ills
Last update: Apr 15, 2024
Wat is de beste Access Point op de markt? Met zoveel Access Points zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
TP-Link EAP660HD Wi-Fi 6 Access
Beste toegangspunt
TP-Link EAP660HD Wi-Fi 6 Access
MerkTP-Link
Score9.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Netgear Powerline 500 Wi-Fi Access
Hybride powerline en draadloos toegangspunt
Netgear Powerline 500 Wi-Fi Access
MerkNetgear
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Cisco CBW150AX Access Point
Cisco CBW150AX Access Point
MerkCisco
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
TP-Link Omada AC1200 Wireless Gigabit
TP-Link Omada AC1200 Wireless Gigabit
MerkTP-Link
Score8.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Zyxel NWA220AX-6E
Zyxel NWA220AX-6E
MerkZyxel
Score8.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Zyxel WAX610D WiFi 6 PoE
Zyxel WAX610D WiFi 6 PoE
MerkZyxel
Score7.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
Cisco 240AC Wi-Fi 5 Access
Cisco 240AC Wi-Fi 5 Access
MerkCisco
Score7.4
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Netgear WAX214 WiFi 6 PoE+
Netgear WAX214 WiFi 6 PoE+
MerkNetgear
Score7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
EnGenius EWS850AP Outdoor Access Point
Mesh-toegangspunt ontworpen voor buitenomgevingen
EnGenius EWS850AP Outdoor Access Point
MerkEnGenius
Score6.5
10
Zyxel WAX630S WiFi 6 Access
Toegangspunt op bedrijfsniveau met gratis cloudbeheer
Zyxel WAX630S WiFi 6 Access
MerkZyXEL
Score6.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze super Access Point ranglijst tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste Access Points ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van Access Point is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van Access Point.

De beste Access Points op 1 plek

2. Netgear Powerline 500 Wi-Fi Access

Hybride powerline en draadloos toegangspunt:
 • list plusBetaalbare prijs voor het verbeteren van thuisnetwerken
 • list plusValt qua bekabelde snelheid tekort in vergelijking met draadloze prestaties
 • list plusMist enkele geavanceerde functies die te vinden zijn in duurdere powerline-netwerksets
Ik ben enthousiast over de Netgear Powerline 500 Wi-Fi Access Point kit, een eenvoudige en betaalbare oplossing om je draadloze netwerk te versterken. Volgens TechRadar biedt het een "sterk en snel" Wireless N-signaal, waardoor het een ideale keuze is voor het verbeteren van je netwerk tegen een redelijke prijs. De kit bevat discrete adapters die gemakkelijk in te stellen zijn, waardoor het een handige toevoeging is voor elk thuisnetwerk. Echter, de bekabelde snelheden vallen tegen in vergelijking met de draadloze prestaties.

Aan de andere kant wordt de NETGEAR WAX214 WiFi 6 Access Point, zoals benadrukt door TechRadar, geprezen om zijn betaalbaarheid, gemakkelijke implementatie en discrete ontwerp. Met een redelijke prijs maakt het gebruik van Power over Ethernet (PoE) technologie voor handige installaties en biedt het een dual-band AX1800 snelheid, ondersteunend tot 128 client apparaten. Dit maakt het geschikt voor verschillende zakelijke omgevingen, waarbij het betrouwbare WiFi-connectiviteit biedt voor meerdere apparaten.

De WAX214 onderscheidt zich door zijn veelzijdige gebruik, ondersteuning van maximaal 128 apparaten en het bieden van een dual-band AX1800 snelheid met 1 x 1G Ethernet PoE-poort. Het concurreert met producten zoals de TP-Link Omada Hardware Controller, NETGEAR Cloud Managed Wireless Access Point (WAX620PA), TP-Link EAP660 HD en TP-Link AC1200 Wireless Gigabit Access Point. Echter, de combinatie van betaalbaarheid, gemakkelijke implementatie en capaciteit om meerdere client apparaten te ondersteunen, maakt het tot een opvallende keuze op de markt.

Terwijl de Powerline 500 Wi-Fi Access Point kit wordt geprezen om zijn eenvoudige installatie en kosteneffectiviteit, mist het enkele geavanceerde functies die te vinden zijn in duurdere powerline-netwerkkits. Aan de andere kant is de WAX214 ontworpen voor eenvoudige installatie in verschillende zakelijke omgevingen, waarbij het een hoogcapacitair, veilig en betrouwbaar WiFi-netwerk biedt voor meerdere client apparaten. De concurrerende prijsstelling, discrete ontwerp en capaciteit om talrijke apparaten te ondersteunen, positioneren de WAX214 als een topkeuze voor zakelijke omgevingen.

Samengevat, de Netgear Powerline 500 Wi-Fi Access Point is een goede optie om thuis draadloze netwerken te verbeteren tegen een betaalbare prijs, terwijl de NETGEAR WAX214 schittert als een veelzijdige en hoogcapacitaire toegangspunt geschikt voor verschillende zakelijke omgevingen, waarbij het veilige en betrouwbare WiFi-connectiviteit biedt voor meerdere client apparaten. Als betaalbaarheid en gemak van implementatie topprioriteiten zijn, komt de WAX214 naar voren als een sterke concurrent op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

3. Cisco CBW150AX Access Point

 • list plusBudgetvriendelijk en biedt Wi-Fi 6-functionaliteit van zakelijke klasse
 • list plusNaadloze overschakeling tussen het primaire apparaat en de mesh-extender voor flexibele uitrol en beheer
 • list plusIntegratie van geavanceerde toepassingen zoals ondersteuning voor 4K- of 8K-video
 • list plusHet installatieproces kan trager zijn in vergelijking met sommige alternatieven
 • list plusOpstarttijd en initi"ele configuratie kunnen wat geduld vereisen
De Cisco CBW150AX Access Point is een compact en lichtgewicht apparaat dat indruk maakt met zijn Wi-Fi 6 mogelijkheden. Met een krachtige Broadcom quad-core processor, 1GB DDR4 en 512MB flashgeheugen levert het naadloos 1,5Gbps bandbreedte over meerdere apparaten. "De Cisco Business 150AX AX1480 Dual Band WiFi 6 Access Point is budgetvriendelijk en biedt Wi-Fi 6 functionaliteit van enterprise-klasse," waardoor het een aantrekkelijke optie is voor kleinere netwerken. Het apparaat schakelt naadloos tussen de primaire unit en mesh extender, wat flexibiliteit biedt bij implementatie en beheer. Bovendien wordt het geleverd met een 3-jarige fabrieksgarantie, wat betrouwbaarheid en gemoedsrust garandeert.

Een opvallende eigenschap van de Cisco CBW150AX is de integratie van geavanceerde toepassingen zoals 4K- of 8K-videondersteuning, waardoor het een toekomstgerichte oplossing is voor evoluerende netwerkeisen. Daarnaast laat de integratie van een geïntegreerde Bluetooth Low Energy (BLE) 5 radio zien dat het klaar is voor toekomstige technologie-integraties. De compatibiliteit met de Cisco Business Mobile app stroomlijnt het beheer, wat de gebruiksvriendelijkheid verhoogt. "Het product maakt deel uit van de Cisco Business-familie, die switches, draadloze toegangspunten en het Cisco Business-dashboard voor netwerkbeheer omvat," wat een uitgebreid ecosysteem biedt voor netwerkinfrastructuur.

In vergelijking met de TP-link EAP610, een concurrent op de markt, overtreft de Cisco CBW150AX met zijn naadloze mesh-functionaliteit en lager energieverbruik. De installatie is eenvoudig, maar kan iets langer duren in vergelijking met sommige alternatieven. Het is vermeldenswaardig dat het updaten van de firmware voor gebruik wordt aanbevolen, om optimale prestaties vanaf het begin te garanderen.

De evolutie van de Cisco CBW150AX Access Point naar het incorporeren van Wi-Fi 6 en geavanceerde applicatieondersteuning plaatst het op de voorgrond van de netwerktechnologie. Zijn budgetvriendelijke karakter, functionaliteit van enterprise-klasse en naadloze beheer via de Cisco Business Mobile app maken het een overtuigende keuze voor kleinere netwerken. Hoewel de opstarttijd en initiële installatie misschien wat geduld vergen, bevestigen zijn toekomstbestendige functies en uitgebreide ecosysteemondersteuning zijn positie als topkandidaat in de categorie toegangspunten.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

5. Zyxel NWA220AX-6E

 • list plusPraktische draadloze doorvoersnelheid van 2400 Mbps over de 6 GHz-band
 • list plusGebrek aan volledige achterwaartse compatibiliteit met bepaalde configuraties
De Zyxel NWA220AX-6E WiFi 6E Access Point valt op als een compacte en krachtige oplossing, met praktische draadloze doorvoer van 2400 Mbps over de 6 GHz band, waardoor het ideaal is voor kleine bedrijven en thuiswerkopstellingen. Mijn 1GHz dual-core ARM CPU, 1GB RAM en 512MB flashgeheugen zorgen voor robuuste prestaties, terwijl mijn 2.5Gb Ethernetpoort voor PoE en 1Gb Ethernetpoort zorgen voor naadloze connectiviteit. Zoals opgemerkt door TechRadar, is mijn prestatie getest en leverde ik 1.15 Gb/s doorvoer op één meter, met een afname tot 200Mb/s op 10m bij het gebruik van WiFi 6E met een bandbreedte van 160MHz, wat mijn competitieve mogelijkheden in real-world scenario's laat zien.

Ik bied een gestroomlijnd ontwerp met efficiënt warmtebeheer, met een witte matte afwerking en een geperforeerd patroon aan de onderkant voor warmteverspreiding. Mijn compacte afmetingen en onopvallende uitstraling maken mij een naadloze toevoeging aan elke omgeving, zoals benadrukt door MBReviews. Daarnaast versterken mijn LED-indicatoren die verschillende statussen aangeven en een eenvoudig demontageproces met effectieve warmteafvoer mijn gebruiksvriendelijke ontwerp.

Hoewel ik indrukwekkende kenmerken en prestaties bied, heb ik ook enkele beperkingen. Zoals aangegeven door Dong Knows, kan mijn gebrek aan volledige achterwaartse compatibiliteit een zorg zijn voor gebruikers, omdat ik alleen kan functioneren als een Dual-band Wi-Fi 6-router of een Wi-Fi 6E upgrade apparaat, waardoor mijn compatibiliteit met bepaalde opstellingen beperkt is.

In vergelijking met mijn tegenhangers onderscheid ik mezelf door mijn praktische draadloze doorvoer, compacte ontwerp en efficiënt warmtebeheer. Echter, mijn gebrek aan volledige achterwaartse compatibiliteit kan een uitdaging vormen voor degenen die bredere compatibiliteit met verschillende opstellingen nodig hebben.

Als afsluiting komt de Zyxel NWA220AX-6E Access Point naar voren als een competitieve keuze, met praktische draadloze doorvoer, een gebruiksvriendelijk ontwerp en efficiënt warmtebeheer. Hoewel mijn gebrek aan volledige achterwaartse compatibiliteit een zorg kan zijn voor sommige gebruikers, maken mijn algehele prestaties en ontwerp mij tot een sterke concurrent in de access point markt, met name voor kleine bedrijven en thuiswerksituaties.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 21 februari in huis

6. Zyxel WAX610D WiFi 6 PoE

 • list plusNaadloze prestaties en handige beheeropties
 • list plusStijlvol, discreet ontwerp met wand- of plafondinstallatieopties
 • list plusRobuust hardware-ontwerp en snelle Wi-Fi 6-mogelijkheden
 • list plusHogere prijsklasse
 • list plusMogelijke budgetbeperkingen voor kopers
 • list plusNiet geschikt voor alle specifieke eisen
Beste lezer,

Ik ben enthousiast om de Zyxel WAX610D WiFi 6 PoE Access Point met je te delen, een krachtige en betrouwbare keuze voor professionele kantooromgevingen. Met een strak en discreet ontwerp en installatiemogelijkheden aan de muur of het plafond, biedt dit access point een moeiteloze upgrade naar multi-gigabit snelheid zonder dat er opnieuw bekabeld hoeft te worden. Met interne antennes met goede versterkingswaarden, geavanceerde functies zoals load balancing en snelle roaming, en een hoge mean time between failure, is dit apparaat geschikt voor continu gebruik, zelfs onder zware belasting. Met een totale bandbreedte van 2975 Mbps over zijn twee radiobanden zorgt het voor sterke en consistente connectiviteit.

Zyxel positioneert zichzelf als een uitgebreide aanbieder van netwerk- en beveiligingsoplossingen, en biedt niet alleen de WAX610D Access Point, maar ook een reeks producten en diensten om schaalbare netwerkconnectiviteit te ondersteunen. Het robuuste hardwareontwerp en de snelle Wi-Fi 6 mogelijkheden maken het tot een eersteklas optie in zijn categorie, ondanks de hogere prijs.

Vergeleken met zijn tegenhangers valt de Zyxel WAX610D op door zijn geavanceerde functies, zoals load balancing en snelle roaming, evenals zijn hoge mean time between failure, waardoor het een betrouwbare en duurzame keuze is voor professionele omgevingen. Hoewel het misschien wat duurder is, maken de uitgebreide zakelijke functies en snelle Wi-Fi 6 mogelijkheden het tot een eersteklas optie. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met hun specifieke eisen en budgetbeperkingen bij het nemen van een aankoopbeslissing.

Al met al is de Zyxel WAX610D WiFi 6 PoE Access Point een solide investering voor professionele kantooromgevingen, met naadloze prestaties, geavanceerde functies en handige beheeropties. Zijn vermogen om moeiteloos te upgraden naar WiFi 6 mogelijkheden zonder opnieuw te hoeven bekabelen, in combinatie met zijn robuuste hardwareontwerp, positioneert het als een eersteklas optie op de markt, met name voor bedrijven die betrouwbare en hoogwaardige netwerkoplossingen zoeken.

Met vriendelijke groet,
[Naam]

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 20 februari in huis

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

7. Cisco 240AC Wi-Fi 5 Access

 • list plusBetaalbare prijzen
 • list plusLangere installatietijd
 • list plusMogelijke bereikbeperkingen van het mesh-extender
Ik ben enthousiast om het Cisco 240AC Wi-Fi 5-toegangspunt aan te bevelen! Met een prijs van $140 biedt dit compacte toegangspunt een maximale snelheid van 1733Mbps over de 5GHz-band en nog eens 600Mbps op 2.4GHz. Met twee Ethernet 1G-poorten, een Qualcomm quad-core CPU en 1GB RAM, is dit toegangspunt krachtig en zorgt het voor snelle prestaties. Voor een extra $86 kun je ook de 142AC Mesh Extender aanschaffen om het bereik uit te breiden.

TechRadar zegt: "De Cisco 240AC is een kosteneffectief en efficiënt Wi-Fi 5-toegangspunt dat de Wi-Fi 802.11ac Wave 2-standaard ondersteunt." Dit benadrukt de sterke punten van dit toegangspunt - betaalbaarheid en efficiëntie. Het Cisco Business 240AC Access Point 3-pack is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven en biedt 802.11ac, 4x4 MIMO en 2 GbE-poorten.

Het toegangspunt is eenvoudig te beheren met de Cisco Business mobiele app en wordt geleverd met levenslange bescherming en diverse bevestigingsmaterialen. Het naadloos integreren met schakelaar- en routeropties benadrukt de veelzijdigheid ervan binnen netwerkomgevingen.

Vergeleken met andere toegangspunten valt de Cisco 240AC op vanwege zijn concurrerende prijs en krachtige prestaties, met name in kleine omgevingen. De integratie met de 142AC Mesh Extender versterkt zijn aantrekkingskracht, waardoor het een schaalbare oplossing biedt voor het uitbreiden van de dekking.

Al met al is de Cisco 240AC Wi-Fi 5 Access Point een uitstekende keuze voor kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar Wi-Fi 5-toegangspunt. Met zijn betaalbaarheid en prestaties is het een overtuigende optie voor bedrijven die waarde hechten aan een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. Netgear WAX214 WiFi 6 PoE+

 • list plusHoge snelheid AX1800 en ondersteuning voor maximaal 128 clientapparaten voor zwaar internetverkeer en videoconferenties.
 • list plusMU-MIMO-technologie voor efficiënte gelijktijdige gegevensoverdracht naar meerdere apparaten.
 • list plusPoE-mogelijkheid voor eenvoudige installatie en ondersteuning voor WPA, WPA2 en WPA3-beveiligingsprotocollen voor robuuste netwerkbeveiliging.
 • list plusGebrek aan speciale mobiele app-ondersteuning voor extern beheer.
 • list plusHet ontbreken van speciale mobiele app-ondersteuning kan een overweging zijn voor gebruikers die prioriteit geven aan extern beheer via mobiele apparaten.
 • list plusHet ontbreken van speciale mobiele app-ondersteuning voor extern beheer kan het gemak voor sommige gebruikers beperken.
De Netgear WAX214 WiFi 6 PoE+ Access Point is een voordelige oplossing voor het uitrollen van snelle en veilige draadloze connectiviteit. Met AX1800-snelheid en ondersteuning voor maximaal 128 clientapparaten is het ideaal voor zware internetverkeer en videoconferenties. De MU-MIMO-technologie van het apparaat zorgt voor efficiënte gelijktijdige gegevensoverdracht naar meerdere apparaten. De PoE-mogelijkheid van de WAX214 vereenvoudigt de installatie, en de ondersteuning voor WPA, WPA2 en WPA3 beveiligingsprotocollen zorgt voor een robuuste netwerkbescherming. Zoals opgemerkt door TechRadar, is het "een betaalbare en eenvoudig te implementeren optie," waarbij de praktische functionaliteit wordt benadrukt, terwijl TechAdvisor zijn "solide 5GHz-prestaties" en ondersteuning voor het maken van meerdere sub-netwerken met verschillende SSID's benadrukt, die aansluiten bij diverse gebruiksscenario's.

Dit access point is bijzonder geschikt voor kleine bedrijven, thuiswerkers en situaties waarin meer controle over netwerkinstellingen nodig is. De eenvoudige installatiewizard en het op web gebaseerde bedieningspaneel bieden een eenvoudige en logische interface voor het configureren van het apparaat, met flexibiliteit en fijnafstelmogelijkheden. Volgens TechAdvisor biedt het "een duidelijke en logische lay-out voor eenvoudige configuratie", wat aansluit bij gebruikers die netwerkbeheerscontrole prioriteren. Bovendien maken het compacte ontwerp en de ondersteuning voor wand- of plafondmontage het een discrete en veelzijdige optie voor verschillende implementatielocaties.

De WAX214 concurreert gunstig op het gebied van snelheid, ondersteuning van clientapparaten en praktische installatie. In vergelijking met soortgelijke producten biedt het een concurrerende optie met de nadruk op praktische functionaliteit en robuuste beveiligingsfuncties. Het is echter vermeldenswaard dat het geen speciale ondersteuning biedt voor mobiele apps voor extern beheer, zoals vermeld door TechAdvisor. Hoewel dit een beperking kan zijn voor degenen die op zoek zijn naar op mobiel gericht beheer, compenseert het op web gebaseerde bedieningspaneel dit door een intuïtieve interface te bieden voor netwerkconfiguratie en -monitoring.

In de markt voor voordelige WiFi 6-implementatie schittert de Netgear WAX214 als een betrouwbare, hoogwaardige optie die uitzonderlijke controle over netwerkinstellingen biedt. De robuuste beveiligingsfuncties, ondersteuning voor meerdere sub-netwerken en praktische installatie maken het een aantrekkelijke keuze voor kleine bedrijven en thuiswerkopstellingen. Desalniettemin kan het ontbreken van speciale mobiele app-ondersteuning een overweging zijn voor gebruikers die prioriteit geven aan extern beheer via mobiele apparaten. Desalniettemin, voor gebruikers die praktische functionaliteit en robuuste prestaties waarderen tegen een concurrerende prijs, is de WAX214 een sterke concurrent in de categorie WiFi 6 access points.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

9. EnGenius EWS850AP Outdoor Access Point

Mesh-toegangspunt ontworpen voor buitenomgevingen:
 • list plusRobuust en weerbestendig ontwerp, geschikt voor buitenomgevingen
 • list plusHoge datasnelheid van 1,73 Gbit/s en ondersteuning voor de nieuwste 802.11ax draadloze LAN-standaard
 • list plusDuurzame constructie met een IP67-classificatie, bestand tegen extreme temperaturen en onderdompeling in water
 • list plusDe meegeleverde PoE-injector kan de prestaties beïnvloeden vanwege de gigabitspecificatie in vergelijking met de 2,5GbE LAN-poort van het toegangspunt
 • list plusWiFi-configuratie kan als beperkt worden beschouwd in vergelijking met sommige concurrerende producten
 • list plusConcurrerend met andere producten met hun eigen set functies en prijsstelling, waardoor het belangrijk is voor kopers om opties te vergelijken
De EnGenius EWS850AP Outdoor Access Point is een krachtige en weerbestendige oplossing die is ontworpen voor buitenomgevingen, waardoor het geschikt is voor zowel zakelijke als thuisgebruikers die betrouwbare buitenconnectiviteit zoeken. Het is scherp geprijsd en biedt een duurzaam mesh-toegangspunt voor buiteninstellingen, waardoor het voldoet aan de behoefte aan betrouwbare buiten-Wi-Fi. Het toegangspunt wordt geprezen om zijn duurzaamheid, met een IP67-classificatie en de mogelijkheid om extreme temperaturen en zelfs onderdompeling in water te weerstaan. Zijn ontwerp, inclusief vier externe antennes en een matte witte afwerking, weerspiegelt zijn geschiktheid voor buiten, met een recensent die opmerkt: "Het apparaat werkt binnen een temperatuurbereik van -4°F tot 140°F en wordt geleverd met een monteerplaat voor buiteninstallatie."

Wat betreft technische specificaties, heeft de EWS850AP een 2x2 WiFi-configuratie met vier antennes, ondersteunt de 802.11ax draadloze LAN-standaard en levert een hoge datatransmissiesnelheid van 1,73 Gbit/s. Daarnaast beschikt het over een 2,5 Gbps Ethernet-poort, die snelle en betrouwbare connectiviteit biedt. De hardware van het toegangspunt omvat acht virtuele SSID's voor netwerksegmentatie, waardoor het voldoet aan diverse netwerkbehoeften. Recensenten hebben ook de eenvoudige installatieprocedure geprezen, inclusief een handige mobiele app en een gebruiksvriendelijke webinterface voor beheer, waarbij een recensie opmerkt: "Het toegangspunt biedt ook een eenvoudige installatieprocedure, een handige mobiele app en een gebruiksvriendelijke webinterface voor beheer."

Er zijn echter enkele beperkingen benadrukt. De meegeleverde PoE-injector is een apparaat met gigabitspecificatie, wat de prestaties kan beïnvloeden gezien de 2,5GbE LAN-poort van het toegangspunt. Daarnaast kan de WiFi-configuratie, hoewel voldoende voor veel buiten scenario's, worden beschouwd als beperkt in vergelijking met sommige concurrerende producten.

In vergelijking concurreert de EnGenius EWS850AP met producten zoals de TP-Link EAP610-Outdoor, EAP660 HD, EAP650-Outdoor en EAP225-Outdoor. Hoewel elk product zijn eigen set functies en prijzen heeft, valt de EWS850AP op vanwege zijn duurzame constructie, hoge datatransmissiesnelheid en ondersteuning voor de nieuwste draadloze LAN-standaard, waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die een duurzaam mesh-toegangspunt voor buitenomgevingen zoeken.

Tot slot biedt de EnGenius EWS850AP Outdoor Access Point een overtuigende oplossing voor buiten-Wi-Fi behoeften, die zowel zakelijke als thuisgebruikers bedient. Zijn duurzaamheid, snelle connectiviteit en ondersteuning voor de nieuwste draadloze LAN-standaard maken het tot een opvallende optie op de markt. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de beperkingen, zoals de specificaties van de meegeleverde PoE-injector en de WiFi-configuratie, bij het beoordelen van de geschiktheid voor hun specifieke buiten netwerkbehoeften.

Verkrijgbaar bij:

10. Zyxel WAX630S WiFi 6 Access

Toegangspunt op bedrijfsniveau met gratis cloudbeheer:
 • list plusZakelijke oplossing met gratis cloudbeheer
 • list plusBetrouwbare prestaties en geavanceerde functies
 • list plusSlimme antenne technologie voor snelle en betrouwbare prestaties
 • list plusRelatief hoge prijs
 • list plusGebrek aan essentiële accessoires in de verpakking, zoals een voedingsadapter of netwerkkabel
 • list plusIets te duur in vergelijking met alternatieve oplossingen zoals de WAX610D
Ik ben hier om je kennis te laten maken met de Zyxel WAX630S WiFi 6 Access Point. Dit compacte apparaat is perfect voor zakelijk gebruik en werkt naadloos samen met cloudbeheer. Met zijn stevige plastic behuizing en metalen plaat voor warmteafvoer is het kleiner dan zijn WAX650S tegenhanger, maar zeker niet minder krachtig. Met zijn minimalistische design, status-LED en de mogelijkheid om aan de muur of aan het plafond te monteren, past dit access point perfect in elke kantooromgeving.

Met twee Ethernet-poorten (1Gbps en 2.5GbE), een DC 12V poort voor stroom, een consolepoort en een Reset-knop, biedt de WAX630S de essentiële connectiviteit die nodig is in kantooromgevingen. Ondanks dat de 2.5GbE poort een stapje terug is van de 5GbE van de WAX650S, is het nog steeds voldoende voor de meeste MKB's en zelfs sommige enterprise klanten. Met zijn afmetingen van 8.98 x 8.5 x 2.48 inch en een gewicht van 1.69lbs is het een compacte krachtpatser.

Dit access point is speciaal ontworpen voor 24/7 gebruik, met geavanceerde functies zoals load balancing, fast roaming en mesh netwerken. De Nebula mobiele app dient als controlecentrum voor het apparaat, met een grafische gebruikersinterface en ondersteuning voor een opdrachtregelinterface voor gevorderde gebruikers. Met een gecombineerde bandbreedte van 2975Mbps zorgt dit access point voor een robuuste connectiviteit voor bedrijfsactiviteiten.

Het meest opvallende kenmerk van de Zyxel WAX630S is zijn slimme antenne technologie, waardoor het snel en betrouwbaar presteert. Ondanks zijn iets hogere prijs, is het een betrouwbare Wi-Fi 6 oplossing voor gebruikers met specifieke netwerkvereisten. De Just Connect Campaign biedt krachtige, moeiteloze en schaalbare netwerkconnectiviteit, ondersteund door een uitgebreid scala aan diensten, waaronder community discussies, het Education Center en verschillende aankoopopties via partners zoals resellers, distributeurs en winkels.

In vergelijking met de Zyxel WAX610D WiFi 6 PoE Access Point, biedt de WAX630S een hogere gecombineerde bandbreedte van 2975Mbps, waardoor het geschikt is voor veeleisende kantooromgevingen. Maar de WAX610D is een betrouwbaar alternatief voor degenen die op zoek zijn naar een kosteneffectieve oplossing zonder in te leveren op essentiële functies. Ondanks zijn iets hogere prijs, maken de zakelijke mogelijkheden en cloudbeheer van de WAX630S het een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die robuustheid en naadloze controle in hun netwerkinfrastructuur prioriteren.

Kortom, de Zyxel WAX630S WiFi 6 Access Point schittert als een zakelijke oplossing met cloudbeheer, die betrouwbare prestaties en geavanceerde functies biedt. Zijn slimme antenne technologie, snelle prestaties en schaalbaarheid maken het een uitstekende keuze voor bedrijven en gebruikers met specifieke netwerkvereisten, ondanks zijn hogere prijs.

Verkrijgbaar bij:

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved