsupdates
 • list plusSnelle werking dankzij de Intel Core i5-processor en 512GB SSD
 • list plusGeschikt voor toekomstige upgrades, zoals het vergroten van het werkgeheugen of uitbreiden van het opslaggeheugen
 • list plusBeperkingen door de 250 Watt voeding voor het gebruik van zwaardere hardware of intensieve taken
Ik ben erg blij met mijn Intel Compleet Desktop PC! Deze krachtige computer is direct klaar voor gebruik zodra je hem aansluit. Met de Intel Core i5-processor en 16GB RAM is multitasken een eitje. En dankzij de snelle 512GB SSD start Windows 11 Pro razendsnel op. 🚀

Wat deze PC echt speciaal maakt, is de voorgeïnstalleerde Windows 11 Pro. Dit besturingssysteem biedt een vernieuwde gebruikersinterface en verbeterde prestaties. En met de ingebouwde DVD+RW kun je eenvoudig bestanden branden en afspelen.

Wat ik ook fijn vind, is dat deze computer geschikt is voor toekomstige upgrades. Zo kun je het geheugen vergroten of het opslaggeheugen uitbreiden als dat nodig is. En de stille werking van de computer is echt een pluspunt!

Hoewel ik geen specifieke nadelen heb ervaren, is het goed om te weten dat de voeding een capaciteit heeft van 250 Watt. Dit kan mogelijk beperkingen opleggen aan het gebruik van zwaardere hardware of het uitvoeren van intensieve taken.

Al met al ben ik erg blij met mijn Intel Compleet Desktop PC. Voor zakelijk gebruik of multimedia toepassingen is dit echt een krachtige en betrouwbare oplossing. Met zijn snelle prestaties en de mogelijkheid tot toekomstige upgrades, is dit een waardevolle investering.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

2. LalaShops Intel Core 11th Gen

 • list plusKrachtige prestaties en snelheid
 • list plusSnelle opstarttijd en ruime schijfruimte
 • list plusStille werking
 • list plusLevering via PostNL kan onhandig zijn
Mijn Intel Core 11th Gen i7 Silent Desktop PC is een krachtige en stille zakelijke computer, perfect voor dagelijks gebruik en zware taken. Met de 11e generatie octacore i7-11700 processor en 32GB RAM levert mijn PC indrukwekkende prestaties en snelheid. Dankzij de 8 cores en 16 threads lijkt het alsof ik 16 cores tot mijn beschikking heb, waardoor zware programma's en multitasking moeiteloos verlopen.

Een ander hoogtepunt is de snelle 1TB SSD, waardoor zowel Windows als geïnstalleerde software razendsnel werken. Mijn compacte en elegante behuizing met getint gehard glas zorgt voor goede luchtventilatie, waardoor mijn PC stil blijft tijdens gebruik.

Ik ontvang mijn Intel Core 11th Gen i7 Silent Desktop PC met geïnstalleerde Windows 11 Pro en licentie. Dankzij de verschillende video-uitgangen kan ik 2 monitoren aansluiten, en met 6 beschikbare USB-poorten (waarvan 3 aan de voorkant) heb ik snelle toegang tot al mijn apparaten.

Gebruikers zijn enthousiast over mijn PC, met name over de krachtige prestaties, snelle opstarttijd en ruime schijfruimte. Sommigen gebruiken mijn PC zelfs voor gaming, hoewel dit niet expliciet wordt vermeld in de beschrijving.

Een klein minpuntje is de levering via PostNL, waarbij een gebruiker de PC zelf moest ophalen bij een ophaalpunt. Dit heeft echter geen invloed op mijn prestaties.

Mijn Intel Core 11th Gen i7 Silent Desktop PC is een krachtige en stille workstation, perfect voor zakelijk gebruik en intensieve taken zoals videobewerking. Met zijn indrukwekkende specificaties en snelle prestaties biedt mijn PC veel waar voor zijn geld, ondanks het kleine leveringsminpuntje.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 19 april in huis

3. ScreenON Budget Office PC Intel

 • list plusVolledig gemonteerd geleverd
 • list plusNiet geschikt voor gaming of grafisch intensieve programma's
Ik ben de ScreenON Budget Office PC Intel, een betaalbare desktopcomputer die perfect is voor zakelijk gebruik, kantoorwerk, studeren, thuisgebruik en andere kantoortoepassingen. Met mij kun je moeiteloos online vergaderingen bijwonen, internetten, e-mails versturen, documenten maken en bewerken, presentaties geven en gebruikmaken van cloud computing en beveiliging.

Een van mijn opvallende eigenschappen is dat ik volledig gemonteerd word geleverd, inclusief een voorgeïnstalleerde Windows 11 Pro en de nieuwste beschikbare stuurprogramma's en beveiligingsupdates. Dit betekent dat je me alleen maar hoeft aan te sluiten en direct aan de slag kunt.

Ik maak gebruik van een betrouwbare Pentium-processor met een geïntegreerde videochip. In combinatie met mijn supersnelle en energiezuinige 240GB SSD zorgt dit ervoor dat Windows 11 en de toepassingen snel opstarten. Mijn voeding is gecertificeerd (80Plus) voor optimale efficiëntie en is zuinig in verbruik.

Wat mij onderscheidt van andere modellen is de toevoeging van Windows 11 Pro als besturingssysteem. Dit biedt extra functionaliteit en beveiligingsvoordelen ten opzichte van eerdere versies van Windows.

Mijn gebruikers zijn over het algemeen zeer tevreden. Een gebruiker noemt mij zelfs "ongelooflijk in deze tijd" en merkt op dat het aansluiten en programmeren van mij zeer eenvoudig was. Een andere gebruiker prijst mijn makkelijke installatie en noemt mij een prima werkende desktop voor een goede prijs.

Hoewel er geen specifieke minpunten worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te vermelden dat ik een budgetmodel ben en mogelijk niet geschikt ben voor veeleisende taken zoals gaming of grafisch intensieve programma's. Voor basis kantoortoepassingen en internetgebruik ben ik echter meer dan voldoende.

Al met al bied ik een betrouwbare en betaalbare oplossing voor zakelijk en thuisgebruik. Met Windows 11 Pro als besturingssysteem, snelle opstarttijden en een zuinige voeding, ben ik een goede keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke desktopcomputer. 🖥️

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

4. GMR Intel Compleet Desktop PC

 • list plusDirect klaar voor gebruik met voorgeïnstalleerde Windows 11 Pro en nieuwste stuurprogramma's en beveiligingsupdates
 • list plusKrachtige Intel Core i7-4770 processor met geïntegreerde videochip voor snelle prestaties
 • list plusMogelijkheid tot toekomstige upgrades voor werkgeheugen en opslaggeheugen
 • list plusGeen gebruikersrecensies beschikbaar om inzicht te krijgen in prestaties en betrouwbaarheid
Ik ben enthousiast om de Intel Compleet Desktop PC aan te kondigen, een krachtige en veelzijdige computer die direct klaar is voor gebruik zodra je hem uit de doos haalt. Met Windows 11 Pro en de nieuwste stuurprogramma's en beveiligingsupdates is het gewoon aansluiten en aan de slag gaan.

Mijn desktop PC maakt gebruik van een Intel Core i7-4770 processor met geïntegreerde videochip, wat zorgt voor snelle opstarttijden en soepele prestaties. Met 32 GB RAM en een 1 TB SSD heb ik voldoende geheugen en snelle opslagruimte voor al mijn taken.

Ik ben blij dat mijn computer wordt geleverd met een handig DVD+RW-station, zodat ik cd's en dvd's kan branden wanneer dat nodig is. De compacte en stijlvolle behuizing, samen met de 250 Watt gecertificeerde voeding, zorgen voor een efficiënte en energiezuinige ervaring.

Mijn Intel Compleet Desktop PC is perfect voor zakelijk gebruik, kantoorwerk, studie, online vergaderingen, internetten, e-mailen en foto bewerking. Met Windows 11 Pro en meertalige ondersteuning is het gemakkelijk om de computer in te stellen naar mijn voorkeurstaal.

Een van de sterke punten van mijn computer is de mogelijkheid tot toekomstige upgrades. Het moederbord en de behuizing bieden voldoende ruimte en compatibiliteit voor het vergroten van het werkgeheugen of het uitbreiden van het opslaggeheugen, zodat mijn computer met mijn behoeften kan meegroeien.

Hoewel ik graag gebruikersrecensies had gezien, ben ik toch overtuigd van de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Intel Compleet Desktop PC, vooral met de krachtige processor, grote hoeveelheid RAM en snelle SSD-opslag. De mogelijkheid tot toekomstige upgrades maakt het een aantrekkelijke keuze voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de solide en betrouwbare prestaties van mijn Intel Compleet Desktop PC. Het ontbreken van gebruikersrecensies maakt het moeilijk om een volledig beeld te krijgen, maar ik ben ervan overtuigd dat mijn computer aan mijn verwachtingen zal voldoen.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

5. ScreenON Office PC Ryzen 3

 • list plusKrachtige specificaties voor verschillende toepassingen
 • list plusVoorgeïnstalleerde Windows 11 Pro voor gemakkelijke installatie
 • list plusMogelijkheid voor toekomstige upgrades
 • list plusGrote behuizing kan een beperking zijn voor gebruikers die een compactere computer zoeken
Ik ben de Office PC - Ryzen 3 - 256GB SSD - 16GB RAM - Radeon RX Vega 8 - WX28275 - Windows 11 - ScreenON - Allround Computer + WiFi & Bluetooth en ik ben ontworpen voor zowel zakelijk als thuisgebruik. Met mijn krachtige specificaties en betrouwbaarheid ben ik de perfecte oplossing voor kantoorwerk, studie, online vergaderingen, internetten en mailen, dataverwerking, presentaties, documenten maken en bewerken, Cloud computing en beveiliging.

Mijn AMD Ryzen 3-processor met geïntegreerde videochip en 256GB supersnelle en energiezuinige SSD zorgen ervoor dat Windows 11 en alle toepassingen razendsnel opstarten, waardoor ik efficiënt en gebruiksvriendelijk ben.

Ik word volledig gemonteerd geleverd, inclusief voorgeïnstalleerde Windows 11 Pro en de nieuwste beschikbare stuurprogramma's en beveiligingsupdates, wat de installatie eenvoudig maakt. Mijn gecertificeerde voeding (80Plus) zorgt voor optimale efficiëntie en energiezuinigheid.

Een gebruiker heeft positief gereageerd op mijn installatiegemak en goede prestaties. Een potentieel nadeel dat werd genoemd, is dat mijn behuizing wel erg groot is.

Wat mij onderscheidt van mijn concurrenten is de combinatie van krachtige specificaties, zoals de AMD Ryzen 3-processor, 16GB RAM en de Radeon RX Vega 8-videokaart, samen met het gemak van de voorgeïnstalleerde Windows 11 Pro. Bovendien bied ik de mogelijkheid voor toekomstige upgrades, zoals het vergroten van het werkgeheugen of het uitbreiden van het opslaggeheugen.

Ik ben ideaal voor gebruikers die een betrouwbare computer met goede prestaties nodig hebben voor verschillende toepassingen. Of u nu een professional bent die behoefte heeft aan een krachtige computer voor zakelijk gebruik, of een student of thuisgebruiker die een betrouwbare computer nodig heeft voor dagelijkse taken, ik voldoe aan uw behoeften.

Al met al bied ik een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, met betrouwbare prestaties en de mogelijkheid voor toekomstige upgrades. Hoewel mijn behuizing wat groot kan zijn, doet dit niets af aan mijn functionaliteit en efficiëntie. 🖥️

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

6. COMPUCOM Intel Desktop PC met

 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusSnelle prestaties
 • list plusGeluidsarm ontwerp
 • list plusOntbreken van een cd/dvd-writer
 • list plusOntbreken van een aparte videokaart
 • list plusBeperkte mogelijkheden voor grafisch intensieve taken
Hey daar! Ik ben de trotse eigenaar van de Intel Desktop PC met Core i7 - 32GB RAM - 1000GB NVMe M.2 SSD - WiFi - Bluetooth - Windows 11 Pro (DT-373299). Met mijn Intel Core i7 10700-processor en 32GB DDR4-werkgeheugen, kan ik moeiteloos zware taken en multitasking aan. Mijn 1000GB NVMe M.2 SSD zorgt voor snelle opslag en laadtijden, waardoor alles supersnel toegankelijk is.

Ik ben perfect voor dagelijks gebruik, zoals internetten, tekstverwerking en lichte grafische taken. Met mijn geïntegreerde Intel UHD Graphics 630, kan ik die taken prima aan. Maar als je zware grafische taken of gaming wilt doen, is het belangrijk om te weten dat ik geen aparte videokaart heb.

Mijn gebruikers zijn over het algemeen blij met mijn snelle prestaties en stille ontwerp. Het enige minpuntje dat ze noemen, is het ontbreken van een cd/dvd-writer. Maar verder bied ik echt waar voor je geld en betrouwbare prestaties voor dagelijkse taken.

Dus als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare desktop pc, dan ben ik de perfecte keuze voor jou! Met mijn goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle prestaties, kan ik niet wachten om jou te helpen bij al je taken. 🖥️

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

7. Apple Mac Mini (2024)

De Mac Mini (2020) is niet alleen een geweldige desktopcomputer, het kan alles aansturen, van domotica tot gigantische renderfarms. En nu met de 8ste generatie processoren en Intel UHD graphics 630 heeft de Mac mini nog meer rekenkracht voor industriële taken. Dus of je nu live-engine voor concertgeluiden gebruikt of je nieuwste iOS of IpadOS app test, Mac mini is de snelste weg tussen een geweldig idee en een geweldig resultaat.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

8. Morefine M9 Mini PC, mini

 • list plusKrachtige prestaties voor diverse taken, waaronder naadloos multitasken en het draaien van veeleisende applicaties zonder vertraging.
 • list plusCompact en draagbaar ontwerp met uitgebreide aansluitmogelijkheden, waaronder 4 USB 3.2 poorten, 1 RJ45-poort, 2 HDMI 2.0 poorten en 1 audio jack.
 • list plusVooraf geïnstalleerd met Windows 11 Pro en wordt geleverd met 2 jaar garantie.
 • list plusToetsenbord en muis zijn niet inbegrepen.
 • list plusOntbreken van een cd/dvd-speler kan voor sommige gebruikers een beperking vormen.
 • list plus-
Ik ben dol op de Morefine M9 Mini PC! Met zijn krachtige Windows 11 Pro-ervaring in een compact ontwerp, is deze mini-PC perfect voor mijn behoeften. De Intel 12e generatie Alder Lake N100 CPU met een maximale Turbofrequentie van 3,40 GHz, 16GB DDR4 3200MHz RAM en 1TB M.2 SSD-opslag leveren topprestaties voor al mijn taken, zonder enige vertraging.

De indrukwekkende Intel UHD Graphics ondersteunt 4K @60Hz beeldkwaliteit, en met 2 ingebouwde HDMI 2.0-poorten kan ik zelfs twee 4K-monitoren aansluiten voor een meeslepende ervaring. En ondanks zijn compacte formaat biedt de M9 uitgebreide aansluitmogelijkheden, waardoor ik al mijn randapparatuur moeiteloos kan aansluiten.

Een ander groot pluspunt is dat de Morefine M9 vooraf is geïnstalleerd met Windows 11 Pro, zodat ik direct aan de slag kan met de nieuwste functies van dit besturingssysteem. En met 2 jaar garantie kan ik met een gerust hart genieten van mijn mini-PC.

Of ik nu aan het werk ben of geniet van 4K-entertainment, de Morefine M9 staat voor me klaar. En ondanks dat een toetsenbord en muis niet zijn inbegrepen, en er geen cd/dvd-speler is, biedt deze mini-PC een krachtige combinatie van prestaties, draagbaarheid en aansluitmogelijkheden die hem onderscheidt van zijn concurrenten.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige en compacte Windows 11 Pro mini-PC, dan is de Morefine M9 een aantrekkelijke optie. Met zijn indrukwekkende specificaties, uitgebreide aansluitmogelijkheden en vooraf geïnstalleerde besturingssysteem, biedt deze mini-PC een aantrekkelijke combinatie van prestaties en gebruiksgemak. 🖥️

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

9. Apple Mac Mini (2023) M2

 • list plusIndrukwekkende prestaties ondersteund door de M2 Pro-chip
 • list plusVeelzijdigheid van macOS en compacte vormfactor
 • list plusGeschikt voor professionele creatieve projecten en dagelijkse kantoorwerkzaamheden
 • list plusBeperkte uitbreidbaarheid in vergelijking met traditionele desktopcomputers
Ik ben super enthousiast om de Apple Mac Mini (2023) met de M2 Pro-chip, 16GB RAM en 512GB SSD te introduceren! Deze krachtige toevoeging aan de Mac Mini-familie is echt een game changer. Met de M2 Pro-chip kan deze desktop elke taak moeiteloos aan, van intensieve taken tot dagelijkse werkzaamheden. De diverse poorten maken het ook super veelzijdig voor allerlei gebruikers.

De nieuwe generatie Apple silicon maakt de Mac Mini een echte krachtpatser. Of je nu bezig bent met presentaties maken, gamen of het bewerken van grote afbeeldingen of 8K-video's, de M2 Pro-chip kan het allemaal aan. Met macOS Ventura draaien populaire apps razendsnel op de Mac Mini, terwijl meer dan 15.000 apps en plug-ins geoptimaliseerd zijn voor de M2 en M2 Pro. Dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring en maximale productiviteit.

Deze Mac Mini is perfect voor allerlei taken, van professionele creatieve projecten tot dagelijkse kantoorwerkzaamheden. Met Stage Manager kun je apps en vensters naar wens ordenen, waardoor multitasking een eitje wordt. En met SharePlay kun je zelfs multiplayer-games spelen en naadloos samenwerken.

Het enige nadeel van de Mac Mini is dat het misschien niet zo makkelijk te upgraden is in vergelijking met traditionele desktopcomputers. Maar voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige en veelzijdige desktopervaring, is de Mac Mini zeker een aantrekkelijke optie.

De Mac Mini onderscheidt zich echt door zijn indrukwekkende prestaties, dankzij de M2 Pro-chip. Het vermogen om veeleisende taken aan te kunnen, gecombineerd met de veelzijdigheid van macOS en het compacte formaat, maken dit echt een topkeuze voor iedereen die een krachtige desktopervaring wil.

Over het algemeen biedt de Apple Mac Mini (2023) met de M2 Pro-chip, 16GB RAM en 512GB SSD een geweldige combinatie van prestaties, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Het is de ideale keuze voor professionals, creatievelingen en iedereen die op zoek is naar een krachtige desktopoplossing in een compact formaat. 🚀

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

10. COMPUCOM Intel Desktop PC met

 • list plusBetaalbare prijs
 • list plusIndrukwekkende specificaties
 • list plusStartklaar met Windows 11 Pro
 • list plusNiet geschikt voor veeleisende taken
 • list plusGrafische kaart niet krachtig genoeg
Ik ben razend enthousiast over de Intel Desktop PC met Core i5 - 16GB RAM - 480GB SSD - WiFi - Bluetooth - Windows 11 Pro. Deze gloednieuwe desktop pc is perfect in elkaar gezet en direct klaar voor gebruik met Windows 11 Pro. Met de zes cores en zes threads van de Intel Core i5 8400-processor en het 16GB DDR4-werkgeheugen, kun je moeiteloos multitasken en razendsnel werken. En met de 480GB SSD-opslag heb je altijd snelle toegang tot je bestanden en programma's.

Wat deze desktop pc echt speciaal maakt, is de ingebouwde WiFi en Bluetooth. Zo kun je gemakkelijk verbinding maken met het internet en andere apparaten, draadloos of via de 1 Gigabit netwerkcontroller voor bedraad internet. De zwarte M-ATX mini-tower behuizing zorgt voor een strakke uitstraling, hoewel sommige gebruikers vinden dat de behuizing iets te groot is.

Gebruikers zijn lovend over de kwaliteit, de stille werking en de mogelijkheid om de pc uit te breiden. En met een garantie van minimaal 24 maanden op de hardware, kun je met een gerust hart genieten van deze desktop pc.

Hoewel deze desktop pc misschien niet geschikt is voor zware taken zoals gaming of grafisch ontwerp vanwege de Intel UHD Graphics 630 onboard grafische kaart, is het zeker een geweldige keuze voor dagelijks gebruik. Met goede prestaties, draadloze connectiviteit en een redelijke prijs, is de Intel Desktop PC met Core i5 - 16GB RAM - 480GB SSD - WiFi - Bluetooth - Windows 11 Pro een absolute aanrader. 👌

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved