ills
Last update: Jun 19, 2024
Wat is de beste bluetooth dongle op de markt? Met zoveel bluetooth dongles raak je snel het overzicht kwijt.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
ZEXMTE Long Range USB Bluetooth
Beste Bluetooth-dongle
ZEXMTE Long Range USB Bluetooth
MerkZEXMTE
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
EDUP LOVE PCIE WiFi 6
Combineert Bluetooth 5.0 dongle en adapterfunctionaliteit
EDUP LOVE PCIE WiFi 6
MerkEDUP
Score8.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
ASUS USB-BT500 Bluetooth 5.0 USB
ASUS USB-BT500 Bluetooth 5.0 USB
MerkASUS
Score7.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Techkey USB Mini Bluetooth 5.0
Techkey USB Mini Bluetooth 5.0
MerkTechkey
Score6.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze super bluetooth dongle opsomming tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste bluetooth dongles ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van bluetooth dongle is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van bluetooth dongle.

De beste bluetooth dongles op 1 plek

1. ZEXMTE Long Range USB Bluetooth

Beste Bluetooth-dongle:
 • list plusUitzonderlijke signaaldekking en stabiliteit
 • list plusBudgetvriendelijk prijspunt
 • list plusNaadloze plug-and-play functionaliteit op Windows 8/10/11
 • list plusNiet compatibel met Mac OS, Linux, TV of autoradio
 • list plusOndersteunt geen Switch/PS5/PS4
 • list plusExtra verzendkosten kunnen van toepassing zijn
Als ik op zoek ben naar een Bluetooth dongle met een uitzonderlijk signaalbereik en stabiliteit, dan is de ZEXMTE Long Range USB Bluetooth 5.0 Adapter mijn topkeuze. Met een ingebouwde FPC-antenne die de dekking verlengt tot 50 meter in open ruimtes, minimaliseert deze adapter interferentie en verbetert de connectiviteit, waardoor het ideaal is voor gebruikers die op zoek zijn naar een groter bereik. Zoals een recensent opmerkt: "De ZEXMTE USB Bluetooth-adapter voor PC (5.1 Pro) beschikt over een ingebouwde FPC-antenne die het signaalbereik verlengt tot 50 meter in een open omgeving, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd en interferentie wordt geminimaliseerd."

Deze Bluetooth 5.0-adapter maakt naadloze plug-and-play-functionaliteit mogelijk op Windows 8/10/11 en kan tegelijkertijd verbinding maken met maximaal 7 apparaten. Dankzij het compacte ontwerp is hij draagbaar voor gebruik onderweg, wat gebruikers flexibiliteit en gemak biedt. Het is echter belangrijk om op te merken dat de ZEXMTE-adapter niet compatibel is met Mac OS, Linux, TV of autoradio, en geen ondersteuning biedt voor Switch/PS5/PS4. Bovendien maakt de prijs van $12,99, gecombineerd met extra verzendkosten, het een budgetvriendelijke optie voor wie op zoek is naar een Bluetooth-dongle met een groter bereik.

In vergelijking met zijn tegenhangers, zoals de Asus BT500 en TP-Link UB400, onderscheidt de ZEXMTE Long Range USB Bluetooth 5.0-adapter zich door zijn uitzonderlijke signaaldekking, waardoor gebruikers stabiele en uitgebreide connectiviteit kunnen ervaren. Terwijl de Asus BT500 misschien uitblinkt als een algemene Bluetooth USB-adapter en de TP-Link UB400 tegemoetkomt aan Windows-specifieke Bluetooth 4.0 LE-behoeften, ligt de primaire kracht van de ZEXMTE-adapter in zijn opmerkelijke bereik, waardoor het de beste budgetoptie is voor gebruikers die uitgebreide connectiviteit vooropstellen.

Het is echter belangrijk om te overwegen dat de ZEXMTE Long Range USB Bluetooth 5.0-adapter beperkingen heeft, met name wat betreft de compatibiliteit met bepaalde besturingssystemen en apparaten. Desalniettemin maken zijn indrukwekkende signaaldekking en budgetvriendelijke prijs het tot een overtuigende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing voor uitgebreide Bluetooth-connectiviteit.

Al met al biedt de ZEXMTE Long Range USB Bluetooth 5.0-adapter een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitverhouding voor gebruikers die op zoek zijn naar uitgebreide Bluetooth-connectiviteit binnen een budget, waardoor het de beste budgetoptie is voor wie bereik en stabiliteit vooropstelt. Hoewel het beperkingen kan hebben wat betreft compatibiliteit, onderscheidt het zich door zijn opvallende kenmerk van uitgebreide signaaldekking van andere opties op de markt, waardoor het een overweging waard is voor individuen die hun Bluetooth-connectiviteitservaring willen verbeteren. 📶

Verkrijgbaar bij:

2. EDUP LOVE PCIE WiFi 6

Combineert Bluetooth 5.0 dongle en adapterfunctionaliteit:
 • list plusUnieke combinatie van Bluetooth 5.0 dongle en adapter functionaliteit
 • list plusMogelijkheid om verbinding te maken met vijf apparaten
 • list plusAchterwaartse compatibiliteit met oudere apparaten
  Ik ben trots om de EDUP LOVE PCIE WiFi 6 Bluetooth-adapter te introduceren, een veelzijdige Bluetooth 5.0 dongle die opvalt door zijn dubbele functionaliteit. Deze adapter combineert naadloos een Bluetooth 5.0 dongle en adapter, waardoor het een topkeuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een multifunctionele draadloze oplossing. Met de mogelijkheid om verbinding te maken met vijf apparaten en zijn achterwaartse compatibiliteit met oudere apparaten, voldoet het aan een breed scala van gebruikersbehoeften. De EDUP LOVE PCIE WiFi 6 Bluetooth-adapter speelt in op de vraag naar een betrouwbare en hoogwaardige Bluetooth 5.0 dongle, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van Bluetooth 5.0 connectiviteit en WiFi 6 mogelijkheden.

  Zoals benadrukt in de "Beste Bluetooth USB-adapters voor pc in 2024" door Rael Hornby op Best-picks, onderscheidt de unieke combinatie van Bluetooth 5.0 dongle en adapter van de EDUP LOVE PCIE WiFi 6 Bluetooth-adapter het van de concurrentie. Bovendien komt zijn mogelijkheid om te koppelen met maximaal vijf apparaten overeen met de industriestandaard, waardoor naadloze connectiviteit voor meerdere apparaten wordt gegarandeerd.

  De EDUP LOVE PCIE WiFi 6 Bluetooth-adapter is gepositioneerd tussen andere opmerkelijke producten op de markt, zoals de ASUS USB-BT500 Bluetooth 5.0 USB-adapter, ZEXMTE Long Range USB Bluetooth 5.0-adapter en Techkey USB Mini Bluetooth 5.0, zoals uiteengezet in de gids voor de beste Bluetooth 5.0 dongles en adapters in 2023. De EDUP-adapter concurreert met deze producten en biedt een unieke combinatie van Bluetooth 5.0 dongle en adapter functionaliteit, waardoor het een voorkeurskeuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige oplossing.

  Hoewel de ASUS USB-BT500 Bluetooth 5.0 USB-adapter ook wordt aanbevolen vanwege zijn betrouwbaarheid en klantenondersteuning, onderscheidt de dubbele functionaliteit van de EDUP LOVE PCIE WiFi 6 Bluetooth-adapter het, waardoor het het beste budgetproduct is voor gebruikers die op zoek zijn naar een combinatie van Bluetooth 5.0 dongle en adapter. De mogelijkheid van de adapter om verbinding te maken met vijf apparaten en zijn achterwaartse compatibiliteit met oudere apparaten versterken verder zijn positie op de markt.

  Tot slot biedt de EDUP LOVE PCIE WiFi 6 Bluetooth-adapter een unieke combinatie van Bluetooth 5.0 dongle en adapter functionaliteit, waardoor het een topkeuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige en betrouwbare draadloze oplossing. Zijn vermogen om verbinding te maken met meerdere apparaten en zijn achterwaartse compatibiliteit met oudere apparaten maken het tot een opvallend product op de markt, dat voldoet aan een breed scala van gebruikersbehoeften.

  Verkrijgbaar bij:

  3. ASUS USB-BT500 Bluetooth 5.0 USB

  • list plusSnellere gegevensoverdracht en 4X bereik in BLE
  • list plusPrijs en verzendkosten kunnen een beperking zijn voor budgetbewuste gebruikers
  • list plusCompatibiliteit met oudere apparaten kan aandacht nodig hebben
  De ASUS USB-BT500 Bluetooth 5.0 USB-adapter is een compacte en krachtige oplossing om je apparaten te upgraden naar Bluetooth 5.0-technologie. Met een prijs van ongeveer $16,68 biedt deze adapter snellere gegevensoverdracht en een indrukwekkende 4X-bereik in BLE, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die verbeterde connectiviteit zoeken. Zijn backward compatibility met Bluetooth 2.1/3.x/4.x zorgt voor naadloze communicatie met een breed scala aan apparaten, waaronder computers, printers, telefoons, headsets, luidsprekers, toetsenborden en controllers. "De ASUS USB-BT500 biedt snellere en bredere dekking, met energiebesparende functies en backward compatibility," waardoor het een veelzijdige en efficiënte keuze is voor gebruikers die een directe Bluetooth-upgrade zoeken.

  Wat de ASUS USB-BT500 onderscheidt, is zijn Bluetooth Low Energy-technologie, die niet alleen zorgt voor energiebesparende draadloze connectiviteit, maar ook gelijktijdige verbindingen met maximaal 5 apparaten mogelijk maakt, waardoor het een betrouwbare optie is voor diegenen die connectiviteit over diverse apparaten nodig hebben. Bovendien zorgt het ultrakleine ontwerp voor draagbaarheid, waardoor gebruikers het eenvoudig kunnen meenemen.

  De ASUS USB-BT500 maakt deel uit van een reeks connectiviteitsproducten, die ASUS's toewijding toont om hoogwaardige netwerkoplossingen te leveren. In vergelijking met andere Bluetooth 5.0-dongles op de markt, onderscheidt de ASUS USB-BT500 zich door zijn betrouwbaarheid en klantenservice, waardoor het een voorkeurskeuze is voor diegenen die een naadloze gebruikerservaring en ondersteuning prioriteren. Zoals opgemerkt in een recensie, "De ASUS USB-BT500 wordt aanbevolen vanwege zijn betrouwbaarheid en klantenservice," waarbij de sterke klantgerichte benadering wordt benadrukt.

  In een markt waar Bluetooth 5.0-dongles essentieel zijn voor het benutten van nieuwe specificaties, is de ASUS USB-BT500 een competitieve optie vanwege zijn snellere gegevensoverdracht, bredere dekking en energiebesparende functies. Het concurreert met andere toonaangevende adapters zoals de ZEXMTE Long Range USB, EDUP LOVE PCIE WiFi 6 en Techkey USB Mini, en onderscheidt zich door zijn combinatie van prestaties en betaalbaarheid. Gebruikers wordt echter geadviseerd om compatibiliteit met oudere apparaten te controleren om eventuele potentiële problemen te voorkomen, een factor waarmee de ASUS USB-BT500 goed omgaat dankzij zijn backward compatibility.

  Hoewel de ASUS USB-BT500 uitblinkt in het bieden van een betrouwbare en efficiënte Bluetooth-upgrade, kunnen de prijs en verzendkosten een beperking vormen voor budgetbewuste gebruikers. Niettemin, voor diegenen die een combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en draagbaarheid zoeken in een Bluetooth 5.0-adapter, blijkt de ASUS USB-BT500 een lovenswaardige keuze te zijn. Zijn vermogen om meerdere apparaatverbindingen te ondersteunen, snellere gegevensoverdracht en bredere dekking maken het tot een opvallende optie in de categorie Bluetooth-dongles.

  Verkrijgbaar bij:

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  4. Techkey USB Mini Bluetooth 5.0

  • list plusHet heeft een compact ontwerp, wat ik echt waardeer omdat het makkelijk mee te nemen is.
  • list plusDe verbeterde anti-interferentie capaciteiten zijn een groot voordeel, omdat het de betrouwbaarheid verhoogt.
  • list plusDe snelle werkafstand is indrukwekkend; ik kan snel en effectief verbinding maken.
  • list plusHet is niet compatibel met Mac OS, Linux, auto-audiosystemen, Xbox, PS4 of televisies, wat een nadeel is, aangezien ik meerdere apparaten gebruik.
  Ik ben zo enthousiast om de Techkey USB Mini Bluetooth 5.0 dongle met je te delen! Deze compacte dongle is dé oplossing om eenvoudig Bluetooth-connectiviteit toe te voegen aan je PC. Met Bluetooth 5.0+EDR technologie biedt het verbeterde anti-interferentie en een snellere werkafstand in vergelijking met eerdere modellen. Je kunt met deze dongle tegelijkertijd verbinding maken met meerdere apparaten, zoals speakers, koptelefoons, toetsenborden, muizen en printers. Met een maximale overdrachtssnelheid van 3 Mbps en een transmissieafstand tot 33ft/10M in open ruimte, is dit een betrouwbare keuze voor allerlei Bluetooth behoeften. Dankzij het compacte formaat kun je hem gewoon inpluggen zonder andere USB-poorten te blokkeren, waardoor het een handige en onopvallende toevoeging aan je setup is. Let op: deze dongle is compatibel met Windows 7, 8, 8.1 en 10, maar niet met Mac OS, Linux, autoradio's, Xbox, PS4, of televisies.

  Ik wil benadrukken dat de Techkey Mini Bluetooth 5.0 dongle opvalt door zijn compacte ontwerp, verbeterde anti-interferentie mogelijkheden en snelle werkafstand. Het is echter belangrijk om te weten dat het beperkingen heeft, zoals de onmogelijkheid om te werken met Mac OS, Linux, autoradio's, Xbox, PS4, of televisies. Door deze beperkingen te begrijpen kunnen gebruikers geïnformeerde beslissingen nemen over de geschiktheid ervan voor hun specifieke behoeften.

  In een markt met verschillende adapters die voldoen aan verschillende behoeften, schittert de Techkey USB Mini Bluetooth 5.0 dongle als een veelzijdige oplossing voor PC-gebruikers die Bluetooth-connectiviteit willen toevoegen. Zijn compacte ontwerp, verbeterde technologie en compatibiliteit met verschillende apparaten maken het een competitieve keuze in de Bluetooth-adaptermarkt. Hoewel het mogelijk niet geschikt is voor alle platforms, positioneren de prestaties en functies het als een sterke concurrent voor gebruikers die naadloze Bluetooth-connectiviteit zoeken op hun Windows PC.

  Verkrijgbaar bij:

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

  todo

  © 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved