ills
Last update: Apr 15, 2024
Wat is de beste Am4 Moederbord op de markt? Met zoveel Am4 Moederborden zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

Onze Am4 Moederbord selectie

ills
1
Our 5 Best AM4 Motherboards
Our 5 Best AM4 Motherboards
Merk
Score9.8
2
Asus ROG Crosshair Hero VIII
Asus ROG Crosshair Hero VIII
MerkAsus
Score8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
MSI MEG X570 GODLIKE Motherboard
MSI MEG X570 GODLIKE Motherboard
MerkMSI
Score6.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze geweldige Am4 Moederbord ranglijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Am4 Moederborden ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Am4 Moederbord is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Am4 Moederbord.

De beste Am4 Moederborden op 1 plek

1. Our 5 Best AM4 Motherboards

 • list plusKosteneffectief
 • list plusInboeten op premium functies
De ASUS TUF Gaming B550-Plus is een populaire keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare en krachtige AM4-moederbord. Met zijn stabiliteit in overclocking en compatibiliteit met 3e generatie Ryzen processoren, biedt dit moederbord enthousiastelingen niveau functies tegen een betaalbare prijs. De TUF Gaming B550-Plus wordt geprezen om zijn kosteneffectiviteit, TUF kleuren, RGB verlichting ondersteuning, M.2 poort, USB 3.1 Gen2 poorten, militaire-kwaliteit componenten en 3-jaar garantie. Dit moederbord biedt een aantrekkelijke balans tussen prestaties en betaalbaarheid, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor diegenen die een voordelig maar toch rijk aan functies AM4-moederbord zoeken.

In vergelijking met zijn concurrenten, de ASUS TUF Gaming B550-Plus concurreert goed op het gebied van kosten en functies. Het biedt robuuste functies zoals RGB verlichting ondersteuning en USB 3.1 Gen2 poorten, die gewild zijn voor gaming en productiviteit. Bij het overwegen van de ASUS ROG Strix X570-E en de MSI X570-A PRO, biedt de TUF Gaming B550-Plus een competitief voordeel op het gebied van betaalbaarheid zonder in te leveren op essentiële functies. De stabiliteit in overclocking en compatibiliteit met 3e generatie Ryzen processoren versterken de positie van de TUF Gaming B550-Plus op de markt.

Hoewel de AM4-moederbord uitblinkt in het bieden van een kosteneffectieve oplossing met functies op enthousiastelingen niveau, kunnen mogelijke beperkingen een compromis zijn in termen van sommige premium functies die te vinden zijn in duurdere modellen. Met de toenemende vraag naar op AMD gebaseerde systemen en AM4-moederborden, biedt de ASUS TUF Gaming B550-Plus een aantrekkelijke balans tussen prestaties en betaalbaarheid, waardoor het een betrouwbare en rijke optie is voor budgetbewuste gebruikers.

Kortom, de ASUS TUF Gaming B550-Plus AM4-moederbord is een aantrekkelijke keuze voor budgetbewuste gebruikers die stabiliteit in overclocking, compatibiliteit met 3e generatie Ryzen processoren en een scala aan functies op enthousiastelingen niveau zoeken. Zijn concurrerende prijsstelling en robuuste functies maken het een opvallende optie in het landschap van AM4-moederborden, die voldoet aan de behoeften van gebruikers die een kosteneffectieve maar toch hoogwaardige oplossing zoeken.

Verkrijgbaar bij:

2. Asus ROG Crosshair Hero VIII

 • list plusRobuuste stroomvoorziening voor overklokken en aangepaste waterkoeling
 • list plusGeen Wi-Fi en Bluetooth-connectiviteit
 • list plusBeperkte praktische toepasbaarheid van PCIe 4.0 in specifieke gebruiksscenario's
 • list plusConcurrerende positionering in de markt in vergelijking met andere opties
Ik ben enthousiast over de ASUS ROG Crosshair Hero VIII X570 AM4-moederbord, ontworpen voor 2e en 3e generatie AMD Ryzen-processors. Met PCIe 4.0, 16 krachtige fases, OptiMem III, 2,5 Gbps LAN, USB 3.2, SATA, M.2 en Aura Sync RGB-verlichting, is dit moederbord ideaal voor overclockers en hobbyisten. De 5-Way Optimization, DIY-vriendelijk design en ASUS-exclusieve Aura Sync RGB-verlichting maken het een topkeuze voor enthousiastelingen, met ondersteuning voor geheugen tot 4800 MHz frequentie.

Volgens Tom's Hardware is de ASUS ROG Crosshair VIII Hero Wi-Fi ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar hoge prestaties en een strakke esthetiek, met een 14-fase spanningsregelaar en meerdere PCIe en M.2-slots. De Dark Hero-versie wordt geprezen om zijn stabiele prestaties, grote heatsinks die actieve koeling op de X570-chipset overbodig maken en een uitgebreide set functies. Het moederbord ondersteunt de nieuwste Zen 3 Ryzen 5000-serie en biedt een VRM-vermogen upgrade en passieve chipsetkoeling, evenals Wi-Fi 6, 2,5 Gbps Ethernet en PCIe 4.0 voor verbeterde gamingprestaties.

Hoewel het ASUS ROG Crosshair VIII Hero X570 AM4-moederbord wordt geprezen om zijn uitgebreide oplossing voor gaming en overclocking, wordt opgemerkt dat het geen Wi-Fi en Bluetooth heeft en dat PCIe 4.0 in bepaalde scenario's beperkt praktisch nut heeft. Toch wordt het vergeleken met andere opties op de markt, wat aantoont dat het een competitieve keuze is voor gaming-enthousiastelingen.

Kortom, de ASUS ROG Crosshair Hero VIII X570 AM4-moederbord is een topkeuze voor pc-enthousiastelingen, met robuuste stroomvoorziening, hoogwaardige netwerkmogelijkheden en uitgebreide personalisatie-opties. Hoewel het bepaalde functies mist, is het solide positie als een toonaangevende kanshebber in de gaming-moederbordcategorie.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

3. MSI MEG X570 GODLIKE Motherboard

 • list plusPremium componenten en uitgebreide set aan functies
 • list plusVisueel aantrekkelijk ontwerp met indrukwekkende RGB-verlichtingsfuncties
 • list plusUitzonderlijke prestaties en een schat aan functies voor Ryzen 5000 CPU's
 • list plusBeperkte USB-poorten en geen Thunderbolt-ondersteuning
 • list plusRelatief duur in vergelijking met andere X570-aanbiedingen
 • list plusMogelijke toekomstbestendigheidszorgen vanwege het ontbreken van DDR5- en PCI-E Gen 5-ondersteuning
De MSI MEG X570 GODLIKE Motherboard is een moederbord van topklasse dat de aandacht heeft getrokken vanwege zijn premium componenten en uitgebreide set aan functies. Met een E-ATX-formaat en een 19-fase spanningsregelaar biedt het tal van high-end functies, waardoor het opvalt qua extra's. Het moederbord wordt geprezen om zijn visueel aantrekkelijke ontwerp, waaronder een matzwart PCB, versterkte DRAM en PCIe-slots, en indrukwekkende RGB-verlichtingsfuncties zoals het Mystic Light Infinity II-display en een OLED-paneel. Volgens Tom's Hardware, "Ondersteunt het moederbord AMD Quad CrossfireX, CrossFireX en 2-Way Nvidia SLI, en heeft het vier DDR4-slots met een capaciteit van 128GB." Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor gamers en DIY-enthousiastelingen die op zoek zijn naar het opzetten van high-performance gaming rigs.

Het MSI MEG X570 GODLIKE-moederbord wordt sterk aanbevolen voor bouwers die zich richten op Ryzen 5000 CPU's, met uitzonderlijke prestaties en een overvloed aan functies. PCWorld merkt op dat het beschikt over 10Gbe, M.2-ondersteuning, een geweldige VRM, en unieke toevoegingen zoals insteekkaarten en een 6,3mm-aansluiting. Het volwassen BIOS en de afgeprijsde high-end Ryzen 5000 CPU's versterken verder zijn aantrekkingskracht. Het is echter belangrijk op te merken dat het een beperkt aantal USB-poorten heeft, geen Thunderbolt-ondersteuning biedt, en relatief duur is in vergelijking met andere X570-opties. Bovendien worden er zorgen geuit over het future-proof maken vanwege het ontbreken van DDR5- en PCI-E Gen 5-ondersteuning. Ondanks deze nadelen, onderscheidt het MSI MEG X570 GODLIKE-moederbord zich als een uitstekende keuze voor Ryzen 5000-gebruikers, geschikt voor zowel gaming als werkstationgebruik.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt het MSI MEG X570 GODLIKE-moederbord zich door zijn uitgebreide set aan functies, unieke esthetiek, en een uitgebreide accessoirestack. Het blinkt uit in het bieden van een breed scala aan connectiviteitsopties, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties voor Ryzen 5000 CPU's. Het staat echter voor uitdagingen op het gebied van kosten en mogelijke beperkingen voor toekomstbestendigheid. Hoewel het misschien niet de beste budgetoptie is, maken de premium componenten en de functierijke ontwerp het tot een aantrekkelijke keuze voor enthousiastelingen en professionals die topklasse prestaties en veelzijdigheid zoeken in hun builds.

Samenvattend biedt het MSI MEG X570 GODLIKE-moederbord een aantrekkelijk pakket met premium componenten, uitgebreide functies, en een visueel aantrekkelijk ontwerp. De primaire gebruiksscenario's omvatten high-performance gaming en werkstationopstellingen, waar het uitblinkt in het leveren van uitzonderlijke prestaties en veelzijdigheid. Potentiële kopers moeten echter zorgvuldig overwegen de prijs en beperkingen voor toekomstbestendigheid bij het nemen van hun aankoopbeslissing. Aangezien PCMAG geen recensie kon verstrekken, is het belangrijk op te merken dat informatie vanuit verschillende bronnen is overwogen om een uitgebreid overzicht van het product te bieden.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved