ills
Last update: Apr 15, 2024
Wat is de beste 2 in 1 laptop op de markt? Met zoveel 2 in 1 laptops zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Simon Driesser

Geschreven door:

Simon Driesser,

2 in 1 laptop writer

Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Acer Chromebook Spin 514 (2022)
Acer Chromebook Spin 514 (2022)
MerkAcer
Score9.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
Lenovo Chromebook Duet 5 (2021)
Uitstekende 2-in-1 Chromebook voor multimedia
Lenovo Chromebook Duet 5 (2021)
MerkLenovo
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
Microsoft Surface Go 3 (2021)
Microsoft Surface Go 3 (2021)
MerkMicrosoft
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Microsoft Surface Pro 8
Microsoft Surface Pro 8
MerkMicrosoft
Score9.6
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
Dell XPS 13 2-in-1 (2022)
Dell XPS 13 2-in-1 (2022)
MerkDell
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Lenovo Yoga Book 9i (2023)
Lenovo Yoga Book 9i (2023)
MerkLenovo
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
HP Spectre X360 (2021)
HP Spectre X360 (2021)
MerkHP
Score9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
Lenovo IdeaPad Flex 5i (2023)
Uitzonderlijke waarde in converteerbare laptops
Lenovo IdeaPad Flex 5i (2023)
MerkLenovo
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
9
HP Dragonfly Pro Chromebook
HP Dragonfly Pro Chromebook
MerkHP
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
10
Microsoft Surface Laptop Studio 2
Microsoft Surface Laptop Studio 2
MerkMicrosoft
Score8.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze super 2 in 1 laptop reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste 2 in 1 laptops ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van 2 in 1 laptop is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van 2 in 1 laptop.

De beste 2 in 1 laptops op 1 plek

1. Acer Chromebook Spin 514 (2022)

Ik ben verheugd om de Acer Chromebook Spin 514 (2022) aan te kondigen, een 2-in-1 laptop die indrukwekkende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. Of je nu een professional, casual gebruiker of student bent, deze laptop is een aantrekkelijke optie. Met een 14-inch 1080p Corning Gorilla Glass display en een 1080p webcam, biedt deze laptop essentiële functies voor dagelijks gebruik. De AMD Ryzen 5 5625C processor, 8GB geheugen en 128GB opslag dragen bij aan de sterke prestaties.

De Acer Chromebook Spin 514 (CP514-1H) staat bekend om zijn duurzaamheid en sterke prestaties, waardoor het geschikt is voor hybride werksituaties. Hoewel het een wat donker display heeft en vertrouwt op oudere 802.11ac draadloze connectiviteit, wordt de aankomende Intel-versie verwacht significante verbeteringen te bieden, waaronder een 11e generatie Intel Core i7-processor en snellere Wi-Fi 6. Desalniettemin blijft de top AMD-configuratie een meer betaalbare optie.

Laptop Mag benadrukt dat de Acer Chromebook Spin 514 verrassende functies biedt, zoals een 1080p webcam en militaire duurzaamheid. Met verschillende processoropties, tot 16GB RAM en 512GB opslag, is dit een veelzijdige laptop. Het heeft een ventilatorloos ontwerp, stevige bouw en een ruime selectie poorten, maar mist een microSD-kaartsleuf.

In vergelijking met zijn tegenhangers biedt de Acer Chromebook Spin 514 een sterke waardepropositie in de mid-range Chromebook-markt, met zijn krachtige prestaties, 1080p display en concurrerende prijsstelling. De AMD-configuratie blijft aantrekkelijk en betaalbaar, ondanks de aankomende Intel-versie.

De sterke punten van de Acer Chromebook Spin 514 liggen in zijn indrukwekkende prestaties, duurzame bouw en essentiële functies tegen een betaalbare prijs, zoals opgemerkt door TechRadar en CNET. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met beperkingen, zoals het donkere display en oudere draadloze connectiviteit, en overwegen om te wachten op de Intel-versie als geavanceerde videoconferenties en snellere Wi-Fi cruciaal zijn. Over het algemeen is de Acer Chromebook Spin 514 (2022) een overtuigende 2-in-1 laptop in het middensegment, geschikt voor een breed scala aan gebruikers.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. Lenovo Chromebook Duet 5 (2021)

Uitstekende 2-in-1 Chromebook voor multimedia:
Ik ben verheugd om je kennis te laten maken met de Lenovo Chromebook Duet 5 (2021), een geweldige 2-in-1 Chromebook die speciaal is ontworpen voor multimediaconsumptie. Met zijn OLED-scherm en indrukwekkende batterijduur biedt dit apparaat een bijna perfecte Chromebook-ervaring. Het 13,3-inch OLED-scherm met een resolutie van 1920 x 1080p levert een eersteklas visuele ervaring, waardoor het meer aanvoelt als een laptop dan een tablet. Zoals TechRadar opmerkt, wordt de Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook zeer geprezen vanwege zijn eersteklas ervaring en prachtige OLED-scherm. Deze eigenschap, samen met zijn 16:9 beeldverhouding, onderscheidt het van zijn voorganger en positioneert het als een uitstekende performer voor mediagebruik en lichte productiviteitstaken.

Met configuraties die tot 8GB RAM en een Qualcomm Snapdragon 7c Gen2-chip bieden, vertoont de Duet 5 Chromebook verbeterde hardware die de verwerking verbetert. Het is echter belangrijk om op te merken dat hoewel het uitblinkt in multimedia en lichte productiviteit, het mogelijk niet veeleisende werklasten aankan vanwege zijn op ARM gebaseerde SoC, zoals benadrukt door RTINGS. Ondanks dit wordt het apparaat geprezen om zijn draagbaarheid en batterijduur, waardoor het gunstig is voor zakelijk gebruik. Zoals opgemerkt door RTINGS: "De Lenovo Chromebook Duet 5 is een goede optie voor schoolgebruik vanwege het dunne en lichte ontwerp, de duurzame batterij en de redelijke prestaties voor lichte productiviteitstaken."

Een van de onderscheidende kenmerken van de Duet 5 is het ontwerp, met een gemagnetiseerde stoffen achterkant en toetsenbord, waardoor het naadloos kan worden omgevormd tot een laptop. Het basismodel, te koop vanaf $429, biedt een overtuigend pakket, maar de duurdere variant met meer RAM en opslag wordt aanbevolen voor een verschil van $70, zoals benadrukt door Laptop Mag. Bovendien dragen de poorten zoals twee USB-C 3.2 Gen 1 en pogo-pinnen voor het aansluiten van de toetsenbordhoes bij aan de veelzijdigheid en functionaliteit.

Het is echter essentieel om mogelijke nadelen te overwegen, zoals het niet-verlichte toetsenbord en het wiebelige trackpad, zoals opgemerkt door TechRadar. Bovendien kunnen het krappe toetsenbord en het ongevoelige touchpad, zoals vermeld door RTINGS, beperkingen zijn voor sommige gebruikers. Hoewel het uitblinkt in draagbaarheid en mediagebruik, schiet het tekort als werkstation vanwege zijn beperkte verwerkingskracht en trage opslagdrive, zoals uiteengezet door RTINGS.

In vergelijking met zijn voorganger biedt de Duet 5 Chromebook een groter formaat, verbeterde hardware en een comfortabeler toetsenbord, wat de iets hogere prijs rechtvaardigt. Het valt op in de categorie 2-in-1 Chromebooks vanwege zijn uitzonderlijke multimediabeleving en draagbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die primair op zoek zijn naar een apparaat voor mediagebruik en lichte productiviteitstaken.

Verkrijgbaar bij:

Morgen bezorgd.

Bekijk bij bol.com

3. Microsoft Surface Go 3 (2021)

Ik ben de Microsoft Surface Go 3 (2021), een compacte 2-in-1 laptop die uitblinkt in draagbaarheid, waardoor ik ideaal ben voor school en zakelijk gebruik. Volgens rtings.com bied ik een "scherp en kleurrijk display" en een "comfortabel toetsenbord," wat de gebruikerservaring en productiviteit verbetert. Mijn kleine scherm is echter minder geschikt voor multitasking, en mijn CPU en geïntegreerde graphics beperken mijn vermogen om veeleisende taken, zoals gaming of multimedia bewerking, aan te kunnen. Mijn batterijduur en prestaties voldoen mogelijk niet aan de eisen van een volledige werkdag, en mijn poortselectie is beperkt, waardoor docks of dongles nodig zijn voor het aansluiten van meerdere randapparaten.

In vergelijking met andere 2-in-1 laptops positioneer ik mezelf als een draagbare en veelzijdige optie. Mijn lichte ontwerp en hoogwaardige bouw maken me geschikt voor gebruik onderweg, wat overeenkomt met mijn sterke punt in draagbaarheid. Zoals rtings.com zegt, ben ik goed geschikt voor "schoolgebruik," gezien mijn compacte vorm en levendige display, waardoor ik een uitstekende budgetvriendelijke optie ben voor studenten die een apparaat voor educatieve doeleinden nodig hebben.

In tegenstelling tot mijn voorgangers, bied ik verbeterde prestaties en verwerkingskracht, waardoor ik geschikt ben voor alledaagse taken en lichte productiviteit. Hoewel ik misschien niet kan tippen aan de mogelijkheden van high-end laptops, bied ik een balans tussen draagbaarheid en functionaliteit. Mijn beperkingen in prestaties en batterijduur maken me geschikt als secundair of aanvullend apparaat voor specifieke gebruikssituaties, in plaats van een primaire werkplek voor veeleisende taken.

In vergelijking met andere 2-in-1 laptops in de markt, val ik op door mijn ultra-draagbaarheid en kosteneffectiviteit, waardoor ik een plek verover als een budgetvriendelijke optie voor studenten en individuen die een secundair apparaat zoeken voor basiscomputertaken. Mijn compacte vorm en levendige display maken me een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die mobiliteit en informele productiviteit boven intensief computergebruik stellen.

Samengevat, ben ik de Microsoft Surface Go 3 (2021), een uitstekende draagbare en budgetvriendelijke 2-in-1 laptop, ideaal voor schoolgebruik en lichte zakelijke taken. Mijn compacte ontwerp, kleurrijk display en comfortabele toetsenbord verbeteren de gebruikerservaring, waardoor ik een geschikte optie ben voor productiviteit onderweg. Mijn beperkingen in prestaties en batterijduur kunnen echter mijn geschiktheid voor veeleisende taken, zoals gaming of multimedia bewerking, beperken. Zoals rtings.com terecht zegt, ben ik een apparaat dat "mogelijk niet voldoet aan de eisen van een typische werkdag," maar wel goed van pas komt in specifieke gebruiksgevallen.

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 5 tot 7 dagen

Uiterlijk 23 februari in huis

4. Microsoft Surface Pro 8

 • list plusOptimale afneembare 2-in-1 veelzijdigheid voor productiviteit en creativiteit
 • list plusGroter 13-inch PixelSense touchscreen display met dunne randen en indrukwekkend kleurengamma
 • list plusRuime connectiviteit met twee Thunderbolt 4-poorten, Surface Connect-poort en 3,5 mm koptelefoonaansluiting
 • list plusNaadloze overgang tussen laptop- en tabletmodes met afneembaar toetsenbord en standaard
 • list plusIntegratie van op AI gebaseerde Eye Contact voor meer boeiende video-oproepen
 • list plusHogere prijsstelling in vergelijking met traditionele laptops of standalone tablets
 • list plusAfhankelijkheid van afneembare componenten kan niet aantrekkelijk zijn voor gebruikers die de voorkeur geven aan een traditionele laptopvormfactor
De Microsoft Surface Pro 8 is een slanke en veelzijdige 2-in-1 laptop die optimale loskoppelbare veelzijdigheid biedt voor productiviteit en creativiteit. Met een groter 13-inch PixelSense touchscreen display met dunne randen, levert de Pro 8 een briljante beeldkwaliteit en indrukwekkend kleurengamma, waardoor het een opvallende keuze is voor zowel werk als entertainment. Volgens PCMag maakt het "lichtgewicht en stevige ontwerp met een verwijderbare SSD" van de Pro 8 een solide update van zijn voorgangers, waarbij gebruikers kunnen kiezen uit meerdere configuraties, waaronder Platinum en Graphite modellen.

Eén van de opvallende kenmerken van de Surface Pro 8 is de connectiviteitsopties. Met twee Thunderbolt 4-poorten, een Surface Connect-poort en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting hebben gebruikers voldoende aansluitmogelijkheden voor verschillende randapparatuur en accessoires, zoals opgemerkt door Tom's Guide. Bovendien zorgen de slim verborgen speakers voor indrukwekkende geluidskwaliteit, waardoor de algehele multimedia-ervaring wordt verbeterd.

Het loskoppelbare toetsenbord van het apparaat, in combinatie met de standaard, maakt het mogelijk om naadloos over te schakelen van een laptop naar een tablet, waardoor gebruikers de flexibiliteit hebben om zich aan te passen aan verschillende gebruiksscenario's. De integratie van door AI aangedreven Eye Contact voor video-oproepen door Microsoft verbetert de aantrekkingskracht van het apparaat voor professionals, waardoor een boeiende en natuurlijke virtuele communicatie-ervaring wordt gegarandeerd.

In vergelijking met zijn tegenhangers, zoals de Surface Laptop, onderscheidt de Surface Pro 8 zich door zijn 2-in-1 veelzijdigheid en loskoppelbaar toetsenbord, waardoor gebruikers kunnen schakelen tussen laptop- en tabletmodi. Zoals Microsoft benadrukt, hangt de keuze tussen de Surface Laptop en de Surface Pro uiteindelijk af van individuele voorkeuren voor de vormfactor en gebruiksscenario's.

Hoewel de Surface Pro 8 uitblinkt in veelzijdigheid en connectiviteit, vinden sommige gebruikers de prijs aan de hoge kant, vooral in vergelijking met traditionele laptops of losstaande tablets. Bovendien kan de afhankelijkheid van loskoppelbare onderdelen niet aantrekkelijk zijn voor gebruikers die de voorkeur geven aan een meer traditionele laptopvormfactor.

Al met al is de Microsoft Surface Pro 8 een topkeuze voor wie op zoek is naar optimale loskoppelbare 2-in-1 veelzijdigheid. Met zijn grotere display, indrukwekkende connectiviteitsopties en naadloze overgang tussen laptop- en tabletmodi, biedt de Pro 8 een overtuigende oplossing voor professionals en creatievelingen die op zoek zijn naar een veelzijdig en krachtig rekenapparaat. Zoals PCMag samenvat, is de Surface Pro 8 een "solide update met diverse configuratieopties en opmerkelijke ontwerp- en displayfuncties."

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

5. Dell XPS 13 2-in-1 (2022)

Ik ben helemaal weg van de veelzijdige Dell XPS 13 2-in-1 (2022). Met een startprijs van $899 en verschillende configuraties, waaronder een topmodel dat $1,449 kost, is er voor elk wat wils. Het 13-inch 3K touchscreen is levendig en helder, met een helderheid van 482,4 nits en 100% dekking van het sRGB-kleurengamma, voor een geweldige visuele ervaring. Het scherm reageert snel op aanrakingen, maar de audiokwaliteit kan beter, met alleen redelijk geluid en weinig bas. 🎨

Volgens Tom's Guide biedt het 13-inch 3K touchscreen levendige beelden en een helderheid van 482,4 nits, met 100% dekking van het sRGB-kleurengamma. Ideaal voor taken die kleurnauwkeurigheid en scherpe beelden vereisen, zoals foto- of videobewerking. Maar de audiobeperkingen kunnen een nadeel zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar meeslepende multimedia-ervaringen.

De 2022-versie van de Dell XPS 13 2-in-1 heeft een aanzienlijke ontwerpwijziging ondergaan, met een loskoppelbare tablet met een bevestigde folio en Windows 11. Deze nieuwe vormfactor verbetert de draagbaarheid, waardoor het lichter en compacter wordt. Maar deze evolutie gaat gepaard met compromissen, zoals een verminderde batterijduur en minimale poorten. TechRadar merkt op dat de hoge prijs, vanaf $1,149 in de VS, vooral gerechtvaardigd kan zijn voor frequente reizigers vanwege de verbeterde draagbaarheid. De website waarschuwt dat de hoge prijs en concessies in batterijduur en connectiviteit het wellicht meer geschikt maken voor specifieke gebruiksgevallen, zoals veelvuldig reizen.

De Dell XPS 13 2-in-1 (2022) positioneert zichzelf als een premium 2-in-1 laptop, uitblinkend in draagbaarheid en beeldkwaliteit. Maar de audioprestaties en hoge prijs kunnen de aantrekkingskracht beperken voor gebruikers die multimedia-ervaringen en budgetbeperkingen prioriteren. Vergeleken met andere 2-in-1 laptops op de markt, valt de Dell XPS 13 2-in-1 op door zijn levendige 3K touchscreen en strakke design, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor professionals en contentconsumenten die een premium ervaring zoeken. Desalniettemin zullen mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijkere optie met betere audiokwaliteit misschien andere alternatieven aantrekkelijker vinden.

Kortom, de Dell XPS 13 2-in-1 (2022) biedt een premium ervaring met zijn levendige display en strakke design, waardoor het goed past bij professionals en contentconsumenten. Maar de audioprestaties en hoge prijs kunnen de aantrekkingskracht beperken tot een specifieker publiek, zoals frequente reizigers. Potentiële kopers moeten zorgvuldig hun prioriteiten en gebruiksscenario's overwegen voordat ze tot aanschaf overgaan.️

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

6. Lenovo Yoga Book 9i (2023)

 • list plusInnovatief ontwerp en eersteklas functies
 • list plusHoge prijs voor budgetbewuste consumenten
 • list plusDubbele displays zijn mogelijk niet aantrekkelijk voor gebruikers die draagbaarheid prioriteren
De Lenovo Yoga Book 9i (2023) is een opvallende 2-in-1 laptop die indruk maakt met zijn innovatieve ontwerp en eersteklas functies, waardoor het een sterke concurrent is in de categorie productiviteitslaptops. Met een prijs van $1,999 beschikt deze laptop over twee 13,3-inch 2,8K OLED-touchdisplays, een Intel Core i7-1355U CPU, 16 GB RAM en 512 GB SSD-opslag. Het wordt geleverd met een Bluetooth-muis en toetsenbord, een foliohoes die ook dienst doet als standaard, en een Lenovo Digital Pen met 4096 drukgevoeligheidspunten. Het volledig aluminium chassis met een Tidal Teal-kleur en een micaglans, ultrasmalle randen en een stevig scharnier dat verschillende modi ondersteunt, dragen bij aan het strakke en premium ontwerp.

De beveiligingsfuncties van de laptop, waaronder Windows Hello gezichtsherkenning en een fysieke schakelaar voor het uitschakelen van de webcam, stellen de privacy en gegevensbeveiliging van de gebruiker centraal. Met drie USB-C Thunderbolt 4-poorten biedt de Yoga Book 9i veelzijdige connectiviteitsopties. De dubbele 13,3-inch OLED-displays leveren heldere, levendige en nauwkeurige beelden, waardoor de algehele gebruikerservaring wordt verbeterd.

Volgens Laptop Mag is de Yoga Book 9i "een bijna perfecte productiviteitslaptop" en positioneert zijn "innovatieve ontwerp en indrukwekkende functies" het als een sterke concurrent in zijn categorie. De toevoeging van een digitale pen met hoge drukgevoeligheid en de veelzijdige foliohoes dragen bij aan zijn aantrekkingskracht als een op productiviteit gericht apparaat.

In vergelijking met zijn voorgangers tilt de 2023 Yoga Book 9i de gebruikerservaring naar een hoger niveau met een verfijnd ontwerp, verbeterde prestaties en verbeterde weergavetechnologie. Zijn evolutie laat zien dat Lenovo zich inzet voor continue innovatie en gebruiksvriendelijk ontwerp, waardoor het opvalt in de markt voor 2-in-1 laptops.

In vergelijking met andere 2-in-1 laptops in een vergelijkbare prijsklasse, bieden de dubbele OLED-displays, eersteklas bouwkwaliteit en robuuste beveiligingsfuncties van de Yoga Book 9i een overtuigend pakket voor professionals en creatievelingen die op zoek zijn naar een veelzijdig en krachtig apparaat voor productiviteitstaken, digitale kunst en entertainment.

Ondanks zijn indrukwekkende functies kan de prijs van $1,999 een beperkende factor zijn voor prijsbewuste consumenten. Bovendien, hoewel de dubbele displays verbeterde productiviteits- en creativiteitsmogelijkheden bieden, zullen ze misschien niet aantrekkelijk zijn voor gebruikers die mobiliteit boven de functionaliteit van het dubbele scherm stellen.

Samengevat, de Lenovo Yoga Book 9i (2023) valt op als een eersteklas 2-in-1 laptop, excellerend in productiviteits- en creativiteitstaken met zijn innovatieve ontwerp, hoogwaardige specificaties en geavanceerde functies. Hoewel het misschien niet de beste budgetoptie is, maken zijn eersteklas bouwkwaliteit en dubbele OLED-displays het tot een overtuigende keuze voor gebruikers die veelzijdigheid en eersteklas prestaties in een 2-in-1 laptop vooropstellen.

Verkrijgbaar bij:

7. HP Spectre X360 (2021)

 • list plusIndrukwekkende batterijduur van bijna 13 uur
 • list plusSnelle prestaties en snel opladen
 • list plusPremium ontwerp met geslepen randen en strak uiterlijk
 • list plusTabletmodus kan door de grootte onhandig aanvoelen
 • list plusVentilatorgeluid kan storend zijn voor sommige gebruikers
De HP Spectre x360 (2021) is een geweldige 2-in-1 laptop die een nieuwe standaard heeft gezet in de markt, vooral met zijn Intel Evo-certificering. Ik ben trots op zijn uitzonderlijke batterijduur van bijna 13 uur, waardoor het een topkeuze is voor gebruikers die mobiliteit en prestaties belangrijk vinden. Volgens TechRadar is het "één van de beste laptops die beschikbaar zijn" en ideaal voor dagelijks gebruik en werk, ondanks dat het wat duurder is met een startprijs van $1.349. De laptop is verkrijgbaar in verschillende configuraties, met het basismodel geprijsd op $1.149 in de VS en voorzien van een Intel Core i7-1165G7 processor, 16GB RAM en een 512GB SSD. Daarnaast heeft het verschillende schermformaten en configuraties om te voldoen aan diverse gebruikersvoorkeuren.

De Spectre x360 14, zoals benadrukt door CNET, imponeert met zijn snelle prestaties, opmerkelijke batterijduur en een reeks privacyfuncties, waaronder een IR-camera, vingerafdruklezer, webcam kill switch en microfoon dempknop. Ik waardeer het premium uiterlijk en gevoel, met geslepen randen en hoeken die een functioneel doel dienen. De integratie van de aan/uit-knop, de webcam kill switch en de vingerafdruklezer in het toetsenbord is een goed ontvangen ontwerpelement. De laptop voldoet aan de eisen van het Intel Evo-platform, blinkt uit in batterijduur, snelle oplaadtijd en responsiviteit, hoewel de benchmarkprestaties misschien niet de snelste zijn. De laptop wordt beschreven als slank, licht en een veelzijdig 2-in-1 apparaat.

De HP Spectre x360 13 (2021), zoals beoordeeld door Laptop Mag, is een verbeterde versie met verbeterde prestaties en een langere batterijduur in een compacter chassis. Met een startprijs van $899 biedt het basismodel een Intel Core i5-1135G7 CPU, 8GB RAM en een 256GB SSD. Het ontwerp valt op met diamantgeslepen randen en agressieve hoeken, wat zorgt voor een stevige maar opvallende uitstraling. Het beschikt over flexibele dubbele scharnieren voor naadloze conversie van laptop naar tabletmodus, een vingerafdruksensor en een IR-camera voor gezichtsherkenning. Daarnaast biedt het een breder scala aan poorten voor zijn ultradunne categorie, waaronder Thunderbolt 4-poorten, een USB-A-poort en een microSD-kaartsleuf. Het 13,3-inch, 1080p IPS-touchscreen-display levert levendige en kleurrijke beelden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse taken.

De HP Spectre x360 (2021) onderscheidt zich in de categorie 2-in-1 laptops, met uitstekende batterijduur, prestaties en ontwerp. Het concurreert hevig met andere premium laptops, zoals de Dell XPS 13 en Lenovo Yoga C940. Hoewel het misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is, positioneert zijn combinatie van kracht, mobiliteit en veelzijdigheid het als een topkeuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtig 2-in-1 apparaat. Zoals samengevat door TechRadar, "De HP Spectre x360 (2021) heeft de lat hoger gelegd" en is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een eersteklas laptop die op verschillende fronten presteert.

Al met al schittert de HP Spectre x360 (2021) met zijn indrukwekkende batterijduur, snelle prestaties en premium ontwerp, waardoor het een geduchte concurrent is op de markt voor 2-in-1 laptops. Echter, zijn tabletmodus kan door zijn formaat wat onhandig aanvoelen en het ventilatorgeluid kan hinderlijk zijn voor sommige gebruikers. Ondanks deze kleine nadelen blijft het een topkeuze voor degenen die een veelzijdige en krachtige laptop nodig hebben.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

8. Lenovo IdeaPad Flex 5i (2023)

Uitzonderlijke waarde in converteerbare laptops:
 • list plusUitzonderlijke waarde voor budgetbewuste consumenten
 • list plusVeelzijdig 2-in-1 ontwerp voor naadloze overgangen tussen laptop- en tabletmodes
 • list plusGoede mix van moderne en legacy-poorten voor connectiviteit
 • list plusBouwkwaliteit valt tegen in het hogere model
 • list plusTeleurstellende batterijduur in de hogere configuratie
 • list plusToetsenbord is comfortabel maar niet uitzonderlijk
De Lenovo IdeaPad Flex 5i (2023) is een veelzijdige 2-in-1 laptop die een uitzonderlijke waarde biedt in de categorie van omvormbare laptops. Het instapmodel, geprijsd op $550, valt op als "nog aantrekkelijker voor de verkoopprijs", en biedt een overtuigende mix van functies en prestaties. Het ontwerp is strak en het beschikt over een comfortabel toetsenbord en een goede mix van moderne en oudere poorten voor connectiviteit. Echter, het high-end model, geprijsd op $800, valt qua bouwkwaliteit wat tegen in vergelijking met andere laptops in dezelfde prijsklasse. Het toetsenbord is comfortabel maar niet uitzonderlijk, en het touchpad heeft wat tekortkomingen. De prestaties van de laptop zijn voldoende, maar de batterijduur is teleurstellend.

Een van de opvallende kenmerken van de Lenovo Flex 5i 14 is de veelzijdigheid, waardoor het geschikt is voor verschillende gebruiksscenario's. De prestaties van de laptop zijn voldoende voor dagelijkse taken, en het ontwerp maakt naadloze overgangen tussen laptop- en tabletmodes mogelijk, wat aantrekkelijk is voor gebruikers die flexibiliteit zoeken in hun computerervaring. De aanwezigheid van een degelijke webcam maakt het geschikt voor videoconferenties, wat handig is voor thuiswerken of virtuele vergaderingen.

In vergelijking met zijn concurrenten staat de Lenovo IdeaPad Flex 5i (2023) zijn mannetje op het gebied van betaalbaarheid en veelzijdigheid. Echter, het ondervindt stevige concurrentie in de hogere prijsklasse, met name vanwege zorgen over de bouwkwaliteit en batterijduur. Desondanks komt het bij de verkoopprijs naar voren als een sterke concurrent, met een overtuigende mix van functies en prestaties voor prijsbewuste consumenten die een omvormbare laptop zoeken.

De Lenovo IdeaPad Flex 5i (2023) blinkt uit in het bieden van uitzonderlijke waarde voor gebruikers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke omvormbare laptop. Zijn veelzijdigheid, voldoende prestaties en aantrekkelijke prijs maken het een overtuigende keuze voor individuen die een flexibel computerapparaat nodig hebben. Echter, de beperkingen op het gebied van bouwkwaliteit en batterijduur, met name in de high-end configuratie, zijn punten om te overwegen voor degenen die deze aspecten prioriteit geven in hun aankoopbeslissing.

Samenvattend schittert de Lenovo IdeaPad Flex 5i (2023) als een uitzonderlijke waarde in de categorie van omvormbare laptops, vooral bij de verkoopprijs. Zijn veelzijdigheid en mix van functies maken het een sterke concurrent voor gebruikers die een budgetvriendelijke 2-in-1 laptop zoeken. Desalniettemin rechtvaardigen de tekortkomingen op het gebied van bouwkwaliteit en batterijduur in de high-end configuratie zorgvuldige overweging voor potentiële kopers die deze aspecten prioriteit geven.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

9. HP Dragonfly Pro Chromebook

De HP Dragonfly Pro Chromebook is een gestroomlijnde 2-in-1 laptop die uitblinkt in design en gebruikerservaring, waardoor het een overtuigende keuze is voor mobiele professionals. Met een premium frame van magnesium en aluminium biedt het een verfijnd en minimalistisch ontwerp. Het 14-inch touchscreen en de AMD Ryzen 7 7736U CPU, gecombineerd met 16GB RAM, zorgen voor solide prestaties, waardoor het gunstig gepositioneerd is ten opzichte van moderne Apple- en Intel-apparaten. Echter, het is opgemerkt dat de laptop relatief zwaar is met 3,53 pond en diverse poorten mist, wat vergelijkingen met MacBook-ontwerpen oproept. Het compacte en reisvriendelijke opladen voegt echter toe aan de aantrekkingskracht, waardoor het handig is voor gebruik onderweg.

TechRadar prijst de Dragonfly Pro Chromebook om zijn aantrekkelijke ontwerp en gebruiksvriendelijke ervaring, vooral ideaal voor freelancers en hybride werkers die afhankelijk zijn van cloudgebaseerde software. Dit benadrukt zijn kracht in het bedienen van professionals die op zoek zijn naar een draagzame en efficiënte computeroplossing. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de classificatie van het apparaat als een Chromebook, wat de aantrekkingskracht kan beperken voor gebruikers die sterk vertrouwen op professionele foto- en videobewerkings-apps, aangezien Chrome OS mogelijk niet volledig kan concurreren met Windows of macOS op dit gebied. De prijs van de laptop, die zich tussen de Dell XPS 13 en de MacBook Air bevindt, biedt een unieke positionering op de markt en biedt een alternatief voor degenen die zowel traditionele laptops als Chromebooks overwegen.

De HP Dragonfly Pro Chromebook onderscheidt zich in zijn categorie door zijn premium ontwerp, sterke prestaties en geschiktheid voor mobiele professionals. Het vult een niche voor gebruikers die draagbaarheid en cloudgebaseerd werk prioriteren, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die een veelzijdige, draagbare computeroplossing zoeken. De relatief zware behuizing en beperkte poortopties moeten echter zorgvuldig worden overwogen, vooral voor gebruikers die ultra-draagbaarheid en connectiviteitsmogelijkheden prioriteren in hun apparaten.

In vergelijking met andere 2-in-1 laptops onderscheidt de HP Dragonfly Pro Chromebook zich door zijn premium bouw en prestaties, waardoor het een sterke concurrent is ten opzichte van moderne Apple- en Intel-apparaten. De niche positionering als een Chromebook gericht op mobiele professionals onderscheidt het van traditionele laptops en biedt een levensvatbaar alternatief voor gebruikers die een balans zoeken tussen draagbaarheid en prestaties.

Samenvattend biedt de HP Dragonfly Pro Chromebook een overtuigende combinatie van premium ontwerp en sterke prestaties, ideaal voor mobiele professionals en freelancers die sterk afhankelijk zijn van cloudgebaseerd werk. De relatief zware bouw en beperkte poortopties moeten echter worden opgemerkt, vooral voor gebruikers die ultra-draagbaarheid en connectiviteit prioriteren. Met zijn unieke positionering als een Chromebook die concurreert met traditionele laptops, moeten gebruikers zorgvuldig hun voorkeur voor app-ecosystemen en budgetoverwegingen evalueren bij het overwegen van dit apparaat. Zoals TechRadar het beknopt verwoordt: "De keuze voor de Dragonfly Pro Chromebook hangt uiteindelijk af van de voorkeur van de gebruiker voor een Chromebook boven de concurrentie."

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

10. Microsoft Surface Laptop Studio 2

 • list plusVeelzijdig 2-in-1 ontwerp voor creatieve workflows en multimedia-ervaringen
 • list plusHoogwaardige Intel 13e generatie en Nvidia 40-serie componenten voor geavanceerd tekenen en instapniveau gaming
 • list plusHergeïnterpreteerd kantelbaar scherm en unieke scharnier voor veelzijdig gebruik
 • list plusPremium prijsstelling, variërend van $2.400 tot $3.300, kan een drempel zijn voor sommige gebruikers
 • list plusOpvallende elektronische geluiden, beperkte configuratieopties en hoge oppervlaktetemperaturen
 • list plusDuurder dan vergelijkbare aanbiedingen, zelfs in de uitverkoop
🌟 Ontmoet de Microsoft Surface Laptop Studio 2, een baanbrekende 2-in-1 laptop die is ontworpen voor veelzijdigheid en topprestaties. Met een schuifbaar touchscreen en een scala aan configuratieopties biedt deze laptop een unieke gebruikerservaring. Vanaf €1.999 kun je het upgraden met extra RAM, opslag en een discrete Nvidia GeForce RTX 4050 of 4060 GPU. Met een gewicht tussen 4,18 - 4,37 pond heeft de laptop een 14,4-inch 120Hz PixelSense touchscreen en een batterijduur van 9:31 uur. Zoals opgemerkt door Tom's Guide, ontbreken "de unieke ezelsachtige functionaliteit en de ingebouwde magnetische oplaadlip voor de Surface-stylus," waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdig en krachtig apparaat.

De Surface Laptop Studio 2 wordt vooral geprezen om zijn mogelijkheden in creatieve workflows, licht gamen en geavanceerd tekenen, zoals vermeld in de review van TechRadar. Het opnieuw ontworpen kantelscherm maakt veelzijdig gebruik mogelijk, waardoor het een van de meest nuttige 2-in-1 formaten is die beschikbaar zijn. De Intel 13e generatie en Nvidia 40-serie componenten zorgen ervoor dat er geen hardwarebeperkingen zijn voor creativiteit, waarbij het model met de Nvidia RTX 4050 GPU wordt benadrukt vanwege zijn hoge prestaties per dollar. De laptop beschikt over Dolby Atmos-luidsprekers, een 2400x1600 pixelweergave en een verversingssnelheid van 120Hz voor een verbeterde multimedia- en game-ervaring.

De Surface Laptop Studio 2 is echter een premium geprijsd aanbod, met configuraties op maat voor digitale kunstenaars en gamers, variërend van €2.400 tot €3.300. Het is opvallend duurder dan vergelijkbare aanbiedingen, zelfs in de uitverkoop. Desondanks maken het unieke scharnierontwerp en de stylusmogelijkheden het tot een wenselijke luxe voor degenen die het zich kunnen veroorloven, zoals blijkt uit de review van TechRadar.

Wat betreft ontwerp en prestaties biedt het apparaat snellere componenten en extra poorten, zoals benadrukt door Notebookcheck. Het heeft een geanodiseerde aluminium behuizing en een opvouwbaar display, met een goed 120Hz-scherm, Thunderbolt 4 en een comfortabel toetsenbord. De laptop levert een redelijke batterijduur en beschikt over een GeForce RTX 4060 GPU en een Core i7-13700H-processor. Het vertoont echter elektronische geluiden, beperkte configuratieopties en hoge oppervlaktetemperaturen. Ondanks deze nadelen biedt de Surface Laptop Studio 2 een unieke multimedia-convertible ervaring, waarbij verbeteringen en beperkingen samenkomen.

In vergelijking met andere 2-in-1 laptops positioneert de Surface Laptop Studio 2 zich als een premium keuze, uitblinkend in creatieve workflows, multimedia-ervaringen en licht gamen. Het unieke ontwerp en de krachtige componenten onderscheiden het, hoewel de premium prijs voor sommige gebruikers een obstakel kan zijn. In een markt vol overtuigende opties valt de Surface Laptop Studio 2 op door zijn innovatieve ontwerp, veelzijdig gebruik en krachtige prestaties, waardoor het een ideale keuze is voor creatieve professionals en enthousiastelingen die op zoek zijn naar een hoogwaardige 2-in-1 laptop.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved