ills
Last update: Apr 27, 2024
Wat is de beste 1151 Moederbord op de markt? Met zoveel 1151 Moederborden zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Vandaag helpen we je!
Methodologie

Wil je weten hoe deze lijst tot stand is gekomen en hoe we te werk gaan? Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe testen we?

Up to date

Ons systeem is elke dag bezig met vinden en rangschikken van nieuwe producten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles up to do date is.

Redactionele Richtlijnen

ills
1
Gigabyte H110-D3A H110 Express LGA
Gigabyte H110-D3A H110 Express LGA
MerkGIGABYTE
Score9.7
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
2
MB Intel 1151 ASRock H310CM-DVS
MB Intel 1151 ASRock H310CM-DVS
MerkAsrock
Score9.3
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
3
B-GRADE-ITEM! BGRADEITEM! ASRock Q270 Pro
B-GRADE-ITEM! BGRADEITEM! ASRock Q270 Pro
MerkAsrock
Score9.1
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
4
Gigabyte GA-H110MSTX-HD3 Intel® H110 Express
Gigabyte GA-H110MSTX-HD3 Intel® H110 Express
Merk
Score8.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
5
ASUS WS C246 PRO moederbord
ASUS WS C246 PRO moederbord
MerkASUS
Score8.5
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
6
Supermicro MBD-X11SSV-Q-O
Supermicro MBD-X11SSV-Q-O
Merk
Score8.2
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
7
B250-BTC 12 GPU ETH Mining
B250-BTC 12 GPU ETH Mining
Merk
Score7.9
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ
8
B250-BTC 12 GPU ETH Mining
B250-BTC 12 GPU ETH Mining
Merk
Score7.8
GO TO VERKRIJGBAAR BIJ

Hoe komt deze geweldige 1151 Moederbord reeks tot stand..?

Hoe doen we dit?

De wereld is aan het veranderen... en ook het winkelonderzoek naar de beste 1151 Moederborden ! Waar je eerst naar de winkel ging en je liet adviseren voor de beste aankoop van 1151 Moederbord is er nu een robot die je kan helpen. Op Xbeste hebben we diverse grote winkels en webshops onderzocht wat een goed product… goed maakt.

svgs

Onderzoek

Naast een robot dit onderzoek te laten doen hebben we ook onderzoek gedaan op het internet naar de belangrijkste kenmerken van 1151 Moederbord.

De beste 1151 Moederborden op 1 plek

1. Gigabyte H110-D3A H110 Express LGA

  • list plusGeschikt voor cryptocurrency mining en algemeen pc-gebruik
  • list plusCompatibel met Intel Celeron en Intel Pentium processoren
  • list plusGeschikt voor verschillende behuizingen en biedt ruimte voor uitbreiding
  • list plusMogelijk niet alle geavanceerde functies die sommige gebruikers nodig hebben
  • list plusBeperkte maximale geheugen grafische adapter van 1000 MB
Ik ben enthousiast over de Gigabyte H110-D3A, een robuust ATX-moederbord dat speciaal is ontworpen voor cryptocurrency mining, maar ook geschikt is voor andere doeleinden. Met zijn LGA 1151-socket is dit moederbord compatibel met Intel ® Celeron en Intel Pentium processoren, waardoor het geschikt is voor diverse gebruikers. Het ondersteunt DDR4-geheugen en biedt DIMM-geheugenslots, waardoor je kunt profiteren van snelle gegevensoverdracht met ondersteunde geheugensnelheden van 2133 tot 2400 MHz.

Een opvallend kenmerk van de Gigabyte H110-D3A is de maximale geheugen grafische adapter van 1000 MB, wat handig is voor grafisch intensieve taken. Met de Intel HD Graphics-adapterfamilie biedt dit moederbord ook voldoende grafische prestaties voor dagelijks gebruik. Daarnaast beschikt het moederbord over een Gigabit Ethernet interface, wat zorgt voor een snelle en betrouwbare netwerkverbinding.

Ik ben onder de indruk van de betrouwbaarheid en de goede prijs van de Gigabyte H110-D3A. Dit moederbord is ideaal voor cryptocurrency mining, maar kan ook goed dienen in een reguliere pc-opstelling. Het ATX-formaat maakt het geschikt voor verschillende behuizingen en biedt voldoende ruimte voor uitbreiding.

Een potentieel nadeel kan zijn dat het moederbord mogelijk niet alle geavanceerde functies biedt die sommige gebruikers nodig hebben voor zeer specifieke toepassingen. Ook kan de maximale geheugen grafische adapter van 1000 MB beperkt zijn voor zeer veeleisende grafische taken.

Al met al onderscheidt de Gigabyte H110-D3A zich door zijn betrouwbaarheid, betaalbaarheid en veelzijdigheid. Het is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een solide moederbord voor cryptocurrency mining of algemeen pc-gebruik, zonder de behoefte aan zeer geavanceerde functies.

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

2. MB Intel 1151 ASRock H310CM-DVS

  • list plusOndersteunt de nieuwste Intel-processors uit de Core i3, i5 en i7-serie
  • list plusCompact ontwerp geschikt voor kleinere behuizingen
  • list plusOndersteunt snelle gegevensoverdracht en biedt grafische prestaties voor een meeslepende ervaring
  • list plusAlleen compatibel met DDR4-SDRAM-geheugen, oudere geheugentypen worden niet ondersteund
  • list plusBeperkt tot slechts één PCIe x16-slot, beperkte mogelijkheid voor het toevoegen van extra grafische kaarten of uitbreidingskaarten
Ik ben de MB Intel 1151 ASRock H310CM-DVS CL, een moederbord boordevol nieuwste technologieën en functionaliteiten om jou een betrouwbare en krachtige computerervaring te bieden. Ontworpen door Asrock, ben ik compatibel met Intel-processors uit de Core i3, i5 en i7-serie en ondersteun ik DDR4-SDRAM-geheugen met een maximale kloksnelheid van 2666 MHz voor snelle en efficiënte gegevensoverdracht.

Wat mij onderscheidt van andere moederborden is mijn compacte Micro ATX-formfactor, waardoor ik perfect ben voor kleinere behuizingen. Mijn LGA 1151-socket maakt het ook mogelijk om te profiteren van de nieuwste Intel-processors en hun verbeterde prestaties.

Een van mijn troeven is mijn ondersteuning voor een maximale resolutie van 1920 x 1200 pixels, waardoor jij kunt genieten van scherpe en gedetailleerde beelden op jouw monitoren, of je nu video's bekijkt, games speelt of foto's en video's bewerkt.

Met mijn Gigabit Ethernet-interface en Realtek RTL8111H LAN-controller bied ik snelle en stabiele netwerkverbindingen voor gebruikers die veel online gamen of grote bestanden downloaden en uploaden.

Ik ben veelzijdig en geschikt voor verschillende scenario's, ideaal voor het bouwen van een krachtige desktop-pc voor gaming, videobewerking of andere veeleisende taken. Mijn compacte ontwerp maakt me ook geschikt voor gebruik in kleinere behuizingen en systeemconfiguraties.

Hoewel ik veel voordelen bied, zijn er ook enkele beperkingen om rekening mee te houden. Ik ondersteun alleen DDR4-SDRAM-geheugen en heb slechts één PCIe x16-slot, wat betekent dat je beperkt bent in het toevoegen van extra grafische kaarten of andere uitbreidingskaarten.

Desondanks ben ik een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en krachtig moederbord. Met mijn compacte formaat, ondersteuning voor de nieuwste Intel-processors en snelle gegevensoverdracht, bied ik de prestaties die nodig zijn voor veeleisende taken. Of het nu gaat om gaming, videobewerking of andere intensieve toepassingen, ik sta mijn mannetje. 🚀

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 26 april in huis

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

3. B-GRADE-ITEM! BGRADEITEM! ASRock Q270 Pro

  • list plusOndersteunt tot wel 13 videokaarten, waardoor hogere hash-snelheid en meer winst mogelijk is
  • list plusCompatibel met zowel 6e als 7e generatie Intel Core-processors
  • list plusBiedt een breed scala aan uitbreidingsmogelijkheden en ondersteunt ECC-geheugenmodules
  • list plusGeen gebruikersrecensies beschikbaar om de prestaties en betrouwbaarheid van het moederbord te beoordelen
Ik ben enthousiast over de Asrock Q270 Pro BTC+ Intel ® Q270 LGA 1151 (Socket H4) ATX moederbord, speciaal ontworpen voor cryptocurrency mining. Met dit moederbord kun je maar liefst 13 videokaarten aansluiten, waardoor je een hogere hash-snelheid kunt bereiken en dus meer winst kunt maken met je miningactiviteiten.

Dit moederbord heeft een ATX-formaat en ondersteunt zowel 6e als 7e generatie Intel Core-processors. Het ondersteunt ook Intel vPro en heeft een LGA1151-socket voor de processor. Met een maximale TDP van 91 watt kun je krachtige processors gebruiken zonder je zorgen te maken over oververhitting.

Wat betreft uitbreidingsmogelijkheden heeft het moederbord 1 CPU-sleuf, 2 DIMM 288-pins slots, 1 PCIe 3.0 x16 slot en maar liefst 12 PCIe 3.0 x1 slots. Hierdoor kun je meerdere videokaarten aansluiten voor optimale miningprestaties. Daarnaast heeft het moederbord 4 SATA-600-aansluitingen en 1 M.2-aansluiting voor opslag, en een verscheidenheid aan andere interfaces, zoals USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, HDMI en audio-aansluitingen.

Het moederbord ondersteunt maximaal 32 GB DDR4-geheugen met een busklok van 2400 MHz of 2133 MHz. Het heeft een dubbelkanaals geheugenarchitectuur en ondersteunt Intel Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0. Het biedt ook ondersteuning voor ECC-geheugenmodules in non-ECC-modus.

Wat betreft audio biedt het moederbord HD Audio met 8-kanaals output, dankzij de Realtek ALC897 audio codec. Het heeft ook een Gigabit Ethernet-netwerkcontroller van Intel voor snelle en betrouwbare netwerkverbindingen.

Het moederbord heeft een AMI BIOS met ondersteuning voor meerdere talen, UEFI BIOS, SMBIOS 2.7-ondersteuning en ACPI 6.0-ondersteuning. Het heeft ook verschillende hardwarebewakingsopties, zoals temperatuur- en voltagesensoren, en ondersteunt functies zoals wake on LAN (WOL).

Bij aankoop ontvang je accessoires, waaronder een I/O-achterplaat en een M.2-schroef. Ook zitten er software meegeleverd, zoals stuurprogramma's en hulpprogramma's, een proefversie van een antivirusprogramma en de Google Chrome-browser en -toolbar.

Kortom, de Asrock Q270 Pro BTC+ Intel Q270 LGA 1151 (Socket H4) ATX is een uitstekende keuze voor cryptocurrency miners die op zoek zijn naar een moederbord dat meerdere videokaarten ondersteunt en optimale prestaties biedt. Het biedt een breed scala aan uitbreidingsmogelijkheden, heeft goede audio- en netwerkfunctionaliteit en wordt geleverd met handige accessoires. Het enige nadeel is dat er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn om een vollediger beeld te krijgen van de prestaties en betrouwbaarheid van het moederbord.

Verkrijgbaar bij:

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

4. Gigabyte GA-H110MSTX-HD3 Intel® H110 Express

  • list plusCompatibiliteit met Intel Core i3, i5 en i7 processoren
  • list plusFlexibiliteit voor opslag met ondersteunde opslagstationinterfaces zoals M.2, SATA II en SATA III
  • list plusBeperkte ruimte voor uitbreidingsmodules en geheugenslots
Ik ben echt onder de indruk van het Gigabyte GA-H110MSTX-HD3 moederbord! Het is perfect voor gebruikers die op zoek zijn naar een compacte, maar krachtige oplossing. Met ondersteuning voor DDR4-SDRAM en SO-DIMM geheugenslots, levert dit moederbord geweldige prestaties voor zijn formaat.

Een van de beste eigenschappen is de compatibiliteit met Intel ® Core i3, i5 en i7 processoren, waardoor je verschillende prestatieniveaus kunt kiezen. Met de LGA 1151 (Socket H4) processor socket en ondersteuning voor maximaal 1 SMP-processor, biedt dit moederbord een solide basis voor krachtige systemen in een compact formaat.

Wat opslag betreft, biedt dit moederbord flexibiliteit met ondersteuning voor M.2, SATA II en SATA III, evenals 3 SATA-aansluitingen. Perfect voor snelle en betrouwbare opslagopties in een compacte vorm.

Met functies zoals USB 2.0 en USB 3.0-aansluitingen, audioconnectoren en aansluitingen voor ventilatoren van de voeding, voldoet dit moederbord aan de behoeften van verschillende gebruikers. Aan de achterzijde vind je poorten zoals USB 3.0 Type A, Ethernet LAN-poorten, VGA- en HDMI-poorten, waardoor verbinding maken met diverse randapparatuur gemakkelijk is.

Dit moederbord is perfect voor kleine behuizingen, HTPC's of andere situaties waar ruimte een beperkende factor is. Met zijn compacte formaat past het moederbord gemakkelijk in compacte behuizingen zonder in te leveren op prestaties.

Hoewel dit moederbord geweldige functies biedt, kan de beperkte ruimte voor uitbreidingsmodules en geheugenslots een beperking vormen voor gebruikers die grote hoeveelheden geheugen of uitbreidingskaarten nodig hebben.

Kortom, het Gigabyte GA-H110MSTX-HD3 moederbord is een krachtige en veelzijdige keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een compacte oplossing met geweldige prestaties. Met zijn compatibiliteit met verschillende Intel Core processoren, diverse opslagopties en uitgebreide connectiviteit, biedt dit moederbord een solide basis voor diverse gebruiksscenario's, vooral in compacte systemen waar ruimte een beperking vormt.

Verkrijgbaar bij:

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

5. ASUS WS C246 PRO moederbord

  • list plusOndersteunt Intel Xeon E-serie processors voor geoptimaliseerde prestaties in 'altijd-aan' gebruiksscenario's.
  • list plusOndersteunt Error Correcting Code (ECC) geheugen voor automatische detectie en reparatie van single-bit geheugenfouten, wat resulteert in betrouwbare en responsieve werkstationprestaties met verminderde kans op systeemcrashes en datacorruptie.
  • list plusBiedt volledige schermflexibiliteit met on-board HDMI, DisplayPort, DVI-D en VGA-connectiviteit voor maximaal drie onafhankelijke schermen tegelijk.
  • list plusDe prijs van het moederbord kan hoger zijn in vergelijking met andere modellen met vergelijkbare specificaties.
  • list plusDe complexe functies en mogelijkheden van het moederbord kunnen te uitgebreid zijn voor casual gebruikers die geen behoefte hebben aan geavanceerde server- en werkstationfuncties.
  • list plusDe ondersteuning voor AMD CrossFireX 2-weg configuraties kan beperkend zijn voor gebruikers die de voorkeur geven aan andere grafische technologieën of configuraties.
Ik ben enthousiast om de ASUS WS C246 PRO moederbord te introduceren, een krachtige toevoeging aan het assortiment van LGA 1151 (Socket H4) ATX Intel C246 moederborden. Met vier PCIe x16-slots biedt dit moederbord ondersteuning voor NVIDIA Quadro graphics, RAID- en LAN-kaarten. En niet te vergeten, het is ook geschikt voor AMD CrossFireX 2-weg configuraties, waardoor het de nieuwste grafische technologieën volledig benut.

Een opvallende eigenschap van de WS C246 PRO is de ondersteuning voor Intel Xeon E-serie processors, waardoor het moederbord geoptimaliseerde prestaties levert in 'altijd-aan' gebruiksscenario's. Bovendien zorgt de ondersteuning voor Error Correcting Code (ECC) geheugen voor automatische detectie en reparatie van single-bit geheugenfouten, wat resulteert in betrouwbare en responsieve werkstationprestaties met verminderde kans op systeemcrashes en datacorruptie.

Dit moederbord biedt volledige schermflexibiliteit dankzij on-board HDMI, DisplayPort, DVI-D en VGA-connectiviteit, waardoor gebruikers met een compatibele Intel-processor van de nieuwste generatie tot drie onafhankelijke schermen tegelijk kunnen aansluiten. Dit draagt bij aan verbeterde multitasking en grotere productiviteit.

De WS C246 PRO is uitgerust met dubbele M.2-slots, waardoor gebruikers kunnen profiteren van maximale gegevensoverdrachtprestaties. Een van de M.2-slots ondersteunt ultrasnelle gegevenstoegang via PCIe Gen3 x4, wat ideaal is voor een besturingssysteem of applicatie-drive. Het andere M.2-slot is geschikt voor SATA-schijven of Intel Optane-geheugen via PCIe Gen3 x2-ondersteuning, waardoor traditionele harde schijven worden versneld.

Met een USB 3.1-aansluiting op het frontpaneel en achterwaarts compatibele USB 3.1 Gen 2 Type-A en omkeerbare USB 3.1 Gen 2 Type-C poorten, biedt de WS C246 PRO ultieme aansluitflexibiliteit en razendsnelle gegevensoverdrachten tot 10Gbps.

Een ander onderscheidend kenmerk is het ASUS SafeSlot, dat superieure retentie en buigweerstand biedt om de videokaartinvestering te beschermen. Dit versterkte PCIe-slot draagt bij aan de duurzaamheid van het moederbord.

Bovendien beschikt de WS C246 PRO over het ASUS Control Center (ACC), een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheerplatform dat BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten, en software-updates en -verzending met één klik mogelijk maakt. Dit maakt serverbeheer eenvoudiger voor elke IT-infrastructuur.

Kortom, de ASUS WS C246 PRO moederbord biedt een indrukwekkende reeks functies die gericht zijn op prestaties, flexibiliteit en beheer, waardoor het een uitstekende keuze is voor zakelijke omgevingen en gebruikers die op zoek zijn naar een krachtig en betrouwbaar moederbord voor hun werkstations.

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 23 april in huis

6. Supermicro MBD-X11SSV-Q-O

  • list plusOndersteuning voor Intel 7th/6th Gen. Core i7/i5/i3 series, Intel Celeron en Intel Pentium processoren
  • list plusFlexibiliteit bij het aansluiten van verschillende uitbreidingskaarten en opslagapparaten
  • list plusSnelle en betrouwbare netwerkverbindingen dankzij dual GbE LAN
  • list plusGebrek aan gebruikersrecensies beperkt inzicht in praktische prestaties, betrouwbaarheid en compatibiliteit
Ik ben blij om de Supermicro MBD-X11SSV-Q-O aan te kondigen, een single socket moederbord dat perfect is voor mijn Intel 7th/6th Gen. Core i7/i5/i3 series, Intel Celeron en Intel Pentium processoren. Met 2 DIMM slots die maximaal 32GB aan ongebufferd Non-ECC SO-DIMM DDR4 2400MHz geheugen ondersteunen, kan ik rekenen op betrouwbare prestaties.

Een van de beste eigenschappen van dit moederbord is het PCI-E 3.0 x16 slot, een Mini-PCI-E slot met mSATA ondersteuning en een M.2 PCI-E 3.0 x4 slot met SATA ondersteuning, waardoor ik flexibel kan zijn met mijn uitbreidingskaarten en opslagapparaten. Met dual GbE LAN met Intel i219LM en i210AT controllers, kan ik rekenen op snelle en betrouwbare netwerkverbindingen.

En laten we het niet vergeten: dit moederbord ondersteunt 3 onafhankelijke beeldschermen via 1 HDMI, 1 DP en 1 DVI-I poort, allemaal mogelijk gemaakt door de aanwezigheid van Intel HD Graphics. Met 5 SATA3 (6Gbps) poorten via de Q170 chipset en ondersteuning voor RAID 0, 1, 5 en 10, kan ik mijn opslagmogelijkheden maximaliseren.

Dit moederbord is perfect voor verschillende toepassingen, van thuisgebruik tot lichte servertoepassingen. Met zijn uitgebreide connectiviteitsopties en flexibiliteit bij opslaguitbreiding, biedt de Supermicro MBD-X11SSV-Q-O moederbord een solide basis voor mijn behoeften. Ik kan niet wachten om het in actie te zien! 🚀

Verkrijgbaar bij:

Bekijk bij bol.com

7. B250-BTC 12 GPU ETH Mining

  • list plusSpeciaal ontworpen voor cryptocurrency mining, met ondersteuning voor verschillende soorten mining.
  • list plusLaag stroomverbruik, wat resulteert in lagere energiekosten en hogere winstgevendheid.
  • list plusGeleverd met alle benodigde hardware en modules, inclusief pre-installatie van het mining-besturingssysteem.
  • list plusBeperkte garantie van slechts 1 jaar.
  • list plusMontage- en testdienst is optioneel en mogelijk tegen extra kosten.
Ik ben zo enthousiast om je voor te stellen aan het B250-BTC 12 GPU ETH Mining Rig moederbord + CPU + koeler + 4G RAM + 120G SSD + 1 jaar garantie! Dit moederbord is perfect ontworpen voor cryptocurrency mining, met ondersteuning voor verschillende soorten mining, waaronder Ethereum, Ravencoin, Nicehash, Ethereum Classic, Metaverse en meer. Met dit moederbord kan ik maximaal 12 GPU's aansluiten en efficiënter minen dan ooit tevoren.

Een van de meest geweldige eigenschappen van dit moederbord is het super lage stroomverbruik, waardoor ik mijn energierekening kan verlagen en mijn winst kan verhogen. Het moederbord is ook super stabiel en duurzaam, wat betekent dat het langdurig gebruik kan weerstaan.

Een ander groot voordeel van de B250-BTC is dat ik geen BIOS-instellingen hoef aan te passen, omdat de standaardinstellingen al perfect zijn voor mining. Dit bespaart me tijd en moeite bij de installatie en configuratie van het moederbord.

En het beste van alles is dat het moederbord wordt geleverd met alle benodigde hardware en modules die Windows 10 en Linux-gebaseerde mining-besturingssystemen zoals HiveOS kunnen herkennen. Dat betekent geen extra handmatige installatie van stuurprogramma's voor mij!

En als het gaat om compatibiliteit, ondersteunt de B250-BTC alle populaire videokaarten voor mining, zoals de Nvidia 1060, RTX 3060, 3070, 3080, 3090 en AMD RX 580, RX 5700, RX 6700, RX 6800, RX 6900 en meer.

Om mijn gemoedsrust te vergroten, wordt de B250-BTC geleverd met een garantie van 1 jaar. En als ik wat extra hulp nodig heb, biedt de verkoper ook een montage- en testdienst aan, waarbij ze alles voor me monteren en testen om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals het hoort.

Kortom, de B250-BTC 12 GPU ETH Mining Rig moederbord + CPU + koeler + 4G RAM + 120G SSD + 1 jaar garantie biedt een complete oplossing voor cryptocurrency mining. Het is gemakkelijk te gebruiken, energiezuinig, stabiel en compatibel met verschillende videokaarten. Met de toegevoegde garantie en de mogelijkheid om de montage- en testdienst te gebruiken, kan ik met een gerust hart aan de slag! 🚀

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 15 april in huis

8. B250-BTC 12 GPU ETH Mining

  • list plusGeschikt voor diverse soorten GPU-crypto-mining
  • list plusGericht op een specifieke niche van cryptocurrency-mijnbouwgebruikers
  • list plusKan overbodige functies bieden voor algemeen computergebruik
Ik ben verheugd om het B250-BTC 12 GPU ETH Mining Moederbord + CPU + Koeler + 1 jaar garantie aan te bieden, een krachtige tool die perfect is voor diverse soorten GPU-crypto-mining, waaronder Ethereum, Ravencoin, Nicehash, Ethereum Classic, en Metaverse. Met ondersteuning voor maximaal 12 GPU's is dit moederbord ideaal voor grootschalige mijnbouwoperaties. En het heeft een zeer laag stroomverbruik, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen.

Een van de geweldige kenmerken van dit moederbord is het gebruiksgemak - je hoeft geen BIOS-instellingen te wijzigen, want de standaardinstellingen zijn al perfect voor mijnbouwactiviteiten. Ook worden alle hardware en modules probleemloos herkend door zowel Windows 10 als Linux-gebaseerde mining-besturingssystemen, zoals HiveOS, zonder extra handmatige driverinstallaties.

Dit moederbord ondersteunt een breed scala aan populaire videokaarten voor mijnbouw, waardoor je flexibiliteit hebt bij het kiezen van GPU's voor je mijnbouwopstelling. En met de meegeleverde Intel CPU en koeler ben je helemaal klaar voor je mijnbouwbehoeften. En niet te vergeten, het komt met een garantie van 1 jaar voor extra gemoedsrust.

Kortom, het B250-BTC 12 GPU ETH Mining Moederbord + CPU + Koeler + 1 jaar garantie biedt een uitgebreide en krachtige oplossing voor cryptocurrency-mijnbouw, met een focus op gebruiksgemak, prestaties en betrouwbaarheid. Dus als je een enthousiaste mijnwerker bent die streeft naar efficiëntie en betrouwbaarheid, dan is dit moederbord de perfecte keuze voor jou. 🚀

Verkrijgbaar bij:

Uiterlijk 19 april in huis

Succes en we hopen dat je dankzij ons de beste aankoop maakt!

todo

© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved