ills
Last update: Feb 24, 2024
Wat is de beste Curved monitor op de markt? Met zoveel Curved monitoren raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Alienware AW3423DW 34" QD-OLED
Beste gebogen monitor
Alienware AW3423DW 34" QD-OLED
MerkAlienware
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Samsung Odyssey Neo G9/G95NA S49AG95
Samsung Odyssey Neo G9/G95NA S49AG95
MerkSamsung
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Samsung Odyssey OLED G9 LS49CG954SNXZA
Samsung Odyssey OLED G9 LS49CG954SNXZA
MerkSamsung
Score8.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Gigabyte G27FC
Gigabyte G27FC
MerkGigabyte
Score7.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
MSI Optix MPG27CQ
MSI Optix MPG27CQ
MerkMSI
Score6.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Acer Predator X34
Acer Predator X34
MerkAcer
Score6.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze leuke Curved monitor lijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Curved monitoren ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Curved monitor is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Curved monitor.

De beste Curved monitoren op 1 plek

1. Alienware AW3423DW 34" QD-OLED

Beste gebogen monitor:
De Alienware AW3423DW 34" QD-OLED Curved Monitor is mijn absolute favoriet als het gaat om een indrukwekkende beeldkwaliteit en een meeslepende game-ervaring. Met een 34-inch gebogen scherm en een 21:9 beeldverhouding, beschikt deze monitor over een Quantum Dot OLED-paneel dat een piekhelderheid van 1.000 nits in HDR-modus levert en een oneindig contrast biedt. Met bijna 108% dekking van het DCI-P3 kleurengamma en fabriekskalibratie voor nauwkeurige kleurweergave, biedt deze monitor een visuele ervaring die volgens beoordelingen "indrukwekkend" en "exceptioneel" is.

De variant van de Alienware AW3423DWF, geprijsd rond de $1,300, wordt geleverd met duurzame verpakking, eenvoudige montage en accessoires zoals DisplayPort-kabels, USB-C-kabel, USB en IEC-stroomkabel. De functies van de monitor, zoals AlienVision voor gaming en fabriek-gecertificeerde kleurnauwkeurigheid, maken het ook geschikt voor professioneel gebruik. Volgens beoordelingen biedt deze monitor "uitstekende contrast- en kleurprestaties voor gaming en professioneel gebruik."

In vergelijking met zijn voorgangers en concurrenten valt de Alienware AW3423DW 34" QD-OLED Curved Monitor op door zijn Quantum Dot OLED-paneel, dat uitzonderlijke kleurprestaties en contrast biedt. Met zijn 165 Hz verversingssnelheid, Nvidia G-Sync Ultimate en AMD FreeSync ondersteuning en een 1800R radius, zorgt het voor een meeslepende game-ervaring. Hoewel de prijs van de monitor hem tot een premium product maakt, maken zijn functies en mogelijkheden het een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige beelden en gameprestaties.

Echter, de Alienware AW3423DW 34" QD-OLED Curved Monitor is misschien niet de beste budgetoptie op de markt. Zijn premium functies en prijs kunnen het minder toegankelijk maken voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer betaalbare gebogen monitormogelijkheid. Bovendien, terwijl de beeldkwaliteit en gameprestaties van de monitor zeer worden geprezen, kunnen potentiële kopers rekening willen houden met hun specifieke gebruiksscenario's en budgetbeperkingen voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

Kortom, de Alienware AW3423DW 34" QD-OLED Curved Monitor is een eersteklas keuze voor degenen die op zoek zijn naar uitzonderlijke beeldkwaliteit, een meeslepende game-ervaring en professionele kleurnauwkeurigheid. Zijn Quantum Dot OLED-paneel, hoge verversingssnelheid en ondersteuning voor zowel Nvidia G-Sync Ultimate als AMD FreeSync maken het een opvallend product in de categorie gebogen monitoren. Hoewel het misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is, positioneren zijn premium functies en mogelijkheden het als een toonaangevende keuze voor degenen die topprestaties op het gebied van beeldkwaliteit willen.

Verkrijgbaar bij:

2. Samsung Odyssey Neo G9/G95NA S49AG95

De Samsung Odyssey Neo G9/G95NA S49AG95 Curved Monitor is een veelzijdige krachtpatser die geoptimaliseerd is voor productiviteit. Met een groot scherm met hoge resolutie is deze monitor een multitasking wonder, perfect voor verschillende gebruiksscenario's. Zoals opgemerkt door Rtings, heeft het "uitstekende SDR piekhelderheid" en "goede lokale dimming voor diepe zwarttinten," waardoor het ideaal is voor kantoorwerk, mediagebruik en contentcreatie. De 240Hz verversingssnelheid, FreeSync ondersteuning en G-SYNC compatibiliteit maken het ook een uitstekende keuze voor gaming, met een naadloze en meeslepende ervaring. Het agressieve schermcurve en de smalle kijkhoeken kunnen echter uitdagingen vormen, met name bij het delen van het scherm.

Met zijn 240Hz verversingssnelheid, FreeSync en HDMI Forum VRR, is de Samsung G95NC een veelzijdige optie die geschikt is voor gaming, kantoorwerk en mediagebruik. Het grote 57-inch super ultrawide scherm en 7680x2160 resolutie maken het perfect voor multitasking en contentcreatie, terwijl de Mini LED-achtergrondverlichting en lokale dimfunctie zorgen voor een hoog contrast en levendige kleuren voor gaming en mediagebruik. Ondanks deze sterke punten kunnen de agressieve 1000R curve en smalle kijkhoeken sommige gebruikers afschrikken.

In vergelijking met zijn concurrenten overtreft de Samsung Odyssey Neo G9/G95NA S49AG95 de LG 49GR85DC-B, met betere teksthelderheid, minder bewegingsvegen en een algehele superieure ervaring in verschillende gebruiksscenario's, waaronder gemengd gebruik, kantoorwerk, gaming, mediagebruik, contentcreatie en HDR-content.

Hoewel de Samsung Odyssey Neo G9/G95NA S49AG95 een opmerkelijke keuze is voor een breed scala aan activiteiten, kunnen het gebogen ontwerp en de kijkhoeken beperkingen vormen. Desalniettemin maken de uitzonderlijke prestaties, veelzijdigheid en geoptimaliseerde productiviteitsfuncties het een zeer aanbevolen gebogen monitor voor wie op zoek is naar een naadloze mix van werk en plezier.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

3. Samsung Odyssey OLED G9 LS49CG954SNXZA

Ik ben de Samsung Odyssey OLED G9 LS49CG954SNXZA Curved Monitor, een veelzijdige krachtpatser die uitblinkt in een breed scala van toepassingen. Met een enorme 49-inch super ultrawide scherm met een 32:9 beeldverhouding, levert het uitzonderlijke prestaties voor gaming, mediaconsumptie, kantoortaken en contentcreatie. Met een verversingssnelheid van 240Hz, een bijna directe responstijd en VRR-ondersteuning zorgt de monitor voor naadloze en responsieve game-ervaringen, zoals benadrukt door Rtings, die zegt: "Het biedt een groot 49-inch super ultrawide scherm met een 32:9 beeldverhouding, waardoor het geweldig is voor gaming, mediaconsumptie, kantoorgebruik en contentcreatie." Zijn OLED-technologie zorgt voor een oneindige contrastverhouding en opmerkelijke kleurvolume, resulterend in diepe zwarttinten en levendige kleuren, waardoor het opvalt voor mediaconsumptie. Tom's Hardware benadrukt zijn uitzonderlijke contrast en levensechte beeldkwaliteit, met vermelding van: "Zijn OLED-technologie zorgt voor uitzonderlijk contrast, levensechte beeldkwaliteit en 100% dekking van het DCI-P3 kleurengamma, met HDR10 en HDR10+ ondersteuning."

De verversingssnelheid van 240Hz en lage invoervertraging maken het een capabele gamingmonitor, terwijl de ingebouwde Wi-Fi, geïntegreerde luidsprekers en tv-achtige functies zorgen voor een eersteklas entertainmentervaring, zoals opgemerkt door Tom's Hardware. Met een prijs van $1,400 biedt het aanzienlijke waarde voor zijn uitgebreide functieset. TechRadar prijst ook zijn visueel prachtige 49-inch scherm met een 32:9 beeldverhouding, waarbij de indrukwekkende bouwkwaliteit en meerdere weergavemodi met verschillende helderheidsniveaus en stabiele kleurspecificaties worden benadrukt.

Ondanks zijn sterke punten zijn er zorgen geuit over kwesties met teksthelderheid, het risico op permanente burn-in en beperkingen met betrekking tot de maximale helderheid in SDR. Bovendien wordt de gebruikersinterface omschreven als onhandig en zijn er beperkingen wat betreft bewegingsaanpassingen voor het scherm, volgens TechRadar. Desalniettemin dragen zijn brede kijkhoeken en uitstekende reflectiebehandeling bij aan zijn algehele aantrekkingskracht voor verschillende gebruiksdoeleinden, zoals benadrukt door Rtings.

In de drukke monitormarkt valt de Samsung Odyssey OLED G9 Curved Monitor op vanwege zijn uitzonderlijke veelzijdigheid en prestaties, met name op het gebied van gaming en mediaconsumptie. Zijn meeslepende game-ervaring, brede kijkveld, levendige kleuren en eersteklas entertainmentfuncties maken het een verleidelijke optie voor gamingliefhebbers. Het staat echter voor stevige concurrentie vanwege zorgen over teksthelderheid, burn-in risico en beperkingen wat betreft maximale helderheid. Voor gebruikers die een uitgebreide en meeslepende kijkervaring in combinatie met hoge verversingssnelheden en uitzonderlijke kleurreproductie prioriteren, is de Samsung Odyssey OLED G9 een overtuigende keuze.

Samengevat biedt de Samsung Odyssey OLED G9 LS49CG954SNXZA Curved Monitor een overtuigend pakket, uitblinkend in verschillende gebruiksscenario's, met name voor gaming en mediaconsumptie, hoewel het gepaard gaat met enkele mogelijke beperkingen. Zijn uitzonderlijke contrast, brede kijkveld en meeslepende gamingmogelijkheden maken het een opmerkelijke optie, zij het met kanttekeningen rond teksthelderheid en burn-in risico.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk bij Amazon

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

4. Gigabyte G27FC

 • list plusBetaalbare prijs voor gamers met een beperkt budget
 • list plusHoge verversingssnelheden en HDR-ondersteuning voor een meeslepende game-ervaring
 • list plusSpeciale gamingfuncties zoals Aim Stabilizer en on-screen gaming tools
 • list plusMinder helder display in vergelijking met concurrenten
 • list plusOnderste poorten aan de onderkant kunnen toegankelijkheidsuitdagingen veroorzaken
 • list plusGebrek aan HDMI 2.1-ondersteuning voor geavanceerde gameconsolefuncties
Ik ben een fan van de Gigabyte G27FC gebogen gaming monitor, die een betaalbare maar krachtige optie biedt voor budgetbewuste gamers die op zoek zijn naar een meeslepende visuele ervaring. Met een prijs van $229/£190 is deze 27-inch VA gebogen monitor met een 1500R kromming een aantrekkelijke keuze voor gamers. Met een verversingssnelheid van 165Hz, een responstijd van 1ms en AMD FreeSync Premium voor soepele gameplay, is dit dé keuze voor budgetgerichte gamers. De G27FC heeft een resolutie van 1920x1080, een kleurengamma van 90% DCI-P3 en een studio-grade 120% sRGB-dekking voor levendige en nauwkeurige kleuren, wat de visuele ervaring voor gaming en multimediaconsumptie versterkt.

Volgens Tom's Guide wordt de G27FC geprezen om zijn "eenvoudige installatie en ontwerp", met een ingetogen stijl en solide bouwkwaliteit. Maar de onderaan geplaatste poorten worden genoemd als een nadeel, omdat ze mogelijk toegankelijkheidsproblemen kunnen veroorzaken. Bovendien wordt opgemerkt dat de helderheid van de monitor iets minder is in vergelijking met zijn concurrenten. Hoewel de ingebouwde 2W-luidsprekers een handige toevoeging zijn, worden ze als relatief stil beschreven, waardoor het gebruik van de koptelefoonaansluiting voor gaming wordt aanbevolen. Bovendien beperkt het ontbreken van HDMI 2.1-ondersteuning geavanceerde functies voor spelconsoles, wat een overweging kan zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar compatibiliteit met high-end consoles.

Daarentegen benadrukt Tom's Hardware de overtuigende kenmerken van de G27FC, zoals HDR-ondersteuning, een verversingssnelheid van 165Hz en een kromtestraal van 1500 mm, wat zorgt voor een verbeterde game-ervaring. De solide bouwkwaliteit van de monitor, hoogteverstelling en kantelmogelijkheden via de standaard, samen met twee 2W-luidsprekers en een koptelefoonaansluiting, zorgen voor een veelzijdige gebruikerservaring. Zijn ondersteuning voor FreeSync en een contrastverhouding van 3000:1 versterken verder zijn gamingcapaciteiten, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor budgetgamers die hoge verversingssnelheden en HDR-ondersteuning zoeken.

Bovendien excelleert de Gigabyte G27FC, zoals beoordeeld door Tom's Hardware, in het leveren van indrukwekkende gameprestaties en functies tegen een betaalbare prijs. Zijn verversingssnelheid van 180Hz, Adaptive-Sync en HDR-mogelijkheden, in combinatie met gaminggerichte functies zoals Aim Stabilizer voor vervagingsreductie en diverse on-screen gaming tools, maken het een overtuigende optie voor degenen die gamingprestaties prioriteren zonder de bank te breken.

Hoewel de G27FC een verleidelijk pakket biedt voor budgetgerichte gamers, zijn de minder heldere weergave en de plaatsing van de poorten verbeterpunten. In vergelijking met andere budgetmonitoren valt de Gigabyte G27FC op door zijn hoge verversingssnelheden, HDR-ondersteuning en gaminggerichte functies, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gamers die een meeslepende ervaring zoeken zonder een grote prijskaartje. Gebruikers die echter op zoek zijn naar geavanceerde consolecompatibiliteit en helderdere displays, moeten deze factoren afwegen tegen de betaalbaarheid en gaminggerichte kenmerken van de monitor.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 8 tot 9 dagen

5. MSI Optix MPG27CQ

 • list plusVoorbeeldige 1440p-resolutie
 • list plus144Hz verversingssnelheid
 • list plusLage invoervertraging en snelle responstijd
 • list plusFreeSync-ondersteuning voor een meeslepende game-ervaring
 • list plusMeer dan 3000:1 contrast en indrukwekkende kleurdekking voor levendige beelden
 • list plus1.800R-kromming en op gaming gerichte RGB-verlichting voor een verbeterde meeslepende ervaring
 • list plusGebrek aan HDR-ondersteuning, wat de geschiktheid voor HDR-gaming beperkt
 • list plusSlechte kijkhoeken voor kantoorwerk en multimediaproductie
 • list plusInitieel slechte kleurnauwkeurigheid, vereist kalibratie voor lichte foto- of videobewerking
Hey daar! Ik ben de MSI Optix MPG27CQ gebogen monitor, en ik ben hier om je gamingervaring naar een hoger niveau te tillen! Met mijn geweldige 1440p resolutie en 144Hz verversingssnelheid, ben ik de perfecte keuze voor gamers die op zoek zijn naar een meeslepende ervaring. Mijn lage invoervertraging, snelle responstijd en FreeSync-ondersteuning zorgen ervoor dat je helemaal opgaat in je favoriete games.

Mijn 27-inch QHD-scherm met VA-paneel biedt een contrast van meer dan 3000:1 en indrukwekkende kleurdekking, waardoor je levendige en verzadigde beelden krijgt die perfect zijn voor gaming. Mijn 1.800R kromming en op gaming gerichte RGB-verlichting tillen de game-ervaring naar een hoger niveau, waardoor ik opval in de categorie gamingmonitoren.

Maar eerlijk is eerlijk, ik ben niet perfect. Ik heb geen HDR-ondersteuning, wat me minder geschikt maakt voor HDR-gaming, en mijn beperkte kijkhoeken zijn niet ideaal voor kantoorwerk of multimediatoepassingen. Desondanks, met een beetje kalibratie, kun je met mij toch licht foto- of videobewerking doen.

Hoewel ik misschien niet de beste keuze ben voor HDR-gaming of kleurgevoelige taken, zijn mijn geweldige 1440p resolutie, snelle responstijd en FreeSync-ondersteuning zeker het overwegen waard voor gamers die op zoek zijn naar een meeslepende ervaring zonder de bank te breken.

Kortom, ik ben de MSI Optix MPG27CQ gebogen monitor en ik schitter als een op gaming gerichte monitor met indrukwekkende 1440p resolutie, 144Hz verversingssnelheid en meeslepende functies zoals RGB-verlichting en 1.800R kromming. Mijn sterke punten liggen in het leveren van een uitzonderlijke game-ervaring, terwijl mijn beperkingen onder meer het ontbreken van HDR-ondersteuning en initiële problemen met kleurnauwkeurigheid zijn. Als je op zoek bent naar een gamingmonitor die zich richt op meeslepende visuals en responsiviteit, maak ik zeker kans om de beste keuze te zijn in mijn categorie. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

6. Acer Predator X34

 • list plusImmersieve 34-inch WQHD-resolutie
 • list plusHoge prijsklasse
 • list plusExtra kosten voor G-Sync ondersteuning
Ik ben de Acer Predator X34 Curved Monitor, het vlaggenschip van gaming displays. Met mijn 34-inch WQHD-resolutie, G-Sync-ondersteuning en een verversingssnelheid van 100Hz bied ik een meeslepende ervaring. Mijn IPS-paneeltechnologie en 3440x1440 pixelresolutie, gecombineerd met de 3800R kromming, zorgen voor een boeiende en vervormingsvrije visuele reis. Zoals Tom's Hardware opmerkt, is mijn prestatie topklasse, waardoor ik een overtuigende keuze ben voor gamingliefhebbers. Maar mijn premium prijs, vooral met de extra $200 kosten voor G-Sync-ondersteuning, kan sommige kopers afschrikken. Mogelijke AMD-gebruikers kunnen de XR341CK FreeSync-display overwegen als een meer kosteneffectief alternatief.

Mijn nieuwste versie, de Acer Predator X34 Sbmiiphzx, tilt de ervaring naar een hoger niveau met een 1900R gebogen display, een verversingssnelheid van 180Hz en een responstijd van 0,5ms. De toevoeging van NVIDIA Reflex Latency Analyzer, VESA Certified DisplayHDR 400 en een breed kleurengamma van DCI-P3 98% verhoogt mijn aantrekkingskracht. Mijn ergonomisch ontwerp, met kantel-, hoogteverstelling- en draaiopties, verbetert mijn gebruiksvriendelijkheid verder. Maar de prijs op Amazon, met een totaal van $1,362.11, kan een overweging zijn voor potentiële kopers. Desalniettemin concurreer ik met vergelijkbare producten van ASUS, Acer en LG, en bied ik een uitgebreide vergelijking van beoordelingen en prijzen.

Mijn OSD-installatie en kalibratieproces, zoals gedetailleerd door Tom's Hardware, laten een overvloed aan aanpassingsopties zien, waaronder kleurenbeheer, gamma-presets en bewegingsonscherpte-vermindering. Dit benadrukt niet alleen mijn veelzijdigheid, maar ook mijn vermogen om aan individuele voorkeuren te voldoen en zo een op maat gemaakte game-ervaring te bieden.

In tegenstelling tot mijn concurrenten bied ik een balans tussen hoge prestaties, meeslepende visuele kwaliteit en uitgebreide aanpassing, waardoor ik een overtuigende keuze ben voor gamingliefhebbers. Maar mijn premium prijs en extra kosten voor G-Sync-ondersteuning kunnen een barrière vormen voor potentiële kopers. De Acer Predator X34 Sbmiiphzx, met zijn verbeterde verversingssnelheid, responstijd en kleurengamma, versterkt mijn positie op de markt, zij het tegen een hogere prijs. Ondanks dit blijf ik een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een premium game-ervaring. 🎮

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved