ills
Last update: Apr 15, 2024
Wat is de beste budget laptop op de markt? Met zoveel budget laptops zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Acer Chromebook Spin 514 (2022)
Acer Chromebook Spin 514 (2022)
MerkAcer
Score9.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Lenovo IdeaPad Slim 7 Pro
Lenovo IdeaPad Slim 7 Pro
MerkLenovo
Score9.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
HP Envy x360 15 2-in-1
Kosteneffectief met een luxueus ontwerp
HP Envy x360 15 2-in-1
MerkHP
Score9.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
HP Pavilion Plus 14
HP Pavilion Plus 14
MerkHP
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Apple Macbook Pro (2023) MRX33N/A
Apple Macbook Pro (2023) MRX33N/A
MerkApple
Score8.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Asus Chromebook Flip CX5
Asus Chromebook Flip CX5
MerkAsus
Score8.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Gateway 14
Topkeuze voor laptops van minder dan 400 dollar
Gateway 14
MerkGateway
Score7.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Framework Laptop 13
Framework Laptop 13
MerkFramework
Score7.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
HP Victus 15
HP Victus 15
MerkHP
Score6.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Pavilion Plus 14
Betaalbaar met OLED-scherm
Pavilion Plus 14
MerkPavilion
Score6.6

Hoe komt deze fantastische budget laptop ranglijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste budget laptops ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van budget laptop is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van budget laptop.

De beste budget laptops op 1 plek

1. Acer Chromebook Spin 514 (2022)

Ik ben enthousiast over de Acer Chromebook Spin 514 (2022). Met een AMD Ryzen 5 5625C-processor, 8GB geheugen en 128GB opslag biedt deze laptop indrukwekkende prestaties voor een betaalbare prijs. Het 14-inch 1080p Corning Gorilla Glass-scherm en de 1080p webcam zorgen voor een geweldige gebruikerservaring. Voor $699.99 is het een geweldige keuze voor zowel professionals als casual gebruikers. Deze Chromebook is duurzaam en krachtig en is ideaal voor hybride werkopstellingen. Hoewel het scherm misschien wat donker is en de draadloze technologie wat ouder, biedt de AMD-configuratie nog steeds veel waar voor je geld. De 2-in-1-functionaliteit, sterke processor en veelzijdigheid maken de Spin 514 een aantrekkelijke keuze, vooral voor professionals. Als je op zoek bent naar een betaalbare, krachtige 2-in-1 Chromebook, dan is de Spin 514 zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. Lenovo IdeaPad Slim 7 Pro

Ik ben enthousiast over de Lenovo IdeaPad Slim 7 Pro, een krachtige keuze in de categorie budgetlaptops, ook al is het niet de beste laptop onder de $500. Met een prijs van $1,199, heeft deze laptop een AMD Ryzen 7 7735HS processor en een Nvidia GeForce RTX 3050 GPU, samen met 16GB RAM en een 512GB SSD. Het 14,5-inch 2,560 x 1,600 IPS LCD-touchdisplay is scherp en gevoelig, maar valt qua helderheid wat tegen in vergelijking met sommige concurrenten, met een gemiddelde van 325 nits. Het moderne en professionele ontwerp, met een strakke Storm Grey aluminium buitenkant, straalt duurzaamheid uit. Daarnaast heeft de laptop twee USB-C poorten, een HDMI-poort, een USB-A poort en een 3.5mm koptelefoonpoort, waardoor het aan diverse connectiviteitsbehoeften voldoet.

Volgens Monica Chin van The Verge is het 16-inch scherm van de laptop een uitblinkende eigenschap, waardoor het aantrekkelijk is voor een breed scala aan gebruikers. Ze benadrukt de toegankelijke verpakking en noemt het geschikt voor verschillende gebruikers. Daarnaast dragen de 90Hz verversingssnelheid en de typische kleurnauwkeurigheid voor premium laptops bij aan de aantrekkelijkheid en prestaties, wat zorgt voor een soepele visuele ervaring voor gebruikers bij verschillende taken.

In het landschap van budgetlaptops concurreert de Lenovo IdeaPad Slim 7 Pro met opties zoals de Acer Aspire 3 Spin 14 en de Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus, zoals benadrukt door Kimber Streams van The New York Times. Hoewel het niet de beste onder de $500 is, positioneert het hogere prijspunt van de IdeaPad Slim 7 Pro het als een premium budgetlaptop met krachtigere prestaties.

Ondanks zijn sterke punten, staat de IdeaPad Slim 7 Pro voor stevige concurrentie, met name op het gebied van helderheid van het display en prijsstelling. Het display van de laptop, hoewel het touchgevoelig is en een redelijke resolutie heeft, blijft achter op het gebied van helderheid in vergelijking met andere modellen. Bovendien plaatst de prijs van $1,199 het in een uitdagende positie in vergelijking met meer betaalbare opties in het segment van budgetlaptops, zoals de Acer Aspire 3 Spin 14.

Samenvattend is de Lenovo IdeaPad Slim 7 Pro een geduchte concurrent in de categorie budgetlaptops, met krachtige prestaties, een modern ontwerp en een opvallend 16-inch scherm. Hoewel het misschien niet het beste budgetproduct is voor degenen die strikt vasthouden aan een budget van minder dan $500, blinkt het uit als een premium budgetlaptop en biedt het een overtuigende pakket voor gebruikers die verbeterde prestaties en een groter display zoeken. De beperkingen op het gebied van helderheid van het display en prijsstelling moeten echter zorgvuldig worden afgewogen tegen zijn sterke punten voordat er een aankoopbeslissing wordt genomen.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

3. HP Envy x360 15 2-in-1

Kosteneffectief met een luxueus ontwerp:
 • list plusKosteneffectief met een premium design
 • list plusKrachtige prestaties voor draagbare productiviteit
 • list plusVerbeterde 5-megapixel webcam voor videoconferenties
 • list plusVerouderd en dof display
 • list plusBeperkingen in de bruikbaarheid van de tabletfunctie
 • list plusGeen ondersteuning voor Thunderbolt 4
Als ik kijk naar de HP Envy x360 15 2-in-1 budget laptop, zie ik een aantrekkelijke keuze die een mix biedt van kostenefficiëntie en luxueus design. Met zijn strakke Nightfall Black aluminium behuizing en dunne randen straalt hij een premium uitstraling uit voor een betaalbare prijs. Het 15,6-inch FHD multitouch display biedt een levendige aanraakervaring, maar wordt bekritiseerd vanwege zijn 16:9 beeldverhouding, die krap en verouderd aanvoelt. Volgens CNET meet de maximale helderheid van het scherm 250 nits, wat voor sommige gebruikers een nadeel zou kunnen zijn. De laptop springt er echter uit door zijn 5-megapixel webcam die 1440p video kan opnemen, wat een veelvoorkomend probleem bij thuiswerken en videoconferenties aanpakt.

De Envy x360 15 blinkt uit in prestaties, aangedreven door de krachtige Zen 3 Ryzen CPU en Radeon GPU, waarmee hij veel van zijn concurrenten overtreft in benchmarktests, zoals opgemerkt door TechRadar. De AMD-versie van de laptop, uitgerust met een AMD Ryzen 7 5825U CPU, 12GB RAM en een 512GB SSD, is verkrijgbaar voor $750, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor draagbare productiviteit, vooral voor studenten en makers, zoals benadrukt door Laptop Mag. De ruime keuze aan poorten van de laptop biedt extra gemak, hoewel het ontbreken van Thunderbolt 4-ondersteuning als gevolg van de AMD-chipset een beperking kan zijn voor sommige gebruikers, zoals benadrukt door CNET.

In de wereld van 2-in-1 laptops bevindt de Envy x360 15 zich tussen de HP Pavilion x360 en de premium HP Spectre x360, en biedt een balans tussen prestaties en betaalbaarheid. Het richt zich op de professionele gebruikers, waarbij functionaliteit boven gedurfde esthetiek wordt gesteld, zoals vermeld door TechRadar. Het gewicht en de omvang van de laptop kunnen echter het gebruik in tabletmodus minder natuurlijk maken, volgens TechRadar, wat wijst op een mogelijke beperking in zijn veelzijdigheid.

In vergelijking met zijn tegenhangers schittert de Envy x360 15 als een van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen voor een 2-in-1 laptop, dankzij zijn krachtige prestaties en betaalbare prijs. Het primaire gebruik van het apparaat draait om draagbare productiviteit, waardoor het een ideale keuze is voor studenten en makers die een capabel maar betaalbaar apparaat zoeken. Ondanks zijn sterke punten zouden het verouderde en donkere scherm, samen met de beperkingen in de bruikbaarheid in tabletmodus, gebruikers kunnen afschrikken die displaykwaliteit en veelzijdigheid prioriteren.

Al met al springt de HP Envy x360 15 2-in-1 budget laptop eruit als een kosteneffectieve optie met een premium design, die krachtige prestaties biedt gericht op draagbare productiviteit. Hoewel het scherm en de bruikbaarheid in tabletmodus misschien niet het meest geavanceerd zijn, maken de betaalbaarheid en krachtige hardware het tot een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die een balans zoeken tussen prestaties en kosten. Zoals CNET opmerkt, "zijn premium uitstraling en verbeterde webcam" maken het een waardige overweging, vooral voor degenen die deze kenmerken prioriteren bij een budgetlaptop.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

4. HP Pavilion Plus 14

 • list plusHoge-resolutie 2.8K OLED-display
 • list plusGrotere batterijgrootte
 • list plusVolledig metalen behuizing
 • list plusGeen ondersteuning voor USB4
 • list plusVerwijdering van MicroSD-kaartlezer
 • list plusZwakke luidsprekers
Ik ben enthousiast over de HP Pavilion Plus 14 budget laptop! Met zijn indrukwekkende 2.8K OLED-display biedt deze laptop een hoge resolutie voor een betaalbare prijs. Volgens PCMAG heeft de Ryzen 7 variant aanzienlijke verbeteringen in batterijduur en efficiëntie gezien zonder in te leveren op prestaties. Het 120Hz OLED-display met DCi-P3 kleuren, grotere batterij en indrukwekkende prestaties per watt zijn echte blikvangers. Daarnaast maken de volledig metalen behuizing, 5-megapixel webcam en sterke prestaties bij het streamen van video deze laptop aantrekkelijk voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare laptop met een hoogwaardig display. Helaas ontbreekt het aan USB4-ondersteuning en is de MicroSD-lezer verwijderd.

CNET prijst ook de Pavilion Plus 14, met nadruk op het indrukwekkende OLED-display, sterke prestaties en volledig metalen behuizing. De grotere batterij verbetert de draagbaarheid zonder in te leveren op prestaties, en de 1440p IR-webcam met fysieke privacy sluiter en gezichtsherkenning voegen nog meer toe aan de aantrekkingskracht van de laptop. Ondanks deze sterke punten worden de zwakke luidsprekers en het gebrek aan Thunderbolt 4-ondersteuning genoemd als nadelen.

In vergelijking met andere budgetlaptops valt de HP Pavilion Plus 14 op door zijn hoge-resolutie 2.8K OLED-display, volledig metalen behuizing en sterke prestaties. Toch heeft het concurrentie van laptops met Thunderbolt 4-ondersteuning en krachtigere luidsprekers.

Kortom, de HP Pavilion Plus 14 is een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een budgetlaptop met een hoogwaardig OLED-display en sterke prestaties. Zijn volledig metalen behuizing, grotere batterij en verbeterde efficiëntie maken het geliefd onder gebruikers. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met het ontbreken van bepaalde functies zoals USB4-ondersteuning en Thunderbolt 4, evenals de beperkingen van het luidsprekersysteem van de laptop. Over het algemeen blinkt de HP Pavilion Plus 14 uit als een budgetoptie voor wie displaykwaliteit en prestaties hoog in het vaandel heeft. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

5. Apple Macbook Pro (2023) MRX33N/A

Hey daar! Ik ben de trotse eigenaar van de APPLE MacBook Pro 14.2 inch Apple M2 Max 12-Core CPU 30-Core GPU 32GB RAM 1TB SSD 96W USB-C DE - Zilver. Deze krachtpatser van een laptop overtreft echt mijn verwachtingen. Met de M2 Max-chip is de snelheid en prestaties van dit apparaat echt next level. Het 14.2-inch Mini LED-display met een resolutie van 3024 x 1964 pixels zorgt voor ongelooflijke helderheid en contrast. En met 32 GB RAM en 1 TB SSD loopt alles super soepel en heb ik genoeg ruimte voor al mijn taken.

Als creatieve professional ben ik helemaal weg van deze MacBook Pro. Ik kan moeiteloos meerdere Adobe-programma's tegelijk draaien en het scheelt me echt tijd. De krachtige M2 Max-chip maakt zelfs zware taken als 3D-bewerking en app-ontwikkeling een eitje. En het feit dat ik 4 extra schermen kan aansluiten geeft me zoveel ruimte om te werken.

Wat me echt omver blaast, is de batterijduur. Ik kan gewoon twee werkdagen intensief aan de slag zonder op te laden. Dat is echt uniek in vergelijking met andere laptops. En met Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.3 heb ik supersnelle en soepele draadloze ervaringen.

Maar eerlijk is eerlijk, het gewicht van 1,63 kg maakt het minder draagbaar en het ontbreken van een ethernetpoort kan een nadeel zijn voor degenen die liever bekabeld werken.

Al met al is de APPLE MacBook Pro 14.2 inch Apple M2 Max 12-Core CPU 30-Core GPU 32GB RAM 1TB SSD 96W USB-C DE - Zilver echt een topkeuze voor veeleisende professionals. Met zijn ongeëvenaarde kracht, snelheid en verbluffende beeldkwaliteit heeft dit apparaat echt mijn hart gestolen. 🚀

Verkrijgbaar bij:

Morgen bezorgd.

Bekijk bij bol.com

6. Asus Chromebook Flip CX5

 • list plusStevige constructie
 • list plusBeperkte prestaties voor veeleisende taken
 • list plusIets hogere prijsklasse
 • list plusGeen ingebouwde opbergruimte voor stylus
De Asus Chromebook Flip CX5 is een opvallende 15,6-inch Chromebook die solide constructie combineert met een hoogwaardig toetsenbord en display, waardoor het een eersteklas keuze is in zijn categorie. Met een Intel 11e generatie Core i5-1135G7 processor, 16GB geheugen en 128GB opslag biedt de CX5 uitstekende prestaties, mogelijk zelfs overkill voor Chrome OS. Volgens een review van Digital Trends wordt de prestatie van het apparaat met een 11e generatie Intel Core i5, 16GB RAM en 128GB SSD omschreven als uitstekend. Zijn stevigheid, ondersteuning voor touch input en 2-in-1 ontwerp maken het geschikt voor school, multimedia en zakelijk gebruik. Het 360-graden scharnierontwerp is stevig en ondersteunt meerdere 2-in-1 modi, waardoor de bruikbaarheid wordt verbeterd.

De Asus Chromebook Flip CX5 maakt indruk met zijn opvallende zwart-witte esthetiek en een responsief 15,6-inch FHD 1920 x 1080 touchscreen. Hoewel het helderheidsniveau van 250 nits van het display goed is, laat de kleurnauwkeurigheid volgens Tom's Guide iets te wensen over. Bovendien is de 16:9 beeldverhouding van het display, zoals opgemerkt door Digital Trends, mogelijk niet ideaal voor productiviteit. Het toetsenbord, met een volledig numeriek toetsenblok en sneltoetsen, biedt snelle toegang tot instellingen, zoals benadrukt in Tom's Guide. De platte vormgeving kan echter aanvankelijk het blind typen belemmeren.

Qua ontwerp heeft de Asus Chromebook Flip CX5 een aluminium deksel en een witte plastic behuizing, maar de bouwkwaliteit is wisselend, met een enigszins buigbaar deksel. Het gewicht en de grootte van de laptop zijn concurrerend met andere touchscreen Chromebooks van dezelfde schermgrootte, waardoor het een draagbare optie is. Het is echter groter en zwaarder in vergelijking met sommige concurrenten, zoals vermeld in een review van Digital Trends. Bovendien kan het ontbreken van een ingebouwde opslag voor de USI-stylus, zoals opgemerkt door Tom's Guide, een nadeel zijn voor sommige gebruikers.

De Asus Chromebook Flip CX5 is een goed gebouwde laptop met specifieke gebruiksdoelen in gedachten en beperkingen bij het uitvoeren van bepaalde taken, zoals benadrukt door RTINGS. Het excelleert in school, multimedia en zakelijk gebruik, met een degelijk toetsenbord en touchpad, samen met Thunderbolt 4-poorten voor snelle bestandsoverdrachten. Het kan echter moeite hebben met veeleisende taken vanwege de CPU en geïntegreerde grafische kaart, en de kwaliteit van de webcam is matig. De batterij gaat bijna acht uur mee bij licht gebruik, waardoor de draagbaarheid wordt verbeterd.

In de budget laptop-categorie valt de Asus Chromebook Flip CX5 op door zijn solide constructie, hoogwaardig toetsenbord en display, waardoor het een eersteklas keuze is voor school, multimedia en zakelijk gebruik. De beperkingen bij het uitvoeren van veeleisende taken en het iets hogere prijsniveau maken het echter mogelijk minder aantrekkelijk voor sommige gebruikers, zoals opgemerkt in reviews. Als het budget een belangrijke overweging is, zijn er mogelijk meer betaalbare opties beschikbaar met vergelijkbare prestatievermogens.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

7. Gateway 14

Topkeuze voor laptops van minder dan 400 dollar:
 • list plusUniek en opvallend design
 • list plusBetaalbare prijs
 • list plusIndrukwekkende functies
 • list plusMogelijke prestatiebeperkingen in vergelijking met high-end modellen
Ik ben enthousiast over de veelzijdige en betaalbare Gateway 14 budgetlaptop. Met een prijs van $279 biedt deze laptop indrukwekkende functies en een unieke uitstraling met zijn felblauwe, koe-gevlekte 14-inch ontwerp. Volgens The Verge is het een opvallend apparaat in een zee van budgetopties, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare maar stijlvolle laptop.

Een recensie van The Verge prijst de Gateway 14 en noemt zijn onderscheidende esthetiek en indrukwekkende functies, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers. Ze beschrijven het als een "felblauw, koe-gevlekt 14-inch apparaat met indrukwekkende functies," waarbij ze de unieke en opvallende vormgeving benadrukken. Dit maakt het onderscheidend ten opzichte van andere budgetlaptops en biedt gebruikers een element van persoonlijke stijl en flair in een betaalbare verpakking.

In vergelijking met andere budgetvriendelijke laptops in dezelfde prijsklasse, kan de Gateway 14 zich goed meten en biedt het een balans tussen betaalbaarheid en functionaliteit. De diverse reeks aanbevolen budgetvriendelijke laptops, waaronder de Framework Laptop, Asus Chromebook Flip CX5 en Lenovo Chromebook Duet 3, benadrukt de concurrentie op de markt. Toch vindt de Gateway 14 zijn niche met zijn opvallende ontwerp en aantrekkelijke functies tegen een aantrekkelijke prijs.

De sterke punten van de Gateway 14 liggen in zijn betaalbare prijs, unieke ontwerp en indrukwekkende functies, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare laptop zonder in te boeten aan stijl en functionaliteit. Mogelijke beperkingen kunnen liggen in prestatiebeperkingen in vergelijking met duurdere modellen, zoals gebruikelijk is bij budgetlaptops. Het is een solide keuze voor gebruikers die betaalbaarheid en stijl prioriteren, en het biedt een compleet pakket dat tegemoetkomt aan verschillende behoeften van gebruikers.

Kortom, de Gateway 14 budgetlaptop onderscheidt zich in de markt voor budgetvriendelijke laptops met zijn unieke ontwerp, indrukwekkende functies en concurrerende prijsstelling. Als budgetlaptop blinkt het uit in het bieden van een balans tussen betaalbaarheid en functionaliteit, waardoor het een opvallende keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbaar en stijlvol apparaat.

Verkrijgbaar bij:

8. Framework Laptop 13

 • list plusDuurzaam, upgradebaar en repareerbaar apparaat
 • list plusGebruikers-toegankelijke en gelabelde componenten voor eenvoudige vervanging
 • list plusUniek Expansion Card System voor hot-swappable poorten en extra opslag
 • list plusOntbreekt ondersteuning voor discrete grafische kaarten
Ik ben razend enthousiast over de 2023 Framework Laptop 13! Deze laptop is een waar doe-het-zelf droom die eerdere problemen aanpakt en een duurzaam, upgradebaar en repareerbaar apparaat levert. Voor de doe-het-zelf versie beginnend bij $849 of de kant-en-klare versie voor $1,049, biedt het een aanpasbare ervaring, met een professioneel model van topkwaliteit voor $2,069. Met een slanke en lichte vorm, vergelijkbaar met een MacBook Air M2, beschikt het over een uniek Expansion Card System voor hot-swappable poorten en extra opslag, waardoor het zich onderscheidt van zijn tegenhangers. Helaas biedt het geen ondersteuning voor discrete grafische kaarten, waardoor het minder geschikt is voor veeleisende games.

Volgens Tom's Guide zijn de toegankelijkheid en repareerbaarheid van de laptop opmerkelijk, waarbij alle belangrijke onderdelen toegankelijk zijn voor de gebruiker en zijn voorzien van QR-codes voor eenvoudige vervanging. De gebruiksvriendelijke benadering van upgrades en reparaties, gecombineerd met het dunne en lichte ontwerp, plaatst de Framework Laptop als een overtuigend alternatief voor andere ultraportables, met zowel prestatie- als onderhoudskenmerken. "De Framework Laptop is een slanke en krachtige ultraportable die ook repareerbaar en upgradebaar is," met de nadruk op zijn unieke verkoopargument van gebruiksvriendelijkheid en eenvoudig onderhoud.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Framework Laptop 13 zich door zijn focus op duurzaamheid, upgradebaarheid en repareerbaarheid. Zijn Expansion Card System en aanpasbare functies maken het een opvallende keuze voor gebruikers die een doe-het-zelf benadering en milieubewust ontwerp vooropstellen. Het concurreert gunstig met andere ultraportables op het gebied van prestaties en toegankelijkheid en biedt een balans tussen gebruiksvriendelijk onderhoud en krachtige functionaliteit.

Hoewel de Framework Laptop 13 uitblinkt in duurzaamheid en gebruiksvriendelijke onderhoudsfuncties, kan de beperking in het ondersteunen van discrete grafische kaarten gebruikers die op zoek zijn naar een laptop voor veeleisende games afschrikken. Ondanks dit maakt zijn aantrekkingskracht als budgetvriendelijke, milieubewuste en aanpasbare ultraportable het een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een doe-het-zelf-vriendelijke en gemakkelijk te onderhouden laptop die geen concessies doet aan prestaties.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

9. HP Victus 15

 • list plusBudgetvriendelijke gaminglaptop
 • list plusBeperkte gamingprestaties voor veeleisende titels
 • list plusZwakke kleurrijkheid en helderheid in het display
 • list plusGebrek aan ondersteuning voor Thunderbolt 4
Hey daar, ik ben de HP Victus 15, een betaalbare gaminglaptop die zeker indruk maakt! Met mijn 12e generatie Intel Core i5-12450H CPU, 8GB RAM, 512GB SSD en Nvidia GeForce GTX 1650 GPU met 4GB VRAM, ben ik klaar voor actie. Mijn slanke ontwerp is verkrijgbaar in verschillende kleuropties en biedt een volwassen en verfijnde uitstraling. Mijn 15,6-inch 1920 x 1080 pixels scherm met een 144Hz verversingssnelheid levert scherpe details op, waardoor je een geweldige visuele ervaring hebt. Hoewel mijn kleurrijkheid en helderheid misschien niet mijn sterkste punten zijn, blink ik uit in het bieden van een goede selectie van poorten, waaronder USB Type-A, USB Type-C, HDMI 2.1, Ethernet en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Helaas ontbreek ik wel Thunderbolt 4 ondersteuning.

Volgens Laptop Mag is de HP Victus 15 een betaalbare gaminglaptop met een volwassen en verfijnde uitstraling, terwijl Tom's Hardware toevoegt dat ik minder veeleisende hedendaagse titels aankan op hoge instellingen. Maar bij meer veeleisende games kan ik wat moeite hebben. Toch ben ik een overtuigende optie voor casual gaming, met een goede visuele ervaring en degelijke prestaties voor minder veeleisende titels. Mijn strakke ontwerp, ruime poortselectie en scherp display maken me een solide keuze voor gebruikers die een betaalbare game-ervaring willen zonder in te leveren op essentiële functies.

In vergelijking met de Victus 15-fb1000-serie met een AMD Ryzen ™5 7535HS-processor en NVIDIA GeForce RTX2050 Laptop GPU, biedt de 15-fb1000-serie een krachtigere gaming-setup. Toch val ik op vanwege mijn betaalbaarheid en solide prestaties voor casual gaming, waardoor ik een geweldige budgetoptie ben voor gamers.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 23 februari in huis

10. Pavilion Plus 14

Betaalbaar met OLED-scherm:
 • list plusBetaalbare prijs met OLED-display
 • list plusOLED-display beïnvloedt de batterijduur
 • list plusOntbreekt Thunderbolt 4 ondersteuning
 • list plusZwakke luidsprekers
De HP Pavilion Plus 14 springt eruit als een betaalbare laptop met een OLED-scherm, waardoor het een overtuigende optie is voor prijsbewuste consumenten die een hoogwaardige visuele ervaring zoeken. Het 2023-model heeft significante vooruitgang geboekt, waarbij eerdere zorgen zijn aangepakt en de algehele waardepropositie is verbeterd. Volgens CNET maakt de Pavilion Plus 14 indruk met zijn "budgetvriendelijke prijs en OLED-scherm", terwijl The Verge het opneemt in een lijst van aanbevolen betaalbare laptops en daarmee zijn brede aantrekkingskracht voor verschillende doeleinden benadrukt.

Het opvallende kenmerk van de laptop is het 14-inch 2.880x1.800 120Hz OLED-scherm, dat verbluffende beelden levert met uitstekende kleurreproductie en scherp tekst. Zoals opgemerkt door CNET, heeft het OLED-scherm echter invloed op de batterijduur, zij het dat dit is verbeterd met het 2023-model. De 1440p IR-webcam met een privacy sluiter voegt een laag van beveiliging en gemak toe, gericht op de hedendaagse behoefte aan hoogwaardige videoconferentiemogelijkheden. De toevoeging van een microfoon dempknop en LED-indicator op het toetsenbord verbetert verder de bruikbaarheid tijdens virtuele vergaderingen.

Wat prestaties betreft, de Pavilion Plus 14 pronkt met een 3,3GHz AMD Ryzen 7-processor, 16GB DDR5 6.400MHz RAM, 512MB AMD Radeon 780M grafische kaart en een 1TB SSD, wat concurrerende benchmarks en sterke algehele prestaties biedt. Het is echter vermeldenswaardig dat de laptop geen ondersteuning heeft voor Thunderbolt 4 en kritiek heeft gekregen voor zijn zwakke luidsprekers, zoals vermeld door CNET.

Bij het vergelijken van de Pavilion Plus 14 met zijn concurrenten, onderscheiden zijn OLED-scherm en verbeterde batterijduur het, vooral voor gebruikers die de nadruk leggen op visuele kwaliteit. Echter, net als bij elke budgetlaptop, bestaan er compromissen, zoals software-opsmuk, het ontbreken van bepaalde functies zoals een camerasluiter en microfoon dempknop, en zwakkere luidsprekers. In een markt met een gevarieerd aanbod van betaalbare laptops, schittert de waardepropositie van de Pavilion Plus 14 door zijn hoogwaardige scherm en concurrerende prestaties, waardoor het een sterke kanshebber is voor gebruikers die een betaalbare maar visueel indrukwekkende laptop zoeken.

Tot slot, de HP Pavilion Plus 14 biedt een overtuigende balans tussen prestaties en visuele ervaring tegen een betaalbare prijs, waardoor het een sterke kandidaat is voor gebruikers die behoefte hebben aan een budgetvriendelijke maar visueel indrukwekkende laptop. Hoewel het beperkingen kan hebben, heeft de evolutie van de Pavilion Plus 14 naar het 2023-model verschillende zorgen aangepakt, waardoor het een concurrerende budgetlaptop is in zijn categorie.

Verkrijgbaar bij:

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved